Book Read Free

ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Page 202

by Gillian Joyner


  Hon höll hans midja bakifrån för styrka, hon höll på att förlora henne med varje framstöt och pumpning. Han bemästrat hennes kropp tills hon grät med nöje. Hennes upphetsning flödade igenom som en flodvåg. Hon var hans, och hon skulle aldrig förneka detta. Hennes skrik gjorde honom kännas gillar han var i himmelen. Han kände rusa och han rycks. Hans blod har flutit genom honom gillar en wild eld. Han begravde sitt ansikte på hennes rygg och gräto, då överlämnat den hetaste och längsta utgåvan av hans liv. Han anslöt sig till henne i sjunde himlen. Det tog honom ett tag att återfå styrka.

  "Du är en på en miljon", han var fortfarande andas ojämnt.

  "Vad ville du säga?"

  "Det är inte viktigt, låt oss bara säga att vi har roligt." Hon log. Han tittade på henne med chock; allt gick bra tills hon var tvungen att förstöra den. Charlie var en womanizer, men det var något annat om Clare, hon var inte lik någon kvinna han hade daterat och han tyckte annorlunda när han var med henne. Han väntade henne att reagera på det sättet efter att finna ut om honom.

  "Jag är seriös, jag svor att älska dig. Inte tvivlar på mig."

  "Jag tror inte ni, jag vet att du kommer att svika mig och jag är inte redo för detta. Jag kom hit för att glömma ett svek och jag inte går igenom det för andra gången, så jag skar räddar dig tid. Detta var ingenting och vi kan gå tillbaka till våra liv som vanligt, du kan gå tillbaka till din blonda flickvän." Hon tittade på honom i ögonen och på läpparna. Hon låtsades vara okej men djupt nere var hon såra.

  "Så det handlar om Angie, jag får nu. Hon är min ex-Flickvän som älskar publicitet och arbetar för TV:n station som intervjuar mig, därför att hon var där." Hon drog sin resväska och lämnade honom stående där.

  Charlie sänkt förslag och tittade på dörren hans sekreterare stängd bakom henne. En apa, han trodde i avsky som stängd dörr stängs med ett lugnt störa klicka. En prim, red head skrämde hennes skugga apa. Vad i helvete var Mrs Hammond tänker när hon hyrde denna apa att ersätta henne som en sekreterare? Han visste att det fanns bara ett sätt att ta reda på, Han tryckte tillbaka sin stol och strode från hans kontor. Hans nya sekreterare, apan som han redan dubbat henne, tittade upp från hennes skrivbord som han passerat.

  "Där är ni, sir?", hon frågade i förvåning.

  "Jag går ut".

  "Du bara kommit hit, sir," han ignorerade henne när han klev in i hissen, han hålat knappen för bottenvåningen. Han ville inte förstå varför Clare inte hade kallat honom. Kanske var hon inte i honom, tänkte han. Alla kvinnor kallade honom efter första dagen och han var dum nog att inte be om hennes nummer, istället lämnade han som han alltid gör. Hon spelade svårt att få och det var körning honom galen. För två veckor sedan, han har ignorerat samtal från hans ex flickvän som är beständig. Han ville Clare så dåligt, han kunde inte få henne ur hans sinne. Det var inte honom, han var redo att kämpa för henne, men det skulle vara meningslöst om hon inte känner likadant för honom. Han såg upp när han räknade våningar som hiss flyttas.

  Tjugo minuter senare var han står vid dörren till hans f.d. statssekreterare . Han väntade otåligt på att hon besvara hans knackning. Hon öppnade dörren och han sköt förbi henne. "Vem är du som apa?", frågade han.

  "Monkey?" Hon svarade i förvirring när hon stängt dörren bakom honom. "Menar du att den nya medarbetaren jag fick du?", fortsatte hon. Han drog ut en stol och satte sig ned. "Ja, hon är den enda jag pratar om. Vad är det?" Hon satte sig bredvid honom.

  "Jag ser att ni två har träffat", sade hon, ser ganska bra.

  "Ja och hon är en apa, vad hade du tänkt? Hon kommer aldrig att träna".

  "Men hon är perfekt", Hon insisterade som om förvånad av hans bedömning. "Hon är mycket organiserade, mycket intelligent och lojala till ett fel. Jag vet att du vill ha en kvinna vid din sida och det är därför jag hyrde en ung och vacker kvinna för dig. Break Up verkligen träffar dig hård och du kan börja ha kul som du gjorde innan. Hon är enda och redo att arbeta udda timmar ditt schema krav."

  "Hon är en apa," sade han obehagligt. "Hon kommer aldrig stå emot trycket av detta jobb".

  "Du vill säga att hon aldrig kommer att klara sitt humör och slutar." Hans mobiltelefon ringde, det var hans sekreterare. Han ville att ignorera det, men titta på Mrs Hammond's ögon skrämde honom.

  "Hello sir, någon ringde till talade till dig sir",

  "Jag är på möte och inte prata med någon just nu," svarade han och innan han kunde hänga upp hon blurted. "Det miss Clare Wilkins m fl, hon sade du träffar henne vid "El Paraiso" restaurang. Ska jag berätta för henne att du är…. han hängde upp innan hon kunde sluta prata. Han reste sig upp och lämnade huset dån.

  "Se dig snart, kan jag nu se att detta apan har börjat vara effektiv." sade han när han öppnade dörren.

  ****

  Vid första anblicken, kvinnan verkade så sexiga och gudomlig. Färgen i hennes kinder, benstomme och flyttade hon ledde till slutsatsen att hon var halvbra.

  "har en stol, Fröken Clare. Jag uppskattar din kallelse." Han drog ut en stol åt henne att sitta. Hon flinade och satte sig ned. Hon bar en klänning som visade hennes magra ben. En enda del av pearl inringade hennes hals. Hennes hår var bundet i en neat bun, avslöjar hennes långa sexiga hals. "Du ser vackra.", säger Charlie.

  "Tack." Hon märkte han spelar huvudrollen på henne över vin glas, hans hand höll glaset med stjälken skjuter upp mellan hans fingrar. "Jag kommer ha ett glas rött vin." Hon berättade servitören.

  "Detta hotell är underbar. Jag gillar det." Han sade

  "Jag visste att du skulle älska det. Den mexikanska."

  Hon ryckte hennes skuldra låta tunt band med hennes svarta klänning falla av hennes rygg. Hon lyfte hennes ben under bordet, borsta mot hans Lårens insida. Hans ögon hoppade i överraskning men han behöll fattningen, utom för en framstående flimmer av ett leende över hans läppar. Hon slickade hörnet av hennes mun, vilket gjorde honom kåta. Hon ville köra henne att planera nu för att köra honom galen och sedan dumpa honom. Hon var trött på män som utnyttjar kvinnor, hon visste att chanserna för henne att planera arbetet var tunn men hon var tvungen att prova det och hon dessutom missat honom mycket.

  "Vår mat är inte ett tag nu, jag behöver fräscha upp dig." Hon stannade upp och leds till toaletter. Han var sex meter bakom henne, hon kunde fortfarande känna hans ögon stirra på hennes åsnan. Hon tryckte på dörren öppen och började applicera hennes smink. Han gick bakom och gripit hennes bröstvårtor försiktigt. Hon spunnits runt och kysste honom försiktigt i munnen.

  "Vi kan inte göra detta, kan någon se oss." Hon sade

  "Det är den bästa delen, oss fångas." Hon var spontan, detta var inte en av hennes kunskaper, men när hon var med honom, något vilda alltid antända inuti henne. Hon var inte rädd för någonting i världen. I detta ögonblick, hon har glömt sitt plan och hon ville bara njuta av ögonblicket.

  Hennes ögon öppnade, endast en skåra, men hon kunde se den mörka delen av regnbågshinnorna. "kyss mig igen, Charlie. Jag gillar när du kyssa mig……………och göra andra saker." Hon blev proffs. Hennes inslag var en kvinna som hade glada många män och visste hur man gör det. Kunskapen exalterade honom mer än hennes inslagning honom och föra honom till klimax.

  "Är du säker." Han frågade, inte säker på om han skulle stanna även om hon sade nej.

  "Det är alltid tryggt med mig." Hon viskade mot hans läppar och kysste honom igen, hennes tunga att para sig med hans i kevins entusiasm. Hon kunde känna de rika ambrosia i hans mun. Han gjorde en brutal ljud, låg i hans strupe som skickade kalla kårar genom hela hennes kropp. Han drog henne fram, drar sina händer runt hennes höfter och lyfte henne ovanpå räknaren bredvid handfatet. Hon knäppas loss sin tröja och yanked bältet och byxor i en urskog och underprissättning. Han vikta den klänningen upp till hennes midja.

  Skådar ned, hennes ögon gick brett och glad. Hennes varma händer grep tag i kinderna på sin åsna och tryckte honom mot henne, "ge mig
det så hårt." Hon klaga. Han ville väcka henne med allt han visste om att älska; det var hur försöket med en kvinna att vilja.

  "Vill du ha mig? Clare"

  "Ja, ja, jag vill dig." sade hon svagt.

  Han skenat iväg inuti henne med ett snabbt stopp. Hon ropade slappt. "Ja, ja, ja." Han thrusted mot henne igen medan du fortfarande håller hennes höfter med hårda händer. Återigen munnen kom ned varandra, kvaliteten på deras kyss som anges som deras kropp överspänningsskydd tillsammans. Zings av pleasure som utsöndras från kroppen. Han slutfuktkvot och genomilades världen, en primal stönar riva från sin strupe och grodde ur deras mun. Hans kropp var stel och avslappnad.

  "Wow" sade hon i ett bromsade röst.

  "Oh my god! Någon kommer. Dölj!" Hon hoppade ner och dras ner hennes klänning. Hon låtsades att hennes hår. Hon öppnade dörren och kikat utanför.

  "Jag kommer att gå ut först. Hon viskade. Hon satte sig i en stol och väntade på honom som ingenting hade hänt. Hon var säker på att det här spelet kommer bara såra henne men hon ville fara. Charlie anlände till bordet leende, han stirrade på hennes ögon.

  Så varför gjorde du ringer mig efter en mycket lång tid?" frågade han nyfiket.

  "Jag vill inte bry mig en upptagen man som du." Hon såg nervös och folket som stirrar på henne.

  "Jag gillar att du har ringt. Jag är hedrad och har en överraskning för dig." Han lade sin hand på hennes och pressade den hårt.

  "Vad är en överraskning?" Hon log.

  "Jag har redan bokat en biljett för oss. Vi kommer till Mexiko för en semester. Jag kommer inte att acceptera ett nej, det är redan gjort".

  "Ja, jag går med dig på ett villkor", hon smuttade på sitt vin.

  "Allt för dig",

  "Vi gör inte vad vi gjorde i offentliga platser igen."

  "Jag kan inte hålla mina händer, är det mitt fel att du gör mig galen?" Han log. Hon kunde inte tro att hon hade flyttat på lätt. Hon var inte redo att datum för honom men hon var säker på att hon ville ha roligt och vara runt honom hela tiden. Hon tittade runt restaurangen och insåg att alla var att betrakta dem.

  Hon visste att de mistook henne med alla mina kära Charlie daterad den eller de kanske undrade varför en miljardär skulle gå till en medelklass som restaurang. Hon beställt för att kontrollera och betalas. Det var ovanligt att Charlie; alla damer träffade han alltid velat honom att betala ens arbetarklassen kvinnor. Detta gjorde honom gillar henne mer, han var säker på att hon inte var intresserad av hans pengar. Han höll hennes hand när de gick ut.

  Parkerade i hans silver Mercedes-Benz C-klass, Tom och Shanice tittade på två älskar fåglar tromp nedför gatan. Skymningen hade fallit och det var definitivt ett chill i luften. Tom undrade var de skulle, men beslutade sedan att han inte ens bryr sig. Han såg dem göra något dumt som söker dans steg och sedan han såg ut som om de sjöng. Han uppfattade att mannen var fästman, han ville veta vem fästman var. Han börjar bli övertygad om att han hade fel och Clare hade flyttat på. Clare's vän berättade att Clare hade flyttat och var gifta. Han skrattade och när de träffades på ett kafé.

  Han sökte Clare att ge honom tillbaka hans förlovning ring, tydligen ville han föreslå Shanice att Clare svartsjuk men han var alltför sent. Leta saker, Clare såg gladare med mannen som höll hennes hand medan de sjunger.

  Han rullade ner rutan för att lyssna. De sjungande flöt genom fönstret, snart efter, "Wow, det är så gulligt." Shanice sade i lust.

  "Titta på dessa dårar." sade han.

  "Tror du att han är Clare's fästman?" Shanice bett.

  "Babe, jag sa, det finns ingen fästman." Han pausade, "Men om detta dude är Clare's fästman, det skulle vara det största skämtet i världen. Den här killen är en miljardär och det finns ingen möjlighet att de var dating. Kanske hon behöver honom att göra henne en tjänst. Killen tittade väl byggt och Tom övertygad själv att Clare's vän ljög, men djupt ner han kände att han förlorat slaget.

  Shanice och Tom såg hur två älskar fåglar gjorde deras improviserade konserter. "Vad fan är dessa idiot gör?"

  "Det ser ut som om de har roligt," sade Shanice, fortfarande letar tvärs över gatan.

  Tom snorted "rätt".

  Kör sin bil till nästa hörn, Tom dras nära trottoaren och ställ bilen i parken. När han öppnade dörren, han hörde Shanice be, "vart går du?"

  Skådar tillbaka på henne, sade han "bara säga hej till en gammal vän".

  Han glidit ur bilen hörde han Shanice mumla" något innan han hörde hennes dörr öppen och hon klev ur bilen.

  "Nice prestanda.", sade han, hans handskförsedda händer fick och ljudet tycktes echo runt dem.

  "Vad fan vill du Tom?" Clare sade, att kliva runt i gruppen och framför Charlie som har skyddsmarkering.

  "Jag ville bara säga hej till min gamla vän. Hur du varit Clare?"

  Hon gav inget svar.

  Tom nickade helt fräckt. Hey Tom." Clare sneered i det sätt som gjorde Tom en frustande pit bull. "lugna ner det, Cujo. Detta är bara en liten vänskaplig hälsning."

  Tom upptäckte att Clare plötsligt såg Placera svängtappens arm. Troligen är hon rädd för en ordväxlingen uppstår mellan mig och hennes fästman, han arrogant trodde. Hon troligen inte vill se mig sparka her fiancés" åsnan. Tom tänkte

  Charlie halkade hans hand i hennes. Han viskade något till henne att Tom inte kunde förstå.

  Kerstin tittade upp på honom med en blick av beundran och vad i helvete? Kärlek?

  "Ah, så det är idiot som jag fick veta?" Charlie sade när han vände tillbaka till Tom. Clare bara flinade från där hon stod till vänster. Han flyttas en aning, positionera sig själv marginellt framför Clare. "Ah", Charlie sade i det ljöd till Tom som ett extraförstärkt franska accent. "Jag berättade min babe, som när jag träffade dig, jag skulle skaka hand. Du ser, om den finnas inte för dig att fuska på henne några bimbos som bara gud vet var, skulle jag inte ha träffat min babe. Icke?"

  Tony rynkade, sett från Clare, till mannen bredvid henne. Ögonen vände på hane, Tony tittat ner på deras fortfarande förenade händer inför hans ögon återföras på Clare. "Du har fått till finnas kidding förbannade!"

  Placera svängtappens arm Clare, ser inte fram emot att ordväxlingen mellan hennes falska fästman och Tom. Tom var mestadels hela munnen. Han var alltid mimar på någon, inte ens när de var barn.

  Men Charlie var en galning. Och det skulle inte kosta mycket för Tom att säga något för att göra hennes falska fästman vill klå Tom till en massa. Och Clare inte vill se hennes falska fästman får problem under ryck.

  Hon klev närmare Charlie, glider handen i hennes möte hennes ögon talade han låg. Charlie insåg att hennes tal låg deras konversation ljudet intima, men det var ändå tillräckligt högt för Tom att höra.

  "Jag vill att vi ska få ut av här och älskar." med ryggen vänd mot dem, ingen såg när Charlie gav Malin en liten menande på läpparna

  Hon tittade upp på honom, ögon så stor som en struts undrar "Uh?" istället för att säga något, hon bara flinade. Hon gillade utseendet på toms ansikte och ansåg det revenge som hon behövde.

  ****

  Clare inte vanligtvis hatar måndagar. Hon visste en hel del människor som gjorde, men inte henne. I faktum hon älskade måndagar. Hon såg det som göra under dagen. Om hon hade problem att hon inte kunde lösa på jobbet förra veckan, eller att hon hade en väldigt kass lördag när ingenting bara verkade gå rätt, oavsett vad hon ville, hon hade alltid måndag. Hon var angelägen om att Mexiko med Charlie.

  Det första som tipsade henne om att hennes måndag skulle bli på bakänden av vad-det-helvete, var det regn.

  Nej, inte bara regn, hon vaknade upp vad lät som en monsun äger rum utanför. Hon alltid såg lyckliga stunder vakna på måndagar, men idag var hon inte beredd att ta vad som hände. Hon kastade och slås med vrede, alla hennes förberedelser inför måndagen gick till spillo. Hon hade sitt hår och tänkte att bära hennes lyckliga klänning för Ch
arlie.

  Clare's heart sjunkit. "Nej." Hon gräto, dra kudden över huvudet. Hon kunde inte sova, hon användes för att vakna tidigt på måndagar. Hon visste att något liknande skulle kunna inträffa, problemet var att hon inte var beredd på det.

  På lördag morgon, ljusa och tidigt, Clare hade stigit på 06.00. Innan du lämnar huset, hon skulle kontrolleras, och sedan kontrolleras femdygnsprognos, för att vara säker på att hon skulle få några bra dagar ur hennes nya hairdo, innan det gick söderut. Och hon skulle gärna lämnat kammaren innan 7:30 så hon skulle vara en av de första klienter och skruvade her väg till frisören för att få en ny frisyr som hon hade sett bilden i tidningen och lusta för flera veckor. Hon ville alltid se bra ut varje måndag eftersom det var hennes favorit dag och träffade hon Kalle i hans hus. Hon var redo att rocka veckan med hennes nya frisyr.

  Clare ofta skulle säga att hon hade den typ av hår som om hon tittade ut genom fönstret under en regnig dag, tittat på en bild av, eller ens tänkt på regn, hennes lockar skulle gå limp. Hon kunde inte tro att allt skulle bli förstörda på grund av den jävla regn.

  Väderprognosen hade krävt solsken och blå himmel, inte tre eller fem, men sju dagar i rad, så hon skulle gärna gått till frisören. Hon hade velat ha denna frisyr så dåligt och det är därför hon gick till frisören. Vädret såg häftigt tills på måndag.

  "Vad ett totalt slöseri." Hon sade till sig själv som hon rullade upp i sängen. Hon aldrig förutsett detta och hon bestämde sig för att aldrig lita på väder kanaler. Ibland är de helt fel.

  Nu är det regnade så hårt att om bett, hon skulle svära på att hon hade sett en sjöman i en roddbåt flyter förbi hennes trädgård. Och det var då hon hade en isande känsla av att något skulle hända att förstöra inte hennes dag, men hennes hela veckan. Detta gjorde henne arg, hon ville hela veckan för att vara bra på att arbeta med sitt nya utseende. Hon ville inte tänka på det, hon ville låtsas att allt gick till fina hela veckan.

 

‹ Prev