ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 182
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 182

by Gillian Joyner


  Sen sijaan hän hänen perused hyllyyn, kosketa rangat hänen etusormella. silmät kiinni, pysäyttää satunnaisesti. Hän väheksytä politiikassa, koska hän näki otsikko hän esiintyisi päättyi; kaupungin , E.L. Doctorow, mitä hän oli saanut vihiä romahduttanut bin kirjastossa ja unohtaa. Se voisi helposti sanoa jotakin kymmeniä kirjoja hyllyyn, vaan yksinomaan Ricky rakasti yli käsittelyssä oli ostaa kirjoja, joka näytti samalta kuin ne olisi hyvä lukea.

  Kun hän kuuli viittaavia honking Sasha's VW Kupla ulkona, hän oli lähes järkyttynyt lukumäärää pois siitä kirjasta. Mutta, heittää pitkän pea coat, joka piilottaa pahin hänen vaatekomeroon syntejänsä. äitiään, hän itse omaan taistoonsa luonnonvoimia, mikä oli lähes varmasti olemaan villin yön.

  Hän olisi halunnut hiipiä pois kiinnittämättä äitinsä huomion, mutta onni ei ollut Ricky puolesta, tänä iltana.

  Missä olet poissa?"

  Hän kääntyi ja irvistelevät valkeutta liitäntään äitiään ääni. Sandy Pulskin seisoivat käsiään ristissä hänen ympärilleen. Mahdollisimman ohueksi tyttärelleen, vanha nainen oli yksikään hänen eloisaa pehmeys ja hänen kasvoillaan oli kulma ja vuoritettu vuosien fake hymyilevät ja kitkeryyttä.

  "Just, Sasha" Ricky sanoi rennosti, mietin, jos hänen äitinsä olisi hampaansa. Hän seisoi uhmakas kuin hänen äitinsä silmissä liikuttaa ylös ja alas hänen vartaloaan, taistelu käynnistyy, paljaat kasvot, septumin lävistystä. Huohottava hänen äitinsä katsojan kohdalla pystyi jopa oikaisemaan hänen kierosilmäisyytensä käsiään, teline hänen kasvoillaan kahdella sormella ja tarkastellaan lattialla pettymys.

  "No, olisi oltava järkeviä tänä iltana", hän sanoo. "Tiedätkö mitä odotamme teiltä."

  Ricky rolled silmiänsä ja kääntää hänen pystyasentoon; hän ei antanut hänen vanhempansa mitään todellista syytä huolestua tai epäluottamusta häntä. Tietenkin hän joi toisinaan, mutta emme koskaan liikaa, ja hän oli aina kodin tulitauon aikana. Ja nyt, kun hän oli college, hän tunsi koteloidut hänen emoyhtiön jatkuvasti pettymyksen ja tarkat säännöt. Hänen koulu, kukaan ei välittänyt Kauanko juhlat hän pääsi kotiin, tai kuinka paljon hän joi tai jotka hän oli. Kotona, se oli jo kokonaan toinen tarina. Vaikka matkan mall aiheuttaisi äitinsä seuratakseen häntä, kuten hän oli heroiiniriippuvainen haluaa.

  "Panen sinut", hän sanoi, että hän avasi oven välittömästi kärsivän jääkylmässä säässä reippaalla Connecticutin osavaltiossa. Maailmanmatkailua Underworldin alas, kierrettävä pihassa missä Sasha auton käyttölämpötilaan, hän lähes huomaamatta luistavat laastari jäätä, pyydystämiseen itseään ovenkahvan juuri ajallaan. Kuumalla ilmalla autoon heti hänen yskivät kuten hän itsekin alhaalla.

  Okei, aluksi, kuka on paras ystäväsi koko laaja maailma?" Sasha kysyi, kuorinta pois kiinni hiljainen tie, joka puolelta ja keskuskomission palatsimaisessa estates jäljessä lukittunut kunnolla portit.

  "Hei, Sasha, mukava nähdä teitä," Ricky sanoi hymyillen. Sasha shot hänen suoraviivaisuuden.

  "I teki kysymyksen", Sasha sanoi, sammuttamalla radio.

  "Olet, oh kaunis sonnustautunut pelastaja jumalatar," Ricky sanoi teasingly, pelaa Sasha hyvää golden laineita. Hänen ystävänsä nauroi, hänen vihreän silmät kirkkaat ja siirtyi sitten Ricky jälleen kerran pilkkaamaan vakavasti.

  "Minun täytyy muistaa, että kun pääsemme mihin olemme brändinä menossa", hän sanoo. "Koska saatat unohtaa. Mutta lopulta yönä, joita muistelette uudestaan."

  Ricky ravisteli hänen päänsä hymyn lisäksi hänen kasvonsa. Sasha oli semmoinen luonnetta, ja koskaan jättänyt hämmästyttämästä Ricky hänen villi järjestelmiä.

  "minne olemme menossa?" Ricky kysyi, lasin vihersävyisistä viidakkotaustoista valkeisiin nukka lunta ja yltäkylläisen taloja.

  "näet oma pikku piilotettu freak", Sasha sanoi, että vaarallisia smile valaistus hänen ominaisuuksia. Ricky's kulmakarvat lähes nostaa hänen hiusrajaa.

  "Totta, pikkuruutuiset", hän sanoo. "Ota…kertoa minulle, emme pyri greysteelin…S&M dungeon? Te ette voi lukea 50 harmaan sävyt, kun olimme koulussa, tiesitkö?"

  "näet" Sasha sanoi vilkas singsong sävyä, ota musiikki on jälleen kerran heti alkaa tanssia ja pääsemällä valtuutettuna. Ricky katseli häntä pitkään tällä hetkellä ihmettelevät, mitä Sasha aikaisen joululahja voisi olla. Mutta hänelle oli varattu (lähes) mikä tahansa seikkailussa - loppujen lopuksi beat, Frank Sinatran Christmas Classics ja muna nog perheensä seurassa. Ja sitä paitsi, ei hän ansaitsisi hiukan seikkailu on niin hyvä pikkutyttö kaikkien näiden vuosien aikana? Opisto oli saanut hänet paljon rohkeampia kuin hän oli ollut lukiossa.

  ***

  Siitä hetkestä lähtien, kun kaksi tyttöä käveli aurinkoisessa, Rush tiesivät ei kuulu sinne. Ne eivät ole pukeutuu bratty seurallisille pelaajille, mutta niiden vaatteet oli oivallinen tapa vahvistaa huijausmahdollisuudet lisääntyvät, joka ei ollut aito. Ne olivat kalliita mennyttä.

  Lisäksi siinä on ohut silmien kasvoi suureksi, lentäviä lautasia, vaikka he olivat kaukana ehostettu kuin sakkoa kiina kumoaisi koskaan nähnyt. Sininen päivä on pitkä ja heavy lashes eikä liikaa. Pitkään ruskea hiukset tuntui silittää suoraan, vaan ne pehmenevät. Hänen ystävänsä, kurvikas ja luottavaisia, oli paska-eating virne hänen kasvoja ja Rush aavistaakaan, että se oli hänen ajatus ottaa tämä pikku luomus kiinni väärälle puolelle.

  Hän katseli kaksi käydä hätäisesti, kuiskasi keskustelu, juurikaan käytetty ilmaisu osoittaa suuttumuksensa ensimmäisenä, mutta pian sulaa, hyväksynnän ja jopa jännitystä. Ne eivät olleet tarpeeksi vanha juomaan, oli helppo ymmärtää, mutta ei ne bellying jopa - eikä se rajoitu vanhoihin punaniskojen kansoittamaa maaseutua palvelemasta niitä joko.

  Musta ori MC omistaa tämä palkki ja suloisen tytöt olivat aina tervetulleita juomaan niiden täytä niin kauan kuin he tulivat ilman poikaystävien tai epäilys siitä, että lain noudattamista valvoville viranomaisille. Se oli riittävän selvä kiirehtiä ja kaikki muut palkki, nämä kaksi toimenpidettä vain etsivät hyvissä ajoin. Kuten Rush tahkonnut hänen pool cue harkitusti, instinctual jonkinlainen huoli ratkaistaan poltella todellakin. Niillä saattaa olla liian hyvä jos yksi yritti varoa.

  No, hän oli pidettävä silmällä, ja jos jokin karkea nuorten määrä verinäytteitä yrittänyt saada liian lähelle kumoaisi on shoo niitä pois.

  Rush oli yllättävää mieltynyt tyttöjä, jotka olivat yleensä kyllästynyt oman miehistö ja halusin vain pitää hauskaa. Hän tiesi muuta kaveria seura, enimmäkseen kolmekymppiset hänen ikäryhmä ja vanhempi, joka pidettiin terveen halveksivasti. Näytti siltä, että jotkut, että se oli tapa Alkuperäissarjan huumorille uskollisena alemman luokan ylemmät luokka tuli numerolla paskat ja kikattaa. Mutta kiirehdi olivat nähneet liian paljon tyttöjä jättäen kyyneleet silmissä, kun jatkaa murtumispisteeseen saakka, ja hän tiesi, että suurin osa those girls eivät olleet ehtineet suunnitelmista paitsi hauskaa pyrkivät rajauksia.

  Hän valtasi hänen shot ja otin sen katsomassa helpon tyydytystä kuin kasipallo liukui helposti vasemmasta yläkulmasta taskussa. A kärsivät velkataakasta, huijarit tiivistetty.

  "Rush, miksi en vaivaudu edes leikkii?" Crooks sanoi, heittää cue alas. "Olet goddam prodigy".

  "Ja olet glutton rangaistusta" Rush sanoi, taputtivat hänen ystävänsä. "Haluan ostaa sinulle drinkin."

  He strode baariin amiably, Rush edelleen pitää silmällä, vähän chickadees ja jotka pyrkivät ympärillä ja pitämällä niiden kaljaa kaksin käsin. Se oli varsin vaisuja yö, joka ei tunnu heille pettymystä. He kutsuivat osansa uteliaat katseet loitolla takaisin, ja niiden punastumatta posket yleisemminkin.

  Tilatessasi kaksi whiskeys, Rush siihen nojaamaan baari, voi vielä pitää hänen katseensa tiestä vähän. Kun hän kääntyi, silmät kiinni, ja salama palkki kadonnut. Hänen silmänsä ovat laajentuneet uudelleen, joten hän hymyilee. Hän tiesi, että hän oli naisia, joilla on pitkät mustat hiukset, vihreät silmät, lihakset päiville ja tuo hymyn huulille, joka oli hurmaava ja unthreatening ei ollut puutetta tytöt, jotka olivat r
ohkeita myrskyn nimenhuutoäänestyksestä, hay hänen kanssaan. Mutta hän oli vielä tottuneet niin hämmästynyt tyttö. Ainakaan niin nuoria. Mutta ei kiellä; hän sai sykkeen ultraäänimittausta kohti niin hyvä kuin polttoaineseoksella juoksumatolla.

  Hänen silmänsä laudan kiepahtaessa ympäri hänen kumppaninsa, jotka huomataan ladatun hetken ja hymyili saattelemina. Hän on ehdottomasti alullepanija, hän ajatteli. I'll bet yhdessä…kaksi…kolme...

  Sielu. Siinä oli. Paksu nojautui eteenpäin, ohut, kuiskasi ear, sinut viemäristä olkapää, giggled. Ohut näytti kristittynä, blushed, ravisteli hänen päänsä…suljetaan silmät tiukasti kiinni. Ja nodded.

  Huijarit, näytti ilmoitus siitä, mitä oli tapahtumassa, ja hän draped varren yli Rush's shoulders with valtavaan virnistykseen hänen kasvonsa.

  Piste, set, vastaa", hän sanoi, ja ennen kuin Rush saattavat vetää hänet takaisin, hän oli kohti kaksi tyttöä. Rush halusi kärsivät velkataakasta, huijarit oli kaikki tact on välissä frat poika. Mutta hän seurasi häntä, jos vain, pysäytä kaveri saa tehdä itsensä naurettavaksi. Hän oli liian myöhäistä.

  "...churchmice juuri näin tapahtuu?" Rush saavuin juuri, huijarit päättynyt. Huijarit oli kulmikas itsensä edessä yksi ohut, ylämäki yhdelle kulmaliitin.

  "Churchmice?" paksu pilkkasi sitä tarkastellaan hänen ystävänsä, joka oli tarkasteltava Rush, kalpea kuin haamu.

  "No, voit etsiä hyvää on kaikki huijarit lipsahti olkapäitään.

  "Ha, cm paksu. "Hyvä on ei."

  Edelleen, Rush ja sinisilmäisiä tyttö tuijottivat minua.

  "nimen Rush", hän sanoi ohittaen välttää jalkapallohölynpölyn väleihin ja käsi.

  "Ricky", hän sanoi ottaen hänen kädestään pienten ja pehmeä ja lämmin. Niiden koskettamalla oli kerrassaan sähköinen.

  "Sasha", hänen ystävänsä sanoi, mutta Rush tuskin kuulluiksi.

  Hän saisi kuulla, että hän ei nähnyt, oliko tämä herkullinen nuorten asia pysyvän edessä hänestä, tuijottaa häntä kuin hän halusi nuolukivi häntä ylälauteille ja pirun lähellä kielelle.

  Ja bändin helkkarin mutta jos Rush ei tunne paljolti samalla tavalla.

  ***

  "Ei," Ricky sanoi, todella vaikuttunut. "Tarkoitan, että taaksepäin suunnattuina huippuvuosilta, se olisi ollut loistava. Nyt? Tarkoitan, että ugh, mitään tietoja ei ole annettu nuhteetonta, vuosia."

  "Aw, en muista, että viimeinen…millaista oli..."

  "Ugh, ei ole millään tavalla", hän sanoi ottaen palvelinliitäntäkotelo hänen ginin ja tonic. "Mutta silti pieni show olisi ollut mahtavaa viisi vuotta sitten."

  Rush ja Ricky oli syvällä keskustelussa-peli, joka ei pelannut lähes haudattu, huijarit ja Sasha pelasiko soolona.

  Hän oli yllättynyt hänen välittömän sairauden toteamiseksi suoritetussa seerumineutralointi valtavia, komea mies, mutta on vielä yllättävämpää oli se, että hän itse asiassa pidin kovasti keskustelen hänen kanssaan. Heillä oli sama maku musiikin, sama huumorintaju, ja vaikka hän on kymmenen vuotta vanhempi kuin häntä, mutta hän ei koskaan käytetä ikänsä jonkinlaisena mittaamalla kiinni - vanhemmat kaverit aina ollut tapana tehdä, "no, olen asunut enää, joten tiedän enemmän" paska, ja hän vihasi sitä, vaikka se totta joskus.

  Mutta kiirehdi häntä kohdeltiin kuin tasa-arvoisessa asemassa, he puhuivat - tai ainakin enimmäkseen aivan yhtä. Hän vaikutti mielestäni kuunnella puheluita hänen "pikkutyttö", keppostelujen, kuten toimikausi on endearment. Ja sitä, miten hän näytti hänen... no, se teki tuntee olevansa syyttömiä nuoria asia, joka täytyy tuomioistuimelta nuhteet tai kaksi, se on varmaa.

  Ricky ja Sasha ollut kanssa hengailua kaksi kaveria viimeiset kaksi tuntia, ja he molemmat mahtavaa. Ensimmäisessä, Ricky oli halunnut sateen hellfire alas Sasha: euro-välimeriyhteistyökehityksestä hänet biker bar, mutta loppujen lopuksi hän oli tyytyväinen siihen, että ulkoasua mielialan, hassu yritykseen ja vaaran.

  Koska oli selvää, että kiire ja hänen kaverinsa olisivat vaarallisia. He kaikki poraus nahkaa MC korjaustiedostot ne ja baari itse vaikuttanut enemmän edessä kuin mikään muu - kaksi tyttöä olivat ainoat sinne ilman leikkauksia.

  "Oletko nähnyt yhtään hyvää näyttää viime aikoina?" Ricky kysyi, kun he haluavat to keep the conversation vyörytystä. Hän kevyesti.

  "Ei oikeastaan. On niin kiireinen," hän sanoi, silmät kasvavan hieman etäisiä. Kummallista, hän kokeillut rajoja.

  "Oho? Ja mitä te teette työtä?"

  Tällä hetkellä hän kysyi, hän pahoitteli sitä. Vihreälle silmät hänen tuntui napaan mollyn kuin miltä hän näytti hänen, opiskelu häntä. Hän nojautui eteenpäin tiiviissä ja Ricky tuntui hetkeksi pyörällä päästään.

  "Sinulla ei ees halua tietää", hän sanoi, hieman pilke silmäkulmassa hänen valkoiset hampaat ennusmerkkinä kertoessaan yhtäkkiä. Hän shivered vaikka hän nousee ruumiinlämpötilaa.

  "Kuka sanoo, mitä haluan", hän sai nykiä, uhmakas messuympäristön nykäisemällä pelkoa.

  "En huonoja asioita", hän viimein sanoi ennen liikkeellelähdöstä vilpillisesti leikkinyt hymyillä. Ricky silmät meni hyvin, mutta hän pakotti itseänsä olkapäitään sen poskilla omia taikojaan. Silti hän tuntui hetkeksi rauhatonta, että hän oli poistuttava mennä vessaan.

  Ricky pakotti itsensä hymyilemään hänet ja teki hänelle takaisin ja baari, tuntevat tankkitaisteluiden yhteisvaikutukset alkoholi- ja hänen outoja sairauden toteamiseksi suoritetussa seerumineutralointi kiire. Hän melkein kaatui pyritään tekemään hänen farkut ja alushousut, mutta jotenkin saamaan yritystään tehdä ilman joutumasta wc.

  Vasta kun hän katsoi minua, hänen alushousut häntä nilkat hänen huomanneet hävinneensä proudly näkyy todisteita hänen kiihottumisen; suuri, kostealla paikalla mihin hän tapasi kuohkeuttaa kangasta. Puoliksi häpeissään ja puolet käytössä tämä tiedostaminen, hän veti häntä housut ja huuhdella, palaa halusta saada takaisin ja pohjiaan myöten, nämä tunteet - millainen se tarkoitti.

  Pesu hänen kätensä nopeasti, hän otti harteilleen tarkastellaan itsensä peilistä, päätellä, että hän ei huono puoli, kun otetaan huomioon hänen henkisestä tilasta. Hänen mascara oli näyttää ehkä hiukan tuhruiselta hieman, jolloin hänelle, että savuinen silmä, tytöt tuntien viimeistelyä ennen tulee ulos. Jossain vaiheessa, hän mikrosarjaa hiuksensa, sotkua bun; todennäköisesti lopettamaan itsensä soittamasta sitä liikaa ja jaamme hänen itsepäinen kulttuurikohde. Jos hän esiintyisi twirled enempää hiukset hänen ympärilleen sormi, hän olisi saanut selvitystilaan ja kiharat loppuun eilen illalla.

  A koputtaa oveen oli sijoituksesta hän oli ollut jo vesi käy aivan liian kauan. Ravistelu hänen kätensä kuivina, hän avasi oven, odottaa, että jotkin juopuneita maaliikennealueella heilua. Sen sijaan hän sai eyeful miehen kokeneet tuijottaa koko yön. Rush äänioikeutetuista, korkea ja vaikuttavia, loisteputki, kylpyhuone vain antaa hänelle paremman näköinen häntä. Nuo silmät, joita hän oli kovalla työllä rakentanut tiedossa olleille greenillä tuntui he olivat väri, meren myrskyisänä päivä. Hänen hiukset ei ollut vain ruskea; se oli syvänä mustana. Hänen chinin käsitelty ohuella vastustajaa voi tarttua niskasta, oli kuvioitu.

  "Oho," Ricky sanoi, hänen sanat herättävät hänen kurkkuun. Hän towered aluevetensä yli hän huomasi baarissa tai uima-altaalle. Hänen sydämenlyönti kovaa hänen rinnan, hänen havaitse hengitystä matalaa. Hän muistaa, että kostean paikalla hänen alushousut ja se oli vain sulkupelti jokaisesta hetkestä, hän seisoi kaikkien hänen muscled ikkunaton sali, nuo silmät kirkkaat ja tietää.

  "haluan", hän sanoi, tämä on kysyntää, ei ole kysymys. Ajattelematta, hän astui syrjään, ja hän tuli vessassa, ovi suljettava swinging hänelle tukemme.

  "Mitä…" hän aloitti, mutta hänen huulensa kalastettiin kuin hänen shot eteenpäin painaen hänen chin, ei liian kova, mutta tarpeeksi kova, puhumasta. Hän saattoi tuntea hänet; viski ja lämpöä.

  "sinun pitäisi tietää", hän sanoi, hänen kasvojaan kohti laskun kiveyksille, kuiskaus ear, hänen kuumaa hengitystä lähettämäl
lä tendrils, haluavat tai selkärangan, toisin sanoen curling hänen ympärilleen ettet vahingoita tärykalvoa kuin kissa tulipalossa. "En ole hyvin kärsivällinen ihminen."

  "UM" Ricky onnistunut sanoa iästään huolimatta tiukasti kiinni hänen leuassa.

  "Kun näen jotakin haluan", hän sanoi, nyt hänen huulensa lähemmäs, hänen hiukan kutittavalta lihasta, Oona etujalkojen polvista valmis antamaan pois lämmön nousu vuonna hänen vatsa. "Otan."

  Ricon käsivarteen aikoina kiemurtelevassa hänen ympärilleen takaosien kotelotiivisteet vesiputkineen häntä täysin hänen vahva tarttua, ja vetämällä hänen julkaisi chinin ainoastaan hänen mielessään. Ricky's shoulders laski kokonaan tuontitullitta, niiden välisten jännitteiden lisäksi höllennetä, polvillensa vaativia sisäänkäynti, hänen huulensa mielellään antaa.

  Hän feminiinisestä puolesta katolla hänen suuhun kärjen polvillensa hänen varsi huolehtisivat nyt hänen ass ystävystyneet farkut, mikä tekee moan suuhunsa. Pakottaa hänet takaisin, kunnes hän pääsi kylmänä laattoja, Rush pääsi alas ja nappasin hänen reisien, nostaminen hänen ilmaan, hänen hätähuuto yllätys nielty hänen huulet.

  Toivottoman pehmeästi häntä ympäri kaulan, hän tunsi hänet painamalla itseään vastaan häntä, hänen kukko kova alta denim hänen estävänä tekijänä. Hänen jalat leviäminen, hänen alushousut tällä ihonvärisellä anustapilla pakonomainen hänelle pillua, hänen viiltänyt hiertyä mistään saumasta ja hänen farkut, kitkaa sytyttivät tuleen syvällä hänen.

  "Nämä ovat hyviä pillifarkut, pikkutyttö", hän sanoi, liikkeelle lähdettäessä ja kuiskauksessa häntä vastaan. Hengästynyt tainnutus, Ricky oli vain moan kuin hän heitti itsensä kovemmin häntä vastaan. "Veikkaus voit tuntea minut iski. Vedon voisin jopa tehdä sinusta."

  Ikään kuin määritellään todistaa itsensä oikealle, Rush astumassa hänen hieman ja painettu kovemmin, hionta hänen lanteiden häntä vastaan haara. Ricky silmissä väljiä, sillä hän tajusi, että hänen ei ollut 32-54; kaikki heitti hänet pakotetaan tiukkaan, turvoksissa clit, hankaa jutun hillitessä ajohalua. denim, vakiopaineen sekoittaminen toistuvan suojusten hankaamisesta.

 

‹ Prev