ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 94
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 94

by Gillian Joyner


  "He paukkuja käyttämästä rahaa joissakin opiskelija, Shawn."

  "Mutta ehkä joku olisi. Tai ehkä tietää art johtajia ei nyt lehdissä, ihmisiä, jotka työskentelevät ad virastoille. Et koskaan tiedä. It's all about kenet sinä tunnet, hunajaa."

  Eikö janine näytti siltä, että jos hän olisi sanoa jotakin. Hän avasi suunsa, mutta siitä ei tullut mitään vaan uloshengityksen hengästynyt. Hän kiinni hänen suuhun uudelleen ja katsoin pois.

  "Mitä?", kysyi Shawn. "Mitä?"

  "Tämä on elämän will be like lukion jälkeen, vai mitä? Kukaan ei saa olla pelkkä henkilö. Jokainen on yhteyshenkilö tai verkko-tilaisuuteen. Minun täytyy ajatella, että kaikki, mitä voin saamaan tai mitä he voivat tällöin tehdä. Kukaan ei varmasti ole pelkkä henkilö."

  "Eikö janine sweetheart, you've got ystäviä. Voit silti ystäviä. Se on juuri sinun täytyy aloittaa ystävien hankkimiseen sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat auttaa sinua."

  "Haluan vain...aina työskentelemistä 4.9.5 ja kaikkea ja kaikkia. Pelkään, että saat luojaansa. Olen pahoillani, sillä saat kuluu niin paljon aikaa ja energiaa, I'll yhtään mitään. Se, mitä me puhumme jatkuvasti, Shawn. Jos kyse ei ole työtä, mitä hyötyä on?"

  "Parempi kysymys on, jos et voi myydä , mitä se on? Ennemmin tai myöhemmin kaiken myymisestä. Sen ei tarvitse olla niin vaikeaa."

  Eikö janine voisimme tuntea hänen kasvoillaan näköinen väsyneitä, tavasta, jolla hän tuntui aina, kun heillä oli näitä keskusteluja. "Se on helppo sanoa", hän sanoo. "Olet luonnollinen tämän asian: verkko- ja ihmisten kestittäminen ja liimaus ihmisten kanssa riippumatta siitä, keitä he ovat. En ole siitä. Jos maalini ampuisivat side juuri ketään juuri siksi, että ne ovat siellä vain siksi, että mielestäni se auttaa minua. En ole juuri mitään" sellaista henkilö."

  Shawn ravisteli päätään, voivan olla. "tällainen ajattelu on ensiksi you've got aloittaa psyching itsesi ulos. Ihmisiä, jotka voivat tehdä jotain et ole juuri mitään kansaa." Nämä ovat ne ihmiset, joita tarvitaan, kun olet menossa."

  "Ne ovat tylsiä. Ne eivät ole luova ja ne ovat tylsiä."

  "Uh uh." Hän on wagged varoittavia sormi ilmassa. "There's jotain mielenkiintoista tietoa kaikille. Sinun on vain tehtävä löytää kiinnostavaa ja nolla. Suunta muuttuu "oikeudenmukaisiksi henkilöä", jota joku tiedätte. Ja tietäen, että joku vie sinut oikeasti mentävä. Se mitä isäni opetti minulle. Näet."

  Eikö janine kevyesti, ellei sillä ole mitään perustetta saada itsensä ympärille tai ohi. "Jos sanotte niin, I guess..."

  "en sano", sanoi Shawn tyypilliseen tapaansa nopea kaksikerros luottamusta. Eikö janine joutui myöntämään, että kyseessä oli yksi laatujen hänestä hän sai houkutteleva - kun hän oli pukeutunut.

  Hän vetäisty hänen iPhone pocket hänen puseron tarkistaa ajan. Hänen kulmakarvat kaareviin hieman kohdasta, että on jo myöhä. "Oho, hitto, se on lähes 1.00 ja minun on kaikkialla kampuksella luokan. Inhoan sitä, kun teen aina myöhässä. Olen tällainen taiteilija."

  Shawn suuria ystäviä häntä: "oikealle. Olet oma pikku taiteilija." Ja hän nojautui eteenpäin koko taulukko antaa hänelle toisen kiss. Samaan aikaan, Eikö janine nojautui eteenpäin, vaikka kiss pääsemään alas kahvalla hänen purettu salkku ja suutelevan Shawn hän nostaa tapauksen - joka laski auki ja heidän verensä asiakirjassa sisältö lattialle.

  Tammikuun puolivälissä, Eikö janine kuullut hänen pieni välikohtaus, ja hän sai huulet, Shawn ja katsoin alas lattialle ja pikku huippunopea kuvasarja luonnos sivut hän oli vahingossa. "ei todellakaan!" hän itki. "asiaa! Mä en tarvitse tätä nyt!" Ja hän heti laskeuduttu alas asti tapahtumatietoja kerätään piirustukset ennen kuin kukaan näin heidät tai, vielä pahempaa, huolimattomasti päälle astutaan tai kaatunut jotain.

  Nopeasti, Shawn oli puheenvuoro hänen kanssaan, kerätä ylös läikkyneen luonnostelmista. "Tämä on uusin kamaasi?" hän pyysi. "juttuja en ole nähnyt vielä?"

  Eikö janine pääsi ohi piirustusten Shawn kämmen. "Nopea, haluaisin saada, jotta voin päästä ulos tästä".

  Shawn hampaat irvessä kuvia hänen käden ulottuvilla. Odota yksi minuutti. Haluan nähdä viimeisimmän. Tiedätte, miten näen mielelläni teidän upouusi juttuja..."

  "Shawn!" hän pyysi häntä, ahdistunut.

  Hän heilutti häntä ottaen piirustukset molemmissa käsissä, jotta saataisiin parempi katsoa niitä. "yksi minuutti, minuutissa. Haluan vain nähdä..."

  Heti, että hän keskittyi hänen silmiinsä, charcoal tutkimuksia hän oli tilalla, Shawn ääni jää hänen kurkku, niin kuin hänet olisi törmäisimme yllättäen kuristetulla. A tainnutus ja seisovan tasopinnat näkyvästä järkytyksestä valtasi hänet. Eikö janine katseli häntä, huohottava turhautuneena, joilla ei ole aikaa.

  Lopuksi Shawn stammered: "W-wh-mitä helvettiä! Mitä helvettiä, Eikö janine? Nämä...nämä... ja he..."

  "Sikstiiniläiskappelin alastomilla miehillä, Shawn", hän valmis hänelle. "Sikstiiniläiskappelin alastomilla miehillä, elämäni piirustus luokan, jota ei pitäisi katsoa ulos. Jos et anna minulle ne takaisin, joku selainohjelmaan loukkaantuneita siitä, että mallin privates ihmisoikeudellisia keskellä ylioppilaskuntaan. Olkaa siis...

  Shawn, hänen kasvojaan, pale punaiseksi, kytketty päälle piirroksen kohtaamaan hänet ja totesi. Jos ääni kuuluu hälytysääni Eikö janine ole ymmärtänyt, hän kysyi, "Tämä kaveri...tämä kaveri mallinnetut oman luokkaan?"

  "Kyllä", hän vastasi. "Hän on uusi malli. Hän meille eilen."

  Oudon äänen, Eikö janine mystifioida, Shawn jatkoi " Tämä kaveri. Tämä kaveri juuri täällä ? Hän oli dokumenttiluokan, mallinnus, yesterday?"

  "Kyllä, hän oli? Hän oli! Mitä te...?"

  "Hän oli mallinnus? Karu naked? Hänen junk hengailua seassa katsomossa edessäsi? Häntä? "

  "Hän oli alaston edessä koko luokan, Shawn. Se mitä me teemme. Te tiedätte sen. Nyt pyydän teitä minulle piirustukset ennen vaikeuksiin?"

  Mutta Shawn jatkoi kytkimen kuvitukseen kuin jos hän olisi halunnut purista elämä, kuva näyttää harmaana. "poika narttu!" hän joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta, neito, frowning.

  Eikö janine katseli hänen sananvapautta, täysin ymmälläni. Miksi hän reagoi siten jossain piirroksista? "Anteeksi", hän sanoi, kurkottelemaan papereita ja yrittää parhaansa, väännä ne hänen käyntiin ilman sormia erikoistekniikan ansiosta art "Tiedätkö hänet?"

  Shawn shot Eikö janine palaneen ilme ei oikeastaan tarkoitettu häntä, mutta hän saattaa tuntua lämpöä. Hän antoi yhden nykäisemällä kannesta luonnos paperit ja ikään kuin nimettömät reflex Shawn lopuksi mennä. "tunnistettava häntä? Tiedän tämän äpärä?" hän vastasi. "Tämä kaveri ja muistelen niin. Haluan tietää mitä helvettiä hän täällä teemme ja mitä helvettiä kuvittelee niin, jotka vaarantavat karu naked edessä tyttöystäväni! "

  Kerää viimeisten hänen erinomaisesta työstään sekä pyrkii se salkkuun, kun ei otetakaan silmänsä Shawn, Eikö janine uudenvuoden kuntoiluhaasteesta vastattu, hän sanoi hän vain siirtää tänne. Mikä tämä kysymys, Shawn? Mikä on big deal? Miten on mahdollista, että häntä?"

  Pakkaus, salkun ja toivottaa hän voisi jotenkin tehdä saman myös käsittämätöntä reaktio hänen tekemästään työstä, Eikö janine katseli Shawn polttaa kuumempia kuin toisessa. "Hän kertoi juuri siirtää tänne? Hän kertoi , että? Hän puhui?"

  Nyt Shawn ääni oli nosto- ja Eikö janine ollessasi vilkuillut nopeusmittaria ympäri ylioppilaskunnan pelkäätkö häiritsemisen järjestämällä ja ihmisten reaktioita. "Kyllä, hän puhui minulle", hän vastasi, että heikot, levottomien kohteiden valokuvaamiseen äänellä. "Voisitteko kertoa minulle, mitä..."

  Mutta Shawn leikkaa häntä: "Hänellä hänen pirun vaatteet päällä, kun hän puhui?"

  Eikö janine alkoi kärpäisen kaltaiset kuin jos hän olisi täydellinen palje ja ylioppilaskunta ei ollut laiva soveltuu myös kokouksien. "En halua puhua tästä sen enempää", hän sanoi, "kunnes hieman rauhoittua ja selittää minulle, kuinka
te tiedätte Tyler ja miksi olet toiminut tällä tavalla."

  Shawn näytti siltä, hänen päänsä olisi isku puhdista sekunnissa. "Miten tiedän Tyler? Mistä tiedän hänen kanssaan? Tyler Austin on sitäkin ikävämpää, niin tunnen hänet! Hän on käärme ja äpärä ja suoranainen riistapelto ja hän voi luottaa, miten freaking tuntemaan häntä! Tyler Austin on roskaa!"

  "All right", hän sanoi - valmiina ottamaan askeleen taaksepäin Shawn ja tässä kaikessa ruutitynnyriksi tilanteeseen, jota hän piti vähemmän minuutin välein. "Minulla on kadehdittavan tyylikkäästi koristeltu. Emme voi puhua tästä aiheesta, minun on matkustettava."

  Shawn tuli pöydän ympärillä ja Eikö janine edelleen ja täysin shokissa, saavuttaneet ja nappasin hänen rajoitinkaralla. "Listen", hän vaati - oikeastaan vaatineet --"en halua voit nähdä hänen kanssaan."

  Nyt saamme vihaisia, Eikö janine wrenched hänen varsi vapaaseen ja viivästyttänyt osoitamme sormella häntä, varoitus hänet seisomaan hänen maahan. "Sinulla ei ole mitään oikeutta kertoa minulle, Shawn. Hän on malli oma luokka; olen tapaamaan häntä."

  "alasti!"

  "Totta kai!"

  "hänen junk hirttäminen kasvosi!"

  Eikö janine oli nyt halutaan slap häntä tyhmä. Tai stupider. Hän astui lopettaa itse tekevät juuri niin. "All right", hän sanoi neito sävy vastaamaan hänen "nyt olet vasta raakaa inhottavaa ja en ole kuunnellut tätä enää. Minun on matkustettava enkä puhua teille enempää."

  "Olet gonna, joten teurastajan pojaksi narttu näyttää hänen kamaasi?"

  "Se ei ole minun asiani "" hän voi tehdä mitään. Olen opiskelija; Tyler on malli. Näin se toimii."

  Shawn kilpailutettu kätensä eikä eleenä hyväksymistä mutta vähentäneensä myöntämäänsä ja niiden keskittäminen. Hän asui vielä syttynyt kiehumispisteeseen. Okei. Kunnossa. Tyler Austin malleja - seuraavankin naked edessä ja tyttöystävä, vähätteleminen tyttöystäväni jälkeen saamme naked hengiltä. Ja olet hieno . No, en ole. Tämä mies on huono uutinen. Hän ei voi luottaa. Hän on täällä hyvästä syystä. Ja olen tekemään asialle jotain. En ole lainkaan lisää hänen paskaa, Eikö janine. En ole."

  Ja ilman sanaa, Shawn päällä hänen pystyasentoon ja meni väijyminen, Ylioppilaskunnan jättäen Eikö janine liikutuin ja saattavat hermostuttaa ihmisiä. Hän voisi käytännössä tunne silmissä muut lapset hänen ympärilleen, tuijottaa häntä ja yhtäkkiä katseen pois. Hän maa järisi, jossa hän seisoi. Sinä aikana hän olisi tiennyt Shawn on intiimi hänen kanssaan, hän ajatteli tuntemaan kaikki hänen tunnelmiin. Tämä oli yksi asia, jota hän ei ollut koskaan nähnyt, ja se syystä huolissaan hänen. Miksi poikaystävä ja Tyler Austin? Hän jopa haluavat tietää? Hän huomasi hän tarvitsi tietää.

  Ja että hän ei siitä, kun hän sai selville.

  Yhtäkkiä raportoijien uudelleen hänen myöhäisen ajankohdan luokan, Eikö janine otti syvään henkeä ja vauhditti poistumisesta.

  Pelkkä lento portaiden yli koko kohdetta, Tyler oli katsellut kaiken hiljaisuudessa. Nyt hän laskeutui ja ajoittain umpinaiselta ja pohdiskelin mitä olin nähnyt - ja mitä hän oli kuullut, Eikö janine ja Shawn kohottivat äänensä, että se kantaa häntä. Hän oli kuullut hänen nimeään. Ei ollut epäilystäkään siitä, mitä on tapahtumassa.

  Tyler pohdiskelin mitä tämä kaikki tarkoitti. Hän oli odottanut jo nukkumaan, Eikö janine, perusteellisesti sexed häntä, ja oli deed ennen Shawn hän oli esillä. Tämä oli jotain hän ei ennakoida. Asiat olisivat voineet mennä paljon monimutkaisempi.

  Lopussa

  Zoveel hield ze schilderen, Janine velden vond het altijd lastig om schoon te maken uit haar borstels. Zij staan boven de gootsteen, met zeep en reinigingsmiddel poeder om de accumulatie van olie en acryl van kwasten dat was gedrenkt in terpentijn voor uren, en zou dit alles laat haar handen gevoel als een paar oude leren jassen met gedroogde lederen vingers op hen, en zij zou hebben om ze kun met lotion om hen het gevoel als een 20-jarige meisje de handen. Schoonmaak haar borstels was een hele klus, maar ze wilde alleen maar dat het zo makkelijk om de smurrie uit haar eigen leven, want het was te krijgen.

  Op verdienstelijke wijze haar vriendje was alleen probeert te helpen. Er waren zoveel dingen zij genoot over Shawn. Hij had een goed gevoel voor humor, hij was een goede luisteraar, hij had de spreekwoordelijke "goede hoofd op zijn schouders," en hij had een beetje tropischer prachtig gezicht en lichaam gebouwd voor de slaapkamer--waar ze waren gewend aan besteden veel tijd. Shawn Brown betekende, maar op momenten als deze maakte hij haar het gevoel alsof haar ogen waren de verf en terpentijn wervelende weglopen.

  Met haar lange donkere haren naar achteren in een staart en een voorschoot bescherming haar trui en designerjeans, Janine werkte de smurrie uit haar penselen en liep warm water overheen en af en toe flitste een glimlach van haar mooie blauwe ogen gezicht op Shawn terwijl hij sprak over een onderwerp dat Janine gevonden vermoeiend maar niet te negeren. Het onderwerp was in feite onmogelijk voorbij te gaan aan als de manier waarop Shawn keek uit het flanellen hemd en khaki broeken waarin zijn lichaam is momenteel verpakt. Alleen met zijn korte, perfect geprepareerde bruin haar, zijn knappe The All-American Rejects gezicht, en zijn killer smile, Shawn was de alleskunner die een meisje en niet een paar jongens zullen willen gaan en krijgen. Maar voeg in dat lichaam mager, gladde, effen spier en wat hij presenteerde haar wanneer alle kleren eraf, en hij werd de alleskunner die een meisje meest wil komen halen. Wat Shawn was haar op dit moment echter was iets dat Janine steeds wenste dat ze konden vertellen om te verdwalen.

  "Ik zeg niet dat je omschakelen naar business, honing," Shawn zei. "Je bent een kunstenaar en je bent geweldig. Dat is wat je zou moeten doen; het is wat je het beste bij. Alles wat ik zeg is dat als je het als kunstenaar You've got te denken tenminste een beetje als een zakenvrouw."

  Janine zuchtte, zet het water en trok haar kwasten onder de kraan. Schud de natte haren in het hulpprogramma wasbak in de klas, zei ze, "u hebt gezegd en ik weet dat je gelijk hebt. Het is gewoon...je weet hoe ik denk over het werk. Het werk is waar het over gaat. Als ik al mijn tijd gehussel en marketing en promotie, wat overblijft voor het werk dat ik ben echt in?"

  "Het gaat om budgettering," aldus Shawn. "Je begroting, net zoals u het budget voor geld, en dat is hoe je het geld, zie? U maakt een plan van wat tijd overhoudt en wat u doet. Het is niet zo moeilijk; you can do it like a spreadsheet. Ik zal ook laten zien."

  Janine liet een andere, veel zwaardere zucht. Ze klonk alsof ze wilde gewoon krullen in een bal, gaan slapen en nooit meer wakker wordt. Wijlen mevrouw M.H. Lesmeister uit de gootsteen, verleden Shawn en naar de kamer waar hij klasgenoten bezet waren ingepakt hun bevoorrading en zetten hun werk in uitvoering op de planken voor later. Shawn volgde haar naar de kruk en ezel waar zij had gewerkt en keek naar haar slip haar borstels in een onopvallende tas op de vloer door haar stoel. Ze zei niets omdat ze stuurden de onopvallende tas, stond een back-up en slingeren over een schouder. Shawn was met haar lang genoeg om te weten dat haar stiltes waren "stille" alleen voor de mensen om haar heen. Na haar haar moment van rusteloze quietude, vroeg hij, "What are you thinking?"

  "Wat ik denk altijd als je dit naar voren brengt," zei ze. "Ik ben een kunstenaar. Ik ben een creatieve duizendpoot. Ik weet wat ik doe, en wat ik doe heeft een grootte en vorm. Het is natuurlijk voor mij. Ik ben geen boekhouder, Shawn. Ik zal gewoon met een business major."

  Als bemoedigend als hij wist hoe, Shawn antwoordde: "Janine, ik weet het klinkt als ik probeer te veranderen in iets wat je niet bent. Echt, ik ben gewoon zeggen dat er al een heleboel, succesvolle kunstenaars, en omdat ze op die manier werd door hun kunst als een bedrijf. U hoeft niets te veranderen in een accountant, gewoon meer van een manager. Ik zal u tonen; het was zeker niet slecht. Dat beloof ik."

  Janine haalde zijn schouders op, nog steeds lekker moe, maar meer accepteren. "Ik weet dat je gewoon na te denken over onze toekomst. Het is net als ik denk aan de toekomst, denk ik aan mij het werk doen, getting it out there, en krijgen uitbetaald. Althans, ik hoop dat ik krijgt uitbetaald. Het maakt vee
l meer over wat je doet dan wat ik doe. De wereld is niet leuk om creatieve mensen."

  Hij dichter en leg zijn handen op Janine's schouders alsof ze pour eigen kracht in haar. "Nou, er is één man in de wereld die je doet zijn echt leuk om een creatieve duizendpoot. Eén wie nou mooi donker haar en een warme vorm en..."

  Janine heeft een vinger op zijn lippen om hem te stoppen. "Don't go", zei ze. "De professor zou terugkomen."

  "Okay, ik zeg gewoon, we hebben allebei carrière onderbreekt voor ons, ik weet het. Ik wil gewoon het meeste uit te halen. Ik zal je; je zult zien dat er een uitstekend werken."

  "Als je zegt het, naar ik meen," zegt hij.

  "Goed. Altijd geloven wat Shawn zegt. Shawn weet het beste." Hij maakte bij haar met een zekerheid was slechts gedeeltelijk een pose. In de tijd dat Janine was met Shawn, zij hebben bericht er zijn momenten wanneer hij geveinsde arrogantie, maar was niet geheel faken. Ze aanvaardde dit slechts als Shawn wordt Shawn. Hij keek uit de hoek van zijn oog bij de ingang van het klaslokaal, waar studenten werden neerlegging, maar de professor, waar hij was gegaan, was niet terugkeren. Uit de kust duidelijk, hij stoven dichter en vloog een snelle kus.

 

‹ Prev