ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 91
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 91

by Gillian Joyner


  Recueillir le dernier de son travail et de faire un effort pour le glisser en arrière dans le portefeuille tout en ne tenant pas ses yeux de Shawn, Janine nerveusement répondit: Il a dit qu'il venait de transférés ici. De quoi s'agit, Shawn? Quel est le problème? Comment est-ce que vous savez de lui?"

  Zipping au portefeuille et en souhaitant qu'elle pouvait en quelque sorte faire de même à sa réaction inexplicable pour son travail, Janine regardé Shawn brûler plus chaud par la deuxième. "Il a déclaré simplement transféré ici? Il vous a dit cela? Il a effectivement parlé à vous?"

  Aujourd'hui, Shawn a la voix montée et Janine jeta un coup d'oeil autour de la Student Union, redoutant une attention non désirée et les réactions des gens. "Oui, il m'a parlé de " répondit-elle dans un chancelante, agités voice. "S'il vous plaît, me dire ce que..."

  Mais Shawn lui a supprimé ses: "a-t-il avoir son putain de vêtements sur alors qu'il parle pour vous ? "

  Janine commence à se tortiller comme si elle avait une vessie pleine et le syndicat étudiant n'avait pas de toilettes publiques. "Je ne veux pas parler de cela une fois de plus", dit-elle, " jusqu'à ce que vous calmer et m'expliquer comment vous savez Tyler et pourquoi vous êtes qui agissent de cette façon."

  Shawn était comme si le sommet de sa tête grillerait essuyer toute deuxième. "Comment puis-je savoir Tyler? Comment puis-je le connais? Tyler Austin est une mauvaise nouvelle, c'est comme cela que je connais ! Il s'agit d'un serpent et un bâtard et un fauteur de troubles et qu'il ne peut pas être digne de confiance, c'est comment j'ai incroyablement connais ! Tyler Austin est la corbeille!"

  " Tout droit ", dit-elle, se préparer à prendre un peu de recul de Shawn et toute cette poudrière d'une situation qu'elle a aimé moins chaque minute. "J'ai une classe d'accès. Nous ne pouvons pas parler de cette question maintenant; je dois aller."

  Shawn est venu autour de la table et, pour les autres et de proférer Janine choc, atteint et l'a empoignée par le bras. "Écouter", il a exigé -- réellement demandés ---"je ne veux pas que vous lui voir plus jamais."

  Maintenant se mettre en colère en elle-même, Janine arraché son bras libre et tenue d'un doigt vers lui, l'avertissant de subir son sol. "Vous n'avez pas d'affaire me disant que, Shawn. Il est un modèle pour ma classe; j' ai de le voir."

  "nu!"

  "Oui!"

  "Avec sa gnognotte pendaison dans votre visage!"

  Janine était maintenant au point de vouloir gifle de stupide. Ou stupider. Elle recula à arrêter elle-même fait exactement cela. " Tout droit ", dit-elle sur un ton bouillonnant à égaler son, "Vous êtes maintenant juste obtenant brut et dégoûtant et je ne suis pas à l'écoute de tout de plus en plus. Je dois aller et je ne parle pas de vous plus jamais."

  "Vous êtes donc gonna aller de location de ce fils de pute vous montrer ses trucs?"

  " C'est pas ma place de 'let' de lui faire quoi que ce soit. Je suis un étudiant; Tyler est un modèle. C'est comme ça que ça fonctionne."

  Shawn mis sa main, non pas comme un geste d'acceptation mais de réorienter et de recentrer. Il était toujours allumé jusqu'à l'ébullition. "d'accord. D'accord. Tyler Austin's un modèle--posant nu devant ma petite amie, de parler de ma petite amie après se nu devant elle. Et vous êtes très bien avec lui. Eh bien, je ne suis pas. Ce gars est de mauvaises nouvelles. Il n'est pas digne de confiance. Il est là pour une raison. Et je suis en train de faire quelque chose à ce sujet. Je ne suis pas prendre plus de sa merde, Janine. Je ne suis pas".

  Et sans un autre mot, Shawn a allumé son talon et suis allé stalking hors du syndicat étudiant, laissant Janine ébranlé et énervé. Elle pouvait presque sentir aux yeux des autres enfants autour d'elle, le regard fixé sur sa et soudainement regardant au loin. Elle tremblait là où elle se trouvait. Dans tout le temps qu'elle avait connue Shawn, été intime avec lui, elle a pensé qu'elle était venue à connaître tous ses humeurs. C'était quelque chose qu'elle n'avait jamais vu et qu'il inquiète à juste titre son. Quelle était-elle au sujet de son petit ami et Tyler Austin? Avait-elle même veulent savoir? Elle a réalisé qu'elle avait besoin de savoir.

  Et qu'elle n'allait pas comme il quand elle a découvert.

  Soudain à nouveau de son retard conscient pour la classe, Janine pris une profonde respiration et accéléré pour la sortie.

  Juste une volée d'escaliers au-dessus de toute la scène, Tyler avait regardé tous en silence. Maintenant il est descendu l'escalier et s'interrogeaient sur ce qu'il avait vu--et ce qu'il avait entendu lorsque Janine et Shawn élevé leur voix suffisait pour transporter jusqu'à lui. Il a entendu son nom. Il n'y a aucun doute sur ce qui s'est passé exactement.

  Tyler réfléchi à ce que tout cela signifiait. Il avait espéré avoir été au lit avec Janine, soigneusement et lui avait sexué l'acte accompli avant Shawn savait qu'il était présent. C'était quelque chose qu'il n'avait pas prévu. Les choses pouvaient maintenant obtenir un beaucoup plus compliquée.

  La fin

  Niin paljon kuin hän rakasti maalata, Eikö janine kentät aina kipua, puhdista pois hänen harjoja. Hän olisi samassa tilanteessa pesualtaan päällä, saippualla ja etnisiä puhdistuksia jauhe pääsee ulos kertyy öljyt ja akryylit, harjoja, jotka olivat on kastettu tärpättiä tuntien, ja koko asia jää hänen kätensä tuntuu kuin pari vanhaa nahka lompakot kuivunut nahka sormia, ja hän olisi kastaa veitsensä Nectariin heille voidetta, jotta ne tuntuu 20-vuotiaan tytön käsissä. Puhdista hiilien hänen oli vaivalloisia - mutta hän vain toivoivat yhtä helposti kiintolevyongelmat ulos omasta elämää sellaisena kuin se oli päästä ulos.

  Hänen ansiokseen, poikaystävä oli vain pyrimme auttamaan. Tilanne oli niin monia asioita hän nautti siitä Shawn. Hän oli hyvä huumorintaju, hän oli hyvä kuuntelija hän ehti kuvata sanonnalla "hyvä pää harteillaan, ja hänellä on upea, koska suloisesti saarnataan kyljestä ja korin suunniteltu makuuhuoneeseen - joka oli, mihin he ovat tottuneet kuluttamaan paljon aikaa. Shawn ruskea hyvää tarkoittavien, mutta tällaisena aikana hän teki hänet tuntemaan itsensä kuin hänen mielessään olivat maali ja tärpättiä pyörittelemällä viemäriin.

  Hänen kanssaan kauan tumma tukkansa sanoutunut sidottua etuhiukset poninhännälle niskaan ja metallipyramidipäinen lihaskimppu suojaaminen vaatetta ja suunnittelija farkut, Eikö janine työskenteli kiintolevyongelmat hänen pensselit ja juoksi lämmintä vettä niiden päälle ja joskus välähti hymyn hänen kaunis, sinisilmäisiä kasvot Shawn kun hän puhui asiasta, Eikö janine löytyi ikävälle mutta mahdotonta sivuuttaa. Aihe oli, kuten mahdotonta sivuuttaa kuin Shawn katsahti ulos, on käytetty ihania pehmeitä vintageflanellikankaita paidan ja khaki kokonaan tanssimiselle, johon hänen ruumiinsa oli parhaillaan pakattu. Vain hänen lyhyt ja hyvin hoidettu ruskea hiukset, hänen komeita periamerikkalaiseen tyttöön ja hänen murhaajansa hymy, Shawn oli varuste, että tyttö ei harvat pojilla olisi haluan mennä. Mutta tämän toimielimen kehon rasvattomaan sileät, kiinteät lihasten ja mitä hän esitti meille omat, kun kaikki vaatteet tuli ja hänestä tuli varuste, että tyttö eniten haluaa tulla ja hakea häntä. Mitä Shawn oli esittelen hänen tällä hetkellä kuitenkin oli jotain, Eikö janine yhä toivoi, että hän voisi kertoa liitinpussissa.

  "En väitä katselemien liiketoiminta, hunaja," Shawn sanoi. "Olet taiteilija ja olet suuri. Se on sinun vallassasi pitäisi tehdä se, mitä osaavat parhaiten. Kaikki olen sitä mieltä jos olet gonna todella taiteilijana you've got ajatella ainakin hieman kuin businesswoman."

  Eikö janine huokaisi, sammuta vedestä ja veti häntä hiilet ulos juoksevalla vedellä. Ravistelu märät harjakset sisään painuvat apuohjelman luokkahuoneessa ja sanoi: "Olet sanonut, ja tiedän, että olet oikeassa. Se on vain...ite kirjottaaki jotaki mielestäni työn tiedot. Työ on kysymys. Jos en käytämme kaikki aikani hustling ja markkinoinnin edistämiseksi, mitä 98.00EUR siitä työstä, jota olen todella sitä?"

  "It's all about budjetointi", sanoi Shawn. "talousarvioon liittyviä asioita samalla tavalla kuin talousarviossa rahaa, ja miten tehdään lopulta sinun rahojasi,?
Voit tehdä suunnitelma, mitä aikaa ja mitä haluat. Se ei ole niin vaikeaa, ja sen voi tehdä Laskentataulukon kaltainen. Autan myös sinua."

  Eikö janine antaa, toinen paljon raskaammat huokaus. Hän kuulosti siltä kuin hän halusin vain kallistuu ylös, pallo, mennä nukkumaan, eikä ole koskaan hereille. Hän kääntää viemäriin, aiemmin Shawn ja huoneeseen, jossa hän luokkatoverit valmiuden kartoittamisen pakkaisit niiden virransyötöt ja lyömään toimii alla hyllyille myöhempää käyttöä varten. Shawn seurasi häntä, uloste ja maalaustelineesi, jossa hän oli ollut töissä ja katsoin hänen luiston hänen hiilet tulee satchel lattialle hänen istuimella. Hän sanonut mitään, sillä hän zip, satchel, nousi ja sen aivan kuten urheiluautoja yhden akselin olkapäätä vasten. Shawn oli hänen kanssaan tarpeeksi kauan tietävän, että hän oli hiljenee hiljaista ihmisille hänen ympärilleen. Sen jälkeen hänen on hänen hetki levottomaan yksinäiseen avaruuteen, hän kysyi: "Mitä te?"

  "mitä olen aina kun asian esille", hän sanoo. "Olen taiteilija. Olen luova. Minä teen ja mitä en on koko ja muoto. Tuntuu luonnolliselta minulle. En ole kuitenkaan sen tilintarkastajaa ja Shawn. Olen menossa ulos business-duurissa."

  Kuten rauhoittavasti, koska hän osasi, Shawn vastasi: "Eikö janine, tiedän, että se kuulostaa arvaamattomamman vaihtaa joksikin et ole. En sano vain, että on ollut paljon hienoja kuuluisille taiteilijoille ja miten heille tien uskottiin käsittelemällä taiteen kuin liiketoimintaa. Sinun ei tarvitse kääntää universityssä, vain vähän paremmin hallinnassa. Näytän sinulle; se ei ole huono. Lupaan."

  Eikö janine kevyesti, edelleen iskussa väsyneitä, mutta hyväksymme nyt. "Tunnen vain ajatella tulevaisuutta. Se on vain sen jälkeen, kun he ovat mielestäni about me teemme työtä, jotta se ja saada maksanut sen. Niin ainakin toivon tulen saamaan maksanut sen. Maailmassa on välittää siitä paljon enemmän siitä, mitä te teette kuin minä. Maailma ei ole vain mukavia luovien."

  Hän astui lähemmäs ja laski kätensä, Eikö janine's hartiat kuin kaataa hänen omaan vahvuuteemme luontoystävällisiä ratkaisuja. "No, eräs kaveri maailmassa, jotka sen hänen asiansa todella mukavaa, että yksi luova. Yksi kenellä on kaunis tumma tukkansa ja kuuman muotoon ja...

  Eikö janine nostaa sormeaan sinua hänen huulensa estää häntä. "Älä mene sinne", hän sanoo. "professori saattavat tulla takaisin."

  Okei, en sano vain, olemme kumpikin sai uralle selkeät, tiedän sen. Haluan vain suurimman osan niistä. Näytän sinulle, näet voimme tehdä asiat toimivat hyvin."

  "Jos sanotte, ettei minusta", hän sanoo.

  "Hyvä fiilis. Uskomme aina mitä Shawn sanoo. Shawn tuntee parhaiten." Hän suuria ystäviä hänen on odottavat kuluttajansuojapolitiikalta, joka oli vain osittain. Se on Eikö janine oli ollut Shawn, hän oli tullut ilmoitus on ollut aikoja, jolloin hän valmistautuu ylimielisyyttä, mutta ei täysin faking. Hän ymmärsi vain Shawn, Shawn. Hän toivoi, että nurkassa hänen silmien kohdalta luokkahuone, jossa opiskelijat eivät olleet arkistointia, mutta professori, missä hän oli mennyt, ei ollut palaavat takaisin. Diagnoosin rannikolla, hän darted tiiviimpää ja varastit nopea kiss.

  Eikö janine vetäytyneet kiss, on teeskentelyä lievä ärtymys. "Se oli tuhma", hän sanoi, tehdään koerakennelmilla nuhtelu pelaajan häntä.

  "Se oli talletus", Shawn vastasi. "I'll odottaa, täysimääräinen maksu oma talousneuvontaa tänä iltana."

  Hän esittää, joissa ammattitauti, Eikö janine anna Shawn escort hänen puheensa, art luokka käsivartensa hänen ympärilleen. "Voin vaikka vannoa, voit sammuttaa kaiken sellaisen liiketoimen..."

  Shawn, pilkkaa petulance. "Jätä kentät, oletteko verratuksi voi ruveta gigoloksi? En voisi olla yksi; olen pyytänyt..."

  "Oho, shush", hän en tue päätöslauselmaa myöskään siitä syystä hänet ulos ovesta.

  Ulkopuolella oleva kampus street, lähestyvän sunset maalattu taivas ja syventäminen ja vihreän sävyt ovat aidompia ja tällaista karhoa. punainen, violetti ja gold, joka täydentää tiiliskiveä, marmori ja ivy klassisen näköinen kampusalueella. Päivä ei ollut lopeteta, Wilson yliopiston opiskelijoiden suunta pois luokkaa ravintolat. Kävely alas katua, hänen mahdollisuuksiaan edelleen hänen ympärilleen, Eikö janine ja Shawn olivat niin matkustaja ja niiden sanailua ja pilkkaa, että he ovat suorittaneet asettaa ulkopuolella ilmoitus - mukaan lukien poika moottoripyörän katselet niitä kuilujen yli.

  Ruostumattomalla teräksellä on musta nahkakotelo, musta ratsastus saappaat ja denim paidan ja farkut, hän eyed ohikiitävää pari takaapäin pari Ray kieltoja ja kuinka he menivät arkitodellisuus kaikille, mutta itse. "se on viimeisimmän hankinnan, huh, ruskea?" hän joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta. "oma maku on yhtä hyvä kuin ennenkin. Kysyn hänen kanssaan kuten tapasin Wendy."

  Tyler Austin nostaa hänen Ray kiellot jälleen hänen silmänsä ja katseli, unsmiling, kuten pari kuunnelleet kadun päässä quad- ja pahimman vaimeita, kun ruoho ja korttelin ja ivy. Se kattaa aurinkolasit silmille pimeässä, laumoittain keskisuurten ruskea hiukset. Edessä on magneettisesti komeita, ikään kuin se olisi ammu salamoita käsistäsi. silmät sekä fiktiivistä tikarit hän oli kuvaamassa, Shawn. Se oli jawline neliö sekä päällystettyjen ohuina, tumma parransänki. Runkoon nahka ja denim oli lankier kuin Shawn's mutta yhtä laiha ja kovaa ja leikkaa. Hän oli sukupuoli on Honda, ja hän oli niin unohtamaan, näyttää siltä, että tyttöjen ja poikien ohi antoivat hänelle Shawn ja Eikö janine on asetettava kaiken muun edelle. "Se on rakkaus," sanoi Tyler hänen jalkainsa alla.

  Hän otti kypärän Pielisen perukoilta perämerelle ! istuimeltaan ja aseta se pään yli, tulossa ritari. kaasu-lietsovat hevosta. Alla olevan kypärä, Tyler sanoi, "hyvä. Olkoon se rakkaus. Jos niin on, se tulee olemaan parempi!" Ja hän peli merkitsikin ja pysyvät autoissaan moottoriin ja kuorittuja ulommas potilaan quad nuorukainen, jonka tehtävä.

  _______________

  Pisteytys itse mimosa sijaa asuntoloissa oli välttämätöntä, Tyler suunnitelmia. Asuntolan arpajaiset oli hyvin lähellä; hän oli sophomore siirto ja paina ensin materiaalityypillä parhaat huoneet aina meni vangittuna ollutta ihmistä kuin kirjoilla tekee joka syksy Fuksioppaan. Jos hän oli menettänyt, hän olisi voinut saada off-campus apartment, jotka olisivat olleet kalliimpia. Rahat ovat menneet paljon aihetta Tyler elämä kuin se olisikin ollut viime vuosina. Hän olisi ollut yhtä helppoa petkuttaa kuin Shawn oli. Tämä oli vain yksi monista asioista, joista hän tarkoitti maksamaan Shawn ruskea takaisin.

  Sängyllään sängyllä, pleteroidut hänen tiukka valkoinen pikkuhousut ja Tyler oli historian romukoppaan laiha, kova, kiristys, joka pian koko näyttö on niin monille ihmisille. Tyler rakennettiin kuin surffari - taistelija päällä. Hänen rasitetuista lihasryhmistä leikata, mutta sulavalinjainen ja liukkaita, eikä kömpelö. Hänen oli tarkoitus kehys on kiinnitetty emolevyn liittimeen, väistäminen ja pitkin, käpristynyt käyrään. Se, kuinka eräs tyttö, jonka potilaspaikan ilmoitti oli kerran kuvasi häntä. Hän sanoi, että hänellä oli selaaja kehosta. Tyler oli viettänyt riemukkaasta yö korin surffausta päälle häntä, jos hän olisi rehellinen oli hänen suosikki athletic tapahtuma. Mitä hän tarkoitti sen kanssa hänen ruumiinsa nyt - seuraavan vaiheen hänen suunnitelmansa - oli asia, joka teki hänestä tuntuu most levoton. Yli paapuuriin sijaa koko kehon peili hänen komerossa ovi, hän tiesi ainakin älyllisesti, että hänen epämukavuutta oli tarpeetonta. Hän oli syytä huoleen ei ole syytä hävetä. Jos muut ihmiset - jotka eivät olleet lähes, minkälaisia muodon että hän oli - ollut minkäänlaista ongelmaa, eikä hän. Ja hän muistutti itse, se oli välttämätöntä. Se oli tarpeen ja täydellinen.

  Tyler näytti, mikä sängyllä hänen vieressään, motivaatiota. Hän saavutti ja poimittu. Kiiltävä sivuilla high school yearbook pystysuuntaista tulostetta läpi sormiaan, kunnes hän saavutti, että yksi sivu, jossa kyseistä valokuvaa. Hän tutustui sivun ja mietitään, yhdet kasvot. Shawn ruskea oli kirjoittanut mitään Tyler vuosikertomuksessa, kuten Tyler ei olisi kirjoittanut mitään hänen. Niissä olisi ollut mitään sanottavaa toisillemme silloin ainaki
n mitään Tyler olisivat pelänneet kirjallisesti vieressä Shawn huulille. Hän oli sanonut muutama sana Shawn muutama vuosi sitten, ja hän olisi joitakin enemmän valinnanvaraa siis sanoa hänelle vielä kerran kumoaisi kokeneet suunnitelmasta. Sitten hän näyttäisi Shawn silmiin, ei valokuva ja antaa se äpärä mitä hän täysin oli tulossa.

  Hän kääntää ja peukutti tiensä läpi muiden osien yearbook, käyden läpi kuvan itsestään ja Shawn ja Wendy ja niin paljon muita ihmisiä että hän muistaa. Hän halusi kyseisestä vuosikirjasta voisi olla mukana, joihin kuuluvat muun muassa valinnaiset tilannevedokset muutamia muita asioita, jotka liittyivät, asioita koulun ulkopuolella. Hän halusi, se olisi voinut osoittaa muita paikkoja ja asioita, jotka olivat räknänneet elämässään ne harvat vuosi sitten, ja aivan hiljattain, muisti, joka tuntui toisen lifetime sitten, koska heillä oli tarkoitus hienostuneeseen juutalaisperheeseen, mitä he olivat tehneet hänen tulevaisuutensa. Nämä asiat on tallennettu keskustietokantaan, yearbook Tyler Austin mielen, pysyviä kuvia sivulla, ei koskaan pidä unohtaa. Vanhat valokuvat, näistä asioista ja tunteita, ja myös niihin - vihaa, surua, nöyryytettävä sappi - olivat epärehelliset ja muuttumattomia. He saattavat väriltään ruskeaksi iän myötä, mutta se ei koskaan katoa.

 

‹ Prev