Book Read Free

Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Page 36

by Josh Law


  "εμπορικό κέντρο… χμμ, πωλούνται μερικές κούτες τσιγάρων είχα κρυμμένη πίσω από την αρχή το αγαπημένο της λεύκας για γρήγορο χρήμα. Κα Thurman ούρλιαζαν όταν μπήκα μέσα από την αυλή, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν παράξενο διότι κα Thurman δεν θα έχει τρελή. Στη συνέχεια θα πωλείται η Harley έχω αποκατασταθεί το περασμένο καλοκαίρι και κρυβόταν σε Old Man Payne το εργαλείο υπόστεγο για πολλά επιπλέον μετρητά. Αγόρασα σαν 7 μπιφτέκια, μετωπική φορτία του οπτάνθρακα και pop rocks και μιλκσέικ. Παντού οι άνθρωποι που πήγα ήταν για μένα η αλητεία stare. Το κρύο έξω και υπάρχουν χριστουγεννιάτικα φώτα. Δεν είμαι truant. Θα ήθελα να σε Χριστουγέννων, δεξιά; Το οποίο σημαίνει ότι ήταν γνωστά σε μένα γιατί είμαι έπρεπε να πεθάνει".

  Ένιωσε σαν bawling. Θα μπορούσε τεχνικά να με υπερβολικά. Μετά από όλα, θα έπρεπε να πεθάνει και δεν υπήρχε κανείς τριγύρω για μόνο ο Θεός γνώριζε πόσο μακριά. Θα μπορούσε απλά συντονιστείτε σαν ένα μικρό κορίτσι, αν ήθελε να. Πολύ αρρενωπούσ σε δακρύβρεχτεσ σαν μωρό, έστω και στα κρυφά, σάρωση του δάκτυλού σας με τα δάκρυα που ολισθαίνει ελεύθερα παρόλα αυτά.

  "Gah! Οκ! Τι στο καλό συμβαίνει;"!

  Αυτός συντάραξε το κεφάλι του και προσπάθησε να επικεντρωθεί. Σε κάτι άλλο από το συγκρότημα αλυσοπρίονου σφαγή εγκεφάλου ache αντιμετώπιζε μεταξύ των ναών. Τα δάχτυλά του κόμπους τα μαλλιά με απόλυτη απογοήτευση και εκείνος επινόησε δύο μεγάλους σβώλους, απαλλαγμένο από τις ρίζες.

  "Νομίζω, brainless!" Είπε και growled ξεκίνησε το τοίχωμα του κοίλου δέντρο.

  Το μπολ ψαριού μελωδία επανέλαβε τρεις φορές διαδοχικά. Μπλε φως μεταγραφές πρόσωπό του. Είναι νηολογημένα επιτέλους ότι έρχεται από το τηλέφωνό σας.

  Κολλάγατε, διαβάστε το μικροσκοπικό εκτύπωση.

  "ηρεμήστε, PAL. Το Doc και Παπά Vierra προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ. She's χώρους ζεστό και φαίνεται να έχουν την πάπιες στην γραμμή. Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να σας βοηθήσει. Δεν λέμε απλώς να σας κρατήσει από ολόκληρα".

  Από ό,τι έπρεπε να lightyears μακριά, Alex διέλυσε την καταιγίδα στο πρόσωπό του. Ένιωσε την χείλη πινελιά σε ένα μικρό μειδίαμα. Τα δάχτυλά του κινείται γρηγορότερα από την διαδικασία της σκέψης στον Τύπο την απάντησή του.

  "εντελώς ήρεμα εδώ. Για ζόμπι που είναι τυπική διαδικασία ούτως ή άλλως. Είμαι ψύξη στο δέντρο fort. Πείτε Gramps να θέσει ορισμένα πεντάλ σε αυτό!".

  Ο jabbed το κουμπί "Αποστολή" με έναν αποκαλούμενο ψύχραιμο χέρι χέρι και χαλαρώσει σε φύλλα. Μπορεί πράγματι να είναι εντάξει.

  Ότι η έννοια του άφησε αμέσως. Ένιωσε την slobber χτύπησε στο πλάι του προσώπου πριν ακουστεί ο παφλασμός growl.

  Nick ξεφυτρώσει σε spider monkey αγώνα της στάση. Τα μαλλιά στεκόταν στο τέλος, όλα μέχρι το πίσω μέρος του κρανίου και του αυχένος του λαιμού. Ανέφερε ακόμα ότι οι πέντε o'clock shadow σχηματίζοντας γύρω από τα χείλη του prickle και ξύστε τα ρουθούνια.

  "ΟΚ, για πραγματική, Nicolas. Σκεφτείτε κάτι!".

  Είχε σχήμα τίποτα αλλά κενά. Ατυχές. Ο σκύλος lunged εμπρός και λίγο να τον ώμο. Nick ούρλιαζαν και προσπάθησε να σκίσετε δωρεάν του σκύλου. Ότι έκλιναν και εφάπαξ τα δόντια του απεγνωσμένα στην αυλάκωσή του, νομίζοντας ότι θα πλήξει αρκετά του. Το δάγκωμα δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να απλώσετε το μπουλντόγκ της απόκρυψης.

  "Κοίτα τι έχω, τα αγόρια! Bourbon! Αφήστε το, φίλε!".

  Ο σκύλος του δόντια ήρθε χωρίς Nick's οστά. Το παιδί γιατί θα πέφτετε πολύ συχνά κάτω από το έδαφος, σε μια daze. Με το ένα χέρι, προσπαθούσε να μασάζ το δάγκωμα σκύλου, με την άλλη, jabbed ένα δάχτυλο στο σχήμα που ότι θα βρίσκεστε σε αυτόν.

  "Είναι θολή, αλλά ξέρω από κάπου. Κάπου σαν σχολείο ίσως ή Santa Bianca's…ή και τα δύο".

  Δεν έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε αυτό το μυστήριο re-γνωριμία. Το τριχωτό του ένα τουφέκι συγκρούστηκε με το μέτωπο. Σκοτάδι πήρε ξανά.

  * * *

  "Δεν απαντώ το τηλέφωνό του!" Ο Άλεξ ήταν σε κατάσταση πανικού. Είχε μόνο 10 λεπτά, αλλά 10 λεπτά είναι 10.000 ετών όταν μιλάτε σε λάτρεψα εκείνο που απεβίωσε πρόσφατα.

  "Ίσως να είναι λίγο φοβισμένος. Είπατε ότι ήταν σχεδόν στο παλιό δέντρο fort, ούτως ή άλλως, η δεξιά;" Renee προσπάθησε να κρατήσει τη φωνή της ελπίδας.

  "πήγαν". Marilyn αίμα του είχαν πάει κρύο όπως δέχθηκε τις λέξεις.

  "Τι;" Alex φαινόταν αποκαρδιωμένος.

  Marilyn αναφέρθηκε στις λασπωμένες διαδρομές που οδηγούν μακριά.

  "Τα φύλλα είναι υπερβολικά συμπιεσμένης για αυτή την εποχή του έτους. Η πανίδα δεν επιχείρησης πολύ από τους αποθηκευτικούς χώρους, όταν παίρνει αυτό το κρύο. Εξάλλου τίποτα δεν αφήνει μια εκτύπωση με αυλακώσεις. Αυτά είναι τα ελαστικά με λάσπη. Μερικές off-road dually όχημα τραβηγμένη από εδώ πριν από λιγότερο από μία ώρα."

  Marilyn φεύγει μακριά μέσα στο λαβύρινθο.

  "Κοιτάξτε! Υπάρχουν σκύλος εκτυπώσεις! Το γυάλισμα εκτύπωση εκεί, μεγέθους 10. Ο νίκι φοράει 10 δεν λέτε;".

  Θα ακολουθήσει το μονοπάτι του βαθουλώματα δέντρο Alex είχε περιγραφεί.

  "Ο Θεός, παρακαλώ…όχι πάλι." Renee φωνή του σείστηκε από τον αέρα.

  Alex βυθίστηκε γονατίσ
ει και επενέβησαν προς τα χέρια του. Εκεί μέσα στη λάσπη και υγρά φύλλα καθορίζουν ένα φθηνό κινητό με καυστήρα με μια τεράστια τρύπα χτύπησε στην οθόνη κειμένου. Είχε συνθλιβεί στην προφανή αγώνα.

  "Δεν είναι απλά εξαφανίστηκε. Ότι έχει ληφθεί." Marilyn αποσαφηνιστεί. Alex λίγο κάτω από το πίσω μέρος του Iron Fist ξανά, επικεφαλής περιδιαβαίνουν τον πανικό.

  "; Πού;", Renee πήγε πράσινο γύρω από τα χείλη.

  Marilyn φαινόταν πάνω στο σώμα του δένδρου. Υπήρχε μια θραύσματα της λευκής βίβλου καρφιτσωμένη στο πλαίσιο φρέζα. Δύο λέξεις ήταν γραμμένος πάνω σε αυτό.

  "Ο δικός σας."

  Marilyn ασπρισμένα. Ότι βρισκόντουσαν στο τακούνι και άρπαξε το δέντρο. Η πριτσινωμένων στόμα σε γροθιά και δεν ψέλλισε ένα μικροσκοπικό ξεφυσά λυπητερή.

  "Ναι, εντάξει. Το όνομα έχει νόημα πλέον. Αυτό μόλις πήρα προσωπικά!" είπε η ίδια διαμοιράζονται με τα χέρια.

  "μην περάσει!" είπε η εντεταλμένη η ίδια το κεφάλι μέχρι τις τέσσερις λέξεις έγινε μια μάντρα.

  Αυτό το πολύ το σενάριο είχε στοιχειωμένα για χρόνια. Ήταν ένας εφιάλτης, έρχονται επιτέλους στη ζωή.

  "Τι; Τι να πω? Τι σημαίνει, Marilyn;".

  Renee έπιασαν το χαρτί από Marilyn και μεγαλοφώνως.

  "Αυτός είναι ο δικός σας;" ρώτησε, και στη συνέχεια τα μάτια αναμμένα.

  "Nicolas Avalon…Marilyn Avalon. Παράξενο όνομα. Πολλοί άνθρωποι μοιράζονται"; Renee κοίταξε Alex, μάτια εκθαμβωτικό.

  Alex τάραξαν το κεφάλι, δεν έπεται.

  "Είχα ένα μωρό εκτός γάμου, όταν ήμουν μια νεότερη γυναίκα. Είχα δει ένα guy…ήμασταν απλώς κοίταζαν γύρω με κάθε άλλη. Δεν ήξερα ότι ήταν έγγαμος. Όταν ανακάλυψα τη γυναίκα που μόλις είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος κατέληξα αμέσως. Δεν ήταν αρκετά γρήγορα τα φαινόμενα. Μια εβδομάδα αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήμουν έγκυος. Κατέληξα του γάμου τους, ούτε καν νόημα. Από τη στιγμή που θα παραδοθεί, ήμουν πολύ τρομοκρατημένοι από όσα συνέβησαν έτσι έδωσα το μωρό μέχρι…" Marilyn αποσύμπλεξ στην κοιλιά και το μάσημα της τσιμούχας με χείλος.

  "Έτσι…αυτό σημαίνει ότι ο Νίκι"; Renee τα μάτια πήγαν wide.

  "Ο Νίκι είναι ο γιος μου!" Η Marilyn sobbed.

  Κεφάλαιο 4:

  Nick ξύπνησα στο δάσος.

  Ότι αναπνέει έντονα από τη μύτη του και προσπάθησε να κινηθεί.

  Ότι, όταν κατάλαβε ότι ο αστραγάλους ήταν αλυσοδεμένοι. Σε συγκεκριμένα τμήματα.

  "Nicolas. Είναι ανόητο να προσπαθούμε να λειτουργήσει. Πόσες φορές δεν έχουμε να πάμε πάνω από αυτό; Σας ζωντανά και παρακολουθούμε. Μπορείτε να πεθαίνουν και να σημειώσεις. Ξυπνάτε και αρχίστε. Capisce? "

  Κατείχε την αναπνοή και έκλεισε τα μάτια του. Ήταν τρέξετε τώρα 1,6 λεπτό. Δεν μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό, αλλά πραγματικά δεν είχε άλλη επιλογή. Έτοιμο ή όχι, ήταν συμβαίνει τώρα.

  Πρώτα πράγματα πρώτα. Χρειαζόταν για να βρώ πού ήταν.

  Περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, ένιωσε αλυσίδες συγκλονισμένη από τις κνήμες και κάτι βαρύ κάτω από τα πόδια του. Συγκεκριμένα τετράγωνα.

  "Ακούστε, εντάξει! Έχω ότι αυτό είναι σημαντικό. Ενδέχεται να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Δεν εγγραφείτε για αυτό!".

  Υπήρχε μια υπερτάχυνσης του ήχου. Ένα όχημα.

  Ο νίκι κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι ήταν συνδεδεμένο με πολλές αλυσίδες σε ένα όχημα. Ένας από τους απαγωγείς τους μόλις είχε πετάξει στη νεκρά και ήταν αφήνοντας σύρετε για Λίμνη Nighthorse.

  "Ah-θεέ, ο Θεός!".

  "δεν μπορείς να τον πανικό. Όχι τώρα. Θέλετε να παραμείνετε ζωντανοί; Νομίζω, brainless!".

  Ήταν πραγματικά λυπηρό το γεγονός πως ήταν σχέδιο συνολικής κενά.

  * * *

  Marilyn αποσύμπλεξ σημείωση σε τρεμώδεισ χέρι. Είπε βηματοδότης Santa Bianca σαλόνι του δαπέδου.

  "Δεν ήξερα ότι ήταν παιδί μου, αλλά ποτέ δεν μας είπε κανείς γι' αυτόν. Ούτε καν οι πιο στενοί μου φίλοι ποτέ δεν ήξερε που ήταν έγκυος. Εγώ προσωπικά, απομονωμένες από όλο τον κόσμο ενώ εγώ που Nicolas. Υπήρχε μόνο ένα άτομο που μου είπαν ποτέ το μυστικό και ήταν μόνο και μόνο επειδή θεώρησα ότι ήταν το σωστό. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα".

  Renee έθεσε την πίττα, προσπαθεί να ακολουθήσει. Marilyn πέταξε τα χέρια στον αέρα.

  "Αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τον πατέρα! είναι το μόνο που έχω ποτέ! Διαμονή tracking με εμένα".

  "Εντάξει, ποιος ήταν ο Νίκι του πατέρα;" Renee κατάποσης, απρόθυμοι να διαλέξετε αυτή την ψώρα.

  Marilyn έλασης τα μάτια του και γελούσε.

  "σκουπίδια cowboy's όνομα ήταν Στρατού Πρέσκοτ. Είχε μια διακεκριμένη καριέρα στην 101st Airborne. Έχω πάντα ένα sucker για έναν άντρα με στολή".

  Alex sat από όπου slouched εναντίον του καναπέ. Φαινόταν σαν κάποιος να είχε μόλις πέθαναν από ηλεκτροπληξία.

  "Τι είναι αυτό το θέμα, το παιδί? Γνωρίζετε κάτι που δεν το κάνει;" Marilyn τα μάτια πήγαν wide.

  "Περιμένετε δευτ. Το όνομα είναι Prescott, δεν είναι;"

  Alex άδειο πιάτο τα χείλη.

  "Ο πατέρας μου είναι το πραγματικό του όνομα είναι Alexander Prescott. Δεν call me Junior. Είναι απλά Alex, διότι πάντα ονομάζεται my dad στρατού. Ο ίδιος- κέρδισε σαν βάρκα-φορτίο των μεταλλίων, όταν βρισκόταν στην 101ST. Αν�
�φερε ακόμα συνεντεύξεις σε καλή μέρα, Αμερική μερικές φορές." Ο Άλεξ ήταν κουνώντας το κεφάλι του. Τα χείλη είχαν μετατρέψει το μωβ.

  "Αλλά ο πατέρας μου είχε μια αρκετά τρομακτικό μυστικό. Ο εξαπατημένος σχετικά με τη μητέρα μου πολλά. Είχε να ζητιανεύουν για ένα μωρό. Δεν θέλουν πραγματικά. Απλώς ήθελα να το σκάσει, υποθέτω.

  Η μαμά μου, μου είπε την ιστορία κάτι σαν αυτό. Υπήρχε μια δημόσια υπηρεσία lady ότι ο μπαμπάς είχε wiled και μαγεύουν με( τα λόγια δεν είναι δικό μου) "αποκτήστε το παντελόνι". Αυτό ολοκληρώθηκε η μαμά μου και ο μπαμπάς του γάμου. Είπε ότι θα ερχόμουν στην ίδια εβδομάδα, βρέθηκε για την υπόθεση. Πέθανε από καρκίνο όταν ήμουν 12. I κινείται μέσω του συστήματος μια παρτίδα και τελικά πήρα καλούνται να ζήσουν εδώ στη Santa Bianca. Είναι σαν μια φιλανθρωπική ή κάτι τέτοιο, ώστε να λάβουν τα παιδιά από όλο…" τη φωνή του ρυμουλκούμενου.

 

‹ Prev