Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 8
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 8

by Josh Law


  "Bra for å dekke mystisk hær som bidro til å redde Durango fra Mad Science Apocalypse. " Marilyn rystet Whitehorse's hånd.

  Cipriano trappet opp ved siden av hennes tegning protectively i nærheten. Chief Riggs kom nærmere så vel, en panne hevet. Han var klar for det som kom.

  "Så, hva er vi opp mot her?" Cipriano's face ble slynget i sigar røyk som en glorie til hans illevarslende strøm. Whitehorse har kastet ham over det uvisse og så til Nicky.

  "Jeg antar du valgt å ikke fortelle dem hva jeg confided i deg et øyeblikk siden?" Han slukte. Dette vil være tunge nyheter.

  "Det delikate temaet er bestemt til seriøst rock min brors grunnloven. Ikke at han ikke er mann nok! Han bare skjer til har alvorlige historie med situasjonen. Du husker, Mr. Whitehorse." Nick svelges og så på Alex's øyne som hadde gått bredt. Hans leber hadde blitt blå rundt felgene. Han gjettet uten å måtte høre det. Ideen hadde hjemsøkt hans drømmer midt i alle de andre tingene som han hadde gått gjennom. Han ville ikke være raske til å glemme den kvelden han hadde vært hektet til døde, frosne hjerter av hans slaktet ned elder brothers.

  "Det er raske, er det ikke?" Alex chambered den rifle var han holder ubevisst, hele hans legeme redsel nå. Nick så på ham i overraske. Han var rask på fettprosent.

  "De brukes som fordømte serum på legen og førte ham tilbake fra de døde, og han er tilbake for å pine oss enda en gang." Alex's knær slått til myk tjene under ham. Nick fanget ham rundt midjen og trakk ham til sitt bryst.

  "Det er ok. Du er ok. Han må gå gjennom meg først, mann." Nick la i sin brors hår prøver å fange sin egen pust. Tanken på vendt som maniac igjen ...

  Marilyn's nese startet lufting. Rage var ripping hennes sjel til en tusen forskjellige stykker, åpner en ny dimensjon ut av hver glasskår, utdype hennes løse. Hun gikk bort til guttene og tok Alex's face i hennes hender.

  "Denne gangen, vi vil være de å få ham ned." Hun sammenknyttede hennes imponerende, tvinger ham til å se stødig inn i hennes øyne. Han nikket og tok sin ånde. Nick trukket ham opp. Han var sterk på sin egen hæler igjen, men fortsatt støttet sig på sin brors skuldrene litt usikker.

  "Så, dette er et opprør/ rekognosering/ redningsoppdrag, Whitehorse?" Marilyn dreies rundt.

  "Vel, ja, ma'am, du har sett det bedre enn jeg kunne ha. Den andre Wakers er åpenbart vår høyeste prioritet. Men mye av de tingene Doc arbeider på, er på sitt aller første trinn og så har han ikke gjort mye ekstra partier ennå. Hvis vi gjøre av med det nå, vil vi sette vår fiende tilbake av måneder. Tenk på dette som en indisk raid, mine damer og herrer." Han rev en pistol fra hans belte med et spill smil.

  Cipriano nikket til gjengen hans å danne beskyttende barrierer rundt Prescott barn og kvinner. De flyttet inn som ett, som en ustoppelig vegg av brennende ild på festningen. Whitehorse ledet veien, Nick og Alex guarding enten side av ham, venter for Swift's livvakter til å slå kloa i fra tre-linje på et gitt tidspunkt.

  De pakket gjennom trærne på en godt slitt bane. Det Wakers som hadde klart å unnslippe flyttes til utsiden av denne menneskelige vegg, coursing rundt det som elektrisitet, flytte bort hindringer, gjør en måte for pust av slipper å skjære gjennom dette forlatt stedet. Døren til frihet hadde åpnet. Det var på vei ut av marerittet, denne annen død som hadde gjort sin evige søvn virker som et gitt ønsker bare den flotte dreamers kan lag. De fryktløse lederen og inspirasjon hadde returnert. Lasarus gav dem håp. Håper var langt mot og dyrebare enn perler i denne brave new World av manisk vitenskap.

  De var halvveis opp baksiden av hill, forvirret av fraværet av overfallsmenn. Det måtte være at snikskyttere var oppstilt i laboratoriet/ brakker' mange windows klar til å plukke dem ut som ender på en dam.

  "Det er morsomt. Du kan i tillegg ha gaven pakket dem. Hei, gutter. Husk din kjære gamle ganger tåteflaske når, ikke du?" De stanset døde i låtene sine. Alle våpen opplært til én stemme. Bare én. Han ville komme frem alene vet at bare hans tilstedeværelse vil være nok av en utfordring for sjuskete squadron.

  "Jeg skjøt du i baksiden av skull! Du var død!" Chief Riggs spyttet på bakken, øynene så bred som en ugle.

  "Ja, det er riktig. Minn meg på å gi deg helvete for det senere, offiser. Deretter, jeg antar at døden er som vanlig kald disse dager med hva jeg har laget, og du har større ting å bekymre seg om." legen lo.

  Han trakk et gigantisk fjernkontroll fra hans lab coat. Marilyn stiplet framover, skrikende hennes sønns navn. Han hadde bare for å være i front. Hvorfor gjorde han alltid å være den ledende ,asasel? Hun stiplet brutalt mot et gjerde som feide rundt hele øya.

  Lucien Swift kasteball fjernkontrollen til sand og knust den med foten. Det vil ikke være noen tvang ham til å åpne porten igjen.

  Nick spunnet rundt som hans mor ropte ut i bitterhet over hennes sjel. Det hadde vært vanskelig nok å se på hennes sønn blindt ofre sig for bra til andre dette hele tiden. Nå omstendigheter alene truet med å skille dem, etter alle de hadde overlevd.

  "mamma! Cipriano! Meg og Alex har fått denne Joker! Du har ikke mye tid, men hvis du tar båten rundt hill er grunnere på den andre siden. Jeg kan se at fra her. Death Angel og guttene hans kan plukke av såkalte cybersquatters fra helikopterdekk. Den Wakers er hardy, og de kan hoppe ned til deg. Du vil fremdeles ha denne i pose!" Nick's voice sprekker. Han ble livredd.

  "Nicky? Ingen! Vi forlater her sammen!" Marilyn's hender rystet som hun trukket henne pistol ut. Hun ønsket at hun kunne vri kroppen hennes å røyke og flyte inn Nick's sinn som en genie tilbaketrekkende til flasken. Hun ønsket at hun kunne beskytte ham fra uansett umulig valg han var tvunget til å gjøre igjen.

  "sangen forblir det samme, er jeg redd. Jeg antar at det alltid vil inntil noen tar en hammer til jukebox, høyre?" Nick lo og senket gun. Motvillig, Alex fulgte hans eksempel.

  "Ah, helvete. Hvorfor må du alltid angi det åpenbare, mann? Du er høyre. Det kan ikke være noe mer scapegoats på vår se. Unntatt for oss. Jeg antar at det er vår lodd i livet, eller mangelen på det. Jeg antar at hvis noen må betale prisen for forskning vi har dyp nok vener for å få jobben gjort." Alex på skuldrene, knær redsel en siste gang før han fikk dem under kontroll.

  "Søren du, gutter! Jeg antar at det betyr at du har sett gjennom den hemmelige våpen jeg hadde plottet til våren på din patetiske flokk rebeller." Swift var ondskapsfulle, hopper med forventning for hans psykotiske vis og fortell til å starte i full med fanget publikum.

  "Boys? Uansett hva han prøver å snakke deg inn, bare ikke!" Renee tok Dr. clarks arm, enkelte hadde hun trenger en lege før dette var over.

  "Det er ok, Renee. Hjelpe Whitehorse klare øya." Nick gliste bredt i Swift før Marilyn kom og fått tak ham gjennom den smale metal barer, riste ham til hans tenner klikket.

  "Hva i helvete er du tenker, dumme kid?! Vi lar her sammen eller ikke i det hele tatt!" Hun var hektisk. Han kunne ikke tro at dette på en måte som betydde at de vil alle være ok, kunne han? Han måtte bare ta den high road for å unngå risikoen for tap.

  "Marilyn…gutten er høyre. Det er virkelig ikke tid til å argumentere. Hvert sekund teller og vi trenger disse såkalte Wakers i våre rekker hvis vi selv stå en ekstern sjansen til å avta dronningen ned." Cipriano forsiktig trukket Marilyn av hennes sønn og samlet henne til sitt bryst. Hun var fortsatt vender Nick, forferdet over. Gutten svelges, stygg rolle.

  "Ærlig til Gud, mamma, jeg vil leve. Jeg har ønsket å leve helt siden jeg så en bil veering for meg på siden av Main Street i Durango og visste at jeg kom til å dø noen spørsmål på 17-år-gamle. Jeg hadde ingen anelse om at det ville alt gå til helvete etter at. Det var ikke slik at jeg kunne gjette hele familien min vil bli sett i konstant fare og bli møtt med stående mot slutten av verden på grunn av min genetikk. De er mine genetikk, men, og dette er mitt ansvar som en mann. Du ser, det er det som er problemet med å være så sterkt mindretall. Du har for å vite når du skal holde kortene og vet når å sette dem på bordet. Latterlig satsingene er navnet på spillet når det kommer til gamble for å overleve
. Det er mitt døde legeme som startet det hele, og så er det store sjanser for at det er min døde kropp som fullfører jobben." Nick knust hans leppen chasing gladiator følelser ut av hans måte å holde fra roper som hun var å bryte ned. Prøver å fortelle din mor som du har til å dø for henne er neste å umulig å gjøre.

  "For gambling bit, han er en smart ett, din sønn, Marilyn. Se, jeg har fått aktuator for samme gift som bare gjorde my fair lady's gutter i tilbake det på vannet. Jeg kunne ha tatt mer omfattende tiltak for å stoppe Whitehorse fra bryter løs med de han klarte å dra sammen, men jeg visste det ville være en demonstrasjon av min rart medikament til slutt så jeg la ham ha det. Nå er det varmt knapper i min hånd og jeg ikke kaster bort motgiften på folk jeg ikke liker." Swift smilte. Marilyn thrashed og Cipriano holdt henne tilbake. Hun skar tenner henne tenner, spytt og skrikende.

  "Du SNUFS! En av disse dagene kommer du til å råtne i Helvete du holder på å grave for barna mine!"

  "Feil igjen, Frøken Avalon. Jeg holder graving helvete for deg og folk som deg som innvendinger mot vitenskap. Det er din muse-sendt sønn som fortsetter å holde min hånd. Vises jeg var å gjøre forretninger med deg, Nicolas."

  "synes du var." Nick's hender sammenknyttede i nevene. Han hadde tilfeldigvis falt hans rifle når hans mor hadde clobbered ham.

  "Alex…Stopp ham! Vi er alle komme ut herfra!" Marilyn slått til face Alex som hadde tegnet opp som han hadde spist en persimmon. Han kunne ikke få seg selv til å se på Renee som var rystet hennes hode, brutalt male henne tenner.

  "Jeg ønsker å Gud jeg kunne, Marilyn. Ja, jeg kan se hvor dette går, men. Jeg gjorde et løfte. Hvis han holder seg, jeg vil ikke forlate ham." Han slukte, øynene buler i hans mangel på luft.

  "virker vi har helt det dilemma her. Du har en mor som ikke vil la deg dø. En bror som ikke vil la deg dø alene. En gjengleder som respekterer ditt øie for strategi, men kan ikke overbevise din mor til å handle på magefølelsen din. Søsken som er ganske mye bare pawns til spillet. Stipendiat zombier som ikke er mer enn laboratorierotter. Du kaller deg en opprørsleder?" Swift giggled og trykket på skål i hans tenner trekke gratis aktuatoren.

  "Vel, jeg er en bedre leder enn du er en lege. Ikke skade deg selv prøve å finne ut hva jeg mener." Nick gliste bredt.

  "Jeg kan ikke snakke for Avalon, men jeg kommer til å holde opp min ende av kupp enkelt nok. Vi kom til å samle en hær, og det er hva vi skal gjøre."Cipriano talte til sine menn i spansk og de samkjørte flytter tilbake til skipet i én enkelt fil.

  "Ingen bekymringer, forvirret små ungene. Min stav arbeid vil ikke skade noen av deg som du har alle Prescott gene. Ja, Bacardi, jeg er klar over hvem du er og det faktum at du er faktisk deres niese og ikke deres søster, men en gene er en gene. Som bare forlater den gode Dr. Clark, Vierra søsken, og frøken Avalon her for å avgjøre om de vil bli voksne og la Nicky og Alex gjør sine egne samtaler." Swift svinget den skål på Marilyn som nå stod med armene pistolene hevet. Dette var en tøffere samtale enn det hadde vært i dagene før. At forske i Panama hadde vist henne hvor kritisk en bit hver av dem som enkeltpersoner var i å spille dette spillet.

  "Det er virkelig ingen konkurranse. Jeg tror vi alle vet hvordan dette ender. Det er det eneste som gir mening. Fordi det er ikke en enkelt sjansen i et helvete-heving høystakk som du noensinne kommer til å stoppe med freak shop her." Alex angitt laboratoriet med hans hode.

  "Han har rett. Dette ender i brann, Swift. Jeg er her nå. Vi er ansikt til ansikt. Lasarus til Lasarus. Døde menn kolliderer i denne årtusener og verden har ingen anelse om hvordan å forholde seg til. Det er fyrverkeri og rotte løp herfra." Nick winked.

  "Åh, så du er truende mig, Nicolas. Med horder av Maya på deres vei og din mor i sentrum av en gift trap som jeg har den utløser lastes for. Du er frekk!"

  "Ikke frekke. Jeg vet akkurat hva jeg gjør."

  Nick snudd til face Bacardi som stod med ansiktet trykket til Gate, knapt undertrykke fristelsen til å spy.

  "Er det en måte du kan gi meg den intensivkurs på blåse en lab til helvete?"

  "Du kan la meg gjøre det, Nicky…jeg vedder på at jeg kan klatre denne dumme ting!" Bacardi kjempet med seg selv, og prøver å være sterk. Nick knelt og nådd gjennom barer tar hennes skuldre i massering fingre.

  "Noen avskyelige nivåledere deres bak. En gang bomben vil ikke fungere med mottakeren kjenner til den allerede. Noen vil ha for å holde ham av før pakken er pakket, og noen vil ha å blåse sikring ...

  Jeg har fått til å bli kvitt den verden av rotet vi laget av ting, du vet det. Pluss, hvis blast går av og tar meg ut av bilde…kommer de ikke slåss over meg lenger, likevel." Han slukte. Hun plasserte begge hendene i håret hans. De stirret på hverandre i stillhet i et imponerende øyeblikk. Både av dem visste det var ingen måte å skli denne fellen. Ingen av dem kunne bære å la de andre gå. De hadde bare begynt å bli en familie.

  "Er du ber meg å føre disse barna når du er borte?"

  "Du har fått street sense. Jeg vil ikke be deg om å gjøre noe jeg ikke er villig til å gjøre meg selv."

  "Jeg vet ..."

  "Dette er verdifullt. Jeg har kanskje krasjer festen, men. Husk, jeg er den som gjør at truslene her." Swift svinget sin tommel rundt sylinderen. Alex shot på ham, så vidt mangler det svingbare verktøy, men klarer å blåse sin tommel av. Han hylte og kastet over.

  "Livet er en saus tog når du figur ut du ikke holder nøklene, Doc!" Alex chambered den rifle igjen.

  "Det finnes ingen trusler som blir gjort. Vi strategiplanlegging, du pig. Bare fordi vi ikke har noe valg." Nick slått tilbake til Bacardi.

  "Hvis du kan kvele dem alle, jeg kunne rig bomben og du kan være den ene å sprenge det." Bacardi crunched hennes tennene sammen, lei seg for hennes egne ord.

  "Jeg kan sannsynligvis hjelpe deg å klatre opp på gjerdet. Tror du at du kan hoppe til Jaguar's kortstokk? Du kan få vondt."

  "skade er ikke så ille som drept." Hun prøvde å smile, men tårene begynte å bryte. Han thumbed dem unna ristet på hodet sitt.

  "Det er ok. Før du kjente meg, jeg hadde allerede forlatt verden. Jeg kan gjøre det igjen hvis jeg må. Hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake. Kanskje jeg vil gjøre det ut av dette. Særere ting har skjedd." De var både lo, og heller ikke i stand til å forene dette.

  "Hjelp meg over, Nicky." Det var for sent. Valget hadde blitt gjort for dem av den nådeløse verden.

  Kapittel 2:

  Lucien ble koblet til en mikrofon. Det snikskyttere hadde hørt bomben plot, men var vrimlet av Whitehorse og selskap og kan ikke bryte løs for å hjelpe sine boss. Det Wakers var allerede sklir ut bakdøren. Jaguar allerede var i rute. Dette valget hadde blitt gjort for henne. Marilyn stod forferdet over ser på som Nicky sitter fast i hans hender gjennom barer og guidede Bacardi opp gjerdet bevege hendene hans høyere som trapper flekker for henne til hun nådde toppen og kunne klatre over. Han la henne klatre opp på hans skuldre og lempet henne til bakken.

  En kanon skudd. Marilyn pounced på Renee å flytte henne fra shell smuss og sand. Porten ironisk nok var i perfekt stand til tross for disharmonisk blast.

  "De allerede er på farten, jente. Ser ut som Whitehorse ut. Evac tar ikke alle som lenge når du bare har fått en knyttneve av flyktninger til å rykke ut." Nick winked. Bacardi nikket.

  "Jeg kan ha den klar i 7 minutter på den lengste." Hun svelges og med kløtsjen inne sitt ansikt. Alex hadde flyttet inn på lege og hadde kastet sylinderen på gun i hans gut, holder ham ved hans hodebunnen.

  "Noen så mye som småting med kontrollene en finger, eller flaggermus en valgt ansiktbehandling på den lille jenta og jeg vil blåse hodet hans til de fire verdenshjørner!" Han rystet Dr. Swift's hode frem og tilbake for å bevise sin sone.

  Nicky plukket opp sin rifle.

  "Du fikk ham, bro?"

  "Ja, jeg fikk ham."

  "Bra, la oss gå. Jeg har du, jenta. Øynene på premien. La oss gå." Han vendte tilbake for å se på sin mor med ett siste stygg rolle smil. Alex spant rundt og nikket i Renee's retning.
Da de var gått, sparker opp sand som full-auto runder ned over deres hvert trinn. De raste som dansere i lang børste side-til-side serpentine linjer, som bølger på en EKG.

  Renee jublet i skrekk og falt til bakken. Ansiktet hennes var grå og hennes gylne håret stod på utkjørt slutter. Sjansen sig ved siden av henne, legger en hånd på skulderen.

  "Vi kan følge gjerdet på stranden til den andre siden av øya. De trenger alle bakken dekker de kan få til å slå kloa i løpet og guttene har hendene fulle!" sjansen i øynene ble store som hans søster stroppes en scratching hånd ut på ham.

  "forbannelse det! Aldri et sekund bare til sorg!" Hun spyttet. Sjansen sikkerhetskopiert og treffe sine knær.

  "De er ikke død ennå, sis. Du kan sorg når du har en grunn til." øynene hans var på brann, men stemmen hans var myke. Hun* spilet på ham.

  "Han har rett. La oss få en flytte på!" Riggs boltet ned gjerdet.

  "Renee, det er ok." Clark sneket seg opp bak kvinnen og omkranset henne rundt midjen, haler henne til hennes føtter. Hun sparket og hoiet.

  "Ingen! Gjør dette stoppet! Djevler! Alle de små djevler!" Hun thrashed med henne knyttnever og mishandlet hennes hode. Marilyn våket i skrekk. Her var det én person hun alltid telles på å være sterke glir unna, sjel bli såpe i varmen av deres offer.

  Det var dette øyeblikk av svakhet som tvunget styrke til Marilyn er døende vil. Hun hadde ikke noe valg. Det var Renee er livet som var avhengig av hennes fasthet nå.

  "Hør! Du har å trekke deg sammen, jente! Du husker hva du sa til meg på bussen i Mexico?" Marilyn kjørte opp til Renee som Clark medikament henne på tvers av sand.

 

‹ Prev