Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 190

by Gillian Joyner


  Hun hadde ønsket å snike seg ut uten tegningen hennes mor oppmerksomhet, men flaksen var ikke på Ricky's side som kveld.

  "Hvor er du?"

  Hun slo med en gjør på lyden av hennes mors stemme. Sandy Pulskin stod med armene krysset rundt hennes bryst. Så tynne som hennes datter, den eldre kvinnen hadde ingen av hennes livlige mykhet, ansiktet hennes var kantet og fôret fra år av falske smilende og bitterhet.

  "Bare ut med Sasha," Ricky sa tilfeldig, lurer på om hennes mor ville sette opp en kamp. Hun stod defiant som sin mors øyne spaserte opp og ned kroppen hennes, tar i uniformen, den fødte face, septum skjærende. Sukk, hennes mor uncrossed hennes armer, bare til holderen ansiktet hennes i to fingre og se på gulvet i skuffelse.

  "Vel, prøv å være rimelig denne kvelden," sa hun. "Du vet hva vi forventer av deg."

  Ricky rullet hennes øine og slått på henne oppreist stilling; hun ville aldri gitt henne foreldre noen reell grunn til å bekymre seg eller mistilliten henne. Selvfølgelig, hun drakk noen ganger, men aldri i overflødig, og hun var alltid hjem for portforbud. Og nå som hun var på college, hun følte tildekte cellekontakter opp av hennes overordnede er konstant skuffelse og strenge regler. På hennes skole, ingen brydde seg hvor sent hun kom hjem, eller hvor mye hun drakk, eller som hun ble med. Hjemme, det var en helt annen historie. Enda en tur til kjøpesenteret vil føre til hennes mor å se på henne som om hun var en heroin skytegale nettverksspillere.

  "Jeg kommer til å bli bra," sa hun da hun åpnet døren, umiddelbart skjelver i frisk luft i Connecticut. Traver ned trappene til såkalt wraparound oppkjørselen der Sasha's bil kjøres, hun nesten tapte sklir på en oppdatering av is, henger seg på dørhåndtaket akkurat i tide. Den varme luften i bilen umiddelbart gjorde henne nyser som hun senket seg selv inn i setet.

  "Ok, først av, som er din beste venn i hele store verden?" spurte Sasha, peeling bort på rolig vei, foret på alle sider med statelig estates bak godt låste porter.

  "Hei, Sasha, hyggelig å se deg også," Ricky sa med et smil. Sasha shot henne en no-nonsens utseende.

  "Jeg spurte deg et spørsmål," sa Sasha, slå ned på radio.

  "Du er, oh vakker blond pels gudinne," Ricky sa teasingly, kommer ut for å leke med ett av Sasha er upåklagelig golden krøller. Hennes venn lo, hennes grønne øyne musserende, deretter slått til Ricky når mer med kunstige seriøsitet.

  "Jeg trenger du å huske at når vi får der vi går," sa hun. "Fordi du kan glemme. Men ved slutten av kvelden, du kommer til å huske på nytt."

  Ricky ristet på hodet hennes, et smil på ansiktet hennes. Sasha var en slik karakter, og mislyktes aldri å overraske Ricky med henne ville ordninger.

  "Hvor skal vi?" Ricky ba, ser ut av vinduet på den silkemyke hvite hauger med snø og den overdådige hus.

  "Du vil se, min lille skjulte freak," sa Sasha, som farlig smil lys over hennes har en gang. Ricky's øyenbryn nesten løftet til hennes hårstreken.

  "Åh Gud, skyvevinduer," sa hun. "Vær…fortell meg vi skal ikke noen som…S&M grotten? Har du ikke lest 50 gråtoner mens vi var på skolen, gjorde du?"

  "Du vil se," sa Sasha i et ekspanderende singsong tone, å nå ut til å skru opp musikken en gang, umiddelbart begynner å danse og synge i sitt sete. Ricky observerte henne for en lang stund, lurer på hva Sasha's tidlig julegave kunne være. Men, hun var nede for (nesten) alle eventyr - på slutten av dagen, det slag i helvete ut av Frank Sinatra jul klassikere og egg nog med familien hennes. Og, i tillegg, ikke hun fortjener et lite eventyr etter at en slik god liten jente alle de årene? College hadde gjort henne mye braver enn hun hadde vært på skolen.

  ***

  Fra det øyeblikket de to jentene gikk i, Rush visste de ikke hører det. De gjorde ikke kjole som bratty partyløver, men deres klær hadde en elegant måte for å bli rippet og revet, en måte som ikke var ekte. De var dyre tatters.

  Plus, det var måten de tynne én's øyne ble store som verdensrommet samtidig, selv om de var langt penere enn noen fine kina ville han noensinne har sett. Blå som dagen er lang, med tung blir og ikke for mye sminke. Hennes lange brune håret virket strykes rett, men så myk. Hennes venn, den veldreide og selvsikker, hadde en shit-spise smil på hennes ansikt, og Rush gjettet at det hadde vært hennes idé å ta denne lille prøveturen på feil side av sporene.

  Han så på de to inn i en stresset, hvisket samtale, med den lille's uttrykk som viser vrede først, men snart smelter inn aksept og enda mer spennende. De var ikke gammel nok til å drikke, det var tydelig å se, men det fungerte ikke stoppe dem fra bellying opp til bar - og det gjorde ikke stoppe gamle bygdetullinger fra som serverer dem, enten.

  Den svarte hingsten MC eid dette bar, og pene jenter var alltid velkommen til å drikke sitt fyll så lenge de kom uten kjærester eller mistanke om at politiet. Det var klart nok til Rush og alle andre i baren som disse to var bare ute etter en god tid. Som Rush finslipt sitt basseng cue gjennomtenkt, en instinctual sorter av bekymring overnattet i magen. De har kanskje for godt en gang hvis ingen prøvde å se ut for dem.

  Vel, han ville holde et øye på dem, og hvis noen av de tøffe unge bloods prøvde å få i for nær, ville han bli der til shoo dem bort.

  Rush hadde en overraskende svak for jenter som det, som vanligvis var lei av sitt eget mannskap og ville bare ha det litt gøy. Han visste at de andre gutta i klubben, for det meste de som i sin aldersgruppe og eldre, holdt en sunn forakt om for dem. Det virket, til noen gutter, at det var en måte å rusle moro på lavere klasse når den øvre klasse kom av for shits og giggles. Men Rush hadde sett for mange jenter forlater i tårer etter å ha blitt presset for langt, og han visste at de fleste av disse jentene hadde ikke intensjonene foruten de morsomme som ønsker dem.

  Han rettet opp sin shot og tok den, ser på med en enkel tilfredshet som de åtte ballen enkelt skyves inn i venstre hjørne pocket. Et stønn fra skurker forseglet hans vinner.

  "Rush, hvorfor jeg engang gidder å spille med deg?" sa Crooks, kaste cue ned. "Du er en goddam supertalent."

  "Og du er en ødeland for straff", sa Siv, klappe sin venn på baksiden. "La meg kjøpe deg en drink."

  De strode til bar amiably, Rush fortsatt holde et øye på den lille chickadees, som var ute rundt bar og holder sine øl med begge hender. Det var en ganske rolig natt, som ikke ser ut til å skuffe dem mye. De inviterte sin andel av stirrer tilbake, for, og deres rødmende kinn bekreftet det.

  Du bestiller to whiskyer, Rush lent seg mot baren, fortsatt ikke klarer å holde øynene hans av den lille. Når hun slått, deres øine fanget, og i en flash-baren forsvant. Hennes øine utvidete igjen, gjør ham smil. Han kjente effekt han hadde på kvinnene, med lange svarte hår, grønne øyne, muskler for dager og et smil som var sjarmerende og unthreatening, var det ingen mangel på jenter som ville modige en storm for en rull i høyet med ham. Men han var ikke vant til å være så sjokkerte av en jente. Spesielt ikke en så ung. Men det var ingen tvil om; hun fikk hans hjertefrekvens opp så bra som et løp på en tredemølle vil.

  Øynene hans med vippede tupper over til sin følgesvenn, som hadde lagt merke til den ladet øyeblikk og smilte djevelsk. Hun er definitivt den pådriverrolle, tenkte han. Og jeg vedder i ett…to…tre ...

  Jepp. Det var det. Tykk lente i til tynne, hvisket i øret hennes, knyternålene kommer borti skulderen, giggled. Tynn så forferdet over, deretter rødmet, ristet på hodet hennes…deretter lukket øynene tett. Og nikket.

  Crooks, for, syntes å legge merke til hva som skjedde, og han draperte en arm over Rush skuldrene med et stort smil på hans ansikt.

  "Point, set, match," sa han, og før Rush kunne dra ham tilbake, var han krysser linjen mot de to jentene. Rush ønsket å stønne, Crooks hadde alle tact av en jentenes internat boy. Men han fulgte ham, hvis for ingen annen grunn enn å stoppe den fyren fra en dåre av seg selv. Han var for sent.

  "…churchmice gjør på et sted som dette?" Siv ankom akkurat som Crooks ferdig med å snakke. Crooks hadde vinklet sig i front av tynne ett, skjeve på ett albue på bar.

  "Churchmice?" tykk m
en rådsherrene spottet, ser på hennes venn, som var ute på Rush, bleke som et ghost nå.

  "Vel, du ser ut som bra jenter, er alle," sa skurker med et skuldertrekk.

  "Ha", tykke sa. "Bra er så god gjør."

  Likevel, Rush og blue-eyed girl stirret.

  "Navnet er Rush," sa han, og går utenom den unngå fotballvanviddet og stikker sin hånd ut.

  "Ricky," sa hun, tar hans, hennes hånd små og myke og varme. Trykk på deres var ikke noe kort for elektrisk.

  "Sasha", hennes venn sa, men Rush knapt hørt.

  Alt han kunne høre, alt han kunne se, var denne deilige unge som står rett foran ham, stirret på ham som hun ønsket å slikke ham fra topp til tå, fordømte nær sikle.

  Og goddamn men hvis Rush var ikke følelsen mye på samme måte.

  ***

  "ingen måte," Ricky sa, oppriktig imponert. "Jeg mener, tilbake i sine glansdager, som ville ha vært fantastisk. Nå? Jeg mener, huff, de har ikke utgitt noe greie i år."

  "Aw, jeg visste ikke om at siste én…hva var det…"

  "Huff, nei, på ingen måte," sa hun, og tar en slurk av sin gin og tonic. "Men fremdeles, en liten vis ville ha vært fantastisk for fem år siden."

  Rush og Ricky var dypt i samtale, bassenget spillet de hadde spilt nesten forlatt, skurker og Sasha spiller alene for det meste.

  Hun ville blitt overrasket over hennes umiddelbare reaksjon på den enorme, kjekk mann, men det som var enda mer overraskende var det at hun likte faktisk snakker til ham også. De hadde samme musikksmak, den samme sans for humor, og selv om han måtte være ti år eldre enn henne, han brukte aldri sin alder som noen slags oljepeilepinnen - eldre gutta alltid en tendens til å gjøre som "Vel, jeg har levd lenger, så jeg kjenner mer" shit, og hun hatet det, selv om det var ekte noen ganger.

  Men Rush behandlet henne som en lik som de sa - eller, minst, for det meste som en lik. Han synes å nyte kalle henne "little girl", lekfullt, som en langsiktig av endearment. Og den måten han så på henne…vel, det gjorde henne til å føle seg som en uskyldig ung ting som trengs for å være lært en lekse eller to, det er helt sikkert.

  Ricky og Sasha blitt hengende ut med to gutter for de siste to timer, og var både å ha det moro. På første, Ricky hadde ønsket å regne hellfire ned på Sasha for faktisk å ta henne til en motorsykkelbar, men på slutten av dagen hun var glad for endringen av tempo, det morsomme selskap, og følelsen av fare.

  Fordi det var klart at Rush og vennene hans var farlig. De alle fødte skinn jakker med MC-oppdateringer på dem, og de bar i seg selv virket mer som en fremre enn noe annet - De to jentene var de eneste der uten et kutt.

  "Så har du sett noen bra viser for tiden?" Ricky ba, som ønsker å holde diskusjonen ruller. Han trakk på skuldrene.

  "Ikke egentlig. Vært ganske opptatt med arbeid," sa han, øynene voksende litt fjernt. Nysgjerrig, hun undersøkt.

  "Åh? Og hva skal du gjøre for arbeid?"

  Det øyeblikket spurte hun, hun angret på det. De grønne øynene hans virket til pinne henne ned mens han så på henne, studerer henne. Han lente seg i nærheten, og Ricky følte øyeblikkelig dizzy.

  "Du vil ikke vite," sa han, de små glimt av hans hvite tenner tilsynelatende plutselig truende. Hun skalv, til tross for sin økende kroppstemperatur.

  "Hvem sier hva jeg vil" hun klarte å hakke ut, defiant selv gjennom rykk av frykt.

  "Jeg gjør dårlige ting," sa han til slutt sa, før du trekker bort med en utspekulert smil. Ricky's øyne gikk bredt, men hun tvang seg selv til å riste det av med et smil på hennes egen. Likevel, hun følte seg så et øyeblikk urolig som hun hadde til unnskyldning selv å gå til bad.

  Ricky tvunget seg selv til å smile til ham og gjorde henne veien til baksiden av bar, føler den kombinerte effekter av alkohol og hennes merkelige reaksjon på Rush. Hun nesten falt over prøver å trekke henne bukse og truse" ned, men klarte å få hennes business gjort uten å falle ned i toalettet.

  Det var først da hun så ned på hennes truse" mellom hennes ankler som hun skjønte at de stolt viste tegn på hennes opphisselse, en stor, fuktig plass rett der hennes slit møtte stoffet. Halvparten av skam og halvt slått på ved denne forståelsen, hun trakk hennes bukser opp og spyles, ivrig etter å komme tilbake der ute og få til bunnen av disse følelsene - uansett hva det betydde.

  Vaske hendene hennes raskt, hun tok en titt på seg selv i speilet, kommer til den konklusjon at hun ikke ser halv dårlig vurderer hennes mentale tilstand. Hennes mascara hadde tilgriset litt og gir henne at røykfull øye ser at jentene tok timer til perfekt før du går ut. På enkelte punkt, hun ville sette henne håret opp i en rotete hamburgerbrød, sannsynligvis til å stoppe seg selv fra å spille med det for mye og gir bort hennes vanskelige attraksjon. Hvis hun ville twirled noen mer håret rundt fingeren hennes, hun ville ha viklet med krøller ved slutten av kvelden.

  En bank på døren hadde henne innser hun ville blitt stående med vann som går for langt for lenge. Riste hennes hender tørre, hun åpnet døren, forventer å se noen drukken patron svaiende i porten. I stedet, hun fikk en eyeful til mannen hun hadde vært å stirre på hele natten. Rush stod, høye og imponerende, fluorescerende lys av bad bare gir henne en bedre titt på ham. De øynene som hun hadde kjent var grønt nå virket som de var fargen på havet på en stormfull dag. Håret hans var ikke bare brun; det var jet black. Hans chin, dekkes i en fin tak, ble fordypninger.

  "Åh," Ricky sa, hennes ord henger i hennes hals. Han" ruvet godt over henne, mer enn hun ville realisert i baren eller biljard. Hennes hjerte slo hardt i brystet hennes, pusten var grunt. Hun husket at fuktig sted i hennes truse", og visste at det var bare å få demperen med hvert øyeblikk han stod der i alle hans muskuløse storhet, de øine lyse og vet.

  "La meg i," sa han, et behov, ikke et spørsmål. Uten å tenke, hun gikk til side, og han bad, døren svingende slå bak ham.

  "Hva er…" hun begynte å si, men hennes leber ble fanget som hans hånd shot framover, gripende hennes chin, ikke for hardt, men hardt nok til å stoppe henne fra å snakke. Hun kunne lukte ham, whisky og varme.

  "Du bør vite," sa han, hans ansikt senking mot hennes til hvisk i øret hennes, hans varme pusten sende smale bånd av vil ned hennes kolumna, ord krøllet rundt henne trommehinnen som en katt ved en brann. "Jeg er ikke en veldig tålmodig mann."

  "Um," Ricky klarte å si til tross for sin faste hold på hennes mann.

  "Når jeg ser noe jeg liker," sa han, nå flytte sine leber nærmere, kilende hennes legeme, hennes knær om å gi ut fra varmen stiger i hennes liv. "Jeg tar den".

  Hans arm snaked rundt henne midsection, omslutter henne helt i hans strong grip, og trekker henne i utgitt sitt skjegg, bare for å dekke sine leber med hans. Ricky's skuldrene falt i total avlastning som spenningen mellom dem til slutt lempet, hans tunge krevende inngang, hennes leber frivillig gir det.

  Han tickled taket av hennes munn med tuppen av hans tunge, og hans andre arm kommer ned nå å klemme henne ass gjennom hennes jeans, gjør henne moan i hans munn. Tvinge henne tilbake til hun treffer kalde fliser, Rush nådd ned og tok henne lårene, løfter henne opp i luften, hennes skrik av overraskelse svelges ved hans leber.

  Desperat å avfotografere ham rundt halsen, hun følte ham å trykke sig mot henne, hans hanen hardt under de denimbaserte av hans jeans. Med bena spredt, hennes truse" klamrer skintight til henne pussy, hennes spalten blitt gnidd mot søm på hennes jeans, friksjonen belysning en brann dypt inne i henne.

  "Dette er noen trange jeans, liten jente," sa han, å trekke bort til hvisk mot hennes legeme. Beundring, sjokkert, Ricky kunne bare moan som han kastet sig hardere mot henne. "vedder på at du kan føle meg gjennom 'em. Vedder på at jeg kan selv gjøre du kommer."

  Som om fast bestemt på å bevise at han er høyre, Rush heiste henne opp litt og trykket hardere, sliping hans hoftene mot henne kjønnshåret. Ricky's øyne utvidete som hun skjønte at han løy ikke; hver kastet tvunget henne stramt, hovent clit å gni mot søm av de denimbaserte, konstant trykk blanding med repeterende subber.

&
nbsp; "skal du komme for meg?" Han growled i hennes øre, slikker og stjeler forsiktig i øreflippen hennes, hun stønner i respons. "Vil du føle denne varm liten kropp rister…"

  "Åh," Ricky hørte stemmen hennes ekko mot veggene på badet som han kastet framover når mer, nå løfte ett kne og trykke det under henne, der hun slit møtte hennes bukser, den minste trykket der umiddelbart gjør henne mot den. Å støte henne mot veggen med sitt ben og en arm, han snaked hans andre armen rundt henne, og tvinge henne hoftene ned han plasserte henne så hun ble tøyle hans lår, hesteridning, spesiell hennes egen hoftene fram og tilbake i hennes clit ble ringt og tigget for utgivelsen.

  "Ja, du er," hvisket han igjen. "Du kommer til å gå for meg, her og nå."

  "Rush", hun sutret, hans navn en til å klynke på hennes lepper, hennes sinn tomt men til glede hun var følelsen. "Åh, Gud, jeg skal…herregud….Jeg kan ikke…Jeg kan ikke…"

  Med en sterk rykk, han glidd kroppen hennes oppover, og Ricky's lårene langs rundt hans ben, kroppen hennes frigjøring i en flom av nytelse, slit bløtlegging gjennom hennes truse" som kroppen hennes quaked og kranglet med henne klimaks. Hun følte at hun var banebrytende i halv, sitt asen bucking mot veggen, hoftene hennes fortsatt male henne ned som om låret hans var en hard hanen kunne hun sitte. Når endelig følelsen blitt svekket, forlater sin beundring og sjokkert, han trukket bort.

  "Nå," sa han, et glimt i øyet at Ricky fortalte at han var ikke ferdig med henne ennå. "Hvordan har du tenkt på repaying meg?"

  Hans grønne øyne fanget hennes, og uten en eneste tanke, hun glidd ned veggen, slippe til hennes kne før ham. Desperat, hun fumbled med glidelås til hans jeans, hennes fingrer risting. Hun hadde aldri ville ha noen's hanen i hennes munn så sårt - hun kunne ikke engang huske som ønsker noen og hanen i hennes munn på alle. Men her og nå, med hennes sjel og legeme fortsatt prøver med glede hun ville bare lese om i bøker, hun ville noe mer enn å suge hver dråpe akk ut av Rush's hanen.

 

‹ Prev