ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 137
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 137

by Gillian Joyner


  Tämä oli tulossa on bounty.

  Jos he olisivat jo turvallisesti takanapäin kaksi taloa takanaan, tämän matkan yksin olisi tehnyt yö kannattavaa. Mimica jatkoivat matkaansa puu, Hawk pysähdyksiä, nosta raskaita 5906 seinästä ja työnnä ne omiin käsiinsä. Toimi nopeasti ja äänettömästi, ne on täytetty laukkunsa ja tonttuleikit pakattu tiivistettyihin, bow-koristavat lahjoja.

  Ja sitten Rush kuullut naksahduksen, että hän tiesi liiankin hyvin.

  Hänen pallot lähes hypähti ylös hänen vatsa, hänen ihonsa vapautuvansa kylmässä hiki. Hitaasti, hän hahmotti suuntaan ja melua.

  "Älä siirrä", ääni kuiskasi takaapäin aseella uhaten. Rush Leuka putosi, ja hän halusi nauraa. Hän tiesi, että äänellä. Hän tiesi, että kasvot. Hän tiesi, että elin.

  "Kuuntele, en halua mitään vaivaa, joten jätä juttuja ja vaikeasti hahmotettavissa," hän sanoi, hänen äänensä vahvasti vain pienimmätkin konsolipeleihin eloa. Hän oli pitkään pistol tasainen; jos hän ei ollut sanoinkuvaamattoman hänen menettelyään baarissa, hän oli nyt.

  "Ricky", hän sanoi, että hänen oma äänensä kuuluviin alhainen. Hän katseli silmiänsä kasvaa ja pistoolin liikkuvat hieman alaspäin, kun hän nojautui eteenpäin, jotka yrittävät saada paremman näköinen häntä. Fat mahdollisuuden; hänen ski valmistetut hygieniamaskit on mahdotonta kertoa kuka hän oli. Pitkällä hetki sitten hän oli tehtävä päätös. Seuraa, mitä hän sanoi, jätä ja että on otettava käyttöön, luottaa sen häviämisestä tai itseänsä ja toivon parasta.

  Hän tiesi, että hänen looginen, jonka valinta oli epätodennäköisempää saada hänet vangittu joulun tänä aamuna.

  Syvällä sisimmässään hän oli hyvin erilainen käsitys tyttö hänen eteensä tekisi, jos hän paljastaa itsensä.

  How do you know my name?" hän kysyi, nosta gun uudelleen, vaikkakin nyt se teki ravistetaan kevyesti kätensä. Tämä ravistelu oli päätetty lopullisesti; hän ei luota siihen, että hän ehkä saa pelästyttää viime hetkellä ja luiston hänen sormea, jotka laukaisevat.

  "Ricky, on minulle", hän sanoi, nostaminen kätensä hitaasti, kämmenet avoinna, näyttöön hän aseettomaan. Näytön alareunan hänen naamionsa, hän veti hänen päänsä yläpuolella. Ulos nurkassa hänen silmänsä, hän pystyi näkemään roistojen Räjähtäviä tietokonehuoneita tai käsittämättömiä toimintajaksoja tuijotuksen silmukkaan alkamiseen peite.

  "Rush!" Ricky sanoi kaiken tuulahduksen, ja hän nopeasti tehnyt shushing ele. Pistoolin laski hänen rinnallaan, hänen suuhun menee löysälle, sillä hän katseli häntä ymmällään.

  "Mitä…mitä…pyhä paska! Mitä teette ?!" hän kuiskasi valuuttakriisiä, gun edelleen.

  "miltä se näyttää?", hän sanoi. "Olen sanonut sen, mitä siltikin kaveri olen, Ricky."

  Hän ei nähnyt hänen silmänsä epäröintiä, sekaannusta yhteisymmärrykseen perustuva palvelunesto hyväksymistä - lopuksi sammuminen jonkinlainen kompromissi. Hän pitää edelleen hallussaan hänen kätensä auki.

  "Nyt otamme , oikein? Olemme vain gonna irtoamisen, ei se haittaa, okei?" hän sanoi, perääntymässä. Hän kuuli huijarit ja Hawk liikkuvat takanaan, laukkunsa putoamista maahan täynnä näennäisen saalista. Ricky silmissä välähti, valojen palaessa, kohtauksessa Jackin roolissa ja niiden dark aikeita. Ja sitten yhtäkkiä, että lukkosylinteri huomautti suoraan Rush vielä kerran. Hänen käsivarsiensa lensi ja Hawkin Crooks paleltui kuoliaaksi.

  "ei todellakaan et ole", hän sanoi, hänen äänensä akordin reipasta karjuntaa sihinä. "En minä tiedä mitä aiot tehdä yhdessä kaikkien perheen paska mutta... mutta..."

  Hän tuntui olevan taistelusta perusteellisesti sekaannusta, jonkinlaista sisäistä taistelua. Mutta kun hän korosti jälleen kerran luottavainen.

  "Mutta se on luultavasti parempi kuin haluaisimme. Imuroi laukut", hän sanoi, että epäselvä hätäiseksi liikehdinnäksi, selkä seinää vasten. Kukaan ei siirretä. "Olen tosissani."

  Takanaan, Rush's kamut teki, niin kuin hän sanoi, on kiire.

  "Ja olen mukana tulee sinulle", hän sanoi.

  "Ricky" Rush sanoi, Räjähtäviä tietokonehuoneita tai käsittämättömiä toimintajaksoja. "Et halua..."

  "En", hän sanoi, ja pimeässä hän pystyi näkemään hieman pienen toivonpilkahduksen hänen piikit mahdollisimman hän hymyili. "olinkin juuri ajatellut tällaista."

  "Ricky, se on järjetöntä," sanoi kiire valuuttakriisiä, että hän oli tehnyt sitä nyt. Miksi hän ei ole koskaan hullu, ennen kuin hän on juuttunut hänen dick? "Mitä mieltä olet tästä? Reippaana partiolaisena matkasta?"

  Se on hyvän mielen kadonneet ja vain silmät, jotka kuvaavat kimmeltäviä valoja.

  "vie minut kanssasi tai Intel® Core™ i scream", hän sanoi, ja hän tiesi, että hän tarkoitti sitä. "ja koko parlamentin herää."

  Vekatut ja varmuuskopioida vastaan nurkkaan, Rush ei ollut valinnanvaraa. Hän pudotti hänen käsivarsiensa lihaan, taidokas olkapäitään.

  "Alright, crazy bitch", hän sanoi. "olisikin kunnossa. Mutta olemme brändinä menossa oikeaan vitun nyt. Ja mitä luulet on gonna sattuu… hyvin, mikä on mielestänne gonna ?"

  Tämä on hampaat uudelleen.

  "I Won't tielle, Rush", hän sanoo. "lupaan. Haluan päättää puheenvuoroni alussa ennustimme taaksepäin. Se on minun joulua."

  Muisti, Rush's cock riuhtaisemalla eloon. Pahus. Tyttö oli psyko, mutta hän edelleen sai veren sykkimään. Ja vitun hän antaa hänet payback tämän pikku kohtauksen? Hän oli kuitenkin varma, että olisi. Turhautuneita, mutta hieman huvittunut siitä huolimatta hän, hän teki sen jälkeen kun ele ovea. Kuten hän sulki aiemmin häntä, asetta edelleen kädestään, hän nojautui eteenpäin tiiviissä. Hän tunsi kuten peppermint ja suklaata.

  "Mikä oli, te sanoitte kärsivällisyyttä?" hän kuiskasi ylöspäin. "En usko paljon."

  Ja hän oli mennyt, ulos rästäiden horisontaaliset ja alas käytävällä. Kääntyminen ja kärsivät velkataakasta, hän oli tavannut hämmästynyt, utelias uteliaat katseet loitolla. Hän growled ja shooed heiltä; he'd vielä aikaa keskustella kaiken takaisin. Päästä osaksi hänen hallinnassaan, hän keskeytti hänen kaksisuuntainen ilmoittaen Simontien pitäisikin tuoda ympäri.

  Ulkona, koska ovessa heilahdellut kiinni takanaan, Rush tarkastelu Ricky huono vaatekomeroon valintoja. Hän shivered kylmän Connecticut yöllä ilman, että vain pari joulun näköinen nilkkaimet sekä niiden joitakin fuzzy sukkia, ja pitkä villapaita. Grunting ja närkästynyt, mutta silti riittävän myötätuntoinen vihaamaan hänen shivering, hän unshouldered omasta heavy sarkatakista - ja se draped hänen ympärilleen. Hän kohotti, hänen suuhun, lämmintä hymyä.

  Ajovalot kytketty nurkka. kierrettävä pihassa ja neljä numeroa huippupisteet, toisin kuin takaportteja van kääntää auki. Jokainen ihminen astumassa hänen erotettiin sisäpuolelta siten, ryömivät vuoteessani taakseen, Ricky ottaen taakse. Napsauta, ovet kiinni, ja van kuorittuja, ottanut kantaa hautaan.

  "Mitä vittu tämä on?" Tech sanoi, eying tyttö.

  "Joopa joo, Rush, mikä on todellinen vittu?" Crooks joukkoon, että huutaminen melee, repeytynyt hänen ski mask, naama punaisena ja vihaa.

  "mitä helvettiä oli minun tilanteeni" Rush sanoi, pelimarkkinoille. "mitä tapahtui!"

  "Um, olen täällä," Ricky petulantly äänenä, kyyristyi puolelle. "sinun ei tarvitse puhua minusta en ole. Olen Ricky", hän sanoi, että hän on Tech liikeakselin suuntaan. "nice to meet you."

  Hämmästynyt, että nuorempi mies sai poliisilaitokselle ja ravisteli sitä ennen virran kytkemistä takaisin kiire.

  "Tämä osa matkan tänä iltana, Rush?"

  Rush mistä olemme mahdollisesti valittaneet, ampui häntä varoitus yhdellä silmäyksellä.

  "Se oli minun ideani," Ricky chimed. "suostuttelin hänet huolittu. Sinun ei tarvitse murehtia; en käsittele, kuten rotta tai mitään. Haluan vain kyllästynyt istuu yksin alahuoneessa naurunalaiseksi."

  "Olet kyllästynyt istuu yksin talon , joten päätit olla vapaamatkustajia miesten kanssa, ryöstämään?" Hawkin sanoi, suun roikkuvat auki ihmete
llä. Hänen silmänsä laudan kiepahtaessa kohti kiire. "She's hulluksi. Valikoimassamme on hullu henkilö kyydissä. Pyhä vittu..."

  Rush eyed Ricky. Nyt kun valo takana van, hän voisi nähdä hänet selkeästi. Hänen silmänsä olivat hartaasti häntä, pyydän häntä jostakin.

  "Hän oli ase", hän sanoi, ja peruuttamattomasti. "Ja hän sanoi. En voi tehdä sitä."

  Huijarit, jotka olivat alkaneet kalastaa läpi laukkunsa varastetun lahjoja, joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta jotain alla keuhkojensa.

  "Mikä oli näin?" Rush kysyi uskoen hän oli kuullut parin valinta sanoja, mutisi. Huijarit katsonut taakseen häntä, silmät vilkkuen.

  "sanoin, olisimme voineet heitti hänet ulos ja pois puhelinkoppeja, jonka valitsit tuo pieni huora, koska halusi hänen imeä sinun kukko uudelleen", sanoi Crooks äänekkäästi. Edes ajattelematta asiaa, mitä hän harrasti, Rush lunged eteenpäin, huijarit etupaneelin hänen takkinsa. Hän oli yksinpelinäkin ihan tytön vaaditaan crazy; hän oli. Mutta hän ei ollut huora, ja hän ei tehnyt sitä, mitä hän oli tehnyt, koska hänen suullista kykyjä, ja ajatus siitä, että hän tosiasiallisesti kouraisee häntä hänen veri kuohahti.

  "Automaattinen sammutus teidän vitun ansaan, Crooks," hän growled, hänen suurempi kuva lyömällä välitöntä pelkoa pienemmän miehen silmät. "älä puhu paskaa, mitä et tiedä mitä paskaa."

  Vapauta häntä, Rush suoritettavissa takaisin alas lyonia Ricky, joka oli tarkasteltava hänet uudelleen, silmät kaikki leveät ja suurenmoinen ja puutteita. Hän huokaisi, hieroen sangat.

  ***

  Kuka on Trevor?" Hawkin totesi yllättäen, johon mahtuu jopa kirkkaasti kiiltävä, hopea ja käärimättä jääneiden paketissa.

  "Veljeni," Ricky sanoi, furrowing otsa hiessä.

  "Kuinka vanha?"

  "Um... hän on 10", hän sanoo. "Miksi?

  "Hyvä on, pojat, mitään Trevor menee mikään rankalla asenteella varustettu letkautuksia viljelevä hyväntekijä kasa" Hawkin sanoi, heittelee paketin osaksi oikeassa kulmassa. Ricky näki yhteistoiminta, hill paketteja. Ilmeisesti nämä kaverit mielellään erillisissä varastettujen tavaroiden iän, joka saattaa erota hänen Halloween karkki tai toivottavaa.

  "Simontien pitäisikin", sanoi kiire kovalla äänellä, hiipivä ylöspäin kohti penkkirivi edessä. "Ota minut kotiin. Sain jotain, että Franzin tapaaminen fuckin'. Mitään goddam eggnog minulle tänä iltana."

  "Aw, helvetti, Rush", kuljettaja sanoi, hartiat ja karjuvat tulla kuulluksi. "miss ya. Ei joulua ilman teitä päittäisvälyksen tarkastus joulupukin."

  Ricky katseli ryhmä jakavat hymy huulessa, kuten veljekset jakaa joitakin perheen salaisiksi tai sisäpiirivitsi. Hän tunsi outo surua, hänen sydämensä, ettei lauma rikolliset voivat olla lähempänä kuin oman perheen. Kun Rush palautettu, joka istuu koko häneltä, hän ihmetteli, jos hän on ottanut hänet pois hänen perheensä jouluaattona.

  "Voimme mennä", hän sanoo. "Tarkoitan, voit mennä. Voisin, kuten odottaa, tai jotain vastaavaa. Mutta en halua sinun missaa..."

  Hän hänet irtisanonutta kättä heilauttamalla.

  "Se on liian kylmä hitto," hän sanoi. "En halua selittää Euroopan big boss, miksi on 200-kiloinen lisäys vuosittain."

  Miehet varattu tutkimalla lahjoja yksitellen vetämällä ne ulos. Silloin he'd toss romppuasemaan kaukaisimmassa nurkassa. Ricky oli pudonnut eräänlainen tylsä trance, keinuva tunne lisävarusteina tietotekniikkaan kohdistetut alkusijoitukset paransivat lulling mieltään. Hän on harkittava, kuinka hän oli tehnyt virheen, kuinka tämä oli typerä, miten hän voisi asettaa itsensä vastaanottamaan itsensä tappaneet, tai siepata todellisia, tai useita horrible tuloksia.

  Pyssy oli vielä etutasku hänen hooded pusero; hän oli roskakoriin ennen kotiinsa, ja toivon, että hänen isänsä olisi ryhdytty sen kätkeä keittiö samalla miehet olisivat ryhtyneet lahjoja. Hän ihmetteli jos poliisi olisi voinut löytää niitä. Järjestelmä ei ollut koskaan sammunut, kun he menivät ja turvajärjestelmän ja parlamentin turvallisuus kamerat olivat kaikki samalla linjalla. Päätellen huipputekniikan tietokonejärjestelmä hän esiintyisi vakoilevat teknologian parissa, he tietäisivät, mitä he ovat tehneet.

  Van alkoi hidastua ja kiirehtiä eteenpäin vielä kerran, kun varjostettua ikkunat. Paluuta, hän nappasin myydään kappaleittain.

  "Kunnossa", hän sanoi. "I'll pudottaa näitä pois huomisaamuna."

  "Et halua meitä tekemään sen? Tuntuu ehkä kädet täynnä," sanoi Tech snidely ja kutsui minua liikuttaen kättään Ricky, jotka seurasimme kiinnostuneina. Rush sneered häntä.

  "Vittu, kid", hän sanoi. "Te kaverit hauskaa tänä iltana."

  Kun pussi täynnä ja van lopulta pysähtyi, joskin vielä käynnissä, Rush eksynyt takaosaan ja nappasin Ricky.

  "vitun hullu tyttö", hän sanoi, ja avata takaovi sai hänet ulos. Yliopistotutkimusta on edelleen sekava kasvot tuulettimen, jonka hän antoi toimintavalmiutemme aallon, ennen kuin ovi suljetaan voimakkaasti ja van vauhditti pois.

  He olivat sen edessä seisovan yllättävän pieni sievä talo oli mitään Ricky huumeparonin kartanoon, mutta siitä, mitä se oli, se oli mukavaa. Hieman haulikko style house isoja telakoita jommalta kummalta puolelta.

  "Tämä on missä asutte?" hän kysyi, yllättynyt. Hänen tuli ja paperisilppu näkyviä. Hän jäi tuijottamaan.

  "Mitä odotat? A goddam shack?"

  Ricky blushed, mutta seurasivat häntä, kävelytie ja ovesta sisään.

  Määritä suurennoskerroin on syttynyt, Ricky oli myös yllättynyt havaitessani, että pieni, harvaan koristeltu joulukuusi olohuoneessa. Hän asuu yksin? Rush ei tuntua eräänlainen arvoituksellisesta miehestä mikrosarjaa omaa puuhun. Hän totesi ja hymyili.

  "Nice", hän sanoo. "tyttöystävä voisi esittää sinua?"

  Hän pilkkasi sitä vielä kerran.

  "En ole vitun tyttöystävän kanssa. Millainen kaveri mielestäsi olen?"

  Ricky kevyesti ja otti muualla huoneessa, kun Rush aseta pussi lahjojen, huonetta. Ei ole paljon; ovesta lopussa hän huoneessa, mikä näytti keittiö. Olohuoneessa itse kirjahyllyyn, jossa on ja sarjakuvaromaanien suuntaan DVD:ltä, kahvia, televisio, jossa on mukava äänentoistojärjestelmä sekä mustaa nahkaa sohvalla. Ja tietenkin puu risteyksessä.

  "Tarvitsen vitun juovat," Rush sanoi,. Hän ei tarvitse esittää, jos hän halunnut sellaisen itse, mutta hän palasi mukanaan kaksi; Ricky teki kulauksella. Ginin ja tonic, mitä hän oli jo juoneet yönä he'd täyttyvät. Rush downed hänen kahdessa gulps ja Ricky pyrkinyt seuraamaan esimerkkiä, mutta niiden tukehtuminen. Ottaen lasit hän palasi keittiöön ja tuli takaisin, sekä täyttää vielä kerran. Ricky oli jo nyt ensimmäistä juomaa, sinnikäs ja sijoittaa kiveyksille alas. Hän opiskeli häntä.

  "Mikä solmimaan kuitenkin tyttö?" hän kysyi, selvästi pienempi reunalla nyt, että hän oli juomia häntä.

  "Minähän sanoin palkissa. Haluan vain… en toimeen perheeni kanssa. Ne ovat tylsiä. Olen kyllästynyt."

  Hän ravisteli hänen päähänsä.

  "Älä olet mitään järkeä teille? Voisin tappaa sinut nyt", Rush sanoi, asettamalla hänen nyt puoliksi tyhjä lasi alas vieressä täällä. Ricky sydän ohitetaan hieman hänen rinnan, mutta hänen toimenkuvaansa kuului hänen tarkastelulle.

  "Ei," hän sanoi, varmempi hän tunsi. 3434 yksi kulmakarvojen rajaamiseen.

  "Miksi on?"

  "Koska haluat minut", hän sanoi ottaen rohkean askeleen pidemmälle, huomiotta jättäminen epätoivoista porukkaa hänen oma sydämensä. "Haluatko ja…"

  Pelko pulssimainen ystävystyneet, iskun himo, kuten hän nappasin hänen varsi, pysäyttää hänen midsentence. Hänen silmänsä pesä, hänen vikansa, mikä tekee mieli Nuutuminen jää pois ja suutelevan häntä samalla hetkellä. Mutta hän näki, että silmät, kuinka paljon hänen sanoillaan oli soitti totta. Hän halusi häntä. Ja hän oli menossa let him hänelle. No niin, oikeassa.

  "Haluatko tähdeksi pomo tänä iltana? No, miten haluat pikkutyttö?" hän kysyi, hänen äänensä alhainen ja gravelly. Kysymys oli häntä, mutta hän ei o
le suunniteltu mitään aiemmin hänen välittömän toimia. Nyt hän kohtasi tekojensa seurauksia.

  "Mitä tarkoitat?" Hän pyrkineet kattamaan epävarmuus hänen äänensä. Rush läheni, niin lähellä hän pystyi häntä vielä terävä ja grievouksen kylmän ulkoilman.

  "Haluatko sen hellävarainen ja hitaat", hän sanoi, että hänen kätensä hänen hartioiden ja työntää pois raskaan takin hän oli antanut hänelle, sormiaan kuljemme hänen pusero peitetyin aseiden nostamalla staattista sähköä. Palattuaan riittävän alhainen, sormiaan ryppyiset alalaidan pusero.

  "tai", hän sanoi, lisäämällä todellisuudentajunsa ja vetämällä hänen omakohtaisesta linkouksen jälkeen hänet hänen käsivarsiensa lihaan, taaksepäin, jotta hän painaa rintaa vasten. Hänen sydämensä hengityskoneen avulla lämmön huuhdellaan hänen kätensä kiipeilemällä seinillä alareunassa pusero, kunnes hän veti yli päätään, hänen paljaan rinnan ja vatsan kireällä kiristämällä hänen käsien.

  Ne laskeutuivat hänen petoja, vaivausta lihassa kovia ja ehkäisee kuoppien pieni mutta tuntuu jo vähän liioittelulta kuplia alakautta. Toisaalta siirtää hiuksensa ja vedä poninhäntää kastelematta, hänen päänsä ilmettä hänen kaulaan niin hänen huulensa laskea hänen korville. "En vittu, kova ja nopea, jotta huutosi."

  Ricky vatsaan sunnuntaipuheiden fraaseja, kun hän joutuu pahaan toisaalta alaspäin, ohi elastic hänen nilkkaimet sekä niiden hänelle alushousut ehkäisee kuoppien hänen sukupuolensa, käsi lämpeneminen heti kuumentamalla se pois. Hänen peukalo löytyy hänen clit läpi ohut kangas ja painetaan, pitäen sitä soveltamalla painetta, joka on kevyt ja luja ja vaikeuttanut hänen haluat jauhaa hänen mietintöään vastaan.

  Sen lämpimän hengityksen häntä vastaan lähetetty kaulan puistattaa alas hänen selkäranka ja kun hänen huulensa viimein laskeutunut paikalleen tasainen käyrä hänen lihaansa hän vaikeroi, polvillensa zoomauksessa napsauttamalla hieman kohdasta. Suutansa jäljittää häntä jawline, hänen peukalo liikkuu koskaan vielä jännittävän häntä. Vapauta hiuksensa, hänen käsi laski vielä kerran hänen rintojansa, kaksi sormea tulossa houkuttelemaan hänen tutti niiden välillä, kunnes hän squirmed on sekoitus iloa ja tuskaa.

 

‹ Prev