ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 185
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 185

by Gillian Joyner


  Mutta hän jäi sisällä hänen omaan cock jyskytystä ja hetkessä kipu oli alkanut ala laantua, hävitä täysin uutta tunnetta laittamisen hänen miehuus, hänen hyvinvoinnistaan voideltu pillua alkaa puristamatta ympärilleen. Hänen pillua oli niin tiukka, oli vähällä uskalla siirtyä sisälle häntä, jokaisen sentin hänen hugging hänen ennenaikaisia. Hitaasti, työntää itsensä sisään syvemmin häntä, ja Ricky suusta avata yllättävää mielihyvää, hiljaisen moan hänen lanteiden liukui vastaan täällä.

  Hän oli päästä jonnekin syvällä hänen irtiotto siis, oliko hän tuskin tiedetään olemassa, jossa kukaan ei ole kuin aikaisemmin. Tuntui, että jotkin uuden upean maiseman, ja hän Keskinivelen kohdalla tulee olla pieni lonkat kokeellisesti häntä vastaan, tunne häntä luiston syvemmälle, etteivät arkaluontoiset ja puutteenalaisimmat tapaukset. Kuten hän alkoi pumpun sisään ja ulos hänen Ricky's breath saamme halutessamme ottaa yhä matala, silmät avoinna, hänen vartaloaan vastannut jokaisen oma verran mielelläni lonkat liikkuvat hänen mietintöään vastaan, vetämällä ja työntämällä rinnakkain. Jokaisen sentin hänestä tuntui hierovan hänen tarjous, Neitsyt pillua, hänen hermot palaa kuin ilotulitusraketit.

  Hänen kynnet kaivettuja nahka takana väijymällä, Hänen kasvoillaan kohti sitä, että materiaali cool häntä vastaan kuumeisen posket. Löysä tasopinnat ja surinaa hän let him vittu hänen yhä nopeampi ajaisi itsensä sisään syvemmin hänen jokaisen luotatte? Hän alkoi huutaa aina kun hänet cock osui erityisen sisällä häntä ja heiluttelemalla lonkat taaksepäin; toisten kaipaama tunne häntä entisestään. Tunne häntä, nostaa lonkat hiukan, kun hän syöksi itsensä kunnianperkeleen seuraan häntä vielä kerran hän tunsi hänet reisistä kiinnitys kiristetty lopulliseen tyhjää tilaa hänen täytetty viimeisenä.

  "Oho, Jumala," hän tullaan kieltämään navetoista kuin hän muutti hänen lanteiden ympyrää häntä vastaan ass pitäen itseään syvällä, yhden loistavan. Toisaalta se on irronnut noin lonkat ja aviorikokseen clit kevyesti harjattu. Tunne oli lähes liikaa, vaan hän pulssimainen sisällä hänen sormiaan harjattu hänen clit ja hänen korvat soi ja kaareviin hän tuli taas, kun nykien ja putoamisen itse hänen valtava ennenaikaisia. Kun kujeileva supistukset hänen cunt oli liikaa Rush huomiotta, ja hän alkoi vittu siitä kovasta vielä kerran, nopea ja syvä, pistoning luontoystävällisiä, luopua ei enää yritä olla lempeä.

  "Oletteko pilleri?" hän growled ja keskellä hänen ekstaasin Ricky oli vain nyökätä ja napisemaan myöntävästi.

  "hyvä", hän sanoi pitäen hänen molemmilla käsillä, pitää hänen edelleen hänen perseestä hänen kuten ori, iskin hänen lanteiden häntä vastaan aasi, hänen pallot paukuttaa häntä vastaan. "Koska aion täyttää niin syvä, kumulatiivinen muuta menneisyyttä drip päiväkausiksi."

  Kyllä, Ricky tullaan kieltämään navetoista ja haluavat sitä, kun he haluavat sitä huonompi kuin hän olisi ikinä voinut kuvitella. Hän heitti itsensä häntä vastaan, koska hän haluaa tuntea hänen kuuma kuormitus täyttö hänen pillua. "Ota, Rush, tule, haluan sen..."

  "Näin hyvää vähän slut", hän koneiston syövereihin ja lopullinen erottamiseen ja ärjyminen hän puhkesi hänen sisällä, täyttö hänen viiltänyt hänen kumulatiivinen, paksu lämmin vesimääriä siemennesteen pulsing häntä vastaan vielä aran pillua seinät, joten ne quake ja puristamatta kiitollisuudessa. Hänen kukko pulssimainen hänen, koska hän julkaisi rope Köyden jälkeen, kumulatiivinen luontoystävällisiä, enemmän kuin hän olisi ikinä muista keventää, nainen, ja kun hän vihdoin vetää ulos hän pystyi näkemään valkoisen kermainen neste alkaa vuotaa häntä.

  "pyhässä paska," Rush groaned, sortaen vieressä kiinni sohva, jossa hän jäi valtaan, niin väsynyt ja kipeä. Näemme häntä pakkotilanteen vuoksi hän kääritty heiluttaa käsiään hänen ympärilleen ja veti häntä, niin että hän makasi hänen takaisin, hänen päänsä syliinsä.

  "Hyvää joulua", hän napisee, silmät suljettuina, korin värisyttämällä hihnaa. Hän chuckled, ylämäki päätään selkä sohvalta.

  "Godt fuckin' joulua", hän oli samaa mieltä.

  Ennen kuin he edes tiennyt, että heillä oli unessa.

  ***

  Kun Ricky heräsin, se oli ohi 02.00. Hänen ensimmäinen tunne oli kylmä. Hän oli vielä alasti, ja kiireessä ei siellä lämmin hänen ruumiinsa lämpöä. Vilunpuistatuksia, hän vääryys. Tällöin tuntuu tarttuneen aineen hänen reisien, hän hymyili. Epämääräisesti, hän ihmetteli, jos joku olisi havahtuneet edelleen rikki lukko, paljaita puusta tai että hän ei ollut hänen huoneeseen. Jotka huoneeseen, hän kuuli wc huuhtelua varten.

  Rush tuli paljain jaloin timanttikaivosten hänen päähänsä. Näemme, että hän oli, hän lopetti pitkään aikaan, silmät on lukittu yhteen. Kun hän siirtyi jälleen, hän vetää pussi tai varastettujen lahjoja kohti sohvalla ja jutteli voimakkaasti.

  "I'm gonna take you home pian", hän sanoi. "Mutta meidän täytyy treenata pysähdy ensin. Ja täytyy auttaa minua."

  Hän työnsivät kirkkaasti kääritty luontoystävällisiä ratkaisuja. Hän on tarkastellut; tämä oli yksi Trevor's lahjoja. Tästä leikataan kohtaukseen Rush on erikoista, että hän ihmetteli, mikäli hän oli itse asiassa esittää hänelle vielä osallinen ryöstämään perheen lammaskoiran joulua.

  "Katselkaa merkit off", hän sanoi, ja ottaen lahja laukku osoitti hänelle, mitä hän tarkoitti, kopiointi pois siirtämiseen" koettelemuksia hänen yrittäessään ansaita arvostusta.

  "Mitä olet kenelle kaikille niille", hän pyysi. "Minä jouluinen heitä?"

  "Ei" Rush sanoi, samalla toiseen lahja. "Saat tietää, mitä otamme asian kanssa iski."

  Piiloutuminen Ricky toimintansa. Ne eivät puhu, mutta se ei tunnu kätevältä. Se olisi voinut olla, jos he todella olisivat huolissaan, mitä toinen ajatus, mutta ne olivat täydellinen pari, että he molemmat uskottaneet haluamaansa, öisin ja sisällön jättää asiaa tähän. Kaksin käsin työtä iso pussi, työ tehtiin 15 minuutiksi. Lahjoja olisi heitetty takaisin pistorasiaan, ja kiireessä nousi jalat.

  "Get pukeutunut ja tavata minut että auton", hän sanoi, ja Ricky nodded, potilasta puistattaa kylmä ilma puhaltaa, kun hän avasi oven. Vedä hänen alushousut ja nilkkaimet sekä niiden hänen tahtonsa läpi salaisessa hymy sitä tosiasiaa, että näiden alushousut tulis pian kantaa todisteita hänen deflowering. Kun hän oli pukeutunut kuin hän koskaan, Hän liukastui, kun ovi suljetaan napsauttamalla hänen takanaan.

  Hän näki Rush's bike parkkeerattu Ilmoitetut nousukyvyt koskevat, haulikko, hänen autonsa voi tippua ja kliseitä toistellaan, käärimisen hänen kätensä ympärille, itse lämpöä.

  "All?" Rush kysyi, mutta en odota vastauksen ennen kuorinta pois.

  "Mitä te gonna sanoisivat, jos ne ovat, kun pudottaa sinut ulos?" hän pyysi. "Tiedätkö, olen pudottamaan teidät kiila pois."

  "kyllä", hän sanoo. "Ja… en tiedä, I'll olin torkkua. Käytin sitä kuin lapsi, tiedätte."

  "kätevä" Rush sanoi, ja Ricky nauroi. Se oli. He ajoivat aikaisemmin baari, jossa he tapasivat; se oli vielä valot päällä, polkupyöriä, eteen. Ricky olettaa, että olin siellä hänen seura oli heidän tarvitse tuhlata Jouluaatosta, European Multiple Sclerosis Platform -matkan.

  Kaupungin hätäinen aiempien, hiljainen ja pyhä jo pimeässä. Suuri, hyvin valaistu rakennus ensimmäiseksi vierailukohteeksi lopussa; Ricky ei ollut koskaan huomannut sen aikaisemmin, mutta Rush rajoittui auto pysähtyy, kun he suhtautuivat siihen.

  Mikä tämä on?" hän kysyi, Sujauta kannettava tietokone ergonomiseksi suunniteltuun kaulaan asti yrittää nähdä. Rakennuksen ilmoitti helposti riitä:

  Crestwell Etusivu lapsille.

  "Orpokodin maalle?" sanoin, kohautti euroopassakaan vielä olemassa nykyaikana. Kun tarkastelemme Rush, hän nodded. Hän vetää auton sen hillitsemiseksi, mutta se on pysynyt käynnissä.

  "Odottaa", hän sanoi, ja siitä poistumista hän juoksi takaisin ympärillä, ovien tavaratilassa. Hän katseli, kun hän toi valtavan kassillisen pilfered lahjoja läpi ensimmäiset kaksoisovet; toinen on lukittu, koska hän lähti pussi, työ
ntää sormen toistuvasti mitellä tai kelloa, että hän ei näe. Nopeammin kuin mieltään voisi jopa sen, että hän oli vieressä häntä vielä kerran, kuorinta pois myöhään yöhön.

  "Et ole vakavia", hän sanoi, aivan ymmälleen. Hän kuvaa hänen sivuttain yhdellä silmäyksellä.

  "Mitä?"

  "vakavasti äsken kaikkea tuota on Orpokodin maalle? Mikä on tämä, Dicken's?"

  "Mitä? Haluatteko sitä pysymään veljensä ja muita rikkaita nuoria, jotka jopa korviansa korvaamaan lahjoja huomiseen mennessä?"

  Hän ravisteli päätään, mutta silti voi vetää silmänsä Rush's profile, kun hän ajoi tai sitä tosiasiaa, että hän oli jonkinlainen tosielämän Robin Hood. Nauramisen, hän lopulta selvisi, lämpimän tunteen luikertelee hänen. Hän kuvaa häntä katsomassa.

  "Ei," Ricky sanoi, "En ole nauraa . Haluan vain…wow, that's, kuten se on siistiä."

  Pois kulmasta, hänen silmänsä, hän näki pienimmätkin hymyilemään nurkassa hänen suuhun.

  Sanojensa mittainen, Rush vetää auton ympäri lohkon Ricky asunnossa.

  "Tiedätkö", hän sanoo. "Ehkä minun pitäisi teeskennellä kuin ja näki rosvo, joten tiedätte, en voi johtaa kytät tai mitä tahansa huomata typeryyksien seuraavan toinen toistaan. Tiedätte, että syy oli kolme Aasian heppuja on Subaru."

  Rush antoi hänelle vakavasta ilmeestä.

  "Don't pilanteko paskaa nyt", hän sanoi. "Jos joku teidän..."

  "En tosiaankaan vitsaile", hän sanoo, vilkkuva hänelle ulkoasun omikseen. "En voi sanoa, että se oli joku halusin - jotka eivät mahdu profiiliisi."

  Hän tuntui harkitsemaan tätä.

  "Se ei ole huono idea", hän sanoi. "Mutta inhoan ajatella, että jotkut köyhät saavat jackasses pitkäkyntisen, niin me teimme."

  "Mutta ampua alas kenellekään tahdissa murhaaja", hän löytää parannuskeino. Hän katsoi häntä ja tuntui arvostamaan sitä, mitä hän sanoi.

  "Mitä luulet on paras", hän sanoi lopuksi, ja hän oli jonkinlainen lämmin ylpeä siitä, että hän todella luottaa hänen.

  "Tiedätkö," Ricky sanoi kerran samaan sävyyn, toinen käsi auton runkoon. "Olen kotona koulusta lähes kuukausi."

  , Hän nauroi ensimmäisen kerran, hän oli koko yön.

  "Jumala minusta kuollut, mutta olen vitun toivottavasti Soita mulle, psyko", hän sanoi, pudisteleekin päätään hymyn lisäksi hän. "Vain enempää pelaaminen on kaapattu?"

  "Ei edes hiukan pelaamista?" Hän kysyi, Lähtöpaine pout, jotta saisimme aikaan. Miten hänen silmänsä 34,79, hän näki hän.

  Hanki vittu outta täällä", hän sanoi, että hän noudattaa, lenkille läpi yön tehdastyömaan kanssa. Hänelle kiitokseni, ei ollut poliisin autojen talon, ei valoja, ei ole elämää. Antamalla itsensä läpi rikki oven, hän otti hetki mene omassa olohuoneessasi. Puu näytti silti kauniita; se näytti vieläkin kauniimman ilman hemmetin esittelee sen alle.

  Hän lämmennyt itseäni, joten hänen vartaloaan takaisin menettämänsä ytimen lämpötila on hyvä tapa Rush oli saanut hänet scream ja buck, ilo. Ja sitten hänen kertomustaan suoraan hänen ja hänen keuhkot täynnä ilmaa, hän balled hänen kätensä, nyrkit ja kiljuin niin lujaa kuin hän.

  Lopussa

  Ricky zuchtte, liggend op haar buik, haar ogen driften loom onderaan de pagina. Enerzijds steun aan haar kin terwijl de andere was vastgezet onder haar, zacht glooiende een vinger rond haar clitoris. De woorden waren vies. Spuitkutje. Dick. Borsten. Dijen. Het aankoppelpunt van de trekboom. Leppen. Pulseren. Hijgen.

  Ze was zich overgeeft aan één van haar favoriete guilty pleasures, verdiepen in haar eindeloze opsomming van vuile biker romans op haar computer. De mannen waren altijd warm, sterk, meedogenloze en gepassioneerd. De vrouwen? Nou, wie verzorgd over de vrouwen; zij werden plaatsaanduidingen voor Ricky's fantasie, een personage kon ze slip zichzelf in, blies het was haar borsten worden betaste en getapt door een bebaarde stud, haar kut wordt geboord in onvoorstelbare plezier.

  Haar vinger sneller als de scène uitgroeide. De heldin lag op haar rug op een pooltafel, haar held tong naar beneden beweegt haar maag, waardoor haar vruchtvlees quiver en opwarmen met elke aflopende inch. En dan zijn tong was over haar clitoris en Ricky's kont opgetild het bed, haar vinger te dippen in haar eigen warmte, vochtigheid waardoor smeerolie als haar vinger nabootsten de denkbeeldige tong, leppen en zuigen.

  De heldin in de heupen stoot omhoog en kwam; Ricky voelde haar eigen passie middenmarkering, haar lichaam craving release, maar ze plaagde zelf, willen verlengen het plezier, wetende dat...oh, ja, de held zou slip zijn cock in de heldin, haar, stretching en vervolgens...

  Ricky's lichaam knapte met een Parforce-jacht golf van genot terwijl bracht ze zichzelf in het orgasme van de woorden, gedachten en blies zichzelf liegen over dat pooltafel, haar eigen lichaam aangeboden als speelgoed voor het gebruik van bepaalde sterke, getatoeëerd, beest van een man. Niet dat ze echt wist wat het zou zijn; zij nog een maagd, nooit hebben gevonden, een man die in het echte leven die helse haar motor nogal graag de mannen in haar fantasieën.

  Vrijwel onmiddellijk ging Ricky geklikt uit haar e-reader, niet langer geïnteresseerd in het ondiepe verhaallijn of de zwakke karakters. Er was slechts één reden ze vond die verhalen: ze waren warm, kregen zij haar uit, en haar ogen een korte adempauze van de grenzeloze verveling van haar bestaan.

  Omgeslagen op haar rug, Ricky laat haar nog natte vingers vallen op haar buik gevoel haar hart weer een normaal tempo. Ze gesloten met haar ogen en een muizing; wat zou ze doen als ze kregen de gelegenheid om haar fantasie? Er was geen twijfel dat Ricky's fetish was sterk en enkelvoud. Sommige mensen waren echt tot cowboys. Sommige mensen onverklaarbaar is. Sommigen waren hopeloos bekoord heeft met cheerleaders. Ricky verloor haar gedachten voor motorrijders, bad boys en criminelen van allerlei soort.

  Beneden, ze hoorde de bellen van kerstmuziek. Zij haatte die haar moeder speelde de muziek de hele dag en nacht tijdens de feestdagen. Gewoon zo iemand die toevallig langskomen wilt weten dat hun familie was een goed christelijk gezin met een gezonde Amerikaanse waardering voor Kerstmis. Voor een Connecticut politica, dat soort afbeelding kan maken of breken een carrière en Ricky's vader had niet de bedoeling van zijn carrière gebroken.

  "Weet u zeker dat wij niet een menora in het venster" Ricky was ooit gevraagd terwijl. "of een Kwanzaa...zoiets? U weet hoe de all-inclusive wij? Ze doen dat in het winkelcentrum".

  Dat had ze een droevige blik van haar vader en een handtas zwijgzame reactie van haar moeder.

  "Echt grappig, sis," Trevor had hissed in her ear, schopt haar onder de tafel. De 10-jarige jongen was de appel van hun ouders ogen, de onbetwistbare "good kid" in hun familie. Ricky was niet zo beminnelijke, volgens haar ouders. Om eerlijk te zijn, ze was een goede deal meer spierballen dan Trevor.

  De hel zij was klein in vergelijking met sommige andere kinderen; één keer had ze geverfd een groene streep in haar haren, een andere keer had ze thuiskomen met haar septum doorboord. Meestal echter is het probleem was haar politiek. Ze zou nooit ingestemd met haar ultra-conservatieve vader staat. Over van alles en nog wat. Zij dacht dat hij een schurk, wrede en uncompassionate. Hij ondersteunde snij welzijn en lagere belastingen voor de rijken, ontkende klimaatverandering, en meestal gemaakt het zijn missie om het geld waar hij dacht dat het behoorde: in zijn zak en de zakken van zijn vrienden.

  Ricky had geleerd lang geleden gesproken, was niet in het belang is, maar dat niet zo moest ze lachen op foto's of het bijwonen van politieke mixers of ondersteuning van haar vader. Ze moest gewoon standaard rond op feestjes zonder een scène, en haar mond terwijl haar vader en zijn vrienden dronken champagne en kaviaar gegeten terwijl hij lacht om de arme mensen aan de overkant van de stad. Althans, dat is wat ze zag toen ze gingen achter de gesloten deuren van zijn studie. Ze had niet echt weten, nooit is uitgenodigd in die heilige ruimte.

  Right Now, beneden, haar ouders verspilden meer elektriciteit aan de overvloedige decoraties en kerstverlichting dan de meeste mensen die in een maand. Het was een echte Christmas wonderland. En de stapel cadeaus ond
er de kerstboom zou Santa's workshop te schande. Er waren cadeautjes voor Ricky onder hen natuurlijk; royale ones, in feite. Dat wist ze, ondanks haar rol als het zwarte schaap van de familie, haar ouders nog steeds gewenste te koop haar medewerking en ondersteuning. Wat haar moeder zich elk jaar op kerstgeschenken konden fed een gezin van vijf voor een jaar.

  Nou ja, ze was alleen thuis voor een paar weken, anyway, waarna ze terug zou keren naar college, waar zij had er vrienden die met haar politiek en niet proberen haar te allen tijde bij elke beurt. Haar eerste semester was zo magisch vrijmaken dat ze was bijna geweigerd om thuis te komen, bijna moest worden gesleept vanuit haar slaapzaal schoppen en schreeuwen. Maar campus zou zijn eenzame, anyway, en ten minste thuis was…

  Haar telefoon in verband net zoals zij dacht van haar beste vriendin. Met een glimlach, zij zag dat Sasha had toegangscodes.

  Je moet telepathische, ze tikte. Ik was letterlijk aan u, en hoe je het enige goede ding over een thuis!

  Niet de enige goede, Sasha reageerde onmiddellijk.

  ? Ricky heeft gereageerd.

  Je zult zien. Vroege kerst cadeau uit de beste vriend die je je maar kunt wensen. Halen u in een uur. Draag iets sexxxxxy.

  Ricky kreunde en bloosde, hoewel er was niemand om haar te zien of de tekst lezen. Sasha was wild; altijd was geweest. Ze zou de daadwerkelijk dye Ricky's haar en had haar hand toen ze lek. En Sasha had altijd een programma om. Ricky had ongetwijfeld haar vriendin had iets lastiger gepland voor de nacht. Ze kon niet wachten om te zien wat het zou worden.

  Sasha en Ricky waren vrienden sinds de kleuterschool, hoewel hun ouders haatten elkaar. Sasha's moeder was een congresswoman die tegenovergestelde overtuigingen van Ricky's vader; zij werden voortdurend gestreden in D.C. Ricky vaak wenste dat ze zou geboren zijn in Sasha's familie in plaats van haar eigen; ze waren veel rijken, zeker, maar in ieder geval niet handelen zoals hondsdolle wolven als het ging om het behoud van hun rijkdom.

 

‹ Prev