Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1)

Home > Other > Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) > Page 43
Mystery: Suspense: The Lazarus Phenomenon: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 1) Page 43

by Josh Law


  "Έχω αυτόν! Πάτε μετά το αγόρι!" Renee πνίγουν τις λέξεις και κυμάτισαν Marilyn.

  Ήταν τρέλα. Δεν ένιωσε τόσο μικρό στη μέση. Ο κόσμος συμμετείχε στο σχήμα όγδοο ψηφίο. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να διεισδύσουν στη σκηνή. Τα ΖΑΛΊΣΕΤΕ ομάδες κατέθεσαν στην αναθυμιάσεις, πρόσωπα που κρύβονται κάτω από τα καλύμματα του ανακλαστήρα του από πλέξιγκλας. Αν Marilyn είχε αναρωτηθεί ποτέ τώρα ήξερε τι μάχης στον εμφύλιο πόλεμο θα έχουν σαν.

  "δεν λειτουργεί σε εμάς, γιατρός! Κάνατε τη δουλειά σας πολύ καλά!" Nick's voice. Τόσο σίγουροι και αδιάφοροι μπροστά με το τρίτο του θανάτου αυτού του έτους.

  Το Wakers δεν είχε πράγματι οι ίδιοι ενόπλων. Ήταν εξοπλισμένα μόνο με την οργή. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό. Βοηθοί ούρλιαζαν από το δάσος. Οι νεκροί είχαν έρθει για τους και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν.

  Marilyn έσπασε μέσα στα δέντρα. Εκείνη σταμάτησε νεκρός σε κομμάτια.

  Ήταν η απόλυτη μανία. Έχουν μετακινηθεί σε κύκλους σαν ένα ελικόπτερο's blade. Nick's μαρτυρίου είχε μετατραπεί σε κάτι σχεδόν το ζώο. Voraciously άγριες. Ο ίδιος ο jabbed γροθιά σε Lucien το λαιμό με την άμεση δράση lunging της cobra μπουκιά, αφήνοντας τη νύχια δακρυγόνα στο δέρμα. Ο γιατρός 1,5 δισ. Ήδη διατίθενται και Έσκυψε πάνω από τα γόνατα. Nick ξεκίνησε μαζί του μέχρι να καταρρεύσει.

  Έμεινε δεσπόζει πάνω του με μια σχεδόν wicked χαμόγελο εξαπλώθηκε σε όλη τη διαθέτει.

  "Μερικοί Θεό είστε τώρα, γιατί βιάζεστε." Nick δίστασαν, ανατρέποντας το κεφάλι του στο πλάι.

  "Θα μπορούσα να σας σκοτώσουν. Ειλικρινά, θα πρέπει να σας σκοτώσουν. Κατά κάποιον τρόπο, αφού η ζωή σας είναι σχεδόν τόσο κακό όσο μπορείτε το ξύπνημα μου πάνω από τη βρωμιά NAP. Όσο και σωματικά sickens μου πραγματικά να το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πάω να σας ζήσει, γιατρός." Nick έπρεπε να κυριολεκτικά να ακινητοποιήσουν τον εαυτό του, αιωρούμενη στους ώμους του και στρέψη του σκελετού skyscraping μακριά. Marilyn κατείχε την αναπνοή. Το μωρό είχε μακριά είχε γίνει ένα ώριμο ενήλικα.

  Έλεος είχε Nick's λάθος. Δρ. Swift υποκινήθηκε από μια επιστημονική ιδεοληψία ότι υπερτερούν των φυσικών αναγκών. Με shriek που συγκλόνισε την κοιλάδα, περιστέρι μπροστά και άρπαξε το Nick's ποδιών. Ότι έσκαψαν σε τα δάχτυλά του αναρρίχηση σαν γάτα θα κουρτίνες. Στη συνέχεια, προς τα εμπρός, τρυπημένοι της σύριγγας στην καρδιά του.

  Nick πάγωσε. Τα μάτια του ήταν μεγάλη.

  Marilyn έσκαψαν τα τακούνια στο έδαφος. Γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει πριν ήταν ένα πράγμα. Βλέπουμε τον θάνατο ήταν εξ ολοκλήρου και κάτι άλλο.

  Τα χείλη του άρχισε να αφρίσει και δάκρυα ήταν ξεβιδωθούν λόγω από τα μάτια του.

  "Έχω…έχω θεραπευτεί σας. Δείτε, που μας καθιστά ακόμα!" Lucien είχε κολλήσει πηδαλίου, καχεκτικό και ήταν chuckling μέσω του δόντια.

  Υπήρχε μια ξαφνική τραύματα που τηλεφώνησα σε ολόκληρο το δάσος.

  "Κάποια πράγματα έχετε να φροντίζετε τον εαυτό σας." Ο επικεφαλής της Riggs δηλώνεται ως έμεινε με το Sig ποταμού Sauer χώρους στο χέρι του.

  Λούσιαν groaned και έπεσε μπροστά. Ο επικεφαλής είχε τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος και η σφαίρα είχε περάσει όλο το δρόμο προς την καρδιά.

  "Nick"!

  Marilyn περιστέρι μπροστά σαν ένα Μάτζικ baseball player έρχεται για το σπίτι. Nick gurgled με δική της σιελόρροιασ και καταρρεύσει προς τα πίσω. Εκείνος καθορίζει κοιτάζοντας τον ουρανό σε ένα νέφος έσυραν, οδηγούσες του πεθαίνουν όλοι ξανά.

  "Nick! Οχι! Όχι, είναι εντάξει. Είναι εντάξει. Έχω εσάς!".

  Marilyn κατέρρευσε δίπλα του και σάρωσαν τον. Για πρώτη φορά στη ζωή του, ασύρματης σύνδεσης το παιδί στα χέρια.

  "ΟΧΙ, Nick. Δεν ξανά, buddy…έχω…έχω τόσα πολλά να σας πω! Κοιτάξτε εμένα!" Nick's Head άρχισε να κυλάει προς το έδαφος. Marilyn ήρε το πρόσωπο του, τον ανάγκασε να αναζητήσει σε μάτια.

  "Είμαι η μαμά μου, ο Νίκι. Έχετε να ζήσουν, κολλητό. Έτσι ώστε να γνωριστούν και να την οικογένεια"!

  Ήταν απαρηγόρητοσ όλα τα αιφνίδια. Για τη ζωή που είχα χάσει. Για τα πράγματα που είχε γίνει για τον γιο της. Ίσως αν έψαχνε διατηρούνται αυτόν τίποτα δεν θα είχε συμβεί; Είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να γίνει, αλλά δεν βοήθησε με τον πόνο που αυτή τη στιγμή. Βλέποντας το φως του ξεθωριάσματος της Evergreen στα μάτια.

  "Μαμά;" ρώτησε, χαμογελαστά. Ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να πω ότι πριν.

  "Κρεμάσω, κολλητό. Θα πάω να σας κάποια βοήθεια."

  Κεφάλαιο 15:

  "Ο Θεός, ο Alex! Ι'μ έκανε να απωθούμε παιδιά! Να πάτε να κάνετε, το γιο του. Αναβει!".

  Renee τραβηγμένη Alex πάνω από καβγά. Ήταν να ξεδιαλύνει, τα μάτια του τροχαίου στο κεφάλι του σαν τρελή άλογο. Εκείνος κοίταξε την απελπιστικά συγχέονται. Για τους περισσότερους από εμάς, θάνατος προσεγγίσεις σαν χοίρων αργή και γαλήνια. Για τον Alex, είχε έρθει με τη δύναμη του ωκεανού savage στην εξουσία. Ήταν πνίγονται στη δική του αίματος όπως το ρουθούνι πλοία άρχισαν να σπάνε και η οροφή του στόματος ρήξη με τις επτά φορές ισχυρότερη rush του αίματος στα έξι διευρύνθηκαν οι καρδιές συν τη φυσική.

  Renee ναρκωτικά Alex οδήγησή του Datsun loomed ακόμα σαν ένα νησί μέσα στο δακρ
υγόνα.

  "Τι στο διάολο συμβαίνει;! Τι είναι λάθος με αυτόν;!" φώναξε του στρατού ως Renee πεταγόταν ανοικτή την πόρτα.

  Θα βγει η γροθιά απέναντι πρόσωπό του τόσο σκληρά που διακινήθηκαν στο πίσω παράθυρο και το ραγισμένο γυαλί.

  "έχετε χάσει το δικαίωμα ακόμη και να ζητήσω την ερώτηση όταν έβαλε στη γραμμή του πυρός!" φώναξε Renee πάνω από το din φωνές. Η σάρωση του δάκτυλού σας και να αντιμετωπίσει το μπροστινό του μανδύα. Ανέλκυση του ανοδικές όσο ο αλυσίδες θα πάτε, τον ανάγκασε να αναζητήσει την δακρυγόνων αερίων έβαλε φωτιά στα μάτια. Στρατός είχε αντιμετωπίσει ολόκληρη τάγματα των Ταλιμπάν μαχητές της ημέρας και ποτέ δεν είχε σπάσει ένα ιδρώτα. Ήταν το αποκαλούμενο ψύχραιμο χέρι μπροστά της.

  "Αυτή ακριβώς τη στιγμή, πρόκειται να αποτελέσει ένα καλό πατέρα σε μία από τις πολλές γιους και κρατήστε αυτόν ακόμη. Πατήστε my ζώνης μεταξύ του δόντια, έτσι δεν δαγκώνουν εκτός του πηδαλίου ζεύξης!" Renee κατέβασαν τον ιμάντα και πλεγμένα γύρω στον Alex.

  "Έι, κολλητό, κοιτάξτε εδώ. Γεια…", χαμογέλασε με τον ίδιο και τον ώθησε να ιδρώσετε ηλιόλουστο μαλλιά του μετώπου.

  "Η υπόσχεση αυτή δεν βλάπτει." Είπε και Έβγαιναν έντομα το στόμα ανοιχτό σπρώχνοντας τον ιμάντα ανάμεσα στα δόντια του όχι ένα λεπτό πολύ σύντομα. Αυτός σφίγγεται τα δόντια δυνατά προς τα κάτω ώστε το σμάλτο ρωγμές ήταν ακουστή.

  "Η εύκολη τώρα, kiddo. Η Dad's εδώ στην πλάτη. Πηγαίνω να περάσει σας, εντάξει;" Renee προσεκτικά άρχισε να σύρετε Alex προς τον συναρπάσει. Ότι νίκησαν, τρομοκρατημένοι από τη σκέψη ότι είναι πρόσωπο με πρόσωπο με την ψυχο-μελέτες Dad.

  "Σοβαρά, θα είναι εντάξει. Είμαι δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να κάνει πιο mad science για εσάς. Προσπαθεί και θα τον σκοτώσουν." Renee τέλος του Alex. Δεν κουμπώνει γύρω στην έκπληξη όπως ακριβώς έψαχνε που του Alex συστροφή σώμα άμεσα στο στρατό του προεντατήρα κοιλιακής χώρας.

  "Θέλετε να σκοτώσει τον σύζυγό μου;!", ήταν η κα Πρέσκοτ. Έψαχνε τελικά γλίτωσε Nick's επιμέλεια. Έψαχνε εκτινάχθηκε στο μυαλό-μεταβάλλονται αφοσίωση για τη διάσωση του άνδρα που είχε υποβληθεί για την σαδιστική και γελοία την ύπαρξη.

  "Αν προσπαθεί να κάνει οποιαδήποτε περαιτέρω ζημιά στο γιο σας? Ναι." Renee έφερε τις γροθιές σε μπόξερ στάση της.

  Η κα. Prescott τράβηξε ένα μαχαίρι μπάουι έψαχνε εκλάπησαν από το ο Νίκι wood κρύπτη από το σουτιέν. Εκείνη χαμογέλασε απειλητικές διατάσεις και ριγμένο το κεφάλι. Renee έσκαψαν ποδιών μέσα στην βρωμιά, αλλά ήταν δεν ταιριάζει για το Frankenstein νύφη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν. Οι δύο γυναίκες που βαρύνουν κάθε άλλο, Renee προστασία πρόσωπό της με την γροθιά. Prescott ήρθε κολλημένοι σαν κόλαση-γάτα, αναγκάζοντας το μαχαίρι να την αγνοήσω και περιστροφές.

  Renee shrieked όπως το μαχαίρι που έπεσε από την κορυφή της δεξιάς και από το εσωτερικό του καρπού. Prescott έφερε το γόνατο και ραγισμένα Renee το πηγούνι, κάνοντας την να πέσει προς τα πίσω την εξαέρωση και γκρινιάζει στο έδαφος.

  Prescott ξέφυγε από την φτέρνα.

  "Έχω έρθει για να σας εξοικονομήσει, Στρατού. Μπορούμε να φύγουν τώρα! Είναι μαζί πάντα…θα λάβουν Alex και χρήση Δρ. ταχεία διαδικασία της σε αυτόν. Εμείς θα ζήσουμε για πάντα και οι τρεις μας…"

  Στρατού πιστολάκι ανήλθε στο τέλος του balled γροθιές.

  "Μπορείτε να ακούσετε εμένα, τρελή braud! Σας φέρνει πίσω από τους νεκρούς δεν ήταν δική μου ιδέα! Το σκέφτηκα necrophilia με κάνει να θέλω να τραβήξω και εγώ! Μπορείτε να μείνετε μακριά από εμένα!" Ο στρατός ήταν κλιμάκωση του Datsun καμπίνα. Από όπου writhed στο έδαφος, Renee συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μια πρόθυμη συμμετέχων σε εξωραϊσμό της.

  Η κα. Prescott κλίνει το κεφάλι στο πλάι. Ήταν wan με φρίκη και γεμάτο με ξαφνικές searing αποστροφής.

  "Necrophilia? Επέστρεψα από το νεκρό να με σας και πώς μπορείτε να μιλάτε για μένα;".

  Εκείνη τον προσέγγισε έτσι agonizingly αργή. Renee παρακολουθήσαμε με αγωνία choiceless. Prescott's fury δεν ήταν το θέμα των ζώων, τέρατα, ή ακόμη και ταινίες. Η εμφάνισή του στο πρόσωπό της ήταν η γαλήνη. Όχι έχθρα αλλά η αγάπη. Αγάπη παρασυρθούν σε βάναυση πόνο. Ο πόνος που οδηγούν στην επίτευξη και τραβήξτε προς τα πάνω το στρατό και τις αλυσίδες. Διέκοψε τα χέρια της και τους ανάγκασε τους ρουθούνια.

  Renee ούρλιαζαν και έβλεπε μακριά. Ότι άκουσε του Alex υπόκωφος κραυγές τρόμου και γνώριζε ότι ο στρατός του τελικού ήταν πιο φρικτό απ' ότι είχα ποτέ να μπορέσει να ολοκληρώσει την σιγουριά.

  Prescott έσπασε τις αλυσίδες του κορμού και άρχισε να καταρτίζει το σώμα μακριά.

  "Είστε επιστροφή στην κόλαση μαζί μου έχετε γιο-" είπε ποτέ τελικά τις λέξεις. Prescott άσκησαν την πρόσφατα αυξήθηκε οργανισμός πάρα πολύ. Τα μάτια του fluttered instant vertigo και κατέρρευσε.

  Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα για την Renee να συνειδητοποιεί ότι ήταν νεκρός. Είπε ο στρατός ξεκίνησε την ανατροπή του με την κοιλιά, όπου δεν θα έπρεπε να δούμε το πρόσωπο του.

  "Oh my God!" Marilyn προσέγγισε τη σκηνή. Είχε αποσύμπλεξ Nick υπό τα όπλα και είχε συρθεί αυτόν πάνω από το δάσος. Υποστηρίζουμε αχαλίνωτες φιλοπεριβαλλον
τικές πολιτικές αφρολέξ συρόμενου κάτω το λαιμό και τα μάτια του fluttered.

  "Alex! What's-τι είναι λάθος;!" Είπε groaned γύρω από τον φιμώνονται.

  "Δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει έρθει, Marilyn. Μερικές φορές η ζωή συμβαίνει να wicked ανθρώπους και φέρνει τους στη δικαιοσύνη. Όσο για την κυρία, She's ευτυχέστερο τρόπο. Ό,τι έκαναν για να πλήξουν την με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσε να καθοριστεί." Renee ανάγκασε τον εαυτό της πόδια.

  Marilyn τελικά χτυπηθεί η ίδια σε δράση.

  "Είναι προφανές, τόσο τα αγόρια χρειάζονται αποθήκευση; Μοιάζει με τις ιατρικές υπηρεσίες γύρω από αυτά τα εξαρτήματα είναι απόλυτα διεφθαρμένο; Τι κάνουμε;" Marilyn επιχείρησε να σκεφτούμε ταχύτερα από ό,τι είναι δυνατόν. Η καρδιά χτύπησε στην άκρη της γλώσσας. Δεν αναδεικνύει μόνο και μόνο επειδή έψαχνε δεν είχε τίποτα να φάμε για ώρες.

  "Έχουμε λάβει τους αστυνομικούς που είναι βαρεμάρα μέχρι τα κινητά εργαστήρια. Μπορεί να έχουμε ένα κατεστραμμένο νοσοκομειακό προσωπικό εδώ στο Durango, αλλά είναι η μόνη που έχουμε. Λίγα τουφέκια προέρχονται πραγματικά χρήσιμο όταν θέλετε να ισχύουν οι Γιατροί του θανάτου να εκτελέσει έκτακτης περίθαλψης!" Renee έκανε μια μέλισσα-γραμμή για το κάθισμα του οδηγού. Έψαχνε αριστερά το μαχαίρι που προεξέχουν από το λουρί. Χρειάζεται να ενσφηνωθεί μαζί παγίδευσης, όσο από το αίμα μέσα στις κορδέλες της σάρκας.

 

‹ Prev