ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 231
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 231

by Gillian Joyner


  Clare rødmet. "Du tror jeg lukte, ikke liker fisk, eller noe?" Charlie knurret en negativ, og deretter til hennes overraskelse begynte han å nappe den base av hennes hals. Når hun flyttet seg litt for å unngå ham, han trakk henne lukke igjen. Hun kunne kjenne kroppen hans oppvarming, og blir selvfølgelig opphisset.

  "Tror du at du kan gi meg sjansen?" Hun smilte og startet gangavstand unna. Han trakk henne til sitt bryst. Hun følte hans blikk. Dvelende, brenne henne. Disse øynene nådd henne til å fylle tomheten. Hun har aldri føltes som dette før.

  "Jeg må gå." Hun skalv.

  "Ikke til du gir meg et svar."

  "Min godhet" stemmen hennes traff ham hardt på hans gut, noe primal pounded gjennom ham. En trang til å ta henne av baksiden av hodet hennes og kysse henne med så stor kraft at hun ville kjøre. Han så ned til henne og var drukning i de runde vakre øyne.

  "si noe,"

  "Jeg vet ikke hva jeg skal si," sa hun i sengkammeret tone.

  Han ekspirert navnet hennes, og buede ansiktet hennes. Følelsen var ren og teksturen i hennes hud var myk. Hun lukket øynene og løftet hodet hennes, hun var ikke sikker på om han flyttet fremdeles, hun følte hans munn under hennes. Sørget hun som hun åpnet sin munn, alle våt, varm og søt mot hennes tunge.

  Han flyttet hendene hans mot kroppen hennes, trekker henne mer nøye. Hennes smak var svært giftig. Han arbeidet hennes munn uten barmhjertighet. Hun vendte hans kjærtegner mål ved å måle før de ble tvunget til å stoppe.

  "Ok, nok kroppen varme for deg, tror jeg." Hun sa skylling som hun forbindelsesakselen rykkes litt ut av tepper. "Jeg tror du vil være ok. Ikke flytt ut av de tepper, jeg trenger å gå få noe." Hun gikk tilbake utenfor for å hente henne nå tilsølte klær, og enda viktigere, hennes panty. Heldigvis, alt var der hun hadde venstre det.

  Clare gikk tilbake til hytten, bære henne sopping klær i hendene hennes. Som hun registrert, hun så Charlie, tepper pakket rundt ham, ser på henne nøye. Når øynene hans havnet på den brune panty, mente hun blandet det i med hennes klær og sprinted til hennes soverom til å sette på noen tørre klær. Kommer tilbake ut klædd, hun at mannen warily. "Hvordan er det med deg? Noen bedre?" Charlie nikket på henne, og fortsatt ser på henne som hun flyttet rundt i stuen til kjøkkenet han la merke til hvordan reservert hun var med hennes personlige eiendeler.

  "Jeg kommer til å gjøre deg noe varmt å drikke, ok? Vennene dine er på sørsiden av øya. De så ut som de skulle være ok. Kystverket bør være her snart … Oh drat på coastguard."

  Hun sprang tilbake til VHF-radio og varslet kystverket til hva som hadde skjedd. Nødstopp helikopter pilot bekreftet sin posisjon, og fortalte Clare deres eta vil være under 15 minutter. De vil plukke opp den strandet par først, og deretter gå over til henne hjem til Charlie. Clare fikk av radioen og dro tilbake til kjøkkenet hvor hennes vannkoker plystret. Helle varmt vann i en kopp, hun blandet sammen noen umiddelbar kakao for Charlie.

  "Her, dette bør bidra til å holde deg varm." Hun sa, håndtering av ham i kruset.

  "Du reddet meg, gjorde du ikke? Du trukket meg fra båten." Hun nikket plutselig følelsen sjenerte.

  "Takk. Jeg skylder deg mitt liv. Ditt navn er Clare, høyre?" "Du er velkommen, og ja, jeg er Clare Wilkins", hun rystet den kjekke manns hånd. Den gyldne glimt av et kors rundt halsen fanget henne oppmerksomhet. "Oh- som er ganske." "Takk. Min bestemor ga den til meg." Charlie sa, berører cross. Han så på henne, speculatively til forvirret, hun støttet bort.

  "Jeg skal se om jeg kan finne deg noe tørr til slitasje." Etter graving gjennom hennes ting, hun klarte å finne et gammelt par sweats som hadde vært Tom's. Hun hadde holdt dem delvis til tross - de hadde vært hans favoritt-par, lett å komme inn i og ut av for endringer. "Ha, ta som Tom. Ikke alle mener jeg lukter fisk!" ser vi ut av soverommet, hennes selvsikkerhet i artikkelen restaurert, hun presenterte sweats til Charlie. "Her, disse tilhørte min ex-kjæreste. Jeg er sikker på at du vil se bedre i dem da han noensinne gjorde." Husk hun snakket til en fullstendig fremmed, hun biter henne nedre leppen. "Du kan endre på soverommet mitt, hvis du vil."

  Ved den tid Charlie hadde endelig ferdig skiftet hun kunne høre kystvakten helikopter indirekte. Smilende Clare våket Charlie som han kom ut av rommet hennes, nå helt kledd i Tom's gamle klær. Hun ville blitt høyre gjorde han fylle sweats ut ganske pent. "er at kystvakten hørte jeg indirekte?", Charlie ba henne som han vandret tilbake i stuen, hun nikket. "Det ser ut som du vil være overskriften hjem ganske snart." "Det er takket være deg, Clare." De to kunne høre helikopter kommer til en landing på stranden. Mens hennes oppmerksomhet ble raskt fokusert på tiltak utenfor vinduet, Charlie gikk over til henne og grep henne i en omfavne. Overrasket, men glad hun hugged ham tilbake, og la ham få hennes leber i en sweetly møre kyss. "Jeg skal gå, men jeg forlot mitt telefonnummer på skrivebordet ditt, hvis du vil ringe meg." Charlie snublet litt over ordene deretter ute i regn. Hun voktet som han fikk inn i helikopter. En medic gav henne stor tommel opp, mens mennene inne ble gjenforent med store klemmer. Gir Charlie en siste bølge som helikopter rose i stormfull natt Clare lukket døren og dro inn til hennes soverom til kollapser til en dreamless søvn.

  To uker senere Clare var å pakke opp hennes personlige effekter til å flytte tilbake til fastlandet. En ensom Alaskan vinteren sitter fast på en øy av seg selv var ikke mye appell for henne, siden hun hadde sett hvordan brutale været kan være.

  Clare justerte lyden på TV-apparatet. CNN var fast til det døgnet rundt dekningen av teenage mord historien, og så var Sky News og BBC. Hun med vippede tupper gjennom andre kanaler, det var kjendis nyheter på livsstil TV og en retur av Becker på kanal 5. Det var lenge siden Clare lurte på TV, hun ikke lenger hadde en idé om hva hun elsket å se.

  Hun mistet hodet hennes tilbake på puta og snudde tilbake til CNN. Det var ikke noe nytt for dem å si. Lørdag kveld nå og morderen er ennå ikke funnet. "Shit," sa Clare. På seerne' avstemning, var CNN rapporterer at 80 prosent ville ha arrestert morderen til å bli fengslet for livet. Kristus, tenkte Clare til seg selv. Det folk kommer mutrene. Hun stod opp som hun så neste nyheter segment. Hun så Charlie blir stormet av reportere.

  Nyhetene hadde rapportert på fisketur båt synker, inkludert en kort blip om Charlie blir lagret av en lokal kvinne. Hun aldri ventet å se ham på TV, hun lurte på hvorfor han var så viktig for media. Hun så tett på kvinnen ved siden av ham. Han holdt henne ved midjen og kvinnen var hvisker noe i hans ører. Hun slått opp volumet som hun les overskriften 'Styrtrik lagret fra døden ved en fremmed'. Hun var en skade han visste hennes navn, men aldri hadde giddet å nevne. Hun hatet seg selv for å tro ham. Hvordan kunne du? Hun tappet hodet hennes med fury.

  Det virket som om han ikke hadde husket som blir trukket av båten og førte til bredden av henne, noe som var bra for henne. Hun ville ikke ha noen journalister å rusle rundt. Hun hadde tenkt å kalle ham et par ganger, men til slutt, hun syntes det var best å bare la ting gå.

  Det virket som han glemte henne, hun alltid så ham med en annen blonde under hans intervjuer. Hun var ingen match for den blonde; det var åpenbart at han var mer inn i modeller og skuespillere, noe hun ikke var. Hun måtte innrømme at damen var så vakker. Hun følte seg sjalu og hun lurte på hvorfor hun følte at måten. Jeg er jeg tiltrukket av at styrtrik? Spurte hun seg selv. Løp hun hendene gjennom håret hennes som hun forbannet seg selv for noen gang tenker at hun noen gang ville dato en styrtrik. Charlie sett så vanlig og det var vanskelig å si om han var en styrtrik, hun ville ikke har kysset ham hvis hun visste så. Hun ringte telefonen og det var svarte på den tredje ringen.

  "Hei jente, hvor er du?" spurte Trisha om. De har vært venner i en veldig lang tid og de var som søstre. De alltid delte sine historier og hun trengte virkelig å snakke med noen. Etter å finne ut at Charlie var en styrtrik med en vakker kjæreste, hun følte seg knust og alene.

  "Jeg er ikke gjør ok. Jeg møtte denne fyren og slår ut at han er en styrtrik med kjæresten." sa hun.

  "Jeg har alltid fortalt deg at disse menn er sp
illere, bare ha det moro med ham og se hvor det går."

  "Jeg tror jeg liker ham," hun bekjente.

  "Stopp som dumheten, selv at kjæresten hans ikke er forelsket i ham, jente som vi alle vet dette er om penger. Hvorfor bruker du ikke melk det for det er verdt. La ham skjemme deg og ta deg til disse dyre restauranter." Clare alltid hadde hennes lar moralen og vil aldri bruke en fyr for hans penger mye mindre Charlie. Hun var overbevist om at kiss var en måte for ham si takk og han hadde ingen følelser for henne overhodet. Hun følte hennes mage vink.

  "Jeg må gå, se deg senere."

  Hun førte en koffert med klær over til små motor båt parkert på den nærliggende dock. Stappfulle kofferten i båten, hun vendte tilbake rundt. Det eneste elementet venstre var kofferten med henne bras og truse". Det var tungt og hun ville ikke være i stand til å bære den. Hun ville trenge å dra det hele veien fra hytte til dock, en kvart mile unna. Sukk, hun trudged tilbake til hytta, men stoppet kort når hun oppdaget at døren til førerhytten ble hengende åpen. Hun trodde hun hadde lukket den når hun førte koffert ut. Da hun så et par store fotspor heading fra stranden, opp til døren.

  En merkelig følelse begynte å ringe gjennom Clare's vener som hun inn i kabinen. "Hei, er alle i her?" Charlie's kjekk face ovn tittet ut fra hennes soverom. "Hi Clare, jeg beklager hvis jeg skvetter du, jeg bare ønsket å returnere du sweats." Hun smilte til kjekk mann. Hun burde føle seg lettet, men i stedet den merkelige prikking ble sterkere. "Oh Charlie hei, hvor har du vært? Du virkelig ikke trenger å gjøre det.", hun lo som gikk over til der han stod i soverom døråpning. Hun tok sweats fra hans utstrakte venstre hånd. "Siden du er her, kan jeg få deg til å hjelpe meg med noe?" Hun børstet forbi ham å gå inn i rommet. Når hun rørte ved ham, den kriblende intensivert, spre seg gjennom kroppen hennes og svinger inn på en varm varm. Distrahert av den merkelige følelsen, og Charlie's nærhet, hadde hun ikke umiddelbart merke at hennes koffert stod vid åpen. Når det fanget hennes øyne, hun frøs. Hennes truse", vanligvis nøye brettet på toppen, var åpenbart mangler.

  "Min morens bestemor emigrerte til USA fra Orknøyenes" Charlie startet som forklarer, som hun stod å stirre i kofferten. "Hun pleide å elske å fortelle meg historier om prinsen og prinsessen. Hvordan de vil slå inn frosker, og hvordan de vil av og til bli lagret ved drukning sjømenn. Hun fortalte meg hvordan prinsen vil reparere hjerter lovelorn kvinner. Mest av alt, hun elsket å fortelle meg historier om hvordan en mann kunne ordentlig vinne sig en edel og de vakre hustru." Clare slått tilbake mot ham, for å se henne panty med kløtsjen inne godt i hans høyre hånd.

  "Først du finner der hun holder personlige ting, og du tar det." Hun så betatt som Charlie trukket noe sølv og glitrende fra hans lommen med sin venstre hånd. "Da kan du sette panty i en pose av nettet sølv, så hun kan ikke ta det tilbake." Charlie åpnet posen og forsiktig sette panty, gjør at ingen av den fast ut av toppen før han knyttet det lukket. Når vesken lukket, hun la ut en liten til å klynke. Kroppen hennes føltes som det var om å storme inn i ilden. "Det den panty må bo for en lunar måned pluss en dag". Forsiktig Charlie plassert i posen på kommoden ved siden av ham. Den kjekke styrtrik gikk over til henne. Forsiktig han rørte ved hennes kinn med håndflaten, og hun gispet. Ønsker coursed opp og ned for henne, slik at hun skjelver fra den enkle trykk. "Til slutt må du ta henne i armene, og sverger en ed av lojalitet på en hellig kraft." Charlie tok golden cross fra rundt nakken hans. "Jeg Charles Mackenzie gjøre sverger til å ære og elske du, Clare Wilkins som min hustru, fra denne dagen til min siste dag." Hun blunket; han hadde selv klarte å få den gamle ed riktig. Hun visste at han var noe disse falske lover å ha henne, men hun brydde seg ikke, han var gjør det høyre og det fungerte. Hun endelig besluttet å spille sitt spill av noen gjenytelser.

  "Gud, jeg håper jeg gjorde at høyre." Charlie sa mer til seg selv enn til henne. "Jeg vil aldri Tilgi meg hvis jeg botched det opp, og du endte opp som hater meg. Nana sa hvis jeg gjorde alt riktig, ville du ikke ønsker å kjøre unna… som du vil bo og være med meg. Du hater meg Clare?" ser nervøs og bekymret, Charlie stirret inn i øynene. Hun ristet på hodet hennes. Med en klage til destiny bundet lengsel hun kysset hennes falske mann. "Hold higer i vesken din, for en lunar måned og en dag, Charles Mackenzie. Jeg innhold. Jeg må spørre deg noe," hun sa til slutt.

  "Hva er det?" han var nysgjerrig og glad på samme tid.

  Hun prøvde å snakke, men kunne ikke la et enkelt ord. Hans munn var allerede kjælende hennes og hennes hode gikk tomt. Hun svarte på hvert kyss og hvert kjærtegn. Han rørte ved hennes brystvorter. Han la sin finger under haken hennes og løftet hodet hennes opp. Han så uskyldig og intelligens som gjorde manndommen hans vink.

  Hans intensjon var å bare kysse henne, men alt er endret. .

  "Hva gjorde du vil si?"

  "Ikke nå," hun hvisket i ørene hans med en varm pust. Hennes ord var knapt hørbar. Kroppen hennes var hårdnakket. Hun omga hennes armene om halsen og kysset ham betyr noe helt spesielt. Hun sutret i overgivelse som sin tunge skyves inn og ut av hennes munn. Han anerkjente kroppen hennes og heartbeat endre. Hans tunge klødd hennes munn til ecstasy.

  "Jeg vil ha deg nå," hun sutret

  "I dag er dagen vår, la oss nyte det," hans leber fulgte formene på hennes bryst; han låst sin kappe og beundret hennes blusel. Hun caressed hans legeme ned til hans buk og buler reisverk.

  "Gi meg alt du har," hvisket han i en tale han ikke kunne gjenkjenne.

  Han flyttet nærmere til henne som hun stod opp. Han kysset henne forsiktig fra nakken ned til sine bryster.

  Hun kastet hodet hennes tilbake og begynte å klage som sin tunge twirled over brystvortene hennes. Én hånd massert hennes bryster mens hans munn sugde og hans tunge danset på brystvortene. Hun følte varmen bygge mellom hennes lår som han spilte som en maestro.

  Hun reclined på albuene hennes og overga seg selv til sin appetitt. Hans tunge slikket fra brystet til magen. Hans hender spaserte, hun kunne ikke hjelpe men hyle med barnslig latter.

  "høres ut som du har et blast." hun hørte ham mumler, hans ansikt begravd i hennes abdomen. Skånsom varme begynte å krype over kroppen hennes. Varmen var utmerket som hun rakte og sprer benene mens gnistoverslag henne ryggen litt. En svak aroma kom fra henne fuktig vagina.

  "Ooh ja," hun sutret. Hun følte seg sin hånd gå mellom bena hennes, hun lagt tilbake på skrivebordet i påvente. Han la hans fingre utforsk og føler hvor opphisset hun var. Hun følte at noen kan gå inn på dem, det opphisset henne mer. Hun aldri forventet at dette skal skje. Døren ble låst opp.

  Han ville ha henne, trengte henne akkurat nå, hvor hun ble stående. Han lengtes til kastet i hennes høyre mot veggen på soverommet. Han rørte ved hennes leber med fingrene, hun var så følsom. Lukten og smaken av hennes kjørte ham gal. Han ønsket å gjøre det raskt før aceh av hans kulene ville drepe ham. Han tok hennes hånd og guidede det til hans hanen; han flyttet det sakte som gjorde henne urolig. Han hadde for å dra nytte av situasjonen. Hun var rolig og fulgte sin ledning. Hun tenkte på hva du skal gjøre, hun var ny på dette og ikke vil se ut som en amatør. Hun gnidde kulene, streke dem til sin ånde kom ut harddisken. Han kunne lukte lukten av sex. "Er du ok?" spurte hun som en jomfru.

  "Helvete ja, babe, aldri bedre." Han sutret, og hun var fortsatt ikke våt som han ønsket.

  Hun startet husk de porno filmer hun brukes til å se på med Trisha om. Hun hadde for å bruke disse teknikkene med ham. Hun knelt ned og tok manndommen hans. Hun hadde aldri sugd en mann, han var hennes første. Når han stod opp, hun var sikker på det som fulgte. Hun hadde allerede følt bule ut når han lå på toppen av henne. Hans bryst var stort og full og armene var sterke og vener går gjennom dem. Manndommen hans var både enormt i lengde og girth. Hun var se krusningseffekt rundt av manndommen begjær og hun tok tak i den. Hun sugde det med mestring, skyve den inn og ut av hennes munn.

  Hennes tunge tickled øverst som hennes hånd rørte ved hans baller.

  "Jeg skulle ønske jeg ville ha deg hver eneste dag," han svor som han bit
hans nedre leppen. Hun ble forelsket i manndommen hans, hun tok det ut av hennes munn og undersøkt det. Hun klappet den på tvers av hennes kinn, kysset hele lengden er opp og ned. Hun sugde ham hele tiden og følte hennes imponerende lås gjennom innsats, men hun brydde seg ikke.

  Han aldri hadde en tilkobling mer enn han gjorde nå. Han aldri forventet å føle denne smerten i brystet som gjorde ham vil bildeserie fra følelsene inne i ham. Hun gikk på å suge ham forsiktig så rask, nyter hver smak av manndommen hans

  Hun trengte ham til fuck henne hardt, tenkte hun. Hun la ned igjen, åpnet hennes bein og forbindelsesakselen rykkes litt henne finger til å invitere ham.

  Han ignorerte de smertefulle og irriterende ønsker og buede hennes boobs. Han var possessive med hvert kjærtegn.

  "Vent på meg." Han siktet. Han hjalp henne å stå opp. Hans tunge gjennomboret hennes munn; han kysset henne til hun ble målløs og stum. Hun pakket sine hender rundt manndommen hans og klappet det forsiktig. Hans bryst var stappfulle. Hun følte seg som en desperat leopard kommer for hennes rov. Hun la munnen mot hans bryst og slikket hans brystvorten, hans hjerte gikk vill og fri. Observerte han henne suge hans smokk og prøvde å kvele ut en forbannelse.

 

‹ Prev