ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance)

Home > Other > ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) > Page 233
ROMANCE: BAD BOY ROMANCE: Bad Boy Brother (Stepbrother Interracial College Romance) (Contemporary Stepsister Taboo Romance) Page 233

by Gillian Joyner


  "Jeg vil ha oss til å komme ut av her og gjøre kjærlighet." Med sin tilbake til dem, ingen så når Charlie gav Clare et lite blunk og smilte

  Hun så opp på ham, øynene som stor som en strutser lurer, "Eh?" i stedet for å si noe hun bare nikket. Hun likte å se på Tom's face og betraktet det de hevn hun trengte.

  ****

  Clare ikke vanligvis hater mandager. Hun visste at en masse mennesker som gjorde, men ikke henne. Faktisk, hun elsket mandager. Hun så det som gjør over en dag. Hvis hun hadde et problem som hun kunne ikke løse på jobb forrige uke, eller hun hadde et svært elendig lørdag når ingenting virket bare å gå rett, uansett hva hun gjorde, hadde hun alltid mandag. Hun var ivrig etter å dra til Mexico med Charlie.

  Det første som tipset henne av at hennes mandag skulle være på bakre enden av "Hva-det-helvete', var det regn.

  Nei, ikke bare regn, hun våknet opp til det hørtes ut som en monsunen finner sted utenfor. Hun alltid så fornøyde når du våkner opp på mandager, men i dag var hun ikke klar til å ta i hva som foregikk. Hun mishandlet og slått med vrede, alle hennes forberedelser for mandag gikk til avfall. Hun hadde gjort sitt hår og gikk til slitasje hennes heldige kjole for Charlie.

  Clare's hjerte falt. "Nei." Hun oprørt, trekke puta over hodet hennes. Hun kunne ikke sove; hun ble brukt til å våkne tidlig på mandager. Hun visste at noe som dette kunne skje, problemet var, hun var ikke forberedt på det.

  På lørdag morgen, lyse og tidlig, Clare hadde steget på 6am. Før du forlater huset, hun hadde sjekket, og deretter sjekket den fem-dagers prognose, for å være sikker på at hun ville få et par gode dager ut av hennes nye hairdo, før det gikk sør. Hun vil gjerne venstre huset før 7:30, så hun ville bli en av de første klienter i linjen, og hummed hennes vei til frisøren for å få en ny frisyre som hun hadde sett avbildet i et magasin og begjærlighet etter for flere uker. Hun alltid ønsket å se bra ut hver mandag fordi det var hennes favoritt dag og hun var møtet Charlie i hans hus. Hun var klar til å rocke på uke med sin nye frisyre.

  Clare vil ofte si at hun hadde en slags hår som hvis hun så ut vinduet under en regntung dag, har kastet på et bilde av, eller selv tenkte om regn, hennes krøller vil gå kraftløs. Hun kunne ikke tro alt kom til å bli ødelagt på grunn av den fordømte regn.

  Værmeldingen hadde kalt for solskinn og blå himmel, ikke tre eller fem, men sju dager på rad, så hun ville gjerne gått til frisør. Hun hadde ønsket denne frisyren så sårt, og det er grunnen til at hun gikk til frisør. Været så kult til mandag.

  "Hva en total avfall." sa hun til seg selv som hun krøllet opp i sengen. Hun aldri hadde forventet dette og hun bestemte seg for aldri å stole på været kanaler. Noen ganger er de alle feil.

  Nå er det regnet så hardt at hvis du blir bedt om det, hun ville sverge til noen at hun hadde sett en sjømann i en båt flyter forbi henne foran gården. Og det var da hun hadde en gut-pregede følelsen av at noe skulle skje i grus ikke hennes dag, men hennes hele uken. Dette gjorde henne sint; hun ønsket hele uken for å bli gode minst fungere godt med sitt nye utseende. Hun hadde ikke vil synes om det, hun ønsket å late som at alt var tenkt å fine hele uken.

  Clare var spent på tur til Mexico med Charlie. De har vært planlegging for denne turen for en stund og hun kunne ikke tro det var bare en uke unna. Hun skyndte seg gjennom sin dør. Hun ønsket å vise ham alle undertøy hun kjøpte for ferie. Lystne til å hvile og å kalle ham, hun bestemte seg for å overraske ham. Døren var ikke låst, sitt hus var stort inne men hver plass var opptatt. Luften stinket av røkelse, huset ble dempet og det var en slags lyd som kommer fra sitt soverom. Hun begynte å smile.

  Han var hjemme. Charlie var ikke lett tilgjengelig; hun hengte henne jakken på kroken. Hun la ned sin pung og plassert henne nøklene i crystal bolle, som var på den antikke bordet. Hun luktet hans Köln. Hun gikk sakte til soverommet sitt. Døren var litt åpen, noe som gjorde henne stoppe på hennes spor, noe som fanget hennes oppmerksomhet.

  Hun pep gjennom åpningen og så Charlie på telefonen. Han snakket med noen på høyttaleren. Hun kunne høre en kvinne stemme. Han var bekjente sin kjærlighet til henne. Han gjorde mesteparten av den som snakker. Hun lyttet nøye til deres samtale og samtale i; han var overrasket over å se henne. Han endret sin tone og representere dette å snakke med en kollega, selv kvinnen hengte opp sekunder tidligere. Hun ventet på ham til slutt den late samtale.

  "Hvorfor er du her uten å fortelle meg at du kom?" spurte han

  "Hvem var du snakker til?" spurte hun frem.

  Du kan ikke svare på et spørsmål med et annet spørsmål, men jeg kommer til å svare deg. Det var en kollega fra jobben, han ville ha oss til å ha et møte med neste uke, men jeg fortalte ham at jeg hadde andre forpliktelser som turen vår." Han flyttes nærmere henne.

  "ham?" spurte hun

  "Hvorfor er du ber at, det synes du ikke stoler på meg?" Han sa defensivt.

  "Jeg hørte hele samtalen, ikke ta meg for en dåre. Jeg vet at du snakket med noen bimbo."

  "Du er feiltolket." Han prøvde å holde henne ved midjen, men hun flyttet bort.

  "Du lyver, sønn av bitch" hun skrek.

  "honning, det er ikke hva du tror." Han hevnet.

  "Jeg hørte alt, som er at fucking skjøge?"

  "Du hørte det feil; jeg var ikke å snakke med en kvinne."

  "Jeg gav deg all min kjærlighet og dette er hvordan du gjengjelde mig? Du lå 5! Når gjorde du begynner å se skjøge?"

  "Hun betyr ikke noe for meg." Han forsvarte sig.

  "Hvordan kan jeg mener du når du sier et minutt siden at jeg ble forvekslet, og du snakket med din kollega? Nå er du skriver at hun var på linjen, så hva er det Charlie? Var jeg hørte stemmer eller var hun en kollega eller til slutt du har husket skjøgen jeg snakker om som var på fucking telefonen. Du holde endre historier. Hun tok en pust dypt og godt lukket øynene for et minutt mens hendene hennes børstet håret hennes. "Du er ikke en god løgner." sa hun mykt. "Du bekjenner din kjærlighet til noen tilfeldig jente og sier at det er ingenting?" hun slengt ham i ansiktet og gikk ut av rommet.

  Han fulgte etter henne og holdt henne på armen.

  "Jeg elsker deg." Han bekjente.

  "Ja, og en annen ting, du kan avbryte turen." Hun plukket henne jakken og nøkler. Han buede sitt ansikt. Han følte seg som døende, han hadde planlagt denne turen for en lang tid nå, og ikke forventer at dette skal skje. Han så på telefonen. Han visste hun ville aldri endre sitt sinn. Det var den vanskeligste avgjørelsen han hadde å gjøre, men han hadde for å avbryte den. Han ringte nummeret for Byrået og det ble plukket på tredje ring.

  "Fairmont reisebyrå, hvordan kan jeg hjelpe deg?" Madison sa i et søtt lite stemme.

  "Jeg er Charlie, Jeg booket en tur til Mexico." Han var lav og ned.

  "Ikke vær bekymret, sir, alle arrangementene er i orden og alt er på plass."

  "Jeg ønsker å avbryte turen." Det ble stille fra den andre enden av linjen.

  "Hva mener du avbryt?"

  "Du hørte meg rett, kan du avbryte turen." Han ønsket å høre henne snakke. Det var noe om hennes stemme som fengslet ham. Hun hadde en av de beste stemmene.

  "Sir, jeg beklager at du ønsker å avbryte turen, men er det en måte du kan vurdere denne beslutningen? Hun insisterte. Hun var god til å overtale hennes klienter over telefonen. Charlie alltid elsket å spille spill med kvinner. Han hadde arbeidet med dette byrået for fem år og har aldri møtt den ansikt bak den vakre stemme. Han ønsket å se om dette kan være mulig.

  "Vennligst avbryte turen." Han insisterte.

  "La meg holde/åpne i tilfelle du ombestemmer deg." Madison sa. Charlie hengt opp. Han var opprørt med sig for underholdende kvinner. Han var ikke den typen menneske som vil tigge for en kvinne, men han følte som trygler for Clare er kjærlighet. Var det fordi hun reddet livet mitt? Spurte han seg selv. Han plukket sine nøkler og jakke og venstre.

  ****

  Clare gjorde henne veien til restauranten. Trisha om satt i et hjørne og hun la merke til henne lett på grunn
av måten hun var kledd. Hun var så sliten og trengte denne resten. Hun så ut som et bikkjeslagsmål, hun så på henne med et smil om munnen. Clare's telefonen ringte og hun stoppet for å motta før sitte ned. Det var hennes kollega fra arbeidet.

  "Så hva som skjedde?" spurte hun mens hun satt ned. Hun nettopp hadde mottatt en samtale fra hennes kollega på jobb og måtte stå opp for å svare på det.

  "Åh, hun ville bare en oppdatering på noen filer som jeg måtte sende," sa hun.

  "Herregud, ikke om din kollega idiot, om ham," Hun ba. Hun hadde blitt tyggegummien sine negler mens Clare var borte. En vane hun hadde prøvd å bli kvitt en million ganger, men hun kunne ikke. Trisha om White var en fantastisk kvinne, hennes beste venn for nesten et tiår. De hadde vokst opp sammen i samme området, med de samme vennene. De gikk til samme high school, college og selv-universitetet. På rundt 5'6 hun var en glamorøs rød hode, som kunne sette gutta i kne, rett ved en rist av sitt asen eller riste av sine bryster. Rund munter gravhauger som gjorde tenåringsgutter fra 13 til menn på femti sikle ved synet av henne. Beryktet for dressing i ettersittende klær, Trisha om White var fem og tretti, mor til to og en divorcee, hennes ex-mann hadde lurt på henne med hennes søster og hun hadde sparket dem begge ut, naken, etter å ha tatt noen bilder. For øyeblikket er hun var kjempe for fengslet av hennes barn og vinne nesten mer enn halvparten av hva hennes mann trodde hun ville få.

  Hun var en sterk sinn, samles kvinne, eldre enn Clare og kanskje den smarteste kvinnen hun hadde kommet rundt i hennes liv. Hun visste at hennes vei rundt menn og hun eide en vellykket bedrift som besto av innvendig utforming. Bortsett fra å tjene sine egne penger, hun var nå eier av et par estates, takket være hennes juks mann.

  Hun hadde to sønner, John og Smith, både søte, begge utrolig smart og begge tvillinger. De var ti år gamle, og de var på sin mors side, mye til deres fedre misliker.

  "Jeg forberedt meg til å gå og møte ham og jeg fant ham på telefonen med en av hans kaster." Clare prøvde å skjule tårene fra øynene.

  "Hva?"

  "Jeg er ikke daterer ham eller å se ham igjen. Jeg antar jeg ikke har flaks med menn."

  "Hvorfor ikke du slo ham til hans spill?"

  "Hva mener du?" spurte Clare merkelig.

  "Gjøre ham falle i kjærlighet med du og deretter kaste ham til veikanten." Trisha om smilte.

  "Jeg kan ikke gjøre det, han datoer vakre kvinner og jeg var dumt å tro at han noensinne vil falle for meg."

  "Prøv og gjøre ting forskjellig, finn ut hva disse modellene trenger og gjøre det motsatte. Introdusere ham til en ny verden at han ikke brukes til." Hun realisert Trisha om hadde et poeng, men det var risikabelt. Det var den perfekte hevn, men farlig. Hun var klar til å ta den risikoen.

  "Uh huh, så hva skal vi spise?" Trisha om spørsmål som hun prøvde over menyen. Det er noe du bør vite om henne. Uansett hvor mye hun spiser, hva hun spiser, hun ikke la på en ekstra pund. Dette har vært tilfelle med henne for nesten alle hennes liv og jeg hater henne for det.

  "Jeg kommer til å bestille noen kjøtt, Clare sa.

  "Jeg kommer til å bestille noen karbohydrater," hun varslet henne smugly.

  "Jeg hater kroppen din," sa Clare mangt.

  "Åh, honning, hvis du var en fyr, du vil rive meg fra hverandre," sa hun en arrogant måte.

  "Du arrogante bitch", Clare sa le.

  "Jeg er sikker på i alt dette," sa hun bare og deretter ta hennes fingre.

  Clare nesten falt av stolen hennes latter. De bestilte lunsj og raskt det ferdig, siden de begge hadde hoppet over frokosten.

  "Jeg tenkte at vi skulle dra på shopping," hun varslet henne som de gjorde sin vei ut av restauranten.

  "Vel, du er smart, fordi jeg ikke har vært ute på shopping i over to måneder," hun virket oppbrukt.

  "Vel, hva er galt?" Clare bedt om å stoppe for å kaste et stykke vev i lommen.

  De klatret rulletrapp til andre etasje av kjøpesenteret de var i. Clare måtte kjøpe et par kjoler og dresser, Trisha om vil trolig kjøpe undertøy eller klær for hennes barn. De var som vokser opp og rask. De smilte da de forlot restauranten.

  Slutten

  Join the $100 Amazon Gift Card Giveaway

  Every month, Pen and Paper Publishing has a customer appreciation giveaway of a $100 AMAZON gift card!

  Sign up to be eligible HERE!

  Sign up HERE if you want to receive the hottest new romance ebooks on Kindle delivered FREE directly to your inbox every week!

  About the Author

  Intoxicated by the small town culture of a tiny northwestern village of L'Escala, Spain, Joyner grew up in a place of passion. As wild life supporter, and active yoga instructor, Joyner has no doubt developed an affinity to a wild imagination. The cocktail of a childhood obsession for writing, a fiery passion for romance, and an endless infatuation for the tantalizing no-nos of society, propels Joyner to explore romantic adventures with a flare.

  "Tantalize your mind"

  -Joyner

 

 

 


‹ Prev