Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 9
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 9

by Josh Law


  De stoppet for et øyeblikk, sjanse og Riggs forlater dem bak i sitt støv som de raste til å dekke porter. Allerede Wakers kan bli sett hoppet desperat fra det, tillitsfullt Jaguar for å fange dem og spare dem fra den nådeløse bergarter som serveres som en naturlig forekommer veggen under lab er lav-rising tilbake cliff.

  Renee stirret på Marilyn wide-eyed. Hun hadde gitt Marilyn den pep talk for livet når de hadde vært gissel på Devil's Swan-bussen.

  "Jeg fortalte deg at kampen er ikke over før du slipper den." Hun svelges. Clark knelt bak henne. Marilyn falt til hennes kne og tok hendene hennes.

  "Gå på, Clark. De trenger deg. Jeg har henne." Marilyn viftet ham på. Legen nikket og boltet.

  "Ikke la gå, Renee."

  "Hvordan kan jeg holde hengende på? Hvor mange ganger må jeg se på?" hun kastet hodet hennes, øynene til å slå sporadisk.

  Marilyn løftet ansiktet hennes i begge hender. Hun caressed hennes skittent kinnene. Deres øine reflektert hver andre's souls.

  "Lytt, søster. Jeg føler du. Hver bit av din smerte er mine. Du er den som fortalte meg å henge på til at lys med nebb og klør. Du ville ikke la meg gi opp på min sønn. Jeg vil ikke at du skal gi opp på din. Jeg får at krig er et helvete, men du selger guttene kort. De kan gjøre dette. De var født til å gjøre dette. Hva skjer nå, vi har å holde opp vår ende av tauet. Vi kan ikke la disse politiske bøller vinner på Tug-of-War, jente. Vi kan ikke fordi våre sønner ville ha ønsket oss til å holde det gående." Hun følte hennes tårer bryte fri. Det var ingen tid til å falle. Likevel, det er ikke som en kan tid et sammenbrudd.

  Renee nikket og eggerøre. Hun var ikke sterk nok til å løfte seg selv opp igjen.

  "Hjelp meg?"

  "Selvfølgelig!"

  Marilyn skalaene Renee til hennes føtter. Hver kvinne's knær var kaffekoppen som maracas, harmonizing med andre. De trakk hverandre fremover, skraper hælen på tvers av sand som halte menn tvunget til å prøve og kjøre.

  Hvordan å gå på? Hvordan å puste? Det var ingen verden å lagre hvis deres barn ville ikke live for å se den. Bare at hengende animasjon av håp overtalt dem. Den passer ikke hadde hørtes ut ennå. Det var fortsatt en halv sjanse.

  Det hadde gått fem minutter. Hvis Bacardi hadde planlagt hun høyre, deretter var det bare to minutter igjen før hun slått bomben over til gutter.

  De belastet i å vidne Bacardi kjører mellom olje trommer og batteriene hadde hun revet ut av GI-utstedt jeeper som omgitt av små garasje i laboratoriet i bakgården. Nick og Alex hadde resultert i feider å holde vitenskapsmann og et par av hans personlige livvakter som hadde klart å skli ut av Cipriano og Whitehorse i siktet på bay. Flere fremragende bilder opplæring for Bacardi men Whitehorse hadde klart å stjele en pleksiglass plate fra en av de døde Lab vakter og hadde knelt ved siden av henne som dekker hennes som hun jobbet.

  "Det er gjort!" Bacardi hoppet opp og fast to tomler til luft.

  "Du fikk det, bror?" Nick slått til Alex. For to av ham, Alex var fysisk sterkere. Han ville ha høyere sjanse til å holde disse gutta alene enn Nick vil.

  "Herk ja! Jeg kunne gjøre dette hele dagen!" Alex smilte som en av vaktene sprukket en club over hans ribben. Han kastet over som vinden ble revet fra ham, men svingt ut med hans hode. Nick nikket og tvunnet rundt kjører til Bacardi.

  "Det er det. Dette er farvel." Han tok detonator hun hadde laget av en forkastet mobiltelefon en av Wakers hadde mishandlet henne og lukket det i neven.

  "Nicky?" Bacardi nådd ut og med kløtsjen inne hans hånd.

  "Du må gå nå! Ikke gi opp på dem! Husk at de har fått bronse, men du er hjernen!" Nick buede ansiktet hennes i hans hånd.

  "Jeg kan ikke. Jeg vil ikke at dette skal ta farvel." Hun plutselig ble bekymret, tårer i øynene, tenner sammenknyttede. Nick svelges. Nådd og kysset hennes panne.

  "Du kommer til å være ok. Du har min tillit, Sport!" Han smilte til henne. Som om dette var den siste gangen han noen gang ville smil. For første gang, Bacardi så trusselen av ekte tårer i øynene hans. Hans blikk quivered, hans elever dilatert, i hvitøyet hadde slått til vin.

  Marilyn så det hele som hun knelt på strandlinjen, plukking av alle squatter snikskyttere som fikk innen pistol utvalg av titanium gjerde. Hun frøs, pusten fanget i fellen. Åh Gud, kjærlighet kunne skade!

  Nick stod sakte som vinden begynte å snurre rundt ham, slo hans hår som jorden slått under av plog. Han støttet unna face antennes i solen. Bacardi hadde frosset i at spot. Ord ble utvekslet. Deretter Whitehorse plukket opp despondently forsvarte liten jente og løp. Han duen som en swan gjennom luften, landing i vann ved siden av Jaguar mangler den steiner ved en hårføner. Alle de andre Wakers endelig ble klart.

  Alex kom løpende til Nick's side. Marilyn følte Renee tegning i nærheten av henne, senking hennes våpen som det øyeblikket frøs sine sjeler i beundring lengsel. Åh Gud, dette kunne ikke være hva det så ut som! De var en meteor ledet for jorden. Ingen kunne stoppe dem nå.

  Vaktene var ikke lenger hindret lagre ved noen tilfeldige bilder fra Jaguar. Det vil være ingen stoppe dem nå. Som en sverm av gresshopper over mais-feltet, Dr. Swift og medhjelperne hans samkjørte på de to guttene, som betyr å drepe dem og så mye verre.

  Alex tok sin brors hånd som med kløtsjen inne på detonator. Det var en bevisst innsats for å vise at de hadde avtalt på dette som ett. De så hverandre armene høyt opp i luften. Marilyn er hjertet stoppet. Hennes indre ører virket som om de hadde vært luft-plukket ut av hodet hennes. Hennes strupe lukket.

  "Nei!" ropte Renee.

  De trykket på detonator sammen med ett rykk som sendes gjennom begge kroppene deres.

  Det var en hevelse stillheten som var umiddelbart spores med en supernova av varme og lyd som solen truffet fra himmelen og alle historie bøker. Rush av phoenix vinger etterfulgt som de flammer var spredt utover. Porten var smeltet midt for deres øine og trær knekt som greiner.

  Marilyn avfotografert Renee går før de innså at de var i bevegelse. De klatret på noen av forrevne klipper og sprang inn i vann, padling som mad på rusk- fullt skum som Jaguar umiddelbart selvgående bakover fra kystlinjen.

  Jaguarer pounced fra dekk og begynte å padle til forlatt øya som Cipriano slått dem løs. Han deretter utvidet del av sine gamle cage til to kvinner. De ble transportert fra vann og legg klapring på plattingen mer fra sjokk enn kald.

  Marilyn eggerøre opp lytter til viper pipe av trær på brann. Hun følte hele dets psykologiske prosessen kan forvandle sin ressurs til å prøve å svare på et enkelt spørsmål. Hennes strupe ble bankende med det. Hva hadde hun bare sett?

  Nicolas ble borte? Barnet hun hadde risikert liv og lemmer, Helvete og høy vann for hadde gått opp i røyk før henne å våkne øyne?

  Hun gikk ut, visner på charbroiled deck.

  Kapittel 3:

  Sjøen var dekket med røyk. Det stukket i deres tenner og fanget deres sjeler i stillhet. De var i tropene, men luften føltes plutselig iskaldt.

  Marilyn lempet seg opp, ser fra ansikt til ansikt. Renee satt hodet i hendene og gråt sårt nå med ingen å prøve å overbevise henne. Bacardi var på sine knær, og stirrer tilbake på øya med en bred, skjelvende munn og en enkelt hånd utvidet. Hun har kanskje ikke trekkes utløseren, men hun hadde bygget en bombe. Hun hadde drept dem.

  Sally prøvde å kjøre og ta et hopp i det åpne havet men Brandon og Peyo fanget henne. Det er registrert til Marilyn som hun var hylende øverst i lungene hennes, men hun kunne ikke høre et ord, sa hun. Eksplosjonen fortsatt ga gjenlyd i hennes ører. Dette var alle fortsatt en fjerntliggende, forvirret drøm. Ett hun ville våkne fra i et øyeblikk, frynser tilbake i kampen med Nicky's hender albudytting hennes skuldre.

  Nicky ble borte.

  Den tenkte etter et knivdrap begått henne i brystet med en rask kastet. Hun fanget henne pusten med en høylytt gisp og vridd hendene hennes i skjorten hennes. Umulig.

  Nick og Alex var borte for alltid.

  Ingen tårer kom. Hun hadde ventet på dem, som den velmenende gjester på be
gravelse han aldri ville ha fordi han hadde blitt skrubbet ren av universet, bone partikler spredt for vinden å begrave. Som de velmenende, tale-venner ingen tårer noensinne kan sette denne til høyre.

  Marilyn følte seg stige fra dekk på tremulous bena. Clark hadde sittet ved siden av henne, rugger frem og tilbake for å se om hun ville våkne. Han så opp på henne, skjelvende lepper. Han hadde satt på mange død senger som sin tid som lege til Sør-Amerika. Han hadde sett mange voldelige dødsfall. Dette vil være det første gang noen hadde han brydd seg om noen altfor ung hadde blitt blåst til helvete mens han stod bak og så på.

  Marilyn så inn i solen. Det var å gå ned på henne nå. Vinden var uler minner henne hun hadde mislyktes. Alle var tapt. Det var verden kommer til å ende. Hun kan like godt la det ende.

  Nei.

  Han kan være borte fra kroppen hans, men hans ånd var med henne. Marilyn kunne føle Nick i hennes blod, bevegelse som lava til mountain's hals.

  Vinden blåste over håret hennes. Det var Alex's affirmation av hans bror vil. Hun lukket øynene. At vinden førte tåke fra havet. Deres ånder innringet henne med strømmen av guardian angels, gir henne all kraften hun ville trenge.

  De var gått, men hun var fortsatt her. Fremdeles bundet til kjødet til tross for døende med dem på innsiden.

  "Få det sammen! Vi har arbeid å gjøre." Hun vendt på hjulet. I deres sorg, ville de la skipet bare vandre, betaler ingen hensyn til dur av motorer som søker det åpent vann for dem.

  Renee så sjokkert.

  "Er du sprø? Det er over…De-vi-"sjansen ringte hans hender.

  "Det er ikke over før den siste av oss er døde." Marilyn så ut over vannet. Cipriano løftet hodet, øynene sliten. Han smilte fremkalle gode minner.

  "Si. Døende for hva vi tror på er det eneste vi har igjen å leve for!" Han sprang til hans føtter.

  Whitehorse seg for å se på dem fra det skjeve mot masten.

  "Det er hva de ville ha ønsket. De hadde rett. Vi kan ikke bare la dem dø for ingenting, uansett hvor vanskelig det kaster oss. Tilbake i salen, mine damer og herrer".

  Cipriano rykket en radio av hans belte.

  "Tid til signal Tito som han kan bryte av fra oss nå. Hvor vi går, vi har å gå alene." Han nikket og viste noen av knappene.

  "som trygler om å bli spurt. Jeg antar at du er ansvarlig for våre små lys Brigade nå at gutten har offisielt hengt opp sine støvler. Der å, Kaptein?" Riggs overfor Marilyn, jaw sammenknyttede som han kjempet selv å holde hans kult.

  Hun strode til hjulet.

  "Washington, D.C. det er på tide å bringe dette prøveproduktet full sirkel. La verden se Guatavita for hva hun er. Vi vil dø, ingen tvil. Men vi vil dø for frihet. Kanskje da, noen der ute… én heldig kvinne og hennes sønn…Noen som vil leve i fred. I en fri verden. Som kvinne, som barn, far som kommer hjem til dem hver natt. De må vite hvorfor det er de kan løfte sine chin med stolthet og kaller seg fritt folk.

  Det var en gang to unge menn. To brødre. Deres navn var Nicolas Avalon og Alex Vierra. De var bravest barna som noen gang har levd. Det var på grunn av deres offer at Star-Spangled Banner kan fortsatt klaffen over en mad science America. Det er på grunn av dem som liv og død, er hellig. Vi kan aldri glemme. Verken kan disse folk. Kommer på. Hjelp meg hånd det til dem. " Marilyn så på Renee, hadde sagt henne etternavn på formålet om at hadde aldri vært Alex's juridiske navn.

  "Noen få meg noen gass! Oh, og pinne opp som seiler så vi kan ha litt vind også. Vi har en langvarig og vi trenger alle den hastigheten vi har i dette super elsker båt, eh?" Marilyn rørte ved kontrollene forsiktig for å se hvordan de jobbet.

  Deres tenners gnidsel slått til en battle cry. De hadde ett formål nå. Dette var en kamikaze siste stativ. For vis bare og ikke seier. Det hadde blitt dømt fra begynnelsen. De vil ikke betale for tragedie. Det ville være martyrdom.

  Peyo gikk til GPS-systemet og startet programmering DC's beach front koordinatene til det. Cipriano stred med radio.

  "Oy! Yo, Tito. Vi gjorde det av øya. Takk for speiding i vannet, men du kan trekke ut. Ingen trenger å komme mot oss!" Cipriano's panne twisted. Hvorfor ble Tito bringer yachten sin vei? Han var ikke langt nok ut for ikke å se at de hadde tømt sine mål og kan nå være venstre til ben det på sine egne.

  "Beklager, 'mspiller av et annet. Jeg kan ikke være bestemt av betaling fra en mann som kommer til hans grav snart. Så, jeg har bestemt at du ikke kommer noe sted med mindre det er med meg." Tito's tale ga gjenlyd av små radio, fryser sine ører.

  "Ah, jeg ser hvordan det er." Cipriano's øyne smalere.

  "Det er rett, amigo. Meg og min folkens…vi er på vei til å kidnappe deg."

  Kapittel 4:

  Titos svik hadde kastet den siste justerbar skiftenøkkel i deres desperat klorer for livet. Marilyn stod bare sittende og måpe og voktet med rose farget øine som yacht ble lukket i på dem.

  Cipriano seg for å se på henne med sjokk hvite lepper. Judas var den siste til å vises på noen crime scene. Ingen kunne ha forutsett dette, minst av alt selv. Hvordan kunne han være så dum? Som en sicario, han hadde lært å spille av liv i nærheten til vest, være kul og smart. Tito var det eneste unntaket. Det smuggler fra Panama City var som en bror til ham og hadde blitt den naturlige person å gå til når verden var vaklet hakk i hæl.

  Han så på Marilyn med solen i øynene hans som båten føk til dem. På en eller annen måte overfor denne ultimate svik, hans ansikt var en ren slate, uskyldige. Han nådd plutselig og tok hennes hånd. Øynene lyser opp.

  "Señora…du har samme brann i din sjel som din sønn, bare litt roligere, tror jeg, eh? Det er ikke en kidnapping hvis jeg overgi seg selv til ham. Har noe å gjøre med en løsepenge. Noe med frue som ønsker hennes søsters morder og alle av det." Han så til sine menn. De var alle wan-står overfor. Peyo visne under disse ordene som en inspirasjon til å flamme.

  "Nei!" Han begynte å tigge men Cipriano utrydde ham en titt.

  "Mitt barn vil leve for å være ti ganger mann ble jeg." Han nikket curtly til Peyo og plutselig Marilyn forstått.

  "Han er din sønn?"

  Vinden skilte Cipriano hår som om airbrushes ønsket å spre sin farge til lerretet av denne scenen og gi slutten noen slags betydning. Andre enn remorseful slutten, selvfølgelig. Han hummed mykt.

  "å se dine tap, Marilyn. Jeg trodde jeg var en mann av stål. Strong, kanskje selv uovervinnelige. Nå vet jeg at jeg ikke kunne overleve en slik blås til mitt hjerte. Nicolas ble meislet fra samme stein som meg. Jeg gjorde ikke kjenner ham godt, men jeg kan se for meg stadig til å vare for ham som en sønn." øynene hans fortalte henne at han kan ha begynt å pleie for hans mor også. Hun gispet etter pusten, men det var for sent.

  "Gå nå! Føre mine menn til sist stå du skal prøve å gjøre i Washington. Gjøre stjerneskudd ganske, hvis ikke noe annet." Han brøt seg inn i en fullstendig blåst kjøre, kurs for Jaguar er delte.

  Hans menn hadde aldri spurte ham før. Nå de ropte til ham til å revurdere, pløyer seg vei til skinner.

  "Pappi!" Peyo's arms stroppes ut og prøvde han å dykke fra båt, men Brandon tok ham rundt midjen.

  "Cipriano!" Marilyn nesten ha ramlet ut av nesen på skipet. Hun følte seg Renee fange henne og trekker henne tilbake.

  Yacht frøs i vannet, venter nå for å fange for å vinne seg i. De alle overvåkede forferdet over som en net kom ned, kom Cipriano i båten, og båten satt av ulike røykbomber gjør seg usynlig i tåke.

  Det vil være ingen sporing av ham nå. Ingen febrilske forsøk på å redde. Han var borte. Hadde det ikke vært for hans offer, titos gutta kan ha avsluttet sin gjenstridighet her og nå i et forsøk på å rive deres bounty gratis.

  Marilyn sukket av lengsel. Han hadde prøvd å fortelle henne noe. Hun kunne føle det. Det hadde vært på tuppen av hans tunge. Men hva? Hva hadde som siste titt betydde?

  Nå hun ville aldri vite.

  "Marilyn?" Renee holdt hennes venn opp, venter tålmodig på ordrer. Hennes imponerende var slitsomt å spille rollen. Å ha tapt så mye,
de som var der, hadde svoret å følge henne. Noen skal være i stand til å holde ting som holdt de kjære. De vil prøve å kjøpe frihet nå som de hadde noe å tape.

  Hvis de mislyktes, deretter minst vil det være en siste historien i verden til å dele over leirbålet edlemmer av dets ødeleggelse.

  Kapittel 5:

  Det var en kunst å bli gjenfødt. Han hadde ikke mestret den ennå.

  Hans første bevisste følelsen var at hans brors blod strømmer gjennom ham sammen med sin egen. Han kunne identifisere separasjon, men kunne ikke sette fingeren på hvordan. Det var en dobbel bevissthet, livet til hans bror som passerer gjennom hans hjerne. Øynene hans fløy åpne og de så på begge sider av rommet som om hans perifere syn hadde en full vis kamera for baksiden av hodet hans.

  Nick tok pusten dypt og følte sin brors lunger flytte ufrivillige med det. Alex skvetter. Dette var umulig.

  "Du har vekket opp. Bra jobbet, gutter." For et øyeblikk, de følte begge panikk i hver av de andre's constricting kister. Stemmen var en ny, men.

  "Frykt ikke, Dr. Swift er endelig borte for alltid. Ikke du gutter, men. Nei, jeg fikk du fra asken. Det tok meg timer, men dette anlegget har alt." Den mannlige høyttaler hinket fra en metallisk objekt. Nick kan bare se i falmede farger. Mannen er hele kroppen syntes å være brennende, kokende gull i sollys.

  "Enkel, Nicky. Det er bare dine øine justering til dose av telah serum jeg gav deg. Det er hva den gode doctor omdøpt til Prescott1 serum etter han startet dagens skitur det med test emne animalsk blod. Navnet kommer fra en hedensk gud for død og pest fordi han trodde det ville være den mest weaponizable farmasøytiske som noen gang har blitt produsert. Det er et rart medikament i virkeligheten. Jeg brukte en dose med eagle's DNA er åpne med sin struktur å rekonstruere synet ditt som ansiktet ble skadet mest når blast tok du ut." mannen gikk rundt dobbel stol som Nick og Alex hadde blitt utrustet til.

  Han skinte en lys blå lys direkte gjennom Nick's øyne. Alex flinched som han følte både av deres visjoner klart.

 

‹ Prev