ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 187
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 187

by Gillian Joyner


  Hij sprak het dak van haar mond met het puntje van zijn tong, zijn andere arm naar beneden nu te knijpen haar kont door haar jeans, waardoor haar kreunen in zijn mond. Dwingt haar terug totdat ze raakte koude tegels, Rush bereikt en pakte haar dijen, hijs haar in de lucht, haar kreet van verbazing ingeslikt door zijn lippen.

  Wanhopig boeit hem rond de nek, voelde ze hem op zichzelf tegen haar, zijn pik hard onder de denim van spijkerbroek. Met haar benen gespreid, haar slipje vastwortelen skintight naar haar kut, haar spleet wreef tegen de naad van haar jeans, de wrijving verlichting een vuur diep in haar.

  "Dit zijn enkele strakke jeans, klein meisje," zei hij, wegrijden om te fluisteren tegen haar vruchtvlees. Ademloos, verdoofd, Ricky kon alleen kreunen als hij zelf de stuwkracht harder tegen haar. "Bet je voelt me door 'em. Wedden dat ik zou er zelfs je komt".

  Alsof vastbesloten te bewijzen dat hij wel recht, Rush gehesen haar enigszins omhoog en drukt harder en slijpen zijn heupen tegen haar kruis. Ricky's ogen uitgezette als ze besefte hij niet liegen; elke strekking gedwongen haar strakke, opgezwollen clitoris te wrijven tegen de naad van het denim, de constante druk mengen met de repetitieve wrijven.

  "you gonna come voor mij?" Hij snauwde in her ear, likkend en smoren zachtjes op haar oorlel, waardoor haar kreunen. "Wanna feel deze hot little body shake…"

  "Oh," Ricky hoorde haar stem echoën tegen de muren van de badkamer zoals hij stoot vooruit nogmaals, nu doorbroken één knie en onder haar, waar haar spleet haare broek, de geringste druk er onmiddellijk haar schuur tegen. Pinning haar tegen de muur met zijn been en een arm, hij snaked zijn andere arm om haar heen en dwingt haar heupen naar beneden deed zich haar zodat ze was grensoverschrijdende zijn dij, paardrijden, lukt haar heupen heen en weer naar haar clitoris 'm smeren en smeekte voor release.

  "Ja, je bent," hij fluisterde opnieuw. "Je komt voor mij, hier en nu."

  "Rush", klagen, diens naam schokken verlopen op haar lippen, haar ogen leeg, maar voor het plezier was zij gevoel. "Oh, god, I'm gonna…Oh my God….I can't…Ik kan niet…"

  Met één sterke ruk, hij schoof haar lichaam omhoog en Ricky's dijen bevestigd rond zijn been, haar lichaam vrijgeven in een stortvloed van plezier, slit genietend door haar slipje als haar lichaam quaked en rommelde met haar climax. Ze voelde alsof ze was breaking doormidden en haar kont stoten tegen de muur, haar heupen nog knarsend haar neerwaartse alsof zijn dij was een harde pik ze kon rijden. Toen eindelijk het gevoel afnam, liet haar voorbijtrekken en shell-geschokt, hij weggetrokken.

  "Nu," zei hij, een glinstering in zijn ogen vertelde Ricky dat hij niet klaar met haar. "Hoe denkt u over de terugbetaling van mij?"

  Zijn groene ogen vastgelegd hare en zonder een enkele gedachte, ze gleed langs de wand, dropping op haar knieën voor hem. Wanhopig, ze fumbled met de rits van zijn jeans, haar vingers trillen. Ze had nooit iemand wilde zijn pik in haar mond zo slecht - ze kon niet eens willen niemands pik in haar mond. Maar hier en nu, met haar lichaam en geest nog steeds ontdaan met plezier had ze alleen maar lezen in boeken, ze wilde niets liever dan zuigen elke druppel cum uit Rush's cock.

  Toen ze eindelijk in geslaagd om zijn broek omlaag, haar ogen groter. Kijk omhoog en zie de shit-etende grijns op Rush's gezicht, vroeg zij, kort, als ze een fout had gemaakt. Hij was enorm, wist ze niet hoe ze ooit zou passen hem in haar mond.

  "bang?" Rush gevraagd, zijn stem bijna verwijtend. Hij gaf haar de push ze moesten tenminste proberen; ze was niet genomen zullen worden voor sommige sullige kleine ding nu, na wat hij gedaan had bij haar. Ze wilde hem laten zien ze kon zo goed als ze kregen.

  "Dat is een goed meisje", zegt hij fluisterde zijn hoofd achterover vallen als ze likt de kop van zijn pik. Ricky proefde een druppel brak precum, vond het vreemd heerlijk, wilde meer. Voorovergebogen meer, nam zij de kop in haar wangen, terwijl haar tong overheen als haar hand vastpakken en zachtjes geaaid omhoog; wanneer haar hand ontmoette haar lippen ze weggetrokken, en met haar spit als smeerolie geaaid hem terug naar zijn basis, haar mond terug naar de kop en verder beffen fluweelzachte huid eronder, het gevoel van de veneuze pulsatie, zijn wens om zijn cock stuk tegen haar tong.

  Zij verder omlaag bewogen, langzaam, kruipgang haar lippen langs de as, neemt haar tijd om langzaam te likken en lap op elk onderdeel ze kon bereiken. Haar ogen open, zag ze dat ze was halverwege zijn as, maar al ze voelde de kop drukken tegen de achterkant van haar keel en dreigde met trigger haar gag reflex. Instinctief probeerde zij zich terug te trekken, maar net op dat moment, zijn hand was aan de achterkant van haar hoofd, zodat haar op zijn plaats.

  Haar neusgaten gerend in kortstondige paniek, haar handen op zijn dijen voor ondersteuning, tranen budding in de hoeken van haar ogen als hij zachtjes tegen haar hoofd naar voren. Toen ze keek omhoog, ze zag hem kijken naar haar, een glimlach op zijn lippen als keek haar strijd om meer van zijn penis in haar kleine bek. Dat smile verdreven haar lichaam paniek en ze deed haar best te likken bij elke nieuwe centimeter van zijn pik, moppert op zijn dick zodat hij voelde de trillingen tegen het hoofd.

  Toen hij in toegegromd plezier, ze onderwijsruimte, waardoor hij nog meer druk uit te oefenen tegen haar hoofdhuid in wanhoop. Ze hield haar hand vast aan de onderkant van zijn pik, wetende dat ze nooit zou passen hem binnen haar; toen zijn heupen begon te druk, haar mond en hand die elke centimeter van hem zijn cock afspeelt in haar keel op eigen tempo neukt haar mond als was hij te maken heeft met wat hij wilde.

  "Fuck, yeah, meisje," zegt hij kreunde, lukt nog harder, de ader onder zijn pik weer sneller. Ricky voelde zijn pik bonken en krampachtig in haar mond, zijn heupen sneller beweegt, haar keel groeiende grondstoffen zoals hij haar. Hij kon niet veel langer mee en verhuisde zij haar vrije hand zijn ballen, voel ze janken als ze masseren ze zachtjes, kietelend tussen zijn dijen, totdat hij tenslotte smeet hij zich tegen haar, dik uitbarstingen van cum schieten in haar keel en wangen; ze ingeslikt elke druppel, liefdevolle manier gevoeld als ze zoog hem droog, bijna wensen voor meer wanneer hij eindelijk uitgetrokken geheel met een ruige hijgen.

  "Jezus fucking Christ, meisje," zei Rush, bewegen ze leunen tegen de muur. "Dat is hoe je een man verliefd."

  Ricky lachte, ze had niet de intentie om Rush verliefd op haar. Niets is minder aantrekkelijk. Maar…dit had leek gewoon een voorproefje… een grote smaak, zeker (dat nog steeds rondhangt in haar mond, in feite), maar gewoon een voorproefje allemaal hetzelfde. Zo vroeg zij, als zijn pik voelde zo goed in haar mond, wat kan voelen in haar kut...

  Ricky omhoog zelf van de grond en liep vooruit, nu op Rush tegen dezelfde muur. Naar boven leunt op haar tenen, ze kuste hem dicht zwijgzame, lange en broeierig.

  "Dat was erg leuk," zei ze, wegrijden. "Bedankt."

  Hij keek naar haar echte verrassing, de look van shock, gevolgd door een glimlach. Een echt, echt schattig lachje, Ricky dacht.

  "Je bent een stuk cooler dan ik had gedacht van een…van…"

  "Vanuit een klein meisje?" Ricky beantwoord voor hem, en hij knikte, grinniken. Ze haalde zijn schouders op en afstand, voorbereiden om te vertrekken met een blik in de spiegel om er zeker van te zijn dat ze geen cum druipt van haar kin. "Mensen zullen verrassen, die zullen toch wel?"

  En met dat ze links, verzwolgen door het lawaai van de bar.

  ***

  Kerstavond werd snel Kerst als Ricky zat te kijken naar de lampjes in de boom te knipperen en fade en knipperen en fade te verlaten. Iedereen was naar bed gegaan uur geleden, haar ouders tanked op Chardonnay en haar broertje droomt van Playstations en 4-wielers. Maar Ricky kon niet slapen. Niet uit opwinding voor wat Santa had achtergelaten onder de boom - uit verlangen om het gesprek had ze zich verontrust over de afgelopen dagen.

  Na hun ontmoeting in de badkamer, Rush opgedoken en kocht haar en Sasha een ronde, naadloos op de groef ze hadden er vooraf. Sasha, no fool, had geweten wat er gebeurd was met haar vriend en de biker gegaan voor zo lang, maar ze was koel genoeg te laten glijden totdat de autorit home slechts oppervlakkig Ricky een wetende glimlach voordat haar op het actuele onderwerp van gesprek.

  Aan het einde v
an de nacht, Rush had gleed Ricky een servet met zijn nummer, een beetje in zijn ogen. Ze zou haar koelbloedigheid, met een glimlach, stompt hem in haar broekzak. Nu, zij zat met dat servet in haar handen, hem.

  Ze wilde hem te bellen. Ze wilde hem bellen en kijken of hij net zo goed was als in een bed als hij in een badkamer. En hij zou niet inne nummer in de eerste plaats als hij niet wilde haar te bellen. Nog iets dat haar rug. Iets wat ze kon niet helemaal heeft de vinger gelegd op. Ze dacht misschien dat ze zich ongerust zou ze krijgen bevestigd - maar ze had echt niet verwacht dat zij zou doen. En als ze, nou en? Harten gebroken zijn elke dag. Dat deed echt een goed excuus om te missen van wat misschien wel de beste sex van haar leven?

  Niet volgens Sasha, die aangemoedigd Ricky te bellen elke dag.

  Nee, wanneer Ricky was echt eerlijk tegenover zichzelf, wist ze nog lang niet. Ze was bezorgd over iets, zeker, maar het was niet zo.

  Het was wie ze was. En wie hij was. En wetende dat dit gebeurde, hem belde, ging naar hem, laat hem neuken haar zinloze…nou, zou niet alleen sommige happenstance bijeenkomst in een badkamer bar. Het zou een proactieve besluit, het zou haar een kans, maar de leiding van iets in haar leven, waardoor zelf toestemming om alles wat haar ouders vrezen.

  Ze geven zelf toe te staan een avontuur.

  En hoewel college had veranderde haar, ze was nog jong genoeg om bang van te worden.

  Sluit haar ogen en haar voeten in nauwe maakte zij een Kerst wensen. Natuurlijk, het was niet het type dat Santa ooit Wrap up bezet en in een kous, niet dat ze geloofden in that anymore, toch. Maar het leek recht, wat met de klok ongeveer klinken middernacht en alles.

  Let me be brave, dacht ze bij zichzelf. Ik durf en lef en moed te tonen en een avontuur dat ik nooit zullen vergeten.

  En dan duizend dingen gebeurd allemaal tegelijk.

  De klok geslagen middernacht. Een luid bonkend geluid kwam uit de zaal. Wind opgejaagd door het huis. En Ricky's hart bijna gestopt.

  ***

  Kijkend naar de luxe villa, Rush wachtte Tech te geven. Het toepasselijk getitelde whiz kid was ineengedoken een kleine computer, Getallen knipperen op het scherm. Hij brommend a Christmas tune als hij werkte, iets te grijnzen catchy dat Rush was zeker te horen in zijn eigen hoofd voor de komende week.

  "Okay, jongens, je in" Tech zeiden uiteindelijk met een flinke klik op het toetsenbord. "Beveiliging is, je alles duidelijk."

  "solide" Rush gezegd. "Wij, Booker. Houd "er loopt, zal ik piep ya toen we klaar," zei hij, voorovergebogen om te spreken met de chauffeur, die eerde hem met een twee-vinger salute alvorens de sleutel in het contactslot. Rush, havik, en bedriegers slunk uit het bestel, waardoor de deuren zwijgend en gehussel vooruit in de koude December avond.

  Het slot op de deur was geen probleem dat boeven gereedschap gordel kan verhelpen, maar als lock clattered aan de vloer dan Rush kromp ineen. Dat was altijd het ergste; als iemand gehoord dat was een lichte slaper bent of een vader nog tot Santa's bounty, nemen ze een hel van een run for it. Maar er was niets anders te gaan.

  Het grandioze front hall was zwak, maar hij kon zien poinsettias en klimop langs de hallen. Naarmate het trio naar voren geslopen, die ieder een zak, hij maakte voor de zachte gloed rond te sluipen om een portiek tegenover een grote trap. Blijven trouw aan de muur, hij samenwerkt rond; de kust leek duidelijk genoeg, en hij zwaaide zijn kameraden in, wandelen door de eave en cijfermateriaal een kreet van voldoening.

  Dat was een hel van een bounty.

  Als ze niet al had veilig twee huizen achter hen dit haul alone zou hebben de nacht de moeite waard. De drie mannen hebben hun weg naar de boom, Hawk beëindigen om de zware kousen uit de muur en schuif ze in zijn zak. Snel en rustig, Ze vulden hun zakken met het klatergoud verpakt, bow versierde geschenken.

  En dan Rush hoorde een klik die hij wist maar al te goed.

  Zijn ballen bijna sprong op zijn buik, zijn huid uit te breken in een koud zweet. Langzaam, wendde hij zich in de richting van het geluid.

  "Don't move" een stem fluisterde vanachter de loop van een geweer. Rush's jaw gedaald, en een deel van hem wilden lachen. Hij wist dat spraak. Hij wist dat gezicht. Hij wist dat lichaam.

  "Luister, ik wil niet veel moeite voor te hoeven doen, dus gewoon de spullen komen, let," zei ze, haar stem onderneming met slechts de geringste aanwijzing van een koker. Zij bekleedde het pistool stabiel; indien hij niet had weggeblazen door haar gedrag aan de bar, hij was zeker nu.

  "Ricky", zei hij, dat zijn eigen stem laag. Keek haar ogen uit te breiden, het pistool naar beneden beweegt een beetje als ze leunde voorover, om te proberen een beter naar hem kijken. Fat chance; zijn ski mask maakte het onmogelijk te zeggen wie hij was. In de lange tijd die volgde, had hij een beslissing te nemen. Volg wat ze zei, laat, en hebben dat ook, tellen als een verlies; of aan zichzelf, en voor het beste hopen.

  Hij wist zijn logische geest, die keuze was minder kans om hem een gevangenisstraf op kerstavond.

  Maar ergens diep van binnen, hij had een heel ander idee van wat het meisje voor hem zou doen als hij zich.

  "Hoe weet je mijn naam?" vroeg ze, tillen het pistool opnieuw, maar nu in het schud zachtjes in haar hand. Dat schudden was wat uiteindelijk besloot dat hij maakte geen vertrouwen dat zij mogelijk niet bang op het laatste moment en glijden haar vinger op die trigger.

  "Ricky, It's me," zei hij, zijn handen langzaam palms open te tonen dat hij was ongewapend. Op de onderkant van zijn masker, hij trok hem boven zijn hoofd. Uit de hoek van zijn oog, hij zag boeven ongelovig staar door de ogen openen van zijn masker.

  "Rush!" Ricky zei al in een adem en nam hij al snel een shushing gebaar. Het pistool viel aan haar zijde, haar mond slap gaan zoals ze keek hem verbijsterd.

  "Wat…wat is…Holy shit! What are you doing?!" ze fluisterde, waterbasketbal, pistool nog in de hand.

  "Hoe ziet dat eruit?", zei hij. "Ik heb u wat kinda guy I am, Ricky."

  Hij zag haar ogen wankelend van verwarring te begrijpen voor ontzegging van aanvaarding - tenslotte afslaan ergens in het midden van dit alles. Hij nog steeds zijn handen open.

  "Nu we're Gonna go, oke? We gewoon gonna slip, geen kwaad gedaan, oke?" Hij zei, een stap terug. Hij hoorde Crooks and Hawk bewegende achter hem hun tassen op de grond valt vol van de bounty. Ricky's ogen flitsten in de gloeiende lampen, waarbij in de scene, de Schimmige figuren en hun duistere bedoelingen. En dan, plotseling, dat vat was recht op Rush nogmaals. Zijn armen vlogen en Hawk en bedriegers bevroor.

  "Oh nee je bent niet," zei ze, haar stem een vreemd raspende doodskreten hiss. "Ik weet niet wat je van plan bent te doen met al mijn familie's shit maar… maar…"

  Zij leek te worstelen met sommige diepe verwarring, sommige interne machtsstrijd. Maar toen ze sprak opnieuw zijn vertrouwen.

  "Maar het is waarschijnlijk beter dan wat we zouden doen. Grijp die tassen," zei ze, gebaart vaag met het pistool. Niemand bewoog. "Ik ben ernstig."

  Achter hem, Rush's buddies deden wat zij zei, in een mum van tijd.

  "En ik ben met u," zei ze.

  "Kom op, Ricky," Rush zei, ongelovig. "Wilt u niet…"

  "Ik hoef hier," zei ze, en in het donker kon zien het sprankje haar tanden omdat ze glimlachte. "Eigenlijk was ik gewoon te denken over zoiets als dit."

  "Ricky, dat is krankzinnig," Rush zei, stepping vooruit, dat hij had echt gedaan. Waarom kon hij ooit zie crazy voordat hij vast zijn dick? "Wat denk je dat dit is? A boy scout trip?"

  Dat sprankeltje een glimlach verdween en er was gewoon haar ogen weerspiegelt de twinkelende lichtjes.

  "Neem me met u of I Scream," zei ze, en hij wist dat ze bedoeld. "En dit gehele Parlement ontwaakt".

  Verbijsterd en gesteund tegen de hoek, haast hadden geen keuze. Hij liet zijn armen, een uitgebreide schouderophalen.

  "Okay, u crazy bitch," zei hij. "Okay! Maar we gaan rechts fucking now. En wat is volgens jou gebeuren…tja, wat is volgens jou gebeuren?"

  Dat sprankeltje tanden opnieuw.

  "I Won't get in the way, Rush," zei ze. "Dat beloof ik. Ik wil voltooien wat wij begonnen in die bar.
Dat is mijn Kerst wensen."

  Bij het geheugen, Rush's pik wipte tot leven. Damn it. Het meisje was psycho, maar ze had nog steeds zijn bloed pompt. En de fucking had hij haar als wraak voor deze stunt? Goed, hij was er zeker van dat het wel een om te onthouden. Gefrustreerd maar licht geamuseerd ondanks zichzelf, maakte hij een na-u gebaar in de richting van de deur. Als ze geborsteld langs hem, pistool nog in haar hand, ze leunde dicht. Ze rook naar pepermunt en chocolade.

  "Wat was dat wat je zei over geduld?" ze fluisterde omhoog. "voel ik niet veel van."

  En met dat ze verdwenen was, via de dakranden en op de gang. Draaien met een kreunen, hij was met stomheid geslagen, onderzoekend aankijkt. Hij snauwde naar hen en stuurde ze weg; ze zou over dit alles terug in de bus. Hand in zijn zak, hij klikte zijn twee-weg, vertelde Booker om van rond.

  Buiten de deur zwaaide zet daarachter Rush onderzocht Ricky's slechte kledingkast keuzes. Ze shivered in de koude Connecticut nachts, alleen gekleed in een paar feestelijke uitziende leggings, sommige fuzzy sokken en een lange pullover. Grunting en geërgerd, maar toch sympathieke genoeg hekel aan haar rilt hij unshouldered diens zware winter jas en gedrapeerde rond haar schouders. Ze keek omhoog, haar mond openen in een warme glimlach.

  De koplampen zijn de hoek van de opwindbare oprit en de vier figuren geschud als de achterdeur van de bestelauto opengedraaid. Elke man gehesen zijn zak binnenin, daarna kroop in erachter, Ricky de achterkant. Met een klik, de deuren gesloten waren, en het van geschilde, zwijgen als het graf.

  "Wat de fuck is dit?" Tech zei, de buit aast meisje.

  "Yeah, Rush, wat in de werkelijke fuck?" Crooks toegevoegd zijn stem aan het geschreeuw melee, losgescheurd zijn ski mask, gezicht rood van woede.

  "What the hell was ik doen?" Rush zei, grommende. "Je zag wat er gebeurd!"

  "Um, ik ben hier," Ricky voiced petulantly, gehurkt op de zijkant van de bestelauto. "Je hoeft niet te praten over mij dat ik niet ben. Ik ben Ricky," zei ze, haar hand in Tech. "leuk je te ontmoeten".

  Perplex, de jongere man nam haar hand in zijn en schudde het voordat u terug naar Rush.

 

‹ Prev