Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 34

by Gillian Joyner


  "La oss gå," sa hun, overrasket over de lave, tykke stemme som kom ut når hun snakket. Hun mistet sin hånd som det var for varmt til å berøre; Geon så på henne, og hun trodde hun så noen tristhet eller…noe…i hans øine. Men det var mørkt, og hun skrev det av som den endelige effekten av medikamentet.

  "Du er ok å kjøre hjem?" spurte hun som de nærmet seg bilen hans.

  "mer ok enn du," sa han, og Sally måtte innrømme at var sant. Når de kom i, han slått på radioen, en sang du spiller som Sally hadde aldri hørt før - men som hun likte ganske mye. På låven party, alle lyder hadde blandet i sammen for å opprette en øredøvende kakofoni. Her, hun kunne sette pris på silkemyk følelse av musikk, hvert slag utvortes for å tenne en ny rush av blod til hodet hennes. De kjørte hjem uten å snakke.

  Når de parkerte, Sally ofret en rask bønn av takket være at lyset var av, betyr at hennes foreldre var i seng. De kom inn i huset som innbruddstyvene, lukke døren med den stilleste klikk bak dem før slinking opp trappene. Det var bare når Sally hadde sin hånd på knotten til rommet hennes som hun realisert, når hun gikk i, hun vil være alene. Alene med henne og hennes tanker…og som løftet opp den ujevne frykter at nølte i hennes mage. Snu raskt, hun hvisket inn i mørket.

  "Geon," sa hun, ser den svake omriss av kroppen hans på døren til sitt eget rom. Hun følte når han slått, det hvite av hans øine stod ut i mørket. "Vær…vent…komme henge ut…for…en stund…"

  Det var en lang pause. Et øyeblikk der verken flyttet. Deretter, Geon overskredet vegg-korridoren, og Sally åpnet døren, klikke på lys, som virket for lyse. Hun flyttet tvers over rommet, slår på mykere rosa lys på hennes resepsjon før retur til slå av indirekte lys.

  "Eh," Geon sa, ser rundt på rommet hennes. Sally skjønte han ikke hadde gått til fots i der i år. "Hvor lenge du ..."

  "Før jeg sovner?" spurte hun, for raskt, følelse umiddelbart flau. Jeg har allerede ødelagt hans natt…nå er jeg ber ham til å være min personlige kosebamse til jeg sovner…huff.

  Hun satt på sengen. I lys av den rosa lys, hennes golden blonde håret virket rødlig, og Geon's enorme figur virket alt for stor. Han ble med henne til å sitte på sengen, og de fidgeted klønete, verken brukes til andre etter alle årene med krig.

  "Jeg skal ligge nå," Sally til slutt sa, og krøllete over på langt siden av hennes seng.

  "Eh, ok," sa Geon. "Hvordan vet jeg når du sover?"

  "Um…Jeg vet ikke…jeg er ikke veldig slitne…" Sally sa, kroppen hennes følelse sliten, men hennes sjel racing, mer våken enn hun noensinne kunne huske som i hele sitt liv. "kan du…du kan ligge ned, også hvis du vil."

  Han grunted. Men et øyeblikk senere, hun følte hans vekt skift, og sengen lilted litt som han senket kroppen sin på det. Øyeblikk passert, minutter eller timer, Sally kunne ikke fortelle.

  "Geon," hun til slutt hvisket. "Hva … hva skjedde? Hvorfor gjorde du…endre? Jeg mener…i kveld var…det var som…du var deg selv igjen".

  Det var en annen lang pause, og Sally angret på å ha spurt i første sett. Bare fordi han hadde tatt vare på henne hele natten, snakker om sine gamle minner, visste ikke at de var tett igjen alle plutselig. Men da han sukket.

  "Fordi du var alltid så bra," sa han. "Jeg visste, minutt vi registrert high school…jeg aldri kunne holde følge med deg. Du har alle de gode graderinger og gjorde alle de bra shit og jeg…antar jeg tenkte, hvis jeg ikke kommer til å være bra gutt, jeg skal bare være motsatt."

  Sally var sjokkert. Aldri i en million år hadde hun syntes at Geon konstituert ut på grunn av henne, fordi han var usikker. Hun trodde…Vel, hun visste ikke hva hun tenker. Dreie til face ham, hun lurte på hva du skal si. Bør hun beklager? Men hva for?

  "Var…var det noe jeg kunne ha gjort?" spurte hun. "Å gjøre ting bedre for deg?"

  Når hans ansiktet vendt til hennes, hun kunne se hans hvite tenner skinnende i svakt lys.

  "Ja, du fra ulike internettfirmaer bli en Picnic med Potheads som meg," sa han. "Du fra ulike internettfirmaer mislyktes alle klasser og tok opp livet. Du fra ulike internettfirmaer ødela hele fremtiden. Så kanskje jeg ville ha gått rett."

  Sally lent seg opp på henne albue, vurderer dette, selv om hun visste at han var kanon.

  "Vel, du vet, jeg bare…Jeg bare gjorde så godt å gjøre opp for deg, tror jeg," sa hun, skrive en sannhet hun ikke engang hadde kjent var sant. "Jeg mener, Jillae og pappa…tenkte jeg, de trenger en god kid for å gjøre opp for…"

  "Å gjøre opp for den dårlige ett," sa Geon, hans tone lavere, smilet forsvinner.

  "Nei, jeg mener, ingen, Geon, du er ikke dårlig, vi elsker deg, jeg elsker deg," sa Sally, når mer realiserer sannheten av hennes ord bare når hun sa dem. Det gjorde hun elsker Geon. Han var hennes bror, uansett hva.

  Og som de hadde vokst eldre, hadde hun holdt på å elske ham og…og deretter i kveld som elsker føltes så mye mer virkelig, det føltes som…tenkte hun av sin lithe, klumpete kroppen beskytte henne mot siden av fjøset, tenkte på alle de følelsene hun hadde vært å ignorere alle natt, tenkte på ettermiddagene hun brukte lytter til ham med andre jenter og hater det…hater det så mye fordi … fordi ...

  Før hun kunne fullføre sin egen tanke, hun følte seg skjeve i til ham, finne ham i rosa glød, som dekker hans leber med hennes og faller, faller inn i dem, hennes munn åpning og hennes tunge falle i sin munn, dans med hans, hennes nerver alle innretting i perfekt symmetri som elsker og noe som det burst inni henne. Geon er hånd kom opp til kopp hennes kinn, og han kysset henne tilbake, hans leber lukking rundt hennes tunge deretter åpner igjen, hans fingre brenning på hennes legeme som han trakk henne i nærheten.

  "Shit, Sally," han plutselig sa: Dra bort med en start. "Dette er feil. Du fortsatt ruller. Du vet ikke hva du gjør…"

  Sally umiddelbart følte skam; mer skam enn hun noensinne hadde i henne hele livet. Det var som hver forferdelig drøm om å vise opp naken for en test rullet inn i ett. Hun dekket ansiktet hennes med hendene, kroppen desperat med sobs som den fryktelige ting hun ville gjort krasjet ned. Og da hun følte hans hender på henne igjen, og fortsatt, selv gjennom de skam, hun ønsket de hender på henne mer, alle over henne, på hennes nakne kropp, holding og utforske og ...

  "Hei," Geon hvisket. "Hei, Ro ned, Ro ned. Her, kom hit."

  Å trekke henne i, svøpte armene rundt henne. Sally la hodet hennes på hans biceps, krølle seg inn i ham, fortsatt frysninger og forvirret, men nå forteller at varmen som hun følte i ham omfavne henne fra topp til tå.

  Og det er slik de sovnet.

  ***

  Neste morgen, Sally våknet opp alene - og følelsen verre enn hun noensinne kunne huske følelse i henne hele livet. Det var som om noen hadde tatt en slange og trakt og syphoned alle serotonin fra kroppen hennes. Hennes seng følte kaldt, hennes hud kaldere. Rising med en fillete hoste, hun trakk sig til hennes datamaskin og umiddelbart så opp alt hun kunne på Molly, medikamentet som Mike hadde glidd henne kvelden før.

  Jo mer hun lærte, verre hun følte.

  Hva gjorde han tror, hun lurte på. At jeg ville få alle høy og ha sex med ham?

  Men det var ikke så ille som å huske hva hun hadde sett rett før avreise, Mike og Jess sammen. Og så, enda verre, husk kiss mellom henne og Geon. Hvert minne var som en dolk i sitt hjerte. Hun kunne ikke huske noen gang følelsen denne karantenegrenser, dette forferdelig. Kroppen hennes alene var såre og syk, aldri sinnet hennes hjerte og sinn.

  Når hun hørte det banke på døren hennes, rundt 3pm, hun oprørt. Da hadde hun pensjonerte seg tilbake til seng, telling på re-kjøringer av Office for å bidra til en ny glød peppy hennes ånd. Hun hadde sett på henne favoritt pajama top og shorts, og tenkte at det kanskje muntre henne opp. Hadde det ikke vært.

  Hun antok det var hennes far eller Jillae, opptatt av det faktum at hun ikke hadde kommet ned til frokost, eller lunsj. Søndager vanligvis var meget familie-orientert, men hun hadde ignorert alle lydene av måltid og TV-titting som hadde utstrålt opp fra nedenunder. Og, kanskje, hun ville antatt hennes foreldre had
de akseptert at hun var var bakfulle fra forrige natt og gitt henne en komme-ut-av-fengsel-gratis kort, hennes senior år blitt en tid da disse ting var forventet å skje.

  Tror ikke, tenkte hun idet hun åpnet døren. Men i stedet for en sint far eller stemødre på den andre siden, hun ble sjokkerte å se Geon, og å lukte hva han hadde tatt med ham. Det himmelske duften av ost og bønner steg opp fra en sekk i hans hånd. Han brukte et par posete bomullsdresser sweatpants og et stramt hustru bankeren. Sally følte heller naken i henne tynn pyjamas.

  "sikker-brann cure," sa han. Sally's mage slått; hun hadde håpet å unngå Geon for resten av hennes liv, aldri har å gjøre med hennes beruset indiscretion kvelden før. Ja, de kan både liksom det hadde ganske enkelt aldri skjedd?

  Tydeligvis ikke.

  Hun åpnet døren bredere, la ham i. Lukten av nachos og burritos var for fristende å ignorere, og så snart han satt den feite sekk ned på nattbordet hennes hun var det åpnes, og undersøker innholdet. Det var ikke bare Taco Bell; det var bra greier. Hun hadde ikke følt sulten hele ettermiddagen, men nå er hun var skrubbsulten.

  "Eh, takk," sa Sally, løfte ut en dyktig isoporeske tallerkenen med nachos. Geon tok en av folie-pakket burritos og satt ved siden av henne på sengen. "Så…jeg mener…dette er rare."

  Sally løftet en ost-dekket brikke til hennes munn og nesten kneblet fra duften, men så snart hun satte det i hennes munn hun følte en million ganger bedre. Tyggegummien er gjennomtenkt, hun lurte på om dette var en slags våpenhvile, oliven gren å glemme alt om natten før.

  "Jepp," sa Geon, tar en bit av hans burrito. De spiste i stillhet, for et øyeblikk, men Sally kunne ikke hjelpe en fornøyd stønne, hennes øyne som ruller bakover i hodet hennes som maten avslappende hennes mage - og sjel.

  "Um", Sally sa mellom bites, hu fortsatt prøver å fange opp til normal hastighet gjennom tåke av hennes bakrusen. "Så, som…vi kommer ikke til å stadig snakke om siste natt igjen. Høyre?"

  Geon så på henne fra hjørnet av hans øyne. Hans blikk reiste opp og ned hennes figur og Sally følte noe som rører seg i hennes mage - noe i tillegg til ost-lastet tilfredshet.

  "Hvis det er det du vil," sa han mellom munnfuller.

  "Er det…er det ikke det du ønsker?" Sally ba, forvirret. Etter alle, ville han vært én til å trekke unna. Hvis han ikke hadde, Sally var ikke sikker på at hun ville vært i stand til å stoppe seg selv fra ...

  Vel, selv de tenkte på det førte en crimson blygsel til hennes kinn.

  "Jeg ønsker ikke å dra nytte av deg," sa Geon med et skuldertrekk. "Men det betyr ikke at det ikke føles bra. Jeg har faktisk vært tenkning…mye…om hva du ba meg sist natt. Og jeg har et annet svar. Du var alltid en søt gutt, jeg alltid tenkt at, men når vi fikk til high school…vel, du har akkurat blitt penere og penere og…"

  Han løftet sine hender i luften. Sally så på ham quizzically.

  "Jeg tror det er en annen grunn gikk jeg slik jeg gjorde … det vondt nok å måtte leve med deg og vet du aldri ville…vi hadde aldri…men jeg alltid har ønsket deg."

  Sally ble sjokkerte. Ekte, de hadde ikke vært svært nær de siste årene, men de to praktisk talt hadde vokst opp sammen. Så hvorfor ikke føles det merkelig å snakke på denne måten? Hvorfor ble ikke føles det merkelig å forestille deg hvor som kiss har kanskje led? Hvorfor var det…spennende?

  "Jeg mener…jeg trodde det var god." Sally sa forsiktig, og stirrer ned på hennes halv-spist plate. "kiss mener jeg. Men…jeg mener…Jeg trodde at det var bare medikamentet."

  "Det var sannsynligvis," sa Geon, etterbehandling den siste av hans burrito og sammenkrøllede bildeler opp pakker, slenge den i vesken med en perfekt òg. Sally våket hans bevegelser, overrasket over hans nåde. Han virket nesten som en panther, alle hans bevegelser flytende og lithe tross sin klumpete muskler. Hun følte noe prikking mellom hennes ben.

  "Så…så hva skal vi gjøre? Jeg visste ikke at du følte at måten og…og…tror jeg…Jeg mener, jeg gjorde virkelig hater hører du med alle jenter…" Sally ba, innstillingen hennes til side og skjeve i litt. Hun kunne lukte hans köln, og noe dypt og jordisk under den.

  "Vel, vi kunne sette den til test," sa Geon, slår til henne å face henne full-på, hans dype sjokolade øynene fanger hennes. "Du er ikke på narkotika lenger."

  Sally skylles. Han kunne ikke muligens være antyder hva han ble antydet. Og hun kunne ikke muligens skal svare på den måten hun ble. Når hun blunket, hun trodde deres munn presses sammen når mer … og det samme følelsen røres i hennes buk og lavere. Ubevisst, hun slikket hennes leber. Når Geon nådd ut, stryke en strand i håret til side, hun nesten purred ved kontakt.

  Hva som skjer til meg, hun lurte på. Hva er det som skjer?

  "Lukk øynene." Geon ba, hans røst en lav klage. Sally's hjerte stoppet mid-slag, deretter startet igjen for raskt. Hennes munn falt åpne litt som hun stirret på ham. Var han virkelig kommer til å gjøre dette? Her, i hennes soverom, med sine foreldre rett nedenunder? Og hun var virkelig…ble hun virkelig ...

  Hun lukket øynene. Hun kunne føle hans tilstedeværelse truende nærmere, for hver tomme mellom dem slukte et sekund om gangen, til slutt hans leber dekket hennes, og Sally's kropp eksploderte i lyst. Hans store, myke leppene sugde på hennes nederst leppe først, før atskillelsen å la tungen gli inn i munnen, langsomt å utforske hennes kinn og hennes tunge, som snart ble med på dans, finne sin smak varme og eksotiske og vanedannende.

  Sally sutret, skjeve i fremover, tankene nummen til noe annet enn følelsen av Geon er kroppen så nær hennes. Hun holdt øynene lukket stramt, men følte hans hånd land på sin hals, hans tommelen stryke hennes kinn som han trakk henne i dypere.

  Sally's egen hånd falt til Geon lår, som om du trenger å føle ham i kjødet for å forsikre deg om at alt dette ble virkelig. For tidlig, men hun følte for ham å trekke bort igjen, ansiktet hennes vaiende etter ham, som ønsker mer. Til slutt, hun åpnet hennes øyne.

  Kanskje instinktivt, hun har kastet nedover, overrasket over den distinkte hardhet synlig gjennom hans løse sweatpants. Til hennes blandet skrekk og støt, hun kunne føle hennes egen truse" var fuktig. Mike hadde aldri klarte å få henne våt i sine to år sammen ...

  "Så?" spurte Geon, hans røst lav og primal. Sally er tilstoppet.

  "Mer", hun endelig klarte å si, selv om hun umiddelbart angret på det. Åh Gud, hva skal vi gjøre? Dette er feil, så feil, men, oh…shit..

  Geon hadde lent seg i igjen, denne gangen med de tilbake av Sally i hodet og dra henne i, mens den andre hånden buede ett bryst gjennom skjorten hennes, stryke det gjennom stoffet. Umiddelbart, Sally's kroppen svarte med et spennende av lyst, og uten å tenke hun flyttet hennes hånd oppover, sporing av omrisset av manndommen hans gjennom hans sweatpants.

  "Jeg kan ikke", Sally sa, puster tungt som hun trukket bort til tross Geon's grep på håret hennes. "Jeg kan ikke…jeg har aldri…dette er…"

  "Det er hva du ønsker," Geon growled, trekker henne tilbake igjen. "Og du vet det."

  "Åh," Sally sa som hans munn dekket hennes igjen, hans fingre å finne henne erigert brystvorte gjennom henne løs skjorte og forsiktig justering for det. Sally kunne føle hennes kjønn som utstråler varme gjennom kroppen hennes, hun lårene clenching sammen i lyst, kroppen hennes følelse tunge og fattige.

  Før hun kunne protestere, hun følte Geon armene rundt henne, trekker henne oppover gjennom luften, før hun satt tøyle ham. Hun kunne føle hans hardhet under hennes, gned deilig mot sin egen delta, hennes pajama shorts gir liten motstand. Som Geon hender har funnet sine bryster når mer, cupping dem forsiktig og ertende brystvortene hennes, hun følte hun hoftene tar kontroll, gned seg mot ham som deilig nytelse fylte kroppen hennes.

  "Jeg aldri…jeg har aldri…Geon, vær, jeg har selv aldri…" hun støtvis, tankene desperat prøver å få følelse av glede hun følte, wrongness av det, sin egen jomfrudom.

  "Jeg kommer til å være svak," sa han. "Du vet ikke hvor mye jeg har ønsket dette…"

  Ordene traff henne som et tog, deres hvor skitne kun gjør henn
e mer våt som hun gyrated mot ham. En av hans hender flyttes nedover, skli ned foran henne shorts, og hun gispet og holde ham i nærheten som hans fingre etterhengende oppover, akkurat som gresser hennes bankende knappen.

  Å skyve henne shorts til side, hun følte hans hender beveger seg under henne. Med et skrik av støt, hun følte noe hardt og plushy under hennes dryppende inngang. Hun så ned, og øyekontakt med ham, fanget i sine beskyttende gaze.

  "Er du…er du…er du sikker…" hun sutret som kroppen hennes reagerte til stivhet å trykke mot henne. Hun hadde aldri tenkt på hvordan hun mistet sin jomfrudom; hun hadde absolutt ikke forventet det til å skje på denne måten. Hennes Toby's kropp var enorm da hun grepet det, hans muskler stramt med forventning.

  "La meg ta deg," Geon growled, og ordene var som en flom av varme gjennom Sally's kropp. Han tok henne hoftene, hans hanen plassert rett under henne. Sakte, han trykket seg oppover mens du samtidig trekker henne ned. Sally's øynene rullet tilbake som hun følte ham fylle henne, trakk henne. En skarp utbrudd av smerte, mellowing til et kjedelig i korsryggen, og deretter gispet hun; han hadde registrert henne hele veien, manndommen hans bankende inni henne, hevder hennes.

  "Åh, Geon," hun sutret, kaste armene rundt skuldrene som pain matte og matte til slutt forsvinner, slukt av en glede hun aldri hadde forestilt seg. Riste hoftene hennes, hun følte ham flytte inni henne, pulserende litt, hennes clit gnissing mot overkroppen. En kurve syntes å være å bygge opp inni henne som han pulsert, og hun fant hun beveger seg ut av noen gale trenger, løfte seg opp og ned, med sitt brede skuldre for balanse som han skyves inn og ut av henne sakte.

  "Dette føles…herregud dette føles…dette…åh, hva som skjer," Sally ba, hennes munn faller åpen, øynene vidt som hun så inn i hans, den kurven utvortes for å bygge og bygge som hennes muskler tensed. Forhåndsberegning nysgjerrig på hennes nerver, lårene hennes stramme, bølgen av trykkøkning ...

 

‹ Prev