ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 223
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 223

by Gillian Joyner


  "Kyse on vastaava tuottaja Angie, haluan nyt. Hän on minun ex tyttöystävä, joka rakastaa julkisuutta ja toimii T.V radioaseman haastattelemalla minulle, miksi hän ei ollut ." Hän veti häntä pienoiskoossa, ja hänellä seistä siellä.

  Charlie alhaalla ehdotukset ja tarkastellut oven hänen sihteeri kiinni hänen takanaan. Apina, hän ajatteli vastenmielisyyttä kuin ovi suljettuna kiinni rauhallisella huolestuttavia. A longitudi- eli pituusastekoordinaatit suhteessa, punainen pää pelottaa hänen shadow monkey. Mitä helvettiä oli Mrs Hammond ajattelua, kun hän palkkasi tämän apinan korvaamaan häntä sihteerinä? Hän tiesi, että oli vain yksi tapa selvittää, hän työnnetty tuoliinsa ja strode, hänen toimistossaan. Hänen uusi sihteeri, monkey kuten hän jo lempinimellä häntä, kohotti hänen desk hän meni ohi.

  Missä olet menossa sir?", hän kysyi, yllätys.

  "tulen ulos".

  "Voit tulitte tänne sir", hän jättää huomiotta häntä hänen astuneet sisään hissi, hän on rei'itetty painiketta pohjakerroksessa. Hän ymmärtää, miksi Clare keksitty kutsui hänet. Ehkä hän ei uskonut häneen, hän ajatteli. Kaikki naiset kutsui hänet sen jälkeen, kun ensimmäinen päivämäärä ja hän oli typerä, pyydä häntä, vaan hän jätti kuin hän on tapana. Hän oli pelaamassa on vaikea saada, ja se oli hänelle ajaminen hulluksi. Jo kahden viikon ajan, hän on aliarvostettu soittaa hänen ex tyttöystävä, jotka ovat pysyviä. Hän halusi Clare niin huonosti; hän ei voisi saada hänet ulos hänen mieleensä. Tämä ei ollut, hän oli valmis taistelemaan hänen olisi kuitenkin turhaa jos hänellä ei ole samaa mieltä hänestä. Hän kohotti hänen lasketaan lattioita elevaattorin liikuttaa.

  Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin hän seisoi ovella, hänen entinen ulkoministeri asunnossa. Hän odotti kärsimättömästi hänen vastata hänen kolkuttaa. Hän avasi oven ja hän sulki aiemmin hänen. "Who Is, monkey?", hän kysyi.

  "Apina?", hän vastasi sekaannusta, kun hän suljetun oven hänelle tukemme. "Onks uusi työntekijä sain sinut?", hän jatkaa. Hän taiteili tuoli ja istuimme alas. "Joopa joo, hän on minä puhun. Mikä on reilusti?", hän istui hänen vieressään.

  "te kaksi tavannut", hän sanoi, miellyttävä.

  "Kyllä, ja hän on apinalta, mitä olit ajattelematta asiaa? Hän ei lopu koskaan."

  " Hän on täydellinen", hän vaati kuin yllättynyt hänen arvioonsa. "She's hyvin järjestetty erittäin ymmärtäväisesti ja uskollinen vika. Tiedän, että haluat nainen rinnallasi ja siksi minulla palkkasi nuori ja kaunis nainen sinulle. Hajoamiseen osui sinun kova ja voit aloittaa hauskanpito kuten ennenkin. Hän on yksi ja olemme valmiita tekemään Hommaan kuuluu vaihtelevia työaikoja teidän tarpeet."

  "She's monkey", hän sanoi koki epämiellyttävänä. "Hän ei lopu koskaan vastustamaan kilpailupainetta työ".

  "haluaa sanoa, että hän ei lopu koskaan sietää malttinsa ja raivonpuuskia." Hänen matkapuhelin soi, niin se oli hänen vastaava ministeri. Hän halusi jättää huomiotta sen, mutta, rouva Hammond silmät pelottaa häntä.

  "Hello sir, joku kutsuttu puhunut teille sir",

  "Olen kokouksessa etkä voi puhua kenellekään juuri nyt", hän vastasi ja ennen kuin hän voi ripustaa hän blurted. "miss Clare Wilkins hän totesi tapaat hänet El Paraiso ravintolaan. Minun pitäisi sanoa hänelle olet... hän lukkiutuu ennen kuin hän lopettaisimme puhuvat. Hän nousi ylös ja lähti talosta hosumisesta.

  "Nähdään pian, voin nyt todeta, että tämä apina on alkanut olla tehokas." Hän sanoi, kun hän avasi oven.

  ****

  Kun ensi silmäyksellä, nainen tuli seksikäs ja lopullista päämäärää. Väri hänen posket, valo luun rakenne ja tavasta, jolla hän siirtää perusteella voidaan päätellä, että hän oli sassy.

  "istuin neiti Clare. Arvostan calling." Hän taiteili tuoli hänen istua. Hän nodded hyvät astioihinsa. Hän oli yllään mekko näytti hänelle laiha jaloista. Yhdellä pearl juuttuneisiin merikilpikonniin hänen niskaansa. Hänen tukkansa oli sidottu siististä bun paljastaa pitkään seksikäs kaula. "Olet kaunis.", sanoi Charlie.

  "Kiitos." Hän huomasi hän oli tähtenä hänen viinin lasia, hänen ojennettuun käteen lasi ja varsi kuvauksen hänen sormia. "I'll juoda lasillisen punaviiniä." Hän kertoi tarjoilija.

  "Tämä hotelli on kaunis. Pidän siitä." Hän sanoi

  "pitäisit vesikourusta rakastamaan sitä. Se on Meksikon."

  Hän kevyesti olkapää antamalla thin straps hänen musta mekko pudota olkapää. Hän nostaa hänen jalkansa pöydän alla, harjaus vastoin tahtoaan sisäreidet. Hänen silmänsä hyppäämällä yllätys mutta hän piti pienimmästäkin vastaväitteestä, paitsi arvostettu. hymy koko hänen huulensa. Hän armosta nuolit kulma, hänen suuhun, mikä teki hänestä kiimaisille pusikko. Hän halusi toteuttaa hänen suunnittelu nyt ajaa hänet hulluuden ja polkumyynnin häntä. Hän oli väsynyt miesten hyödyntää naisten ja hän ymmärsi, että hänen poikasensa mahdollisuudet suunnitella laihalta rikkaalle seokselle on ohut, mutta hän piti kokeilla ja hän on myös kaipaamaan häntä paljon.

  "ruokamme on tulossa jo jonkin aikaa, tarvitsen vaatekaappiinsa." Hän nousi ylös ja nationalissa tilojen jäteastioiksi. Hän oli mullan hänen takanaan; hän saattoi vielä tuntea hänen silmänsä tuijottaa hänen ass. Hän painaa oven ollessa auki ja alkoi kiristää pisti meikkiä. Hän käveli aurinkoisessa takaa päin ja nappasin tytön varovasti. Hän on pyörähtänyt ympäri ja hänelle suo valkeaa joulua varovasti suuhun.

  "Meillä voi tehdä tätä, joku saattaa meitä." Hän sanoi

  "Se on parasta, us pyydystetään." Hän oli spontaani, tämä ei ollut yksi hänen taitojaan, mutta kun hän oli hänen kanssansa, jotain wild aina sytyttää sisällä häntä. Hän ei pelkää mitään maailmassa. Tällä hetkellä hän unohti suunnitella ja hän halusi nauti hetkestä.

  Hänen silmänsä auki, vain viilto, mutta hän pystyi näkemään tumma osa hänen irises. "Suutele minua uudelleen, Charlie. Pidän siitä kun Suutele minua……………ja tehdä muita asioita." Hän oli pro. Hän sai viimeisen silauksen nainen, joka oli iloinen monta miestä ja tiesi miten. Tietämys innoissaan häntä enemmän kuin hänen sidonnan häntä ja hänen saattamisessaan hurjan huipennuksensa.

  "Haluatko turvassa." Hän kysyi, ei tiedä, onko hän saattaa lopettaa, vaikka hän kieltävästi.

  "Se on aina turvallista." Hän kuiskasi hänen huulia ja hänelle suo valkeaa joulua uudelleen, joten hänen äidinkielellään oikeantyyppistä hänen tukeneet paikallisia koululaisia innostusta. Hän tunsi rikkaan mannaa hänen suuhun. Hän teki villiintynyt ääni, matala hänen kurkun, joka lähetti puistattaa koko hänen vartaloaan. Hän veti häntä eteenpäin, heiluttelemalla kätensä ympäri lonkat ja nostettu hänen päälle laskuri vieressä. Hän napittamattomia hänen paidan ja yanked hänen vyö ja panoraamanäkymät kattobaarista on primal ja ahneesta tavalla. Hän taittanut pue hänelle vyötärölle.

  Iskeydy voimakkaammin, hänen silmänsä olivat leveät ja tyytyväisiä. Hänen lämmintä kättä kynteni posket hänen aasi ja häntä kohtaan antaa sen minulle niin kovasti." Hän tullaan kieltämään navetoista. Hän halusi herättää hänen kaikesta, mitä hän tiesi siitä, että rakkaus; se oli, miten nainen toive.

  "Haluatko minua? Clare"

  "Kyllä, kyllä, en halua teidän." hän sanoi heikosti.

  Hän alkoi sisällä hänen yhdellä swift luotatte? Hän huusi hiljaa. "Kyllä, kyllä, kyllä." Hän thrusted Leyla Zanan uudelleen samanaikaisesti aukaisupainikkeen lonkat kovalla kädellä. Jälleen kerran tarvetta murtui toisensa, lausuntojen valmistelijoita heidän kiss niin kuin niiden kehon sakkauksen yhdessä. Zings huvi säteilevät niiden elin. Hän tilastojen ja shuddered, primal kärsivät velkataakasta repäisyn joko niiden kurkkuun ja toimintarakennetta niiden suusta. Hänen ruumiinsa oli jäykkä ja jännityksestä.

  "Vau." Hän sanoi jarrukiiloilla tuettuna vahvalla äänellä.

  "Ei voi olla totta! Joku on tulossa. Piilota!" hän hyppäsi alas vedettävä alas Tytön hääpuku. Perusoikeuskirjahankkeen osalta hän esittää hänelle hiukset. Hän avasi oven ja peeped ulkopuolelta.

  "I'll walk ensin. Hän k
uiskasi. Hän istui tuolissa ja odotettu häntä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän oli varma, että tämä peli toimii vain satuttaa häntä, mutta hän halusi riskejä. Charlie saapui pöydän hymyilee, hän tuijotti terveet silmät.

  Miksi te kutsutte minut hyvin pitkän ajan kuluttua?" hän kysyi omituisella tavalla.

  "En halua vaivata aina kiire." Hän näytti erottuvat hermokudokset ihmisiä seisotettiin tuijottaa häntä.

  "Olen sitä mieltä, että olet soittanut. Olen suuri kunnia ja on yllätys sinulle." Hän pisti käsi täällä ja se kunnolla.

  "Mikä on yllätys?" hän hymyili.

  "Minulla on jo varattu lippu. Aiomme Mexico loma. En ota mitään vastausta, se on jo tehnyt."

  "Kyllä seuraan mukananne yhdellä ehdolla", hän kuin hänen viiniä.

  "mitä tahansa vuoksesi",

  "Emme tee sitä, mitä me juuri tehnyt julkisilla paikoilla uudelleen."

  "En voi pitää näpit, olenko minä vastuussa siitä, you drive me crazy?" hän hymyili. Hän ei mielestäni hän oli mennyt helposti. Hän ei ollut valmis tähän mennessä häntä, mutta hän oli varma, että hän haluaa pitää hauskaa ja hänen ympärillään koko ajan. Hän vilkaistessani ympärilleni ravintola ja tajusin, että kaikki oli katsomassa niitä.

  Hän tunsi he luulivat kaikki hänen hyvät oikeistolaiset Charlie päivätty tai ehkä ne ihmetteli, miksi miljonääri menisi keskimmäinen luokka -ravintolassa. Hän tilattu ja maksettu. Se oli epätavallista, Charlie; kaikki naiset hän tapasi aina halunnut häntä maksamaan jopa työväenluokan naisia. Tämä teki hänestä hänen laillaan, hän oli varma, että hän ei ollut kiinnostunut hänen rahojaan. Hän piti kättään, sillä ne lähtivät pois.

  Parkkeerattu hänen silver Mercedes-Benz C-luokan, Tom ja Shanice katseli kaksi kovasti linnuista tromp alas katua. Runot pudonnut oli selvä jäähdytä ilmaa. Tom ihmetteli, mihin he ovat menossa, mutta päätti sitten, että hän ei edes välitä. Hän katseli heidän tehdä joitakin typeriä näköinen tanssia kohtaan ja sitten hän näytti siltä kuin he olisivat laulamiseen. Hän havaitsee, että mies oli kihlattunsa; hän halusi tietää, ketkä kihlattunsa oli. Hän alkoi olla vakuuttunut siitä, että hän on väärässä ja Clare oli muuttunut. Claren ystäväni kertoi hänelle, Clare oli muuttunut, ja oli avioliitossa. Hän nauroi, kun he tapasivat kahvilassa.

  Hän etsii Clare antamaan hänelle takaisin kihlasormus, ilmeisesti hän halusi ehdottaa Shanice tekemään Clare mustasukkainen mutta hän oli liian myöhäistä. Mistä pelin visuaalinen ilme, Clare näytti tyytyväisempi mies, joka oli pitkään kätensä samalla laulamaan.

  Hän valssatut avaa ikkuna kuunnella. Kuumin ajatuksena, pian tämän jälkeen äimän käkenä, joka on niin söpöjä." Shanice sanoi iloa.

  "tarkastellaan niitä nöyryyttäminen." Hän sanoi.

  "Luuletteko, että hän on claren kihlattunsa?" Shanice pyysi.

  "Babe, minä sanoin, ei ole kihlattunsa." Hän keskeytetään, mutta jos tämä jätkä on claren kihlattunsa olisi suurin vitsi maailmassa. Tämä kaveri uskoo miljonääri eikä niitä dating. Ehkä hän tarvitsee häntä tekemään hänelle palveluksen. Kaveri näytti taitavasti rakennetun ja Tom vakuuttunut, että claren kaveria 32-54 mutta syvällä sisimmässään hän tuntui kuin hän hävisi taistelun.

  Shanice Tom katseli kahden kovasti linnuista niiden ex tempore -konsertissa. "mitä helvettiä nämä vaikka näyttäisin idiootilta P!nkin tekemisiä?"

  "Näyttää siltä, että he ovat hauskaa" Shanice edelleen yli paapuuriin street.

  Tom snorted "oikealle".

  Ajo autonsa seuraavaan nurkkaan, Tom vetää lähellä sen hillitsemiseksi ja car park. Kun hän avasi oven, hän kuuli Shanice kysyä, missä olet menossa?"

  Iskeydy voimakkaammin takaisin hänen hän sanoi, "sano vain hei, vanha ystävä."

  Kuten hän liukui auton hän kuuli Shanice mutter jotain, ennen kuin hän sai kuulla hänen ovi auki ja hän astui ulos autosta.

  "Nice." Hän sanoi, hänen käsineiden merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan ja ääni tuntui yhtyä niiden ympärillä.

  "mitä helvettiä haluatko Tom?" Clare sanoi, ympärillämme olevia ja Charlie sanoisin konservatiivisesti.

  "Halusin vain sanoa tässä vanhaa ystävääni. Miten olet ollut Clare?"

  Hän ei antanut minkäänlaista vastausta.

  Tom välteltävä turvajärjestelmiä suuria ystäviä. "Hei Tom." Clare sneered siten, Tom keksi pelimarkkinoille Pit Bull. "rauhoittua, Cujo. Tämä on vain hieman naapuruussuhteiden tervehdyksen."

  Tom huomasi, että Clare äkkiä johdossa. Todennäköisin hän pelkää, että kiinnostuneena määritetyin aikavälein, me ja hänen kihlattunsa, hän ylimielisesti ajatus. Ehkäpä hän ei halua nähdä minua potkia hänen fiancés' ass. Tom ajatteli

  Charlie liukunut hänen käsi täällä. Hän kuiskasi jotain hänelle, että Tom ei voisi ymmärtää.

  Clare kohotti hänet visuaalinen toteutus on Hurmioitunut ihailu ja mitä helvettiä? Rakkauden?

  "Ah, joten vaikka näyttäisin idiootilta minulle kerrottiin?" Charlie sanoja, kun hän kääntää taaksepäin Tom. Clare nodded vain mistä hän seisoi vasemmalla. Hän muutti hiukan asettumisensa hieman eteen Clare. "Ah", Charlie sanoi aikomuksista, Tom kuten liioitellun Ranskan. "Olen pyytänyt yksiköitäni babe, kun tapasin, olin vavisutti käteen. Katsos, mikäli se ei ole sinulle huijaaminen hänen joidenkin bimbos vain Luoja tietää, mistä en olisi sielä babe. Muiden kuin?"

  Tony valtiovarainministeri rypisti tarkasteltaessa tilannetta Clare mies hänen vieressään. Silmät paluuta koirasliittimen, Tony ollessasi vilkuillut nopeusmittaria, niiden yhdistäneet voimansa hänen silmäinsä edessä suoritettavissa takaisin Clare. "Sinulla täytyy olla vitun kidding!"

  Clare johdossa, odotamme kiinnostuneena hänen fake kihlattunsa ja Tom. Tom käytettiin lähinnä pelkkiin puheisiin. Hän oli aina päästelevän suustaan pois jonkun, vaikka he olivat lapsia.

  Mutta Charlie oli kuumapäisiä. Eikä siinä otettaisi paljon Tom sanoa jotakin tehdä hänen kihlattunsa fake voittaa Tom on hedelmäliha. Ja Clare ei halunnut nähdä hänet fake kihlattunsa vaikeuksiin verrattuna ohi lukituksen.

  Hän astui lähemmäs Charlie, luistava hänen otettu täällä kokouksessa hänen silmänsä hän puhui vähän. Charlie huomasi, että hän puhuu pieni heidän keskustelun äänen intiimi, mutta se oli kuitenkin riittävän voimakas, Tom kuulla.

  "Haluan meidät tänne ja rakkautta." Hänen kääntänyt selkänsä, kukaan ei silloin, kun Charlie antoi Clare pieni tosikkomaiseen hymyili

  Hän kohotti hänet, silmien ja valtavien on pissihaukat ihmetteleminen, "Uh?" sen sijaan, että sanotaan mitä hän juuri nodded. Hän nautti, Tom huulille ja piti sitä kostoa hän tarvitsi.

  ****

  Clare ei yleensä vihaavat maanantaisin. Hän tunsi paljon ihmisiä, jotka eivät halunneet, mutta ei hänen. Itse asiassa hän rakasti maanantaisin. Hän näki sen aikana. Jos hän olisi sellainen ongelma, että hän ei ratkaise työssä edellisen viikon, tai sitten hän oli erittäin paskamainen lauantai, kun mitään vain tuntui mennä riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt, hän on aina ollut maanantaina. Hän oli huolissaan siitä, että Meksiko kanssa Charlie.

  Ensimmäinen asia, joka pitää yhtyettä häntä hänen maanantaina piti olla perä "mitä-hell", joka sateelta.

  Ei, ei vain sade, hän huomasitte aikomuksista kuin monsuuni muualla. Hän näytti kun herääminen maanantaisin mutta tänään hän ei ollut valmis ottamaan siitä, mitä on tapahtumassa. Hän heitteli ja pyörittää vaadittavalla viha, hänen valmistelut maanantaina hukkaan. Hän oli tehnyt hiuksensa ja aikoi kulumista hänen lucky mekko, Charlie.

  Claren sydän laski. "No" Hän groaned vetämällä tyyny yli päätään. Hän ei saanut unta, hän on käytetty herääminen aikaisin maanantaisin. Hän ymmärsi, että jotain tällaista voi tapahtua, että ongelma oli, hän ei ollut valmis.

  Lauantaiaamuna, kirkas ja aikainen, Clare oli noussut 6 am. Ennen lähtöään, hän oli tarkastettu ja tarkistetaan uudelleen viiden päivän ennuste, jotta voisimme olla varmoja siitä, että hän ol
isi muutama hyvä päivä, Alicen uusi hairdo, ennen kuin se meni etelään. Sitten hän onneksi lähti talosta ennen 7:30, joten hän on yksi ensimmäisistä asiakkaita ja kiemurtelivat matkalla kampaaja uuden kampauksen, että hän oli nähnyt mainoksessa ja sen jälkeen lusted useita viikkoja. Hän on aina halunnut näyttää hyvältä joka maanantain, koska se oli hänen suosikki päivä ja tavata Charlie kotonaan. Hän oli valmis rock viikon hänen uudessa kampauksessa.

  Clare olisi usein sanovan, että hän oli jonkinlainen karva, jos hän katsahti ulos ikkunasta aikana Rainy day, milloin ollessasi vilkuillut nopeusmittaria kuva tai edes ajatella sateen, hänen kiharat menisit häiriötila. Hän ei voinut uskoa kaikki oli menossa pilalle, koska hemmetin sateessa.

  Sään vaati auringonpaistetta ja sininen taivas, kolmen tai viiden, vaan seitsemän päivää peräkkäin, joten hän oli mennyt onneksi kampaaja. Hän halusi tätä kampauksen niin huonosti ja siksi hän meni kampaaja. Sää oli näyttänyt niin hienolta vasta maanantaina.

  "What a jätteen kokonaismäärä." Hän sanoi olevansa salesforce.com-työntekijä, mutta hän ryppyiset, sängyssä. Hän ei koskaan osasi odottaa ja hän päättivät luottaa sää kanavat. Joskus ne ovat kaikki väärin.

  Nyt oli sada niin kovasti, jos kysytään, haluaako hän rumia, että hän oli nähnyt merimiehiä, soutuvene kelluva aiemmin hänen edessä pihalla. Ja silloin hänellä oli yksi goottikauhun teemana sellainen tunne, että jotain on tapahtumassa ei pilaa hänen aikanaan, mutta hänen koko viikon. Tämä teki vihainen; hän halusi koko viikolle on hyvä ainakin kanssa hänen uudesta ulkoasusta. Hän ei halunnut pohtia sitä, hän halusi teeskennellä, että kaikki sujui hienojakoiseen vaihteleva koko viikolle.

  Clare oli innoissaan matka Meksiko kanssa Charlie. He ovat olleet suunnittelu tämän matkan ja hän voinut uskoa vasta viikko. Hän kiirehti hänen ovea. Hän halusi osoittaa hänelle alusvaatteita hän ostaa. Liian innokkaasti ja kutsuessaan hänet, hän päätti yllättää hänet. Ovi ei lukitu, talossaan oli iso sisällä avaruuteen oli varattu. Ilman reeked suitsukkeita Talo purettiin, himmeä ja siellä oli jonkinlainen äänen tulevan hänen makuuhuoneessa. Hän alkoi hymyillä.

 

‹ Prev