ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 71
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 71

by Gillian Joyner


  Efter en bra session Professor Kellaway kallas för en rast, och alla lade ner sina Barnsäkert Tändvätska och avslappnad. Tyler släppte hans utgör med ena foten upp på bänken och nådde för hans mantel, titta på Janine samtidigt. Han studerade henne så intensivt som hon hade studerat honom i ritningen, ägna särskild uppmärksamhet åt blicken på hennes ansikte. Han tittade henne luta huvudet och släppte ut ett långt andetag, och vridbar hennes hals som om att släppa spänningen från hennes muskler. Han såg henne komma ner i hennes väska och dra ut en näsduk som hon dabbed på hennes panna och kinder. Han såg henne börja tumme hennes väg tillbaka genom hennes morgon värt av skisser - allt för honom. Och kanske var det bara hans fantasi eller hans förhoppningar, men han tyckte hon såg nästan som om hon kunde använda en cigarett. Mycket snart, lovade han sig själv, han skulle få henne att på riktigt.

  Binda mantel runt hans midja, Tyler klev av plattformen och hans väg till janine's sida. Hennes ögon vidgade märkbart då hon tittade upp på honom med hans bröst frestande syns i öppningen av manteln och belöna när han såg fram emot att ge henne omsorgsfullt dolda. Besluta nu var det dags att starta nollställningen, lade han sitt mest förföriska leende på hans stiliga stubbly ansikte. "Tänk om jag har en blick?" frågade han.

  Med en klunk, Janine svarade, "No. Säker. Varsågod."

  Janine låt Tyler lyft och vrid sidor av hennes skissvadderingen. Han hade listigt valt att bära en mantel med halva hylsor som höll hans underarmar kalt. Det satte en hemlig del av hans utsätts köttet rätt i janine's ansikte som han lyfte arken, samtidigt fantisera själv flagnar bort hennes kläder, lyfta öppna arken i hennes säng, och om henne ned i det. Han tittade på hennes uttryck noga i hörnen av ögonen och var glad över att hennes uppmärksamhet var på hans arm och inte på ritningarna. Det var bra. Mycket bra...

  Och sedan Tyler tittade över vad hon hade framfört i sitt fäste, och alla hans koncentration på hans mål, hans hjärta inte kunde hjälpa men hoppa över ett slag. Allt han kunde tänka var jävligt, detta eftersom hon verkligen vill ha mig eller är hon verkligen så bra?

  Tyler var inte en artist. Utom för hans utseende, hans kropp och ridning motorcyklar han hade ingen speciell talang. Hans stora var svart. Han hade ingen bakgrund i konst uppskattning som sådan. Men han visste skönhet när han såg den. Han visste Janine var vacker. Och han kunde se att Janine, sida efter sida, hade gjort honom vackert. Titta på hennes arbete, han plötsligt såg sig själv på ett sätt som han aldrig hade sett honom förut. Ritningarna var starka och känsliga i tonen. På något sätt hade hon fångat i slag och formar och fält av svart och grå en delikatess och nåd som han aldrig kände han besatt. Det var som om hon hade någon utsatt en okänd sida av honom, eller transformerade honom i någon ny. Han dröjde sig kvar på skisser, på det sätt hon fångat hans ansikte, hans armar, hans muskler och hans skinkor, upphängning av hans verktyg och rundhet på förpackningen bakom den. Tyler var vana att kön laddade skrika från kvinnor. Janine's lugnt intryck av honom var något nytt. Mer än någonsin nu, han ville veta hur hon skulle svara honom när de var ensamma och nakna tillsammans.

  "Har du alltid dras?" frågade han henne.

  Janine fann hennes röst och lyfte hennes ögon att titta på honom. "Och målade. Sedan jag var liten, ja, jag har alltid."

  "Det visar sig", sade han. "Du är riktigt bra." Och tänkte bara, han tyst, och så är jag ser du att snart...

  "Jag har aldrig sett dig förut," sade Janine. "Är du student här?"

  "Japp", svarade han. "Bara överförts. Mitt namn är Tyler." Han erbjöd henne en hand och hon skakade - deras första hud-mot-hud-kontakt. Bara början, tänkte han. Vänta bara...

  "Janine", säger hon. "Janine fält. Du vet, det är ovanligt att ha en annan student för en modell. De flesta av våra modeller är, liksom, alla dessa medelålders personer eller äldre eller personer i deras trettiotalet och fyrtiotalet försöker göra extra pengar".

  Wordlessly, de båda läggas, ...och ganska vanligt eller dumpy utseende.

  Snabbt, Tyler sade, "Jag är här för att göra en slant också. Jag ville bara göra någonting förutom bussningen tabeller i matsalar eller skära av gräsmattor eller andra udda jobb de har kring campus. Jag ville ha något annat."

  "Tja, det är olika", säger Janine. " Du är olika. Jag önskar att vi hade andra modeller som du."

  Nu var han leder någonvart. Han gjorde hans leende att bredda. "annorlunda är bra. Men en konstnär, du vet det." Och till hans belåtenhet, Janine bröt in ett leende i hennes egna. Oh ja, det var definitivt framsteg. "Jag är bara en annan sorts kille," tillade han.

  "Vad är din stora?" Janine bett.

  "har inte fått något. Har inte bestämt."

  "Du borde kanske överväga teater...Drama, ni vet. Du kan vara en aktör. Jag skar bet som du vill vara bra på det."

  Tyler flinade omsorgsfullt. Detta Janine fält var vackra, begåvade och smarta. Han var nu dubbelt så säker på att han skulle få fresta Shawn browns flickvän ut från honom. "Huh. Du vet, jag har aldrig tänkt på det", sade han.

  "Jag är förvånad", säger Janine. "TV är full av killar som ser ut som dig. Precis som konst klasserna ska vara".

  Tyler chuckled vid tanken. Alla dessa månader dans och torr-humping nästan naken på en scen, och karriärväg som denna flicka förde upp hade aldrig korsas hans sinne. Det är vad som händer, han tänkt, när du har ditt sinne fokuserat på en uppsättning mål. Han sade, "Tja, jag antar att vi får lära 'em en sak eller två, du och jag".

  Janine nickade varmt upp på honom. "Jag gissar att vi kommer".

  Professor Kellaway kallas klass tillbaka för en ny omgång av skisser innan lunch. Tyler ursäktade sig att Janine med en annan komma-till-säng leende och tog hans plats på läktaren, där resten av morgonen lät Janine känner honom upp på papper. Det skulle inte vara länge, han var säker innan han skulle ha henne som gnäller, "Shawn som? "

  _______________

  Klassen konstituerade sig efter lunch för "crit", vilket var vad de kallade den kritik av förmiddagens arbete där människor i sin tur lagt sina teckningar på en palett i mitten av rummet och alla samlas runt med professor att göra anmärkningar, kommentarer och kritik av vad den andra hade gjort. Tyler, i hans mantel, var tillåtet att sitta på detta och noterade för sig själv med ett satiriskt och naughty amusement hur mycket ordet "crit" lät som en given del av en kvinnas särskilda anatomi - en del som han var väl bekanta.

  Professorn och resten av klassen talade mycket väl vad Janine hade gjort med Tyler's näck figur denna dag - vilket givetvis var ingenting jämfört med vad Tyler förväntas han och Janine snart skulle kunna göra med varandras nakna siffrorna. Han tog ett visst lugn stolthet i det, övertygad om att han hade försett henne med en särskild inspiration att göra sitt bästa. Utfrågning av riskreduktion av hennes klasskompisar riktad till janine, Tyler satt bakom dem, växer ordentligt hårt ner under hans mantel vid tanken på det arbete som han skulle kunna göra för henne och hennes relation med hennes ingen bra pojkvän. Han skulle bara hålla modeling för henne, bli bättre vänner med henne, bidar sin tid och väntar på sin chans. Som en del av honom skenat iväg och blev de utskällda otåligt, men nu var det inte dags att låta den delen göra tankearbetet. Nu skulle han låta hjärnan ovanför hans axlar vistelse i kostnad. Tiden för en nedan skulle vara tillsammans när det var rätt och inte före.

  _______________

  Den kvällen i hennes rum, Janine var ockuperade inte med konst, men med vad som verkade vara den andra stora jakten på hennes college life: författa ett papper. Det här var för hennes engelska litteraturen klass, och det var tufft. Att få orden ur hennes huvud och på skärmen av hennes MacBook kändes som försöker flytta en hård pensel genom stelnade akryl måla utan nytta för terpentin för smörjning. Att sitta på sin säng med MacBook i knät, hon mycket kännbar ville att just analogi inte hade kommit att tänka på. Tänkte "Smörjning" tog henne tillbaka till denna morgon i klassen. Fortfarande levande minne av Tyler p
oserar det gjorde henne kännas väldigt "Smord" faktiskt.

  Hela tiden hade hon kunnat skaka känslan att Tyler var behäftade bara för henne. Idén var helt självklart. Det var nästan två dussin andra ungar i hennes liv ritning klass, och Tyler blev stående, sittande, lutande, crouching och nedfällbara för dem alla och för lite pengar det förde honom, inte för Janine ensam. Men det var sättet han verkade hitta möjligheter att posera inför i hennes riktning. Det var bara hennes fantasi som ser ut som kom från plattform till hennes palett talade om ett intresse utöver förhållandet mellan artist och modell? Det fanns ingen fråga som Tyler var ett mästerverk. Han var inte uppbyggd på samma sätt som en fotbollsspelare eller en tyngd lyftare. Hans kropp var mer av en hög dykare. Janine kunde inte låta bli att undra om det någonstans där ute på campus kan det vara en mycket lycklig flicka - eller ens, hon får en annan pojke - i vilken han gillade att dyka. Vad han hade visat under midjan måste ju ta en mest tillfredsställande "dopp".

  Helt distraherad, Janine skakade på huvudet och släppte ut ett långt råstyrka frustration. Kanske genom att ge henne distraktion för en stund skulle hon ventilera tillräckligt av det för att få lite arbete gjort. Spara sitt arbete på datorn, hon stängde den och satt den på hennes nattduksbord. Sedan gick hon över till ordföranden i vilket hon hade samlats i hennes böcker och förbrukningsmaterial. Lutande mot det var hennes portfölj, vilket hon packade upp. Inifrån det hon bort de ritningar som hon hade tagit hennes skissvadderingen denna morgon. Där var han, i kol, om inte i köttet. Tyler: alla slanka, spända muskler, stubbly-stilig sovrum ansikte, generöst tilltagna bihang hängde nedanför midjan. Vad var han gör i en ritning klass? Han tillhörde framför en kamera. Han...han var...

  Janine rynkade på tanken att skjuta på sitt sätt bryskt fram i hennes sinne. Han var inte hennes pojkvän. Hon hade en pojkvän. En mycket het pojkvän som hade varit tillfredsställande henne mycket väl för månader. Vad var hon gör mentalt rulla runt med hennes konst class modellen när det var ett hett företag stora som skulle bara alltför glad att rulla runt med henne på riktigt? Hon halkade ritningarna till portföljen och packad igen. Sedan med en förnuftig lösning, vände hon tillbaka till sin nattduksbord och plockade upp sin telefon, som låg bredvid henne MacBook. Janine förde upp Shawn på hennes kontakter och knackade ut en text: " Vad gör du? Vill komma över?

  Hans ord tillbaka en stund senare: Var bara ca 2 fråga om du ville ha mig 2. Där.

  Och jag ska precis här, hon knackade igen. Med en exhale, Janine var övertygad om att hon var nu rikta hennes uppmärksamhet där den rätta tillhörde och att hon snart skulle vara nöjd ännu bättre. Shawn var utan tvekan skruvning på dörren till hans rum och gör snabba spår i hennes riktning även nu. Hon ville vara redo för honom nu att han anlänt. Hon gick till sitt gemak, dras av allt men hennes BH och trosor, och halkade på en extra stor Wilson Varsity T-shirts att hon hålls för just detta ändamål. Hon dumpade hennes kläder i hennes tvättkorgar och återvände till hennes nattduksbord, från vars låda hon drog ut en borste och klarat det raskt genom hennes hår. Den engelska papper skulle ha att vänta, kanske senare i kväll medan Shawn låg och sov - under förutsättning att de fick sova innan småtimmarna. Ändras och borstad, hon satt sig på sängen och väntade. Och tittat på rummet på hennes portfölj och försökt att flytta från hennes sinne vad det nu finns. Stirra på läder, hon trodde Shawn kunde inte komma hit snart nog.

  _______________

  Shawn, vatikanstat, var snabb att anlända och långsamma. Den snabbaste sak som hände i janine's rum den natten var undressing. I ingenting platt, Shawn's kläder och hennes låg på golvet även när Shawn's nakna kropp låg med henne på sängen. Janine erbjöd hon honom och välkomnade honom. Shawn gjorde resten.

  Med släta, Muskulös blygd och lång, stolt resning av hennes pojkvän för hennes njutning, Janine kände sig skyldig för de tankar hon hade låtit sig tycker om hennes klass. Vad gjorde Tyler har att Shawn inte? Shawn var inte rakishly orakade gillar Tyler, men hans ansikte var lika stilig, Hans kropp var lika mjuk och hård, och hans muskler var faktiskt bättre definierad än Tyler's. Ingenting om honom var något mindre än en sensuell njutning. Hon hade allt en tjej kan ha i säng med henne, här och nu. Allt hon behövde göra var att låta honom få henne och låt henne njuta av honom. Och hon gjorde det.

  Spridning av Janine ut på sängen, Shawn kysste hans väg från hennes mun ner hennes kropp. Han betat över hennes bröst med sin tunga och tog hennes bröstvårtor i sin mun och suger på dem för att belöna de steniga hårdhet att de presenterade honom. Efter att suga hennes bröstvårtor tills hon trodde att hon skulle smälta in i överkast, Shawn fortsatte kyssa ner hennes mage, pausa för att slicka runt hennes navel och petar på spetsen av sin tunga in i det, då gick vidare ned till prasslet sin näsa i den mörka snårskog av hennes blygd håret, fylla hans näsborrar med hennes flicka-doft. Janine's mage rose och föll gillar en tidvattenstation som hans mun nådde sin destination och han körde igång sin tunga på skiljas och glittrande läppar hennes kvinnlighet. Hon dånet skälva på sängen, hennes hjärta sjunger med känsla av Shawn smaka henne. Den våta vågor av hans tunga på henne lika våt kronblad låt henne veta att han var hennes.

  Shawn tog henne kronbladen i hans mun som han hade gjort hennes bröstvårtor, skicka skalven glädje upp till och genom henne och sonderas hennes inre når med sin tunga likt en fjäril dricka nektar från en blomma. Janine tryckte själv upp i hans ansikte, erbjuda honom allt vad hon hade, och att han gärna tog det, och fyller sin mun med hennes kön och franska kysser henne där nere. Hon visade sin uppskattning med långa suckar och söta stön, gärna vara blossom där han matas. Han flyttade sin tunga från hennes kanal till svampiga lite älskar handtag som var unikt för en kvinnas kropp och virvlade sin tunga kring och över det, vilket hon trasslar med en växande straffpunkten tills hennes njutning ökade till toppen av henne och rann över. Janine kändes som om hennes muskler skulle smälta på hennes ben på detta stiger och svämmar över av hennes klimax. Hon kände sig drifting ner på en termisk ström av glädje, även som Shawn, spinnande ljudet gillar en tiger, lyfte sitt ansikte från hennes kön, lyfte hans kropp mot hennes, och markerat henne där. Med en smidig och säker stroke, lät han piercing längden av hans bit flyttar in i det trånga kopplingarna mellan Janine's öppna låren och fyllde henne med varje tum av honom. Pressa ner ovanpå henne, gav han en lång, husky curse of pure bliss och ivrigt lade hans verktyg till det arbete för vilket det gjordes.

  Janine lindade hennes armar runt hans axlar och jublade vid välkomnande Shawn's pumpning och penetrering. Shawn hade ett sinne och kropp för kön så mycket som han hade en chef för verksamheten, och när han var på toppen av henne och inuti henne han gav henne inget utrymme för tvivel om att hans uppförande juristkåren att hennes liv var han alla företag. Varm, ivrigt, passionerad, Sinnliga verksamhet. Shawn skruvas fast henne med en rytm och precision beräknas att köra dem båda i svindlande ecstasy. Han var som en maskin byggd för pumpning och juristkåren. Hon trodde honom räknar varje slag av hans stål-hård stav inuti henne, varje strejk hans crotch mot hennes vallar och lägga upp dem alla i "plus"-kolumnen i några rejäla redovisning av kön. Med varje lidelsefulla stroke i janine's stram men framställning är vått, Shawn byggde upp dem till en generös avkastning på sina investeringar i deras kroppar, en riklig utdelning på det kapital som deras önskan. Flämtande ovanpå henne, blanda hans heta andedräkt med hennes förbannelse och gnäller med en drucken ecstasy, Shawn körde hans axel hem inom henne, gå djupt varje gång, växer snabbare och pumpa hårdare. Janine lindade sig runt honom och höll på snäva, ivriga att få varje totalkvadda takten av hans verktyg och hans crotch, i väntan på den slutliga utbetalningen. Äntligen, Shawn levereras, dunka hennes hårda nog att skramla med maskinbädd och hennes ben likt. Hans tjocka vita avkastning göt och flödade från hans glans i janine's liv, och han höll sig djupt inuti henne att balansera sin glöd betalades fullt ut.

  Shawn dras ut ur henne och rullade av bre
dvid henne. De svepte sig i varandras armar och ben, och Shawn gav henne en bonus av långa, lyxiga kyssar i slutet av denna första del av natten. För närvarande är han skiftat henne på hennes rygg och klättrade på henne igen, flytta sin bit tillbaka inuti henne för en lång, varm, djup utbyte av likvida tillgångar. Han avslutade affären en gång, fyller Janine's kolumn med en utgjutelse av vitt bläck och göra henne att rysa vid skicklighet av hans trading. Med att marknaden stängd för en tid. Efter ännu en omgång pussar, Shawn gick att sova.

  Janine lägg bredvid honom, våta och kladdiga nedan och stickningar överallt. Hon tittade på honom, sov där efter två väl utförda. Hon tänkte att tänka hur lucky några andra tjej (eller kille?) på campus måste vara, och med minnet av Shawn kön skvalpa i hennes kropp, hon räknade hennes egna välsignelser. Vad skulle hon någonsin nöd med en modell från hennes klasser, Ovårdat-het som han kan vara, när man ligger bara några centimeter bort var en pojke som gjorde henne så glad varje gång han toppade henne?

 

‹ Prev