ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 186
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 186

by Gillian Joyner


  Ricky's vader en moeder waren lauw op zijn best in hun opvang van Sasha, maar Sasha's ouders waren blij om voorbij te gaan aan de politieke vete, behandelen Ricky als familie. Natuurlijk, het hielp dat Ricky eigenlijk eens met de meeste van hun opvattingen. Ze zou zelfs uitgenodigd om Thanksgiving bij hun huis dat jaar en had sprong op de gelegenheid, opgewonden te missen op een rondje van je-verkeerde-I'm-recht op haar eigen huishouding.

  Helaas, Ricky's familie was hosting een soort Kerstfeest dat jaar en haar aanwezigheid is verplicht beschouwd, dus ze moesten de uitnodiging om kerstmis met Sasha. Ach ja; Ricky had gezeten door genoeg verplicht partijen weten dat zolang ze glimlachte en knikte, het ergste zou zijn in een kwestie van uren.

  Hoppen uit haar bed, Ricky ging naar de inloopkast dat haar moeder constant aangevuld met passende, ingetogen, professionele outfits; graven langs alle blazers en gingham blouses, zij vond haar eigen hoekje van de kast, die haar moeder begrudgingly geaccepteerd "zolang ze alleen hadden ze in haar kamer." Hier waren haar band t-shirts, haar korte rok, haar geripte-up jeans en haar favoriete statement shirts.

  Het onderzoek haar beperkte keuze, ze betreurde niet thuis een aantal nieuwe outfits had ze opgehaald bij de goodwill bij campus; ze ontdekt dat thrifting jaar, na een levensduur van verteld dat mensen die tweedehands waren gewoon vragen om uitgelachen. Ze hield diagnose one-of-a-Kind, bizar, ironisch en unieke kleding voor een klein prijskaartje, vond het feit dat ze helpen om de kleren van de afvalberg en hielden vooral de vrijheid om te kunnen kiezen wat ze wilde zonder haar moeder spook achter haar, scharrelt en gebrom over elke keuze.

  Tenslotte heeft zij besloten verder te gaan met iets wat waarschijnlijk niet fit Sasha's definitie van sexy, maar Ricky er vertrouwen in, dat maakt haar voel je sexy. Een paar geripte-up black skinny jeans en een losse, oversized wit t-shirt met lage V-hals en een paar combat laarzen. De jeans en t-shirt complimenteerde haar lange, slanke frame; vaker dan niet, Ricky wenste dat ze had Sasha's overdadige rondingen en royale borst, maar ze was met haar eigen lichaam lang geleden.

  Haar kleine b-cup borsten waren mollig en hoog, en ze deed geen zorgen hoeft te maken over een beha. Haar heupen waren klein maar goed geproportioneerd, haar kont krap met een steeds gebogen. Een lange, vintage ketting die gericht aandacht aan haar borst en voelde ze good to go; experimenteel, ze leunde in haar spiegel, goesting de losse kraag van haar T-shirt kon ik net de geringste piek van haar borsten. Met alleen een beetje mascara te maken haar blue eyes pop en een snelle borstel door haar rijke mahoniehouten haar, ze was klaar om aan de slag te gaan met 40 minuten.

  Wil je weten hoe de rest van haar tijd - hetgeen zij wisten waarschijnlijk dichter tot een uur, omdat Sasha was nooit op tijd, zelfs voor haar eigen plannen - ze dwepen met het idee van het lezen een stampende scene, maar ze kon het niet opbrengen het verlangen te doen. Ze was een vrij gemiddeld meisje, niet meer of minder sex-gebeur dan enig ander 19-jarige, en ze kon alleen maar zichzelf riled up zoveel keer per week voor het verloor zijn beroep.

  Integendeel, zij haar perused boekenplank, raken de stekels met haar wijsvinger, ogen gesloten, stoppen in willekeurige volgorde afspelen. Zij haalde toen zij zag de titel had ze geëindigd op plaats van God door E.L. Doctorow, iets wat ze had opgehaald uit de dollarzone bin in de bibliotheek en daar vergeten. Dat gemakkelijk kon worden gezegd van een van de tientallen boeken op de plank; het enige wat Ricky hielden meer dan lezing was kopen boeken die eruit zagen alsof ze wel goed af te lezen.

  Toen ze hoorde dat het verklikkerlampje getoeter van Sasha's VW Beetle buiten, ze was bijna boos te worden weggesleurd uit het boek. Maar, werpen op een lange pea coat zou verbergen het slechtste van haar kleerkast zonden van haar moeder heeft ze zich klaarmaakten zelf voor wat was bijna zeker een wilde nacht.

  Ze had gewild om stiekem zonder tekening haar moeder de aandacht, maar het geluk was niet aan Ricky's kant die avond.

  "Waar ga je uit?"

  Ze is met een grimas op het geluid van haar moeder. Sandy Pulskin stond met haar armen gekruist rond haar borst. Zo dun als haar dochter, de oudere vrouw had niets van haar bruisende zachtheid; haar gezicht was hoekig en omzoomd door jaren van fake lachend en bitterheid.

  "Net buiten met Sasha," zei Alex achteloos af als haar moeder nog een gevecht. Ze stond als een provocerende haar moeders ogen zwierven op en neer haar lichaam, waarbij in de combat laarzen, blote gezicht, het septum piercings. Zuchten, haar moeder leg haar armen, alleen om cradle haar gezicht in twee vingers en kijk naar de vloer in teleurstelling.

  "Nou, probeer redelijk te zijn vanavond," zei ze. "Weet je wat wij van u verwachten."

  Ricky rolde met haar ogen en zette haar hak; zij zou nooit haar ouders geen echt reden tot ongerustheid of wantrouwen. Natuurlijk, ze dronk soms, maar nooit teveel en ze was altijd thuis voor avondklok. En nu ze op de universiteit, voelde ze gekooid door haar moedermaatschappij constante teleurstelling en strenge regels. Op haar school, niemand iets kon schelen hoe laat ze thuis kwamen, of hoeveel ze drinkt of wie ze was. Thuis, het was een heel ander verhaal. Zelfs een uitstapje naar de mall zou haar moeder te kijken naar haar als ze was een heroïne verslaafde.

  "I'll be good," zei ze toen ze de deur opende, onmiddellijk in de vrieskou stevige Connecticut air. Drafbaan onderaan de trap naar de wraparound oprit waar Sasha's car beheerschakeling, bijna gemist doorslippen op een patch van ijs, vangen zelf op de portierhandgreep just in time. De hete lucht in de wagen onmiddellijk haar niezen als ze zichzelf neergelaten in de stoel.

  "Okay, ten eerste, wie is je beste vriend in de hele wereld?" Sasha gevraagd, pellen op de rustige road, waar aan alle kanten met vorstelijke estates achter goed gesloten hekken.

  "Hoi, Sasha, leuk je te zien," zei Alex met een glimlach. Sasha shot haar een no-nonsense uitstraling.

  "Ik heb u een vraag" Sasha zei, de radio.

  "U bent, oh mooie blonde godin," zei Alex teasingly, uit te reiken naar speel met Sasha's onberispelijke gouden krullen. Haar vriendin lachte, haar groene ogen sprankelende, dan bleek te Ricky nogmaals met gestileerde ernst.

  "Ik moet u eraan te herinneren dat wanneer we waar we heen gaan," zei ze. "want je zou vergeten. Maar aan het einde van de nacht, herinner je je nog eens dunnetjes overdoen."

  Ricky schudde haar hoofd, een glimlach op haar gezicht. Sasha was zulk een karakter, en nooit nagelaten om amaze Ricky met haar wilde.

  "Waar gaan we heen?" Ricky gevraagd, kijkt uit het raam in het pluizige witte stapels sneeuw en de weelderige huizen.

  "Zie je, mijn kleine verborgen freak" Sasha zei, dat gevaarlijke glimlach belichting over haar functies. Ricky's wenkbrauwen bijna opgeheven tot haar haarlijn.

  "Oh God, schuiframen," zei ze. "Please…tell me we zijn niet van plan om een aantal soortgelijke...S&M dungeon? Je hebt niet lezen 50 Grijsnuances terwijl we waren op school, wist u?"

  "Zie je," Sasha zei in een drijvend Slotdag Klassiek geeft in Speelklok toon uit te reiken naar de muziek opnieuw onmiddellijk beginnen te dansen en zingen in haar stoel. Ricky keek haar lang moment afvraagt wat Sasha's vroeg kerstcadeau zou kunnen zijn. Maar, ze was voor (bijna) elk avontuur - aan het eind van de dag, het Beat the hell out van Frank Sinatra Christmas Classics en ei nog met haar familie. En daarnaast, niet zij verdienen een beetje avontuur na zo'n goede meisje al die jaren? College had haar veel moediger dan ze in high school.

  ***

  Vanaf het moment dat de twee meisjes binnenkwamen, Rush wisten ze niet horen. Ze hadden geen kleden bratty driedimensionale, maar hun kleren hadden een elegante manier van opgelicht en gescheurd, dat was niet echt. Ze waren duur verprutsen.

  Plus, er was de manier waarop de dunne iemands ogen groeide breed als schotels, al waren ze veel mooier dan een boete china hij ooit hadden gezien. Blauw als de dag is lang, met zware wimpers en niet teveel make-up. Haar lange bruine haren leek gestreken rechtdoor, maar keek zacht. Haar vriend, bochtige en zelfverzekerde, hadden een shit-etende grijns op haar gezicht en Rush geraden dat was haar idee om dit kleine uitstapje naar de verkeerde kant van het spoor.

  Hij keek naar de twee
met elkaar in een haast gefluisterde gesprek met de kleintje expressie met woede in eerste, maar al snel smelt in acceptatie en zelfs opwinding. Ze werden niet oud genoeg om te drinken, het was duidelijk te zien, maar dat lukte niet verhinderen bellying tot de bar - en it didn't stop old Hick dat ze evenmin.

  De zwarte hengst MC bezit dit bar en mooie meisjes zijn altijd welkom om te drinken krijgen zolang ze kwamen zonder vriendjes of de verdenking van rechtshandhaving. Het was duidelijk genoeg om te haasten en iedereen aan de bar dat deze twee waren gewoon op zoek naar een goede tijd. Als Rush kerfstok zijn pool cue bedachtzaam, een instinctual soort zorgen ingediend in zijn buik. Ze kunnen zo goed als niemand geprobeerd om op te letten.

  Nou, hij had goed in de gaten houden, en als een van de ruige jonge ranke warmbloeden probeerde te dicht, hij zou er naar spuitflessen om ze weg.

  Rush had een verrassend zwak voor meisjes, die waren meestal moe van hun eigen bemanning en wilde gewoon wat leuks. Hij wist dat andere jongens in de club, meestal in zijn leeftijdsklasse en oudere, bezit een gezond respect voor hen. Het leek op een paar jongens, dat was een manier voor de gek de lagere klasse als de upper class kwam shits en lacht. Maar Rush had gezien teveel meisjes verlaten in tranen na gepushed te ver en hij wist dat het merendeel van de meisjes hadden geen intenties naast de fun-zoekende zijn.

  Hij gelid zijn shot en nam hem, kijken met een eenvoudige tevredenheid als de 8-bal gleed moeiteloos in de linkerhoek pocket. Een kreunen uit Crooks afgedicht zijn overwinning.

  "Rush, waarom heb ik moeite met je?" zei boeven, gooit de cue. "Je bent een goddam prodigy".

  "En je bent een glutton voor straf", zei Rush klappend, zijn vriend op de rug. "Ik koop je een drankje."

  Ze liepaltijd naar de bar amiably, Rush proximitykaartlezers met één oog op het kleine chickadees, die rond de bar en hun bieren met beide handen. Het was een vrij rustige nacht, die niet lijkt te beschamen. Ze nodigen hun aandeel van grijnzend terug en hun blozende wangen geattesteerd.

  Bestellen twee whisky, Rush leunde tegen de bar, nog niet aan de blik van de kleine. Toen ze zich omdraaide, hun ogen gevangen en in een flits de bar verdwenen. Haar ogen uitgezette weer, maakt hem glimlachen. Hij wist het effect had op vrouwen; met lang zwart haar, groene ogen, spieren voor dagen en een glimlach die was charmant en hilarische, er was geen tekort aan meisjes die jou moedig een storm voor een rol in het hooi met hem. Maar hij was niet gewend om zo verrast door een meisje. Vooral niet zo jong. Maar er was geen ontkennen; ze kreeg zijn hartslag zo goed als een run op een loopband.

  Zijn ogen tentoongestelde naar haar metgezel, die jou opgevallen opgeladen en glimlachte duivels. Ze heeft zeker de aanstichter, dacht hij. En ik wed in één…2…3…

  Ja. Daar was. Dikke leunde op dunne, fluisterde in haar oor, stoten haar schouder, giechelde. Dunne keek verbijsterd en bloosde, schudde haar hoofd…vervolgens afgesloten met haar ogen dicht. En knikte.

  Crooks, ook leek op te merken wat er aan de hand was, en hij drapeerde een arm over Rush's schouders met een brede grijns op zijn gezicht.

  "punt, match," zei hij, en voordat de Rush kan trek hem terug, hij was het oversteken van de bar naar de twee meisjes. Rush wilde te kreunen; boeven had alle tact van een frat boy. Maar hij volgde hem, als geen andere bedoeling dan de man van iets aantrekt van hemzelf. Hij was te laat.

  "…churchmice op een plek als deze?" Rush kwamen net als boeven gesproken. Bedriegers had gebogen zichzelf voor de dunne, leunend op één elleboog op de balk.

  "Churchmice?" dikke scoffed, kijkend naar haar vriend, die keek op Rush, bleke als een spook.

  "Nou, je ziet eruit als good girls, is alles," zei boeven met een schouderophalen.

  "Ha," zei dik. "Goed zo goed werkt."

  Nog steeds, Rush en de blue-eyed girl staarde.

  "Naam is Rush," zei hij, negeert de alle voetbalfrivoliteiten en z'n hand.

  "Ricky," zei ze, ondanks dat hij met haar hand klein en zacht en warm. Hun gevoel was ronduit electric.

  "Sasha", haar vriend zei, maar Rush nauwelijks gehoord.

  Alles dat hij kon horen wat hij kon zien, was zo'n heerlijk jong ding naast hem te staan te staren naar hem alsof ze wilden hem likken van kop tot teen, damn nabij schuttersputje.

  En goddamn maar als Rush was niet voelen veel dezelfde manier.

  ***

  "Nee," zei Alex, werkelijk diep onder de indruk. "Ik bedoel, terug in hun hoogtijdagen, dat zou zijn fantastisch. Nu? Ik bedoel, ugh, die ze nog niet vrijgegeven alles fatsoenlijk in jaren."

  "Aw, ik vond het niet erg dat laatste…wat was het…"

  "Ugh, nee, nee," zei ze, met een slokje haar gin-tonic. "Maar toch, een klein show zou zijn geweldig vijf jaar geleden."

  Rush en Ricky waren diep in gesprek, het zwembad spel ze spelen bijna verlaten, Crooks and Sasha speelt solo voor het merendeel.

  Ze waren verbaasd over haar onmiddellijke reactie op de enorme, knappe man, maar wat was en nog verrassender was dat ze eigenlijk leuk met hem te kunnen spreken. Ze hadden dezelfde smaak in muziek, hetzelfde gevoel voor humor, en hoewel hij tien jaar ouder dan haar, zou hij nooit gebruikt zijn leeftijd als een soort meetlat - oudere jongens altijd de neiging om dat te doen "Nou, ik heb gewoond langer dus ik weet meer" shit, en ze vond het vreselijk, zelfs als het waar was soms.

  Maar Rush behandelde haar als een gelijk als ze spraken, of althans, meestal als een gelijke. Hij leek te genieten roept naar haar "little girl", speels, zoals een term of endearment. En de manier waarop hij keek haar…ach, het maakte haar gevoel een onschuldig jong ding die moest worden onderwezen een lesje of twee, dat is zeker.

  Ricky en Sasha met de twee jongens voor de laatste twee uur, en waren beiden betoeterd. Ten eerste, Ricky had regen hellfire op Sasha überhaupt haar aan een metalkroeg, maar aan het eind van de dag was ze blij voor de verandering van tempo, de leuke gezelschap en gevoel van gevaar.

  Omdat bleek dat Rush en zijn vrienden gevaarlijk waren. Ze zijn allemaal boring leren jassen met MC-patches op hen, en de bar zelf leek meer op een front dan iets anders - de twee meisjes waren de enigen daar zonder uitsparing.

  "Zo hebt u een goede shows bezig?" Ricky gevraagd, willen bewaren de conversatie kan rollen. Hij haalde.

  "Niet echt. Al behoorlijk druk met werken," zei hij, ogen groeiende enigszins afstandelijk. Nieuwsgierig, ze gesondeerd.

  "Oh? En wat doe je voor werk?"

  Op het moment dat ze vroeg, zij er spijt van gehad. Deze groene ogen van zijn leek pen haar neer als hij keek naar haar, studeren. Hij leunde in nauwe en Ricky voelde even duizelig.

  "Je wil niet weten," zei hij, de lichte glinstering van zijn witte tanden seeming opeens dreigender. Ze shivered ondanks haar stijgende lichaamstemperatuur.

  "Wie zegt wat ik wil", lukte het stotteren, opstandige zelfs door de schok van de angst.

  "Ik heb slechte dingen," hij zeiden uiteindelijk vóór het wegrijden met een sluwe glimlach. Ricky's ogen gingen wijd, maar ze dwong zichzelf te schudden met een grijns. Toch blijft ze voelde zo kortstondig onrustig dat ze moest naar het toilet.

  Ricky gedwongen zichzelf lachen op hem en maakte haar weg naar de achterkant van de bar, het gevoel van de gecombineerde effecten van alcohol en haar vreemde reactie te haasten. Ze vielen bijna dan trek haar jeans en slipje omlaag, maar erin geslaagd om haar bedrijf gedaan zonder in de wc.

  Het was pas toen ze keek neer op haar slipje tussen haar enkels dat ze realiseerden zich dat ze trots het bewijs van haar opwinding; een grote, vochtige plek waar haar gleuf aan de stof. Half beschaamd en half ingeschakeld door middel van deze realisatie, ze trok haar broek omhoog en doorgespoeld, te popelen om terug te keren en op de bodem van deze gevoelens - wat dat betekende.

  Wassen handen haar snel, ze nam een kijkje bij zichzelf in de spiegel, tot de conclusie te komen dat ze niet eens half slecht gezien haar geestelijke toestand. Haar mascara had vlekkerig enigszins, waardoor haar dat smokey eye look die meisjes duurde uren perfect voor het uitgaan. Op een gegeven moment had ze zet haar op een rommelige bun; waarschijnlijk stoppen zelf spelen met het teveel en weggeve
n aan haar hardnekkige attractie. Als ze twirled meer haar rond haar vinger, zij zou zijn geliquideerd met krullen tegen het einde van de nacht.

  Een klop op de deur had haar realiseren ze stilgestaan met het water loopt al veel te lang. Schudt haar handen droog, Ze opende de deur, verwacht dat sommige dronken patron zwiepen in de deuropening. In plaats daarvan kreeg ze een overzicht van de man die zij hadden meegemaakt staren de hele nacht. Rush stond hoog en indrukwekkend, de tl-licht van de badkamer alleen met haar een beter naar hem kijken. Die ogen die zij kenden waren groen nu leek alsof ze de kleur van de zee op een stormachtige dag. Zijn haar was niet zomaar bruin; het was jet black. Zijn kin, bedekt met een fijne lurven, was antislipnoppen.

  "Oh," Ricky zei, haar woorden vangen in haar keel. Hij torende hoog boven haar, meer dan ze besefte in de bar of de pooltafel. Haar hartslag hard in haar borst, haar adem was ondiep. Zij beseffen dat vochtige plek in haar slipje en wist dat het alleen maar demper met elk moment dat hij daar stond in al zijn pracht en praal gestoten, die ogen helder en weten.

  "Laat me," zei hij, een vraag, geen vraag. Zonder na te denken, ze stapte opzij en hij kwam de badkamer, de deur sluit zwaaien achter hem.

  "Wat zijn…" begon ze te zeggen, maar haar lippen werden gevangen als zijn hand ging vooruit, grijp haar kin, niet te hard, maar hard genoeg om te stoppen met haar spreken. Ze kon ruiken hem; whiskey en warmte.

  "U moet weten," zei hij, zijn gezicht zakken naar haar gefluister in haar oor, zijn hete adem verzenden wijnranken van beneden haar rug, woorden curling rond haar trommelvlies als een kat door een brand. "I'm not a erg geduldig man."

  "UM", Ricky weten te zeggen ondanks zijn stevige greep op haar kin.

  "Als ik iets zie ik," zei hij, nu zijn lippen dichter, schaterlachend haar vleesch, haar knieën over om uit de warmte stijgt in haar buik. "Ik neem het".

  Zijn arm snaked rond haar middendeel, omsluit haar volledig in zijn sterke greep, en trekt haar in haar kin, uitsluitend strekt tot dekking van haar lippen met zijn. Ricky's schouders viel in volledige vrijstelling naarmate de spanning tussen hen definitief gekeerd zijn tong veeleisende entree, haar mond gewillig geven.

 

‹ Prev