ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 225
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 225

by Gillian Joyner


  Ze liep terug naar de marifoon en waarschuwde de kustwacht naar wat er was gebeurd. De noodstop helikopterpiloot bevestigden hun locatie en vertelde Clare hun eta zou geschieden in vijftien minuten. Ze zou ophalen om de gestrande pair eerste, en ga dan naar haar huis om Charlie. Clare stapten uit de radio en ging terug naar de keuken waar haar fluitketel floot. Giet het warme water in een beker, ze vermengd wat instant cacao voor Charlie.

  "Hier, dit moet helpen u warm te houden." zei ze leverden hem de mok.

  "U redde me, nietwaar? U trekt mij uit de boot." Ze knikte plotseling gevoel verlegen.

  "Dank u wel. Ik 1.554 my life. Uw naam Clare, nietwaar?" "Je bent welkom, en ja, ik ben Clare Wilkins verricht", ze schudde de knappe man's hand. Het gouden glinstering van een kruis rond zijn nek gepakt en haar aandacht. "Oh dat is mooi." "Dank u wel. Mijn oma gaf het aan mij." Charlie zei, raakt het kruis. Hij keek naar haar stedebouw, totdat discomfited, zij ondersteund.

  "Ik ga kijken of ik vind je alles droog te slijten." Na het graven via haar spulletjes, slaagde ze erin om op zoek te gaan naar een oude paar sweats dat was Tom's. Ze had hield ze deels om ondanks- ze waren zijn favoriete paar, gemakkelijk in en uit voor veranderingen. "Ha, Take That Tom. Niet iedereen denkt Ik ruik ik vis!" Stempelconstructies uit de slaapkamer, haar zelfvertrouwen gedeeltelijk hersteld, Ze presenteerde het zweten van Charlie. "Hier, deze behoorde tot mijn ex vriendje. Ik ben er zeker van dat je ziet er beter uit dan hij ooit deed." herinneren ze aan het praten was met een wildvreemde, zij beetje haar onderlip. "U kunt wijzigen in mijn slaapkamer, als je wil."

  Tegen de tijd dat Charlie was eindelijk klaar bent met wijzigen zij hoorden de kustwacht helikopter overhead. Lachend Clare bekeken Charlie zoals hij kwam uit haar kamer nu helemaal aangekleed in Tom's oude kleding. Ze is recht deed hij vult de sweats out heel mooi. "Is dat de kustwacht hoorde ik overhead?" Charlie vroeg haar als hij liep terug naar de woonkamer, ze knikte. "Het lijkt alsof je gaat home pretty soon." "Dat is dankzij u, Clare." De twee hoorden de helikopter komt naar een landing op het strand. Terwijl haar aandacht was even gefocust op de actie buiten het raam, Charlie liep naar haar en haar gevangen in een omhelzing. Verbaasd maar blij ze hugged hem terug, en laat hem claim haar lippen in een zoet inschrijving kiss. "Ik moet gaan, maar ik liet mijn telefoonnummer op uw bureau, als je wilt bel me." Charlie struikelde een beetje over de woorden vervolgens weggegaan in de regen. Ze keek als hij in de helikopter. De medic gaf haar grote duimen omhoog, terwijl de mannen binnen waren herenigd met enorme knuffels. Dat Charlie een laatste golf als de helikopter roos in het stormachtige nacht Clare sloot de deur en ging naar haar slaapkamer te storten in een dreamless sleep.

  Twee weken later Clare was ingepakt haar persoonlijke bezittingen terug te gaan naar het vasteland. Een eenzame Alaskan winter zitten op een eiland door zelf niet veel aantrekkelijker voor haar, want zij had gezien hoe bruut het weer kon worden.

  Clare aangepast het geluid van de TV. CNN bleef hangen aan het is rond de klok van de teenage murder verhaal en werden zo Sky News en BBC. Ze tentoongestelde via de andere kanalen, waren er in het celebrity nieuws over Lifestyle tv en een terugkeer van Becker op kanaal 5. Het was lang geleden dat Clare keek tv, had zij niet langer meer een idee van wat ze vond het kijken.

  Daarop liet haar hoofd weer op het kussen en knipte terug naar CNN. Er was niets nieuws te zeggen. Zaterdag avond nu en de moordenaar is nog niet gevonden. "Shit," mompelde Clare. Op de kijkersmarkt poll, CNN was melden dat 80 procent wilde de gearresteerde moordenaar worden opgesloten voor het leven. Christus, dacht Clare op zichzelf. De natie gaat moeren. Ze zijn opgestaan zoals zag ze het volgende nieuws segment. Zij zag Charlie worden bestormd door reporters.

  Het nieuws had gemeld op de vissersboot zinken, waaronder een beknopte blip over Charlie wordt gered door een vrouw. Ze had nooit gedacht om hem te zien op de TV, vroeg zij zich af waarom hij zo belangrijk is voor de media. Ze keek naar de vrouw naast hem. Hij hield haar bij de heupen en de vrouw was whispering iets in zijn oor. Ze is het volume als ze lezen met de kop "miljardair gered van de dood door een vreemdeling'. Ze raakte gewond hij haar naam wist, maar nooit de moeite genomen om op te noemen. Zij haatte zelf voor geloofde hem. Hoe kon je? Ze tikte haar hoofd met fury.

  Het leek alsof hij niet herinnerd worden losgetrokken van de boot en de wal door haar, wat goed was voor haar. Ze wilden geen journalisten te prikken. Zij had gedacht om hem een paar keer, maar uiteindelijk is ze vond dat het beste was om gewoon te laten gaan.

  Het leek erop dat hij vergat haar, ze zagen hem door een blonde tijdens interviews. Was zij niet overeenkomen met de blonde; het was duidelijk dat hij meer in modellen en actrices, iets wat ze niet had. Ze moest toegeven dat de dame was zo mooi. Ze voelde zich jaloers en vroeg zij zich af waarom zij vond dat op die manier. Ik ben ik aangetrokken tot dat miljardair? Ze vroeg zelf. Ze liep haar handen door haar haren als ze vervloekt zichzelf voor eeuwig en altijd denken dat ze ooit zou datum een miljardair. Charlie zag er zo gewoon en het was moeilijk te zeggen of hij een miljardair, zij niet zouden hebben gekust hem als ze wist dus. Ze gebeld met de mobiele telefoon en het wordt beantwoord op de derde ring.

  "Hey meisje, hoe gaat het met je?" Trisha gevraagd. Zij zijn vrienden al heel lang en ze waren zussen. Ze hebben altijd hun verhalen en zij werkelijk nodig om te praten met iemand. Nadat we hoorden dat Charlie was een miljardair met een mooie vriendin, voelde ze geplet en alleen.

  "I'm not doen oke. Ik ontmoette deze kerel en blijkt dat hij een miljardair met een vriendin." zei ze.

  "Ik heb altijd gezegd dat deze mannen zijn spelers, net veel plezier met hem en zie waar hij heengaat."

  "Ik denk dat ik hem," zij bekend.

  "Stop dat domheid, zelfs dat vriendinnetje van zijn is niet verliefd op hem, meisje weten we allemaal dat het geld. Waarom ga je dan melk voor haar waard. Laat hem verwennen en neemt u mee naar deze dure restaurants." Clare altijd haar moraal en zou nooit een kerel voor zijn geld veel minder Charlie. Ze was ervan overtuigd dat die kus was een manier van hem een bedankje en hij had geen gevoelens voor haar heeft. Ze voelde haar maag twitch.

  "i gotta go, zie je later."

  Ze droeg een koffer met kleding naar de kleine motorboot geparkeerd op het nabijgelegen station. Uitpuilende de koffer in de boot, ze weer rond. Het enige item links was de koffer met haar beha's en slips. Hij was zwaar en ze zou het niet kunnen dragen. Ze zou moeten verslepen van hut naar de steiger, een kwart mijl verderop. Zuchten, zij trudged terug naar de hut, maar stopte korte toen ze merkte dat de cabinedeur hing open. Ze dacht dat zij deze had gesloten toen bracht ze de koffer. Daarna zag ze een paar grote footprints rubriek van het strand, aan de deur.

  Een vreemd gevoel begon te tinteling door clarkes aderen als ze de hut. "Hallo, is iemand hier?" Charlie's handsome face gluurden uit haar slaapkamer. "Hi Clare, I'm sorry als ik schrok je, ik wilde gewoon weer zweten." Ze glimlachte bij de knappe man. Zou zij voelt je opgelucht, maar de rare tintelingen kreeg sterker. "Oh Charlie Hallo, Hoe hebben jullie al? U echt niet hoeft te doen." Ze lachte zo liep naar waar hij stond in de slaapkamer deur. Ze nam het zweet van zijn uitgestrekte linkerhand. "Omdat je hier bent, kan ik u om me te helpen met iets?" Ze geborsteld langs hem lopen om in de kamer. Toen zij hem aangeraakt, de tintelende geïntensiveerd, verspreidt via haar lichaam en draaien in een warme temperaturen. Afgeleid door de oneven gevoel, en Charlie's nabijheid, wist ze niet meteen merken dat haar koffer stond wijd open. Toen hij ving haar oog, ze verstarden. Haar slipje, gewoonlijk zorgvuldig gevouwen bovenop, waren blijkbaar ontbreekt.

  "Mijn moeder oma emigreerde naar de VS van de Orkney-eilanden" Charlie begon te verklaren, zoals ze stond te staren naar de koffer. "Ze vonden me te vertellen verhalen over de prins en prinses. Hoe zouden ze veranderen in kikkers en hoe zij zo nu en dan worden opgeslagen door verdrinking zeilers. Ze vertelde me hoe de prins zou sleet de harten van lovelorn vrouwen. Het meest van al, ze hield me vertelden verhalen over hoe een man kon goed win zelf een nobele en de mooiste vrouw." Clare weer naar hem toe, om haar panty ontkoppeld stevig in zijn rechterh
and.

  "Eerst moet je zien waar ze houdt haar persoonlijke dingen, en neem het." Ze keek gebiologeerd als Charlie getrokken iets zilver en glittery hielden uit zijn jaszak past met zijn linkerhand. "Dan zet je het broekje in een zak van gesaldeerd zilver, zodat ze niet terug." Charlie opende de zak en zorgvuldig put de panty, zodat er niets van uitstaken boven voordat hij gebonden werd gesloten. Wanneer de tas gesloten, ze liet een beetje schokken verlopen. Haar lichaam leek over te barsten in brand. "Er de panty moet verblijven voor een lunar maand plus één dag". Zorgvuldig Charlie geplaatst de zak op het dressoir naast hem. De knappe miljardair liep naar haar. Zachtjes hij raakte haar wang met de palm van zijn hand, en zij hulp hijgde. Betrekkingen wil omhoog en omlaag, waardoor haar beven van de eenvoudige touch. "Tenslotte moet je haar in je armen, en zweren de eed van trouw aan een heilige macht." Charlie vond het gouden kruis van rond zijn nek. "Ik Charles Mackenzie doen zweren om eer en love you, Clare Wilkins verricht zoals mijn vrouw, vanaf deze dag tot mijn laatste dag." Ze blinked; hij slaagde er zelfs in om de oude eed correct. Ze wist hij deze valse beloftes aan haar, maar ze hield, werd hij doet het nog steeds goed en hij bezig was. Zij uiteindelijk besloten om zijn spelletje welteverstaan.

  "God, ik hoop dat ik dat goed doen." Charlie zei meer tegen zichzelf dan tegen haar. "Ik zou het mezelf nooit vergeven dat ik als ik klungelig, en uiteindelijk heb je haten me. Nana zei dat als ik deed alles goed, u niet zou willen lopen… dat u wilt verblijven en worden met mij. U hate me Clare?" nerveus uitzien en ongerust, Charlie staarde naar haar ogen. Ze schudde haar hoofd. Met een kreunen van destiny gelijmde verlangen ze kuste haar nep man. "Houd de broek in uw tas voor een lunar maand en dag, Charles Mackenzie. Ik ben tevreden. Ik heb u nog iets vragen," zegt ze zeiden uiteindelijk.

  "Wat is er aan de hand?" Hij was nieuwsgierig en gelukkig tegelijk.

  Zij probeerde te spreken maar kon geen enkel woord. Zijn mond was al liefkozen hers en haar hoofd is leeg. Zij reageerden op iedere kus en elke strelen. Hij raakte haar tepels. Hij legde zijn vinger onder haar kin en tilde haar hoofd omhoog. Hij zag onschuld en intelligentie die zijn mannelijkheid twitch.

  Zijn bedoeling was om alleen kus haar maar alles veranderd. .

  "Wat wou je zeggen?"

  "Niet nu" ze fluisterde in zijn oren met een warme adem. Haar woorden waren nauwelijks hoorbaar. Haar lichaam verstijfd. Ze omringde haar armen op zijn nek en kuste hem hartstochtelijk. Zij klagen in overgave als zijn tong gleed in en uit haar mond. Hij erkende haar lichaam en hartslag wijzigen. Zijn tong geaaid haar mond tot extase.

  "Ik wil dat je nu," zegt ze klagen

  "Vandaag is onze dag en geniet", zijn lippen volgde de rondingen van haar borsten; hij ongebonden haar jurk en bewonderde haar naaktheid. Ze omarmde zijn lichaam naar zijn buik en uitpuilende erectie.

  "Geef me alles wat je hebt," vertelt hij fluisterde in een stem kon hij niet herkent.

  Hij dichter naar haar als ze opstond. Hij kuste haar zachtjes uit de hals naar haar borsten.

  Ze gooide haar hoofd achterover en begon te jammeren als zijn tong twirled over haar tepels. Enerzijds gemasseerde haar borsten terwijl zijn mond zoog en zijn tong danste op tepels. Ze voelde de warmte tussen haar dijen als hij speelde als een maestro.

  Ze gekanteld op haar ellebogen en overlevering zich aan zijn eetlust. Zijn tong likte uit haar borsten buikpijn. Zijn handen zwierven, ze kon het niet helpen maar piepen met kinderachtig gelach.

  "klinkt alsof je betoeterd." Ze hoorde hem mompelen, zijn gezicht begraven in haar buik. Zachte warmte begon te kruipen over haar lichaam. De hitte was uitstekend als ze overbelast, en vervolgens haar benen terwijl uitbochting haar rug enigszins. Een vage geur kwam uit haar vochtige vagina.

  "Ooh ja," zegt ze klagen. Ze voelde zijn hand tussen haar benen, ze relaxt op het bureau in afwachting. Hij liet zijn vingers ontdekken en voelen hoe opgewonden ze was. Ze voelde alsof iemand kan lopen op het gebruik ervan, het wekte haar meer. Ze had nooit gedacht dat het gebeurt. De deur werd ontgrendeld.

  Hij wilde haar, haar nodig, waar ze stond. Hij verlangde naar stuwkracht in haar recht tegen de slaapkamermuur. Hij raakte haar lippen met zijn vingers, ze was zo sympathiek. De geur en smaak van haar reed hem gek. Hij wilde nog snel voordat de hoofdpijn van zijn ballen zou hem dood wil hebben. Hij pakte haar hand en begeleidde hem naar zijn cock; verhuisde hij hem langzaam die haar rusteloos. Hij had te profiteren van de situatie. Ze was rustig en daarin gevolgd. Ze dacht van wat te doen, ze was nieuw en niet wilden zien eruit als een amateur. Ze wreef zijn ballen, strelen ze totdat zijn adem kwam hard. Hij kon ruiken de geur van seks. "Are you doing okay?" vroeg ze Like a virgin.

  "Hell Yeah, babe, nooit beter." Hij klagen, en ze was nog steeds niet nat als hij wilde.

  Zij begon haar gedenken die porno films gebruikt ze om naar te kijken met Trisha. Ze moest passen deze technieken met hem. Ze navolgen en pakte hij zijn mannelijkheid. Zij nimmer gezogen een man, hij was haar eerste. Toen hij opstond was ze zeker wat volgde. Ze had al voelde de bobbel wanneer lag hij bovenop haar. Zijn borst was groot en volledig en met zijn armen waren sterk en aders doorheen loopt. Zijn penis was enorm in lengte en omtrek. Ze was in de wurggreep van mannelijkheid lust en ze pakte. Ze zoog hem met meesterschap, schuiven in en uit haar mond.

  Haar tong gestreeld de top als haar hand aangeraakt zijn ballen.

  "Ik wou dat ik je elke dag," hij zwoer dat hij zijn onderlip. Ze was verliefd op zijn mannelijkheid; ze nam hem uit haar mond en besproken is. Ze geaaid over haar wang, kuste de gehele lengte omhoog en omlaag. Ze zoog hem voortdurend en voelde haar jaw lock door de inspanning, maar ze kon ons niet schelen.

  Hij raakte nooit een verbinding meer dan hij deed. Hij had nooit verwacht dat dit pijn in zijn borst die hem willen barsten van de emoties bij hem. Ze gingen op zuigen hem zachtjes daarna snel, genietend van elke smaak van zijn mannelijkheid

  Ze had hem te neuken haar hard, dacht ze. Zij plof neer, opende haar benen en stak haar vinger om hem uit te nodigen.

  Hij negeerde de pijnlijk en irriterend en komvormige haar borstjes. Hij was bezittelijke met elkaar strelen.

  'Hold on to me." Hij sloeg. Hij hielp haar overeind. Zijn tong drong haar mond; hij kuste haar totdat ze werd ademloos en sprakeloos. Ze verpakt haar handen om zijn mannelijkheid en geaaid zachtjes. Zijn borst was afgeladen. Ze voelde als een wanhopige leopard gaat voor haar prooi. Toen ze haar mond tegen zijn borst en likten zijn speen, zijn hart ging vrij en gratis. Keek haar zuigen zijn speen en probeerde te wurgen een vloek.

  Hij wilde het gevoel haar verwerpen zijn mannelijkheid maar hij stoot in haar toch. Ze was bang voor het gevoel dat wachtte haar. Ze voelde een man in haar nu al een tijdje, nieuwsgierigheid reed haar gek. "Je kunt dit doen." Ze overtuigd van zichzelf. Hij schoof zijn vingers in haar vagina te voelen als ze nat genoeg. Ze was drijfnat. Hij begon kussend haar vanaf de hals tot aan haar borst.

  "Oh, Holy shit." ze hulp hijgde toen zijn tong vond haar tepels, haar tepels waren nu natte, stijf en gevoelig, en ze voelde zijn behoefte en wens in haar hart.

  "Ik vind de geluiden kunt maken en hoe je ogen branden als ik tik op je borst. De manier waarop je tepels smaak en gevoel maakt me gek" hij raakte haar nauw, ze kon amper ademen.

  "Geef me al je" Hij sloeg, zijn stem schor en sexy. Ik wil dat je in mijn mond" zijn mond was een meester van plezier geven. Ze fluisterde zijn naam als voelde ze haar lichaam convulse in keten van spasmen. Ze voelde een deel van haar leven eindigde, de celibaat leven en een nieuwe start. Beiden zagen sterren al wisten zij het was onmogelijk om te zien van het huis. Zij vond dat zijn ademhaling stoppen, dit maakte haar bold. Ze kon een man verder wilde.

  "Uw mannelijkheid voelt lekker." ze fluisterde een stem wist ze niet ze had.

  "Spread your legs breder," zei hij, door haar dijen uit elkaar. Haar vrouwelijkheid blootlegde, voor hem te zien, ze probeerde te verlegen uit, maar hij had al gezien. Ze was verlegen, maar leuk tegelijk; ze vroegen ons af of ze zou laten zelf spreek hem na. Ze voelde als een nieuwe vrouw en verover de wereld.

  "Wow, zo strak en klein."
Hij voelde alsof hij had gewonnen met een loterij. De zoete geur van haar opwinding die adrenaline door zijn aderen. Hij wreef over twee vingers naar beneden haar vochtige centrum en om de zichtbare opening, vervolgens ondergedompeld in het vetgehalte. Ze haalde voor hem. Hij langzaam wordt bewogen, ze schokte onder hem sensing zijn verzoek. Hij bracht tranen in haar ogen; het gevoel van vingers wrijving in haar was als een hete draad tegen haar zenuwen. Ze werd gebruikt om haar vingers in haar kut terwijl ze masturbated maar ze had nooit gedacht dat het zou schokkend wanneer een andere man geduwd zijn vingers in haar.

  Ze was er zeker van dat hij zou geven wat ze nodig hadden. Deze gedachte gaf haar de vrijheid om te ontvangen.

  "Oh ja," zei ze zachtjes.

  Met elke beweging die hij maakte, hij was te slepen en trekken haar dichterbij. Elke ploeg heeft een adembenemend extase die leek te groeien. "Turn Around", zei hij. Zijn handen naar beneden beweegt haar heupen, en lag aan de balie, ze voelde alsof de klasse van hun universitaire keek haar. Hij greep haar hard. Haar hart; zij wisten dit ging pijnlijk. Zijn grip was zo smal dat hij gaf haar geen alternatief van weglopen van wat ging komen. Hij stoot in haar in een slow motion; dat hij nooit wilde kwaad haar of haar aandacht. Ze gebrul als hun lichamen vastgepend.

  "Oh," zegt ze klagen.

  Hij rook haar natheid; de geur van haar sap reed hem gek. Hij wilde genieten van elk moment. Hij wiegde haar zachtjes en langzaam om haar pijn te doen. De pijn en het plezier waren intens voor haar.

  "Oh ja," vindt ze zichzelf kreunen ondanks de pijn. Zij was niet terugkrabbelen. Hij stoot met kracht en zijn pompende groter werd. "Oh fuck," zijn beweging werd zo hard en snel daarna weer traag. Anticipatie maakte hem warm weer. Hij hief zijn hand op haar hoofd en hield hem uit de wortels. De pijn werd geleidelijk zal verdwijnen als zijn penis masseren haar "sweet spot". Ze schreeuwden met plezier. Hij wilde graag een dier op barsten.

  Ze hield zijn taille vanachter de sterkte; ze verliest haar gedachten met elke stoot en pompen. Hij beheerste haar lichaam totdat ze was wenend met plezier. Haar opwinding stroomden door een vloedgolf. Ze was zijn, en ze kon nooit ontkennen. Haar geschreeuw maakte hem het gevoel dat hij was in de hemel. Hij voelde de rush en hij wipte. Zijn bloed werd door hem als een lopend vuur. Begroef hij zijn gezicht op haar rug en kreunde, Vervolgens raakten het heetste en langste release van zijn leven. Hij kwam haar in de zevende hemel. Het heeft hem een tijdje kracht te herwinnen.

 

‹ Prev