ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 138
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 138

by Gillian Joyner


  "Olen neitsyt" Ricky sanoi yhtäkkiä outoa edes itse. Hän growled häntä vastaan ihon ja hän saattoi tuntea hänen kukko kasvavan voimakkaasti hänen ass.

  "You're kidding minulle", hän sanoi, kiipeilemällä seinillä kovemmin hänen tutti painaen samalla hänen peukalo tiukempi häntä vastaan clit. Hänen reisissä yllään yhdessä pyrimme.

  "Ei," hän panted, "En ole".

  Hän vei hänet pois ja hän itki varovasti ulos järkyttyneinä. Siirryn nyt häneen, oli kylmä ilman hänen touch väsyi suhteellisen heikkoihin vastustajiinsa ja hänen nyt-lämmin kädet hänen vielä kerran.

  "Eikös se ongelma?" hän kysyi, olisiko hän ei kertonut häntä enää. Mutta kun näen tekevät ihmisistä eläimellisiä himo hänen silmiinsä, kun hän tarkasteli hänen ylälauteille ja hänen rintakehänsä nousee ja laskee rajusti ja hän ymmärsi, mutta hän ei ole.

  "Ei", hän sanoi, hänen äänensä on snarl. "Se on päinvastainen ongelma."

  Hän seisoi edessä ympäröivä nahka sohva, ja kun hän lunged eteen hän vaistomaisesti varmuuskopioida, Oona etujalkojen polvista lyömällä reuna ja pakottaa Daw Aung San Suu Kyi kääpiöiden voimakas nyrkkiä. Hän towered aluevetensä, mutta siihen nojaamaan eteenpäin, mikä pakottaa Daw Aung San Suu Kyi nojaa taaksepäin, kunnes hän pääsi takaisin hoitopöydän. Hän neulatut häntä, hänen käsivarsiensa lihaan on kummallakin puolella häntä, hänen silmänsä lihotus täällä niiden crystal vihreä.

  "aion rikkoa teitä", hän sanoi, että hänen sanansa ja hänen sydämensä kisassa. "Olen menossa vittu sinusta niin hyvän, joudut loppuelämäsi hieman slut, juuri sitä mieltä, että hyvän uudelleen."

  Hän tullaan kieltämään navetoista, vaikka hän ei ollut kosketti häntä, likaisen työtekijöiden sopeutumiskyvyn hänen viiltänyt gushin. Hänen kätensä siirretään alas vyöllä hänen nilkkaimet sekä niiden ja yanked alaspäin, ottaen hänen alushousut, kunnes hän tunsi viileän nahka hänen lihaansa, hänen pillua altistaa hänet jo loisteliaita ja halu. Kun hän puhui hänen siellä, hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa, silmät puoliksi sulkemalla vilpittömin mielin.

  "Ei tarpeeksi märkä", hän growled ja nappasin häntä, lanteiden, vedä häntä eteenpäin, kunnes hänen ass hung puoliksi pois hoitopöydän.

  "Mitä sinä…" Ricky sanomme, kun hän kyyristyi alas ennen häntä, mutta hän kirjoittaa kiinni hänen kurkun hän tunsi polvillensa rintakehänsä, liukuva yli hänen uutterasta ja turvonneet clit, mikä tekee mahan puristamatta ja nautintoa. "Oho, vittu!"

  "That's right" Rush growled häntä reisien, hengitys, hänen sanansa ennusmerkkinä hyväile hänen turvonneet huulet. "Sanonpa teille mukavaa ja märkä ennen vittu vaivaisit päätäsi ulos".

  Ricky's kädet heti lensi hänen hiukset, sormet yhteen, lankoja, kuten hän nojautui eteenpäin uudelleen eteenpäin, rintakehänsä polvillensa hänen ympärilleen clit ja päästää sitä varovasti hänen huulet. Hän tunsi hänet varmasti pelihalusi hyrräämään nyt tippuvan hänen viiltänyt hänen armosta nuolit ja huimaavien hänen tarjous ohjelmalle arviointijärjestelmää, kädet liikkuvat ylöspäin koukkulukko ja vaivata yhtä rinnan.

  Fire palaneet hänen posket, pussy ojentaminen nyrkkiin puristamisen sijaan, kädet viemään asioita eteenpäin. Lonkat tilastojen ylöspäin, hänen cunt särki voidaan täyttää nyt hänen clit oli aina teräviä elokuvassaan ja hellä rullaa asiantuntemukseensa, äidinkielestä suutansa sukupuolen perusteella lämmin ja tarvitsevainen. Hän sahaviiva zagged ympäri hänen clit lankee polvillensa kiusoittelemaan ja hänen tutti kahden sormen väliin ja siirtyi sitten suutansa alempaa probing hänen särki viiltänyt niin pitkälle kuin mahdollista, ennen kuin siirryt ylöspäin kerran ympyrä- ja liike-, ympyrä- ja lukea ja sitten varovasti imemällä...

  "Rush", hän sanoi, hänen äänensä hengästynyt ja mielivaltaiseen. "Oho, hyvänen aika, Rush, älä keskeytä, älä pysäytä, aion….oh, vittu, olen".

  Kuten hän imenyt hänen clit hänen mielessään, puristus hänen tutti kovaa, hän tunsi paineen sijaitsevasta rakennuksesta, kuten hänen aallon, jyskytystä, särkevää selkää halu kuroa kiinni hänen. Hänen varpaitaan kiertyneet. Lonkat heitti ylöspäin. Hänen kätensä vetää päätään, hionta häntä vastaan, on niin suuri hän luuli se rikkoisi hänen kahdesta.

  Kun hän tunsi hampaat helisevät laiduntavat, hieman, Leyla Zanan clit, hän tärähtää ruuvi pystyssä, selkärangan murtumia kuin aalto rikkoi hänen sisällä, tulva, sähköisen valon nilkkoihin, hänen hermot, erityisalueiden mehuja jutusta hänen cunt ja hänen odotetaan suuhun, hänen reisissä yllään hänen pää ruuvipenkissä hänen lihakset katkeilee ja maa järisi, autuus.

  "Vittu!" Ricky huusi hänen äänensä hankalia hänen aivan ekstaasissa, kunnes hän meni häiriötila, jalat, joka puolella, korin vielä paljon, mutta näennäisen vietti nyt vision palaava hitaasti hänen varpaitaan auennut itsestään. Kuten Rush nostaa itsensä hänen vielä kerran, pyyhintä hänen mehuja hänen sänki, hän tunsi, että tarvitsemme särki jälleen kerran leppoisammalla tuulella nyt kuitenkin . Katsoa tulevaisuuteen, hän näki hänen kovuus hänen ja hänen kukko siivilöinti pakenee estävänä tekijänä.

  "Käänny ympäri", Rush growled, mutta ennen kuin Ricky saattavat pakottaa kädet olivat hänen vyötäröllä uudelleen, kun käännät hänet. Hän nostaa itsensä kiinni hoitopöydän pitäen takaisin tasapainosta. En osannut odottaa minun ensi kertaa, hän luuli mustanaan luoteja ja korjata itse. Hän oli kuvitellut hänen ensimmäistä kertaa monella tavalla, ja kaikki miehen kanssa, kuten tässä: iso, vaativa ja kaikki mies.

  Hänen vetoketju on kumottu palaa a jännitystä hänen vatsa ja hänen vartaloaan vahaus takaisin henkiin, kun hän luuli, että sana hän oli aina tahtonsa läpi, ne Yhdistä chattilinjoillemme kohtaus, jossa mies ottivat hänen nainen häikäilemättä, huolimattomuudesta, hän oli tyytyväinen ja annamme täällä. Ja nyt hän oli elävä; hänen kukko jousipuristuksella hänen viilto, liukkaita hänen kanssaan. Hänen kätensä tuli hänen hartioiden ja liittyvästi itsekin hieman sisällä, mikä tekee moan, hän alkoi venyttää häntä.

  "Tämä on tunnuttava," hän sanoi vain, että lausuntona kuin varoituksen. Kiipeilemällä seinillä taaksepäin, kuten hän vei hänen lantiota eteen, hän syöksee hänet, revennyt hänen virgin pillua tantereilta nykyaikaan siirtynyt kopioinnin, tuskaa joka teki koko kehon go jäykkä. Hän huusi: tunne itseään kahtia, kipu huonommin kuin hän oli kuvitellut cunt arka asia hellinä.

  Mutta hän jäi sisällä hänen omaan cock jyskytystä ja hetkessä kipu oli alkanut ala laantua, hävitä täysin uutta tunnetta laittamisen hänen miehuus, hänen hyvinvoinnistaan voideltu pillua alkaa puristamatta ympärilleen. Hänen pillua oli niin tiukka, oli vähällä uskalla siirtyä sisälle häntä, jokaisen sentin hänen hugging hänen ennenaikaisia. Hitaasti, työntää itsensä sisään syvemmin häntä, ja Ricky suusta avata yllättävää mielihyvää, hiljaisen moan hänen lanteiden liukui vastaan täällä.

  Hän oli päästä jonnekin syvällä hänen irtiotto siis, oliko hän tuskin tiedetään olemassa, jossa kukaan ei ole kuin aikaisemmin. Tuntui, että jotkin uuden upean maiseman, ja hän Keskinivelen kohdalla tulee olla pieni lonkat kokeellisesti häntä vastaan, tunne häntä luiston syvemmälle, etteivät arkaluontoiset ja puutteenalaisimmat tapaukset. Kuten hän alkoi pumpun sisään ja ulos hänen Ricky's breath saamme halutessamme ottaa yhä matala, silmät avoinna, hänen vartaloaan vastannut jokaisen oma verran mielelläni lonkat liikkuvat hänen mietintöään vastaan, vetämällä ja työntämällä rinnakkain. Jokaisen sentin hänestä tuntui hierovan hänen tarjous, Neitsyt pillua, hänen hermot palaa kuin ilotulitusraketit.

  Hänen kynnet kaivettuja nahka takana väijymällä, Hänen kasvoillaan kohti sitä, että materiaali cool häntä vastaan kuumeisen posket. Löysä tasopinnat ja surinaa hän let him vittu hänen yhä nopeampi ajaisi itsensä sisään syvemmin hänen jokaisen luotatte? Hän alkoi huutaa aina kun hänet cock osui erityisen sisällä häntä ja heiluttelemalla lonkat taaksepäin; toisten kaipaama tunne häntä entisestään. Tunne häntä, nostaa lonkat hiukan, kun hän syöksi itsen
sä kunnianperkeleen seuraan häntä vielä kerran hän tunsi hänet reisistä kiinnitys kiristetty lopulliseen tyhjää tilaa hänen täytetty viimeisenä.

  "Oho, Jumala," hän tullaan kieltämään navetoista kuin hän muutti hänen lanteiden ympyrää häntä vastaan ass pitäen itseään syvällä, yhden loistavan. Toisaalta se on irronnut noin lonkat ja aviorikokseen clit kevyesti harjattu. Tunne oli lähes liikaa, vaan hän pulssimainen sisällä hänen sormiaan harjattu hänen clit ja hänen korvat soi ja kaareviin hän tuli taas, kun nykien ja putoamisen itse hänen valtava ennenaikaisia. Kun kujeileva supistukset hänen cunt oli liikaa Rush huomiotta, ja hän alkoi vittu siitä kovasta vielä kerran, nopea ja syvä, pistoning luontoystävällisiä, luopua ei enää yritä olla lempeä.

  "Oletteko pilleri?" hän growled ja keskellä hänen ekstaasin Ricky oli vain nyökätä ja napisemaan myöntävästi.

  "hyvä", hän sanoi pitäen hänen molemmilla käsillä, pitää hänen edelleen hänen perseestä hänen kuten ori, iskin hänen lanteiden häntä vastaan aasi, hänen pallot paukuttaa häntä vastaan. "Koska aion täyttää niin syvä, kumulatiivinen muuta menneisyyttä drip päiväkausiksi."

  Kyllä, Ricky tullaan kieltämään navetoista ja haluavat sitä, kun he haluavat sitä huonompi kuin hän olisi ikinä voinut kuvitella. Hän heitti itsensä häntä vastaan, koska hän haluaa tuntea hänen kuuma kuormitus täyttö hänen pillua. "Ota, Rush, tule, haluan sen..."

  "Näin hyvää vähän slut", hän koneiston syövereihin ja lopullinen erottamiseen ja ärjyminen hän puhkesi hänen sisällä, täyttö hänen viiltänyt hänen kumulatiivinen, paksu lämmin vesimääriä siemennesteen pulsing häntä vastaan vielä aran pillua seinät, joten ne quake ja puristamatta kiitollisuudessa. Hänen kukko pulssimainen hänen, koska hän julkaisi rope Köyden jälkeen, kumulatiivinen luontoystävällisiä, enemmän kuin hän olisi ikinä muista keventää, nainen, ja kun hän vihdoin vetää ulos hän pystyi näkemään valkoisen kermainen neste alkaa vuotaa häntä.

  "pyhässä paska," Rush groaned, sortaen vieressä kiinni sohva, jossa hän jäi valtaan, niin väsynyt ja kipeä. Näemme häntä pakkotilanteen vuoksi hän kääritty heiluttaa käsiään hänen ympärilleen ja veti häntä, niin että hän makasi hänen takaisin, hänen päänsä syliinsä.

  "Hyvää joulua", hän napisee, silmät suljettuina, korin värisyttämällä hihnaa. Hän chuckled, ylämäki päätään selkä sohvalta.

  "Godt fuckin' joulua", hän oli samaa mieltä.

  Ennen kuin he edes tiennyt, että heillä oli unessa.

  ***

  Kun Ricky heräsin, se oli ohi 02.00. Hänen ensimmäinen tunne oli kylmä. Hän oli vielä alasti, ja kiireessä ei siellä lämmin hänen ruumiinsa lämpöä. Vilunpuistatuksia, hän vääryys. Tällöin tuntuu tarttuneen aineen hänen reisien, hän hymyili. Epämääräisesti, hän ihmetteli, jos joku olisi havahtuneet edelleen rikki lukko, paljaita puusta tai että hän ei ollut hänen huoneeseen. Jotka huoneeseen, hän kuuli wc huuhtelua varten.

  Rush tuli paljain jaloin timanttikaivosten hänen päähänsä. Näemme, että hän oli, hän lopetti pitkään aikaan, silmät on lukittu yhteen. Kun hän siirtyi jälleen, hän vetää pussi tai varastettujen lahjoja kohti sohvalla ja jutteli voimakkaasti.

  "I'm gonna take you home pian", hän sanoi. "Mutta meidän täytyy treenata pysähdy ensin. Ja täytyy auttaa minua."

  Hän työnsivät kirkkaasti kääritty luontoystävällisiä ratkaisuja. Hän on tarkastellut; tämä oli yksi Trevor's lahjoja. Tästä leikataan kohtaukseen Rush on erikoista, että hän ihmetteli, mikäli hän oli itse asiassa esittää hänelle vielä osallinen ryöstämään perheen lammaskoiran joulua.

  "Katselkaa merkit off", hän sanoi, ja ottaen lahja laukku osoitti hänelle, mitä hän tarkoitti, kopiointi pois siirtämiseen" koettelemuksia hänen yrittäessään ansaita arvostusta.

  "Mitä olet kenelle kaikille niille", hän pyysi. "Minä jouluinen heitä?"

  "Ei" Rush sanoi, samalla toiseen lahja. "Saat tietää, mitä otamme asian kanssa iski."

  Piiloutuminen Ricky toimintansa. Ne eivät puhu, mutta se ei tunnu kätevältä. Se olisi voinut olla, jos he todella olisivat huolissaan, mitä toinen ajatus, mutta ne olivat täydellinen pari, että he molemmat uskottaneet haluamaansa, öisin ja sisällön jättää asiaa tähän. Kaksin käsin työtä iso pussi, työ tehtiin 15 minuutiksi. Lahjoja olisi heitetty takaisin pistorasiaan, ja kiireessä nousi jalat.

  "Get pukeutunut ja tavata minut että auton", hän sanoi, ja Ricky nodded, potilasta puistattaa kylmä ilma puhaltaa, kun hän avasi oven. Vedä hänen alushousut ja nilkkaimet sekä niiden hänen tahtonsa läpi salaisessa hymy sitä tosiasiaa, että näiden alushousut tulis pian kantaa todisteita hänen deflowering. Kun hän oli pukeutunut kuin hän koskaan, Hän liukastui, kun ovi suljetaan napsauttamalla hänen takanaan.

  Hän näki Rush's bike parkkeerattu Ilmoitetut nousukyvyt koskevat, haulikko, hänen autonsa voi tippua ja kliseitä toistellaan, käärimisen hänen kätensä ympärille, itse lämpöä.

  "All?" Rush kysyi, mutta en odota vastauksen ennen kuorinta pois.

  "Mitä te gonna sanoisivat, jos ne ovat, kun pudottaa sinut ulos?" hän pyysi. "Tiedätkö, olen pudottamaan teidät kiila pois."

  "kyllä", hän sanoo. "Ja… en tiedä, I'll olin torkkua. Käytin sitä kuin lapsi, tiedätte."

  "kätevä" Rush sanoi, ja Ricky nauroi. Se oli. He ajoivat aikaisemmin baari, jossa he tapasivat; se oli vielä valot päällä, polkupyöriä, eteen. Ricky olettaa, että olin siellä hänen seura oli heidän tarvitse tuhlata Jouluaatosta, European Multiple Sclerosis Platform -matkan.

  Kaupungin hätäinen aiempien, hiljainen ja pyhä jo pimeässä. Suuri, hyvin valaistu rakennus ensimmäiseksi vierailukohteeksi lopussa; Ricky ei ollut koskaan huomannut sen aikaisemmin, mutta Rush rajoittui auto pysähtyy, kun he suhtautuivat siihen.

  Mikä tämä on?" hän kysyi, Sujauta kannettava tietokone ergonomiseksi suunniteltuun kaulaan asti yrittää nähdä. Rakennuksen ilmoitti helposti riitä:

  Crestwell Etusivu lapsille.

  "Orpokodin maalle?" sanoin, kohautti euroopassakaan vielä olemassa nykyaikana. Kun tarkastelemme Rush, hän nodded. Hän vetää auton sen hillitsemiseksi, mutta se on pysynyt käynnissä.

  "Odottaa", hän sanoi, ja siitä poistumista hän juoksi takaisin ympärillä, ovien tavaratilassa. Hän katseli, kun hän toi valtavan kassillisen pilfered lahjoja läpi ensimmäiset kaksoisovet; toinen on lukittu, koska hän lähti pussi, työntää sormen toistuvasti mitellä tai kelloa, että hän ei näe. Nopeammin kuin mieltään voisi jopa sen, että hän oli vieressä häntä vielä kerran, kuorinta pois myöhään yöhön.

  "Et ole vakavia", hän sanoi, aivan ymmälleen. Hän kuvaa hänen sivuttain yhdellä silmäyksellä.

  "Mitä?"

  "vakavasti äsken kaikkea tuota on Orpokodin maalle? Mikä on tämä, Dicken's?"

  "Mitä? Haluatteko sitä pysymään veljensä ja muita rikkaita nuoria, jotka jopa korviansa korvaamaan lahjoja huomiseen mennessä?"

  Hän ravisteli päätään, mutta silti voi vetää silmänsä Rush's profile, kun hän ajoi tai sitä tosiasiaa, että hän oli jonkinlainen tosielämän Robin Hood. Nauramisen, hän lopulta selvisi, lämpimän tunteen luikertelee hänen. Hän kuvaa häntä katsomassa.

  "Ei," Ricky sanoi, "En ole nauraa . Haluan vain…wow, that's, kuten se on siistiä."

  Pois kulmasta, hänen silmänsä, hän näki pienimmätkin hymyilemään nurkassa hänen suuhun.

  Sanojensa mittainen, Rush vetää auton ympäri lohkon Ricky asunnossa.

  "Tiedätkö", hän sanoo. "Ehkä minun pitäisi teeskennellä kuin ja näki rosvo, joten tiedätte, en voi johtaa kytät tai mitä tahansa huomata typeryyksien seuraavan toinen toistaan. Tiedätte, että syy oli kolme Aasian heppuja on Subaru."

  Rush antoi hänelle vakavasta ilmeestä.

  "Don't pilanteko paskaa nyt", hän sanoi. "Jos joku teidän..."

  "En tosiaankaan vitsaile", hän sanoo, vilkkuva hänelle ulkoasun omikseen . "En voi sanoa, että se oli joku halusin - jotka eivät mahdu profiiliisi."

  Hän tuntui harkitsemaan tätä.<
br />
  "Se ei ole huono idea", hän sanoi. "Mutta inhoan ajatella, että jotkut köyhät saavat jackasses pitkäkyntisen, niin me teimme."

  "Mutta ampua alas kenellekään tahdissa murhaaja", hän löytää parannuskeino. Hän katsoi häntä ja tuntui arvostamaan sitä, mitä hän sanoi.

  "Mitä luulet on paras", hän sanoi lopuksi, ja hän oli jonkinlainen lämmin ylpeä siitä, että hän todella luottaa hänen.

  "Tiedätkö," Ricky sanoi kerran samaan sävyyn, toinen käsi auton runkoon. "Olen kotona koulusta lähes kuukausi."

  , Hän nauroi ensimmäisen kerran, hän oli koko yön.

  "Jumala minusta kuollut, mutta olen vitun toivottavasti Soita mulle, psyko", hän sanoi, pudisteleekin päätään hymyn lisäksi hän. "Vain enempää pelaaminen on kaapattu?"

  "Ei edes hiukan pelaamista?" Hän kysyi, Lähtöpaine pout, jotta saisimme aikaan. Miten hänen silmänsä 34,79, hän näki hän .

  Hanki vittu outta täällä", hän sanoi, että hän noudattaa, lenkille läpi yön tehdastyömaan kanssa. Hänelle kiitokseni, ei ollut poliisin autojen talon, ei valoja, ei ole elämää. Antamalla itsensä läpi rikki oven, hän otti hetki mene omassa olohuoneessasi. Puu näytti silti kauniita; se näytti vieläkin kauniimman ilman hemmetin esittelee sen alle.

  Hän lämmennyt itseäni , joten hänen vartaloaan takaisin menettämänsä ytimen lämpötila on hyvä tapa Rush oli saanut hänet scream ja buck, ilo. Ja sitten hänen kertomustaan suoraan hänen ja hänen keuhkot täynnä ilmaa, hän balled hänen kätensä, nyrkit ja kiljuin niin lujaa kuin hän .

  Lopussa

  Ricky zuchtte, liggend op haar buik, haar ogen driften loom onderaan de pagina. Enerzijds steun aan haar kin terwijl de andere was vastgezet onder haar, zacht glooiende een vinger rond haar clitoris. De woorden waren vies. Spuitkutje. Dick. Borsten. Dijen. Het aankoppelpunt van de trekboom. Leppen. Pulseren. Hijgen.

 

‹ Prev