Book Read Free

Mystery: Suspense: Jaguar Ascends : : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 3)

Page 14

by Josh Law


  Nick botlott bele a sima a fátyolos napsütésben. Alex úgy érezte, hogy az a nyelv, mint a lovas, de a termény, a szájában, alig egy kővé vált. A bátyja megmagyarázhatatlanul váltak a lángok.

  Habozás nélkül a galamb Nick. Öngyilkosság volt. Valamit, hogy ez a kínzó bosszújáról. A hangok, de a gond, hogy a harcos kutyák láncon megakadt a fa ág. A körme hiányzott a Nick. A víz felé vitorlázott, egy szikra és bíbor, bal, mint egy üstökös, s Isten.

  Alex nem vitázunk, Nicolas. A testmasszírozó leap és galamb belógatni a víz.

  Vakon rohant a víz, a jég a víz alatti gránát volt a szikla tetejéről. Egy elég volt, és az ösvény Dariennél Styxre esküdött. Kinyitotta a szemét, hogy a sziluett testvére verte a mérgezett görcsök, fuldokló veti.

  Felsegítette rá a felületre, a görcsös kezét a derekán és a vállát. A fiú feje a vízbe, egy kétségbeesett kiáltás. Ő dadog, mint a szárított halat, szeme éber állapotban a koponyája körül lesz. Ő volt a halál.

  Ha Alex.

  - Á, hülyeség. Mi az, amit már az idő, buddy? Várj rám, szorosan? Itt az ideje, hogy ezek is a szakértők, mi?" Alex vontatott Nick a válla fölött. Ez elég lehetetlen lenne, de meg kell küzdenünk a folyóhoz, hogy egyedül a lábát.

  Egy kóbor gránátot a fák mentén a körbemenni, mint egy dominót. Lángok borították be az ijedt küldő lények homok felmászott a kefét.

  Alex a testvérek" hangokat, de nem tudja elérni őket. Ez nem jó. Cipriano rábízta a Sally gyógymód. Nick nem hosszú, mielőtt megfulladt a saját véres.

  Alex megállt, és megragadta az öccse arcát, és nyugtalanul nézett szembe.

  - Hé, figyeljetek. Tudom, hogy ez nehéz neked , mint csépelte voltál mostanában. Nézz rám! Azt akarom, hogy várj, oké? Némi izom, ember. Nekem is van. Csak ne adja fel… mégis, Nicky. Kérlek, ne tedd ezt velem.

  Alex galamb a víz alatt a bátyjával. Az instant-terv egy kétségbeesett ember öngyilkos, de nincs más választása.

  1. fejezet:

  Három héttel ezelőtt~

  Nicolas elmondta, hogy lélegzetet vegyen. Ő, Renée Mosin-Nagant nyomta a mellét, hátát egy masszív cédrus a Bianca-udvaron. Ma sok volt a megváltás egész háztartás. Hogyan sikerült ez a harag lelki?

  A macho szíve, aki megtagadta a pánikba esett. Nekidőlt a fa kérgét, érezte, hogy a karcolás a vállán.

  "Nicky? Te élsz?!" Sally hangja szólt a sötétben. A lány sikoltva mellé térdelt. Felugrott, és érezte, hogy a fogak kattintson. Még akkor is, ha viszonyukat mindig a küzdelmet, Nick megkönnyebbülten látta, hogy a kis húga.

  - Mi a fenének?" Sally közelebb hajolt, észrevette a bátyja karjába, s egyre szélesebb.

  - nem fog. - és hátradőlt az erdőbe, amikor meghallotta, hogy a sok nyugtalan láb.

  - teljes 30. Kész vagyunk a két fázisú." Alex beverte a térdét testvére mellé sodort össze szemöldökét. Ő megfogta a torkát, diszkréten. Nick bólintott, és úgy nézett a húgára.

  - emberrablás, Sal. Sajnos nincs cukor bevonattal." Nick térdre állt. Bólintott, Alex és lelki leltár a testvérek. Brandon a állt, a fogkefét még mindig a kezében szorongatott a markában.

  "Nick? Mi az ördög, ember? Ez olyan, mint 2!

  "Ez egy szabad utat, hogy Panamában! Menjünk." Nick torz egész teste körül. Egy ág reccsent, és felkattintotta a csavart a puska, azonnal.

  - Úgy bizony! Nyugi, "ano! Én csak a targonca Peyo!. Nick a pisztoly ideges nevetéssel.

  "Egyszerű, Nicky. Nekünk most." Alex erősen megszorította a kezét a vállára tette , s elindult visszafelé a testvérek. Mindenki kihúzta az aggodalom. Már épp azt mondta, hogy Nick, Panama? Az Isten szerelmére, miért? Mi a baj vele? Ő, mint a felszámolás.

  Minden nap heve, amikor meghallották a tűz fenyegette erőszakkal az igazi otthon, sosem volt. A lángok közül, s a pokol tüze sétáló ember ruháját, kémiai tűz fog orcámon a megolvadt réz tetejű. Vállára vette a láncfűrész és kuncogott, mint a fene, bohóc. A gyerekek rémülten sipította, a mosh-gödör, és sikerült feltárnia, egymás vállát.

  A keleti és nyugati szárnyát, az égő házból ment Renée Vierra és Marilyn. Ők már a fegyvereiket vállukon, komoly kockázatot kifejezések szándékaikról.

  Renée rámosolygott, gyermekek, tudatosan.

  "Bízzon bennem, a bandát. Ez lesz az életed.

  Kinyújtotta kezét, hogy Sally, aki lerázta magáról a tükörképét, kábulatban kivetni. Ürítési házirend volt ideje, hogy elmagyarázza, mi történt az elmúlt hónapokban. Lehet, hogy kínos volt a felnőttek, vagy valami sokkal több ember volt. A Prescott gyerekek tizenéves gyerekek voltak. Nem volt ostoba. Nem láttam a felvételt, amikor a Durango hírek eltűnt, és ha Marilyn, Renée, a véletlen és a rendőrségi vezető távozott az utcán a mexikói háború már a kanapén és nézi a felvételt, a túlélés.

  Düh és fájdalom elnyomták őket. Miért nem megbízható, a teljes igazságot? Pontosan hogyan is Nick feltámadt a halálból? Minden nap eszembe jutott, hogy elviselhetetlen, hogy eltemették. A rendőrség és a papa hozta haza Vierra, mosolygott a szeme szikrákat, mint mindig. Szeretnék nekik valami magyarázatot és indoklást is megegyezett a kíváncsiság. Először azt hitte, hogy már mindent elmondott neki. De a hölgy Sicario ostrom alá vették, Santa Bianca voltak a felnőttek elgondolkodni azon hogy hazudott, vagy legalább valami igazság.

  Ha csak azért, mert annyira megörült, hogy a bátyám otthon él, és lehet, hogy ez a fél-igazság. De ha már otthon, a mexikói maffia, együttesen már jobb volt, és a felelősség, milyen az a prózai hogyne. Nick és Alex is kísérték ki a tulajdon csak a gunpoint Sally!

  Ma már egy férfi közeledett a poklot, elviszi őket, Isten tudja, hol. Hogyan fogadja ezt? Ha a talajba, és a válasz? A forró maradéka, csak otthon, sosem volt, és remélem, hogy talán némi vigaszt jelent, hogy a hamut?

  Nem, nem volt más választása. Nincs idő a magyarázatot. Fájt, ahogy az átlagos ember sose értettem.

  Sally elnyelte a kiáltás és kiáltás. Természete volt. Csak eszembe jutott, hogy az éjszaka, s megmentette őt. Itt voltak. Ép és egészséges, eleven, most legalább. Nicky rákacsintott, mint ő , hogy minden rendben van.

  A lány bólintott, s Renée kezét. Az otthon anyám nevetett a szeme a gyönyörűségtől, tánc, mintha nagy fájdalom volt még néhány remek alieved.

  A gyerekek lassan követte a példát és Sally kezdett mozogni, hogy a teherautók és a jeep a környező árnyak, amit a szentélybe.

  Együtt indultak, sosem tér vissza.

  2. fejezet:

  ~ Van

  Alex húzták rá a bátyja vállára. A fiú beleesett egy kriogén kábulatából a jeges vízbe. Nem elég, hogy a józanság, ez a terv.

  Alex körbemenni a felé fordult. Látta, hogy a kígyó ott a lángoló fák körül. A gránát, s a belőle agyaggalamblövész hosszának növeléséhez a dobást.

  Alex számolja vissza a pulzusát, remélve, hogy elég volt a középiskolai labdarúgó a csapatszellem, húzza ki. Azt, amit a kezét, mint egy baseball bíránk. A feje fájt a butasága a terveit. Mikor a testvére nem volt nagy kockázata a véletlenre.

  - Mit csinálsz, Alex? Az ellenszer! Gyere!" Sally verte kezével a térdére, aztán intett neki a körbemenni. Bacardi ott állt mellette. A lány felhúzta Cipriano dzsipje, kérjük önöktől egy csörlő , hogy dobja őket.

  - Gyerünk csak kapaszkodó, Alex!

  Alex megértette, hogy ha ő nem hiszem, hogy merész és gyors ezeket az embereket, akik kisebbségben lévő, legalább 10 1 soha ne üldözzék őket. Szeretnék vadászni őket a fenébe, és ott is egy ilyen, hogy kiestem. ideje volt tanítani ezeket a bolondok, akik csak voltak. piszmogást Az a fajta sós, a Prescott dörzsölte a sebet.

  A fehér foszfor gránátot, vitorlás. Kellett elkapni. A pin-kód már. Csak néhány másodpercig a cél fuvar. Hogy overthink, begurult a gránátot a szikla felé. Ez az egy jókora köveken. Ha már a val
ódi célja, és az, hogy a szakadék fele fog a víz. Az ütközés elég lenne neki és öccsének, hogy örök nyugalomra a folyón lefelé. Volt is lehetőség van, hogy a megváltás és az üzemeltetésükhöz szükséges ez az alkalom volt.

  Soha nincs ideje a racionalizálást az életünket, abban a pillanatban. Nem volt idő gondolkodni, lehet, hogy nem is féltek. Most, amikor a maga emelkedett szellem, nem tehetett mást, és várjon. A folyóparton fújt, több ezer éves erózió egyetlen pillanat alatt történt a háború.

  Ő is egy ember, hogy dicstelen korban. Fűszerezett, és a haldokló a kutyák. A hengerelt. Ő, a Bacardi. - a bátyja vállára, tele gyönyörű fájdalom.

  Öntudata, a füst, a testetlen, tudatában mindent egyszerre, és mégis teljesen lefoglalja magát, és ebben a pillanatban már a lelkét. A hirtelen kiáramló vizet öntött az agyag és a légkörbe, ömleni kezdett a vér az ereiben, mint a zsoldos" a legfinomabb gyümölcslé. Megroggyant a fák, a szemkápráztató visított, a sap , a csontjaim velejéből sárba felboncolt, madarakon súrló fényben, mint a haldokló szánalmas ciripelő hangjelzést ad otthont a decimation leigázta volna. Bagoly: a rémület, a halál és a füstös fulladást okozhat.

  Az emelőszerkezet tárta a fivérek, halál, amint betört a fogát csikorgatta, kő zúdult a nyomában.

  A kígyó a lépcsős a por és a füst, de nem esik. Megbotlott a zárolt térde reccsent Alex még ebből a távolságból is az arca tiszta gyűlölet.

  Ez a háború még csak most kezdődött. Azt reméltem, hogy ő lesz a megoldás, a Panamai ez a viaskodás közben, mint azok, akik a haszon a DNS-ben, de tévedett.

  Bacardi óvatosan húzta Alex Nick. Hogy a gyerek hánykolódik, mint egy ártatlan béka a sárban. A szíjat, Brandon foga rág, hogy ne legyen.

  "Egyszerű… Szükségem van arra, hogy lélegezzenek." Nicky, Sally térdre roskadt erőtlenül és a Nick izzadt homlokát. Letölti a kezét, s a belépés és a hogyan tovább. Rossz a leégett a karján. - Rágta ajkát próbálja eldönteni, mi a legjobb módszer a helyzet lenne.

  Azt, hogy a kábítószer-log, és meghajolt, s visszafelé, ahol az alsó teste az emelt szintű és a feje a földre. Lassan forgatta fejét, és intett, hogy Brandon elhelyezni, még vadul Nick megpróbál megbeszéljük a többit.

  A nyakát a száraz toweling folyó vízzel le kell mosni, a csatatér egy apró maszatot szappanos szivaccsal és a helyszínen antiseptically tisztítás a külső ütőerét.

  Ő egy nagy tűt a katétert a torkát, és így az ő gondosan . Aztán csatlakozik a cső egy kis zacskó IV. furcsa rézszínű folyadékot, hogy Brandon ellenszere az övéről egy fém vonja be a horgot. A reszkető kéz, hogy bekössék a helyszínen ki a szalagot.

  Nick egy utolsó házától intenzív megbeszéljük még, aztán eltűnt az alabástrom arcán a rémületet, hogy minden vegyi reakció kibír.

  - Oké… a tanítás, már egy csomó dolgot. Tudom, hogy igaza van. Fogod, Nicky. Éppen időjárás és lélegzik." Sally tartja a fejét. Ajka kúszott vastag hab a sör-és szemei, mint egy őrült ló. Végül a meggyötört fiú eltűnt.

  Alex visszanézett a községet. A kígyó eltűnt, de tudta, hogy láttam őt. Nem volt idő.

  - Gyorsan! El kell mennünk. Tökélyre fejlesztette, hogy eljött hozzánk és nem tud megállni, amíg mi a halálnál is rosszabb.

  3. fejezet:

  Marilyn Avalon kilépett a sűrű erdőben a napba.

  Hetek óta először érezte a melegét, a valódi arcát. Ha a levelek már egy sűrű erdő az idegen földön örökké twilight uralma alól.

  A két lány. Renée Vierra állt neki a napfény a mosott, piszkos arca és a szél gyengéd ujjait s állát, rövidre nyírt szőke haját. Eszébe jutott, amikor marilyn már szép hosszú. Mikor még csak egy éve ismerik, de már úgy éreztem, hogy örökre. A dolgok egy elöregedett, barátok és anyák tudományosan lehetetlen mielőtt tapasztaltam.

  Renée vissza a mindentudó mosollyal. Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy lesz valakiből a gyerekek dariennél foster hézag a jelölt még a hevenyészett, gengszter, tanú-, legszívesebben nevetett (és kiköpött). Itt állt a nap. Volt egy kis látszó paneljével, valahogy könnyebb navigálni. Volt neki, hogy mindezt LOCATORS tábláját nem tudja lenyelni.

  Véletlen jött a Marilyn mellett balra. Nézett, nézett a szemébe a nap, majdnem a Mossberg a vállán. Marilyn dehogyis érezte, hogy a gyomra, amikor rájött, hogy az a véletlen volt az egyetlen Vierra, már 100%-os Shang-Hai-ed ezt a helyzetet. Ez volt a hiba. A lovagok, csillogó páncélban voltak szaporodni, nehéz és így döntött, és Renée merész testvérkém,. Itt voltak. A vadon élő állatok. Az óriások.

  Marilyn előrenézett a dél-amerikai zöld szeme, úszni. Ott állt a halál angyala Cipriano kis mohos-domb emelkedik. Úgy érezte, hogy a gyomra marilyn örvény, mint zavaros vizeken. Csupán az volt, hogy a hűtő-kémiai mocskos ruhák és a varjú-sötét haj. Bámulta a sziklán véres, agyag és megsebesült. Valami megmozdult odalent, a régi sicario nyugtalan.

  Elképesztő volt, hogy beszélgessen vele. Az anyaságban még Marilyn az oroszlán. Tudta, hogy ha azt akarja, hogy Nicky egy gondolat, hogy ez a való szoros hírnöke. Egy lépést tett előre, és hosszú.

  - nem tetszik.

  A "kis figyelmesség Senora?" Cipriano felpillantott a mély gondolatok.

  Akármit is megtudni. Alattunk, vagy valami olyasmit, amit már értelmezni. Azt, hogy egy kicsit megdöbbent. Csak olyan rossz. Így beszél, mit látunk?" Marilyn összefonta karját, és indultak el a fejét. Cipriano lenézett táncoló szénfekete szeme. Az asszony kissé ideges lenni.

  - Nem, higgye el, ha mondom." vállat vont, és ökölbe szorított kézzel állkapcsát, hiába próbálta meggyőzni magát, hogy nem a szemébe. Nem számít, hogy milyen a tényállás átmászott a szemét, még látta, és ez a valóság hintázott a tengelye körül. Ott volt, hogy ez lehetséges.

  - Oké, ne jelenjen meg. Én hiszek a szememnek. Épp." közelebb lépett, és megpróbálta a távolba.

  "Úristen!" lehetőséget, majd nyomja előre. Alig hallotta a marilyn elfojtott nyögést irritáció. Fájt a gerince, és hirtelen rémület.

  A kárpit alatt legalább 50 szövetségi ügynökök. Ők éppen a katonai tisztviselők, aktatáskák, némelyikük, mint a Spec Ops SWAT tiszt. Marilyn egy elismert a városban.

  - Hülyeség! A börtönhatóság vette meg, hogy a lánc kígyó!" Renée arcán látszik.

  "Nicky!" Marilyn lehelete. Nem volt tudatában volt annak, hogy a földön csúszó, amíg úgy érezte, Cipriano fogja a fegyvert.

  - Mi a fene?" lehetőség közelebb hajolt.

  A szövetségi tisztségviselők és a zsoldos, és felmásztak egy hasonló Ark. leírások, Noah csak összezsugorodott, és beborítjuk.

  "Ez olyan, mint a jobb oldalon a vasárnapi iskola?" Renée nőstényeket megrázta a fejét.

  "Jaguár" Cipriano lehunyta a szemét és nagyot nyelt.

  - Tessék?" A Vierra testvérek beszélt.

  - Meg volt győződve róla, hogy ez csak legenda. A Jaguár egy titokzatos vízi jármû , Ashe, a nemzetségükhöz. Senki sem tudja, honnan származik, vagy. Persze senki sem vette a fáradságot, hogy ismerje meg. Látod, azt hitte, csupán egy mítosz, hogy az egyezmény találták ki, hogy a bennünket." Cipriano lehajtotta a fejét, a tudatlanság, a kollégáit.

  Marilyn magáról a kezét, majd visszafordult a dzsungelben. Ő mászik négykézláb, ha ez a dolga, hogy a tábort.

  Ha kígyó volt, hogy közeledik a Nicolas. Nem volt semmi.

  4. fejezet:

  "Brandon, megyek, hajtás, buddy!" Alex húzták a dzsip Nick felemelte a fejét, mint egy csecsemő. Ott volt a hangos pukkanás dal a zenerajongók a gép puskát a sűrű erdőben visszhangzó.

  Alex visszatartotta lélegzetét, és felnézett a maihoz, Sally arcát. nyelt egyet, nem biztos, hogy mi a teendő. Nem ő volt a harcias, utcai, Nicky. Hogyan szervezik a Cipriano távollétében?

  Nick magához tért. Nem így volt, de a szeme és a lába elzsib
badt -íves riasztották őket , hogy a vegyszereket csak ideiglenesen megbénult. Volt ott valami más is. Valamit, ami nehezebb a többinél, de Alex megtalálta igazi harc nélkül. Testvére, lelki hanyatlását. Még most is az, hogy a szeme beszélt a pánik.

  A bátyja szüksége volt a válasz. Ha tudta volna, hogy minden egyén és a lelke, hogy életben maradjon, majd látta, hogy áldozat. Ha élt, megkínozták, vagy meghalt a testvére, életben marad a béke.

  "Peyo! 12 és 3 óra helyzetek, bizony "ano? Várom a 6. és 9." Alex fölé hajolt, és átadta öccsének Peyo Mac10 Cipriano volt, hogy az egyes partnerek között. Peyo szeme lassan széles és lenézett Nick, akinek ujjai hirtelen ásni, Alex csuklóját.

  Köhögött és megrázta magát. A vér az alsó fogak effused folytak, és a nyakát. Még az ellenszert, fortyogott, ott is megsérült a bőr alatt mélyen.

  "Nicky...Hidd el, oké?" Alex szeme villant fel egy pisztolycsövet rakodó átkozott a fák között, és az út előttük.

  Nick bólintott, de aztán előrehajolt. Ő már megindult a bátyja ing remegő kézzel, szemmel nézett körül rendszertelenül a Dzsip. Sally kezét az arcán könnyek peregtek le, és a festék, mint a vére. Csapkodni, és húúú, rázza magát és Alex.

  - Adj nekik…...a gyerekek. Ha valahol egyszer…" Nick. Vér folyt az állát, és folytak a Alex póló.

  Alex elvette Nick haja két vad és marokszámra arcát, hogy a saját szintjén. Meredt szemmel kísértetiesen.

  "az utolsó, Nick! Legutóbb azt mondani, ez az, megvan? Nem vagyok így halok meg! Ha te, akkor emelje meg a csont és izom egymástól!" - Nick homlokát erősen. Gyerekeknél, megpróbálta figyelmen kívül hagyja a logikát és a Bacardi sír, ez a korlátozás nélkül. Erőltetett lehunyta a szemét és hagyta, hogy a könnyei, hogy Nick patakzottak a könnyek, és elvegyült a nyakára. Felemelte a fejét, simogatta, és úgy figyelte. Aztán körülnézett a fivérei és nővérei.

 

‹ Prev