ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 232
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 232

by Gillian Joyner


  Han ønsket å føle hennes avvise manndommen hans, men han kastet inni henne likevel. Hun var redd for den følelsen som var ventet henne. Hun hadde ikke følte en mann inne i henne for en stund nå, nysgjerrighet var kjører henne sprø. "Du kan gjøre dette." Hun overbevist om seg selv. Han glidd hans fingre i hennes vagina å føle hvis hun var vått nok. Hun var dryppende våt. Han begynte å kysse henne på halsen til hennes bryst igjen.

  "Åh, holy shit." Hun gispet når hans tunge fant brystvortene hennes, brystvortene hennes var nå våte, stiv og følsom, og hun følte hans trenger og ønsker i sitt hjerte.

  "Jeg liker de lydene du gjør og hvordan øynene lyser når jeg berører brystet. Måten brystvortene smak og føle stasjoner me crazy" han rørte ved hennes nært, hun knapt kunne puste.

  "Gi meg alle du" han siktet, stemmen hans hese og sexy. Jeg ønsker deg i min munn" Hans munn var en mester med glede gi. Hun hvisket hans navn som hun følte at kroppen hennes convulse i kjeden av kramper. Hun følte seg som en del av livet hennes sluttet, celibacy liv og en ny startet. De både så stjerner selv om de visste at det var umulig å se en fra huset. Hun følte hans puste stopp, dette gjorde henne bold. Hun kan gjøre en mann gå vill.

  "din manndommen føles fint." hvisket hun i en tale hun ikke visste at hun hadde.

  "spre bena bredere," sa han, og dytte henne lårene fra hverandre. Hennes femininity lagt naken for ham å se, hun prøvde å skygge av, men han hadde allerede sett den. Hun følte seg sjenert men fint på samme tid; hun lurte på om hun ville la hun snakker til ham etter dette. Hun følte seg som en ny kvinne klar til å erobre verden.

  "Wow, så tette og små." Han følte at han hadde vunnet et lotteri. Den søte duften av hennes opphisselse gjort adrenalinkick gjennom hans årer. Han skrapet to fingre ned hennes fuktig center og innringet av utsatt åpning, deretter kastes inn i moistness. Hun nådd for ham. Han beveget seg sakte, hun underholdt under ham sensing hans urge. Det førte tårer til hennes øine; følelsen av fingrene gned innsiden hennes var som en varm ledningen mot hennes nerver. Hun ble brukt til hennes fingre inni henne pussy mens hun masturbated men hun trodde aldri at det ville være spennende når en annen mann presset fingrene i henne.

  Hun var visst at han ville gi henne det hun trengte. Dette trodde gav henne frihet til å motta.

  "Åh ja," sa hun mykt.

  Med hver bevegelse han gjorde, var han drar og drar henne nærmere. Hvert skift gav en fantastisk ecstasy som syntes å vokse. "snu deg" sa han. Hendene hans beveget seg nedover hoftene hennes, hun slått og møtte en resepsjon, hun følte seg som en klasse fra sine universitet på hennes. Han tok henne hardt. Hennes hjerte var spennende; hun visste at dette kom til å bli smertefullt. Hans grep var så stramt han gav henne ikke noe alternativ til å kjøre vekk fra hva som kom. Han kastet inni henne i en langsom bevegelse; han aldri ville skade henne eller å gjøre henne ringe for oppmerksomhet. Hun shuddered som deres legemer festet sammen.

  "Åh Gud," hun sutret.

  Han luktet henne når bremsene er våte, lukten av henne juice kjørte ham gal. Han ønsket å nyte hvert øyeblikk. Han påvirket henne mykt og sakte for å unngå å skade henne. Den smerten og nytelsen var intens for henne.

  "Åh ja," hun fant hun undkommer til tross for smerten. Hun var ikke bakomslaget ned. Han drev med kraft og hans pumpe var økende. "Oh fuck," bevegelsene hans ble så hardt og raskt deretter sakte igjen. Forhåndsberegning gjorde ham varm igjen. Han løftet sin hånd til håret hennes og holdt den fra røttene. Smerten ble gradvis gå bort som hans penis massert hennes sweet spot. Hun hylte med glede. Han var vill som et dyr på crack.

  Hun holdt midjen hans fra bak for styrke; hun var å miste sitt sinn med hver kastet og pumping. Han mestret kroppen hennes til hun ble gråt med glede. Hennes opphisselse veltet gjennom som en bølgen. Hun var hans, og hun kunne aldri nekte dette. Hennes skrik gjorde ham til å føle at han var i himmelen. Han følte at rush og han dratt. Hans blod som flyter gjennom ham som en vill brann. Han begravde ansiktet på henne tilbake og oprørt, deretter overga seg den største og lengste utgivelsen av hans liv. Han ble med henne i den syvende himmel. Det tok en stund å få mer styrke.

  "Du er en av en million", han var fortsatt puster ujevnt.

  "Hva gjorde du vil si?"

  "Det er ikke viktig, la oss bare si at vi har det gøy." Hun smilte. Han så på henne med sjokk; alt gikk på godt inntil hun hadde for å ødelegge det. Charlie var en womanizer, men det var noe annet om Clare, hun var ikke som noen damen han hadde utdatert og han følte seg annerledes når han var med henne. Han ventet henne til å reagere på den måten etter å finne ut om ham.

  "Jeg er alvorlig om dette, jeg selv gjorde et løfte å elske deg. Tviler ikke meg."

  "Jeg tviler ikke på at du, jeg vet du vil skuffe meg og jeg er ikke klar for dette. Jeg kom faktisk her å glemme et svik, og jeg har ikke tenkt gjennom det for andre gang, så jeg vil spare tid. Dette var ingenting og vi kan gå tilbake til livene våre som vanlig, og du kan gå tilbake til den blonde kjæresten." Hun så på ham i øynene og smilte. Hun representere dette å være ok men dypt ned hun var trist.

  "Så dette er om Angie, jeg nå får det. Hun er min ex-kjæreste som elsker publisitet og arbeider for TV-stasjon som var å intervjue meg, som er hvorfor hun var der." Hun trakk hun kofferten og forlot ham stå der.

  Charlie senket forslagene og så på døren hans sekretær lukket bak henne. En ape, tenkte han foraktet som døren lukket lukket med en rolig forstyrrende klikk. En prim, rødt hode skremt av henne shadow monkey. Hva i helvete var Fru Hammond tenker når hun leide denne ape for å erstatte henne som sekretær? Han visste at det var bare én måte å finne ut, han skyves tilbake på sin stol og strode fra kontoret hans. Hans nye sekretær, monkey som han allerede kalt hennes, så opp fra sin som han passerte.

  "Hvor skal du sir?", spurte hun i overraskelse.

  "Jeg skal ut."

  "Du fikk akkurat her sir," han ignorerte henne som han entret heis, han hullet på knappen for første etasje. Han ville ikke forstå hvorfor Clare ikke hadde kalt ham. Kanskje hun ikke var til ham, tenkte han. Alle kvinner kalt ham etter den første dato og han var dumme nok til å ikke spørre om hennes nummer, i stedet lot han sin som han alltid gjør. Hun ble spilt av vanskelig å få og det ble kjørt ham gal. For to uker nå, har han vært ignorerer samtaler fra hans ex kjæresten som er vedvarende. Han ville ha Clare så dårlig, han kunne ikke få henne ut av hodet hans. Dette var ikke ham, han var klar for å kjempe for henne, men det ville være meningsløst hvis hun ikke føler det på samme måte om ham. Han så opp, så han regnet gulvene som heis flyttet.

  Tyve minutter senere, han ble stående ved døren til sitt tidligere sekretær hus . Han ventet når for henne å svare på hans knock. Hun åpnet døren og han børstet forbi henne. "Hvem er som monkey?", spurte han.

  "Monkey?", hun svarte i forvirring mens hun lukket døren bak ham. "Du mener den nye ansatte jeg fikk du?", fortsatte hun. Han trukket ut en stol og satte seg ned. "Ja, hun er den ene jeg snakker om. Hva er avtalen?", hun satt ved siden av ham.

  "Jeg ser at du to har møtt,", sa hun, ser ganske bra.

  "Ja, og hun er en ape, hva var du tenking? Hun får aldri arbeidet ut."

  "Men hun er perfekt," Hun insisterte så hvis overrasket av sin vurdering. "Hun er svært organisert, ekstremt intelligent og lojale til en feil. Jeg vet du ønsker en kvinne ved din side, og det er derfor jeg leide en ung og vakker kvinne for deg. Det bryte opp virkelig treffer deg hardt og du kan ha det morsomt som du gjorde før. Hun er enkel og klar til å arbeide odd timer din plankravene."

  "Hun er en ape," sa han disagreeably. "Hun vil aldri stå opp til trykket på denne jobben."

  "Du vil si at hun aldri vil tåle din høykvalitetskorker og raserianfallene." Hans celle telefonen ringte, det var hans sekretær. Han ønsket å ignorere den, men ser på fru Hammond's øyne redd ham.

  "Hei sir, noen ringte å snakket til du sir,"

  "Jeg er i et møte, og kan ikke snakke med noen akkurat nå," svarte han og før han kunne henge opp hun blurted. "Det
går glipp av Clare Wilkins, hun sa du møter henne på "El Paraiso' restaurant. Skal jeg si til henne du er…. Han hengt opp før hun kunne snakke ferdig. Han stod opp og venstre huset bulder.

  "Se deg snart, nå kan jeg se at denne monkey har begynt å bli effektiv." sa han da han åpnet døren.

  ****

  Ved første øyekast, kvinnen dukket opp så sexy og guddommelig. Fargen i hennes kinn, lyset bein struktur og måten hun flyttet led til den konklusjon at hun var frekk.

  "Har et sete, Frøken Clare. Jeg setter pris på kalle." Han trukket ut en stol for henne å sitte. Hun nikket og satte seg ned. Hun var kledd i en kjole som viste henne magert bena. En enkelt strand av pearl omga hennes hals. Håret hennes var bundet i en ryddig hamburgerbrød, avslører hennes lange sexy nakke. "Du ser vakre.", sa Charlie.

  "Takk." Hun la merke til var han med på hennes over vin glass, hans hånd holdt glass med stett fotografering opp mellom fingrene. "Jeg vil ha et glass rødvin." Hun fortalte servitøren.

  "Dette hotellet er nydelig. Jeg liker det." Han sa

  "Jeg visste du vil elske det. Det meksikanske."

  Hun trakk på skulderen slik at den tynne stropper av hennes svart kjole falle av skulderen. Hun løftet bena under bordet, pusse mot sin indre lårene. Øynene hans hoppet i overraskelse, men han holdt hans roen, unntatt for en fremstående flimring av et smil over leppene hans. Hun slikket hjørnet av hennes munn, noe som gjorde ham kåte. Hun ønsket å utføre sin plan nå kjøre ham sprø og deretter dumping ham. Hun var lei av menn som utnytter kvinner, hun visste at sjansene for at hennes plan arbeider ut var slank, men hun hadde til å prøve den ut, og hun har også savnet ham mye.

  "Vår mat er ikke grunn for en stund nå, jeg trenger å friske opp." Hun stod opp og dro til toalettene. Han var seks fot bak henne; hun kan fremdeles føle hans øyne stirrer på henne asen. Hun dyttet døren åpen og startet å gjøre henne sminkespeil. Han vandret i fra bak og tok brystvortene hennes forsiktig. Hun spant rundt og kysset ham forsiktig i munnen.

  "Vi kan ikke gjøre dette, noen kan se oss." Hun sa

  "Det er den beste delen, oss bli fanget." Hun var spontan, dette var ikke en av hennes ferdigheter, men når hun ble med ham, noe vilt alltid antennes inne i henne. Hun var ikke redd for noe i verden. I dette øyeblikket, hun glemte henne plan og hun ville bare å nyte øyeblikket.

  Hennes øine åpnet, bare et slit, men hun kunne se den mørke delen av irisene. "Kyss meg igjen, Charlie. Jeg liker det når du kysser meg……………og gjøre andre ting." Hun var en pro. Hennes berører var en kvinne som hadde gleden av mange menn og visste hvordan du gjør det. Kunnskapen spente ham mer enn hennes binding ham og bringer ham til klimaks.

  "Er du sikker." Han spurte, ikke sikker på om han kunne stoppe selv om hun sa nei.

  "Det er alltid trygt med meg." Hun hvisket mot hans leber og kysset ham igjen, og hennes tunge å mate med hans i gitt leksehjelp til entusiasme. Hun kunne føle den rike ambrosia av hans munn. Han gjorde et brutalt lyd, lav i hans hals som sendte grøss gjennom hele kroppen hennes. Han trakk henne framover, drar hendene rundt hoftene hennes og løftet henne på toppen av telleren ved siden av vasken. Hun oppknappede hans skjorte og yanked hans belte, buksepresse og i en vill og rovdyret måte. Han brettet den kle opp til henne rundt midjen.

  Glancing ned, hennes øyne gikk bredt og fornøyd. Hennes varme hender tok tak i kinnene av sitt asen og presset ham mot henne, "gi det til meg så hardt." Hun sutret. Han ønsket å tenne henne med alt han visste om å elske; det var hvordan å forsøke en kvinne å ønske.

  "Vil du ha meg? Clare"

  "Ja, ja, jeg ønsker du." sa hun svakt.

  Han kjørte inni henne med ett swift kastet. Hun ropte ut forsiktig. "Ja, ja, ja." Han thrusted mot henne igjen mens du fortsatt holder henne hoftene med harde hender. Nok en gang sin munn kom ned hverandre, kvaliteten på deres kyss som ute av kontroll som kroppen overspenningsvern sammen. Zings gleden av utstrålt fra kroppen. Han ikke føyde seg inn og shuddered, en primal stønne å rive fra deres strupe og blomstring fra deres munn. Kroppen hans gikk stiv og avslappet.

  "Wow." sa hun i en sikret stemme.

  "Herregud! Noen kommer. Skjul!" Hun hoppet ned og trakk ned kjolen hennes. Hun representere dette å gjøre håret hennes. Hun åpnet døren og pep utenfor.

  "Jeg vil gå ut først. Hun hvisket. Hun satt i stolen og ventet på ham som ingenting hadde skjedd. Hun var sikker på at dette spillet vil bare skade henne, men hun ønsket å fare. Charlie ankom tabellen smilende, han stirret på hennes øyne.

  Så hvorfor gjorde du ringe meg etter en veldig lang tid?" spurte han merkelig nok.

  "Jeg ønsker ikke å bry en travel mann som deg." Hun så nervøs og folk å stirre på henne.

  "Jeg liker at du ringte. Jeg er beæret, og har en overraskelse for deg." Han la sin hånd på hennes og presset den godt.

  "Hva er det overraskende?" hun smilte.

  "Jeg har allerede booket billett for oss. Vi drar til Mexico for en ferie. Jeg vil ikke ta NEI for et svar, det er allerede gjort."

  "Ja, jeg vil gå med deg under én betingelse," hun nippes sin vin.

  "alt for deg,"

  "Vi ikke gjør det vi bare gjorde på offentlige steder igjen."

  "Jeg kan ikke holde mine hender på deg, er det min feil at du villmannskjøring?" Han smilte. Hun kunne ikke tro hun hadde flyttet på en enkel måte. Hun var ikke klar til dato for ham, men hun var sikker på at hun ønsket å ha det moro og være rundt ham hele tiden. Hun så seg rundt på restaurant og innså at alle var å se på dem.

  Hun visste at de forvekslet henne med alle damene Charlie datert eller kanskje de lurte på hvorfor en styrtrik vil gå til en midtre klasse restaurant. Hun bestilte for kontroller og betalt. Det var uvanlig å Charlie; alle damene han møtte alltid ønsket ham å betale selv arbeider klasse kvinner. Dette gjorde ham som henne mer, han var sikker på at hun ikke var interessert i hans penger. Han holdt sin hånd som de gikk ut.

  Parkert i hans sølv Mercedes-Benz C-klasse, Tom og Shanice våket de to elsker fugler tromp nedover gaten. Skumringen hadde falt, og det var et tydelig chill i luften. Tom lurte på hvor de skulle, men deretter besluttet at han ikke engang bryr seg. Han så dem gjøre noen dumme ser danse trinn og deretter han så ut som om de var å synge. Han følte at han var sportsagent; han ønsket å vite hvem den sportsagent var. Han var begynner å bli overbevist om at han var feil og Clare hadde flyttet på. Clare's venn fortalte ham at Clare hadde flyttet på og skulle gifte seg. Han lo og til at når de møttes på kaffebar.

  Han var ute etter Clare å gi ham tilbake sin forlovelsesring, tilsynelatende han ville foreslå å Shanice å gjøre Clare sjalu, men han var for sent. Ut fra ting, Clare så lykkeligere med mannen som ble holder sin hånd mens de synger.

  Han rullet ned vinduet for å lytte. Syngende flyte gjennom vinduet, snart etter, "Wow, som er så søte." Shanice sa i glede.

  "Se på de dårer." sa han.

  "Tror du at han er Clare's sportsagent?" spurte Shanice.

  "Babe, jeg fortalte deg, det er ingen sportsagent." Han stanset, "men hvis denne dude er Clare's sportsagent, det vil bli det største vits i verden. Denne fyren er en styrtrik og det finnes ingen måte de var dateres. Kanskje hun trenger ham til å gjøre henne en tjeneste. Fyren så godt bygget og Tom overbevist om sig selv at Clare's venn løy, men han følte at han hadde tapt kampen.

  Shanice og Tom voktet som de to elsker fugler gjorde deres uforberedte konsert. "Hva i helvete er disse idiot er dette gjort?"

  "Det ser ut som om de har det gøy," sa Shanice, fortsatt ser tvers over gaten.

  Tom ipphold "Høyre".

  Kjører bilen sin til neste hjørne, Tom trukket i nærheten til å dempe og sett bilen i park. Da han åpnet døren, hørte han Shanice spørre, "Hvor er du hen?"

  Glancing tilbake på henne han sa, "Bare si hei til en gammel venn."

  Som han glidd fra bil han hørte Shanice mumler noe før han hørte henne døren åpen og hun gikk ut av bilen så godt.

  "Fin ytelse." Han sa, hans hansker klappet og lyden virket
å ekko rundt dem.

  "Hva i helvete gjør du ønsker Tom?" Clare sa, gå rundt i gruppen og i front av Charlie protectively.

  "Jeg ville bare si hei til min gamle venn. Hvordan du blitt Clare?"

  Hun gav ingen respons.

  Tom gliste bredt tømmer lommene. "Hei Tom." Clare sneered i at måten som gjorde Tom tenk på en sinte pit bull. "Småkoke der nede, Cujo. Dette er bare et lite det hilsen."

  Tom merket at Clare plutselig så tensed. Mest sannsynlig er hun redd for en altercation som oppstår mellom, meg og hennes sportsagent, han tenkte på en arrogant måte. Hun antakelig ikke vil se meg sparke henne fiancés' asen. Tom tenkte

  Charlie sklei hans hånd i hennes. Han hvisket noe til henne at Tom kunne ikke forstå.

  Clare så opp på ham med et blikk på mediene og Hva i helvete? Kjærlighet?

  "Ah, så dette er idiot som jeg ble fortalt om?" Charlie sa da han vendte tilbake til tom. Clare bare nikket fra der hun stod til hans venstre. Han flyttet litt, posisjonering selv marginalt foran Clare. "Ah," Charlie sa i hva blåste til Tom som et overdrevet fransk aksent. "Jeg fortalte min babe, som da jeg møtte deg, jeg vil riste hånden din. Du ser, hvis det ikke var for deg å jukse på henne med noen bimbos som bare Gud vet fra der, jeg ville ikke ha møtt min babe. Ikke?"

  Tony vekker mishag, ute fra Clare, til mannen ved siden av henne. Øynene slår tilbake på den mannlige, Tony har kastet ned på deres fortsatt ble med hendene foran øynene hans slo tilbake på Clare. "Du må være fucking tuller!"

  Clare tensed, ikke ser frem til altercation mellom hennes falske sportsagent og tom. Tom var stort sett alle munn. Han var alltid snakker av på noen, selv når de var barn.

  Men, Charlie var en blant annet. Og det ville ikke ta mye for Tom til å si noe til å gjøre henne falske sportsagent vil beat Tom til en fruktkjøtt. Og Clare ikke vil se henne falske sportsagent få problemer over rykk.

  Hun gikk nærmere Charlie, glir hånden inn i hennes, møte hennes øine han snakket lavt. Charlie innså at hun snakker lavt gjorde sin samtale lyd intime, men det var fortsatt høye nok for Tom for å høre.

 

‹ Prev