ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 183
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 183

by Gillian Joyner


  "gonna come?" hän growled luontoystävällisiä korva-, zoomauksessa napsauttamalla ja apuvälineitä kevyesti hänen joustavammasta korvalehdestä, mikä tekee kärsivät velkataakasta jännityksen lieventämiseksi. "Allasi tuntuu kuuma pienen kehon ravista..."

  "Oho," Ricky kuullut hänen äänensä echo seiniä vasten ja kylpyhuoneessa, kun hän heitti eteenpäin jälleen yhden nostaminen polvi ja painamalla sitä alla häntä, mihin hänen viiltänyt tapasi hänet housut, pienintäkään painetta välittömästi hänen jauha sitä vastaan. Neulaus hänen seinää vasten hänen jalka ja toinen käsivarsi, hän aikoina kiemurtelevassa hänen muut hän ja ajaa lonkat sisimmässään hän asettaa hänet hän oli hajallaan olevien hänen reiteen, ratsastus, anteeksiantamattomiin omasta lantiota edestakaisin, sillä hänen clit buzzed ja farcin sieppaamien vapauttamista.

  "Joopa joo," hän kuiskasi uudelleen. "You're gonna tullut minulle täällä ja nyt".

  "Rush", hän tullaan kieltämään navetoista, hänen nimensä asia on hänen mielessään, mieltään tyhjäksi, mutta on ilo hän oli tunne. "Oho, Jumala, minä en päätä…Oh my god….jos maalini ampuisivat…maalini ampuisivat..."

  Yhdellä vahvalla ääliö, hän liukui hänen vartaloaan ylöspäin ja Ricky's reisiä, kuten esimerkiksi yhteen ristityistä käsistä hänen jalka, hänen vartaloaan vapauttamalla ihmetellyt, mielihyvää, viiltänyt liotus ystävystyneet alushousut kuin hänen vartaloaan quaked ja elänyt vuodesta toiseen hänen kanssaan. Hän tuntui kuin hän oli ottamassa käyttöön puolet hänen ass nykimistä seinää vasten, lonkat vielä hioa hänen alaspäin kuin hänen reisi oli kova kukko, hän voisi ratsastaa. Kun vihdoin tuntuu heikkenevän, jättäen hengästynyt ja pöllämystynyt, hän vetää pois.

  "Nyt", hän sanoi, pilke silmäkulmassa, joka kertoi Ricky, hän ei tehnyt hänen kanssaan vielä. "Miten aiot lisätulot minua?"

  Hänen vihreä silmät kiinni hänen vikansa, ja ilman ajatteluun, hän liukui alas seinää, pudota Oona etujalkojen polvista eteensä. Epätoivoissaan hän fumbled, vetoketjun hänen farkut, hänen sormet ravisteluun. Hän ei koskaan halunnut jonkun cock hänen suuhun niin huonosti - hän ei enää edes muista, jotka haluavat kenenkään cock hänen suuhun. Mutta täällä nyt hänen mielen ja kehon mahtavan vilpittömin mielin hän esiintyisi vain lukea kirjoja, hän halusi vain imeä ja kumulatiivinen ulos Rush's ennenaikaisia.

  Kun hän viimein onnistunut saada hänen housut, hänen silmänsä syventynyt. Katselin puhujankorokkeella nähdä paska-eating hymy, Rush huulille, hän ihmetteli lyhyesti, jos hän oli tehnyt virheen. Hän oli valtava; hän ei tiennyt, miten hän ei koskaan asenna kaikki hänet hänen suuhun.

  "pelottaa?" Rush kysyi, hänen äänensä lähes pilkkaaminen. Se antoi hänelle push studioonsa ainakin yrittää; hän ei ollut tarkoitus tehdä joitakin käyttää wimpy little thing nyt, hän oli tehnyt hänelle. Hän halusi osoittaa hänelle, että hän voisi yhtä hyvin kuin hän sai.

  "Se on hyvä tyttö", hän kuiskasi, hänen päänsä putoaminen taaksepäin, kuten hän armosta nuolit hänen ennenaikaisia. Ricky maistanut pisara oceana precum oli outoa herkullista, halusi enemmän. Eteenpäin, hän otti pään lyöminen hänen posket, pirullisen hänen äidinkielellään koko sen kätensä sitä urheilumaailmaa koettelevaa rungossa oleviin paikkoihin ja paina kantta varovasti ylöspäin tekstikuvakkeet tulostetaan, kun hän tapasi hänet huulet hän vetää pois ja hänen sylkeä kuin voitelun luokseni silitettäväksi hänet takaisin hänen base suunsa palatakseni pään ja edelleen, että zoomauksessa napsauttamalla samettisen ihon alla, tunne laskimon pulsing, Hänen halunsa tehdä cock throb häntä vastaan.

  Hän edelleen alaspäin, hitaasti, hidastuspoljinta hänen huulensa alaspäin ottaen puheajastaan vastustaakseen hitaasti nuolukivi ja kierroksen jokaisessa hän voisi saapua. Avaa silmänsä, hän näki, että hän oli puoleenväliin hänen akseli, mutta jo hän tunsi pään vasten takaisin hänen kurkun, joka uhkaa aiheuttaa hänen satelee refleksi. Vaistomaisesti, hän yritti vetäytyä, mutta juuri sillä hetkellä, käsi laski jälleen päätään pitäen hänen paikalleen.

  Hänen sieraimiinsa virisi, hetkellinen paniikki, hänen kätensä osalta, jotka hän reisissä, kyynelillä aloittelevien nurkkiin hänen silmänsä niinkuin hän painetaan varovasti hänen päänsä eteenpäin. Kun hän kohotti hän näki hänen alaspäin hänen hymyn hänen mielessään, kun hän katseli hänen taistelunsa tämän enempää, jotta kumppanisi kiihottuisi äärimmilleen luontoystävällisiä tiny suuhun. Hymy taltioidaan chased pois hänen kehon paniikin ja hän teki parhaansa, nuolukivi jokaisessa uudessa tuuman hänen kukko, syyttely hänen dick, jotta hän voi tuntua tärinää päätä vasten.

  Kun hän grunted, mielihyvää, Hän hyräili näytteitä ja paina vielä hankalampi häntä vastaan päänahan epätoivossaan. Hän piti kättään tiukasti kiinni hänen kukko, tietäen, että hän voisi koskaan asenna kaikki boudhanathin häntä, kun hänen lanteiden alkoi pistämään, hänen suuhun ja käteen kattaa jokaisen sentin hänen kukko harjoitusjaksolla luontoystävällisiä kurkkua hänen omassa tahdissaan, vitun hänen suuhun, kuten se oli hänen siihen, mitä hän halusi.

  "Vittu No joo, tyttö", hän groaned, anteeksiantamattomiin vaikeutuu, vein alla hänen kukko pumppaus nopeammin. Ricky oli hänen kukko jyskytystä ja siivilöinti hänen suuhun, hänen lanteiden liikkuu nopeammin, hänen kurkun kasvava raaka-kuten hän käytti. Hän ei kyennyt kestävät paljon, ja hän muutti hänen vapaat kädet hänen palloja, tunne niitä liukuhihnalta, sillä hän kevyesti hierovilla liikkeillä niitä varovasti hiukan kutittavalta hänen reisissä, kunnes viimein hän tykitti itseään vastaan hänen paksu vesimääriä, kumulatiivinen ammunta luontoystävällisiä kurkkuun ja posket; hän on nielty jokainen lasku, rakastava tapa tuntui kuin hän imenyt häntä kuivaa lähes halutaan, kun hän viimein vedetty täysin karkea taitavalta joukkueelta.

  "Jeesus vitun Kristus, tyttö," Rush sanoi, liikkeellä Daw Aung San Suu Kyi nojaa seinää vasten. "Se on kertonut meille, miten olet tehnyt positiivisen muutoksen mies rakastua."

  Ricky nauroi; hän ei ollut mitään aikomusta tehdä Rush ihastua häntä. Mikään ei voisi olla vähemmän houkutteleva. Mutta tämä…tuntui aivan esimakua…suuri maku, varmasti (yksi vielä vaivanneet hänen suuhun,), mutta vain esimakua tulevasta. Hän ihmetteli, jos hänen kukko olisivat pelänneet niin hyvää hänen suuhun, miltä se voisi tuntea hänen pillua...

  Ricky nostaa itsensä irti maasta ja käveli eteenpäin, nyt kun Rush samaan pistorasiaan. Hartiat ylöspäin hänen varpaitaan. Hän suo valkeaa joulua häntä, sulje salamyhkäisenä pysytellyt, pitkä ja aistillinen.

  "Se oli hauskaa", hän sanoi, liikkeelle lähdettäessä. "kiitos".

  Hän näytti hänen todellisia yllätyksiä, näkyvästä järkytyksestä seuraa hymyssä suin. Erittäin suloinen hymy, Ricky ajatus.

  "Pelaaja jäähdyttimen kuin olin kuvitellut, että…on…"

  "pieni tyttö?" Ricky vastattu hänen kanssaan, ja hän nodded, lystikkäästi rendatuista hahmoista. Hän kevyesti ja niiden toimivuuden, lähdettävä on katsoa peiliin ja varmista, että hän ei ollut mitään kumulatiivinen ja hänen leuassa. "Ihmiset varmasti yllättää, wo?"

  Ja hän vasemmalle, nielee ääni.

  ***

  Jouluaattona on nopeasti tulossa jouluna Ricky sat katselet valoja, puu-valo vilkkuu ja haalistaa ja valo vilkkuu ja haalistu. Kaikilla oli saatu nukkumaan tunti sitten hänen vanhempansa tankin täydeltä tietoa vauhdikkaasta uutuudesta, muutama Chardonnay ja hänen pikkuveljensä uneksineet playstationien ja 4 omiin sarjoihinsa. Mutta Ricky ei voisi nukkua. Ei jännitystä, mitä Santa poistuivat pukinkonttiin - halu soita hän kantaa huolta viime päivinä.

  Sen jälkeen, kun he kohtaavat kylpyhuoneessa, Rush oli syntynyt ja osti hänen ja Sasha toisella kierroksella, saumattomasti jotakuinkin normalisoitunut uraan. He olivat menossa etukäteen. Sasha, ole tiedossa on tapahtunut jotain, jotta hänen ystävänsä ja motoristi mennyt niin pitkään, mutta hän oli siistiä antaa sen liukua, kunnes auto ajaa kotiin, vain antaa Ricky on hymy ennen hänen nykyisen keskustelun aiheena.

  Lopussa yönä, Rush pakenivat Ricky a tahrimak
si lautasliinaksi, hänen numeronsa, hohtavat auringossa. Hän oli ottanut sen rauhallisesti, hymy huulessa viskaa se hänelle takaisin taskuun. Nyt hän istui ja hikiliinat, hänen kätensä kääntämällä sitä uudestaan.

  Hän halusi häntä. Hän halusi kutsuessaan hänet ja onko hän oli niin hyvä sängyn, koska hän on oma kylpyhuone. Ja hän olisi antanut hänelle numero, jos hän ei ollut halusi hänen puhelua. Edelleen, mikä oli hänen takaisin. Mitä hän ei täysin esiin. Hän luuli ehkä hän oli huolissaan siitä, että hän tunne - mutta hän ei oikeastaan sitä mieltä, että hän olisi. Ja jos hän teki, ja mitä? Yllättäin päivittäin. Ei todellakaan anna hänelle hyvää varmasti, mitä olisi parasta seksiä hänen elämässään?

  Mukaan sashalle, joka oli kehoittanut Ricky puhelussa päivittäin siitä lähtien.

  Ei, koska Ricky oli todella rehellisiä itselleen ja hän ymmärsi se ei ollut mitään sellaista. Hän oli huolestunut jotain, mutta se ei ollut .

  Kuka hän oli. Hänen oli. Tiedämme, että jos hän teki näin, kutsui hänet, menin hänen luokseen, let him vittu hänen järjettömän... no, se ei saa jäädä vain joitakin happenstance kokousta kylpyhuone. Se olisi silkka ennakoivan päätöstä, se olisi hänen ottaa suuren riskin ja ohjata jotain elämänsä aikana, jolloin hän lupaa kaikkea hänen vanhempansa pelkäävät eniten.

  Hän antaa itselleen lupaa pitää suuri seikkailu.

  Vaikka kollegio oli muuttanut häntä, hän oli vielä tarpeeksi nuori voi pelätä.

  Suljetaan silmät ja piirustuksen jalkansa tiiviisti hän teki tänä jouluna. On selvää, että se ei ollut sellaista, että pukki olisi ikinä päättäminen ja varastointi, eikä hän uskoi, että enää, joka tapauksessa. Mutta se tuntui oikealta, mitä kello on chime 24.00 ja kaikki.

  Haluan olla rohkea, hän luuli sen itsekin. Saanen tehdä rohkeita ja rohkea, rohkea ja on seikkailu, jota en koskaan unohda.

  Ja sitten tuhat huomionarvoista kaikkia edellä mainittuja toimia samanaikaisesti.

  Kello aikaan keskiyön jälkeen. Kuuluu voimakas paukahdus tuli edestä hallista. Tuuli meni läpi parlamentissa. Ja Ricky sydän lähes pysähtynyt.

  ***

  Häikäisyä ylös huumaava kartanoon, Rush odottaneet Tech näyttää vihreää valoa. Gaudy Caves taitoja kid oli uusia saundeja pieni tietokone, numerot vilkkuvat näytössä. Hän oli surinaa ripustaneet tune kuin hän työskenteli jotain inanely tarttuva, Rush oli varmasti kuulla omassa kisata ensi viikolla.

  "Alright, olet" Tech lopuksi selvällä valitsemalla näppäimistöltä. "Security's, you're all".

  "Kiinteät" Rush sanoi. "MTV Networks, Simontien pitäisikin. "er käynnissä, I'll äänimerkin ya, kun olet valmis", hän sanoi, nojaa eteenpäin puhumaan kuljettaja, joka myönsi hänelle kahden sormen salute, ennen kuin käännät virta-avainta virtalukkoon. Rush, Hawk ja huijarit slunk, van shutting ovet huomaamatta ja hustling eteenpäin joulukuun kylmä yö.

  Lukko ei ole kysymys roistojen työkalu hihna ei voitu korjata, mutta lukko clattered lattiaan ohi cringed kiire. Tämä oli aina kaikkein pahin asia; jos joku kuuli , oli se sitten valo ratapölkkyjen tai isä edelleen hautajaiskulkue joulupukin bounty, heillä olisi tehtävä on suoritettu. Mutta voi edetä.

  Suurisuuntaisia edessä hallissa oli himmeä, mutta hän pystyi näkemään poinsettias ja ivy koko hallit. Kun kolmikko on päässyt eteenpäin, jokaisella perunasäkinkin on, hän teki sen pehmeän hehkun vaivihkaa ympäri oviaukossa Lyonia vastapäätä on suuri. Pidä lähellä seinää, hän peered vaan rannikolla näytti tarpeeksi selkeä, ja hän heilutti hänen toverinsa, kävelyllä eave ja tukahduttaa huutaa apua tyydytystä.

  Tämä oli tulossa on bounty.

  Jos he olisivat jo turvallisesti takanapäin kaksi taloa takanaan, tämän matkan yksin olisi tehnyt yö kannattavaa. Mimica jatkoivat matkaansa puu, Hawk pysähdyksiä, nosta raskaita 5906 seinästä ja työnnä ne omiin käsiinsä. Toimi nopeasti ja äänettömästi, ne on täytetty laukkunsa ja tonttuleikit pakattu tiivistettyihin, bow-koristavat lahjoja.

  Ja sitten Rush kuullut naksahduksen, että hän tiesi liiankin hyvin.

  Hänen pallot lähes hypähti ylös hänen vatsa, hänen ihonsa vapautuvansa kylmässä hiki. Hitaasti, hän hahmotti suuntaan ja melua.

  "Älä siirrä", ääni kuiskasi takaapäin aseella uhaten. Rush Leuka putosi, ja hän halusi nauraa. Hän tiesi, että äänellä. Hän tiesi, että kasvot. Hän tiesi, että elin.

  "Kuuntele, en halua mitään vaivaa, joten jätä juttuja ja vaikeasti hahmotettavissa," hän sanoi, hänen äänensä vahvasti vain pienimmätkin konsolipeleihin eloa. Hän oli pitkään pistol tasainen; jos hän ei ollut sanoinkuvaamattoman hänen menettelyään baarissa, hän oli nyt.

  "Ricky", hän sanoi, että hänen oma äänensä kuuluviin alhainen. Hän katseli silmiänsä kasvaa ja pistoolin liikkuvat hieman alaspäin, kun hän nojautui eteenpäin, jotka yrittävät saada paremman näköinen häntä. Fat mahdollisuuden; hänen ski valmistetut hygieniamaskit on mahdotonta kertoa kuka hän oli. Pitkällä hetki sitten hän oli tehtävä päätös. Seuraa, mitä hän sanoi, jätä ja että on otettava käyttöön, luottaa sen häviämisestä tai itseänsä ja toivon parasta.

  Hän tiesi, että hänen looginen, jonka valinta oli epätodennäköisempää saada hänet vangittu joulun tänä aamuna.

  Syvällä sisimmässään hän oli hyvin erilainen käsitys tyttö hänen eteensä tekisi, jos hän paljastaa itsensä.

  How do you know my name?" hän kysyi, nosta gun uudelleen, vaikkakin nyt se teki ravistetaan kevyesti kätensä. Tämä ravistelu oli päätetty lopullisesti; hän ei luota siihen, että hän ehkä saa pelästyttää viime hetkellä ja luiston hänen sormea, jotka laukaisevat.

  "Ricky, on minulle", hän sanoi, nostaminen kätensä hitaasti, kämmenet avoinna, näyttöön hän aseettomaan. Näytön alareunan hänen naamionsa, hän veti hänen päänsä yläpuolella. Ulos nurkassa hänen silmänsä, hän pystyi näkemään roistojen Räjähtäviä tietokonehuoneita tai käsittämättömiä toimintajaksoja tuijotuksen silmukkaan alkamiseen peite.

  "Rush!" Ricky sanoi kaiken tuulahduksen, ja hän nopeasti tehnyt shushing ele. Pistoolin laski hänen rinnallaan, hänen suuhun menee löysälle, sillä hän katseli häntä ymmällään.

  "Mitä…mitä…pyhä paska! Mitä teette ?!" hän kuiskasi valuuttakriisiä, gun edelleen.

  "miltä se näyttää?", hän sanoi. "Olen sanonut sen, mitä siltikin kaveri olen, Ricky."

  Hän ei nähnyt hänen silmänsä epäröintiä, sekaannusta yhteisymmärrykseen perustuva palvelunesto hyväksymistä - lopuksi sammuminen jonkinlainen kompromissi. Hän pitää edelleen hallussaan hänen kätensä auki.

  "Nyt otamme, oikein? Olemme vain gonna irtoamisen, ei se haittaa, okei?" hän sanoi, perääntymässä. Hän kuuli huijarit ja Hawk liikkuvat takanaan, laukkunsa putoamista maahan täynnä näennäisen saalista. Ricky silmissä välähti, valojen palaessa, kohtauksessa Jackin roolissa ja niiden dark aikeita. Ja sitten yhtäkkiä, että lukkosylinteri huomautti suoraan Rush vielä kerran. Hänen käsivarsiensa lensi ja Hawkin Crooks paleltui kuoliaaksi.

  "ei todellakaan et ole", hän sanoi, hänen äänensä akordin reipasta karjuntaa sihinä. "En minä tiedä mitä aiot tehdä yhdessä kaikkien perheen paska mutta... mutta..."

  Hän tuntui olevan taistelusta perusteellisesti sekaannusta, jonkinlaista sisäistä taistelua. Mutta kun hän korosti jälleen kerran luottavainen.

  "Mutta se on luultavasti parempi kuin haluaisimme. Imuroi laukut", hän sanoi, että epäselvä hätäiseksi liikehdinnäksi, selkä seinää vasten. Kukaan ei siirretä. "Olen tosissani."

  Takanaan, Rush's kamut teki, niin kuin hän sanoi, on kiire.

  "Ja olen mukana tulee sinulle", hän sanoi.

  "Ricky" Rush sanoi, Räjähtäviä tietokonehuoneita tai käsittämättömiä toimintajaksoja. "Et halua..."

  "En", hän sanoi, ja pimeässä hän pystyi näkemään hieman pienen toivonpilkahduksen hänen piikit mahdollisimman hän hymyili. "olinkin juuri ajatellut tällaista."

  "Ricky, se on järjetöntä," sanoi kiire valuuttakriisiä, että hän oli tehnyt sitä nyt. Miksi hän ei ol
e koskaan hullu, ennen kuin hän on juuttunut hänen dick? "Mitä mieltä olet tästä? Reippaana partiolaisena matkasta?"

  Se on hyvän mielen kadonneet ja vain silmät, jotka kuvaavat kimmeltäviä valoja.

  "vie minut kanssasi tai Intel® Core™ i scream", hän sanoi, ja hän tiesi, että hän tarkoitti sitä. "ja koko parlamentin herää."

  Vekatut ja varmuuskopioida vastaan nurkkaan, Rush ei ollut valinnanvaraa. Hän pudotti hänen käsivarsiensa lihaan, taidokas olkapäitään.

  "Alright, crazy bitch", hän sanoi. "olisikin kunnossa. Mutta olemme brändinä menossa oikeaan vitun nyt. Ja mitä luulet on gonna sattuu… hyvin, mikä on mielestänne gonna?"

  Tämä on hampaat uudelleen.

  "I Won't tielle, Rush", hän sanoo. "lupaan. Haluan päättää puheenvuoroni alussa ennustimme taaksepäin. Se on minun joulua."

  Muisti, Rush's cock riuhtaisemalla eloon. Pahus. Tyttö oli psyko, mutta hän edelleen sai veren sykkimään. Ja vitun hän antaa hänet payback tämän pikku kohtauksen? Hän oli kuitenkin varma, että olisi. Turhautuneita, mutta hieman huvittunut siitä huolimatta hän, hän teki sen jälkeen kun ele ovea. Kuten hän sulki aiemmin häntä, asetta edelleen kädestään, hän nojautui eteenpäin tiiviissä. Hän tunsi kuten peppermint ja suklaata.

  "Mikä oli, te sanoitte kärsivällisyyttä?" hän kuiskasi ylöspäin. "En usko paljon."

  Ja hän oli mennyt, ulos rästäiden horisontaaliset ja alas käytävällä. Kääntyminen ja kärsivät velkataakasta, hän oli tavannut hämmästynyt, utelias uteliaat katseet loitolla. Hän growled ja shooed heiltä; he'd vielä aikaa keskustella kaiken takaisin. Päästä osaksi hänen hallinnassaan, hän keskeytti hänen kaksisuuntainen ilmoittaen Simontien pitäisikin tuoda ympäri.

  Ulkona, koska ovessa heilahdellut kiinni takanaan, Rush tarkastelu Ricky huono vaatekomeroon valintoja. Hän shivered kylmän Connecticut yöllä ilman, että vain pari joulun näköinen nilkkaimet sekä niiden joitakin fuzzy sukkia, ja pitkä villapaita. Grunting ja närkästynyt, mutta silti riittävän myötätuntoinen vihaamaan hänen shivering, hän unshouldered omasta heavy sarkatakista - ja se draped hänen ympärilleen. Hän kohotti, hänen suuhun, lämmintä hymyä.

 

‹ Prev