ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 201
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 201

by Gillian Joyner


  "Tack. Jag är skyldig er mitt liv. Ditt namn är Clare, rätt?" "Du är välkommen, och ja, jag är Clare Wilkins m fl", hon skakade stilig människohand. Golden glimten av ett kors runt halsen fångas hennes uppmärksamhet. "Åh, det är fint." "tack. Min mormor gav mig." Charlie sade, att vidröra korset. Han tittade på hennes spekulativt, tills förvirrade, hon backat bort.

  "Jag kommer att se om jag kan hitta något torrt att bära." Efter att gräva igenom hennes saker, hon lyckades hitta ett gammalt par svettningar som hade varit Tom's. Hon hade hållit dem delvis för trots- de hade varit hans favorit par, lätt att komma in i och ut ur för förändringar. "Ha, ta tom. Inte alla tycker jag luktade som fisk!" visar upp ur sängen, hennes självförtroende i del restaurerad, hon presenterade svettningar till Charlie. "Här, dessa tillhörde min ex pojkvän. Jag är säker på att du ser bättre ut i dem då han någonsin har gjort." minns hon talade med en fullständig främling, hon bet henne i underläppen. "Du kan ändra i mitt sovrum, om du vill."

  Då Charlie äntligen klar ändra kunde hon höra sjöfartsverkets helikopter oh. Ler Clare tittade Charlie som han kom ut ur sitt rum, nu helt klädd i toms gamla kläder. Hon hade varit rätt han gjorde fyll svettningar ut ganska trevligt. "är att sjöfartsverkets jag hörde overhead?", Charlie frågade henne som han gick tillbaka in i vardagsrummet, hon nickade instämmande. "Det ser ut som du kommer att rubriken hem ganska snart." "Det är tack vare dig, Clare." De båda kunde höra helikoptern kommer till en landning på stranden. Medan hennes uppmärksamhet var i korthet fokuserad på åtgärder utanför fönstret, Charlie klev över till henne och fångade henne i en kram. Förvånad men glad hon taget omgivet tillbaka honom, och lät honom få hennes läppar i en sweetly anbud kiss. "Jag ska åka, men jag lämnade mitt telefonnummer på ditt skrivbord, om du skade gillar till appellen mig." Charlie snubblade lite över orden och sedan klev ut i regnet. Hon tittade på när han fick i helikopter. Det medic gav henne stora tummar upp, medan män var förenat med stora kramar. Att ge Charlie en sista våg som helikopter rose i stormig natt Clare stängt dörren och gick in i hennes sovrum för att komprimera till en dreamless sleep.

  Två veckor senare Clare var att packa ihop hennes personliga tillhörigheter för att flytta tillbaka till fastlandet. En ensam Alaskan vintern har fastnat på en ö själv hade inte mycket vädja för henne, eftersom hon hade sett hur brutalt vädret kunde vara.

  Clare justerat ljudet på TV. CNN stod fast vid det runda klockan bevakningen av teenage mord berättelse, och så var Sky News och BBC. Hon tittat igenom andra kanaler, det var kändisnyheter på livsstil TV och en återgång av Becker på kanal 5. Det var länge sedan Malin tittade på TV, hon inte längre hade en idé om vad hon älskade att titta på.

  Hon tappade hennes huvud tillbaka på kudden och vänt tillbaka till CNN. Det var inget nytt för dem att säga. Lördag kväll nu och mördaren har ännu inte hittats . "skit", Muttrade Clare. På åskådarnas poll, CNN var rapporterar att 80 procent ville ha arresterats killer vara fängelse på livstid. Kristus, trodde Clare till sig själv. Nationen gå muttrar. Hon stannade upp när hon såg nästa nyheter segment. Hon såg Charlie som sladdat av reportrar.

  Nyheter hade rapporterat om fiske båt skeppsbrott, inklusive en kort blip om Charlie sparas genom en lokal kvinna. Hon hade aldrig väntat oss att se honom på TV, hon undrade varför han var så viktiga för media. Hon tittade noga på kvinnan bredvid honom. Han höll henne vid midjan och kvinnan var viskar något i hans öra. Hon vände upp volymen så hon läste rubriken "Billionaire sparade från döden av en främling". Hon var sårad han visste hennes namn men aldrig brytt sig om att nämna. Hon hatade sig själv för att tro honom. Hur kunde du? Hon knackade lätt på hennes huvud med vrede.

  Det verkade som om han inte hade kommit ihåg dras av båten och förde till kusten av henne, vilket var bra för henne. Hon ville inte ha några journalister strosa omkring. Hon hade tänkt ringa honom ett par gånger, men hon tyckte det var bäst att bara låta saker och ting.

  Det verkade som om han hade glömt henne, hon alltid såg honom med en annan blond under hans intervjuer. Hon var ingen match för den blonde, var det uppenbart att han var mer i modeller och skådespelare, något hon inte var det. Hon var tvungen att erkänna att damen var så vacker. Hon kände avundsjuka och hon undrade varför hon kände så. Jag Jag lockas till att miljardär? Hon frågade sig själv. Hon sprang hennes händer genom hennes hår som hon förbannade sig själv för att någonsin tro att hon någonsin skulle en miljardär. Charlie tittade så vanligt och det var svårt att avgöra om han var en miljardär, hon skulle inte ha kysst honom om hon kände så. Hon ringde telefonen och det var svarade på tredje ring.

  Hey girl, hur är du?" frågade Trisha. De har varit kompisar under en mycket lång tid och de var systrar. De alltid delade med sig av sina berättelser och hon verkligen behövde prata med någon. Efter att Charlie var en miljardär med en vacker flickvän, hon kände sig krossad och ensam.

  "Jag är inte okej. Jag träffade den här killen och slår ut att han är en miljardär med en flickvän." sade hon.

  "Jag har alltid sagt att dessa män är spelare, bara ha roligt med honom och se om det går."

  "Jag tror jag gillar honom", hon bekände.

  "Stoppa enfalden, även att flickvän hans är inte kär i honom, flickan vi vet alla att det handlar om pengar. Varför inte du mjölk för sin värd. Låt honom skämma bort dig och ta dig till dessa dyra restauranger." Malin hade alltid hennes moral och skulle aldrig använda en kille för hans pengar mycket mindre Charlie. Hon var övertygad om att kiss var ett sätt för honom att säga "tack" och han hade inga känslor för henne alls. Hon ansåg att hennes mage twitch.

  "I gotta go, se senare".

  Hon som en resväska med kläder till liten motorbåt parkerade i närheten dock. Överfulla av resväska i båten, hon vände sig runt. Det enda som återstår är en resväska med hennes bras och trosor. Det var tunga och hon skulle inte kunna göra det. Hon skulle behöva dra det hela vägen från stugan till dockan, en kvarts meter bort. Suckande, hon sona sina försummelsesynder tillbaka till stugan, men stannade kort när hon märkte att hyttdörren hängde öppen. Hon tyckte hon hade stängt den när hon förde resväska. Sedan fick hon ett par stora fotspår på väg från stranden upp till dörren.

  En märklig känsla började genljuda genom Clare's nerver som hon kom in i kabinen. "Hallå, är det någon här?" Charlie's vackre face fick se handlade ur hennes sovrum. "Hej Malin, jag är ledsen om jag skrämd, jag ville bara tillbaka svettningar." Hon log mot den vackre mannen. Hon borde känna sig lättad, men i stället udda stickande blev starkare. "Oh Charlie hej, hur har ni gjort? Du verkligen inte behöver det." hon skrattade som gick över till där han stod i sovrummet dörröppning. Hon tog svettningar från hans utsträckta vänstra. "Eftersom du är här, kan jag få er att hjälpa mig med något?" Hon borstade honom att gå in i rummet. När hon hade rört vid honom, stickande intensifieras, sprider sig genom hennes kropp och förvandlas till en varm värme. Störs av udda känsla, och Charlie's närhet, att hon inte omedelbart märker att hennes resväska stod vidöppna. När han fångade hennes ögon, hon frös. Hennes trosor, normalt noggrant vikta på topp, hade uppenbarligen saknas.

  "Min mormor invandrat till USA från Orkney Islands" Charlie började förklara, eftersom hon stod stirra på en resväska. "hon älskar att berätta historier om prins och prinsessa. Hur de skulle slå in grodor och hur de skulle ibland kunna sparas genom drunkning seglare. Hon berättade hur prinsen skulle mend hearts lovelorn av kvinnor. Mest av allt, hon älskade att berätta mig historier om hur en människa kan väl vinna själv ett ädelt och de vackraste hustru." Clare vände sig mot honom, att se henne pantry inkopplad ordentligt i hans högra hand.

  "Första hittar du där hon håller hennes personliga saker, och du tar det." Hon tittade mesmerized som Charlie dras något silver och glittrig från hans mantel ficka med sin vänstra hand. "Då du sätter pantry i en påse av nettad silver, så hon kan inte ta tillbaka det." Charlie öppnade påsen och sätt försiktigt i pa
ntry, se till att inget av det som fastnat ur innan han blev stängd. När väskan stängd, hon lät lite gnäll. Hennes kropp kändes som den var på väg att brista ut i brand. "Det pantry måste stanna för en lunar månad plus en dag". Noggrant Charlie placerade påsen på dresser bredvid honom. Stilig billionaire klev över till henne. Försiktigt rörde han vid hennes kind med handflatan och hon gapade. Önskan coursed upp och ner henne, gör henne darra från enkla tryck. "Slutligen måste du ta henne i dina armar och svär en ed av lojalitet mot en helig kraft." Charlie tog det gyllene korset runt hans hals. "Jag Charles Mackenzie inte svära till ära och älskar dig, Clare Wilkins m fl som min hustru, från denna dag till min sista dag." Hon backade, han hade även lyckats få den gamla ed rätt. Hon visste att han gjorde dessa falska löften att ha henne men hon brydde sig inte om, han gjorde det och det fungerade. Hon bestämde sig för att spela sitt spel i bifogade nrsnören.

  "Gud, jag hoppas att jag gjorde rätt." Charlie sade mer till sig själv än till henne. "Jag skulle aldrig förlåta mig om jag klantiga och du slutade hata mig. Nana sade att om jag gjorde allt rätt, skulle du inte vill köra bort… som du vill bo och vara med mig. Du avskyr mig Clare?" nervösa och oroliga, Charlie tittade in i hennes ögon. Hon skakade på huvudet. Med moan destiny limmade längtan hon kysste hon fejkar man. "Behåll längta i väskan, för en lunar månad och dag, Charles Mackenzie. Jag är nöjd. Jag måste fråga er en sak," hon slutligen sade.

  "Vad är det?" Han var nyfiken och glad på samma gång.

  Hon försökte tala, men kunde inte uttala ett enda ord. Hans mun var redan att smeka hennes och hennes huvud gick tom. Hon besvarade varje kyss och varje smekning. Han rörde vid hennes bröstvårtor. Han satte fingret under hennes haka och lyfte upp hennes huvud. Han såg oskyldig och intelligens som gjorde hans manlighet twitch.

  Hans avsikt var att bara kyssa henne men allt ändras. .

  "Vad ville du säga?"

  "Inte nu", hon viskade i hans öron med varm andedräkt. Hennes ord var knappt hörbar. Hennes kropp har stelnat. Hon är inringade i sina armar om hans hals och kysste honom passionerat. Hon klaga i överlämnande som hans tunga gled in och ur hennes mun. Han erkände hennes kropp och hjärtslag. Hans tunga klappad hennes mun till extas.

  "Jag vill att du nu" hon klaga

  "I dag är vår dag, låt oss njuta av det", hans läppar följt kurvorna på hennes bröst, han obundet hennes morgonrock och beundrade hennes blygd. Hon caressed hans kropp ner till hans buk och utbuktning erection.

  "Ge mig allt du har", han viskade med en röst som han inte kunde identifiera.

  Han närmade sig henne när hon stod upp. Han kysste henne försiktigt från halsen ner till hennes bröst.

  Hon kastade huvudet bakåt och började klaga på hans tunga twirled över hennes bröstvårtor. Ena sidan masseras hennes bröst medan hans mun sög och hans tunga dansade på bröstvårtorna. Hon kände värmen bygga mellan hennes lår som han lekte som en maestro.

  Hon tillbakalutat på hennes armbågar och överlämnat sig till hans aptit. Hans tunga slickade hennes bröst till magen. Hans händer roamat, hon kunde inte hjälpa men squeal med barnsliga skratt.

  "Det låter som du har en spränga." Hon hörde honom mumlar hans ansikte begravdes i hennes buk. Skonsam värme började krypa över hennes kropp. Värmen var bra eftersom hon sträckt, och spred sig sedan hennes ben medan övergripande hennes ryggrad något. En svag doft kom från hennes fuktiga vagina.

  "Åh ja," hon klaga. Hon kände hans hand gå mellan hennes ben och hon lade tillbaka på skrivbord i väntan. Han lät sina fingrar utforska och känna hur upphetsad hon var. Hon kände att någon kan gå in på dem, det väckte henne mer. Hon hade aldrig väntat oss det. Dörren var olåst.

  Han ville att hon behövde henne nu, där hon stod. Han längtar till huvudinriktningen i hennes höger mot sovrum vägg. Han rörde vid hennes läppar med sina fingrar, hon var så följsam. Lukten och smaken av hennes drev honom galen. Han ville göra det snabbt innan det värka av hans bollar skulle döda honom. Han tog hennes hand och guidade den till hans cock, flyttade han den långsamt som gjorde henne oroligt. Han var tvungen att dra fördel av situationen. Hon var lugn och följt hans ledning. Hon tänkte på vad du vill göra härnäst, hon var ny på detta och vill inte ser ut som en amatör. Hon gned hans bollar, stryker dem tills hans andedräkt gick ut hårt. Han kunde känna lukten av kön. "gör du okej?" Hon frågade jag en jungfru.

  "Hell yeah babe, aldrig bättre." Han klaga, och hon var fortfarande inte våta precis som han ville.

  Hon började komma ihåg dessa porr filmer hon vaken med Trisha. Hon var tvungen att tillämpa dessa metoder med honom. Hon omvändelsen nödvändighet ner och grep hans manlighet. Hon hade aldrig sugit en man, han var hennes första. När han reste sig upp, hon var säker på att det som följde. Hon hade redan kände bulan när han låg ovanpå henne. Hans bröst var stora och fulla och hans armar var starka och vener. Hans manlighet var både stor och gördel. Hon blev övermannad av manlighet lust och hon försvann. Hon sög den med mastery, det glida i och ur hennes mun.

  Hennes tunga tickled uppifrån eftersom hennes hand rörde vid hans bollar.

  "Jag önskar att jag skulle låta dig varenda dag", han svor när han bet honom i underläppen. Hon var förälskad i hans manlighet; hon tog den ur hennes mun och granskade det. Hon tilltal den över hennes mage, Kysste hela längd uppåt och nedåt. Hon sög honom ständigt och kände hennes käke lås genom ansträngning, men hon brydde sig inte.

  Han aldrig längtade efter en anslutning mer än han gjorde nu. Att han aldrig trodde att känna den smärtan i bröstet som gjorde honom vill brista från känslor inuti honom. Hon suger honom försiktigt och sedan snabbt, smaka på varje smak av hans manlighet

  Hon behövde honom fuck hennes hårda, tyckte hon. Hon lägger ned igen, öppnade hennes ben och länkagetappen vickas hennes finger för att bjuda honom.

  Han struntade i smärtsamma och irriterande och kupade hennes Frigöra boobs för. Han var possessiv med varje smekning.

  "Håll mig." Han smickrade. Han hjälpte henne stå upp. Hans tunga trängde in i hennes mun, han kysste henne tills hon var alldeles andfådd och mållösa. Hon lindade sina armar runt hans manlighet och tilltal det försiktigt. Hans bröst var överfulla. Hon kändes som en desperat leopard går för hennes offer. Hon lade sin mun mot hans bröst och slickade hans napp, hans hjärta gick vilda och fria. Han tittade henne suga hans napp och försökt strypa ut en förbannelse.

  Han ville känna hennes avvisa hans manlighet men han stötte inuti henne ändå. Hon var rädd av känslan att väntade henne. Hon hade inte känt en man inuti henne för en stund nu, nyfikenhet körde hennes galna. "Du kan göra det här." Hon övertygat sig själv. Han gled in sina fingrar i hennes vagina för att känna om hon var våt nog. Hon var drypande våt. Han började kyssa henne från halsen till hennes bröst igen.

  "Åh, helig skit." Hon gapade när hans tunga hittade hennes bröstvårtor, hennes bröstvårtor var nu våt trög och känsliga, och hon kände hans nöd och lust i sitt hjärta.

  "Jag gillar den låter dig att göra och hur ögonen lyser när jag trycker på bröstet. Hur bröstvårtorna smaka och kännas jättespännande" han rörde vid hennes intimt, hon kunde knappt andas.

  "Ge mig alla" han smickrade, hans röst hes och sexig. Jag vill ha dig i min mun" hans mun var en mästare på nöje. Hon viskade hans namn som hon kände hennes kropp convulse i kedjan av konvulsioner. Hon kändes som en del av hennes liv avslutades, Celibatet liv och en ny start. De båda såg stjärnorna även om de visste att det var omöjligt att se från huset. Hon kände hans andetag stopp, detta gjorde henne bold. Hon kunde se en människa gå wild.

  "Din manlighet känns fint." Hon viskade med en röst som hon inte visste att hon hade.

  "Sprid dina ben bredare", sade han, driva henne lår isär. Hennes kvinnlighet blottlade för honom att se, hon försökte blyg men han hade redan sett det. Hon kände sig blyg men trevlig på samma gång, hon undrade om hon skulle låta henne prata med honom efter detta. Hon kändes som en n
y kvinna redo att erövra världen.

  "Wow, så tätt och små." Han tyckte att han hade vunnit ett lotteri. Den söta doften av hennes upphetsning som adrenalinet rusar i hans ådror. Han gned två fingrar ner hennes fuktiga och Cirklade de exponerade öppning, sedan de hamnat i fuktkänsla. Hon nådde för honom. Han flyttade långsamt, hon rockade under honom att känna hans vilja uppmana. Det fick tårar i ögonen, känslan av fingrar friktion inuti henne var som en varm tråd mot hennes nerver. Hon användes för att hennes fingrar inne i hennes fitta medan hon masturbated men hon trodde aldrig att det skulle vara gripande när man tryckte hans fingrar i henne.

  Hon var säker på att han skulle ge henne vad hon behövde. Detta tyckte gav henne friheten att få.

  "Javisst", sade hon tyst.

  Med varje rörelse han gjorde, var han drar och drar henne närmare. Varje skift gav en fantastisk ecstasy som verkade växa. "Vänd", sade han. Händerna flyttas ned hennes höfter, hon vände sig om och mötte skrivbord, hon kändes klassen från deras universitet tittade på henne. Han griper tag i hennes hårda. Hennes hjärta var pulshöjande, hon visste att detta skulle bli smärtsam. Hans grepp var så hårt att han gav henne inget alternativ av att springa bort från vad som komma skulle. Han stötte i henne i en långsam rörelse; han ville aldrig såra henne eller göra henne kräver uppmärksamhet. Hon genomilades världen som deras kroppar pinned tillsammans.

  "Åh gud", hon klaga.

  Han luktade hennes fuktighetsfel; lukten av hennes saft drev honom galen. Han ville njuta av varje ögonblick. Han ackompanjerade henne mjukt och långsamt för att undvika att skada henne. Smärta och njutning var intensiv för henne.

  "Javisst", hon fann gnäller trots smärtan. Hon var inte backa ur. Han stötte med kraft och hans pumpa var ökande. "Åh fan", hans rörelser blev så hårt och snabbt sedan långsamt igen. Väntan gjorde honom varmt igen. Han lyfte sin hand till sitt hår och höll det från roten. Smärtan var gradvis kommer att försvinna som hans penisen masseras hennes sweet spot. Hon skrek med nöje. Han var vild som ett djur på crack.

 

‹ Prev