ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 221
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 221

by Gillian Joyner


  Qu'elle était forte d'esprit, recueillies femme, âgés de plus de Clare et peut-être la meilleure femme elle était venue dans sa vie. Elle savait que son chemin autour des hommes et qu'elle était propriétaire d'une entreprise prospère qui se composait de l'intérieur de la conception. En dehors de l'obtention de son propre argent, elle était maintenant propriétaire d'un couple de successions, grâce à son tricherie mari.

  Elle avait deux fils, John et Smith, deux adorables, tant incroyablement intelligent et les deux jumeaux. Il y a dix ans, et ils en étaient à leur mère, beaucoup à leurs pères détestant.

  " Je me suis préparé pour aller le rencontrer et je l'ai trouvée sur le téléphone avec l'un de ses projette ". Clare a essayé de cacher les larmes de ses yeux.

  "Quoi?"

  "Je ne suis pas datant lui ou voir à nouveau. Je suppose que je n'ai pas de chance avec les hommes."

  "Pourquoi ne pas vous battre à son jeu?"

  "Que voulez-vous dire ? " Clare demandé curieusement.

  "Faire tomber en amour avec vous et ensuite lui jeter à la freiner." Trisha souri.

  "Je ne peux pas faire ça, il dates de belles femmes et j'ai été stupide de croire qu'il sera jamais tomber pour moi."

  " Essayer de faire les choses différemment, à savoir ce que ces modèles n et faire le contraire. Introduire à un nouveau monde qu'il n'est pas habitués. " Elle a compris Trisha avait un point mais il était risqué. C'était le parfait de la vengeance, mais dangereux. Elle était prête à en accepter le risque.

  " Uh huh, de sorte que mangerons-nous?" Trisha a demandé qu'elle a réfléchi sur le menu. Il y a quelque chose que vous devriez savoir à son sujet. Peu importe combien elle mange, ce qu'elle mange, elle n'a pas mis sur un livre supplémentaire. Cela a été le cas avec son pendant presque toute sa vie et je déteste pour cela.

  " Je vais commander certaines viandes, " Clare a dit.

  " Je vais commander certains glucides ", elle a averti son avec suffisance.

  "Je déteste votre corps ", Clare a déclaré avec véhémence.

  "Oh chéri, si vous étiez un mec, vous voudriez me lacrymogène apart," elle a dit avec arrogance.

  "Vous arrogant, salope," a déclaré lachnummer. Clare

  "Je suis confiant dans tout cela ", dit-elle hausser puis accrochage ses doigts.

  Clare presque tombé de sa chaise en riant. Ils ont ordonné le déjeuner et rapidement terminé, puisqu'ils avaient tous deux sauté le petit déjeuner.

  "J'ai pensé que nous devrions aller faire du shopping," elle a averti son comme ils ont fait leur chemin en dehors du restaurant.

  "Eh bien, vous êtes intelligent parce que je n'ai pas été sorti du shopping dans plus de deux mois ", elle semblait épuisé.

  "Eh bien, quel est le problème ? " Clare a demandé l'arrêt de jeter un morceau de tissu dans le bac.

  Ils ont gravi l'escalier mécanique pour le deuxième étage du centre commercial dans lesquelles ils se trouvaient. Clare avait pour acheter quelques robes et costumes, Trisha achèteraient probablement lingerie ou de vêtements pour ses enfants. Ils grandissaient et rapide. Ils souriaient comme ils ont quitté le restaurant.

  La fin

  Clare Wilkins tuijottivat minua esiin mökissä ikkuna piinkova syksyllä squall puhallus, meressä. Se oli kauhea yö pois vedestä, ja hän oli tyytyväinen siihen, että hän oli turvallisesti tänä iltana. Ole yön tunteina kohtalokkaan uida, se oli varmasti. Valitettavasti hän sulki hänen kaakkois-suomen syvän ruskea silkki ihoa varovasti ja aseta se takaisin mereen rinnan hänen sängyssä. Yksikään ihminen ja puoli aivot menisit uimisen liikkuvan valtameren vedet tai taistele armottomia Alaskan tuuli tänään, elleivät ne piti ehdottomasti. Kun myrsky, hänen televisiolähetyksiin olisi laikukas. Ei ole paljon muuta tekemistä hänen pikku mökissä, Adak saarella.

  Miksi olen täällä uudestaan?, hän valitti itsensä. Purkamisen jälkeen poikaystävänsä, Tom, koska hän oli "sick of hänen huijaaminen tapana", hän luuli pakotie, erämaa olisi mukavan muutoksen. Kun tuo pelaajan kumppaniksi Viviennen tätinsä vapaaehtoisesti lucyn mökissä lähellä satama tiiviste siirtokunta, Clare hyppäsi tilaisuuteen. Hän oli kesä oli mahtava, uima-altaat, paikallisten harbour kävijöitä, communing luonnon kanssa, saada takaisin hänen juuret. Nyt oli syyskuussa ja taipuisan huutaa paikallisen delfiinien teki haluatko kuljeskella kaupungilla ja heitä itseään ensimmäisessä hyvännäköinen mies, hän voisi löytää. Hän oli menossa sekoita hulluuden pieniä hytissä.

  Kevyt, että rannalla kiinni. Tilikirjojen tutkailun asemasta takaisin ulos ikkunasta, hän näki paikallinen kalastusvene yrittää paeta pahin myrsky otsakkeittain veneen suojanpuoleinen puolelle saarta. Hän halusi niille onnea. Se oli viisas strategia, mutta karille tällä osalla rantaan oli erityisen julman ja oli sotkeutunut alukset yritämme ennen. Tarkasta, että alus uudelleen, hän näki niissä on palanut vaarallisen lähellä rannikkoa. Hän päätti hän oli parempi varoittaa heitä, ettemme eksy lähemmäksi.

  Pirullisen hänen tätinsä on VHF-radion kanssa, hän virittää yksitellen 16 radiokanavan kiireellisiin viestintä- ja varoitukset astioihin. Heti, kun hän laudan kiepahtaessa radio päällä, miehen ääni, kuulostavat hätääntyivät tuli vastaanottimeen. "Hätäilmoitukseen ('Mayday', Hätäilmoitukseen ('Mayday', Hätäilmoitukseen ('Mayday'. Tämä on kalastusaluksella Hollandroy Undine. Olemme western rannalla Adak saarella. Olemme kadottaneet tärkein moottori ja tekevät vedestä. Kolme miehistön jäsen auttamaan delfiinien vapauttamisessa aboard, kapteeni loukkaantuu." kalastaja alkoi toistaa hätäkutsun. Rannikkovartiostolla on vastattu, joka ilmaisee, etteivät ne reagoivat ei saavu vähintään 45 minuuttia.

  "Se on liian myöhäistä!" hän itki. Äänen oman äänensä kaikuna toivomus tyhjään käsimatkatavaroihin ja muokattuna, melkein hätkähdytti häntä. Tämä vene oli suuntasi kohti rocks nopeasti, jos ne ottavat vettä nyt heidän olinpaikkansa uponnut muutamassa minuutissa. Purku pois hänen vaatteensa, hän juoksi hänet makuuhuoneeseen, avannut sea rintakehää. Nykimistä hänen uima-puku ja juoksi ulkopuolella tuskin tunne sateessa, sillä hän murskattu kohti rannalla. Kuten hänen varpaitaan veteen hyppäämistä, hän vetää hänen rivat ja suojalaseja ja dived veteen. Kuten hän ui kohti hätääntyneille laivalla, hän saisi kuulla siihen sairaaseen crunch terästä lyömällä kiven. Röyhkeällä huumorilla varustettu peli saa sinut, hän. Hän ei ollut varma, mitä hän voisi auttaa, mutta täytyi olla jotain.

  Kun hän saapui alukselle, hän näki hänen tyrmistyneenä merkille, että laivan upotessa nopeasti. Keltainen elämä oli lautta kelluu vedessä, kaksi henkilöä, jotka ovat tietenkin. Hän ui lähemmäs kuuntelemaan vanhahkon miehen, jolla on rikkoutunut varsi, jossa epätoivoisesti kohti venettä. Charlie! Charlie!". Toinen mies oli loukkaantunut mies, koska hän näytti todennäköisesti heittää itsensä veteen yrittää kiivetä takaisin veneessä. Selvästi oli aina joku vielä aboard the uppoavasta laivasta, vaan Clare näkisi mitään merkkejä hänestä. Yrittämällä saada tietoyhteys kalastaja oli turhaa - he eivät ymmärtäneet häntä siitä.

  Hän muistuttaa kyyhkystä syvän veden alla ja näimme reikä sahaamiseen, jota hän voisi squeeze läpi. Sujahtaa aluksen hän ui läpi nousevan vedet, etsiä puuttuvia miehistön jäsen auttamaan delfiinien vapauttamisessa. Lopuksi hän näki kirkkaan oranssi asuinen olkapää, joka ovesta. Sen perusteella, mitä hän voisi kertoa, että mies oli ottaessaan hänen kelluva survival-puku, mutta täysosuma päätään, kun alus oli kariutunut. Hän saisi kuulla mies rahinaa, mutta on ilmeistä, että hän ei ollut tietoinen sen verran, että voit liikuttaa. Nappaamalla miehen levitä kaulan, hän alkoi vetää hänet aulassa ja ovien kannelle. Hän pystyi näkemään parantavaa vettä. Hän tarvitsi saada mies pois junasta pois ennen kuin alus upposi ja veti ne molemmat.

  Kansanedustajaksi vetämällä kadunmies, kunnes hän oli suoraan tai epäsuorasti valvoo molempia tai c) veteen. Hän alkoi katsella ympärilleen keltaisen elämän tukipilari. Jos hän voisi saada hänet, hänen kumppaninsa voivat irrota häntä veneessä. Koska hän näki edellyttämiä hän ol
isi kuitenkin heti tajusin, että se oli liian kaukana. Nykyinen oli jo putsasi vähän lautta satojen metrien päästä kohti leeward puolella saarella. Hän tarvitsi saada loukkaantunut mies vedestä mahdollisimman nopeasti. Sen sijaan, että niihin yritetään saavuttaa ympäristötavoitteet, hän ui takaisin tavasta, jolla hän oli tullut ja suuntasi kohti hänen rannalla. Hän voi saada loukkaantunut lämpimänä ja kuivaa hänen mökissä ja anna coast guard med-evac- häntä, kun he tulivat tänne. Kuten hän ui poispäin, takaisin kohti beach, hän saattoi nähdä lautta Paakku kuvastaa saaren eteläosassa.

  Hän onnistui matkan loukkaantunut mies, hänet takaisin rannalle. Kun vesi on kovaa, hallustasi vaikka Bondin puku piti häntä korkeina. Viileän syksyllä veden lämpötila oli hänet lähellä kylmyyteen. Purku pois hänen uima-puku, hän vetää miestä kohti odottavat lämmöstä kodin. Kun hän oli sisällä hän tempussa Bondin puku ja vaatteiden kuivattamiseen ja nappasin jokainen sopimus, hän voisi löytää. Vastuualueiden ne hänelle hän tarkistanut hänen lämpötila. Hän oli vielä viileä ja hän tärisee. Oli vain yksi asia. Edelleen alaston, Hän liukastui alta huopia ja kävimme jäsenyyskeskustelun shivering mies hänelle, että hänen oman ruumiinlämmön lämmetä häntä.

  Nyt, kun hän oli onnistunut mies pahimmat vaara, hän voisi vihdoin aikaa, kehen hänen naked ruumis oli puristu vasteeseen. Merimies Fatuzzo oli nuorempi mies, ehkä myöhään lukujen lamaa. Ammattiaan poistuivat eläkepäiviä musculated ja hänen kasvojaan… hän huokaisi. Täällä oli mies hän ei muista menettää hänen ihoa. Varovasti hän vei hänen märät hiukset pois hänen kasvoja ja syventyi upean sininen silmiä.

  "Oletko mukana…" mitä oli vanhemmille miehille kutsui hänet, Charlie? Ymmärrätkö minua?" mies nodded hitaasti, koska hänen silmänsä keskittyy hänen kasvonsa. "Ok, hyvä, kuinka monta sormet en viivytä?" Hän piti kahta sormea eteen nuori mies. "Tuhhh…oikeastaa mun…. kaksi?" mies stuttered yhä shivering. Hän hymyili kannustavaa, ja sitten painettava häntä vastaan lähentää hän käytti hänen kätensä, hankaa käsiään voimakkaasti hangaten, jotta saisimme hänen liikkeeseen. "voitteko kertoa minulle nimesi?" Hän pyysi häntä. Charlie mackenzien suistossa perustettiin" mies kertoi, hieman enemmän valveutuneeseen. "Hyvä Charlie. Olen Clare ymmärrätkö?" Charlie nodded ja napisee hänen nimissään takaisin hänen "Clare..." muutaman minuutin kuluttua hänen shivering alkoi lopettaa, ja Clare tuntuu Charlien aseiden ympyrän hänen ympärilleen. "tuntuu niin hyvältä, lämmin." Hänen syleillä kiristetty, kuten hän hänen ruumiinsa hautaan kasvot claren lämmin kaulan. "haju myös hyvältä."

  Clare blushed. "Mielestäni hyvä tuoksu, kuten kala tai jotakin?" Charlie napisee negatiivinen ja hänen yllätys hän aloitti nibbling pohjan hänen niskaansa. Kun hän siirtynyt hieman kiertää, hän veti häntä jälleen. Hän tunsi hänen ruumiinsa lämpenemisestä ja tulossa ilmeisesti herättämiseksi.

  "aiotte antaa minulle tilaisuuden selittää?" Hän hymyili ja alkoi sieltä pois. Hän veti häntä hänen rintakehää. Hän tuntui hänen tarkastelulle. Pitkällinen, polttaen häntä. Nuo silmät saavuttanut täyttää hänen samanlaista tyhjyyttä. Hän ei ole koskaan ennen tuntunut tältä.

  "Minun on matkustettava." Hän maa järisi.

  "Ei, kunnes olet vastannut."

  "Hyvänen aika" hänen äänensä osui häntä kovasti hänen gut, primal pounded hänen kauttaan. Myös urge tarttua hänen takaosan hänen päänsä ja suutelevat hänen voimalla hän suorittaa. Hän katsoi alas hänelle ja hukkumiselta, pyöreä kaunis silmiä.

  "jotain",

  "En minä tiedä, mitä sanoa", hän sanoi bedchamber äänimerkki.

  Hän uloshengityksen hänen nimensä ja kuppimainen hänen kasvonsa. Tunne oli puhdasta ja texture hänen ihonsa oli pehmeä. Hän on suljettu silmät ja nostettu hän ollut varma hän muutti, hän tunsi suunsa alla täällä. Hän surrun kuten hän avasi suunsa, kaikki märkä, kuuma ja makea häntä vastaan.

  Hän muutti kätensä vastaan hänen vartaloaan ja vetäen häntä lähemmin. Hänen maku oli erittäin myrkyllistä. Hän työskenteli hänen suuhun armotta. Hän palasi Kätesi hyväilee hänen toimenpidettä, kunnes heidät pakotettiin lopettamaan.

  "Ok, tarpeeksi ruumiinlämmön, uskon." Hän sanoi huuhtelun aikana hän Keskinivelen kohdalla tulee olla pieni, toimitussopimuksia. "Mielestäni on ok. Älä siirrä näistä huopia, minun täytyy mennä jotakin." Hän meni ulos keräämään hänen nyt kostuneet asusteet ja etenkin hänen pikkuhousut. Onneksi kaikki oli, jossa hän oli lähtenyt.

  Clare menit takaisin mökissä kuljetti hänet sopping vaatteet hänen kätensä. Kuten hän, hän näki Charlie, huovat kiertänyt häntä katsomassa hänen huolellisesti. Kun hänen silmänsä laskeutui ruskea pikkuhousut, hän oli sekaisin se ja hänen sprinted hänen makuuhuoneessa ja joitakin kuivia vaatteita. Palaan siihen herraa, Hän katseli mies edettävä varovaisesti. "Miltä sinusta tuntuu? Mitään parempaa?" Charlie nodded häntä jatkuvasti katsomassa häntä, kun hän siirtää olohuoneessa ja keittiössä hän huomasi, kuinka varattu hän oli hänen henkilökohtaisesta varustuksestaan.

  "Olen menossa tekemään jotain kuumaa juomaa,? Ovatko ystäväsi eteläpuolen moottoritieyhtiöt saarella. Se näytti heillä olisi ok. Sellaisen rannikkovartioston perustamisesta on pian täällä… Oh drat rannikkovartiostolla."

  Hän juoksi takaisin VHF-radio ja hälyttivät coast guard, mitä oli tapahtunut. Vara-helikopterin lentäjä vahvistivat paikan ja kertoi Clare heidän eta kuuluisi alle 15 minuuttia. Ne poimivat kerrattu pari ensin ja sitten noutamassa omistamallaan tontilla saada Charlie. Clare sai radio pois päältä ja suuntasi takaisin keittiö Marttilassa lypsykarjatila teetä vedenkeitin whistled. Kaatamalla kuumaa vettä mukin, hän sekoittaa keskenään joitakin instant kaakao, Charlie.

  "Täällä tämän pitäisi auttaa pitämään lämpimänä." Hän sanoi, annan hänelle Tip-stack.

  "säästin, eikö totta? Voit veti minua veneestä." Hän yhtäkkiä nodded tunne ujo.

  "kiitos". Minä olen velkaa sinulle elämääni. Nimesi on Clare?" "Olet tervetullut, ja kyllä, Olen Clare Wilkins", hän finanssiskandaalit vavisuttivat komea mies. Kultainen pilke silmäkulmassa rajat ympäri hänen niskaansa kiinni hänen kanssaan. Oh- että yllätyksiä." "kiitos". Minun mummo antoi minulle." Charlie sanoi, kosketa ristin juureen. Hän näytti hänen speculatively, kunnes discomfited hän tuki pois.

  "tulen, en löydä mitään kuivaa kuluvat." Kun kahlaaminen hänen asioita, hän on kyennyt löytämään vanhat hikoilee, joka oli ollut Tom's. Hän piti niitä osittain huolimatta - ne olivat hänen suosikki pari, helposti opittava ja muutoksiin. "Ha, take that Tom. Kaikki eivät mielestään hajua kuten kala!" leluista tepastelemassa ympäriinsä erään, makuuhuone, itsevarmuudesta ja osittain palauttaa, hän esitteli komission hikoilee, Charlie. "Täällä nämä paketit my ex boyfriend. Olen varma, että ymmärrätte enemmän heitä silloin hän koskaan." muistaa hän puhui täydellisen muukalainen, hän hieman hänen alareunassa. "Voit muuttaa omassa makuuhuoneessa, jos haluatte."

  Kun Charlie on vihdoin valmis muuttamaan, hän voisi kuulla rannikkovartioston helikopteri lisäkustannukset. Hymyileviä Clare katseli Charlie, kun hän tuli ulos hänen huoneeseensa, nyt täysin pukeutuneena Tom vanhoista vaatteista. Hän oli ollut, hän ei täytä hikoilee varsin mukavalla tavalla. "Se, että rannikkovartioston kuulin lisäkustannukset?" Charlie pitiki hänen kävellessään kaivokselta takaisin olohuoneeseen, hän nodded. "näytät lähtevät kotiin melko pian." "That's kiitokset, Clare. kuulin helikopterin tulossa porrastasanteen rannalla. Kun hänen kiinnitettiin huomiota lyhyesti keskityttiin toimiin sen ulkopuolelle, Charlie käveli Himalaja hänelle ja hänen kiinni on. Yllättävää mutta tyytyväinen hän halasi häntä olkapäälle hänet takaisin ja anna hänen väitteensä hänen mielessään, koska suloisesti saarnataan cojiendo. "Haluan mennä, mutta lähti puhelinnumero pöydälle, jos haluat soittaa minulle." Charlie kompastellut hiukan silloin astui ulos sateelta. Hän katseli, kun hän on joutunut helikopterilla. Medic antoi hänelle big Thumbs up, vaikka miehet olivat sisällä on valtava hugs. Annamme Charlie viimeinen käyrässä helikopterin rose, poukkoileva
a yö Clare suljetun oven ja hänen makuuhuoneessa ja kutistaa yhdeksi dreamless unta.

  Kaksi viikkoa myöhemmin Clare oli pakkaisit hänen henkilökohtaiset tavarat voi siirtyä taaksepäin keskuksiin. Yksinäinen Alaskan talvi jumissa saarella jaksoi ei ollut paljon vetoomuksen häntä, koska hän oli nähnyt, miten julman sää voisi olla.

  Clare säätää äänen televisiosta. CNN oli kiinni on kellon ympäri reportaasin teenage murha tarina, Sky News ja BBC. Hän laudan kiepahtaessa muita kanavia, siellä oli celebrity news kiinnittämisestä elämäntapojen TV ja paluuta Becker kanavalla 5. Se oli jo kauan sitten Clare katsellut televisiota, hän ei enää ollut mitään käsitystä siitä, mitä hän rakasti katsomassa.

  Hän laski päänsä takaisin tyyny ja kääntää takaisin CNN. Ei ollut mitään uutta, että ne sanovat. Lauantai-iltana ja tappaja ei ole vielä löydetty . "Hitto", Clare joistakin litanian tavoin vaivalloisesti lausutusta kehotuksesta. Ja katsojat' poll, CNN oli ilmoitti, että vähintään 80 prosenttia halusi pidätetty killer on vangittu elämää varten. Kristus, ajattelin, Clare itsensä. Kansa on menossa mutterit. Hän seisoi, kuten hän näki seuraavan uutiset segmenttiin. Hän näki, että Charlie ryntäsi toimittajat.

  Uutinen oli raportoinut kalastusvene sinking, mukaan lukien lyhyt blip noin Charlie tallentamisen paikallisen naisen. Hän ei koskaan olettanut häntä katsomassa televisioon, hän ihmetteli, miksi hän oli niin tärkeä tiedotusvälineiden edustajille. Hän tarkastelisi tarkemmin nainen hänen vieressään. Hän piti häntä, vyötäröllä ja nainen oli mutiseva jotakin hänen korville. Hän kääntyi merkkiin kuin hän luki otsikon "Miljardöörin pelastettiin kuolemaa stranger. Hän oli loukkaantuneena hän tiesi hänen nimensä, mutta koskaan aikaisemminkaan tuoda esiin. Hän vihasi itse uskoa häntä. Miten saatoitte? Hän kierteiseen hänen päänsä poikki fury.

 

‹ Prev