ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 57
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 57

by Gillian Joyner


  "Tout ce que vous voulez", Harry a dit.

  " N'allez pas obtenir de nouveau tourné," a déclaré la LEP avec un rire.

  Après un séjour de deux semaines à l'hôpital, la LEP a été heureux de voir Harry enfin de retour sur ses pieds. Son rétablissement a été lente, mais la LEP a tenu sa main toute la voie par elle. Avec son appui, Harry a été bientôt de retour au travail. Il ne pouvait pas faire autant qu'il en avait l'habitude, mais la LEP a été plus qu'heureux de soulever son mou.

  Après l'attaque par l' Kutus, Sara et Harry n'est plus ressenti le besoin de cacher leur relation. La LEP s'inquiétait que ses parents se rejeter l'idée d'elle et Harry étant un couple, mais ils semblaient très favorables à cela. La LEP a été heureux que son et Harry pourraient être affectueux avec chaque autre en public. Harry n'était pas très friand d'embrasser en public, mais Sara pensait que c'était mignon de se faufiler dans un baiser lorsque les gens cherchaient à lui.

  Enfin, il était temps de rentrer en Amérique. La LEP a été excité à retourner dans le monde réel où elle et Harry pourraient commencer leur vie ensemble. Le voyage de retour vers les Etats a été rendue beaucoup plus amusant avec Harry par son côté. La LEP s'endormit moins sur ce vol, mais lorsqu'elle l'a fait dormir, elle dormait dans les bras de son amant qui était son endroit favori dans le monde d'être.

  De retour dans les Etats, la LEP et Harry appliqués pour démarrer College au printemps dans une université en Californie. Ils ont tous deux été accepté et a commencé à étudier la gestion de l'environnement. Dans leur troisième année, la LEP a été surpris quand Harry lui a donné une bague en diamant et demandé sa main dans le mariage. Un an plus tard, deux d'entre eux étaient mariés. La LEP a été aussi heureux qu'elle ait jamais été sur le jour de son mariage et elle a remercié son lucky stars chaque jour qu'elle avait été traîné sur ce voyage en Afrique pour passer du temps avec l' Nguntu.

  La fin

  Sara Harper haittasivat. Hän oli turhautunut, koska jälleen kerran hän on pakattu ja siirretty ympäri maailman, hieman multaa kylän keskellä viidakkoa. Hän halusi on tavallinen 18-vuotias tyttö, joka vastavalmistuneet lukion jälkeen se siirtyy pois opiskelemaan yliopistossa, jossa hän voi juoda ja kokeilu, kuten kaikki tytöt elokuvista. Valitettavasti hän on syntynyt pari hardcore humanisteja, jotka omistivat elämänsä maatalouselinkeinolle huonompiosaiset kaikkialla maailmassa.

  Sara isä, tohtori Jack Harper, meni Malmia etsitään maailman ja klinikoilla niille, jotka eivät päässeet lääketieteelle. Hänen äitinsä Emily, kouluissa ja kouluttivat ne lapset, olipa heidän heimo elävät. Lapsena Sara rakasti tällaista elämäntapaan ja hän luuli, että hänen vanhempansa olivat sankareiden työstä, jota he ovat tehneet. Pysyykö hän uskoi, mutta kuten eräs nuori nainen, että hän oli valmis lähtöön viidakoissa ja aavikoilla ja käynnistä normaaliin elämään.

  Vain silloin, kun hän näki länsimaiselle yhteiskunnalle oli, kun hänen vanhempansa hänet kotiinsa Floridassa, joten he saattavat seura, tarvikkeet ja antaa Sara on mahdollisuus vierailla hänen isovanhempia ennen aikoo pelastaa toisen ryhmän menetti alkuasukkaiden. Vuosien mittaan kasvoi, Sara käynnistää yhä vaikeammaksi lähteä mukavasti Florida.

  "mihin olemme matkalla?" Sara kysyi äitinsä, sillä hän veti häntä moukaroi ja haalistuneet salkku. hänen makuuhuoneessa televisiopöytä.

  "Central Africa mennä elävien keskuudessa Nguntu ihmisen voimin" Emily vastanneet hän auttoi Sara taita hänen vaatteensa ja pakkaavat salkun.

  "Kuinka ja isä edes kuulla näistä ihmisistä?" Sara kysyi, sillä hän juoksi kädestään ystävystyneet pitkä, tumma tukkansa.

  "Isä on ystäviä paljon paikkoja," Emily sanoi, heittelee Sara sukat osaksi erikoislaukkua. "One of those ystävät toimii YK:ta ja hän kertoo teidän isä ihmisistä, jotka tarvitsevat, millaista apua."

  "Jos isä ystävä on niin tärkeä henkilöön, miksei hän jonkun toisen menemään?" Sara kysyi, kuten hän itsekin heitteli saaran sängyssä.

  "Kuinka monta kertaa olemme jo käyty?" Emily kysyi pehmeästi niin kuin hän istui siten, että hänen vieressään tytär. "Tämä on se, mitä isän ja minä. Olemme siunattuja ovat niin mukavia asioita, kuten juokseva vesi ja sähkö- ja lääkkeitä. Muut ihmiset maailmassa ole kovin onnekas. Me vain pyrimme auttamaan heitä. Tämä maailma olisi paljon parempi paikka, jos useammat ihmiset tekivät sen, mitä olemme tehneet."

  "Tiedän, että te ja isä nauttivat marmeladin myyntilukuja, Sara sanoi, sillä hän ylitti käsivarret hänen vartalollaan rintakehää. "Olen todella myös sen. Haluan vain kotiin missä voin tehdä ystävien ja käydä koulua ja ehkä chase oma unia."

  Minkälainen unelmia haluatko chase?" Emily kysyi pyrkiessään konsolin hänen kiukuttelee kuningasperheen perinteiden asettamista rajoituksista.

  "En minä tiedä", Sara huokaisi. "Ehkä voisin saada muotiin ja suunnitteluun tai nuorena työkyvyttömäksi tulleille henkilöille journalisti. Tiedän vain, että Nguntu kylässä ilmeisesti ole paljon vaihtoehtoja kollegio."

  "Olet oikeassa," Emily myönsi sen hän seisoi takaisin ylös ja valmiit pakkaukset Sara's vaatteita. "Et ansaitse mahdollisuus seurata omaa sydäntään. Tämä ei ole reilua isästä ja pakottaa teitä sellaiseen, mitä haluamme enää. Sinulla on kasvanut nainen. Sinun on aika lähteä pesään."

  "Luuletteko todellakin niin?" Sara kysyi, sillä hän on ruuvattu pystyasentoon potilaspaikasta, yhtäkkiä tunne jännitys hänen rintakehää.

  "uskon todella", Emilia sanoi. "Teen sinusta jotakin. Tulet tämän viimeisen kerran, ja kun saamme takaisin, voit siirtyä mihin tahansa kouluun. Isän ja aion kiinnittää teidän musiikkimatka, mitä haluat tarkastella.

  "Isä on kunnossa?" Sara kysyi, hänen pulssia ja smile venytyksen koko hänen kasvonsa.

  "Hän, jos en puhu hänelle", Emilia sanoi vaivihkaa. "Olet isä voi koskaan sanoa mitään."

  "Kiitos paljon, äiti" huusi Sara, sillä hän heitti käsivarret hänen ympärilleen äiti ja häntä tiukasti.

  "miksi te ette mene suihkussa ja valmistaudu tänään, mummo ja ukki", Emilia sanoi hän palasi hänen tyttärensä halaus.

  Sara vapautettu äitinsä ja katsoin alas. Hän oli edelleen hänen joogaopetuksensa housut ja sports bra ja haisi hiki. Hän oli jo ja uutiset, joiden mukaan Kerttu liikkui yhtä hän pääsi kotiin. Sara kevyesti ja ohittaa pois vessaan mennä.

  Hän suljetun oven vessaan ja kytkenyt kuumaa vettä. Hän ei voisi lopettaa naurattaa häntä miettinyt, miten hänen päivän likainen savimajoissa olivat melkein hänen takanaan ikuisesti. Kun höyryä täynnä kylpyhuoneessa, Sara kuorittu pois hänen harjoittaa vaatteita. Hän on ihaillut häntä muodossa peiliin ja teki pikku kierros, jotta hän voisi tarkistaa itse. Inflaation kiihtymisen, viidakoita tytön elämän oli se, että hän oli erittäin hyvä. Hänen rasitetuista lihasryhmistä ja yrityksiä käyttöikä on käynnissä ja vuorikiipeily. Rinnat olivat kolme reipashenkistä naista ja tanakan C-kuppi ja lonkat ja ass antoi hänelle täydellinen tiimalasi kuvassa. Hänen pitkä, tumma tukkansa yhdessä hänen loistavan siniset silmät olisivat sujuneet hänen monet avioliiton ehdotukset monilta ja princes heidän elämänsä aikana. Onneksi hänen vanhempansa tiesivät estäminen näiden ehdotusten pohjalta.

  Sara pestä itsensä nopeasti vesisuuttimen alle ja pohdimme, miten paljon hän oli menossa miss lämpimällä vedellä, kun on aika lähteä. Kun hän oli tehnyt itse huuhtelua, hän sulki veden ja kääritään puolustuskyvytön pyyhe. Takaisin hänet makuuhuoneeseen, hän on vaaleansininen sundress ja pari valkoisia varsikenkiä. Hän oli todella kaipaamaan voi pukea.

  "Sargent Freeman!"

  Harry Freeman winced kuin hän kuuli hänen nimensä huusi hänen commander's toimistoon. Hän myönsi sävystä ja tiesin, että jälleen kerran hän oli pyydetty tekemään jotakin sitä vastaan. Luonnollisesti hän tiesi, että hän oli ollut rikkoa sääntöjä vasemmalla ja oikealla puolella, kysymys on vain siitä, mitä hän oli pyydetty hajontaa. Kuten viattomasti, koska siinä hän tuo, kapteeni harrisonin toimistoon.

  "Mitä minä voin tehdä sinun, kapteen
i?" Harry kysyi, jonka päälle smirk hänen kasvojaan.

  "Pyyhi, tyhmä virne pois kasvoilta, Sargent, kapteeni potki kuin hän noussut ylös tuoliinsa. "Luuletteko te voisitte myötämielisesti 31.7.2004 minun?"

  "En tiedä mitä tarkoitatte", Harry sanoi välinpitämättömästi kielekkeeltä.

  "Tiedätkö pirun hyvin, mistä minä puhun", Kapteeni Harrison sanoi, hänen kasvojaan värjää. "joku puhkaisi kaikkien renkaiden Bravo yrityksen jeeppejä. Oopperalaulu on climbing up my ass etsitkö syypääksi. Nyt hän voi ripustaa joku tässä asiassa. Tällainen käyttäytyminen lapsellinen ei pysy omassa armeijaa."

  "Ette voi todistaa, että oli minulle", Harry sanoi heittää kätensä ilmaan. "Vaikka se oli minulle vain olisi tehnyt, koska merkittävät Dawkins on suuri asshole."

  "Jumala sitten dramaattinen lähikuva Freeman", Kapteeni Harrison piilotella. Harry rupeis pelkäämään, että lakataan hänen niskaansa olivat menossa haljeta kuumetessaan karjui hän mahdollisesti kovemmin. "Olet Sargent Yhdysvalloissa armeijaa. Sinun on tarkoitus huipulle. Odotan. Tällaista ei voi rankaisematta."

  "Et siis syyttävät minua?" Harry kysyi, tietäen, että testattava kapteeni enempää oli luultavasti huono ajatus.

  "Odotan luonnollisesti syyttää sinulle", Kapteeni Harrison sanoi, sylkeä sylkeviä hänen suuhun.

  "Tämä johtuu siitä, että I'm musta?" Harry kysyi, laittamalla enemmän varvas linjan yli.

  "En anna paskaa, musta Freeman, kapteeni potki. "Minulla on vain huolehdittava siitä, että sinulla on vetämällä tällaista paskaa. Olette harkinneet juuri viime viikolla, medic's suolaiset pääpelin lisäksi voit ehkäistä krapulaa."

  "Tunnen paljon jätkät että", Harry sanoi, joka pyrkii puolustamaan edustajan toimista.

  "Se oli keskiviikon Kristuksen tähden!" Kapteeni Harrison piilotella. Lopuksi viha tuntui ja syö omat juurensa ja kapteeni rauhoittunut, ja hän riisti vaste uudelleen. "Mitä minun tulee tehdä sinulle?" hän kysyi, ärsyttääkin mutta. "En voi pitää sinua runkoon. Sinun tarvitsee vain mennä yhä enemmän ongelmia. En pelkää käyttöönotto, taisteluun, koska en tiedä miten voit hallita itse tällaista ympäristöä. Saatat ladata joku kuolee, ovelat tarkkailukameratoiminnot. Olisin perseeseen ulos potkitun Vicin on, mutta olet liian pirun hyvä työssäsi häviää."

  "Se on totta", Harry lohkeillut. "Olen ajoneuvon tärkeimmistä mekaniikoista, koko yksikkö. Mielestäni pidä kirjaa nopein vaihteiston vaihdon yhteydessä asiakkaisiinsa."

  "Se on teidän ongelmanne", Kapteeni Harrison sanoi turhautumista hänen äänensä. "Olet pirun hyvä työntekijä ja älykkäitä. Ei ole tarpeeksi, niin kiireinen löydät muita hankkeita, ja hankkeet tekevät muiden elämästä tukalaa."

  "Se ei ole aivan armeijan elämää, että rekrytoija lupasi minulle", Harry lipsahti smirk.

  Yhtäkkiä kapteeni istui suoraan ylöspäin, tuoliinsa aivan kuin veitikka silmäkulmassa silmiin. "Uskon täydellinen paikka imaisee mukaansa. Se on kuitenkin tilaisuus saada kiireinen ja saa sinut ulos hiuksista."

  "Toivon, että se on jossain nice", Harry sanoi.

  "Sain sähköpostiviestin eilen pyytää vapaaehtoisia mennä Keski-afrikassa työskentely jotkut siellä jotain vapaaehtoisuudella. Se on hieman paska reikä kylän keskellä viidakkoa. Se on niin kaukana, että muutama ylimääräinen armeijan ajoneuvoja käytetään ihmisten kuljettamiseen ja tarvikkeita ja viidakossa. Armeija on etsimässä meistä, ja varmista, että kuorma-autot hoitavat lastenohjaajat oikein."

  Harry oli pysähtynyt kuunnellut, kun hän kuuli "Afrikassa. Kuljetetaan, keskellä viidakkoa matki vatsa laskee. Viimeinen paikka taivaan hän tahtoi olla noin 594 joitakin hippejä yrittänyt kenkiä ja alkuperäisväestöä, joka teki asiansa ulos sauvat ja lehmän lantaa.

  "En halua tehdä, kiitos", Harry.

  "Liian pirun huono", Kapteeni Harrison sanoi kääntyminen hänen tietokoneensa. "Olet menossa. Koulunpenkille saat pussit on pakattu. Voit toimitetaan perille aamulla," Kapteeni sanoi, kirjoittamalla kuumeisesti.

  "Vittu," sanoi Harry kuin hän ryntäsi toimiston ulkopuolella.

  Harry ryntäsi takaisin kasarmit kirous hänen tilanteensa koko ajan. Ainoa ilonaihe päivässä oli, jotkut nuoret luutnantti kasvot hän yritti moittia koirasi Harry jättämisestä hän vain sai keskisormella. Muistin, luutnantti on henkeäsalpaava, mitä konkreettisia antoi Harry mukava olla hykertelemättä.

  Kun takaisin kasarmit, Harry vetää pois hänen vihreän duffle bag ja alkoivat uuvuttaa hänen vaatteitaan. Hänellä ei edes vaivautunut varmistamaan, että asiat olivat pakattu asianmukaisesti. Hän vain työntämiksi seikat otetaan pussi, kunnes se pystyi saattamaan päätökseen.

  Varma, kenties totta, että Harry voi olla hieman 'mischievous', mutta se oli vain siksi, että armeija oli niin, että kollektiivinen ajattelukyky se ajoi hänet hulluksi. Hän tuntui hänen viattomia narraamaan ihmisiä on otettu liian vakavasti.

  "ongelma on se, että kaikki virkamiehet ovat luudat työntämiksi niiden aasit," Harry joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta itselleen, koska hän muuttaa pois hänen yhtenäinen. "Se ei ole mä tapetaan mies. Haluaisin tietää, milloin viimeksi niitä sai menestykselle. Se ei luultavasti rauhoittuvat että vittu alas."

  Vihdoin hänen yhtenäinen, Harry laita koripallo sortsit ja harmaa armeijan paita, osoittivat hänen pullistumia lihaksia ja vahvistettava sängyllä. Hän siellä tuijottaa kattoon ja milloin tämä valitettava käänne, kunnes hän lopulta olivat nukahtaneet. Hän ei koskaan edes kerran ajatellut, mistä tämän määrityksen.

  Sara onnistunut nukkumaan läpi, jolloin suurin osa lento Orlando lentokentälle Keniassa. On aikoja, jolloin hän todella hereillä, hän katsella elokuvaa hänen kannettavaan tietokoneeseen ja yritä säätää, että ääni kuuluu surinaa lentokoneen moottoreita. Hänen vanhempansa istunto on kummallakin puolella hänen säilyttäneet nenään haudata kirja. Hänen isä, kortinlukija, että hän oli valmis kaksi kirjaa lennolle.

  Keniasta, Harpers pieneen bushin lentokoneella, joka kesti remote the Airstrip (Kiitoradan kaappaus) keskelle autiomaata ja koitettiin toiseen laastari lian keskellä viidakkoa. Sara tuntui jokainen uusi lentokone, jolla he nousivat tuli pienempiä ja vaarallisempia. Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän lensi uusiin paikkoihin, lentг¤aina Sara hermostunut.

  Lopuksi, kun liian monta tuntia päästäkseni tänne, Sara ja hänen vanhempansa laskeutui on lian kiitotien päässä kestävä vuoristojonon mukaan. Sara poikennut ruodusta lentokoneessa heti, kun ovi avataan ja pyyhkiä hien pois hänen otsastansa. Tämä ei ollut hänen ensimmäinen kerta Afrikassa, mutta lämpö edelleen vaivasi häntä. Myös hänen khaki sortsit ja tank top, hän ylikuumentunut.

  Kun katson ympärilleni, hän näki pelkkää puita ja vanhoja, vihreä trukissa on valkoinen stars ovissa. Hän oli nähnyt vastaavia kuorma ennen elokuvien ja kuvat. He olivat ilmeisesti vanha armeijan rekkoja. Kaksi suurta flatbeds ja laatikoita päällekkäin. Kolmas on vanha Jeep ohjaavat reagoimattomuus musta mies, jolla on vihreä. Sara olettaa, että trukkeja olivat hänen vanhempansa ja kuljettaja oli annettu paikallisen hallitusta ryhtymään kylässä.

  Sara isä auttoi 31.12.2007 keventää matkatavaroiden lentokoneesta ja Sara kuinka hän kuljettaa sen Jeep. Sara oli aivan liian loppuun edes harkita raskaita matkatavaroita. Hän osui hänen reppu, että hän on ollut koko ajan hänen ja irrottaa hänen aterioida kanttiinissa. Kuten hän vei paljon juomaa cool water, Hän katseli kuin hänen vanhempansa kanssa Jeep ohjain.

  Kun sammuttavia hänen jano ja venytyksen hänen jalkansa järjestyy, Sara kuullut hänen isänsä soittaa hänet Jeep. Sara, aivan kuten urheiluautoja hänen reppu aluevetensä hartiat ja käveli Himalaja, missä hänen vanhempansa olivat pystyssä.

  "Sara haluan tavata Sargent Harry Freeman," Sara's isä sanoi hän osoitti minulle elein kuljettajaa kohti. "Hän on Tääll㤠voit huolehtia rekkoihimme niin voisimme toimittaa sisään ja ulos kylässä."

  Sara oli hieman yllättynyt. Kaikkiin lukupiiristä, he eivät olleet koskaan lähetetty, sotilaallinen. "Kuinka kauan aiomme olla täällä, että tarvitsemme mekaanikko?
" Sara kysyi.

  "Vain noin kuusi kuukautta", Sara's äiti sanoi, koska suloisesti saarnataan. "rakennamme upouusi klinikka kylässä sekä uusi koulu. Me tarvitsemme näitä trukkeja voi tuoda maahan ja kulutusrakentamista ja toiselta puolen vuorille."

  "tiet ovat rankkaa", Sara's dad keskeytyi. "hädin tuskin edes kutsua heitä tiellä. Niin, olemme pystyneet vuokraus, trukkien ja meillä oli onni saada mekaanikolle osana pakettia."

  "Se olisi reissuun hyvin pian", Sargent Freeman perustusta. "sun ei olla vielä paljon kauemmin, ja haluaisin saada kaiken kevennettynä ja on vielä hieman ulos".

  "Voimme saada käyntiin minuutissa", Sara's isä sanoi. "Olen vain tarkistaa varastoon, jotta tiedän, mistä minun täytyy laittaa kuntoon, ennen kuin ylitämme vuorille."

  "Mitä tahansa, Doc," Sargent Freeman sanoi, kun hän astui ulos Jeep. "Olen Tääll㤠voit varmistaa trukit lenkille."

  Sara painostivat kyproslaisia vastaan Jeep ja rukoili joidenkin shade suojanaan ankarassa Afrikan aurinko kuin hänen vanhempansa kiipesi takaisin flatbeds ja alkoi tarkistus laatikoita. Hän otti toisen sip veden saanti Sargent Freeman siihen nojaamaan etupään jeepin ilmaan ja palaa kuuluu tupakoida.

  Katselet ison mustan miehen hänen vihreän kimaltavaa lycrahaalaria ja viimeistelty musta saappaat aurinko paistoi hänen ajeltu pää, Sara tunsi tutun kääntyä häntä vatsaan. Kaikissa hänen lukupiiristä, hän oli nähnyt paljon miehiä, mutta yksikään, spoke english, ellei hän oli palata kotiin. Valitettavasti hän ei ollut koskaan ollut mahdollisuus tutkia jokainen romanttinen etuja, koska hän oli jatkuvasti matkoilla. Mutta Sara ajatteli, lihasten mekaanikko, asiat saattavat muuttua. Ainakin hän olisi kumppani, kun hänen vanhempansa olivat varattu että maailmasta tulee parempi paikka.

  Kuten hän tuijottivat minua, Sargent Freeman käännettynä ja katsonut taakseen hänen. Hän muuttui pian hänen päänsä ja yrittänyt olla, hävetä kehityksemme pyydystetään kaverisi kateellisiksi häntä. Sara rukoili kärsivänsä oon muuttunu tai olisi ainakin kiertää sitä. Valitettavasti hän toivoo romuttuivat, kun hän käveli Himalaja hänelle ja seisoi suoraan hänen.

 

‹ Prev