Book Read Free

Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Page 17

by Josh Law


  Alex naar Renee wenkbrauwen krulde in verwarring.

  "She's had moeite omdat haar zoon werd geboren, weet je? Hij had een broederlijke tweelingzus die tot mislukking gedoemd. Ik denk dat ze daar een ontmoeting te hebben met de vader en praat het uit. Zij was te beschaamd en voelde alsof het was haar schuld dat één van de baby's heeft het niet gehaald. Zij denkt dat de vader moet weten wat de volle waarheid, of anders zijn slechte karma." Renee gewreven de achterkant van haar nek, in de hoop haar dubbele speech was overtuigend genoeg.

  Beiden hadden twee zoveel mogelijk informatie uit te wisselen . Alex glimlachte en knikte, denken dat hij zelf een dubbele spreken.

  "I'm sorry om dat te horen. Ja, ik heb mijn aandeel van dood en verschrikkelijke dingen ook. Ik was in het bos eenmaal was ik getuige van een gruwelijke misdaad. Het echt potten mijn geloof in de mensheid." Hij wist niet wat hij zei. De uitzending onderbroken werd plotseling door een live videofeed een schot in de rug van een nieuws heftruck.

  Nicky leunde dicht bij de camera, lachende gezichten donker in het licht van alle digitale machines.

  "Hello, bewonderend publiek van Durango. Mijn naam is Nicolas Avalon. Ja, ik stierf 7 maanden geleden in een rijweg voor doodslag en ook enkele uren geleden in de bodem van het meer Nighthorse. Ja, natuurlijk ben ik weer tot leven. Ik ben het slachtoffer van moord, maar van een sadistische wetenschappelijk onderzoeksprogramma dat wordt onder leiding van uw eigen gemeenschap.

  Geen zorgen hoefde te maken. Ik ben Chief Riggs zal kunnen beveiligen de stad en uw civiele veiligheid zal worden gehouden met de bij het behandelen van deze bedreiging. Ik onderbreek uw nieuwsdienst naar Stuur een prive bericht naar één van de spelers in deze dood wild.

  Dr. Lucien Swift. Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare bron-" Nicky leunde met zijn hoofd terug te geven waar Prescott vrouw zat met handboeien hem in de tegenovergestelde stoel.

  "Wanneer uw andere slachtoffers zijn. Sommigen van hen zijn niet in hun eigen vernuft en zou meer dan bereid om me te helpen u grenzeloze pijn. Ik heb de middelen om van mijn trouwe snaai te bevrijden van deze onderdrukte dode mensen uit uw bevalling. U en alle Durango zal lijden de opstand van de getuigen indien u verzuimt om jezelf binnen de komende 48 uur".

  De voeding onderbroken. De camera ging er even en dan weer naar een weergave van Chief Riggs permanent met de evening news reporter Erin Pickler.

  "Oh my God, it's happening." Alex bedekt zijn mond in een hand te schudden. Renee keek hem smacht te halen zijn hersenen.

  Hoofdstuk 11:

  Marilyn staarde in afgrijzen en bijna omvallen de Tom Collins over ze had voor haar. Deze situatie werd alleen steeds hogere in een donkerdere en verward. Hier in Durango menselijkheid hadden gefaald. Nu de hele stad te zien en binnenkort zou de rest van de Verenigde Staten. Na de lidstaten vervolgens de hele wereld.

  "He's Got uw charmes." Zijn stem verschrikt haar en nam haar mee naar huis om jongere dagen allemaal in dezelfde adem. Marilyn rondom spon op haar kruk. Er stond leger Prescott, oudere, maar nog net zo knap als hij had gekund. Hij droeg de jas van zijn uniform. Dit maakte haar hart twist.

  "leger…" Ze verslikt in zijn naam als hij ging.

  "Rusty Nail voor mij bedankt." Leger winked at de barman en neerzat, leunend over zijn handen te kijken Marilyn's gezicht.

  "Het was te lang…" zijn stem was satijn. Ze verzwolgen het venijn van het jaar. Hij glimlachte als de drank is voor hem, gooide een handvol wissels op de teller en weer in haar offerte ogen en tekening een longdrink.

  Driften om ze ergens achter de toonbank, de trieste riffs van de adelaars "Desperado" begon te spelen. Marilyn ingeslikt en keek als leger trok een Hemingway uit zijn borstzak en snijd de kap met een lady's nail file. Ze voelde haar keel erg krap omdat ze totaal overdonderd was bij de Bad boy voor haar herinneren waarom hij zo aantrekkelijk aan haar in lang vervlogen dagen. Hij geplukt een wedstrijd uit zijn portemonnee en hem aangestoken tegen het metselwerk van de teller, verlichting de sigaar's mond als zijn ogen twinkled in de vlam.

  "u belde me behoorlijk ingestort. Ja, ik weet dat dit spul met Nicky is serieus krom. Geloof me, het was niet mijn idee. Ik probeerde hem te redden."

  Natuurlijk deed ze niet hem. Geen mens kan zijn kind te worden omgezet in Frankenstein omdat hij "probeert hem te redden". Hij was ziek en tegen de wetten van de natuur. Ze voelde woede schuimende zoals hondsdolheid in de pit van haar maag.

  "Don't lie naar me, je zwoele SOB. Ik lees u roddelbladen en wat ik zie is net zo goedkoop. U hebt omdat u geprofiteerd. Je hebt altijd geïnteresseerd geweest in snelheid, Prescott. Snelle vrouwen, fast cash fast cars, en geen gevolgen. Oh, je bent een prachtige zondaar, er is geen sprake. Hoeveel heeft u bij het verkopen van onze zoon , nietwaar? Hoeveel duizenden?" Ze glimlachte als haar wenkbrauw gekruld. Zijn neus twitched.

  "Don't talk naar me, Avalon. Als je niet precies hier komen uit de bijbel, heb je? Prima, dus ik had mijn eigen kid ijsthee voor medisch onderzoek. Het is niet zo dat ik zat te zijn voetbalwedstrijden of iets. Hoe werkt het dan beter omdat zijn zus stierf vlak na haar geboorte, nietwaar? Je verkoopt nog steeds haar lichaam voor onderzoek. Dat is echt niet beter dan medische prostitutie als u mijn mening vraagt."

  Marilyn gebalde haar tanden. Ze had net te doen alsof dit was Texas Hold 'Em. Met één gigantische slikken, ze geplukt een schoenendoos uit haar jas.

  "Ja, ik ben geen heilige. Ik gelogen. Ik heb bedrogen en ik stelen. Ik heb heel veel erger dan dat. Het was zo slecht dat ik niet kon blijven de andere baby. Zo erg dat ik niet kon vertellen, hoewel ik voelde me vertellen over uw zoon zou u terug willen komen." Marilyn gekanteld haar hoofd opzij. Natuurlijk, dit was al een bluf. Er was nooit een baby. Dit was haar spelen. De goddelozen plan ze had gemaakt in het midden van de bosbranden. Ze gebruikte onderdelen van de Camaro wrak en Renee's critique om te overtuigen.

  "Ze was doodgeboren. Ze gewoonlijk geven u de baby begraven of wat dan ook. Nou, ik verwachtte te begraven, maar het was echt één van die rare enge levensechte poppen in de doodskist. Deze doos bevat haar echte lichaam. Ik had haar taxidermied. Er was een man, een echt goede productsoort die wilde uitproberen op een mens. Het werkte vreselijk als menselijke huid is gewoon niet gemaakt voor vulling…Ik hield haar zelfs als deze aan de voet van mijn bed. In dit vak. Het was de zieke fetisj van een verwarde, alcoholische vrouw! Blijkbaar is de duivel zou niet alleen te laten. Nu is ze. Conserven met sommige balsemen technieken die haar ruggegraatsvloeistof, haar haren en alles. Het ding is wel de reden waarom zij nog geboren is de dokter geloofde er waren enkele zeer merkwaardige anomalie met de ontwikkeling van haar hart en bijnieren. Ze had nierfalen in utero en hyperkaliëmie als gevolg van deze. Uw gok is zo goed als de mijne, Cassanova. Maar je kunt je haar. Ik wil niet een dode baby als ik kon beschikken over een living zoon! Neem de baby en Nicky terug naar mij! Ga terug naar uw zieke wetenschap keuken en laat mijn jongen!"

  Haar prestaties zou gewonnen hebben haar een Oscar. Hij had gekocht. Delirium. Ze kon zien door het groen dat uitgerekt zijn wang en vloog over de tempels.

  Gelach betrekkingen via hem en hij knalt zijn knie omlaag, morsen de roestige spijker al over de toonbank. Matty de barman gesponnen op haar boot hiel, geïrriteerd. Ze swatted een doek en begon op te ruimen.

  Dat moment had hij knalt zijn knie was die hij had genomen. Marilyn bezemsteel gleed de manchetten uit haar broekzak en klikte het ene uiteinde rond zijn polsen. Ze klikte op de andere rond hers terwijl hij lachend wheeze tot tranen en kon ook niet horen.

  "Oh, schat! Je zou denk ik werkelijk koopt die bill van goederen? Zelfs als je de waarheid vertelt, die je echt niet omdat u, darling, helemaal zuigen aan de Poker face…Waarom zou ik accepteer een afslachtte dode baby over een woonkamer, omsnoeringsband, gezonde tiener cavia jongen?"

  "ach, ach, zie daarover. Ik heb geen behoefte aan u te kopen. Ik had hem te verkopen. Dat is precies wat ik wilde. Heb je je hele voice-over rechts. Net zo mooi als een Nashville record. Ik zeg het voor de tape . De inhoud van deze doos niet menselijke resten. Dit is de kleine foetus van een chimpansee die werd gesc
honken aan het medisch centrum voor patholoog-anatoom stagiairs te oefenen. Hij werd gevonden in de Camaro wrak 6 km van Lake Nighthorse op de westelijke helft van het meer en moet worden gearchiveerd onder bewijs uit het wrak als alles overleefde de brand".

  Marilyn geponst een knop op haar mobiele telefoon. Leger duidelijk kon zien op het scherm dat zijn bekentenis was net opgenomen. Natuurlijk laat een privédetective om een soort stint zoals deze.

  "Nu, ahem, herinner je je dat weinig voor u beloofd dit te doen voor 20 dollar?" Marilyn gedraaid Matty lachen en knalt een wetsvoorstel op tafel.

  Matty zwaaide zichzelf boven het aanrecht. Ze geplukt 45 cal waarvandaan zij leunde tegen haar kant van het hek en geladen met sierlijke vingers en een knipoog bij leger.

  "Dat was gewoon een grapje, lady. Hang around Durango nog iets langer en je ziet. Dit is het Westen, darlin'. We doen dit soort gunsten gratis!" Matty getroffen haar accent een beetje te prikkelen en fascinerend. Ze stapten uit de teller en trainde de rifle's staaf naar de achterkant van het leger.

  "Je zou niet hebben geweten, mister, maar ik ben de barman, wipstoel en vaatwasser in één. Het is tijd om te overtreffen." Ze floot via haar tanden met een hard lachen.

  Zij leiden leger buiten de beide zingen "Rawhide" gewoon te ergeren. Renee zat in haar Datsun luistert naar een oude 3 Doors Down cd die Alex had achtergelaten in de speler.

  "Wassup! Verpakt dat rattler heeft ya? Alright! Laten we hem downtown. Naast Alex tipte me op toch. There's Something you got to see!" Renee's ogen waren laaiend als ze over de spie. Marilyn gedwongen leger in de rug en ket hem tot een andere ketting die was geweven door een gat in de romp en was verpakt ongeveer 6 betonblokken die in de kofferbak.

  "Ja, we dachten over probeert u te slippen uw sneeuwkettingen. We ondernamen stappen waar ze nergens gebeuren. Nu, plak een sok in." Marilyn hutkoffer een knoopje gemaakt van Alex's weggegooid sokken in leger tanden. Renee verbeterden de radio en ze schot af in the Gathering dark.

  Hoofdstuk 12:

  Alex stond in de bossen, dansen om de kou in zijn voeten. Hij gebruikte zijn GPS en Mathlete berekening vaardigheden te achterhalen zijn exacte coördinaten. Marilyn, Renee en zijn gevangene papa moet hier elke minuut, de politie in hun kielzog.

  Het was een eenvoudige uitvoering van de dolende hete aardappel. Ondanks hun maskers en militaire mantels, had hij een volwassen boy's ogen. Hij kan ter plaatse de vrouwenfiguur uit op 1,6 km afstand. Dus, Alex Prescott hadden geconcludeerd dat het gehele verpleegkundig personeel van Durango General Hospital hebben verkwanseld aan Dr. Lucien Swift's criminaliteit. Spelen op zijn conclusies had hij een deken tekst naar iedereen over Lucien's contact lijst (die hij had gestolen door hacking in zijn e-mail).

  Wat hij kon doen was kijken en wachten. Wacht te zitten tussen de scalpels van waanzinnige artsen en de tanden en grenzeloze razernij sterke handen van de boze gestegen dood.

  Waar hij stond, Alex rook vuur. Hij zag de tongen uit het likken van het middelpunt van een boomstronk die Nicky stond.

  Nick stond met zijn armen gespreid in het kruisbeeld. Zijn ogen waren glimmend in de gloed van de members die verbrand rond zijn enkels. Waar hij stond, Alex voelde de woede die weerspiegeld in de diepste kring van zijn broer het getormenteerde ziel. Zijn teruggeroepen uit zijn bloed doordrenkte graf alleen de meest gewilde lab-rat van de eeuw was boven haalt. Weet nu dat hij niet de enige was empowering. Hij stond te wekken woede in de baggerspecie uit het stof.

  Alex heeft zijn ademhaling. Dit was het verschrikkelijk wat hij had gezien en had getipt Renee uit om aan de bar. De bossen rondom Lake Nighthorse geworden tuin geoogst lijken. Dracula had niet beter. Ze hingen uit bomen, sommige slechts gedeeltelijk omgekeerd van hun natuurlijke desintegratie en toch per definitie dood. Dan sommigen van hen hung genezen van desintegratie en waren zij langzaam van het extract. Er waren dan degenen die opgehangen in de bomen naar adem happend gereanimeerd ademhaling. Ze waren worstelende onophoudelijk mid-air, probeert te bevrijden van de nylon touw dat ze geschorst van bijkantoren in "X" vormen.

  Deze werden wakker hadden hun ogen wijd open en hun hoofden helemaal gedraaid naar Nick waar hij stond in het midden van de rook.

  Hij pakte een stuk karton had hij leunde tegen het kofferdeksel en had geschreven met een markeerstift. De hangende mensen verdraaid om te lezen zijn:

  Dit is het bos van speelgoed voor de God-spelers. Laten hopen dat alles hier.

  "Dames en heren!" Nick's stem weerklonk uit de bomen en overstemt het gekerm van een tiener meisje was net nieuw leven ingeblazen.

  "Kan iedereen mij horen? Bent u wakker? Het gevoel dat je hebt zitten slapen al eeuwenlang? Bij sommigen van jullie dit inderdaad juist is."

  Een man die hing in de rotte kleren van een historische cowboy verslikt auditief, verbluft door Nick's implicatie.

  "Luister u allemaal. Mijn naam is Nicolas Avalon. Ruim een half jaar geleden werd ik vermoord bij een verkeersongeval. Ik was vermoord door mensen mijn eigen vader had bemiddeld ter wille van medisch onderzoek! Vervolgens door sommige divinely succesvolle slag van datzelfde onderzoek ik nieuw leven ingeblazen. Ik werd weer verdronken in het meer, nog geen tien kilometer van hier. Nogmaals, ik was bijgekomen.

  Ik naar voren zijn gekomen om campagne te voeren voor u, dames en heren, burgers van het graf. Ik weet niet hoe lang dit wetenschappelijk verschijnsel zal zorgen voor ons. Zou het kunnen dat hij tijdelijk is en we zullen terugkeren naar de schrijn linnengoed binnenkort? Ik heb geen idee. Of moeten we ons leven weer op volle rijpe leeftijd? Ik geen antwoord. Is dit een zegen of een vloek? Het is mij een raadsel."

  Hij wordt ingeslikt, wetende wat hij zei was een moeilijke preek beluisteren. Maar hij moest zeggen. Ter wille van zijn eigen zedelijk vrij, hij moest preken zijn veroordeling van deze mensen.

  "Ik weet wel zeker, dames en heren, is dat een grote onrecht is gedaan voor ons allemaal. We zijn net warmbloedige dolls met ademhaling in de games van deze God-spelers. Wat wij niet natuurlijk. Hebben we het recht hebben om uit te rusten in vrede? Is het moreel recht of zelfs ethische te storen onze eeuwige rust en leggen we deze ondraaglijk onderzoeken? Mijn goede burgers van het graf, het antwoord is nee! Het ding dat is gedaan om ons is ontoelaatbaar!"

  Er waren gemompel van unanieme instemming tot degenen die werden wakker. Een kleine jongen was merkwaardig eyeing een van de hangende kadavers als zijn eigen lippen een lichte Lime groen. De anderen zag zijn afschuw en de gruwelijkheid werd getikt. Het was het verste punt van natuurlijke. Het was onaanvaardbaar.

  "Alles wat ik voel is pijn, van het hoofd tot de punten van mijn tenen. Pijn en overmatige honger! Het is alsof ik miljarden piepkleine nagels tegen mij met weinig beitels. Afsplinteren me weg, vullen me een leegte die niet worden gepaaid. Een ziekte die niet te genezen! Mijn hartslag is schrijnend. Bij elke beat, ik voel me alsof ik wordt besproeid met kogels! u hem ook voelen! Ik heb geen twijfel!" Nick tore bij zijn kleren wat losser. Hij was niet in staat invloed uit te oefenen op de quivering in zijn stem.

  "Ik ben niet van plan om gewoon liggen en laat ze me vermoorden en daarna zap ik weer wakker! Over en weer. Ik was een soort van kikker te worden ontleed! Ik weet niet wat de rest van je gaan doen. Maar ik ga opstaan tegen deze God-spelers! Ik ga terug te vechten. Als ik nog te leven tegen de natuurlijke structuur in mijn leven die al voorbij is, dan zullen zij ook! Er vuur. Wij zullen deze roast plaats uit de kaart. Je kon zien vanuit Jupiter!"

  Nu was er een schreeuw uit het wakker zijn. Hun strijdkreet één battle hymne. Een uitgelokte fury oprijst uit de sterfelijke ijs. De Dode hadden verdreven. Ze zouden niet snel vergeven.

  Alex heeft zijn ademhaling. Achter hem hoorde hij de motoren van de politie patrouillewagens die naar de Calvarieberg. Hij hoorde het gedreun van mobiele lab vrachtwagenmotoren.

  Het was allemaal in mekaar. Nieuws camera's en vlogger sensations tuning tot in de verste uithoeken van het Internet. De wereld is klaar voor de grote strijd voor de onaantastbaarheid van het menselijk kunnen. De corruptie van het menselijk leven. De beslissende slag om de "wetenschap der Opstanding.".

>   Hoofdstuk 13:

  "gevangene in de auto. Zijn verklaring op tape." Marilyn stapten uit de Datsun's shotgun stoel en gooide Chief Riggs haar telefoon.

  "Ik ken geen overhandig de rekwisieten via een eenvoudige, Avalon. Gotta Say it now. Good job." De voornaamste getipt zijn hoed voor haar.

  Renee stapten uit de bestuurdersstoel en keek in de mistige avond bos. Haar ogen kwam toen zij zag de rook en Nicky permanent in het midden van het vuur.

  "Ik zei je. Dit is verder gegaan dan het rijk van wat wel en wat niet moet worden…" Alex was onzichtbaar in de schaduw van de bomen. Zijn stem beefde van woede dan menigeen.

  "Daarbij moet je al meer dan u op via de telefoon, kid." Chief Riggs getrapte dieper in de schaduw en teruggekrabbeld verbaasd. Er iets niet klopte met Alex.

  "Sommige dingen die je moet doen. In eigen voorkeur, maar dat is niet echt een optie. Ik zag iets in het bos. Misschien is het einde van me. Maar ik moest. Ik was wat zij wilden doen testen op next…Mijn broer heeft al genoeg geleden."

  Alex stapt uit de schaduw. Renee die haar mond.

  Gelet geplukt zijn jas uit, ze kunnen nu zien dat de jongen droeg een body armor vest dat is aangebracht met 6 extra hartjes elk gecombineerd met 6 bijnieren.

  "I'm sorry te moeten zijn voor het oplossen van het mysterie. Echt, ik ben. Het is niet het verhaal dat ik wil vertellen. Yes, I'm pretty good at hete aardappel. Je kent het gezegde dat woorden hebben macht? Woorden nam me als een straaljager. Ik moest een keuze maken. Het was ofwel nog een hart voor dit vestje of draag mezelf. See, I love my brother. Je hebt geen idee hoe het voelt als je een van je eigen. Ik kon het niet laten hem wederom sterven. Sorry…Ik weet niet hoe ik moet uitleggen… Laat het me uitleggen." Alex hoestte en opgehouden zijn hand. Zijn ogen waren squinted vrijwel gesloten grenen door zelfs de gedimd licht.

  Renee voelde zichzelf manifesteren in tranen. Ze was helemaal verbaasd dat hij kon verborgen zijn lijdensweg zo goed als ze stonden buiten de bar.

 

‹ Prev