ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 72
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 72

by Gillian Joyner


  Trots vetskapen om att hennes egen lycka, Janine kunde inte hjälpa att vrida över till andra sidan av sängen och vad som låg bortom det: Portföljen innehåller liknade Tyler. Och hon kunde inte låta bli att undra när hon skulle se honom poserar igen, naken och mager och hård och frestande. Bara så frestande. Hon borde känna skuld, hon visste, att tänka på en annan pojke liggande bredvid en älskare som just hade skruvats henne två gånger och gjort det så vackert. Hon borde känna skuld...

  ...och ändå Janine var en konstnär, och som konstnär hon uppskattade saker av skönhet. Och det var ingen som förnekar att Tyler modellen var just en sådan sak. Och det gjorde hon ser fram emot att träffa honom igen.

  _______________

  Nästa eftermiddag, Tyler spionerar Janine i studentkår och såg en möjlighet för lite kvalitetstid.

  Det var vid lunchtid och var såsom upptaget såsom kan förväntas vid denna timme. Det var folk i och utanför koncession område med deras mat, fylla i tabellerna och skyndar fram och tillbaka vid företagens kontor på övervåningen. Tyler hade precis kommit från lämnar in sin kupong för hans modellering session till bursar kansli och var på toppen av trappan som leder ner till matsalen när han upptäckt Janine sitter själv vid ett bord, frånvarande och smuttar på en drink medan granskningsmyndigheten genom några skisser. Hennes portfölj vilade i den tomma stolen mitt emot henne. Med diskret sätt hon tittade på ritningarna, Tyler gissade de var nakna. Med avsikt att se på hennes ansikte som hon gjorde så han gissade - eller hoppas - att de var några av de ritningar som hon hade gjort med honom.

  Han pausade för att titta på hennes blick på hennes arbete. Från denna vantage kunde han inte tala om för dig vad ritningar. Men ett hörn av hans mun vrids upp illa i sikte. Är det mig du tittar på, Janine? Har du koll på det arbete ni har gjort med mig--tänkande om mig? Funderar du över vad en privat session skulle vara, bara du och jag? Där skulle det vara--rummet eller mina? Jag skulle innebära just för dig, precis som jag var verkligen poserar just för dig igår. Du kan göra mig så mycket du ville - då skulle jag må du rör vad du var ritningen. Tryck på det hela upp och ner. Tryck och känsla - och kyssa och slicka. Och suger. Och sedan skulle vi själva har en annan session--liggande. När du visade mig vad du kan göra med din pinne av träkol, det skulle vara min tur att visa vad jag kan göra med mina...

  Strax därefter kom ett avbrott till Tyler's mentala könsumgänge. Janine tittade upp från hennes teckningar på någon närmar sig. Tyler loj i den riktning som Janine var ute - och där var han.

  Han såg varje bit som fastnat och självbelåtna som Tyler minnas honom. Shawn Brown, golden boy med sin king-världen leende sauntering kom upp till janine's table. Janine, leende, glada över att se honom, samtidigt som hennes teckningar med framsidan nedåt på bordet. Face-down--ytterligare ett förslag till den typ av bitar. Om de var mycket stilleben ritningar, hon skulle inte ha brytt sig om att dölja dem. Tyler valde att bo där han var på toppen av trappan och titta på diskret, omärklig, oavsett hände nästa. Vid behov kunde han duckar runt hörnet bakom honom och hålla sig utom synhåll. Han ville bara se, om inte hör, oavsett utbyte Janine hade med gamla goda Shawn.

  Som Tyler tittade Shawn lutade och gav henne en kyss. Hans insidorna spottas för att se det. I hans sinne tablån själv sängkläder Janine förvandlas till en av shawn gör samma. Hans lömska leende förvandlas till en rynkade pannan. Shawn, gammal kompis, jag skar bet som du tänka dig finnas den pretty nyttan i säck--precis som du alltid trott att du var bra på allt annat. Precis som du trodde att du var bättre i sängen med Wendy. Vi bara måste se om. Jag kan ha tillbringat förra året vid Community College i stället för här, men som arbetar på Toy Chest jag plockade upp en sak eller två, jag skar bet som du inte känner. Jag ska visa Janine vad jag lärt mig riktigt snart, vänta bara, pal...

  Shawn handed Janine portföljen från tom stol och hon halkade ritningarna till det. Utan zipping upp fallet, Janine stod upp mot benet på bordet medan Shawn satte sig ned. Och enligt Tyler's vakande öga, Shawn började prata med sin flickvän. På detta avstånd och över allt julstök Studentkårens han kunde inte se vad de sade. Men Shawn's smile förblev konstant och mullret och flåsar i gallgångarna inne Tyler kvarstod. Hans gamla vän såg ut precis samma - fortfarande så självsäker, fortfarande så kaxiga. Alla älskade alltid Shawn. Alla alltid lyssnat på Shawn. Flickorna ville ha honom. Andra pojkar respekterade honom. Ingen tvekan om några andra pojkar ville även honom. Tiden sedan high school hade gjort honom mindre alpha male. Shawn faders arbetat för ett värdepappersföretag i staden. Han var övre företagsledning, en vice ordförande. Shawn har alltid haft ett spår att vara precis som den gamle mannen - en mover, en shaker, en moneymaker. Hans fader skulle förmodligen få honom ett jobb på företaget efter examen. Shawn hade alltid sett sig själv som en framtida kapten av investmentbolag, en framtida multi-miljonär eller ens billionaire VD. Han hade alltid talat om en framtid fylld av jakter och jets och alla tror att han kan få det att hända. Tyler alltid noterat hur imponerad var med Shawn, och trodde ingen annan någonsin kunde vara så imponerade Shawn som Shawn var med själv.

  Tyler såg skratta uppmärksamhet som Janine betalade hans f.d. klasskompis och motviljan inuti honom rose gillar en tidvatten. Vad är det du berättar henne, Shawn gamla polare? Är du bländar henne med dina planer för din snabba executive life? Är du berättar hon om hur du finnas att tillfalla gör ett sådant fortune flyttar andra människors pengar, och alla ställen du finnas att tillfalla, och alla grejer som du finnas att tillfalla köper med det? Och vad om somliga investeringar gå south? Så vad händer om någon annan får utplånas och förlorar sin tröja och byxor? Vad är det för dig vad som händer med någon annans pensionssystem eller någon annans hem? Eller någon annans familj? Vad är det för dig? Investeringar är riskfyllda, men ingen annans risk någonsin når mäklare eller företaget. De bara gå vidare, inte de, kompis? Tja, vissa av oss bättre än andra. Och vissa av oss inte glömma vad de hade att gå från...

  Och så Tyler tittade Janine med Shawn och hållit hans ögon på priset.

  Vid bordet, Shawn svarade Janine, "Pappa förvarar att berätta för mig att han vill ha mig till förar dig till middag på klubben igen. Vi borde gå fort".

  Janine undertecknad men hålls en härlig blick. "middag på Country club? Verkligen? Med alla dessa människor?"

  " "människor" är personer som pappa arbetar med och spelar. De har fått pengar och anslutningarna och de är bra att veta." Han lutade i meningsfull. "Några av 'em ens spendera pengar på art."

  "De är inte att spendera sina pengar på något college students arbete, Shawn."

  "Men de kanske känner någon som vill. Eller kanske de vet art directors på tidskrifter, eller människor som arbetar i annonsbyråer. Man vet aldrig. Det handlar om vem du känner och honung."

  Janine såg ut som om hon skulle säga något. Hon öppnade sin mun, men inget kom ut men ett provflöde. Hon ner hennes mun igen och tittade ut.

  "Vad?" frågade Shawn. "Vad är det?"

  "Det här är vad livet kommer att vara efter skolan, är det inte? Ingen kommer någonsin att vara bara en person. Alla kommer att vara en kontakt eller ett nätverk. Jag kommer att tänka på alla för vad jag kan få ut av dem och vad de kan göra för mig. Ingen kommer att vara bara en person".

  "Janine, älskling, du har vänner. Du skar har alltjämt vänner. Det är precis som du behöver till början som görar vänner med människor som kan hjälpa dig."

  "Det är bara...alltid behöva arbeta vinklarna med allt och alla. Jag är rädd att det kommer att få jobbigt. Jag är rädd att det tar upp så mycket tid och energi att jag skar har ingenting kvar för arbetet. Det är vad vi talar om, Shawn. Om det inte fungerar, vad är det?"

  "Bättre fråga är, om du inte kan sälja arbete, vad är det? Förr eller senare allt handlar om att sälja. Det behöver inte vara så svårt".

  Janine kunde känna hennes ansikte ser trött, det sätt på vilket hon alltid kände när de hade d
essa konversationer. "Det är lätt för dig att säga", säger hon. "Du är en naturlig på denna typ av sak: nätverk och uppvakta och limning med folk oavsett vem de är. Jag gillar inte det. Jag kan inte umgås med bara någon bara för att de är där, eller bara på grund av vad jag tror att de kan göra för mig. Jag är inte en "bara några människor" typ av person".

  Shawn skakade på huvudet, därtill. "Denna typ av tänkande är det första du måste starta psyching själv ur. Människor som kan göra något för dig inte "bara några människor." De är folk som du behöver för att du ska komma dit du kommer."

  "Det är tråkigt. De är inte kreativa och de är tråkiga".

  "Uh-uh." Han wagged ett förmanande pekfinger i luften. "Det finns något intressant om alla. Allt du behöver göra är att hitta intressanta och noll på det. Det blir bara någon person i någon du känner. Och vetskapen om att någon får dig någonstans. Det är vad pappa lärt mig. Du skar ser."

  Janine ryckte med några argument för att få sig själv runt eller förbi denna. "När du säger så, Jag gissar..."

  "Jag säger så", säger Shawn med sedvanlig blir alltmera uppenbart förtroende. Janine var tvungen att erkänna att det var en av de kvaliteter om honom hon fann attraktiv - när han var klädd.

  Hon plockade hennes iPhone från fickan på hennes blus för att kontrollera tiden. Hennes ögonbryn välvda lite på den sena timmen. "Åh, jävlar, det är nästan en o'clock och jag måste vara över campus i en klass. Jag hatar när jag gör detta, alltid igång sent. Jag är en sådan artist."

  Shawn nickade till henne: "Höger. Du är min lilla artist." Han lutade över bordet för att ge henne en kyss. Samtidigt Janine lutade i kiss samtidigt når ned för handtag av hennes unzipped portfölj, medan pussas Shawn hon lyfte fallet - som föll öppen och spillt sitt papper innehållet på golvet i studentkår.

  I mitten av kiss, Janine hört hennes lilla missöde, och med en start tog hon hennes läppar från Shawn och tittade ner i golvet och den lilla kaskad av skiss sidor hon hade av misstag. "Åh nej!" ropade hon. "Titta på det! Jag behöver det här nu!" Och hon genast böjde mig ned för att börja samla ritningar innan någon såg dem eller, ännu värre, vårdslöst klev på dem eller spillts ut något på dem.

  Snabbt, Shawn var på golvet med henne, samla upp utspilld skisser. "Är det din senaste stuff?" frågade han. "sånt jag inte har sett ännu?"

  Janine nådde över för ritningar i Shawn i handen. "Quick, låt mig ha dem så jag kan få ut av här".

  Shawn dras bilderna från hennes räckhåll. "Vänta en minut. Jag vill se din senaste. Vet du hur jag ser din helt nya grejer..."

  "Shawn, tack!" Hon uppmanar honom att låta oroliga.

  Han viftade hon med ritningarna i båda händerna för att få en bättre titt på dem. "i en minut i en minut. Jag vill bara se..."

  Vid det ögonblick han fokuserade sina ögon på träkol studier var han, Shawn's röst som fångats i hans strupe, som om han plötsligt är igensatt. En chockad och spänna fast blicken av chock kom över honom. Janine betraktade honom, suckande i frustration, har inte tid för detta.

  Slutligen, Shawn stammered, "W-wh-vad i helvete! Vad i helvete, Janine? Dessa...det är...de är..."

  "Nudes, Shawn," Hon avslutade för honom. "Nudes från mitt liv som ritar klass att vi inte ska titta på i öppna utanför lektionstid. Om du inte ger mig dem tillbaka, någon kommer att bli kränkt på modellens privates visas i mitten av Studentkåren. Så snälla... "

  Shawn, hans ansikte som går från ljust till rött, vänt på översta ritningen att möta henne och pekade på den. I ett tal av larm som Janine förstod inte, frågade han, "Den här killen...den här killen modelleras för din klass?"

  "Ja", svarade hon. "Han är vår nya modell. Han satt för oss igår.

  I en konstig ton som ytterligare mystifieras Janine, Shawn gick på, " Den här killen. Den här killen rätt här ? Han var i din klass, modellering för dig igår?"

  "Ja, han var alla rätt? Han var! Vad är du...?".

  "Han var modellering för dig? Nakna naken? Med sitt skräp ute, där framför dig? Honom? "

  "Han var näck framför hela klassen, Shawn. Det är vad vi gör. Du vet det. Nu kan ni ge mig min ritningar innan vi får problem"?

  Men Shawn fortsatte att kopplingens konstverk som om han ville pressa livet från bilden återgiven i kol. "sonen av en tik!" muttrade han, sjudande, frowning.

  Janine betraktade hans uttryck, helt förvirrad. Varför blev han reagera på det sättet att vissa ritningar? "Ursäkta mig", sade hon, att sträcka för papper och försöker sitt bästa för att bända dem från hans fingertoppsstyrning fingrarna utan smudging tekniken "känner du honom?"

  Shawn shot Janine en brinnande blick som faktiskt inte har betytt för henne, men hon kunde känna värmen i det samma. Hon gav en mer skaka på skissen papper och som om vissa namngivna reflex Shawn slutligen lät dem gå. "Jag känner honom? Jag vet inte detta jäveln?" svarade han. "Den här killen och jag gå tillbaka en väg. Vad jag vill veta är vad fan han gör här och vad fan han tror han gör, poserar nakna, nakna framför min flickvän! "

  Samla in det sista av hennes arbete och gör en ansträngning för att halka tillbaka i portföljen samtidigt inte tar hennes ögon från Shawn, Janine nervös svarade, "Han sade att han bara överföra här. Vad är allt detta om, Shawn? Vad är grejen? Hur är det ni känner honom?"

  Zipping upp portföljen och önskar att hon kunde på något sätt göra samma sak med hans oförklarliga reaktion på hennes arbete, Janine tittade Shawn brinna varmare av andra. "Han sade att han bara överföra här? Han berättade du det? Han talat till dig?"

  Nu Shawn's röst var höjning och Janine loj runt Studentkår, jobbigt oönskad uppmärksamhet och folks reaktioner. "Ja, han talade till mig," Hon svarade i en skakig, otåliga röst. "Kan du vara snäll och berätta för mig vad..."

  Men Shawn skär av henne: "Han har hans jävla kläder medan han talade med dig?"

  Janine började squirm som om hon hade en full urinblåsa och Studentkåren hade inga toaletten. "Jag vill inte prata om det något mer", sade hon, "tills du lugna ner och förklara för mig hur du känner Tyler och varför du agerar på detta sätt."

  Shawn tittade som om toppen på hans huvud skulle blåsa rent av någon sekund. "Hur vet jag Tyler? Hur jag känner honom? Tyler Austin är dåliga nyheter, för det är så jag känner honom! Han är en orm och en bastard och en orosstiftare och han inte litade på att jag vet så jäkla honom! Tyler Austin är skräp!"

  "Alla rätt", sade hon, redo att ta ett steg tillbaka från Shawn och hela denna krutdurk i en situation som hon tyckte mindre varje minut. "Jag har en klass. Vi kan inte prata om det nu, jag måste gå."

  Shawn gick runt bordet och Janine's ytterligare och fullkomlig chock, nått och gripit henne vid armen. "Lyssna", han krävde - faktiskt krävde --"jag inte vill att du ser honom mer."

  Nu arg själv, Janine slitas loss hennes armar och höll upp ett finger på honom, varning för honom att stå stilla. "Du har ingen verksamhet som säger mig, Shawn. Han är en modell för min klass, jag måste se honom."

  "naken!"

  "Ja!"

  "Med hans skräp hänger i ansiktet!"

  Janine var nu på att vilja ge honom dum. Stupider eller. Hon klev baksida för att stoppa själv gör exakt det. "Alla rätt", sade hon i en sjudande tonen som matchar hans, "nu är du bara få rå och äcklig och jag lyssnar inte på något mer av detta. Jag måste gå och jag inte prata med dig mer."

  "Så du bara gå på att låta den här sonen till en tik visa dig hans grejer?"

  "Det är inte min plats att "låta" honom göra något. Jag är student, Tyler är en modell. Det är så det fungerar."

  Shawn sätter upp sina händer, inte som en gest av acceptans men omdirigerar och omläggning. Han var fortfarande tänd upp till kokpunkten. "Okej. Okej. Tyler Austin's modell--Poserar naken framför min flickvän, prata upp min flickvän efter att få naken framför henne. Och du är fin . Tja, jag vet inte. Att killen är dåliga nyheter. Han är inte att lita
på. Han är här av en anledning. Och jag gör något åt det. Jag tänker inte ta någon mer av hans skit, Janine. Jag är inte".

  Och utan ett ord, Shawn på hans häl och gick ut stalking av Studentkåren lämnar Janine skakas och blir stressade. Hon kunde nästan känna ögonen av andra ungar runt henne, stirrade på henne och plötsligt ser bort. Hon darrade där hon stod. Hela tiden hade hon känt Shawn, varit intim med honom, hon tyckte hon hade lärt känna alla hans humör. Detta var något som hon aldrig hade sett, och det med rätta bekymrade henne. Vad var det med hennes pojkvän och Tyler Austin? Gjorde hon även vill veta? Hon insåg att hon behövde veta.

  Och att hon inte kommer att gilla det när hon fann.

  Plötsligt erinrar åter om hennes sena för klass, Janine tog ett djupt andetag och sped för utförsel.

 

‹ Prev