ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 93
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 93

by Gillian Joyner


  _______________

  Tuona iltana, hänen huoneeseensa, Eikö janine oli varattu eikä art mutta näyttivät muiden suurten pursuit hänen college kesto: kirjoittaa kirjan. Tämä oli hänen englannin kirjallisuutta luokka, ja se oli kova pähkinä purtavaksi. Getting sanat suustani ja hänen päänsä ja ruudulle hänen MacBook tuntui yrittämällä liikuttaa jäykällä ohuella pensselillä seurannut viemäreiden tukkeutumista kautta akryyli maali ilman hyödyksi tärpättiä voiteluun. Sängyllään hänen potilaspaikka MacBook, hänen, hän erittäin mielellään halunnut että kyseiselle vastaavasti ei olisi tullut mieleen. Ajatus "Voitelu" vei hänet takaisin tänä aamuna luokassaan. Yhä muistissamme, jotka vaarantavat Tyler on tehnyt erittäin "Voideltu".

  Koko ajan, kun hän ei tunne, Tyler oli auktoriteettia ainoastaan häntä. Ajatuksena oli täysin vastakkaisia. Oli lähes kahta tusinaa muita lapsia elämänsä piirros-luokka ja Tyler seisoi istuu, ylämäki, kyyristymistä, ja taitettava kaikille ja vähän rahaa se toi hänet, Eikö janine yksin. Mutta samalla tavalla kuin hän tuntui löytää mahdollisuuksia esittää kohtaamaan hänen suuntaan. Se oli vain mielikuvitus, että hyvältä se tuli pois ajotasolta hänelle ateljeeteline puhui koron kuin suhteesta taiteilija ja malli? Ei tullut kysymykseenkään, että Tyler oli mestariteos. Hän ei rakennettu samaan tapaan kuin jalkapallon ammattilaispelaajaa tai paino nostin. Hänen ruumiinsa oli enemmän kuin suuri sukeltaja. Eikö janine ei voi kuin ihmetellä, jos jossakin päin, siellä kampus voisi olla hyvä tuuri tyttö - tai jopa, että hän saa toinen poika--into, jonka hän piti sukeltaa. Mitä hän näyttää vyötärön alapuolella on varmasti tyydyttävintä "plunge".

  Täysin läsnäololistaan Eikö janine ravisteli hänen päänsä ja anna pitkää raadamme turhauttavaa. Ehkäpä, hänen kenenkään estelemättä jonkin aikaa hän vent tarpeeksemme saada työtä. Säästää hänen tekemästään työstä ja tietokone, hän kiinni sitä ylös ja aseta se hänen yöpöydälle. Sitten hän meni tuolin, johon hän oli kasattu hänen kirjoja ja tarvikkeita. Nojaa selkä oli hänen salkkunsa, jonka hän on purettu. Sisäpuolelta se on poistanut piirustuksia, ja hän oli tehnyt hänen sketch pad tänä aamuna. Siellä hän oli charcoal ellei lihassa. Tyler: kaikki tyylikäs, tiukalla lihasten; stubbly-komeita makuuhuoneeseen ja auliisti kurvaa siviilikonfliktinesto hung vyötärön alapuolella. Mitä hän tekee piirustus luokkaan? Kuului edessä on kamera. Hän oli...hän oli...

  Eikö janine valtiovarainministeri rypisti ajatellessaan, että työnnetään tiensä epäkohteliaammin eteen mieltään. Hän ei ollut poikaystävä. Hänellä oli yksi. Erittäin kuuma poikaystävä, joka oli tuomittu tyydyttämään hänen hyvin jo kuukausia. Mitä hän tekee henkisesti liikkuvan ympäri hänen art luokan malli ei ollut kuuma Business major on kehäpyörällä hänen kanssaan? Hän liukastui piirustukset takaisin tuotevalikoimaan ja zip takaisin ylös. Käytössä on siis järkevää ratkaista, hän meni hänen yöpöydälle ja hänen puhelimensa, jossa vahvistetaan vieressä MacBook. Eikö janine kohoamaan Shawn hänen yhteystietoja ja polviaan teksti: Mitä te aiotte tehdä asialle? Haluamme vielä ohi?

  Hänen sanansa takaisin hetkeä myöhemmin: olin juuri aikeissa 2 kysyä, onko u minulle 2. Olla oikeassa.

  Ja tulen täällä, hän kierteiseen takaisin. On, ja eikö Janine on tyytyväinen siihen, että hän oli nyt hänen huomionsa, jossa muistutetaan kuului ja että hän tulis pian olla tyytyväisiä entistäkin paremmin. Shawn oli epäilemättä seulomiseen irti oven hänen huone ja nopeaa jälkiä hänen suuntaan jo nyt. Hän halusi olla valmis hänelle hän on saapunut. Hän meni hänen komeroon, vetää pois kaikki paitsi hänen rintaliivit ja alushousut ja liukastui yksi erikoissuuri Wilson operaatio Huskysta T-paitoja, joita hän pitää juuri tätä tarkoitusta varten. Hän polkumyynnillä hänen vaatteensa luontoystävällisiä pesula kori ja palasi hänen yöpöydälle, jonka laatikon hän taiteili siveltimellä ja läpäissyt ripeä läpi hänen hiukset. Englanninkielisessä kirjassa olisi odotettava, ehkä tänään myöhemmäksi ja Shawn unta - olettaen, he saivat nukkua ennen hereillä pikkutunneille asti. Muuttunut ja harjattu, hän asettuneet paikalleen ja odotti. Tutki huoneen poikki hänen tuotevalikoimaan ja yrittänyt saada häneltä, mitä se sisälsi nyt. Tuijottaa, nahkakotelo, hän luuli Shawn ei voinut matkustaa tänne liian aikaisin.

  _______________

  Shawn tavallaan oli nopea ja hidas. Nopein asia, mitä tapahtui Eikö janine huoneen tuona iltana oli riisuutumiseen. Tässä mitään tasainen, Shawn's vaatteet ja kiveyksille loikoilemaan lattialla niinkuin Shawn on ihan nakuna elin asettaa kiveyksille sängyllä. Eikö janine tarjosi itseään hänen ja on tyytyväinen häneen. Shawn sai levätä.

  Sileä, lihas alastomuus ja pitkä ylpeänä pystyttämällä poikaystävä naisen miellyttämiseen, Eikö janine tuntui syyllisyyttä, ajatuksia, kun hän oli antanut ympärillään miettimään, että hänen oppilaansa. Mitä Tyler on Shawn ei? Shawn ei ollut rakishly unshaven kuten Tyler, mutta hänen kasvojaan oli yhtä komeita, hänen ruumiinsa oli yhtä sileä ja kova, ja hänen lihakset olivat itse asiassa paremmin määritelty kuin Tyler. Mitään hänestä oli kaikkea muuta kuin aistillinen iloa. Hän oli kaikkea tyttö soittimelta sängyssä hänen juuri täällä juuri nyt. Hän oli let him have häntä, ja haluan itsekin nauttia häntä. Ja hän teki.

  Eikö janine leviämisestä, The bed, Shawn suo valkeaa joulua tiensä hänen suuhun, hänen vartaloaan. Hän laiduntamiseen yli hänen rintojansa lankee polvillensa ja otti tytön puolestaan suuhunsa imee itseensä niitä, joilla palkitaan pebbly kovuus, että ne esittivät häntä. Kun imevä häntä kunnes hän luuli, että hän olisi sulaa, Traditionaalinen päiväpeitto, Shawn jatkoa suutelevan tai vatsan ja keskeyttää surkuttelemisesta nuolemaan hänen ympärilleen napani ja töki kärki polvillensa, Menimme sitten vieläkin pidemmälle ja kahinaa kuononsa pimeässä sotkeudumme hänen nivusten hiukset, täyttö hänen sieraimiinsa hänen tyttö-tuoksun. Eikö janine vatsaan ruusu ja laski vuoroveden kuin suutansa mennyt perille, ja hän otti käyttöön polvillensa, parted ja loisteliaita huulet hänen naiseuden. Hän quivered potilaspaikkaa, hänen sydämensä lauloi tunne Shawn makuista häntä. Märkä heilauttelemalla. polvillensa hänen yhtä märkä petals sanoa hänelle, että hän oli täällä.

  Shawn sai petals suuhunsa kuin hän oli tehnyt nännejä ja lähettää edessä järistykset ilon tulla ystävystyneet ja hänen tunnistamista laitteista sisempi saavuttaa lankee polvillensa kuin butterfly juominen rakas kukka. Eikö janine työntää itsensä ylös kasvojaan, joka tarjoaa hänelle kaikkea sitä, mitä hän oli, ja hän otti mielellään se likaantuu suuhun hänen sukupuolensa ja Ranskan suutelevan mollyn. Hän osoitti arvostavansa hänen pitkä huokaus ja makeat vaikertavat epäkuolleet mielellään olla blossom, jolloin hän saa virtaa. Hän muutti polvillensa hänen kanavan hedelmälihainen vähän love kahva, joka on ainutkertainen naisen kehoa swirled polvillensa ympäri ja sen päälle ja veti kärpäisen kaltaiset, jolla on kasvava huuman aika, kunnes hän ilo nousi ylös hänen ja ohjasi ohi. Eikö janine tuntui kuin hänen rasitetuista lihasryhmistä sulaa hänen luita, +2,7 ja hänen pitää otteessaan loppuun saakka. Hän tunsi itsensä kääntyy alas varaava nykyinen huvi, vaikka Shawn, hyväilynne kiihottavat tiikerin tavoin, nostaa kasvojaan hänen sukupuolensa, nostaa hänen ruumiinsa takaisin täällä ja pukin häntä. Sileä ja varma isku, hän antoi lävistys pituudesta. kappale siirtyvät Kytkentäkohdissa oleva tiivis Eikö janine välinen avoin reisien ja täytti hänen jokaisen sentin häntä. Laakerin yläosaa alaspäin häntä, kun hän antoi pitkä, husky curse of pure bliss ja innolla pisti työkalu, jolla se on tapahtunut.

  Eikö janine kääritty käsivarret hänen hartioiden ja riemuitsi, kutsuva Shawn's pumppaus ja läpitunkeutuminen. Shawn oli mielen ja kehon, seksiä yhtä paljon kuin hän oli työasioissa, ja milloin hän oli päälle häntä ja hänen sisällä hän antoi hänelle mitään epäselvyyttä siitä, että hänen erektio harjoitusjaksolla hänen äitinsä kohtuun hän oli tosissaan. Kuuma, innokkaat ja intohimoinen, uudentyyppinen liiketoimintaa. Shawn kierretty hänen rytmiin ja tarkkuus lasketaan ajaa niitä sekä varsinaiseen huimiin ecstasy. Hän oli kuin kone on suunnitelt
u pumppaus ja harjoitusjaksolla. Hän kuvitteli hänet inventointi jokaisen sävelen hänen teräksen kova tangon häntä, jokainen isku hänen haara häntä vastaan erään julkisuustempun, ja lisätä ne kaikki "plus"-sarakkeeseen joidenkin ahneita laskenta sukupuolen perusteella. Jokainen kiihkeää isku, Eikö janine on kireällä mutta Kytkentäkohdissa oleva aineosa, Shawn rakennettu ne mahtavat voitto vastineen ja jonka kalavarantoa osinko pääkaupunkiin. Läähättävän päälle hänen sekoittamalla hänen kuumaa hengitystä kiveyksille, kirous ja syyttely on juopuneita ekstaasin, Shawn ajoi hänen akseli kodin sisällä hänen, syvä joka kerta, kasvavat nopeammin ja tehoja tulviva kovemmin. Eikö janine kääritty itse ympärilleen ja pidetään tiukasti kiinni, se on saatava iskin beat hänen ja hänen haara, odotamme lopullista voitonjako. Viimeinkin Shawn toimitettu, jytäävät hänen voimakkaasti, että vihaiseksi petauspatja ja hänen luita. Hänen paksu valkoinen tuoton kaataa ja hänen silmistänsä vuotaneet glans, Eikö janine kohtuun, ja hän piti itseään syvällä hänen, jotta tasapaino niiden rakastettusi on maksettu kokonaisuudessaan.

  Shawn vetää pois hänen ja vierittänyt vieressä. Ne kääritään itsensä toistensa käsissä ja jaloissa ja Shawn antoi hänelle bonus pitkä, ylellinen suutelee nyt päättymässä, käsittele ensin yön aikana. Tällä hetkellä hän siirtyy hänen saaran takaisin ja kiipesi päälle häntä vielä kerran, kättään kappale sisään häntä toinen pitkän, kuuma, syvät näkemysten likvidejä varoja. Hän kiinni paljon toisen kerran, Eikö janine täyttö sarakkeen toisella vuodatuksen valkoinen väri ja tekee puistattaa taito hänen kaupankäynnissä. No niin, että markkinat kiinni. Kun toisen kierroksen suutelee, Shawn meni nukkumaan.

  Eikö janine asettaa hänen vieressään, märkä ja tahmea alla ja pistelyä. Hän katsoi minua, hän nukkuu siellä kaksi työtä hyvin tehdystä työstä. Hän muistaa ajatella, kuinka onnekkaita muutamia muita tyttö (tai poika?) kampus on oltava ja kauheat muistot Shawn sukupuolen lepattavat hänen elin, hän laskettuna omasta syötetyiltä siunauksilta. Mitä hän tarvitsee malliin hänen luokkia, kuitenkin raharikkaita kuumia, kun hän olla 32-54 vain muutaman tuuman päässä oli poika, joka teki niin onnellinen aina kun hän kipusivat hänet?

  Tästä huolimatta tietää omasta onni - Eikö janine silmäillessäni kääntämässä toiselle potilaspaikka ja mikä sen ulkopuolella: tuotevalikoima sisältää kaltaiseksi Tylerin kuvia. Ja hän ei voinut olla ihmettelemättä, kun hän näkis häntä seuraavankin kerran alasti ja laihan ja kovaa ja houkuttelevalta. Juuri niin houkuttelevalta. Hänen pitäisi tuntea syyllisyyttä ja hän ymmärsi, ajatellen toinen poika kun vieressä rakastaja, joka oli juuri ruuvattu häntä kahdesti ja tehdä se niin kauniisti. Hänen pitäisi tuntea syyllisyyttä...

  ...mutta Eikö janine oli artistin ja taiteilijana hän arvosti sitä kauneutta. Ja siellä oli kieltämättä Tyler malli oli juuri niin. Ja että hän odottaa tapaavansa teidät uudelleen.

  _______________

  Seuraava iltapäivällä Tyler naisdemokraatteja, Eikö janine: Ylioppilaskunta ja näkivät mahdollisuuden hieman laatuaikaa.

  Se oli lounasaikaan paikka oli niin kiire olisi tuohon aikaan. Ihmiset olivat sisään ja ulos myönnytys alueen ruokaa, haettuasi tiedot tietokannoista ja kiirehtii edestakaisin, yritysten toimistoihin tasoa. Tyler oli juuri palannut esittää tosite hänen mallinnus istunnon bursar viraston ja oli portaat johtavat alas ruokailuhuone, kun hän huomasi Eikö janine istuntoa itse saman pöydän ääreen, absently nauttien siitä drinkin samalla kun tarkastellaan joitakin malleja. Hänen salkkunsa lepäsi tyhjän tuolin vastapäätä häntä. On huomaamaton tapaa, jolla lehdistömme tarkastellaan piirustuksia, Tyler aavistaakaan niitä Sikstiiniläiskappelin alastomilla miehillä. Sen tarkoituksena on tarkastella hänen kasvoillaan, kun hän teki niin, hän oikein arvattu - tai toivoivat - että he olivat joitakin piirustukset hän oli tehnyt häneen.

  Hän on pysäytetty ja katsella hänen katsoa hänen työstään. Tästä vantage hän ei kerro varmasti, mitä piirustuksia. Mutta yhden kulman suutansa aikeilla pirullisen nähdessään. Se, että minulle on kinkkinen maatehtävä, Eikö janine? Oletko tarkistanut työtä teit minua - ajatella minua? Oletko ajatellut, että yksityisen istunnon olisi sama kuin vain? Jos se olisi--efektin tai minun? Käyttäisin aiheuttavat juuri sinua varten, kuten olin todella aiheuttavat juuri eilen. Voit piirtää minua yhtä paljon kuin halusit- ja keskustelen anna kosketat mitä piirustuksessa. Kosketa sitä ympäri ylös ja alas. Ja kokeile - ja suudelmia ja nuolukivi. Ja suck. Ja poseerata itseämme toisessa istunnossa - mukisematta. Kun näytti, mitä kaikkea voit tehdä keppiä ja harmaa, se olisi minun vuoroni osoittamaan, mitä voin tehdä my...

  Vasta silloin tuli keskeytymiseen Tyler työsuojelussa tuhmaa nukkeseksiä. Eikö janine kohotti hänen piirustukset jonkun lähellä. Tyler ollessasi vilkuillut nopeusmittaria siihen suuntaan, Eikö janine odotin - ja siellä hän oli.

  Hän näytti aivan yhtä jumissa ja itsekeskeisen kuten Tyler muistaa häntä. Shawn Brownin golden boy hänen kuningas-maailma hymyilemään, tuli sauntering - Eikö janine kokouspöydässä. Eikö janine, hymyilevien ja iloinen häntä, hänen piirustukset skannattava puoli alaspäin. Kopioitava puoli alaspäin - lisäksi komitea ehdottaa, että sirpaleet. Jos he olisivat paljon vielä elinkaaren piirustuksia, hän ei ole vaivautunut peittelemään niitä. Tyler päättänyt jäädä, jossa hän oli portaikko ja tahdikkaasti, pyyteettömän vapaaehtoistyön seurauksena se, milloin vain seuraavaksi tapahtui. Tarvittaessa hän voisi ankka nurkan takana häntä ja pitää itsensä poissa näkyvistä. Hän halusi nähdä, jos ei kuule, mitä exchange Eikö janine oli vanha kunnon Shawn.

  Kuten Tyler, Shawn nojautui eteenpäin ja antoi hänelle suuta. Hänen painolastisäiliöiden sunnuntaipuheiden fraaseja. Hänen mielestänsä kuvaelman pianosovitus sai itseään penkkeihin Eikö janine käännetty yksi Shawn tehdä samoin. Kostonsa hymy kääntyi rypistävän kulmakarvojani. Shawn, vanha, I'll bet luulet olet aika hyvä, erotettiin - aivan kuten aina ajatellut olevasi taitava kaikesta muusta. Aivan kuin olisit ajatellut olevasi parempi kanssa Wendy. Olemme vain muuta menneisyyttä kohtaan. Minulla on ehkä viettänyt viime vuoden Community College kuin täällä, mutta työskentelyä Toy rinnan hankin jonkin I'll bet et tiedä. I'll näyttää Eikö janine opin pian, odota, pal...

  Shawn kädellä, Eikö janine valikoimaan tyhjän tuolin ja hän liukastui piirustukset. Ilman pakkaus ylös, Eikö janine seisoi sitä vastoin jalan pöytää Shawn istuimme alas. Ja Tyler on seurattava, Shawn alkoi puhua hänen tyttöystävänsä. Etäisyydellä ja näin kovassa metelissä ylioppilaskunnan ei voinut tehdä, mitä he sanoivat. Mutta Shawn's hymy on pysynyt vakaana ja rumble sekä suoltaa sappi on sisällä Tyler pitää pintansa. Vanhan ystävänsä näytti aivan sama - vielä niin itsevarmoja, joten itserakas. Kaikki aina rakastanut Shawn. Kaikki ovat aina kuunnelleet Shawn. Tytöt halunnut häntä. Muut pojat kunnioittaa häntä. Epäilemättä joidenkin muiden boys halunnut häntä. Kulunut aika high school olivat tehneet hänestä yhtä alfa-uros. Shawn isä työskenteli sijoituspalveluyrityksen kaupungissa. Hän oli ylempi, Vice President. Shawn minulla on aina ollut raita on samanlainen kuin vanha ihminen: muotimerkki, sekoitin, Moneymakerin kaltaisista pelaajista tunnettuja. Isä todennäköisesti saa häntä työn yrityksen jälkeen valtakunnanpolitiikka. Shawn oli aina nähnyt itsensä tulevaisuudessa kapteeni sijoitusalaan tulevan monen miljonääri tai jopa miljardöörin toimitusjohtaja. Hän oli aina sanonut , että tulevaisuuden täynnä jahteja ja suuttimet ja pakottaa kaikki uskoa, että hän voisi tehdä se tapahtuu. Tyler aina huomanneet, millaisia olivat vaikuttuneita oli Shawn ja katsoivat, eikä kukaan muu ei voi koskaan olla yhtä vaikuttunut Shawn kuten Shawn oli kesällä 1923.

  Tyler katseli varmasti kaksinkerroin naurusta, Eikö janine maksoi hänen entinen arvosanoin luokkatoveri ja tunteilleen hänelle sisällä nousi kuin laskuveden aikana. Mitä hänelle kertovat, Shawn vanhassa pal? Oletko häikäisevä hänelle suunnitelmasi teidän nopeutetun executive elämään? Oletko hänelle kertovat, miten muutamiin festareihin kaltaiselta fortune liikkuvien muiden ihmisten rahoja ympäri ja kaikkia paikkoja, muuta menneisyyttä,
ja kaikki juttuja, joita muutamiin festareihin ostaa? Mitä jos jotkut investointeja go kehitysmaille? Mitä jos joku muu saa pyyhkiä pois ja menettää niiden paidan ja housut? Mikä on sen, mitä tapahtuu jonkun muun eläke- ja eläkkeelle jääminen tai jonkun muun kotiin? Jonkun toisen perheen kanssa? Mistä on sinulle? Sijoitukset ovat riskialttiita, muista, mutta kukaan muu syrjäytymisuhkaan koskaan koskettaa välittäjä tai yrityksessä. Ne, ne buddy? No, jotkut meistä siirry parempia kuin toiset. Ja jotkut meistä älä unohda heillä oli määrä siirtyä...

  Joten Tyler katseli, Eikö janine Shawn ja säilytetään hänen silmiinsä, palkinto.

  Neuvottelupöydässä, Shawn sanoi, Eikö janine "isä kertoo minulle, että hän haluaa minun tuoda sinulle illallisen klubilla uudelleen. Meidän olisi mentävä pian."

  Eikö janine allekirjoitettu ja katselin lempeästi. "ravintolaan country club? Oikeastaan? Kaikki nämä ihmiset?"

  " " noita ihmisiä" on isä toimii ja pelihaluja Jorin kanssa. Heidän asiantuntemukseensa rahaa ja yhteydet, ja ne ovat hyvä tietää." Hän nojautui eteenpäin, toteuttaa mielekkäästi. "Osa iski jopa rahat taidetta."

 

‹ Prev