ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 31
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 31

by Gillian Joyner


  "Uh," zei Geon, kijken rond haar kamer. Sally besefte hij niet voet zetten in er al jaren. "Hoe lang denkt u…"

  "Totdat ik in slaap val?" vroeg ze, te snel, het gevoel meteen schamen. Ik heb al geruïneerd zijn nacht…nu ik vraag hem om mijn persoonlijke teddybeer totdat ik in slaap te vallen… ugh.

  Zij zat op het bed. In de gloed van de roze licht, haar gouden blonde haren leek roodachtig en Geon de kolossale figuur leek al te groot. Hij kwam haar op het bed zitten en ze fidgeted onhandig, noch voor de andere na al die jaren van gevechten.

  "I'm Going to lie down now" Sally zeiden uiteindelijk en gekruld op de verre zijde van haar bed.

  "Uh, oké," zei Geon. "Hoe weet ik wanneer je slaapt?"

  "Um…I don't know...I'm not erg moe…" Sally zei, haar lichaam moe maar haar gedachten racen, dan zij ooit zou kunnen herinneren dat in haar hele leven. "Je kunt…je kunt liggen, als je maar wilt."

  Hij toegegromd. Maar even later, voelde ze zijn gewicht, en het bed lilted iets als hij neergelaten zijn lichaam op het biervat. Momenten doorgegeven; uren of minuten, Sally konden niet vertellen.

  "Geon," zegt ze uiteindelijk fluisterde. "Wat…wat is er gebeurd? Waarom hebt u…veranderen? Ik bedoel…was vanavond…het was…u uzelf opnieuw."

  Er was nog een lange pauze en Sally had gevraagd in de eerste plaats. Gewoon omdat hij me verzorgd haar hele nacht, praat over hun oude herinneringen, wist niet dat ze op het punt stonden weer ineens. Maar toen hij zuchtte.

  "Want je was altijd zo goed," zei hij. "Ik kende, het moment dat we binnen high school…Ik kon nooit bijhoudt. Je hebt alle goede kwaliteiten en deed al het goede shit en ik…Ik denk dat dacht, als ik niet de goede jongen, ik wil gewoon het tegenovergestelde."

  Sally was geschokt. Nooit in een miljoen jaar hadden ze dacht dat Geon handelde vanwege haar, want hij was onzeker. Ze dacht…Nou, ze wisten niet wat ze dacht. Draaien om hem te ontmoeten, ze zich afvroeg wat te zeggen. Mocht zij excuses? Maar waarom zou je?

  "Was...was er iets dat ik zou moeten doen?" vroeg ze. "Om things better for you?"

  Toen zijn gezicht naar de hare, ze kon zien zijn witte tanden blinkend bij zwak licht.

  "Ja, je geweest een pothead me," zei hij. "Je geweest niet al uw klassen en 24.05.2011 leven. U geweest verpest je hele toekomst. Vervolgens misschien ben gegaan zijn rechte".

  Sally regeert zichzelf op haar elleboog, omdat dit, hoewel ze wist dat hij een grapje maakte.

  "Nou, weet je, ik heb alleen…Ik alleen goed gedaan om je, denk ik", zei ze, het opnemen van een waarheid die zij had niet eens bekend was waar. "Ik bedoel, Jillae en papa…Ik dacht, ze hebben een goede kid om…"

  "om het slecht," zei Geon, zijn toon lager, de glimlach verdwijnt.

  "Nee, ik bedoel, nee, Geon, je bent niet slecht, we love you, I love you", zei Sandra, nogmaals die de waarheid van haar woorden alleen toen ze zei ze. Ze had liefde Geon. Hij was haar broer, ongeacht wat.

  En als ze al wat ouder is, had ze steeds aan de liefdevolle en…en dan vanavond dat liefde voelde zo veel reëler , voelde het alsof…ze dacht van zijn lihet apparaat, logge lichaam beschermen tegen de zijkant van de schuur, vond van al die gevoelens die ze voorbij aan de hele nacht, vond van de middag heeft ze doorgebracht naar hem luisteren met andere meisjes en hatende…haten zij zozeer omdat… omdat…

  Voordat ze klaar was met haar eigen gedachte, voelde ze zichzelf naar binnen overhellend naar hem zoeken, hem in de rozige gloed over zijn lippen met de hare en vallen, vallende in, haar mond openen en haar tong in zijn mond, dansen met zijn, haar zenuwen alle uitzetwerkzaamheden in perfecte symmetrie zoals liefde en iets vergelijkbaars burst in haar. Geon's hand kwam tot cup haar wang en hij kuste haar rug zijn lippen sluiten rond haar tong vervolgens weer opent, zijn vingers branden van haar vlees als hij trok haar dicht.

  "Shit, Sally," zei hij plotseling zei, wegrijden met een begin. "Dit is verkeerd. Je blijft rollen. Je weet niet wat je doet…"

  Sally onmiddelijk schamen; meer schamen dan zij ooit had in haar hele leven. Het was alsof alle vreselijke dromen over showing up naked voor een test. Ze bedekt haar gezicht met haar handen, lichaam enorm snikt als verschrikkelijk wat ze gedaan had doorgemaakt. En dan voelde ze zijn handen op haar weer, en ook via de schaamte, wilde ze die handen op haar lichaam, over haar, over haar blote huid, bedrijf en verkennen en…

  "Hé," Geon fluisterde. "Hey, kalmeren, kalmeren. Hier, kom hier."

  Haar trekken, hij verpakt zijn armen om haar heen. Sandra van haar hoofd op zijn biceps, curling zichzelf in hem, nog trillen en verward maar nu verhuren warmte die ze voelde zich in hem omhels haar van top tot teen.

  En dat is hoe ze in slaap viel.

  ***

  De volgende ochtend, Sally wakker alleen - en gevoel erger dan zij ooit zou kunnen bedenken gevoel in haar hele leven. Het was net alsof iemand had een slang en trechter en syphoned alle serotonine uit haar lichaam. Haar bed voelden koud, haar huid kouder. Rising met een haveloze hoesten, ze meegesleurd zelf op haar computer onmiddellijk opgezocht wat zij kon op Molly, het geneesmiddel dat Mike had gleed haar de avond ervoor.

  Hoe meer ze geleerd, hoe slechter ze voelde.

  Wat vond hij, vroeg zij zich af. Dat zou ik al hoog en hebben seks met hem?

  Maar dat was niet eens zo slecht niet vergeten wat ze gezien had vlak voor vertrek; Mike en Jess samen. En dan nog erger, herinneren de kus tussen haar en Geon. Elke memory was als een dolk in haar hart. Ze kon me niet herinneren ooit dit gevoel kapot, dit verschrikkelijk. Haar lichaam werd pijnlijk en zieke, never mind haar hart en geest.

  Toen ze hoorde dat iemand aan haar deur, rond 15.00 uur, ze kreunde. Dan had ze gepensioneerd terug naar bed, reken op re-runs van de Office wakkeren haar peppy geest. Ze zet haar favoriete the Pajama top en shorts, denkende dat je haar oppakt. Hij was niet werkzaam.

  Ze werd door haar vader of Jillae, verontrust door het feit dat ze het niet had naar beneden voor het ontbijt - of lunch. Zondag waren meestal zeer gezinsgericht, maar ze negeren alle geluiden van maaltijd en TV-kijken dat had uitgestraald vanaf beneden. En misschien had ze haar ouders had geaccepteerd dat ze was een kater van de vorige avond en een get-out-of-gevangenis-card, haar senior jaar toen deze dingen moesten gebeuren.

  Denk niet, zij dacht dat als ze opende de deur. Maar in plaats van een boze vader en stiefmoeder aan de andere kant, ze was verrast om te zien Geon; en ruiken wat had hij met hem. De hemelse geur van kaas en bonen zweefde boven een zak in zijn hand. Hij droeg een paar baggy joggingbroek en een strakke vrouw toevoertrommel. Sally voelde nogal naakt in haar lichte pyjama.

  "Sure-fire cure," zei hij. Sally's buik gedraaid; zij had gehoopt om Geon voor de rest van haar leven nog nooit omgaan met haar dronken blunder van de avond tevoren. Toch konden ze beide pretenderen dat hadden gewoon nooit gebeurd?

  Blijkbaar niet.

  Ze opende de deur openzetten, zodat hem in. De geur van nacho's en burrito's was te verleidelijk te negeren, en zodra hij de vette zak neer op haar nachtkastje ze was geopend, bestudering van de inhoud. Het was niet alleen Taco Bell; het was de goede dingen. Ze had niet veel honger de hele middag, maar nu was ze verscheurend.

  "Uh, bedankt", zei Sandra zei, eruit tillen een stapel piepschuim schotel nacho's. Geon greep een van de folie gewikkelde burritos en zat naast haar op het bed. "Ja…Ik bedoel…dit is raar."

  Sandra proosten kaas bedekte chip om haar mond en bijna verboden de geur, maar zodra zij het formuleerde in haar mond voelde ze een miljoen keer beter. Kauwgom zorgvuldig, vroeg zij zich af of dit was een soort van wapenstilstand, olijftak te vergeten alles over de avond tevoren.

  "Ja," zei Geon, een hap van zijn burrito. Zij aten in stilte, maar Sally kon niet verhinderen dat een tevreden kreunen, haar ogen rollend terug in haar hoofd, want het eten suste haar buik - en ziel.

  "UM", zei Sandra zei tussen beten, mind blijft proberen om de achterstand op normale snelheid door de mist van haar kater. "Ja, ik… we zijn niet van plan om ooit over afgelopen nacht opnieuw. Toch?"

  Geon keek haar uit de hoek van zijn oog. Zijn blik heen en
weer reisden haar figuur en Sally voelde iets roeren in haar maag - iets naast kaas-geladen tevredenheid.

  "Als dat is wat je wilt," zei hij tussen beten.

  "Is het…is het niet wat je wilt?" Sally gevraagd, verward. Hij had er de ene weg te rijden. Als hij dat niet gedaan had, Sally was niet zeker dat ze iets hadden kunnen stoppen zelf uit…

  Goed, zelfs de gedachte bracht een crimson blush op haar wangen.

  "Ik wist niet willen profiteren van u," zei Geon met een schouderophalen. "Maar dat betekent niet dat het niet goed voelt. Ik heb eigenlijk al denken…veel…over wat je vroeg me gisteravond. En ik heb nog een antwoord. Je was altijd een leuk joch, ik dacht altijd dat, maar toen we eenmaal op de middelbare school…nou, je gewoon mooier en mooier en…"

  Hij bracht zijn handen in de lucht. Sally keek hem onderzoekend aan.

  "Ik denk dat dat een andere reden dat ik ging op de manier die ik heb…het kwaad genoeg gelet op uw adres wonen en weet je nooit…we nooit…maar ik heb altijd al gewild dat u".

  Sally was geslagen. True, ze niet was zeer dichtbij de afgelopen jaren, maar de twee hadden vrijwel opgegroeid samen. Dus waarom niet het gevoel vreemd te spreken? Waarom voelt het vreemd te bedenken waar dat kiss kunnen hebben geleid? Waarom hebben we het gevoel…spannend?

  "Ik bedoel…Ik dacht het voelde ook goed," zei Sandra zachtjes, staren naar haar half opgegeten plaat. "De kus ik bedoel. Maar…Ik bedoel…Ik dacht dat was gewoon het medicijn."

  "Het was wellicht," zei Geon, afwerking de laatste van zijn burrito en plooien van de wikkelaar, dobberen in het zakje met een perfect uitkomen. Sally keek zijn bewegingen, verbaasd over zijn genade. Hij leek bijna als een panther, al zijn bewegingen vloeiend en lihet apparaat ondanks zijn grote spieren. Ze voelde iets kriebelen tussen haar benen.

  "Ja…dus wat doen we? Ik wist nooit je voelde op die manier en…en…denk ik…Ik bedoel, ik heb echt een hekel aan u hoort met al die meisjes…" Sally gevraagd, haar basisplaat naar de zijkant en naar binnen overhellend enigszins. Ze kon ruiken zijn Keulen en iets diep en aardse eronder.

  "Nou ja, we konden het zwaar op de proef stellen," zei Geon, wat haar op haar gezicht, zijn diepe chocolade ogen capturing hers. "Je bent niet over drugs meer."

  Sally je zo. Hij kon niet zo vertonen wat hij voorstelde. En ze kon niet zo reageren op de manier waarop ze was. Toen ze blinked, ze zag hun mond samen ingedrukt zodra meer…en datzelfde gevoel oproept in haar buik en lager. Onderbewust, ze likt haar lippen. Wanneer Geon bereikt, terwijl een deel van haar aan de kant, ze bijna snorden op de contactpersoon.

  Wat gebeurt met mij, vroeg zij zich af. Wat is er aan de hand?

  "Sluit je ogen." Geon eiste, zijn stem een lage mopperen. Sally's hart gestopt mid-beat, begon daarna weer te snel. Haar mond viel open iets als ze staarde naar hem. Was hij echt gaan doen? Hier, in haar slaapkamer, met hun ouders recht naar beneden? En was ze echt...was ze echt…

  Ze gesloten met haar ogen. Ze kon voel zijn aanwezigheid dreigende dichter, elke inch tussen hen verslonden een seconde, tot tenslotte zijn lippen die de hare en Sally's lichaam ontplofte in verlangen. Zijn grote, zachte lippen zoog op haar onderste lip voordat afscheid te laten zijn tong in haar mond, langzaam verkennen haar wangen en haar eigen tong, die binnenkort bij de dans, het vinden van zijn smaak warme en exotische en verslavend.

  Sally klagen, leunend in vooruit, mind numb aan alles behalve het gevoel van Geon lichaam zo dicht bij haar. Ze hield haar ogen potdicht maar voelde zijn hand op haar nek, zijn duim strelen haar wang als hij trok haar in diepere.

  Sally's eigen hand daalde naar Geon's dij, alsof hoeft te voelen in het vleesch om ervoor te zorgen dat dit was allemaal echt. Te snel, maar ze vonden hem wegrijden opnieuw haar gezicht zwiepen na hem, wilde meer. Tenslotte opent ze haar ogen.

  Misschien instinctief, ze zijn blik naar beneden verbaasd over de verschillende hardheid zichtbaar door zijn losse joggingbroek. Om haar gemengden horror en schokken, ze voelde haar eigen slipje werden vochtig. Mike had nooit gelukt om haar nat in hun twee jaar samen...

  "Dus?" vroeg Geon, zijn stem laag en primal. Sally verslikt.

  "Meer," zegt ze eindelijk zeggen ze meteen spijt van gehad. Oh God, wat gaan we doen? Dit is onjuist, zo mis, maar, oh…shit..

  Geon had leunde in het opnieuw, deze keer op de achterkant van Sally's head and pulling haar in, terwijl zijn andere hand komvormige één borst door haar T-shirt, strelen door het weefsel. Onmiddellijk, Sally's lichaam reageerde met een sensatie van begeerte, en zonder na te denken stapte ze haar hand omhoog, het traceren van de contouren van zijn mannelijkheid door zijn joggingbroek.

  "Ik kan niet", zei Sandra zei, hijgen als ze weggetrokken ondanks Geon de grip op haar hoofd. "Ik kan me niet…Ik heb nog nooit…dit is…".

  "Het is wat je wilt," Geon snauwde, trekken haar weer vast. "En je weet het."

  "Oh", zei Sandra gezegd zijn mond bedekt de hondenbelasting weer, zijn vingers uit haar stijve tepel door haar losse shirt en zachtjes fijnstellen. Sally voelde haar sex straalt warmte door haar lichaam, haar dij clenching samen in verlangen, haar lichaam voelt zwaar en behoeftigen.

  Voordat ze kon protesteren, voelde ze Geon's arms rondom haar, trekt haar naar boven door de lucht, totdat zij zat grensoverschrijdende hem. Ze voelde zijn hardheid onder haar, schuren heerlijk tegen haar eigen delta haar the Pajama shorts met weinig weerstand. Als Geon's handen vond haar borsten eens te meer, cupping en zachtjes plagend haar tepels, voelde ze haar heupen het heft in eigen handen te nemen, zelf wrijft tegen hem zo heerlijk plezier gevuld haar lichaam.

  "Ik zal nooit…Ik heb nog nooit…Geon, alstublieft, ik heb nog nooit…" ze haperend, mind wanhopig proberen betekenis te geven aan het genot voelde ze de tracks juist gesorteerd, haar maagdelijkheid.

  "I'll be gentle," zei hij. "Je weet niet hoeveel ik heb dit gewild…"

  De woorden die haar als een trein, de viezigheid alleen haar meer nat als ze gyrated tegen hem. Eén van zijn handen naar beneden, naar beneden glijden de voorkant van haar broekje, en ze hulp hijgde kunnen geraken en hem als zijn vingers getrokken omhoog, net begrazing haar kloppende knop.

  Door haar korte broek aan de zijkant, voelde ze zijn handen bewegen onder haar. Met een kreet van shock, voelde ze iets hards en pluchen onder haar druipende ingang. Ze keek naar beneden, en oogcontact met hem opgesloten in zijn beschermende blik.

  "Bent u……ga je zeker…" Ze klagen als haar lichaam reageerde op de stijfheid drukken tegen haar. Ze hadden nog nooit over nagedacht hoe verloor zij haar maagdelijkheid; ze had zeker niet verwacht dat het gebeuren op deze manier. Haar halfbroer's lichaam werd massaal als ze gepakt, zijn spieren strak met anticipatie.

  "Laat mij u," Geon snauwde en de woorden werden als een overstroming van warmte door Sally's lichaam. Hij greep haar heupen, zijn pik zich net onder haar. Langzaam drukte hij op zichzelf omhoog terwijl tegelijkertijd haar neer. Sally's ogen ingerold omdat zij vond dat hij haar, rekken en strekken. Een scherpe burst van pijn, rijping komt tot een dof ache, waarna zij hulp hijgde; hij had het de hele weg, zijn mannelijkheid bonken in haar, die haar.

  "Oh, Geon," zij klagen, gooit haar armen om zijn schouders als de pijn ingehamerd en doffe totdat uiteindelijk verdwijnen, ingeslikt door een genot had ze nooit gedacht. Deze heen haar heupen, voelde ze hem bewegen in haar, pulserend licht, haar clitoris wrijven tegen zijn borstkas. Een wave leek te bouwen in haar pulserende en stond zij vertrekken sommige krankzinnige behoefte, heffen zichzelf omhoog en omlaag brengen met zijn brede schouders voor evenwicht als hij gleed in en uit haar langzaam.

  "Dit voelt…Oh my God dit voelt……oh, wat er gebeurt", Sally gevraagd, haar mond valt open, ogen wijd als ze keek in zijn, de wave gestopte gebouwd en gebouwd als haar spieren gespannen. Vooruitlopend heeft gevonkt bij haar zenuwen, haar dijen strak, de golf van oplopende druk…

  "Je gaat," zei Geon, vasthouden van haar door de taille met enerzijds en de achterkant van de hals met de andere. Zijn hand langzaam uit haar middel om haar onderbuik en zijn duim gleed tussen haar plooien, grazende haar clitoris.

  Sa
lly smeet zichzelf naar beneden, het gevoel zichzelf uitgerekt tot haar grenzen, de wave gebouw totdat zij uiteindelijk brak in een stortvloed van wit licht en sprankelend bliss, haar spieren kiekjes zoals elastieken, zweet glinstering op haar wit vlees als ze tegen en angstzweet uitbrak op Geon op schoot. Haar benen naar jelly en ze stortte tegen hem hijgen.

  In één beweging had hij rolde haar, uittrekken van haar strakke gleufje en pompende zelf tweemaal totdat hij kwam, morsen warme zaad over haar buik terwijl ze keken, onder de indruk van het bedrag ervan, haar lichaam nog buzzen met gelukzaligheid, het warme gevoel bijna te voegen.

  Geon kreunde terwijl hij zichzelf omlaag naast haar op het bed. Zij stellen, stille en hijgend, als werkelijkheid vocht terug.

  "Shit," Sally zei, het woord hard op haar tong. "Wat deden wij gewoon doen…"

  "We hadden seks," zei Geon. "Do you feel…ben je slecht voelen?"

  Sally beschouwd. Zij voelde zich niet zo slecht als ze dacht dat ze zou zijn.

  "Nou, ik bedoel…het voelt soort verkeerde…en ik denk…Ik bedoel…Ik had nooit gedacht dat ik zou verliezen mijn maagdelijkheid op deze manier…"

  "Zou er een betere manier?" Geon vroegen botweg. "Ik bedoel, je moet verliezen aan iemand die u liefheeft, en…"

  Zijn stem getrokken. Sally studeerde hem; zijn donkere gezicht was verdwenen, maar onder het masker, emotie roiled.

  "Zeg je je love me?" Sally zei langzaam, rustig.

  Sally voelde haar hart kloppen snel en bijna gestopte overvulling. Tranen geprikt in haar ogen. Hij knikte.

  "betekent…nu weet je…je zou ophouden met al die domme dingen? Geon, ik ben zo bang voor u, de hele tijd Ik ben gewoon bang dat je thuiskomt met handboeien of kwetsen, of erger…"

  Het zien van een enkele traan naar beneden vallen haar gezicht Geon leunde voorover, veegde het weg met zijn duim.

  "Ik had nooit gedacht dat ik een toekomst hadden, wat er ook gebeurt. Ik bedoel, ik dacht…je was waar ik het liefste wilde. Meer dan college of iets dergelijks. En ik wist dat ik kon niet…wat was er voor mij maar roekeloos? Ik was niet al te blij, toch."

 

‹ Prev