Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Home > Other > Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) > Page 42
Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) Page 42

by Josh Law


  Κεφάλαιο 13:

  "Αιχμάλωτος στο αυτοκίνητο. Η δήλωσή του για την ταινία." Ο Marilyn hopped από το Datsun του καραμπίνα κάθισμα και επικεφαλής εκτίναξε Riggs το τηλέφωνό της.

  "Δεν το πασσάλων για εύκολη, Avalon. Πρέπει να πω ότι τώρα. Καλή δουλειά." Ο επικεφαλής φιλοδώρημα το καπέλο του.

  Renee hopped έξω από το κάθισμα του οδηγού και εξέτασα το μουντό απόγευμα στο δάσος. Τα μάτια του πεταγόταν όταν είδε το καπνό και ο Νίκι μόνιμης στο κέντρο της φωτιάς.

  "Σας είχα πει. Αυτό έχει ξεπεράσει την σφαίρα του τι είναι και τι δεν πρέπει να…" Alex ήταν αόρατα υπό τη σκιά των δέντρων. Η φωνή του σείστηκε με οργή πέρα χαλαρώσουμε.

  "Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε βρεθεί σε περισσότερα από εσάς ας πάνω από το τηλέφωνο, το παιδί." Ο επικεφαλής της Riggs παραιτήθηκε βαθύτερα στις σκιές και προσέλκυσε πάλι άφωνοι. Κάτι δεν ήταν σωστό, με τον Alex.

  "Κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε στο πρόσωπο. Στο ιδιωτικό κατά προτίμηση, αλλά δεν είναι πραγματικά μια επιλογή αυτή τη στιγμή. Είδα κάτι στο δάσος. Μπορεί να είναι το τέλος μου. Αλλά είχα. Ήμουν ένας ήθελαν να κάνουν δοκιμές στο επόμενο…ο αδελφός μου έχει υποφέρει αρκετά".

  Alex παραιτήθηκε από τις σκιές. Renee κάλυψε το στόμα.

  Έχοντας επινόησε ο coat off, θα μπορούσαν να δουν τώρα ότι το αγόρι φορούσε ένα σώμα armor vest που ήταν κολλημένη με 6 επιπλέον καρδιές κάθε συνδυάζεται με 6 ορμόνες αδένες.

  "Λυπούμαστε, αλλά πρέπει να το ένα να λύσει το μυστήριο. Πραγματικά, είμαι. Είναι η ιστορία που θα ήθελα να πω. Ναι, είμαι πολύ καλή στο καυτό. Γνωρίζετε ότι οι λέξεις έχουν εξουσία; Τα λόγια μου πήρε σαν ένα fighter jet. Είχα να κάνω μια επιλογή. Ήταν είτε να προσθέσουν μια ακόμη καρδιά σε αυτό το γιλέκο ή φορέστε το εγώ. Βλ., λατρεύω τον αδελφό μου. δεν έχετε ιδέα τι είναι εκτός αν έχετε ένα δικό σας. δεν μπορούσα να τον αφήσουμε να πεθάνουν ξανά. Λυπάμαι…δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω…Ας μου εξηγήσει". Alex 1,5 δισ. Ήδη διατίθενται και κατείχε μέχρι το χέρι του. Τα μάτια του ήταν squinted σχεδόν εντελώς κλειστή βασανισμένα από το αμυδρό φως.

  Renee ένιωσα τον εαυτό διάλειμμα σε δάκρυα. Ήταν έκπληξη ότι θα μπορούσε να κρύψει το αγωνία τόσο καλά όταν έχουν μόνιμη έξω από το μπαρ.

  "Ο πατέρας μου ήταν αρκετά ψηλά το totem pole του ταγματάρχη πριν ήταν έντιμα αποβάλλεται για κρίσιμες πληγές πήρε μια αφγανική ανταλλαγές πυρών. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, μαμά πάντα είπε ότι είχε εμμονή με την ιατρική έρευνα. Δεν ήταν μόνο δική του ανάκαμψη που τους ενδιέφερε. Όταν ήταν στο νοσοκομείο, βρήκε τον εαυτό του εντελώς ολοκλήρωσε το έργο αυτό σήμαινε για τη μελέτη της μάχης ανάνηψης διεργασίες και ταχεία εκκαθάριση του κλεισίματος. Ο πατέρας μου υπέβαλε δική του δείγματα αίματος για την υποτιθέμενη καλή αιτία.

  Λένε ότι οι bad company ερείπια καλό ήθος. Μοιάζει με όποιον καινοφανούς ότι ένα δίκιο, γιατί βιάζεστε; Lucien Swift ήταν ένα παιδί χειρουργό που λειτουργούσε κάτω από την ίδια έρευνα νοσοκομείο ομπρέλα ο πατέρας μου φέρθηκαν. Ότι ο τρόπος που συναντήθηκαν, κάθε άλλο. Ήταν ο Λούσιαν επιθετικό συμμετοχή στη μελέτη και έρευνα του πατέρα μου "εξελικτική επινεφριδιακή ανωμαλίες" που τελικά επηρέασαν τον να γίνει το πειραματόζωο για τη δοκιμή, ο ίδιος. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χρηματοδοτείται το πρόγραμμα έρευνας με την πρόθεση ότι τελικά θα τα παράγουν με το "self-συνεφέρουν υβριδική στρατιώτες". GI prodigies ότι είχε τη δυνατότητα να προσαρμόζει το μέγεθος των κορτικοεπινεφριδίων αδένες και να κάνουν επιπλέον του μυός λειτουργία βοηθώντας χημικών ουσιών όπως το κάλιο- στην πραγματικότητα οι ίδιοι ανάνηψης φυσικά. Μια πληρέστερη έκδοση του τι ονομάζεται Λάζαρου σύνδρομο. Ήθελα Darwinism συναντά ζόμπι Σπάρτη ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.

  Ορισμένα μέλη της κυβέρνησης μας έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους και χρησιμοποιούνται προσωπική χρηματοδότηση από τους ενόχους" κάθε τράπεζα βιβλία, και ίδρυσε το Santa Bianca παιδικό σπίτι εδώ στο Durango περίπου 22 χρόνια πριν. Θα ήταν μια δορυφορική foster σπίτι θα μπορούσαν να πετούν όλες οι απόγονοι των δοκιμών υπόκεινται# 1(my Dad) off και συγκομιδής για το ερευνητικό έργο. Βλ., κάθε παιδί που ζει ή έχει ζήσει στη Santa Bianca είναι πράγματι ο πατέρας μου βιολογικού παιδιού. Ως μέρος του προγράμματος, ο πατέρας μου έπρεπε να δωρίσουν σπέρμα για φορτία των γυναικών να τεχνητή σπερματέγχυση με ώστε να μπορεί να υπάρχει ως πολλά πιθανά θέματα όσο το δυνατόν συντομότερα. Ήταν επίσης υπό αυστηρές εντολές να πειραματιστείτε με διαφορετικές ουσίες και να έχουν σεξ με πολλές γυναίκες, καθώς θα μπορούσε να γοητεύσει, υποθέτοντας ότι τελικά τα μωρά θα προέλθουν από όλους. Χρειάζονται για να δείτε αν κάποια από τα στοιχεία των βιοχημικών ουσιών ή η διαδικασία της σωματικής οικειότητας θα μεταβάλει τη δοκιμή θέματα".

  Alex φαινόταν στο στήθος του. Τώρα είχε τρομερή, για να είναι άρρωστο.

  "αποδεικνύεται ότι ο πατέρας μου έχει μέχρι στιγμής είχε ακριβώς 8 παιδιά, που ήταν αποτέλεσμα της παρήγγειλαν αγάπη υποθέσεων. Είμαι ένας από αυτούς. Ο νίκι είναι άλλο. Αυτά τα παιδιά" οργάνων εδώ μα
ς ήταν 6 αδέλφια…"

  Alex φαινόταν στον ουρανό δάκρυα που τα μάτια του. Ότι τα χαλίκια τα δόντια του, όπως το γιλέκο, προφανώς οδήγησε τον ακραίο πόνο.

  "Μια κατεστραμμένη ομάδα Black Ops αξιωματούχοι ήταν κάτω από τις παραγγελίες. Η δοκιμή θέματα οι ίδιοι ήσαν στρατηγικά δολοφονείται υπό μεταβαλλόμενες συνθήκες για να δείτε πώς ανάνηψης θα λειτουργεί κάτω από κάθε είδους θανάτου. αδερφούς μου εδώ σκοτώθηκαν σε ένα αυτοκίνητο του ναυαγίου περίπου 4 χρόνια πριν. Προσπάθησαν και κατάφεραν να προκαλέσουν το σύνδρομο του Λάζαρου. Γι' αυτό το λόγο τα όργανα είχαν κατατεθεί για τη μελέτη της με άλλο αντικείμενο από τα όργανα να ρυθμίσει αυτό το έναυσμα ανάνηψης ή οτιδήποτε.

  Τότε οι γυναίκες που ήταν οικείο με πατέρα μου ήταν στο στόχαστρο. Προσπαθούσαν να δουν αν η διαδικασία της χημικής αντίδρασης του εγκεφάλου όταν άνθρωποι μαζί όπως ότι θα μπορούσε να κάνει με τα θέματα" αντιδρούν σε τι είναι τώρα γνωστή ως το "Prescott1" ορμόνες του αποσπάσματος. Ήθελαν να κάνουν αυτό με τις γυναίκες θα γίνει μόνο με μία ή λίγες φορές, σαν ντετέκτιβ Avalon, και κάποιος θα έχει για χρόνια σαν τη μητέρα μου. Είχε εκτεθεί σε μεγάλο ύψος των εν λόγω καρκίνου χημική πράγματα όταν οι γονείς μου ήταν παντρεμένος με την επιρροή της διαδικασίας του καρκίνου ήταν πράγματι εθιστική στην έκθεσή της. Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε, αλλά τότε δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά χάλια προφανώς! Ούτως ή άλλως, σκότωσε τη μητέρα μου, οπότε μπορεί να προσπαθήσουμε και να φέρει πίσω στη ζωή. Οι εμποροβιομήχανοι ντετέκτιβ Avalon στο Durango, οπότε θα μπορούσε να επιχειρήσει να ακούστε το και χρησιμοποιήστε τη για το έργο".

  Alex επιστρέφονταν στο εαυτό του και κοίταξα προς τα κάτω.

  "Οι δοκιμές ήταν σχεδόν έτοιμη για μετακίνηση στο μάρκετινγκ. Όλα αυτά έπρεπε να ήταν αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ακτινοβολία και χημική έκθεση σε αποσύνθεση test θέματα και να τους φέρει πίσω. Αυτό θα περιλαμβάνει ορισμένες από πατέρα μου του προγόνου. Ο μπαμπάς είναι από το Κολοράντο. Το σύνολο της οικογένειας είναι από το Durango περιοχή. Γι' αυτό το λόγο η μελέτη έγινε εδώ. Έτσι ώστε όταν έχουμε φτάσει σε αυτό το κεφάλαιο…Θα μου νεκρούς συγγενείς να σκάψουν και να έχουν ένα μικρό fun με…"

  Η προσπάθεια να συγκεντρώσουν την αναπνοή του για την παρούσα επεξηγηματική monolog προκάλεσαν Alex έντονο πόνο. Εκείνος έσκυψε και ο ίδιος 1,5 δισ. Ήδη διατίθενται με αίμα. Τότε αποσύμπλεξ στο λαιμό του και να κάνει ένα ήχο σαν πεθαίνει bull-βατράχου.

  "Το γιλέκο…γιατί είστε;", Renee ήταν στα πρόθυρα της ψυχικής κατανομή.

  "Αυτό το πράγμα είναι κάπως σαν μια ζωή συσκευή υποστήριξης ή κάτι τέτοιο. Είναι αντλίες το σώμα μου το αίμα 6 φορές πιο γρήγορα, γιατί δουλεύει τα 6 καρδιές σε μια μπαταρία για να το κάνει. Χρησιμοποιεί αυτά τα 6 επινεφρίδια να βελτιώσετε τις επιδόσεις μου. S'που ούτως ή άλλως… είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πραγματικά τις καρδιές από ένα μηχάνημα, eh? Αυτό που μου είπαν. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η δολοφονία μου για φθορά και αν μπορώ να την απενεργοποιήσετε…'mma έχει καρδιά επίθεση!" Η φωνή του ήταν πεθαίνουν μακριά τώρα και ο χείλη ήταν περιστρέφοντας το μωβ. Είπε στο ημισύμπλεξησ γονατίσει κλάμα από την προσπάθεια που είχε λάβει για να μιλήσουν.

  Υπήρξε ξαφνική χειροκροτήματα.

  "θαυμάσια εξήγηση, Alexander! Ίσως να έχουν ένα μεγάλο άνδρα να μπορέσω".

  Όλα τα βλέμματα έπεσαν στη Δρ. Swift όπως προέκυψε από τον καπνό. Κάθε αξιωματικός παρούσα τραβηγμένη το όπλο.

  "ξέρετε, το καλό στρατιώτη σαν εσάς, τον Alex, δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί αυτό το πείραμα. Εγώ ποτέ δεν ήθελαν τη βία και εγώ δεν θα το ονομάσουμε δολοφονία είτε. Είχα όλα πίστη ότι η επιστήμη μου θα μπορούσαν να γιατρέψουν όλους σας. Μην βλέπετε; Είχαμε κατακτήσει το θάνατο! Πριν τον τέλος πάντων…"

  Swift το πρόσωπο του είχε τόσο αλλάξει δραστικά από το είδος γιατρός Marilyn είχε γνωρίσει πριν λίγο καιρό στο Santa Bianca. Τώρα ήταν πολύ εκνευρισμένος πράσινο και στρεβλωθεί από τη μανία να παραληρούν στο εσωτερικό του.

  "Το πρόγραμμα είχε ορισμένες πρωτοκόλλου. Είχαμε να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο ενός επαναστάτη σαν Nicolas. Αυτο-αναβιούμενα στρατιώτη που μπορεί να ελεγχθεί είναι σαν ένα πυρηνικό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Έτσι πήραμε πρόσθετα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο θάνατο για αθάνατο Lazarus". Lucien παράγεται μια σύριγγα με σαφή υγρό.

  "Εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη μου. Σαν Grecians από παλιά, θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι επικριτές και οι βολές λεγεώνες μου για ριζική επιτεύγματα. Δεν είμαι, ωστόσο, ένα κακό πρόσωπο. Έχω αποξηραίνονται στον κόσμο του θανάτου. Την ίδια στιγμή, έχω καταργήσει την πιθανότητα νομικής καταπατήσεων. Δεν θα υπάρχει πλέον αντάρτες. Δεν πεθαίνουν. Χωρίς φόβο ή πόνο! Σας έδωσα ανόητοι ουτοπία! Εγώ και ο τρελός επιστήμη μου και να παραληρούν μαθητές. Θα περπατήσετε πρόθυμα για οποιοδήποτε σκοπό σας και το αδιάφθορο ομοσπονδιακός οργανισμός επιτρέπει για μένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοδ
οξία στο μυαλό μου από το τελευταίο μάρτυρα της επιστήμης. Οι επιτυχίες που θα έρθουν μετά από μένα θα είναι, φυσικά, να θεραπευτεί από τη δυνατότητα. Έχω ένα τελευταίο έργο να επιτελέσει. Πρέπει να απαλλαγούμε από τη γείωση του Nicolas Avalon!".

  Αυτό συνέβη ακαριαία. Δεν υπήρχε χρόνος να λογικά χάρτη τα επόμενα βήματα. Marilyn leaped μπροστά και αλιεύθηκαν Renee και Alex κάτω τα χέρια. Περνούσε στο έδαφος και καλύπτονται τα κεφάλια τους.

  Λούσιαν είχε πετάξει ένα μικρό δοχείο με δακρυγόνα. Οι αστυνομικοί σταυροειδές τύλιγμα. Τότε υπήρχε ένα ήχο εξέγερση ως το νεκρό έσπασε δωρεάν. Nick's voice μπορεί να ακούσει να φωνάζουν κάτι rousting πάνω στο ζυγό DIN του θυμωμένος δημαγωγικό χαρακτήρα.

  Αυτό δεν το τέλος και για κανέναν.

  Κεφάλαιο 14:

  Marilyn ένιωσα το λαιμό του κλεισίματος κάτω από τα ναρκωτικά επιπτώσεις. Υπήρχε μια καταπάτηση αναταραχή στη μέση του δάσους. Alex ήταν φιμώνονται και ήχοι που ανήκε σε μια φρίκη μυτών. Marilyn πλεγμένα γύρω στη μέση για να τον δείτε τις ωδίνες της σοβαρής κατάσχεση στο έδαφος δίπλα της.

 

‹ Prev