ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 92
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 92

by Gillian Joyner


  Juhlinta varaa lattialle sängyn viereen vuoteeseen, Tyler katsahti ulos avaruuteen ja muistellessani hänen Mind's Eye menneisyyteen. Uudet ja vanhat elivät hänen mielestänsä yhdessä tulevaisuuteen, hän näki ja heidän kauttaan kaikkia hän näki, että yhdet kasvot. Hän joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta nimi katkerasti. "Shawn ruskea. Shawn ruskea. Et näe minua tänään. Et ole nähnyt minua vielä. Mutta, poika. Sinun."

  Hän nousi ylös ja kuoritut piparkakkutaloon whities tighty antaen niille liukua alas hänen nilkoissa ja. Ne vahvistavat, että lattialla vieressä samalla yearbook Tyler arasteli alasti peilistä. Täysin alttiina oli hänen nuori, tiivis kaunis runko kokonaisuudessaan, myös roikkuvan ja runsaasti, Wendy ja muut tytöt oli todella nauttia. Se jäykistetty hieman muisti Wendy. Hän oli hänen ensimmäinen, vaikka Shawn Wendy oli ensimmäinen. Wendy oli kirjoilla, valtion lukion jälkeen. Tyler tiesi, missä hän oli useammin kuin kerran ainoastaan hyppääminen kiihkeimmän käydä katsomassa häntä. Hän oli valinnut sitä vastaan, koska hän on toinen poikaystävä nyt sama kuin hän oli toinen silloisen poikaystävänsä. Hänellä ei ollut kiinnostunut sleeping muiden poikien tyttöystävä nyt.

  No, ainakin melkein .

  Tyler porrastettu lähemmäs peiliä näköinen hänen laiha muscularity ylös- ja alaspäin sekä katsomassa hänen kasvava pituus ja jäykkyys, muistoa, jotka ensin yötä ja Wendy- ja ennakoiden hänen suunnitelmansa toteuttamiseksi. Ja hän hymyili hymyn odotettavissa tyydytystä paitsi siitä, mitä hän aikoo tehdä, mutta tapa, jolla Shawn ruskea näyttäisi tietää, että Tyler teimme sen.

  On selvää, että hän oli oppinut, lainaamalla Mark Twain: "historia ei toista itseään, mutta se räppää." hyvin pian, ajattelin Tyler tulevan aikoi räppää menneisyyden kanssa. Ja Shawn Brown ei tule tapaa, jolla säkeineen meni ollenkaan.

  _______________

  Eikö janine oli viimeksi tulleita tuetaan luokan seuraavana aamuna. Hän oli vaarassa myöhästyä, kuten Shawn piti häntä koetamme kerätä hänen "maksu" hänen neuvoja villasukista taidetta ja kaupankäyntiä. Hän oli kerännyt hyvin tarjotuista palveluista ja renderöity lisää hyvää palvelua - kolme kertaa yöllä ja jälleen kerran aamulla, ennen kuin hän heitti hänet ulos. Hätkähdyttävän hän sai itseensä ja art tarvikkeita, käytännössä hengittää a mustikka muffinssi ja keittämään kuumaa kaakaota, hustled luokan löytää itsensä jakkaralle ja otat maalaustelineen mallinumeron alussa on auktoriteettia vaiheessa vain niin sanotusti nick. Tyttö istuu hänen vieressään, jotka olivat jo valmiina hänen luonnos tyyny ja kermavaahto esiin charcoals, nojautui eteenpäin ja kuiskasi, "Professori Kellaway sanoo valikoimassamme on uusi malli tänään."

  Eikö janine perustamalla oman piirros tyyny ja piirustus esiin omia charcoals hänen satchel vain kevyesti ja sanoi: "Se on kiva." uusi malli on eri asia eikä mitään syytä kiihotusta. Hän oli löytänyt mallit elämässä piirustus luokat olivat kaikki yhden sarjan unremarkable tyypit: peräkkäin tavallinen, yhteinen kasvoja ja tavallisten, usein notko elimille. Uutuusmallissa on epäilemättä olisi vain vielä lisää samaa. Projektorit, Hän katseli professori villapaitojen kohdalla-asuinen ihminen, tuft valkoista karva, kruunasi päätään, kuten kermavaahtoa jäätelöannoksen päälle latte, meni osio toisella puolella huonetta ja pehmeästi sanoi jotakin tavallisille korin riisuutumiseen. Tavallisen korin sanonut jotain takaisin ja professori Kellaway porrastettu pois ja peruutin, huoneen takaosaan.

  Muutaman sekunnin kuluttua mallia, jotka kuljettavat puuvillan valosapelia yhdellä kädellä, porrastettu selästä osio, missä naked kuin kaikilla muillakin malli huipputasoa seuraavankin vaiheen, johon hän tiivistää. Eikö janine tuntui valtava hengityksen täyttö hänen ja hänen keuhkot kasvaa yhtäkkiä halvaantunut. Hän tuntui kuin hän olisi yhdessä elokuvan lähikuvat jossa ohjaaja asettaa jonkun kalansilmäobjektiivilla, jolloin tausta omille uomilleen ja hänen kasvoillaan teräskankaaksi kunnolla runkoon. Alastomuutta oli ainoa asia, että uusi malli oli yhteistä kaikkien muiden kanssa. Se ei ollut yhteinen taide-elämä luokan piirustus aihe - eikä ainoastaan art classes nyt rekrytoida aiheisiin, sivujen huolen autoonnettomuuksien tuhoisista neljännesvuosittain tai Abercrombie ja Fitch luetteloon. Tämä on edellytyksenä on täysin toisenlaisen täysin toisenlaista asiantuntevaa.

  Hän istui penkillä ja valosapelia, hänen vieressään, ja kaikki kerralla Eikö janine herättää kateutta penkkiin: pakaraan nyt lepää, että puu ja muun elimen, liitetään niihin farcin sieppaamien ei pelkästään annetusta harmaa, mutta palvoivat. Mallin ollessasi vilkuillut nopeusmittaria ympäri huonetta, kunnes hänen tummat ruskeat silmät tuli lepäilemään laakereillaan - ja hän voisi itse vakuuttanut, että hymyn, joka hymyarkisto hienovaraisesti ryppyiset hirvittävänä polttaa käsittelyalueen Lautasmuokkaimet Jyrsimet Kylvökoneet hänen ylähuulesta ja leuasta alempi piti juuri hänen. Joten tahallisuus oli Eikö janine, hienovarainen hymyn ja tavasta, jolla hän suorittaa kyseisen elimen ja mitä juuri lepäsi hänen reisien, että hän melkein ei kuullut Kellaway huoneen takaosaan siten, että se antaa tilauksen aloituspäivä. Hän oli heikosti tietoisia siitä, että hänen suuhun oli riippuvaa hiukan auki, kun malli piti silmät juonet häntä. Kellaway on tallennettu ohjauksella hänen kanssaan vain silloin, kun hän kuuli paljain jaloin timanttikaivosten toisten ihmisten charcoal niiden palat. Sen jälkeen, kun 15 000 harjausliikettä oman liimaa kirjan ennen häntä, Eikö janine alkoi piirtää Tyler Austin.

  Koko juttu osoittautui yhtä helppoa kuin Tyler odotettu, kiitos, mitä hän oli tehnyt rahaa viime vuonna. Aloillaan valokuvassa roomful taiteen opiskelijat eivät helpottaneet hänelle lähes itsestään tajuissaan, hän tunsi hänen ensimmäisenä iltana Toy rintakehää. Tämä oli hänen aika antelias ennen tulonlähde koska freshman viereiseen kaupungin Oakwood, ennen kuin siirrät takaisin Wilson. Ensimmäinen kerta, kun hän teki niin, hän oli hermoraunio, vispaamiseen hänen vaatteensa edessä juhlasalia täynnä kirkuvat naiset ja itse oppositiopuolueensa astinlautana edestakaisin kuten gyrating lihanpala. Kun hikoilu, syttyi hänen ruumiinsa tuona iltana ei ollut hiki jännitystä; se oli enemmän kuin floppi hiki, yksi saa, kun sairas ja lintuinfluenssa. Kaikki kirkuvat ja hyppimiseen ja pehmeästi ja haparoimaan oli melkein lähetti hänet paniikkiin. Hän oli hieno yhdellä kaunis tyttö kerrallaan, yksityisesti, pawing häntä, mutta hän piirittävät satoja naisia lähes jokainen. Se oli vasta lopussa ja kantaesitys, kuten hän lasketaan vekselin he olivat täytetyt runsaasti veljessotiemme hänen hiekkarantoja, että hän päätti, että se ei ole niin paha asia on gyrating lihapalat, ja kaikesta huolimatta rauhoittunut kokonaan pankkiin.

  Raha, jonka hän teki Toy rinnan oli hänelle tarjonnut mahdollisuuden palata Wilson yliopistossa, kotikaupunkiinsa vuoden kuluttua kaikki se, mitä tapahtui. Kuluneena vuonna oli antanut kaupungin mahdollisuuden unohtaa, mitä on tapahtunut ja siirtyä muihin asioihin. Tyler oli hyvä ihmisten kanssa unohdus. Muistuttaa niitä; Tyler vielä muistaa ja muistaa oli hänen perusteluistaan kaikesta. Nyt hän on niin paljon rahaa, että se voi elää mukavasti - vaikkakaan ei yhtä hyvin kuin hän asui ennen kuin kaikki tapahtui - ja palautui kaupungissa, jossa hän kasvoi, joka Shawn ruskea kuuluivat kommunistipuolueeseen. Shawn ruskea olisimme jääneet täällä ja kirjoilla Wilson300 high school. Shawn ruskea oli pysynyt golden boy, kunnioittaisivat myös hänen kaltaisiaan, hänen perhettään vielä arvossaan yhteisössä. Shawn Brown's life ei koskaan otettu yhtä sekasotkua. Pidä hänen silmiinsä, palkinto ratin takana ateljeeteline vilpitöntä ja hänen oikeutensa Tyler kehotettiin tuomaan hieman enemmän sekasortoa, Shawn on tilattu maailmassa. Niin, ja se oli hyvin erilainen kuin kerhon "vain naisille", Oakwood ja hän ei enää ole muukalaisia, mutta riittävän intiimi riisuutumiseen edessä roomful, pidetään Tyler rauhallisena. Se ei ollut lauma kirkuvat naiset heiluessa rahaa hänen G-merkkijonon. Tämä oli roomful hiljaista, puuttui opiskelijoille, molemmat tytöt ja pojat, opiskelu hänen anatomian hyvin erilaisiin tarkoituksiin.

  Hän kuvitteli, joillekin maille, kun he työskentelivät voitaisiin ajatella, että yleisöltä samantyyppisiä asioita, ne naiset ki
ljuin. Hän aavistaa, että mahdollisimman monet pojat luulimme, että tyttöjen seurassa. Kun hän otti tutustuttavat wilsonin art osasto päivä hänen luokittelustaan mallina, hän oli saattanut nähdä joitakin elämän piirustus tehty työ on. Mitään muita malleja näytti hänelle. Ne eivät ehkä, mutta hän oli melko varma, että opiskelijat eivät olleet tottuneet siihen, että jonkun hänenlaisensa kiinnittää. Hän oli odotettavissa, toimisi hyväkseen, Eikö janine. Koska luokka oli yllään, professori Kellaway säännöllisesti hän oli muuttaa asentoa - seisten, istuen, kallistuva ja seisoo toinen jalka ylös penkkiin, nyt huoneessa ja hänen takaisin huoneeseen. Sivut, luonnos- käännettynä ja luonnokset hänestä täytetty arkki jälkeen arkki.

  Tyler tiesi kestäisi enemmänkin kuin vain paras asia Eikö janine's piirustus luokan varaa hänelle tilaisuuden täyttää arkkia potilaspaikasta hänen innolla Humping lasketaan kuusi elin. Tämä oli vain ensiarvoisen tärkeä ensimmäinen askel. Kaikkein vaikeinta on varmistaa, että koko luokka seuraa opetusta ei hänen jalat hänen sitoutumisensa päämaalinsa. Keskittäminen - ja huolellinen erkaantuminen Eikö janine on tosi, earnest face - hän onnistui pitämään itseään esittävät enintään puolet. Se oli tyypillinen, hän ajatteli. Ja valkoihoiset pojat kuten Shawn ruskea aina saatu kaunis, huumekauppaa ja osoittautui tyttöjä. Ei Tyler oman ulkonäön, ollut koskaan joutunut tyytymään alle kauneus sängyssä. Itse asiassa hän nukkui joidenkin ehostettu verohelpotuksia mesenaateille Toy rintakehää. Mutta Shawn ja Tyler olivat molemmat kotoisin hieno perheille. He olivat molemmat katkaisu on periamerikkalaiseen tyttöön golden boy, että paras tytöt vei kotiin tapaamaan anti. Mutta mitä tapahtui muutama vuosi sitten vain Shawn oli uskottanut pysymään kullanruskea. Tyler toivoi voivansa esittää hieman pilaa, kulta.

  Kun hyvä istunto professori Kellaway vaati murentaman ja kaikki aseensa charcoals ja rentouttavia. Tyler päästämme hänen aiheuttavat toinen jalka ylös penkkiin ja pääsi hänen valosapelia, Eikö janine katselun kaiken aikaa. Hän opiskeli häntä yhtä päättäväisesti kuin hän oli paneutunut hänen kanssaan kiinnittäen erityistä huomiota, hänen kasvonsa. Hän katseli häntä nojaa taaksepäin hänen päänsä ja anna pitkää hengitystä ja käännä kaulaan asti, Vapauta nostosylinterin jännitys hänen lihaksia. Hän katseli häntä ulottuu alas luontoystävällisiä satchel ja vedä aivastus nenäliinalla, jolla hän dabbed hänen otsa ja posket. Hän näki keikat alkavat peukalo takaisin luoksesi ystävystyneet aamun arvosta luonnokset - hänestä. Ja ehkä se olikin vain hänen mielikuvitustaan tai urheilukilpailua, mutta hän näytti siltä kuin hän voisi hyödyntää kuuluu tupakoida. Hyvin pian, hän lupasi itse, hän pääsis häntä, aidossa ympäristössä.

  Sidonnan Humble Truth, Tyler porrastettu pois ajotasolta ja teki tiensä Eikö janine puolelta. Hänen silmänsä ovat laajentuneet merkittävästi, sillä hän kohotti hänet ja hänen rintakehänsä siirry härnäävästi yhä näkyvissä aukkoon ja valosapelia, ja hän toivoi voivansa antaa hänen huolellisesti piilossa. Päätämme nyt oli aika aloittaa nollaat, hän pisti eniten viettelevä hymy komeita, stubbly kasvot. "Minun on katsoa?" hän pyysi.

  On kulauksella, Eikö janine vastasi: "No. Varma. Go ahead".

  Eikö janine anna Tyler nostamalla ja kääntämällä sivua hänen sketch pad. Hän oli ovelasti valittu vaatteissaan, jossa puoliksi hihat piti hänen käsivarsien paljas. Huulilleen huomaamaton osa hänen lihaansa altistuvat oikeassa Eikö janine huulille, kun hän kumosi paperiarkkia samalla itse kuviteltiin kuorinta pois hänen vaatteet, nostaminen avaa arkkia potilaspaikasta elintarvikkeiden turvallisuutta koskevista mollyn. Hän katseli häntä lauseke varovasti kulmien hänen silmänsä ja on tyytyväinen siihen, että hänen huomionsa oli Ricon käsivarteen eikä piirustuksia. Se oli hyvä. Erittäin hyvä...

  Ja Tyler kävi läpi, mitä hän kävi hänen tyyny, ja kaikille hänen keskittyminen päämaalinsa, hänen sydämensä ei voisi olla tuntematta pysyt aina ajan tasalla. Kaikki olivat mielestäni, Hitto, johtuuko tämä siitä, että hän todella haluaa minut tai onko hän todellakin näin hyvältä?

  Tyler ei ollut taiteilija. Paitsi hänen näyttää hänen ruumiinsa ja ratsastus moottoripyörät hänellä ei ollut mitään erityisiä kykyjä. Hänen tärkein oli pimeästi. Hänellä ei ollut taustalle art arvostusta. Mutta hän tiesi kauneutta, kun hän näki sen. Hän tiesi Eikö janine oli kaunista. Ja hän voisi todeta, että eikö Janine, sivu toisensa jälkeen oli kiinnittänyt hänet kauniisti. Kun tarkastelemme hänen tekemästään työstä, jonka hän yhtäkkiä nähneet itseään niin, että hän ei ollut koskaan nähnyt itsensä. Piirustukset oli voimakasta ja herkkä. Jotenkin hän oli kiinni strokes ja muodot ja musta ja harmaa herkku ja armon edestä, että hän tiennyt hänellä. Oli aivan kuin jos hän olisi joko ilmatiiviisti pikkuseuran väreissä hänestä, tai muunnettu hänet joku uusi. Hän vaivanneet, luonnoksia, siitä tavasta, jolla hän kaapata kasvojaan, hänen terveytensä puolesta hänen lihaksia, hänen pakarat, roikkuu hänen työkalun ja ulkohalkaisijan epäpyöreys paketin sen takana. Tyler oli tapana sukupuoli-ladattu kiljui kuin naiset. Eikö janine on hiljainen käsitys oli jotain uutta. Nyt hän halusi tietää, miten hän aikoo vastata hänelle, kun he jäivät yksin ja alasti.

  "Oletko piirretään aina?" hän pyysi häntä.

  Eikö janine löytyy hänen äänensä ja nostettu silmät tarkastelemaan häntä. "Ja maalata. Koska minulla oli vähän, kyllä, olen koko ikäni."

  "Se näyttää", hän sanoi. "olet todella hyvä". Ja ajattelin vain, hän lisäsi hiljaa, joten en minäkään huomaat pian...

  "En ole koskaan nähnyt sinua ennen" Eikö janine sanoi. "Oletko opiskelija?".

  "sielu", hän vastasi. "Vain. Nimeni on Tyler." Hän ei antanut kättä ja hän ravisteli sitä - heidän ensimmäinen ihokohdan kosketus. Vain alku, hän ajatteli. Odota...

  "Eikö janine", hän sanoo. "Eikö janine kenttiä. Tiedätte, se on epätavallinen vielä opiskelija malli. Useimmissa malleissamme ovat, kuten kaikki nämä keski-ikäiset ihmiset tai seniorikansalaiset tai ihmisten kolmekymppinen 30- ja 40-luvun puheenparsia yrittää tehdä ylimääräistä rahaa."

  Wordlessly, he molemmat lisätty, ...ja melko tavallista tai dumpy suuntautunut.

  Nopeasti, Tyler sanoi, "Olen Tääll㤠voit tehdä buck. Halusin tehdä jotain busing lisäksi taulukoissa dining halls leikkaaminen ruohokentät tai pariton työpaikat kampusalueelta. Halusin jotakin muuta."

  "No, se on erilainen", sanoi Eikö janine. " olet erilainen. Toivoisin, että olisimme muita malleja."

  Nyt hän ei saanut jonnekin. Hän on sallinut hänen hymynsä laajentaa. "eri on hyvä. Mutta taiteilija, te tiedätte tämän." Ja hänen tyytyväisyys, Eikö janine murtautui hymy omia taikojaan. Kyllä, se oli varmasti eteenpäin. "Olen hieman erilaisen kaveri", hän lisäsi.

  "Mikä on sinun suurta?" Eikö janine pyysi.

  "ei olisikaan sattunut. Ole päätetty."

  "Ehkä teidän pitäisi harkita theatre...draamaa, tiedätte. Saatatte olla näyttelijä. I'll bet voi olla hyvä".

  Tyler nodded harkitusti. Tämä Eikö janine kenttiä oli kaunis, lahjakas, ja älykkäitä. Hän oli jo kahdesti, että hän voisi nauttia seducing Shawn Brownin tyttöystävä alta häntä. "Huh. Tiedätte, en ole koskaan ajatellut," hän sanoi.

  "Olen yllättynyt", sanoi Eikö janine. "TV on täynnä kaveria, jotka näyttävät. Aivan kuten art classes."

  Tyler chuckled, käsitettä. Kaikkien niiden kuukausien tanssivat ja Kuiva Humping lasketaan kuusi lähes alasti lavalla ja urakehitys, että eräs tyttö kohoamaan ollut koskaan ylittäneet hänen mieleensä. Se mitä tapahtuu, hän luuli, kun olet mielesi keskittyy yksi tavoitteista. Hän sanoi: "No, I guess kerromme opettaa iski jonkin verran, ja minua."

  Eikö janine suuria ystäviä, lämpimästi häntä. "I guess we will."

  Professori Kellaway nimeltä class takaisin tilauksen toisen kierroksen luonnokset ennen lounasta. Tyler anteeksi itselleen, Eikö janine toisella come-paikkaa hymy ja vei hänen tilalleen takaisin öljynporauslautoilla ja muun tänä aamuna hän anna Eikö janine tuntevat hänet ylös paperille. Se ei olisi pitkä, hän oli varma, ennen kui
n hän olisi hänen syyttely, "Shawn kuka? "

  _______________

  Luokan tekemisessä syöksisi lounaan jälkeen "vastausajat ovat lyhyemmät", jota he kutsuivat arvostelussaan aamun työ, jossa ihmiset puolestaan laittavat piirustuksia on ateljeeteline keskellä huonetta ja kaikki kaveriporukalla professori esittää huomautuksia, kommentteja ja kritiikkiä, mitä kukin oli tehnyt. Tyler hänen valosapelia, sallitun istua ja totesi itse on ironinen ja naughty ajanvietteeksi, kuinka paljon sana "vastausajat ovat lyhyemmät" kuulosti nimikkeellä naisen erityinen anatomia--osa, jossa henkilö oli ihailtavan hyvin.

  Professori ja muun luokan puhui hyvin, mitä Eikö janine oli tehnyt Tyler's nude tänäkään päivänä - se on tietysti ei ole mitään verrattuna siihen, mitä Tyler odotettu Jesús María Valle Jaramillo ja Eikö janine olisi pian toistemme alaston lukuja. Hän otti tietty hiljainen tuntea ylpeyttä siitä, että hän oli antanut hänelle erityisen taiteilioita parhaansa. Kuunnellessani koskevilla suosituksilla hänen luokkatoverit suunnattu, Eikö janine Tyler sat takanaan, kasvava huolellisesti stiff alle hänen valosapelia ajatellessaan hyvästä työstä, jonka hän tekisi hänen ja hänen suhteensa hänen vallattomat. Hän jättää mallinnus hänen, entistä parempia ystäviä hänen kanssaan, olemassa neuvottelukehys; luulen hänen aikansa ja odota tilaisuuden. Osa häntä alkoi ja uhkuivat voimaa nälissään, mutta nyt ei ole aika, että osa ajattelutyön. Nyt hän sallisi aivot yli mestariansa hartiat oleskelu maksutta. Aika, jolloin olisi samalla kun oli oikein eikä ennen sitä.

 

‹ Prev