Book Read Free

Passion For the Bear (Series 1, 2, 3 Compilation): White Spirit Bear Romance: Shifter, Erotic Romance, Suspense, Paranormal, New Adult Romance (Shifters Book 5)

Page 69

by Michelle Hart


  Det var lækkert at være lækker, dejlig at være våd. Hun spredte hendes lår for ham, da han omsluttede hendes Clit, derefter gled ned til hendes åbning. Der var kun den bløde slags friktion, som fik hende til at gispe og klynken og hendes hofter, på udkig efter mere af ham. "Tak," sagde hun, ordet udviskes i en lille skarp. "Please. Mere."

  "Hvor er kondomer," spurgte han, hans stemme stramt igen.

  Det tog tro et øjeblik for at samle sig nok til at nå ud over kanten af sengen hvor hun tabte sin pung, da de kom ind i rummet. Hun efterlod ham en streng af tre hun optimistisk sat i der i løbet af eftermiddagen, og så var muligheden for at udforske sit bryst med hendes negle, mens han gled på plads.

  Hun havde forventet ham til at dække hendes, men han lagde sig tilbage, hans pik stak op fra hans Hofter på en ivrig vinkel og tog hendes hænder. "Tag disse før jeg rippe dem," sagde han, med fagter på hendes trusser og bh, og hun grinede lidt, mens hun prøvede at kigge dem ud, uden at få dem fast omkring hendes ankel. Da hun var lige så nøgen som han var, han trak hende op på sine knæ, derefter placeret hende over hans erektion. "dit tempo," sagde han, "din hastighed. Jeg vil følge dig til lige nu".

  Hun havde aldrig gjort det. Aldrig. Hun havde bedt om Roger, og han havde været så vred og forarget, at hun bragte det op igen. For bare et sekund, noget indvendigt, snoet, og hun tænkte det kunne alle gå til helvede - men der var en fantastisk manden under hende, og ventede på at hun med ivrige øjne, og det eneste hun kunne gøre var at køre hendes krop over hans erektion, indtil hun fandt det rigtige sted for ham at køre op i hende og derefter glide ned for at tage ham ind.

  Det gjorde ondt, bare et øjeblik. Slet ikke den første gang, så mange år siden, men mere end ingenting. Hun hvæsede med en blanding af smerte og lyst, og så græd, mens hans fingre kom til hendes krop, hendes brystvorter og hendes clit som tog hun ham i langsomt trække sig ud og derefter glide ned bare lidt længere. Det var den bedste form for brænding, danse på smerte i en skarpe måde hun aldrig helt følte før. Det var en smerte der fik hende til at dykke dybt, for at finde det sted, hvor det er fordampet i glæde.

  Da hendes hofter mødte hans, hun gispede på fornemmelsen. Hans fingre bevægede sig på hendes clit med lidt mere, lidt mere intensitet, da hun begyndte at skifte selv, tog ham i og lade ham ud, finde den perfekte vinkel til at køre ham op til hende. "Ja," han knurrede nedenunder hende, da han begyndte at køre op i hende bare en lille smule, møde med bløde punkter, der drev hende til det blødeste, mest fuldstændige ekstase hun nogensinde havde følt. Hun kom med et afbrudt, knust hende, forlod hun smækker ned på ham, da han mødte hende, kastede for lægmænd.

  Hun faldt ned over ham, og efter blot et øjebliks tøven, han lagde armene om hende og holdt hende blidt, mens hun begyndte at stykke sig selv sammen igen.

  Kapitel 5

  Det var flere timer senere, da hun lod sig ud af Leo's lejlighed. Han sov i sengen; hun havde dækket ham op efter hun havde skubbet ud af plader, og hun havde taget den frihed at forlade sit nummer i sin telefon. Det havde været en dejlig aften, og - ja, hun ønskede at se ham igen.

  Hun kaldte Jackson, mens hun gik ned ad trappen og gled ud af bagdøren af bar, sørg for at skubbe bar låst bag hende efter hun trådte udenfor. Han svarede på den anden ring.

  "Hvordan er det gået?" Hans stemme var fastere end hun havde forventet. Interessant.

  "Det var en spændende udfordring." Hun vidste ikke præcis sige at være hemmelighedsfuld, men det var sjovt. Nu ønsker jeg, at min præmie."

  "Er du sikker?"

  Hun blev nødt til at modstå trangen til at grine. "Hvad, tror du, jeg ikke ønsker dig, fordi du bad mig om at gå ud og få fat i? Nu vil jeg have dig mere."

  "Fortæl mig om det," sagde han. Den spænding blev drænet ud af hans stemme, og det var dejligt. Det er mere end dejligt.

  "Mød mig ved mit hus, og jeg vil gøre mere end at fortælle dig," sagde hun. Hun holdt en pause, og så grinede hun. Hvad var meningen med at være nervøs? "faktisk, hvis du befinder dig i, og han vil gerne møde dig på et tidspunkt."

  Der var en lang, langsom inhalerer på sin ende, og så blev han griner også. "Jeg tror, det ville være godt. Men for resten af natten, jeg tror det ville være rart at have dem alle for mig selv. Hvis du har lyst, der er".

  Hun satte mig i bilen og motoren på, vente, indtil opkaldet overføres til bilens Bluetooth-system. "Jeg er meget, meget villig," sagde hun. "kæmper du der."

  "Jeg er på vej".

  Slutningen

  GAME PARK spil

  Et studie i sort og hvid

  Forfatter: Maurice Bedard

  Prologue

  For amerikanere Shirlee og Brad, deres bryllupsrejse, - "en safari i Zambia" - finder sted før brylluppet. Det er en potentiel katastrofe for shirlee, som desperat ønsker at være i en sikker levetid forhold. Med Brad hun har etableret et "ingen sex før ægteskabet" politik at sikre, at de er gift, før nogen opdager hun ikke indskrænkende snøret jomfru hun foregiver at være. Men at dele telt safari Shirlee fører til opdagelsen af, at Brad ikke matcher enten i personlighed eller seksuel kompetence for de afrikanske udenlandske studerende med hvem hun tidligere havde et brusende affære. Heldigvis eller desværre, deres smukke zambianske safari guide er mere end villige til at træde til. Shirlee snart finder hun ikke længere mener, at en kvinde skal have en fast mand i hendes liv, og benytter sig af muligheden for at nyde livet i nuet.

  Kapitel 1 FORSPIL

  Shirlee vågnede brat med følelsen af en hånd på hendes bare røv. Rædselsslagen hun swatted hånden ud og sat op, holder hendes ark foran hende, og begyndte at skrige.

  "Shirlee! Hvad er der galt? Det er mig!"

  Lyden af brads voice stoppet panikken tjekke, men så blev hun vred. "

  Hvad fanden laver du på mit værelse?"

  "O come on, Shirlee, foretager vi. Hvorfor skulle jeg ikke have deres værelse?"

  "Fordi vi var enige om, at du ikke ville være!"

  "Da du ikke mener det."

  "Jeg har det!"

  "Men er praktisk talt det samme som at være gift".

  "Men ikke helt det samme. Brad du lovede! Jeg ville ikke have accepteret at gå til Afrika med dig ellers!

  "Det er for galt!"

  "Det kan være latterligt at du, men det er ikke til mig."

  "Du er meget gammeldags!"

  "Ja, jeg er! Du vidste, at du bad mig om at gifte dig! Faktisk sagde de, det er bl.a. derfor du ville gifte dig med mig."

  Brad havde ingen svar. Det var sandt. Han havde set i shirlee nogen som ville være tro mod ham, uanset hvad. Han har troet, at han kunne være tryg ved hende. Han havde accepteret at hendes "ingen sex før ægteskabet" efterspørgsel modvilligt og troede at det var lidt overdrevet, men hvis det var nødvendigt, at det var nødvendigt. Han regnede med, at når de var engageret, hun formildes. Og når hun ikke i første omgang, han regnede med hun ville, når de var på vej til Afrika, væk fra hendes straitlaced familie og venner. Hvad havde tidligere syntes acceptabelt i Lafayette, Indiana, var ikke acceptabel i New York City, hvor de var stoppet inden den lange flyvetur til Lusaka.

  Han havde vendt og drejet i hans seng, og til sidst overbeviste sig selv om at hun ville gøre det samme. Han havde været forkert. Med dårlige nåde han efterlod hende alene. Det var tidligt. Han havde læst, med brudepiger, man måtte tage tingene langsomt. "Undskyld," sagde han. "Det vil ikke ske igen."

  Når Brad forlod, Shirlee åndede lettet op. Det havde været en rigtig god anmeldelse. De blottede hånd på hendes røv havde skræmt hende i ca. to sekunder, men derefter var begyndt at brænde på en måde, som opvarmes hele hendes væsen. Hvis Brad havde forsinkes yderligere, før jeg giver op, hun regnede med, hun ville være gået tabt. Fugten mellem hendes ben fortalte hende bare, hvor tæt det havde været.

  Hendes plan var blevet meget mere kompliceret, end når hun gjorde det. Hun regnede med, at hun kunne holde Brad slukket, indtil de blev gift. Alt ville have været OK. Men brylluppet blev udsat. Ingen kunne have forventet et jordskælv i 188
5. Der havde aldrig været én før fracking var begyndt. Om det var fracking eller ikke gjorde Shirlee, men hun kunne ikke blive gift i en kirke med stilladser og støv overalt. Og kirken blev kirken hendes forældre var gift i, så vi havde en masse emotionel resonans. Og hun kunne ikke fortælle hendes mor, hvorfor hun ikke ønsker brylluppet udsat, så hendes mor havde vundet. Det eneste problem alle men Shirlee så den afrikanske safari, der er planlagt som en bryllupsrejse kan ikke annulleres. Der var en stor familie; de var en straitlaced familie og en bryllupsrejse inden brylluppet var ikke i overensstemmelse med, hvad de mente var korrekt. Hvad mere er, ingen vidste de havde aldrig gjort det, i det mindste åbent, hvilket var vigtigt for familien. Det ville have været umuligt, bortset fra, at safari var købt og betalt, og summen var enorm. De havde forsøgt at ændre datoen, men ikke fik lov til. Først derefter blev rejst kritik, fortrinsvis blandt Shirlee' generation, at fuldbyrdelsen af ægteskabet blot få uger inden ceremonien var ikke så forfærdeligt. Var Tiderne skifter jo.

  Så sund fornuft, økonomisk sans, herskede og alle men Shirlee aftalte, og hun kunne ikke sige hvorfor hun gjorde indsigelse.

  Sagen var den, Shirlee var ikke helt prim virgin Brad og hendes forældre ud fra at hun blev. Det var en stille hun tager ud af nødvendighed snarere end foretrækker. Om hendes forældre, var det et spørgsmål om damage control. De ville have gået abe lort, hvis de havde vidst, at deres strenge kontrol over sin egen gøren og laden, designet til at beskytte hende, havde den modsatte effekt, at kaste hende ind i Harrys arme. Hun erkendte, at de havde ret, og at hun ville være bedre stillet, hvis hun havde ligget i stedet for oprør. Hun havde pådraget sig præcis hvad de havde frygtet hun måske, men for det meste syntes, det havde været det værd. Hendes kæreste's hensigter var præcis hvad de sagde de ville være. Han havde lovet evig kærlighed og troskab og hun havde troet på ham. Hendes forræderi og svigt på Harry's hænder havde gjort hende forsigtig. Engang brændte to gange genert. Hun havde ikke i sinde at begå den samme fejl igen. Når Brad var blevet hendes bejler, på ingen måde var hun vil give ind til ham før brylluppet var på hendes finger.

  Hun var begyndt at vakle. Hun havde jo sin ring på fingeren. Bryllupsdatoen var blevet oprettet, og turen til Afrika blev en slags bryllupsrejse, trods det faktum, at det var pre-nuptial. Hun ønskede inderligt, at give efter. Harry havde vist hendes lækkerier, hun havde ingen anelse om eksisterede, men derefter fjernet dem kold tyrker, så at sige. Hun var sulten og tørstig i en ørken af hendes egne, men hun var bange. En nedlæggelse var nok til ét liv.

  Kapitel 2 DEN HOME GAME

  Liggende i sengen tænker på situationen bragt tilbage til hendes erindringer, hun elskede. Hun havde mødt Harry ved universitetet i Indiana. Hun lå hjemme; hendes forældre aldrig ville have tilladt hende at bo på campus. Men selv om hun måtte komme hjem hver aften, var der masser af ledige timer på dagen mellem og efter klasser, og fra begyndelsen Shirlee havde besluttet sig for at få mest muligt ud af dem. Koen havde været på hendes sind fra starten; det var nye mennesker, nye ideer og nye oplevelser, hun søgte. Hun kom ud af sin puppe i onsdags. Hun havde ikke vidst, hvor mange kvinder ville finde hende attraktiv. Plump end slank, hun havde antaget hun var grim, et indtryk af hendes forældre tog sig ikke til at fjerne. Hun opdagede til sin overraskelse, at selv om hun ikke var et af campus queens, som tiltrak jocks, hun var efterspurgt af anden rang. Hun havde ikke turdet begynde iført makeup, ville det have været umuligt at skjule det fra sine forældre. Men hun opdagede en hel substrater i kunstnerisk og socialt oprørske fyre der foretrak hende på den måde. Efterligne pigerne i deres gruppe, som hun har anvendt tøj, som bevidst Uglamourøs - homespuns og bomuld, bonde, skjortebluser og vandrestøvler, og holdt op med at barbere sine ben og armhuler. Hendes forældre vidste ikke bedre, klappede.

  Det tog ikke lang tid for citadellet i hendes mødom under belejringen, men opmærksom på hendes forældres formaninger, hun strittede imod og fastholdt gruppe aktiviteter, så man undgår situationer, hvor et nederlag ville have været muligt, og da hun var godt selskab, hendes seksuelle hentydninger. Hun var en af de fyre, som var mistænkt i en mild måde at være interesseret i andre kvinder. Hun var, i hendes egne øjne, der frækt - flirter med alle mulige ideer og aktiviteter, at hendes forældre ikke ville have godkendt, antropologistuderende, øl, pot - og det virkede, men på det tidspunkt var det begyndt at pall, hun mødte Harry.

  Harry var en udvekslingsstudent fra Burundi. Hans rigtige navn var ikke Harry, men det uudsigelige begynder med "Hari." medlem af Tutsi-klynge af stammer, han havde tutsierne build: 6fod høj med lange lemmer og utrolig lang, delikat, fingre. Han flyttede til den normale ynde i Afrika, noget at hvide sjældent ens. Hans lys brun hud farve, milk chocolate - var i fuldkommen harmoni med sin kaffe-farvede øjne og skinnende sorte hår, som han bar med kunstfærdigt corn rows hvirvlende hen over hans hoved.

  Hvis det er hele billedet, ville han have været meget populært på campus, men han blev desværre smerteligt genert blandt hvide og dybt skeptisk over for amerikansk kultur, en følelse han fandt det umuligt at skjule helt hvilket betød øjeblikkelig udelukkelse fra deltagelse i elite eller almindelige grupper. Efter ikke at blive en del af kulturen, han blevet draget mod cirkel Shirlee var i, der var både mere tolerant og også noget kritisk over for mainstream amerikansk kultur. Det er en gruppe, at udenlandske studerende ofte fundet sympatisk, så han var ikke den eneste ikke-amerikaner. Men genert af scenen, i det øjeblik han tog rollen, Han udstrålede tillid og myndighed, så du får mest muligt ud af sin dybe og udtryksfulde stemme og fysiske færdigheder. Det var nok til at sikre ham. Derudover har du som medlem af hans tribal elite, han var temmelig velhavende og havde bil, hvilket gjorde ham populær i en temmelig ubemidlede gruppe.

  For det forbavsede de øvrige medlemmer af gruppen, blev han draget mod Shirlee, og hun til ham. For én ting, som mange afrikanere, havde han en forkærlighed for godt polstret kvinder. For det andet er den højtråbende og aggressiv seksualitet mange amerikanske kvinder fornærmet ham. Han foretrak at være jæger i stedet for den jagede. Shirlee fra hendes side reagerede på hans medfødte mildhed og den høflighed, hvormed han behandlede hende. Det var en del af hendes liv, som hun savnede på universitetet. Så fattigt som befolkningen i det behandlede hinanden hensynsfuldt. Både hendes kultur og Harry's home kultur var langt mere fælles end moderne amerikansk kultur. En af tutsierne's ordsprog var "en mand alene er et dyr", som er afstemt med shirlee's familie har lagt på broderlig kærlighed. Da de talte sammen, fandt de, at de deler mange holdninger og ideer, og begge reagerede med hinanden i den form for behandling, som de havde været vant til derhjemme.

  Et område, der aldrig var på bordet i diskussionen, fordi de havde vidt forskellige ideer, var køn. Harry's kultur var meget afslappet omkring sex. Det var forventet, at unge mænd, som bier, ville gå fra blomst til blomst smager på honning deri. Hvis en pige blev gravid, og parret blev gift, der var ikke noget stort problem, da hun ville kun være den første kone. Ægteskabet var en mere praktisk end romantisk institution. Teenage-eksperimenter var normal, og selv om dem. Det var alt sammen gjort med nåde og ved gensidig tilladelse, men voldtægt var ukendt.

  Harry, var frustreret. Hans Mønster for seksuelle møder var fremmed i Amerika, og det kombineret med hans generthed betød, at det var måneder siden, han havde oplevet sex - en meget besværlig situation. Han oplevede i shirlee slags kvinde auld, og fejlagtigt antog, at hendes modvilje mod at deltage i tilfældig sex blev antaget. Han startede indirekte og mere direkte opfordringer er blevet mere og mere frustreret og forvirret som tiden gik. Hvad, tænkte han, der holder hende tilbage. Det skete endeligt til ham, for at hun kunne blive bange. Han havde erfaret, at amerikanske kvinder, hvis de ikke allerede er seksuelt aktive, kan være meget uvidende om sex, som ingen kvinder hjemme.

  Med det i baghovedet, tog han uendelig møje bevæget sig langsomt, bliver gradvist mere hands on i at udtrykke hengivenhed - for en stund broderligt knus og kærtegn. Shirlee elskede det. Der var næsten ingen berøring i sin familie, og hun var
på afsavn. Da Harry syntes, at tiden var inde, han lænede sig over og kyssede hende blidt. Ved første hun stivnede, men så hun smeltede og kys blev tonguelessly lidenskabelig. Klogt forlod han ting, der for en dag eller to, indtil han kunne mærke, at hun ikke ville være modstander af et kys, og under det, gled hans hånd op under hendes bluse. Hun igen stivnede og derefter afslappet mod hans hånd, nyder de celestiales hans slanke fingre.

  Kapitel 3 36

  Herfra gik tingene meget hurtigt. Harry hver ny oplevelse en sådan glæde, Shirlee havde ingen vilje til at modstå. Hun kunne ikke se noget ondt i det. Harry iscenesat det sidste skridt med omhu - en romantisk og behagelige omgivelser, og nogle pot. Den tillid, han omhyggeligt havde bygget op, og selvom hun sagde: "nej" til penetration var nært forestående, gjorde hun et forsøg på at stoppe den. Denne første gang, men bestemt ikke stor fysisk fornøjelse Shirlee, var fuld af følelsesmæssig spænding og Harry gjorde sig den ulejlighed at tilbede hendes krop længe efter klimaks. For Shirlee, blid massage og butterfly kisses var næsten lige så spændende som genital sex havde været.

  Herfra blev alle god vind i sejlene, når Harry introduceret hende til den fulde pakke af fordele han havde på hans befaling. Han brugte sin enorme orgel og letkøbt tungen mesterligt, og hun tog særlig Behag i hans pletfri blanke hud, musky duft og spændte muskler. Det var for hende, fordi det var nyt, men også fordi det var helt specielt. Hun tøver, men de var små og få. Klart hendes forældre var forkert. De kunne ikke have vidst, hvor meget Harry ville elske hende eller, måske, men hun følte sig illoyale i tænker det, de ikke var så dygtig til at elske som Harry og hun var blevet, så vidste ikke, hvor pragtfuldt det er.

  Da julen nærmede sig, Harry meddelte, at han ville gå hjem til jul. Som en slags farvel fest, lykkedes det at skaffe et sommerhus eksternt placeret på en nærliggende sø. Det var blevet rutine for shirlee at bruge nætter væk fra hjemmet - på hendes kæreste Sally's hjem, sagde hun. Og selvom hendes forældre var stadig lidt betænkelig ved, for de stolede på hende for meget om hendes historie.

 

‹ Prev