ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 226
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 226

by Gillian Joyner


  "U bent één op een miljoen", was hij nog steeds ademhalen ongelijkmatig.

  "Wat wou je zeggen?"

  "Het is niet belangrijk, laten we zeggen dat we plezier hebben ." Ze glimlachte. Hij keek naar haar met schokken; alles ging goed totdat ze moest verpest het. Charlie was een vrouwengek, maar er was iets anders aan Clare, ze was niet zoals elke dame had hij gedateerd en hij voelde het anders toen hij met haar. Hij verwachtte dat haar reactie op die manier nadat we hoorden over hem.

  "Ik ben serieus, ik heb er zelfs een eed of belofte afleggen love you. Geen twijfel me."

  "Ik ken geen twijfel je, weet ik dat u mij teleur en ik ben nog niet klaar voor. Kwam ik eigenlijk hier vergeet, verraad en ik ben niet van plan er doorheen voor de tweede keer, dus ik zal u tijd besparen. Dit was niets en konden we terugkeren naar ons leven zoals gebruikelijk, kunt u teruggaan naar uw blonde vriendin." Ze keek hem recht in de ogen en glimlachte. Ze zijn oke, maar diep van binnen was ze kwetsen.

  "Dit is dus over Angie, nu krijg ik het. Zij is mijn ex-vriendin die dol publiciteit en werkt voor de TV station dat was interviewing me, daarom was ze daar." Ze trok haar koffer en liet hem daar stond.

  Charlie zakt de voorstellen en keek naar de deur zijn secretaresse dicht achter haar. Een aap, dacht hij in walging als het portier gesloten afsluiten met een rustige verontrustende klik. Een prim, rood hoofd bang van haar schaduw aap. What the hell was mevrouw Hammond denken als ze dit ingehuurd monkey haar te vervangen als secretaresse? Hij wist dat er maar één manier om daar achter te komen, schoof hij zijn stoel en liepaltijd vanuit zijn kantoor. Zijn nieuwe secretaris, de aap als hij al nagesynchroniseerd haar, keek op van haar bureau als hij voorbij.

  "Waar gaat u naartoe sir?', vroeg ze verbaasd.

  "I'm Going out".

  "Je gewoon hier sir," hij negeerde haar als hij in de lift, hij sloeg de knop voor begane grond. Hij begreep niet waarom Clare niet had hem belde. Misschien was ze niet in hem, dacht hij. Alle vrouwen noemde hem na de eerste date en hij was stom genoeg om niet vragen om haar nummer, maar hij liet zijn dat hij altijd doen. Ze was playing hard to get en hij reed hem gek. Voor twee weken geleden, is hij oproepen negeren van zijn ex-vriendin die is blijvend. Hij wilde Clare zo slecht; hij kon niet haar uit zijn gedachten. Dit was niet hem, hij was bereid om te vechten voor haar maar het is zinloos als zij voelde zich niet op dezelfde manier over hem. Hij keek als hij telde de vloeren zoals de lift verplaatst.

  Twintig minuten later, hij stond bij de deur van zijn voormalig staatssecretaris's huis. Hij wachtte ongeduldig op haar te reageren op zijn uitsparingen. Ze opende de deur en geborsteld. "Wie is die aap?", vroeg hij.

  "Aapje?", reageerde in verwarring terwijl ze sloot de deur achter hem. "Je bedoelt dat de nieuwe werknemer ik heb je?", vervolgde ze. Hij trok een stoel en Lotte. "Yeah, She's the one I'm over praat. Hoe zit het?", zij zat naast hem.

  "Ik zie dat u twee heb ontmoet," zei ze, aangenaam.

  "Ja en ze is een aap, wat had u gedacht? Ze zal nooit lukken."

  "Maar She's perfect," hij besloot als verrast door zijn beoordeling. "Ze is heel georganiseerd, bijzonder intelligent en trouw aan een storing. Ik weet dat je een vrouw bij je en dat is waarom ik huurde een jonge en mooie vrouw voor u. Het uiteenvallen gescoord je hard en je kunt beginnen met plezier zoals je voorheen deed. Ze is één en al klaar voor gebruik vreemde tijden uw planning vereist."

  "She's a monkey," zei hij onaangenaam. "She'll never opstaan tegen de druk van deze opdracht".

  "Wil je zeggen dat ze nooit tegen uw humeur en woedeaanvallen." zijn mobiele telefoon ging, was zijn secretaresse. Hij wilde houden, doch de kijk op mevrouw Hammond's ogen bang hem.

  "Goedemorgen meneer, iemand gebeld om te spreken van sir,"

  "Ik ben op dit moment in bespreking en kan niet praten met iemand right now," antwoordde hij en voordat hij kon ophangen ze blurted. "Het is miss Clare Wilkins verricht, zei ze je ontmoet haar bij 'El Paraiso' restaurant. Moet ik haar vertellen u bent…. Hij vastgelopen voordat ze klaar was met praten. Hij stond op en verlieten het huis rennen.

  "Tot ziens, ik kan nu zien dat deze aap is gestart met het oog op efficiëntie." zei hij terwijl hij de deur opende.

  ****

  Bij de eerste oogopslag, de vrouw leken zo sexy en goddelijk. De kleur van haar wangen, het licht botstructuur en de manier waarop zij verhuisd leidde tot de conclusie dat ze was sassy.

  "Ga toch zitten, Ms. Clare. Ik waardeer uw roeping." Hij trok een stoel voor haar te zitten. Ze knikte en ging. Ze droeg een jurk die liet haar arm poten. Een enkele parel omcirkelde haar nek. Haar haar was vastgebonden in een nette bun, onthullen haar lange sexy hals. "Je ziet er prachtig uit.", zei Charlie.

  "Bedankt." Ze merkte hij staren naar haar in de wijnglas, zijn hand held het glas met de stengel schieten tussen zijn vingers. "Ik heb een glas rode wijn." Ze vertelde de ober.

  "Dit hotel is heerlijk. I like it." zei hij

  "Ik wist dat je zou er gek op. Het Mexicaanse".

  Ze haalde haar schouder waardoor de dunne bandjes van haar zwarte jurk eraf vallen haar schouder. Zij tilde haar benen onder de tafel, borstelen tegen zijn innerlijke dijen. Zijn ogen sprong in verrassing maar hij bleef zijn koelbloedigheid, behalve voor een eerbiedwaardig flikkering van een glimlach op zijn lippen. Ze likt de hoek van haar mond, hem geil. Ze wilde haar uitvoeren plan nu rijden hem gek en dan dumping. Ze was moe van mannen profiteren van vrouwen, ze wist dat de kansen van haar plan uit te werken waren slank, maar ze had het uit te proberen en ze ook missen hem veel dank verschuldigd.

  "Ons voedsel is nu al een tijdje, ik hoef op te frissen." Ze stond op en ging naar de toiletten. Hij was six feet achter haar; ze kon nog altijd zijn ogen te staren naar haar billen. Ze duwde de deur open en begon te hoeven haar make-up. Hij liep van achter en pakte haar tepels zachtjes. Ze rondom spon en kuste hem zachtjes in de mond.

  "We kunnen dit niet, iemand kan zien." Ze zei

  "Dat is het beste deel, ons gevangen." Ze werd spontaan, dit was niet één van haar deskundigheid, maar wanneer ze met hem, something wild altijd ontbranden binnen haar. Ze was niet bang van alles in de wereld. Op dit moment is zij vergat haar plan en ze wilde gewoon genieten van het moment.

  Haar ogen geopend, maar alleen een gleuf, maar ze kon zien het donkere gedeelte van zijn irissen. "Kiss me again, Charlie. Ik vind het leuk als je zoent me……………en doen andere dingen." Ze was een pro. Haar invloeden waren van een vrouw die was blij zoveel mannen en wisten hoe dat te doen. De kennis enthousiast hem meer dan haar wikkelen hem en brengt hem naar climax.

  "Bent u handig." Hij vroeg, niet zeker of hij kon stoppen, zelfs als ze zei nee.

  "Het is altijd veilig bij mij." ze fluisterde tegen zijn lippen en kuste hem opnieuw, waardoor haar tong te paren met het zijne studiotekenaars enthousiasme. Ze voelde de rijke ambrosia van zijn mond. Hij maakte een wilde sound, laag in zijn keel die shivers haar hele lichaam. Hij trok haar naar voren trekking zijn handen op haar heupen en tilde haar op het aanrecht naast de gootsteen. Ze dichtgeknoopte zijn overhemd en yanked zijn riem en broek in een primal en marktondermijnend gedrag. Hij opgevouwen de jurk tot aan haar taille.

  De schampt, haar ogen gingen wijd en blij. Haar warme handen pakten we de wangen van zijn kont en duwde hem naar haar: "Geef het aan mij zo hard." Ze klagen. Hij wilde wekken haar met alles wat hij wist over het maken van liefde; het was de vraag hoe een vrouw te verlangen.

  "Do you want me? Clare"

  "Ja, ja, ik weet dat je." zei ze zwak.

  Hij mikte in haar met een snelle stoot. Riep ze zachtjes. "Ja, ja, ja." Hij thrusted tegen haar nogmaals houdt haar heupen met harde handen. Nogmaals hun mond viel elkaar, de kwaliteit van de kus als out of control als hun lichaam surge samen. Zings plezier straalden uit hun lichaam. Hij kracht en gebrul, een primal kreunt afscheuren van hun keel en botsingen uit hun mond. Zijn lichaam was stijf en vervolgens ontspannen.

  "Wow!" zei ze in een wielkeggen stem.

  "Oh my God! Iemand komt. Hide!" Ze sprong naar beneden en naar beneden getrokken en haar jurk. Zij twij
felden aan haar haren. Ze opende de deur en uit buiten.

  "Ik zal lopen. Ze fluisterde. Zij zat in de stoel en wachtte hem niets was gebeurd. Zij was ervan overtuigd dat dit spel zal slechts verstuikte haar maar ze wilde risico. Charlie kwam aan de tafel lacht, Hij staarde naar haar ogen.

  Waarom heeft u mij bellen na een zeer lange tijd?" vroeg hij nieuwsgierig.

  "Ik had geen zin om de moeite een drukke man als u." Ze keek nerveus en mensen blijven staren naar haar.

  "Ik vind het leuk dat je belde. Ik ben vereerd en heb een verrassing voor je." Hij legde zijn hand op de hare en uitgeperst hem stevig.

  "Wat is de verrassing?" Ze glimlachte.

  "Ik heb al een ticket geboekt voor ons. We gaan naar Mexico voor een vakantie. Ik zal geen nee, het gedaan."

  "Ja, ik zal met u mee gaan onder één voorwaarde," zij opgedronken haar wijn.

  "Alles voor je",

  "We willen niet doen wat we deden gewoon op openbare plaatsen opnieuw."

  "I can't keep my hands off you, is het mijn schuld dat u drive me crazy?" Hij glimlachte. Ze kon niet geloven dat ze vertrokken op gemakkelijk. Ze was nog niet klaar voor datum hem maar ze was zeker wilde ze plezier hebben en rond hem de hele tijd. Ze keek rond het restaurant en besefte ik dat iedereen was om naar ze te kijken.

  Ze wisten dat ze haar proefraket met alle dames Charlie gedateerd of ze misschien afgevraagd waarom een miljardair zou onmiddellijk naar een middenklasse restaurant. Ze besteld voor de controle en betaald. Dat is ongebruikelijk om Charlie; de dames ontmoet hij altijd wilde hem te betalen, ook de werkende klasse vrouwen. Dit maakte hem graag haar meer, hij was er zeker van dat ze niet geïnteresseerd was in zijn geld. Hij hield haar hand als ze naar buiten gingen.

  Geparkeerd in zijn zilveren Mercedes-Benz C-klasse, Tom en Shanice keek naar de twee love birds tromp verderop in de straat. De schemering was gevallen en er was een duidelijke chill in de lucht. Tom afgevraagd waar ze gingen, maar besloot toen dat hij niet eens schelen. Keek ze achterlijke zoek dance stap en vervolgens keek hij alsof ze zingen. Hij voelde dat de man werd de verloofde; hij wilde weten wie de verloofde was. Hij was beginnen te worden overtuigd dat hij verkeerd was en Clare was verhuisd. Clare's vriendin vertelde hem dat Clare was verhuisd en ging trouwen. Hij lachte en toen ze elkaar ontmoetten in het koffiehuis.

  Hij zocht Clare om hem weer zijn verlovingsring, blijkbaar wilde hij voorstellen om Shanice om Clare jaloers maar hij was te laat. Van het uiterlijk van dingen, Clare keek liever de man die hield haar hand terwijl ze zingen.

  Hij rolde de portierruit naar beneden om te luisteren. De zingende geopperd door het raam, kort na de "Wow, dat is zo schattig." Shanice zei in verrukking.

  "Kijk naar die dwazen.", zei hij.

  "Denk je dat hij clarkes verloofde?" Shanice gevraagd.

  "Babe, Ik vertelde u, er is geen verloofde." Hij gepauzeerd, "Maar als deze dude is Clare's verloofde, het zou de grootste grap in de wereld. Deze kerel is een miljardair en er is geen manier waarop ze werden dating. Misschien moet zij hem haar een gunst. De man zag er goed gebouwd en Tom overtuigd dat Clare's vriendin lag maar diep van binnen voelde hij aan als hij verloor de strijd.

  Shanice en Tom keek als de twee love birds deden hun impromptu concert. "What the hell zijn deze debiel doet?"

  "Het lijkt erop alsof ze zich vermaken," zei Shanice, nog steeds op zoek, aan de overkant van de straat.

  Tom snorted "Right".

  Rijden met zijn auto naar de volgende bocht, Tom getrokken dicht bij de stoep en zet de auto in de parkeerstand. Toen hij de deur opende, hij hoorde Shanice vragen: "Waar gaat u naartoe?"

  Schampt terug op haar zei hij, "Gewoon hallo zeggen naar een oude vriend."

  Als hij gleed uit de auto hoorde hij Shanice mutter iets voordat hij hoorde haar deur open en ze stapte uit de auto.

  "Leuke voorstelling.", zei hij, zijn gehandschoende handen aftandse en het geluid leek om hen heen.

  "What the hell do you want Tom?" Clare zei, stepping de groep rond en voor Charlie beschermingsniveaus.

  "Ik wou alleen maar even Hi zeggen naar mijn oude vriend. Hoe u Clare?"

  Ze gaf geen antwoord.

  Tom was eigenwijs. "Hey Tom." Clare sneered op die manier die Tom denkt aan een grommende Pit Bull. "sudderen, Cujo. Dit is gewoon een beetje vriendschappelijke begroeting."

  Tom zag dat Clare plotseling keek gespannen. Waarschijnlijk is ze bang voor ruzie waarbij zich tussen mij en haar verloofde, hij arrogant vond. Ze zou waarschijnlijk niet wil zien mij kick haar fiancés' ass. Tom dacht

  Charlie gleed zijn hand in de hare. Hij fluisterde iets tegen haar dat Tom niet konden begrijpen.

  Clare keek op naar hem met een blik van bewondering en what the hell? Liefde?

  "Ah, dit is dus de debiel dat ik hoorde?" Charlie zei toen hij teruggestuurd naar Tom. Clare alleen knikte vanwaar ze stonden zijn links. Hij iets verplaatst, positioneert zich marginaal voor Clare. "Ah," Charlie zei wat klonk naar Tom als een overdreven Frans accent. "Ik vertelde mijn babe, dat toen ik je ontmoet, zou ik de hand schudden. Zie je, als het niet om het spieken op haar televisiemoment die alleen God weet, vanwaar ik zou niet hebben ontmoet mijn babe. Niet?"

  Tony fronsde vanuit Clare, die de man naast haar. Blikvanger op de mannelijke, Tony blik neer op hun nog sloegen de handen voor zijn ogen terug op Clare. "fucking kidding!"

  Clare is gespannen, niet benieuwd naar het onderlinge gekrakeel tussen haar nep verloofde en Tom. Tom was meestal alle mond. Hij was altijd stellen vast dat sommigen uit bij iemand, zelfs als ze kinderen waren.

  Maar Charlie was een extremist. En het zou niet eens zo heel veel voor Tom iets zeggen om haar nep verloofde wilt beat Tom tot pulp. En Clare niet wilden haar zien fake verloofde in de problemen over de eikel.

  Ze stapte dichter bij Charlie, slippende zijn hand in de hare, haar ogen sprak hij laag. Charlie besefte dat haar sprekende lage maakten hun conversatie sound intiem, maar het was nog steeds hard genoeg voor Tom te horen.

  "Ik wil dat wij hier uitkom en vrijen." Met zijn rug naar hen, niemand zag toen Charlie gaf Clare een kleine knipoog en glimlachte

  Ze keek omhoog naar hem, ogen zo groot als uilen af "Uh?" in plaats van te zeggen wat ze grijnste. Ze genoten van het kijken van Tom's gezicht en achtte het de wraak openzette.

  ****

  Clare didn't usually hate Mondays. Ze wist veel mensen deed, maar niet haar. In feite hield ze maandag. Zij zagen het als do. Als ze een probleem gehad dat ze niet kon oplossen op het werk van de afgelopen week, of ze hadden een zeer waardeloze zaterdag wanneer niets leek te gaan, ongeacht wat ze deed, ze had altijd maandag. Ze was bezorgd over het gaan naar Mexico met Charlie.

  Het eerste ding dat getipt haar uit dat haar maandag ging op de staart van 'wat-de-hel', was de regen.

  Nee, niet alleen regen, ontwaakte zij wat klonk als een moesson plaatsvindt buiten. Ze keek altijd tevreden te ontwaken op maandag maar vandaag was ze niet bereid om rekening te houden met wat er gebeurde. Ze gooide en met woede, al haar voorbereidingen op maandag ging afvallen. Ze had haar haren en ging aan slijtage haar lucky jurk voor Charlie.

  Clarkes hart verbroken. "Nee." Ze kreunde en trek het kussen over haar hoofd. Ze kon niet slapen, ze was vroeger vroeg wakker worden op maandag. Ze wist dat dit kon gebeuren, het probleem was, was ze niet voorbereid.

  Op zaterdagmorgen, heel vroeg, Clare was gestegen om 6am. Voordat de woning wordt verlaten, ze gecontroleerd en vervolgens opnieuw gecontroleerd de vijfdaagse voorspelling, om er zeker van te zijn dat ze een paar goede dagen uit haar nieuwe bolvormig kapsel, voordat hij ging naar het zuiden. Ze zouden graag het huis verlaten vóór 7:30, dus had ze een van de eerste klanten in lijn en onderwijsruimte haar weg naar de kapper voor een nieuw kapsel dat ze gezien had afgebeeld in een tijdschrift en lusted na enkele weken. Ze wilden altijd goed uitzien elke maandag, want het was haar favoriete dag en had ze een bijeenkomst Charlie in zijn huis. Ze was klaar om te rocken de week met haar nieuwe kapsel.

  Clare wil vaak zeggen dat ze had de soort haar dat als ze keken uit het raam tijdens ee
n regenachtige dag blik op een foto van, of zelfs al nagedacht over regen, haar krullen wilt naar beneden. Ze kon niet geloven dat alles zou worden verwend door de verdomde regen.

  Het weerbericht had gepleit voor zon en blauwe luchten, niet drie of vijf, maar zeven dagen in een rij, dus ze zouden graag gegaan naar de kapper. Ze wilden dit kapsel zo slecht en daarom ging ze naar de kapper. Het weer zag er cool tot maandag.

  "Wat een totale verspilling." Zij zei tegen zichzelf als ze opgekruld in bed. Zij nooit verwacht dit en besloot ze nooit vertrouwen weer kanalen. Soms gaat het allemaal verkeerd.

  Nu regende het zo hard dat als u hierom wordt gevraagd, zou zij zweren aan iedereen dat ze gezien had een matroos in een roeibootje zwevend langs haar voortuin. En vervolgens werd dat zij een gruwelijke gevoel dat er nog iets gaat gebeuren met ruïne niet haar dag, maar haar hele week. Dit maakte haar boos; ze wilde de hele week goed tenminste goed samen te werken met haar nieuwe look. Ze kwam niet aan denken, ze wilde beweren dat alles ging prima de hele week.

  Clare was opgetogen over de reis naar Mexico met Charlie. Zij zijn planning voor deze trip voor een tijdje en ze kon het niet geloven, was slechts een week weg. Ze haastten zich door zijn deur. Ze wilde hem laten zien alle lingerie ze gekocht voor de vakantie. Erg enthousiast om te rusten en om hem te bellen, besloot ze hem verrassen. De deur was niet op slot, zijn huis was groot binnen, maar elke ruimte bezet was. Het stonk naar wierook, het huis was donker en er was een soort van geluid uit zijn slaapkamer. Ze begon te lachen.

 

‹ Prev