ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 58
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 58

by Gillian Joyner


  "Mitä teet?" Sargent Freeman pyysi häntä uloshengityksen savua.

  "Mitä te oikein tarkoitatte?" Sara kysyi, katselin puhujankorokkeella olleita kyseinen sotilas, joka taisteli hyvä jalka suurempi kuin hänen.

  "Isä on lääkäri, äitisi on opettaja. Mitä teet?" Sargent Freeman kysyi uudelleen.

  "Olen pääasiassa auttaa, missä olen," Sara vastasi. "Joskus voin auttaa vanhempani joskus vain auttaa kyläläisiä cook ruokaa tai siivoamaan tai mitä pitää tehdä."

  "Voiko kiintoavainta?" Sargent Freeman pyysi hän tappoi hänen savukkeiden vastaan ainoana hänen boot.

  "Voin", Sara vastaus, kun hän oli kätensä läpi hänen hiukset. "Haluan auttaa minun ukki, autotallin when we."

  "hyvä", Sargent Freeman sanoi suoraan. "Olen luultavasti tarvitsevat ylimääräistä käsipari näitä trukkeja. Jos et muista likaantumisen, voisitte auttaa minua."

  "En pane pahaksesi likainen, Sargent Freeman", Sara sanoi. Kun hän kuuli Sargent Freeman olla hykertelemättä, hän tunsi kiusaantunut uudelleen osata vihjailevan, lausekkeessa pitää ovat esittäneet.

  "Voit soittaa minulle Harry", hän sanoi, joko huomiotta tai vain ei ole kiinni mitä Sara sanoi.

  "No, Harry, olen iloinen, että olette seurassamme", sanoi Sara laajalla hymyillä.

  Harry taistelutehtävän hänen base Pohjois-carolinasta on Air Force base Saksassa, jossa hän oli lastattu, lastin vertailutason ja rekat ja laatikoita, pyydyksiä ja laitteita vain pois-vuoren juurelle, jotkut vuoret keskelle Afrikassa. Heti kun kaikki oli purettu kone alkoi kohentua heti uudelleen ja Harry jätettiin kaikkea itsensä kukaan muu noin 120 000 km. Ainoa äänet, jotka hän olisi voinut kuulla olivat kaukainen puhelut linnut puissa.

  On muuta tekemistä, Harry teki istuin Jeep ja odotettu enemmän ihmisiä tulemaan tänne. Hän sai hyvin vähän ohjetta, mitä heidän pitäisi tehdä. Ainoa asia, joka kapteeni Harrison kertoi hänelle, ennen kuin lento oli, että hän olisi jonkin lääkäri ja hänen puolisonsa. Oli paljon varaosia kuorma sekä muutamia aseita vain siinä tapauksessa, että on välttämätöntä. Lisäksi Harry ei oikein tiedä, mitä odottaa.

  Muutaman tunnin hikoilu liikkeelle herkeämättömän Afrikan lämpöä, Harry kuuli tuttu hurina lentokoneen moottorin sammumisen ilman halki. Pieni bushin plane laskeutui lian ilman nauhaa ja tuli. Harry Leuka putosi lähes, kun hän näki nuoren naisen, mustat hiukset tan ihon ja jalat, joka on noin 1,6 kilometrin nousussa, lentokoneen.

  "Ehkä tämä matka ei ole niin paha", Harry ajatteli itsekseen. Kuten hän tarkastelleet tätä tyttöä hän näki muutaman, joka on hänen vanhempansa sitä tasossa. Vanhemmille miehille poikennut ruodusta ja alkoi kuljettaa joitakin laukut luovutetaan Jeep, jossa Harryn odotti.

  "Olen lääkäri Harper", mies sanoi kun hän heitteli ja siirtyvät takaisin Jeep. "Sinun täytyy olla armeija, minulle sanottiin."

  "Kyllä, olen Sargent Harry Freeman," Harry sanoi. "Olin varsinaisesti kertoi paljon siitä, mitä en pitäisi tehdä. Olin juuri kertonut, että aion työskennellä teitä."

  "ei oikeastaan tehdä paljon," Tri Harper sanoi, "pidä vain kuljetusautoissa ja varmista, että minä ja perheeni ei satuttaa."

  "On suuri riski loukkaantua tällä matkalla?" Harry kysyi. "Ajattelin juuri rakennamme muutamia uusia rakennuksia ja silloin me kaikki voisimme olla menossa."

  "No, meidän on ehkä hyökkäyksiä, naapurimaiden heimoa," Tri Harper selitti. " Nguntu ihmiset ovat rauhallisia mutta Kutus , jotka elävät joen ovat entistä väkivaltaisempaa. Jos jotain ei tapahdu, Nguntu , joka on täysin suojautua, mutta minun vaimonsa ja tyttärensä ja tarvitsevat suojaa. Siksi kysyin vanhaa ystävääni, että Pentagon Send to a friend Both email addresses must sotilaana."

  "Se selittää, miksi me saimme aikaan nämä aseet", Harry joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta. Hän ei ollut valmis puuttumaan asioihin joissakin tribal wars pelastaa muutampia lääkäri ja hänen perheensä.

  Ennen Harry voisi esittää monia muita kysymyksiä, tohtori, Harper nimeltä hänen vaimonsa ja tyttärensä ottaa niitä käyttöön. Hän oli erittäin iloinen että Sara, tumma tukka kauneus hän oli nähnyt aiemmin. Lähietäisyydeltä, hän oli n lumoissa hänen kirkkaan siniset silmät ja hänen hurmaava hymy hyytyy.

  Harry tiesi, että absoluuttinen pahinta, mitä hän voisi tehdä, on saada kiinni lääkäri tyttären loitolla viidakossa. Harry tiesi, että mikäli hän oli lähetetty kotiin tämän jälkeen, kun hän oli armeijassa olisi ohi. Hän oli myös ovelan saada tämä girl, sängyllä.

  Arvioon, jonka mukaan hänen pitäisi pelata viilentää Sara, Harry astui ulos Jeep on savukkeiden kuin lääkäri valvota tavaratilassa. Otettuaan pari vetää Harry saattaa tuntua, että joku odotin häntä. Hän kävi läpi ja näki, Sara oli tuijottaa häntä. Hän käveli Himalaja hänelle ja alkoi puhua hänelle. Hän oli sitä mieltä, että paras tapa saada hänet yksin hänet pitää hänet auttamaan häntä, toimi. Hän voisi puhua hänen kanssaan ja suostutella häntä vastaamaan hänen teltta yöllä.

  Kun lopetat puhumisen Sara hiukan, Harry saattaa tuntua, että se vie vain houkuttelee Sara, sängyllä. Jos hänen vanhempansa ei ollut olemassa, Harry katsoivat, että hän olisi saanut let him vittu hänen oikeutensa siinä suhteessa Jeep. Ajatus siitä, että hänet on innoissaan. Hän oli yleisomistukseen pois hänen fantasia lääkärin ääni.

  "lasti on hyvä mennä," Tri Harper huusi hänen kävellessään kaivokselta takaisin Jeep. "Yritetäänpä"

  Harry kiipesi tuoreimman Jeep ja Harper perheen menneet hänen peräänsä, tohtori Harper ratsastus haulikko ja molemmat naispuoliset istuvat takapenkillä istuimet. Kaksi paikallista pojat pääsivät big kuorma ja käynnistetään moottoreista.

  Seuraava tohtori Harper's ohjeita, kun hän luki kartalta, että ohjaaminen kiertueelle Nguntu kylä toisensa jälkeen kahden tunnin rocky, petollinen mountain maastossa. Kun he saapuivat lopulta, Harry esitettiin lähes tarkalleen hän olettaa näkevän: savimajoissa ja hädin tuskin pukeutunut alkuperäisväestöä.

  "Vittu," Harry ajatteli itsekseen.

  Sara vietti kahden tunnin aseman kylä, jossa on pelkkää Harry suunsa puhtaaksi. Siellä oli jotain hänestä ottanut häntä kuin kukaan ihminen koskaan aiemmin. Ehkä se on rauhallinen, mutta luotan siihen, että hän suorittaa itse tai kenties ilman vaaraa, joka ympäröi häntä. Anyway, Sara odotti jonkin aikaa Harryn kanssa.

  Työajan jälkeen hidas ajo yli kivien ja jokien, he viimein päässeet kylässä, Nguntu. Kaikki paikat, Sara oli vetää hänen vanhempansa, se ei ollut pahinta. Ihmiset kävellyt noin kylä pukeutunut loincloths valmistettu hide joidenkin eläinten tai toisella. Oli suuri communal fire in the centre of the village, jossa naiset olivat ruoanlaitto lihaa. Miehet käveli sisään ja ulos jungle joka kuolleita eläimiä kaikenlaisten hedelmien tai matkustettaessa viidakko. Ympäröi 308/97 useita mökit, tikkuja, lehdet ja punainen mutaa. Ympyrän alle, mökit, valunut häipyy kaukaisuuteen viidakon syvyyksiin.

  "Tämä ei ole niin paha, vai mitä?" Sara kuuli äitinsä kysy.

  "parempi kuin ettei myös Filippiineillä meillä oli nukkumaan yhden ison savimajan ovelle dirt", Sara myönsi.

  "paikkaan imevät hieman", sanoi Emilia pienellä nauramaan.

  "Se oli niin huono," Sara isä keskeytynyt, koska hän purkaa hänen matkatavaransa pois Jeep. "luulin tekeväni hyvän liimauksen perheen kokemusta."

  "perheemme ei tarvitse enää liimaus" Sara vastasi.

  "Mihin minun pitäisi perustaa oma teltta?" Harry kysyi, vihreä duffle bag roikkuu hänen olallaan.

  "No, kun kuorma on pysäköitävä, missä he ovat, joten ehkä voit määrittää läheltä", Sara isä vastasi.

  "mistä me vielä?" Sara kysyi, salaa toivoen, että se ei ollut kovin kaukana, jossa Harryn on lepotilassa.

  "Itse asiassa en tiedä vielä", Sara's isä sanoi kuin miltä hän näytti jutellut kylässä, "mutta uskon todella, että selville."

  Sara käänsikin selän ja näin koko kylä oli ohi, johon ne oli. Edessä oli vanha mies pukeutunut useita korumme erilaisia luita ja viimeistelty kiviä.

  "Olen k
uningas Takwane", vanha ihminen, jäyhää, kiinteä äänellä.

  "Olen lääkäri Jack Harper", Sara's isä sanoi, askellus eteen. "Olen Tääll㤠voit rakentaa klinikka ja vaimoni ja Emily, tulee olemaan rakentaa kouluun."

  "Kyllä, lääkäri ja opettaja," Ristikuningas Takwane sanoi. "odotimme. Tervetuloa meidän kylä."

  Sara on aina hieman hermostunut, kun eläinkokeetkaan täytä uusi kylä. Kaikki eivät olleet niin tyytyväisiä ulkopuolisten hyökkääviä niiden tilaa. Tämä vaikutti Takwane vieraanvaraisia, mutta hänen kasvojaan ei koskaan muutu Watanaben esittämän johtajan irvistelevät valkeutta. Kun katselen ympärilleni hän näki, että hänen vanhempansa olivat luottavainen ja rauhallinen, mutta harryn nyrkillä oli yllään tiukasti.

  "Ensimmäistä kertaa täyttää miljöitä?" Sara kuiskasi Harry kuten hän nostaa hänet käsi.

  "Joopa joo, voisi sanoa, että", Harry sanoi, nyrkit rentouttava.

  "Älä huoli," sanoi Sara calmingly. "Olen tehnyt tätä koko elämämme eikä kukaan yrittänyt tappaa meidät vielä."

  Kun kaikki asianmukaiset esittäytymiset tehtiin kuningas Takwane led Sara ja hänen perheenjäsenensä saunaillat just outside the Circle of muut mökit ja ilmoitti, että he vielä siellä aikaansa kylässä. Kuningas Takwane osoitti myös niille aluetta, jossa ne joutuisivat rakennus klinikalla ja koulussa.

  Kiertueen jälkeen oli valtavat pelimessut nimeltä juhla juhlia Sara vanhemmat tulevat auttaa kyläläisiä. Aurinko oli asetettu ja ainoa ympärillä oli valon kehittämä fire in the centre of the village. Sara vanhemmat saivat paikkoja kunnian sivun reunassa kuningasta ja annettiin lihalle ja tuoreita hedelmiä. Kun kuningas ja Sara vanhemmat annettiin ruokaa, Sara ja Harry annettiin ateria clay levyt. Harry ottivat hänen levy ja rohjettu pois pimeyteen. Sara, jotka haluavat viettää aikaa Harry ja tietäen, että hänen vanhempansa rupeaisi kaipaamaan häntä muutaman tunnin ajan, minkä jälkeen häntä lautaselleen.

  "miksi et juhliin?" Sara pyysi häntä, kun hän teki istuimen vieressä häntä ajamaan teltassa.

  "En ole todella sosiaalinen henkilö" Harry ei haluta hänen levy. "I luku, jota olen vain parempi pois hänen oman teltassa."

  "En ole kovin tällaisten puolueiden joko", Sara myönsi.

  "Ajattelin, että rakkaus tällaista," sanoi Harry kuulostavat hieman yllättynyt. "teidän vanhemmillenne näyttänyt todella."

  "Vaikka", Sara sanoi, ja tuijottaa käytöstä fire etäisyys. "haluan palata ja elää normaalia elämää. Olen menossa ympäri maailmaa siitä lähtien, kun olin lapsi- ja saan sairas."

  "Minusta on mielenkiintoista elämää, jonka olet saanut", Harry sanoi. "kaikki eivät saa nähdä, mitä olet nähnyt."

  "No, on asioita, joita muut tytöt ovat kokeneet, että en ole koskaan ollut mahdollisuus", Sara sanoi, että lautaselleen maassa ja scooting lähemmäs Williamia. Hän varovasti hänen mukaisesti käsi harryn paistit ja odottivat hänen vastaustaan.

  "Mikä teidän vanhemmillenne uskovat, jos he ehtivät ennen teitä?" Harry kysyi, että hän karkea käden päällä Sara.

  "jostain syystä en todellakaan välitä", sanoi Sara kanssakäymiseen. Hän ei todella hoitamaan hänen brazenness oli kotoisin, vaan hän oli voimakkaasta halusta Harry, että hän ei voinut kieltää. Ottamatta huomioon sen seurauksia, hän verikoirat karkasit kiinni lantio- ja suo valkeaa joulua hänelle rakkaasta.

  Sara oli jännittynyt tuntea Harry wrap heiluttaa käsiään hänen ympärilleen ja työnnä takaisin hänen äkillinen kiss. Ennen pitkää Sara tuntui Harry heitellen hänen huulensa lankee polvillensa. Hän saa harryn vetopuomin pääsy hänen suuhun ja keppostelujen työnnetty kanssa omikseen. Hän tunsi puistatuksia ajaa ylös ja alas hänen selkärangan, kun hän tunsi harryn calloused kädet sairauskuluvakuutusten hänen paita ja hyväile paljain lihaa ei mies oli koskettanut häntä ennen.

  Paikasta liike, Sara tunsi itsensä nostettavan ylöspäin, kun Harry poimittu hänet ja kuljetti hänet hänen teltassa. Sara tuntui Harry rikkoa suudelmia ja näki hänen kääntäkö selkäänne, kalpeaa valoa, että metsäpaloja, jotta hän voisi sulje luukku hänen teltassa. Hädän hetkellä, Harry on käännetty pois, Sara nopeasti poistaa hänen paidan ja khaki shortsit, niin että hän oli vain valkoisessa rintaliivit ja yhteensopivat alushousut.

  Sara suuria ystäviä, Harryn reaktion, kun hän näki, kuinka hän luovutti hänelle. Harry päänsä puskuasentoon growled kuin nälkäinen leijona ennen kuin hän pudotti yläosaa alaspäin hänen ja alkoi suutelevan kaulaan asti ja hartiat.

  "I Just Want You To Know jotain ensimmäinen", Sara onnistunut talviavohaalari, kuten hän nautti tunne harryn huulet ja kädet hänen alttiina liha.

  "Mikä hätänä?" Harry kysyi välillä suutelee.

  "Tämä on ensimmäinen kerta, jolloin olla lempeä", Sara sanoi, sillä hän laiduntamiseen hänen kynnet koko harryn laaja hartiat.

  "Tietenkin lapsen", Harry vastasi, koska hän on noussut ja irronnut Sara bra.

  Sara kaareviin häntä selkään Harry poistaa hänen maidonkerääjiä. Sara tullaan kieltämään navetoista. Kun Harry aloittivat välittömästi imeä hänen herkkiä nännejä. Harryn roolissa imetään hungrily Sara voivat tuntea kosteutta ei pääse kerääntymään hänen alushousut.

  Kun Harry työskenteli hänen rintojansa, Sara saavutettu ja purettu kauan suojuksen vetoketju, Harryn. Kun vetoketju alittaneet hän osui sisällä ja tuntui hänen pitkän, jyskytystä miehuus pysyvän pystyttää ja halukkaita toimimaan. Sara luokseni silitettäväksi ei tyydy hissukseen hiippailemaan, joka todella pehmeä kärsivät velkataakasta Harry.

  Sara tuntui harryn kädet liikkuvat alaspäin hänelle vyötäröllä ja hän työntää lonkat, jotta hän voi poistaa hänen alushousut. Kun alushousut putoaisi pois hänen, Harry liukunut vuoteesta hänen kimaltavaa lycrahaalaria ja hänen alushousut, kunnes hän alasti päälle Sara. Hän saattoi tuntea hänen ruumiinlämmön sekoitusläpän kiveyksille ja hän sisään hengitettäessä sen myskin tuoksu hänen hiki. Jännittävintä on se, että Sara, hän tunsi harryn erektio pyöränakselin hänen märkä viiltänyt aukkoon.

  Sara avasi hänen jalkansa laajempi ja hieman alaspäin hänen pontin alareuna kuin hän tunsi Harry slip inside hänestä. Ensimmäinen isku on tunkeutunut aiheutti Daw Aung San Suu Kyi taitavalta joukkueelta, mutta sen jälkeen on aluksi hiljainen ja lisääntyy puolentoista minuutin aikana, kipu oli ilo ja hän saa Harry pistämään sisään ja ulos hänen. Pian, Harry oli kiihkeää luontoystävällisiä ratkaisuja, jotka hengittävät vimmaa Sara pelkäsi, että hän saattaa rikkoa häntä. Kuitenkin, tunne Harry sisällä oli liian paljon iloa käsittelemään ja Sara oli, ettei kenenkään jalka jää vahingossa laskeutuvan rynniviä vaikeasti hänen ensimmäinen orgasms.

  Harryn on ollut liikaa, sillä aivan kuten Sara's orgasmin mielenliikutus hellittää, hän tunsi Harry hyvää tähtäintäkin sisäpuoli häntä hänen shot hänen kuormitus syvälle hänen äitinsä kohtuun. Minuuttien tai mikä on ehkä tuntia eikä Sara eikä Harry liikuttaa.

  "Se oli mahtava" Harry lopuksi pidettyään kiinni keuhkojensa.

  "Se oli kaikki, että olisin toivonut, että olisi", Sara sanoi.

  "hyvä", Harry vastasi.

  Muutaman minuutin ajan Harry lopulta vierittänyt Sara Méndezin ja litteänä selässään. Sara aiotaan ja lepäsi hänen päänsä päällä harryn firm, dark olkapäätä vasten. Tässä vaiheessa, jossa post-coital juhlaviikkoon, Sara unohti, että hän oli keskellä viidakkoa. Tässä vaiheessa, hän ole kiinnostuneita siitä, missä hän oli. Hän vain tiesi, että täällä tämän ebony jumala, joka oli tehnyt nainen oli rauha.

  Harry oli yllätys, Sara edesottamukset tuona iltana. Varmoja, että suunnitteilla on nukkumassa hänen kanssaan, mutta hän ei koskaan osannut ennakoida, että hän olisi noin vain heittää itse häntä. Mikä hämmästytti hänen kanssaan oli kuitenkin näkemyksensä asiainkulusta jälleen niin sanottiin. Hän oli koukussa, jopa tyttöjä, mutta oli aina vain tunsivat vastenmielisenä ne jälleen kerran hän valmistui. Kun Sara, hän oli viihtynyt ja rentouttavia. Se olikin omituinen tunne häntä.

  Seuraavana aamuna, hän oli to
della pettynyt siihen, että Sara ei ollut vielä hänen vieressään. Hän heräsi ja nopeasti pukeutunut juuri kun aurinko on tulossa yli vuoren sisään. Harry saisi kuulla liikkuvien ihmisten ohjainputkessa kylässä, joten hän käveli kohti keskustaa, jossa ryhmä naiset olivat varattu saada tulipalossa. Kun katson ympärilleni, hän pystyi näkemään tohtori Harperia ja hänen vaimonsa kävely häntä kohtaan.

  "Hyvää huomenta, Sargent Freeman," Tri Harper sanoi hän käveli. "Uskon, että olette nukkuneet hyvin."

  "Etkö voi valittaa liikaa", Harry vastasi suorasukaisesti. "Mikä on aikataulu tällä kertaa?"

  "sinulle, ei kuitenkaan liikaa," Tri Harper vastasi. "Emily ja minä aiomme toimeen hankkeisiimme. Sinun tulisi vain katsoa yli trukit ja varmista, että selvisi loistavasti. Kiinnitä kaikki ongelmat, jotka löydät ne."

  Näetkö sinä minun käyttää tyttäresi?" Harry kysyi. "Hän sanoi, ettei hän on tosi näppärää kiintoavaimella ja voisin käyttää lisää kämmenille."

  "miksi te ette käytä yhtä miljöitä?" Emily vastasi. "Heillä on paljon vahvoja miehiä."

  "Olet luultavasti myös tarvitaan enemmän kuin minä", Harry sanoi kohteliaasti kuin hän. "Lisäksi haluaisin työskennellä, joka tuntee englanniksi."

  "Varmasti" Tri Harper lipsahti hymy. "Sara on sinun, kun tarvitset häntä. Hän on vielä nukkuessasi, mutta voit nostaa hänet toimimaan heti, kun hän saa.

  "Odotan innolla sitä", Harry sanoi, tuskin voimme häntä hymyilyttää, hän ajatteli takaisin viime yönä.

  Harry alkoi, että rekat ja huomautusten tekeminen asioista, joita tarvitaan korjauksia. Muutaman tunnin kuluttua, Sara liittyi häntä tarkastuksista. 17.12. klo 12, se oli aika ryhtyä työhön vahvistamisesta apuaan. Harry nautti viettää aikaa Sara. Hän oli hyvä työntekijä, älykäs ja innokas oppimaan. Kun työ on valmis, hän oli hyvä toveri. Harry nautti puhua hänen kanssaan ja oli tyytyväinen, jotta se voisi tehdä syvä ja harkittu. Se oli paljon parempi kuin jotkut gorillojen hän oli työskennellä takaisin runkoon. Myöhemmin samana iltana, kun kylän nukahtaneensa rattiin, Sara tehtiin vuonna harryn sängyssä. Kun voimakasta istunnon ihanaa saada Sara olisi mukavasti sohvalle häntä vastaan, kunnes hän tuntui oli aika hänen hiipiä takaisin hänen omassa sängyssä.

 

‹ Prev