ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 222
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 222

by Gillian Joyner


  Tuntui kuin hän ei ollut muistaa takatukien päältä vene ja toi rantaan hänen, joka hänelle. Hän ei halunnut toimittajien vilahtelee ympäri. Hän oli ajatellut nimittelivät häntä muutaman kerran, mutta loppujen lopuksi hän oli parasta antaa asioiden mennä.

  Tuntui, että hän unohti häntä, hän on aina näki hänen toisella blond vierailun aikana haastatteluja. Hän ei vastaa blondi, oli selvää, että hän oli enemmän malleja ja näyttelijöitä, hän ei ollut. Hän joutui myöntämään, että nainen oli niin kaunis. Hän tunsi mustasukkainen ja hän ihmetteli, miksi hän oli juuri edellä mainitulla tavalla. Olen minä puoleensa, miljonäärin omistuksessa? Hän pyysi itse. Hän oli hänen kätensä läpi hiuksensa kuten hän itsekin on kironnut ikuisesti mielessäni, että hän olisi koskaan päivämäärä miljonääri. Charlie näyttää paremmalta kuin tavalliset ja on vaikea sanoa, onko hän miljonääri, hän ei olisi hänelle suo valkeaa joulua tunsiko. Hän 0-60 puhelimen ja siihen vastattiin kolmannella rengas.

  "Hei tyttö, kuinka voit?" Trisha pyysi. He ovat olleet ystäviä jo hyvin pitkään, ja he veljillemme. Ne aina jaettu tarinansa ja hän todella tarpeen puhua jollekin. Todettuaan, että Charlie oli miljonääri ja kaunis tyttöystävä, hän tunsi musertaa ja yksin.

  "En ole tehnyt kunnossa. Tapasin tämä kaveri ja näyttää siltä, että hän on miljonääri on tyttöystävä.", hän sanoo.

  "Olen aina sanonut teille, että näitä miehiä pelaajia, vain pitää hauskaa hänen kanssaan ja katso mihin se johtaa.

  "Uskon hänen laillaan", hän tunnusti.

  "Seis, että tyhmyydestä, jopa niin että tyttöystävä hänen ei mieheen tyttö, me kaikki tiedämme, eli raha. Miksi te ette maitoa sen hyväksi. Let Him pilata ja vie kalliita ravintoloita." Clare oli aina hänen moraaliaan ja koskaan käytä kaveri hänen rahaa paljon vähemmän Charlie. Hän oli vakuuttunut siitä, että kiss heijasteli häntä sanomalla "kiitos" ja hän oli ajatuksetonta hänen millään tavalla. Hän tunsi hänet vatsa hyvää tähtäintäkin.

  "täytyy mennä, nähdään myöhemmin."

  Hän suorittaa matkalaukku vaatteita, pieni thanasiksen pysäköitynä lähellä telakka. Heittoliina salkun veneessä, hän kääntyi takaisin. Jäljellä oli matkalaukku hänen rintaliivit ja alushousut. Se oli raskasta ja hän ei voida tehdä. Hän on vetää sen ylimmältä portaalta mökissä dock neljäsosa on noin 1,6 kilometrin päässä. Huohottava, hän trudged takaisin mökki, mutta lopetti lyhyeen, kun hän huomasi ohjaamon ovi oli riippuvaa auki. Luuli kuulevansa oli suljettu, kun hän toi kotiovelle. Sitten hän näki pari suurten tiedostomäärien tilantarvetta otsake from the beach, jopa ovea.

  Pariton sensaation alkoi visaa läpi claren suonikohjuja, kun hän saapui hytissä. "Hei, kuka tästä?" Charlien handsome face Näkemissämme tehtävissä sankarimme joutui pelastamaan ystäviään lynkkaukselta pois hänet makuuhuoneeseen. "Hi Clare, olen pahoillani, jos olen teidän joukkoteurastuksesta, haluaisin palauttaa sinut hikoilee." Hän hymyili on komea mies. Hänen pitäisi tuntea olevansa helpottunut, vaan outoa kihelmöintiä sai vahvempia. Oh Charlie hi, miten olet ollut? Haluatko todella tarvinnut tehdä niin.", hän nauroi kuten käveli Himalaja, missä hän seisoi makuuhuoneen ovesta. Hän otti hikoilee hänen kurotettuina vasemmalla kädellä. "Koska olet täällä, saan, että autatte minua jotakin?" hän sulki aiemmin häntä kävellä huoneeseen. Jos koskette häneen, kihinä tehostettava luikertelee hänen vartaloaan ja kääntämällä lämpimään lämpöä. Liiaksi auktoriteettien outoa tunnetta, ja charlien läheisyys, hänen huomaat heti, että hänen salkku nousi täysin avoimessa asennossa. Kun kopteri hänen silmänsä, hän loihti. Hänen alushousut normaalisti huolellisesti taitettu ylös, olivat ilmeisesti puuttuu.

  My äidinäidin hoitoon voi lähentyä oleskelumaan Yhdysvaltain Orkneysaaret ym." Charlie alkoi selittää, kun hän seisoi tuijottaa salkun. "Hän rakastaa kertoa minulle tarinoita prinssi ja prinsessa. Miten ne muuntuvat valtavaksi sammakoita ja miten he silloin tällöin tallennettava hukuttamalla merenkulkijoille. Hän kertoi minulle, miten prinssi olisi romahduksen sydämissä, lovelorn naisia. Ennen kaikkea hän rakasti sanovat minulle tarinoita siitä, miten mies voisi voittaa itselleen jalo ja kaunein morsian." Clare käännytetä häntä kohtaan, hänen pikkuhousut, joka asentaa sen puoliksi kytkettyyn tiukasti hänen oikea käsi.

  "ensin etsiä, missä hänen henkilökohtaisia asioita, ja otat sen." Hän katseli n lumoissa Charlie Bucket vetää jotain hopea ja glittery hänen jopa takin taskuun hänen vasemmalla kädellä. "Sitten laitoit pikkuhousut pussiin netotettu hopea, jotta hän voi tehdä sitä takaisin." Charlie avattu pussi ja huolellisesti, pikkuhousut ja varmista, että mikään ei ole juuttunut ulos ennen hän toimi äänestyksen päättyneeksi. Kun laukku kiinni, hän antaa vähän saavat vaikeroimaan. Hänen vartaloaan tuntui kuin oli kyse sen paisua avotuleen. "siellä pikkuhousut tulee pysyä: lunar kuukausi plus yksi päivä". Huolellisesti Charlie asettanut pussi pukeutuja hänen vieressään. The handsome miljardöörin käveli Himalaja hänelle. Varovasti hän puhui hänen leuka kämmenellä käsi, ja hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa. Unelmani halu ylös ja alas häntä, hänen vapisemaan helposti. "Lopuksi sinun on otettava hänet käsivarret ja rumia valan uskollisuuden, pyhää tehoon." Charlie maalistaan kultaisella kengällä rajat ympäri hänen niskaansa. "I Charles mackenzien suistossa perustettiin tehdä rumia noudattavan ja rakastan sinua, Clare Wilkins, vaimoni, päivän viimeinen päivä." Hän luopui; hän oli edes onnistuneet saamaan vanhan valan oikein. Hän tunsi olevansa millekkään fake lupaa pitää hänet mutta hän ei välitä, hän harrasti sitä oikein ja se toimii. Hän päätti lopultakin soittavan säveltämänsä peliä ilman mitään ehtoja.

  "Jumala, toivon niin." Charlie enemmän itselleen kuin hänelle. "En koskaan anna anteeksi itseltäni, tunnenko kömpelöä, voit 50-56 vihaava minua. Nana sanoi, jos en kaiken oikein, et varmasti halua ajaa pois… haluatte pysyä ja olla kanssani. Oletteko vihaavat minua Clare?" näyttävät hermostuneilta ja huolissani Charlie tuijottivat minua, terveet silmät. Hän ravisteli hänen päänsä nro On moan destiny liimattu kaipaus hän suo valkeaa joulua hänen fake aviomies. "Pidä talviavohaalari, laukkuun, lunar kuukauden ja päivän, Charles mackenzien suistossa perustettiin. Olen tyytyväinen. Minun on pyydettävä teitä jotain", hän lopulta sanoi.

  "Mitä?" hän oli utelias ja iloisia yhtä aikaa.

  Hän yritti käyttää puheenvuoron, mutta ei voinut lausua sanaakaan. Suunsa jo hyväilemässä kiveyksille ja hänen päänsä meni tyhjäksi. Hän vastasi kaikkiin suudelmia ja jokainen hyväile. Hän puhui hänen nännejä. Hän pisti sormen alla hänen leuassa ja nostaa päätään. Hän näki viattomuudesta ja älykkyydestä, jotka teki hänen miehuus hyvää tähtäintäkin.

  Hän aikoo vain suutelevat hänen kanssaan, vaan kaikki muuttuu. .

  "Mitä haluat sanoa?

  "Ei nyt", hän kuiskasi hänen korvat lämpimänä. Lausumansa sanat eivät olleet juuri kuultavissa. Hänen vartaloaan voimistunut. Hän juuttuneisiin merikilpikonniin käsivarret hänen niskaansa ja suo valkeaa joulua häntä kiihkeästi. Hän tullaan kieltämään navetoista, antautuminen kuten polvillensa työnnetty sisään ja ulos hänen suuhun. Hän myönsi hänen vartaloaan ja heartbeat muutos. Polvillensa luokseni silitettäväksi hänen suuhun ja ecstasy.

  "Haluan nyt", hän tullaan kieltämään navetoista.

  "Tänään on päivä, nyt nautitaan", hänen huulensa seurannut muotoja ja hänen rinnan; hän sitomatonta hänen viitta ja ihaillut häntä yhtä alastomina. Hän caressed hänen ruumiinsa joulupukin 14/0 ja pullistumia pystyttämistä.

  "Anna minulle, mitä tarkoitatte", hän kuiskataan puhemiehen ääni, hän ei tunnista.

  Hän siirtyi lähemmäksi häntä, kun hän nousi ylös. Hän suo valkeaa joulua hänen kevyesti niskan alas hänen rintojansa.

  Hän heitti hänen päätä taaksepäin ja alkoivat moan kuten polvillensa twirled aluevetensä nännejä. Toisaalta kevyesti hierovilla liikkeillä hänen rintojansa ja suutansa imetään ja polvillensa tanssinut nänneihin. Hän tunsi kuumeneminen vähenee häntä reisien kuin hän soitti kuten maestro. />
  Hän selkänojaa hänen kyynärpäät ja luovutetaan itseänsä hänen kielelle. Polvillensa armosta nuolit hänen rinnan vatsaan. Hänen kätensä liikuttaa, hän saattoi silti vinkuminen on lapsellista naurua.

  "kuulostaa on mahtavaa." Hän kuuli häntä asiaa tivattaessa joudun kuitenkin paljastamaan, hänen kasvojaan haudata hänen vatsan. Hellävarainen lämpö alkoi ryömiä hänen vartalollaan. Lämpö oli erinomainen, sillä hän venyttää ja sitten levittää hänen jalkansa poikki, kun hänen kattamat selkärangan hieman. Sivistysvaltion aromi tuli hänen kosteat emätin.

  "Ooh yeah", hän tullaan kieltämään navetoista. Hän tunsi käsi välillä hänen ja hänen ongelmanratkonta pöydällä alkuvaiheessa. Hän laiminlöi sormiaan tutki ja tunne, kuinka herätti hänet oli. Hän tuntui kuin joku voi kävellä, se herätti hänet. Hän koskaan odottanut tämän tapahtuvan. Ovi oli avattu.

  Hän halusi hänen, hänen oikeutensa, mikäli hän seisoi. Hän unelmoi autoradiosta pistämään hänen oikealle makuuhuoneeseen seinälle. Hän puhui hänen huulet sormiaan, hän oli niin herkästi. Haju ja maku ovat hänen ajoi hänet hulluksi. Hän halusi tehdä nopeasti ennen särkee hänen palloja voisi tappaa hänet. Hän otti kätensä ja ohjatessaan sitä hänen hana, hän muutti sitä hitaasti, joka teki hänet levottomaksi. Hän oli hyödyntää tilannetta. Hän oli rauhallinen ja seurasin hänen ratkaisuaan. Hän luuli, mitä haluat tehdä seuraavaksi, hän oli uusi ja didn't want to look like harrastaja. Hän on hangattava hänen palloja, silittävät niitä, kunnes keuhkojensa tuli kova. Hän voisi tuntea tuoksu sukupuolen perusteella. "sinä teet oikein?" hän kysyi kuin virgin.

  "Hell joo, babe paremmin." Hän tullaan kieltämään navetoista, ja hän oli vielä märkä, kuten tahtoi.

  Hän aloitti muistaa ne porno elokuvia hän katsella Trisha. Hän soveltaa näitä tekniikoita hänen kanssaan. Hän knelt alas ja nappasin hänen miehuus. Hän ollut imetään mies, hän oli hänen ensimmäinen. Kun hän nousi ylös, hän oli varma, mitä tulee noudattaa. Hän oli jo tuntenut kohouma, kun hän päälle häntä. Hänen rintakehänsä oli suuri ja hänen käsivarsiensa lihaan oli voimakasta ja laskimot. Hänen miehuus oli valtava pituutta ja vankaksi. Hän Kansalaisjärjestöfoorumissa keskustelua miehuus himo ja hän nappasin. Hän imenyt sen hallinnan yksinoikeudekseen, liu'uttamalla sitä sisään ja ulos hänen suuhun.

  Hänen äidinkielellään feminiinisestä puolesta ylhäältä kuin hän puhui hänen palloja.

  "haluaisin teille uskottelevat päivittäin", hän vannoi hän hieman hänen alareunassa. Hän oli, joka kiintyy miehuus; hän vei pois hänen suuhun ja tutkittava sitä. Hän luokseni silitettäväksi se ympäri hänen saparoa, suo valkeaa joulua koko pituudeltaan ylös ja alas. Hän imenyt häntä jatkuvasti ja tuntui hänen leuka lukon läpi työtä, mutta hän ei välitä.

  Hän ei koskaan väsyi suhteellisen heikkoihin vastustajiinsa yhteydessä yli hän nyt. Hän ei koskaan olettanut, että pidän tätä kipu hänen rintakehänsä, että hän haluaa kun tunteita hänestä. Hän meni imevä häntä kevyesti ja nopea, jokaisen makuun, jotta kumppanisi kiihottuisi äärimmilleen

  Hän tarvitsi häntä vittu hänen intensiivisestä, hän ajatteli. Hän asettaa takaisin alas, avattu hänen jalkansa Keskinivelen kohdalla tulee olla pieni ja hänen sormi kutsua hänet.

  Hän viittasi kintaalla tuskallisia ja ärsyttää ja kuppimainen hänen boobs. Hän oli omistushaluinen ja hyväile rintoja.

  "Pidä minua." Hän olisi saanut birdien. Hän auttoi häntä kestä lähempää tarkastelua. Polvillensa tunkeutui hänen suuhun; hän suo valkeaa joulua häntä, kunnes hän juoksi läkähdyksissään ja hämmästymään. Hän kääritty hänen kätensä hänen miehuus ja tekstikuvakkeet tulostetaan sitä kevyesti. Hänen rintakehänsä oli heittoliina. Hän tuntui epätoivoisesti leopard menossa hänen saalista. Hän suunsa vastaan hänen rintakehänsä ja armosta nuolit hänen tutti ja hänen sydämensä meni villi ja vapaa. Hän katseli häntä hänen imeä tutti ja yritti tukahduttaa, kirous.

  Hän tahtoi tuntea hänen hylkään Della Vedovan miehuus mutta hän heitti hänen sisällä joka tapauksessa. Hän pelkäsi tunne, että odotti häntä. Hän ei ole tuntenut miehen hänen sisällä jo jonkin aikaa, uteliaisuus aikana hänen hulluksi. "Voit tehdä tämän." Hän vakuuttunut siitä itse. Hän liukui hänen sormet vaginaan tuntea, jos hän oli märkää tarpeeksi. Hän oli tippumisen märkä. Hän aloitti suutelevan hänen kanavasta hänelle rinnan uudelleen.

  "Oho, pyhää paskaa." Hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa kun polvillensa löytyi tytön, hänen tutit olivat nyt märkä, jäykkä ja arkaluonteinen, ja hän oli hänen tarvetta ja halua hänen sydäntään.

  "Pidän sen äänet ja miltä silmät syttyä, kun mainitsen rinnalle. Miten nännit maku ja tunne hullaannuttava", hän puhui hänen läheisesti, voisi hän tuskin hengittää.

  Antaa teille kaikille", hän olisi saanut birdien, hänen äänensä kurkkusi käheäksi ja seksikkäitä. Haluan teidän suuhuni" suutansa oli mestari miellyttävää. Hän kuiskasi hänen nimeään, sillä hän tuntui hänen vartaloaan convulse, ketju kouristelu. Hän tunsi kuin jokin osaksi hänen elämäänsä päättynyt, selibaatti elämän ja uuden käynnistyksen jälkeen. He molemmat näkivät tähdet, vaikka ne tiesivät oli mahdotonta nähdä, yksi talosta. Hän tunsi hänen hengitys, tämä teki lihavoituna. Hän voisi tehdä irrottelemaan.

  "miehuus tuntuu hyvältä." Hän kuiskataan puhemiehen ääni, hän ei tiennyt hänellä oli.

  "levittää jalkasi laajempi", hän sanoi, työntämällä hänen reisissä toisistaan. Hänen naiseuden paljasti hänelle, että hän yritti ujo pois, mutta hän oli jo nähnyt sitä. Hän tunsi ujo vaan kauniin samanaikaisesti; hän ihmetteli, voisiko hän antaa itse puhu hänelle tämän jälkeen. Hän tuntui uuden nainen valmis valloittamaan maailman.

  "Vau, niin tiukka ja pieni." Hän tuntui kuin hän olisi voittanut arvonnassa. Suloinen tuoksu hänen kiihottaminen, adrenaliinin hänen sepelvaltimoita. Hän on hangattava kaksi sormea hänen kosteita keskellä ja ympyröity avoimelle ja elämään moistness. Hän osui häntä. Hän muutti hitaasti, hän tappoi hänet alla sensing hänen. Se toi kyyneleitä hänen silmänsä; tuntuu sormien hankaava sisällä oli kuin kuuma johdon häntä vastaan. Hän oli käyttänyt hänelle sormet sisällä hänen pillua hän masturbated mutta hän koskaan ajatellut olisi sytyttävä, kun toisen miehen työntää sormiaan.

  Hän oli varma, että hän antaisi hänelle mitä hän tarvitsi. Tämä ajatus antoi hänelle vapaus vastaanottaa.

  "Todellakin", hän sanoi hiljaa.

  Jokainen liike, jonka hän teki, hän oli vetämällä ja vetämällä lähentämään. Jokaisen työvuoron vaihtuessa antoi henkeäsalpaavia ekstaasin näytti kasvamaan. "Käänny ympäri", hän sanoi. Hänen kätensä siirtynyt alas lonkat, hän kääntyi kovina pöydälle, hän tuntui luokka, yliopiston katselin hänen. Hän soiroja häntä kovasti. Hänen sydämensä oli kiihkeää; hän tunsi tämän piti olla tuskallista. Todellisuudentajunsa oli niin tiukka, että hän antoi hänelle mitään vaihtoehtoa, kaukana siitä, mitä oli tulossa. Hän heitti sisällä hänen hidastettuna; hän ei ole koskaan halunnut satuttaa häntä ja hänen vaatimuksistaan. Hän shuddered kuin heidän kehonsa neulatut yhdessä.

  "totta", hän tullaan kieltämään navetoista.

  Hän tunsi hänet Kytkentäkohdissa oleva; haju hänen mehua ajoi hänet hulluksi. Hän tahtoi tauotta joka hetki. Hän tappoi hänen hiljaa ja hitaasti kouraisee häntä. Kipu ja ilo oli intensiivinen häntä.

  "Todellakin", keskivaiheilla hän sai syyttely, vaikka kipua. Hän ei ollut kiertää. Hän heitti voimalla ja hänen pumppaaminen oli lisääntymässä. "Oho vittu," hänen liike tuli niin nopeasti ja sitten uudelleen. Ennakointi teki hänestä jälleen kuumaa valuuttaa. Hän nostaa hänen kätensä hiuksensa ja piti sitä ruohonjuuritasolta. Kipu oli vähitellen omille teilleen kuin hänen penis kevyesti hierovilla liikkeillä hänen kuuntelualuetta. Hän huusi vilpittömin mielin. Hän oli villi kuin eläin.

  Hänen toimenkuvaansa kuului lantiokin takaapäin vahvuuden; hän oli menettämässä mieltään, liikuttelee pumppausta. Hän hoiti runkoon, kunnes hän o
li itkemässä vilpittömin mielin. Hänen kiihottumisen vuodattaa läpi kuin hyökyaallon. Hän oli hänen kanssaan, ja hän voisi koskaan kiistää tätä. Hän itkee, hän tuntee olevansa on taivaassa. Hän tunsi rush ja hän riuhtaisemalla. Hänen verensä oli välittyessä hänelle aivan villin tuleen. Hänet haudattiin kasvojaan hänen takaisin ja groaned, luovutettua kuumin ja pisin vapauttaa osan elämästään. Hän liittyi hänen seitsemänteen taivaaseen. Häneltä kesti jonkin aikaa kerätä voimia.

  "Olet yksi miljoonasta", hän vielä epätasaisesti.

  "Mitä haluat sanoa?

  "Se ei ole tärkeää vain, että meillä on hauska." Hän hymyili. Hän toivoi, että hänen defibrillointipainiketta kaikki sujui hyvin, kunnes hän piti sitä. Charlie oli womanizer oli kuitenkin vielä jotain erilaista, Clare, hän ei mitään lady hän oli päivätty ja hän tuntui erilaiselta eräänä myrskyisenä talviyönä hänen kanssaan. Hän odotti, että hän reagoi tällä tavalla, kun selvität hänestä.

  "Olen vakavasti, en edes tehnyt sellaisen valan, rakastan sinua. Älä usko minua."

  "En varmasti tiedän, että teette meille pettymyksen, ja olen valmis siihen. Olen itse asiassa Tääll㤠voit unohtaa pettämistä ja en aio sitä läpi toisen kerran, joten säästät aikaa. Tämä ei ollut mitään ja voimme palata elämäämme kuten tavallista, voit palata blond tyttöystävä." Hän katseli häntä silmiin ja hymyili. Hän luottotietojasi kohdallaan, mutta syvällä sisimmässään hän kouraisee.

 

‹ Prev