Book Read Free

Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Page 38

by Josh Law


  Κεφάλαιο 6:

  Nick's μάτια διασταυρώνονται. Σχεδόν δέσμια και εξέτασα Renee τα μάτια incredulously.

  "Είναι μια μεγάλη ιστορία. Απλά…μην ρωτήσετε. Δεν λέω τίποτα, ο Νίκι". Renee κατείχε το πρόσωπό του τα χέρια. Ίσως δεν είναι η γέννηση της μητέρας, αλλά εκείνη τον λάτρεψαν σαν να ήταν δική του παιδιού. Επέστρεψε από το νεκρό. Για δεύτερη φορά. Ο κόσμος ήταν spinning από τον άξονα. Ότι ήταν εντάξει. Θα μπορούσε το ελικοειδές μακριά μέσα στο πιο σκοτεινό μέρος του σύμπαντος για όλους μας φροντίδα.

  Πιθανή ανάμειξή της σκόνης γύρω τους αναμειγνύονται με βελόνες και υποκαταστημάτων. Δεν μπορούσα να ακούσω τα δυνατά baying επίθεση σκύλων. Ήταν ένα αίμα-ψύξη ήχου, όπως το σκυλολόι της Κόλασης, έρχονται να σύρετε Lazarus προς όποια σκούρο πράγμα που είχα αφήσει πίσω στη μετά-ζωή.

  Ένα δέντρο που συνετρίβη στο πλάι μπροστά τους. Marilyn πεταγόταν το αυτοκίνητο πίσω στο αυτοκίνητο έχοντας κερδίσει κάποιο έδαφος και να οδηγηθεί προς τα αριστερά. Μια ξυριστική λεπίδα πυρκαγιά διήρκεσε σαν τον ηλεκτρισμό μέχρι τον κορμό. Καπνός wafted μέσα από τα παράθυρα και άρχισαν να πνιγούν.

  "Κυρία, ακούστε εμένα! Έχετε να μου δώσετε πίσω σε αυτούς. Θα δίνουν ποτέ μέχρι να κάνουμε!" Nick ήταν απελπιστική γλιστρήσετε προς τα εμπρός και ακουμπάτε πάνω από Marilyn του ώμου.

  "είστε τρελοί! Πάνω από το πτώμα!" της Μέριλιν ένιωσα το αίμα του αδρεναλίνη ραφούν απελπισία σπεύδουν να το κεφάλι.

  "Πράγματι, είναι πάνω από το νεκρό σώμα. This-They κάνουμε ένα πείραμα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε με το κάλιο στη δική μου γονίδια και κάποια περίεργα αδρεναλίνη πράγμα. Δεν προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να παράγουν ιατρικά εξωραϊσμό!" Nick νίκησε το χέρι του εναντίον της dash με ανάδευση.

  Το όχημα εξετράπη σε πευκόφυτο βελόνες. Υπήρχε ένα φύσημα. Οι διώκτες τους ήταν φωτισμός στο δάσος πυρκαγιά σε αυτό. Οε σχήμα.

  "Τι;! Αυτό είναι παράλογο!" Renee τάραξαν το κεφάλι στη φρίκη.

  "Ίσως όχι! Η επεξεργασία δύο φορές τώρα, υποθέτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ όλα πολύ." Nick's μάτια ήταν άγρια και τα μαλλιά ανήλθε στο τέλος Ashen γύρω από τα χείλη, φαινόταν πίσω στο Alex.

  "Θέλουν Alex υπερβολικά. Δεν ξέρω γιατί. Απλά κρατήστε ζητώντας τους λέω όπου είναι. Αυτός είναι σε κίνδυνο. Έχετε να μου δώσετε πίσω".

  "Θέλουν μου για το πείραμα, Nick. Έχουμε το ίδιο ελάττωμα στο αίμα μας". Alex χαμογέλασε αισχυντηλή διάθεση.

  Nick γέλασαν με έκπληξη.

  "αρνητικό. Είναι σχεδόν σαν να είμαστε σχετικά!".

  "Είμαστε".

  Nick κλίση προς το κεφάλι του στο πλάι.

  "Ο Νίκι, έχουμε την ίδια τη γέννηση του πατέρα του." Ο Alex προσπάθησε να καθαρίσει το λαιμό. Τα λόγια του ήταν βαριά για το πηδάλιο. Κάθε κομμάτι αυτής της κατάστασης ήταν εξωπραγματικό.

  Nick αποσυνδεδεμένες γονατίσει στο πάτωμα. το στόμα του έσπασε ανοικτές και κλειστές σαν μωρό πουλί προσπαθεί να φάει ένα worm.

  "Είμαι το βιολογικό αδελφός, Nick. Τρελή, ξέρω. Αλλά είναι αλήθεια". Alex χαμογέλασε.

  "Τι είναι αυτό, μια οικογενειακή επανένωση"; Nick ανοιγοκλείσατε τα τρελλά.

  "Δεν θα αργήσει αν όλοι να σκοτωθεί". Marilyn έβλεπε σε καβγά. Για πρώτη φορά, και αποβιώσαντος/επανήλθε ο γιος ήταν πρόσωπο με πρόσωπο. Ότι σε περίπτωση κατάποσης. Τα πράσινα μάτια ήταν έντονη. Ζωντανοί και στον πόνο. Σύγχυση και το κυνήγι. Εκείνη που απαιτείται για την αποθήκευση του. Έτσι, πως θα μπορούσαν να ζήσουν να γνωρίζει τη μητέρα του και ότι έκανε έρωτα μαζί του. Μεγαλύτερα και σοφότερος τώρα, έκανε έρωτα μαζί του και το μόνο που θα ποτέ την αγάπη του.

  "Έχω ανάγκη να προσπαθήσουμε και να θυμόμαστε όσα μπορείτε σχετικά με αυτά τα μυαλά που χρησιμοποιούν για Frankenstein ναρκωτικών." Marilyn προσπάθησε να τον ήχο. Έψαχνε ποτέ τη μητέρα πριν τώρα και δεν ξέρω από πού να αρχίσω καν το σύνολο "Mama" πράγμα. Έκανε, όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι αν ήθελε να με αυτό το παιδί δεν μπορούσε να τσεκάρετε τον από τη λήψη εν κινήσει.

  Το Nick το άδειο πιάτο τα χείλη. Marilyn πεταγόταν ο τροχός. Τα δέντρα αυτά καταρρέουν γύρω τους. Όποιος και να ήταν, ανεξάρτητα από τα πραγματικά τους κίνητρα, θα κινήσει γη και ουρανό να σακούλα με το τέρας που είχαν δημιουργήσει.

  "Δεν ξέρω. Είναι…Μου…το κεφάλι μου πονάει. Έχει λάβει το αίμα μου και οι ακτίνες x και κολλάνε βελόνες μου. Μου είπε ότι έχω, χμμ, χρόνιες Λάζαρου σύνδρομο. Ότι και αν σημαίνει." Nick έκλιναν προς το κάθισμα του συνοδηγού μάτια διάπλατα για την αιωνιότητα.

  "Oh God!" Marilyn ξανασχολήθηκα στο Renee.

  "Τι;" όλα τα ρώτησα την ίδια στιγμή.

  "ξέρω ποιος είναι. Ή τουλάχιστον να ξέρω ποιος είναι".

  "Ποιος; Περιμένετε μέχρι να πάρω τα χέρια μου γύρω από το λαιμό τους!", Renee μάτια του πεταγόταν οργής.

  "Δεν Είστε θα ήθελα." Marilyn ένιωσα το κεφάλι spinning. Θα πρέπει να δει αυτό που έρχεται. Πώς θα μπορούσε να δει μέσα από τη μάσκα του τέλεια φροντίδα;

  Renee κατάποσης.

  "Περιμένετε…νομίζετε είναι ο Δρ. Swift"; Renee ξαφνικά θυμήθηκε τη συνομιλία για την κουπαστή. Δρ. Swift είχε αποδοθεί ο Νίκι είναι πρωτοφανείς για εξωραϊσμό τι είχ
α ζητήσει Λάζαρου σύνδρομο. Από τον τρόπο με τον οποίο είχα μιλήσει σχετικά, είχε πάθος με αυτό. Αυτό και το γεγονός ότι θα ήταν τόσο σίγουροι και ανησυχεί του Alex κατάσταση. Είχε τονίσει αδιαλείπτως έχοντας μαζί του στο νοσοκομείο για την ψυχολογική καταναγκασμού.

  Ο διάβολος ήταν πάντα στις λεπτομέρειες. Πόσο ειρωνικά συχνές ήταν οι λεπτομέρειες σχετικά με την ανοιχτή οθόνη! Δεν είχα χάσει γιατί την ανησυχία του είχε τόσο κατάλληλα για το ρόλο του. Γιατί είχα μόλις ανήκε στην ώρα της ανάγκης. Ήταν ο γιατρός και έτσι ταιριάζει.

  Alex τα μάτια ξαφνικά ανάβουν.

  "Ο Doc και ο πατέρας μου. Έπρεπε να έχουν συνωμοτήσει μαζί! Αυτός είναι ο μόνος που θα γνωρίζει τόσο ο Νίκι και εμένα. Θα ήταν γνωστός για το γονίδιο υπερβολικά, διότι πρέπει να έχουν μία που πέρασαν σε μας. Αυτός είναι ο μόνος γονέας μοιραζόμαστε!" Alex hopped στο κάθισμά του, τα μαλλιά που στέκεται στο τέλος.

  "Ach! Ναι, υπάρχουν δύο από αυτούς. Το είδος της ένα γρύλισμα. Τα ψηλότερα. Μεγαλύτερα guy, μεγαλύτερα από το Doc ανέφερε σαν 40 κάτι." Nick τρίβεται το μέτωπο.

  "Ακούγεται σαν πατέρα μου." Alex κατάποσή του και τα χέρια του έτρεμαν.

  "Υπάρχει μια γυναίκα πολύ-"Nick δεν έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε αυτή την πρόταση. Ένα ασημένιο Camaro ήρθε να σκάνε μέσα από τα δέντρα. Ο οδηγός χτυπηθεί.

  Το Mach 1 άρχισε να σε σπειροειδή ντόνατ σχήματα. Τα κεφάλια έσπασαν τα παράθυρα και αίμα νερά έπεφταν μέσα στο πιλοτήριο. Μέσω της σκόνης, θα μπορούσαν να δουν. Ο οδηγός με όμορφες χρυσές τρίχες.

  Alex sat βίδα όρθια παρά τα τραύματά του. Είχε γυρίσει το γκρι/λευκό χρώμα της ζάχαρης στη φρίκη.

  "Μαμά…"

  Κεφάλαιο 7:

  Alex σωθεί από το αυτοκίνητο, έξω από το κεφάλι του.

  "Alex, περιμένετε!" Nick dove headfirst έξω από το πίσω μέρος και αλιεύονται μαζί του γύρω από το στομάχι.

  "Η μαμά μου!" Ο Άλεξ ήταν υστερική. Ο νεκρός αγαπημένους ήταν αυξανόμενα όλα γύρω του, χωρίς εξήγηση, εκτός από την pediatrician και ο πατέρας του ψυχωτικό πειράματα.

  "καλά, ο οποίος μεγάλωσε έτσι παχυλά!" Η κα Prescott swaggered στο σκονισμένο μονοπάτι. Την πίττα τέθηκαν και είχε λάμπει. Marilyn πήραμε από το αυτοκίνητο και να ενισχυθούν περίπου με ιδιαίτερη προσοχή.

  "Ω, γεια σας. Πρέπει να είστε στρατού whore. Το ένα που έδωσε ζωή σε αυτό το μικρό μπάσταρδος. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια. Είναι θαυμάσια, πραγματικά. Αυτός είναι ο καλύτερος έλεγχος αντικείμενο που είχαμε ποτέ. Εκτός από μένα, ούτως ή άλλως." Η κα Prescott grinned από αυτί σε αυτί.

  "θα πεθάνει από καρκίνο. Όπως πριν από 5 χρόνια!" Renee's face ασπρισμένα όπως είπε αυτό. Ότι παραιτήθηκε από το αυτοκίνητο και επινόησε ένα μικρό πιστόλι από μια θήκη κρυμμένη στο εσωτερικό του βομβιστή του μανδύα.

  "Έι, τώρα! Παρακολουθήστε στο σημείο που το πράγμα! Δεν είμαι υπερβολικά έντονος για να γυρίσουμε πίσω στον τάφο του. Nicolas μπορεί να αφορούν." Η κα Prescott κυλινδρισμένη ενός απειλητικού χαμόγελο στο Nick και ανατινάχθηκε μαζί του ένα φιλί.

  "καλά, εξαρτάται. Αν είμαι μια τέτοια μεγάλη δοκιμασία, τότε απλά να μου και ας αυτά τα παιδιά τα πόδια." Nick παραιτήθηκε. Ο στριμωγμένα Alex πίσω από τον εαυτό του με μια χαριτωμένη sweep του βραχίονα.

  "Δεν υπάρχει τρόπος!" Alex αντιμετωπίσαμε Nick's στον ώμο και τα θρος του πίσω στη μόνιμη δίπλα του. Πέταξε ένα μπλεντάζ βραχίονα στο δρόμο όταν προσπάθησε να επιταχύνει και πάλι.

  "Ναι, νομίζω ότι έχουμε διαπιστώσει ότι έχετε Λάζαρου αταξία, ο Νίκι. Αυτό είναι τι είμαστε αποκαλώντας ούτως ή άλλως. Η μία ασθένεια που όλα της ανθρωπότητας είναι κυριολεκτικά πεθαίνει για να προλάβετε!" Η κα. Prescott fluffed τη μακρά χρυσή τρίχα και έλασης τα μάτια. Ήταν χορός, πρόθυμος να του δώσει κάτω χαμηλά.

  "Ο πατέρας σας, εκτός από το ωραιότερο πράγμα που περπάτησε ποτέ το Σώμα, ότι η ειδική κάτι στο αίμα που μπορεί κυριολεκτικά να διεγείρουν το σώμα, έτσι ώστε να προωθήσουν τον εαυτό πολύ πριν να αποσυντεθεί. Προφανώς, αυτό το υπέροχο γενετικό ελάττωμα μπορεί επίσης αντίστροφη διάσπαση σε ανθρώπινα πτώματα! Έχουν υποβληθεί σε αέρια μορφή του επινεφριδιακή εκχύλισμα μέσα μου vault. Μετά από μια περίοδο τριών μηνών, το σώμα μου στην αποσύνθεση είχε σταματήσει. Περαιτέρω έκθεσης στο Αέριο συν ηλεκτρικών παλμών που αποστέλλονται προς τα κάτω τα πόδια μου και τα χέρια και την αποσύνθεση ήταν πραγματικά αρχίζουν να αντιστραφεί. Το σώμα μου, ενώ ο νεκρός, ήταν η ίδια επούλωσης της παρακμής. Όταν ήμουν όλη cadaver ξανά, άρχισαν να ψεκάσει μου με τον ορό. Δεν διενεργείται τακτικός προσπάθειες ανάνηψης. Έχω ξεσηκώσει όμορφα!" Είπε γέλασαν, μια σαδιστική κάποια αμυδρή αχτίδα στο μάτι.

  "Τι να κάνω για να την υπόθεση! Ο στρατός δεν νιώθουν πραγματικά ένοχοι για τρεις ή τέσσερις-νύχτα στέκεται με εσάς, Marilyn. Είμαι ο ένας πραγματικά το λάτρεψα, ξέρετε. Δεν υπάρχει πραγματικό ερώτημα ότι τώρα, υπάρχει? Έτσι, έθεσε μου από τους νεκρούς. Τότε μου υποσχέθηκε ότι θα σας λίγο μπάσταρδος ότι θα κάνει το πειραματόζωο. Ενώ ο Alex θα λάβετε superfood από συγκομιδή μας. Θα εισφέρει αυτόν με τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγμ�
�τοποιήθηκαν. Θα είναι ο έτοιμος για την ROTC. Να ασκούν τα χνάρια του πατέρα του ως ο απόλυτος στρατιώτης! Ή μπασκετμπολίστας! Ή οτιδήποτε άλλο ήθελε να! Ο ίδιος θα είναι πρωθυπουργός υπόδειγμα του ανθρώπου στη γη. Ό,τι έγινε, πως θα είναι για πάντα. Απλά ας Alex. Είμαστε δεν πρόκειται να βλάψει αυτόν. Θα τον κάνει αθάνατο!", όποιο και αν είναι το ψυχωτικό πειραμάτων που είχαν κάνει, είχε κάνει την θα έχει τρελή. Είπε έλασης το κεφάλι με το λαιμό, εντελώς παράφρονεσ.

  "Κοιτάξτε, συγνώμη για τις πολλές ατυχίες στην προηγούμενη ζωή και αυτό. Δεν είχα ιδέα ότι ο στρατός είχε παντρευτεί ή θα είχαμε ξεγελαστεί γύρω με αυτόν. Τι έχετε μόλις δήλωσε ότι ακούγεται σαν μια υπέροχη ιδέα, αλλά ειλικρινά είναι ευθεία ταύρος. Αυτό το ψέμα που έχετε πει εσείς να πάτε να κάνουν ό,τι θέλουν". Marilyn παραιτήθηκε μπροστά και άρπαξε τα αγόρια από καθένα από τους ώμους.

  "Δεν Είστε αγγίζοντας ένα από αυτούς ποτέ ξανά".

  "Δεν μπορείς να πεις ότι. Alex είναι δική μου".

  "Ναι, Όχι, όχι πια. Στα μάτια του Κολοράντο, ο Alex είναι επιλήψιμο." Marilyn πίεσαν τα αγόρια πίσω Renee.

 

‹ Prev