Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 20

by Josh Law


  "Hai il mio voto, amigo!" Cipriano winked come egli strapped nel suo paracadute. Nick ha sorriso a lui e lasciare che il suo sguardo caduta su Alex occhi di smeraldo.

  La luce in Alex agli occhi è stata la cosa che davano Nick la resistenza nel fine. Egli si sentì sorriso malizia, con assenza di alimentazione per sopprimere l'impulso. Qui a suo fratello gli occhi, non vi era più al mondo rispetto alla rovinosa fiamme che sono state riprese attraverso la sua pelle o una flagrante ceneri avevano trasformato la sua naturale bellezza in. Quegli occhi ancora trattenuto l'innocenza del ragazzo che aveva costruito tree-forti e stomped attraverso insenature con indietro quando sono appena state killing time. I suoi occhi erano come la casa in Colorado dove si sarebbe sempre giovane e viva.

  Alex creduto in Nick come egli non avrebbe mai potuto credere in se stesso. Qui in questo momento quando tutto era iniziato a sfilacciarsi, ha trovato tutte le estremità libere di se stesso che non era mai stata spiegata. La sua vita è stata intessuta con il mistero della compilation musicali nel suo fratello la vita. Dovunque egli si è conclusa, ha iniziato di nuovo in Alex la nostra anima. Che è andato in entrambi i modi. Vivo o morto non avevano nulla da temere perché avevano reciprocamente le spalle.

  "Balla! Tenere a mente, dude, vi sono l'ultima linea di difesa per il presidente. La campagna è il legit spareggio che farà o rompere tutta questa cosa. Posso solo generare Grim Reaper hella- essere-fattore paura!" Nick winked e si voltò indietro a guardare la scena.

  Ora era il tempo. Nessuno ebbe a dire di lui. Stavano volando basso abbastanza poteva eyeball e vedere.

  "Non qualcuno dire 'Geronimo'. Non essere sufficientemente originale." Nick afferrò il suo naso e simili sono state immersione sotto acqua e salvato dal piano.

  Marilyn sentivo i capelli sulla nuca alzarsi come un gatto con la schiena quando Nick sbarcati centro mazzi con un pesante tonfo di combattere gli stivali. Egli ha facilitato se stesso gradualmente la propria faccia un po' allarmato per il suo spettacolare. Il gladiatore-righelli in pausa per un momento in mezzo a loro skirmish e lui ha preso in con occhi spalancati e le labbra rese opache.

  Nick ha raggiunto ai suoi piedi e spiumate di Hitler ax dalla pedana. Suo fratello toccato accanto a lui con un pesante tonfo e si alzò in piedi con un sorriso disgustosi. Essi sono stati seguiti rapidamente da Cipriano who sbarcati più vicino a Marilyn.

  Nick sembrava fino a Hitler il volto e bloccato la sua linguetta nella sua guancia.

  "Si dice Machen a Stalingrado. Eh. Hai perso questa, Führer?" Nick grinned. Hitler era fumante.

  "Si desidera visualizzarlo nuovamente?" Nick oscillato intorno alla cima della sua testa con una mano come un pendolo. Ora che essi potessero vederlo da vicino la sua famiglia e gli amici sono stati disturbati per vedere che anche lui possedeva le anomalie elettriche del siero Resheph. La sua forza è stata resa sovrumana, molto il suo proprio così come chiunque altro sorpresa.

  Alex guardato il suo fratello e poi guardò le proprie mani. Egli li palla in pugni, bocca schiusi come un pesce quando l'elettricità ha cominciato a marinare in modo invisibile ma con il ronzio sordo suoni intorno alla sua knuckles.

  Nick scoppiato il suo collo e gnashed i suoi denti, scintille arrotolando il suo volto e rendendo il suo stand capelli su tutte le specie selvatiche di estremità.

  "Okay, quindi immagino che la festa può iniziare ora, eh? Fare voi ragazzi tango? Credo Senor Villa apprezzerà se decidiamo di. O è un tango italiano? Confessione, colleghi. Io non sono un ballerino." Nick imperniato il suo corpo come ax sembrava prendere il via con lui. Alex appena colomba con un grido irritata, immersioni su Hitler gola come egli codificati per sfuggire il brandeggio della sua arma di massa.

  I getti che ha restituito dalla Waker Isola della società di salvataggio cominciarono a cerchio overhead, raccolta di aerei nemici come aquile strappare passeri dal vento. Il Calvario era venuto e con esso le navi nemiche cominciò ad affondare in profondità, ribaltamento sulle loro teste come pesci di morire.

  "Stai bene, Senora?"

  In tutti la rovina del mondo in quel momento, Marilyn non aveva notato Cipriano guardando a lei.

  "Sono io?" guardò dalla gara gli occhi del sicario a suo Figlio come la luce del sole inghirlandato lui nel bel mezzo della sua conquista, ancora indeciso. Non ci sarebbe modo di sempre di conciliare le cose che aveva visto e fatto come di ritardo se lei fece sopravvivere.

  Lei ha sollevato la sua testa e lasciate che i sea spray attraverso il suo volto, lavando il calore della battaglia e il sudore. Lasciar salire l'Inferno. Lasciate che domani vieni. Non era sicuro se lei era okay, ma lei era sicuro di una cosa. Tutte le legioni di perdizione potrebbe salire contro di lei e non fare il suo bat ciglia. Ella sarebbe vivere per vedere la pace. Tutte avrebbero.

  Stava andando a salvare il suo figlio la vita. Ha giurato di esso.

  =Hungarian version=

  Végszó resheph~

  A horgot~

  Hét helikopterek már a jaguár keselyűk várta a lángoló halált. Nicolas Avalon, a nagy lélegzetet vett, és elfújta.

  Nézte a bátyját Alex egy szomorkás mosollyal. Azt gondolom, ez a nap már valaki leütötte egy autót. - és megveregette a vállát, bátyja, összerándult az erőfeszítés, hogy saját karját, háttal fordult a szalag.

  - Nos, van egy jó meg minden.

  "Mi?" Alex rázta a fejét, szinte hisztérikusan vihogó. Hogyan lehet valamit bátyja jó gyakorlati a szabad világ vége?

  - A Jaguár, a rendkívül egyszerű. Ez olyan, mint ha valaki a hajó kapitánya lehet. Esély - Vierra körül csizmája sarkát, ahol a véletlen, a kerék és a gondolatra mutatott egy eltévedt, és folytatta a harcot a szennyeződésekkel eposz a hajót a szüntelen automatikus tűzérzékelő.

  Na jó, nézzük meg, hogy él, miközben mi fiúk. A parádén vezető vagyunk!" Nick elérte a fedélzeten, és felkapta a két rendőr az őrök, amikor a jaguárok megtámadták őket. - vetette oda az egyik testvér kezdte a kis hajó egyetlen. Alex nyomban érthető. Véletlen visszafojtotta a lélegzetét. Ez őrültség, még Nicolas Avalon.

  - a karcsú oszlop egy kézzel, a puska a vállán egyensúlyozva. Elmosolyodott, mikor rájött, hogy testvére a háta mögött. A vitorlák petyhüdten lógtak , még ha ők is lassította, hogy a vezetékek és a jaguárok tudott kimászni a gödörből.

  A Jaguár volt, mint egy luxus cirkáló. A géppuska. Még akkor is, ha rendkívül fejlett és lenyűgöző motorok Guatavita szerelői összegyűltek, nem tud gyorsabban futni az amerikai hadihajók. Ez nem kevesebb, mint az öngyilkosság, de Nick és Alex, hajlított néhány helikopter pilóta a helyüket a varjúfészek.

  Véletlen elállt a pofáját a vizek rakodók A hajó éles. Nick az egyik megszédült a vitorlát és az öccse kezét, mozgás. A puska, és elkapott, a hóna alatt. Az ilyen kínos helyzetben már majdnem lehetetlen fenntartani a megszokott körülmények között, de a helikopter leszálló tűz, mint hailstorms, elképzelhetetlen.

  Alex nevetett, hiába minden. A testvérek, animáció. Milyen értékes vált, amikor is tudatosan kell egy utolsó gondolat érthető, hogy az első hang. Nick, Alex. Ő és belemarkolt a nylon háló köré varjúfészek, szabad keze. - az, hogy a lábak és a kotort. Nick volt a keze, most már botladozni a net.

  - Még nem tudjuk pontosan, repedés, Alex még képeket. A vezérlő panelek ha vagy a pilóták. Ez több, mint velük. Azt szeretnénk, ha a dolgok fognak ütközni. Azt hiszem. Mi a jobb? Véletlen?! Ezt a dolgot." Nick elfordítása a puskát a vállára, és vigyázzba vágta magát. Alex hátradőlt, és hagyja, hogy neki a puskát a vállára. A két, ő bizonyult a legjobb cél az osztályban a lőfegyver cipriano Csak a pihenésre van szüksége a fegyvert.

  A tökéletes szinkronban. Alex volt eldönteni, hogy mikor kell a tüzet. A jel hirtelen kedélyes, merevítő. Nick érezte az ujját, és hallotta a rendőr tüzet. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy egy gyerek. Nick mosolygott, a pilóták a kezelőszervek. A többi csak a szétzúzott szikraeső. Már kering, mint varjú a balett, de a helikopter
összeütközött összeért az orruk.

  A robbanás dobta a testvérek. Kikötöttek a gyomrot és a szabad kezével feszítse ki, vissza a fedélzetre, hogy égett a pecsenye a szecskázó, csikorgás, fémes sajt magukat, az égen. Véletlen táncolt, próbál kitérni, kóbor, helikopter, és a penge, élettelen . Az egyik a jaguár, egy ösvény, a macskák mászhatott át. A fiúk szerencsések, hogy már messze túl a mozgás következtében a beteg folyamatos erőfeszítést, hogy elkerülje a Serpentine-trigger boldog tömeget.

  "A rajongó közönség már nyugtalan, Nick. Azt hiszem, itt az ideje, hogy ezt a felet a partra hozni?" lehetőség a fogát csikorgatta. Waker is látható volt, de most még egy mérföld.

  - Igen, arról. Van egy ugrató. Meglátjuk, a vágási vonalat. Minden javaslatot, kapitány?" Nick dörzsölte a nyakát.

  Alex térdre vette észre, hogy az egyik rádió mics volt hallható, a halott őr.

  Yo, Nick! A telefon! Barátom a Whitehorse? A gyűrű a harang?" Alex dobta a testvérét, a hallgatót.

  "élveztem, a másolás.

  "Isten a játékosok ismét után, fiam?

  - James Whitehorse! Jó volt hallani a hangod!

  - Igaza van. Fiam, most következik a fekete kutya, nem? Kinézett az ablakon, és nem tetszik, amit látok.

  - Nagyon sajnálom a járdaszegélytől, ember. Hé, van valami módja, hogy talán segít nekünk? A szigetek, ugye? Tudod, azt gondolom, hogy a nehéz ágyúkat helyezni a börtönhatóság vette meg a kerítésben rossz szomszédok?

  - Igazad van. Van egy kis probléma. Nekem sikerült megszerezni a kígyó, de nálunk a közmondásos himbáltak ezek a laza. Nem lehet, hogy a fegyver riflemen ha érted, amit mondok.

  "Ez a név himbáltak ezek Mi nem a saját soraiban Benedek Arnold?" Nick lépéseink a hallgatót az öklét, a műanyag pattogott.

  - Nem egészen. Ez egy barátságos volt. Látod, már használta ezt a szérumot, az apa vér és kivont természetes folyadékokat, és felélesztette Lucien Dr. gyors. Nero a tetőn, fiam. Fenemód.

  "Istenem!" Nick volt a mikrofon, a szájából a méregtől. Alex tágra nyílt szemmel nézte.

  - Oké, igazad van, az fehér. Meglátjuk, a rögtönzés. Van valami ötleted? Az én pozíciómban, az meg nem.

  - Én, fiam. Vannak ezek a díszes fémdoboz, a szigeten. Én még nem igazán láttam, mint azelőtt, de aztán kimaradt a 20. század legjobban a grófot, hogy ott aludt, és csak tegnap este 21 után is. Lényeg az, hogy a gáz lehet a puskát. Ez káros, mert az emberek rendszeresen valamilyen mérget csináltak a Prescott 1 szérumot.

  "Ez nem jó. Nem fog fájni én és a testvérek, de a mama és a lány a fedélzeten compadres is ezeket a trélerre!

  Értem én, hogy Nicolas. Szerencsére az ellenszert. A doki mindig, hogy valami megoldást kell a teszt is. Azt hiszem, meglehetősen érdekes, annak ellenére, hogy utálom az ember.

  - Jaj, de jó! Ez nem biztos, hogy teljesen nem lehet, mert úgy tűnik, nézz körül! Azt hiszem, lehet, hogy csak félig, mert nem lehetséges. Amely én vagyok? Lehet, hogy ezt a marhaságot, és ki a légtérbe? Biztonságos és akadálymentes?

  - Igen, uram.

  - Tüzet fog, Whitehorse! Még a fél!" Nick a hallgatót, mint a sátán macskája.

  - Hé, elég egy régi, repülni mert akár fiú, nem? Gyerünk, fiúk! Mindent a maga idejében." Nick felhúzta az ingét, és integetett, Tito hajója. Fej fej mellett voltak, legalábbis tisztességes teendőket.

  Tito a csónakot, ahol a két legénysége köpködés egymástól.

  - Alex! - Renée Vierra, ugrált, táncolt örömében, hogy fogadott fia, és a testvére, mintha élne.

  Marilyn Avalon ráhajolt, és felkapta a fiát.

  - Szia! Tudtam, hogy tetszeni fog neked. Valahogyan. arca torz tiszta. meglepő volt, hogy az asszony is, és felállt. Már nem tudta abbahagyni, mert Mexikó és helyzetük a lehető legnagyobb mértékben a vizsgált valóság van.

  - Hé, mama - Nick elmosolyodott, és megragadta a lány kezét. Cipriano nézett, aki ott állt és hallgatott az anyja mellett vár a Nick. Nick nagyot nyelt. Ez az ember valóban a bajnok. Sosem elég neki, annak ellenére, hogy ragaszkodott hozzá, hogy a saját bőrét menti.

  A fiúk a szigetre készül a super-toxin. Nem lesz káros, Alex, vagy a gyermekek, mert az apánk hormonális kivonatot. Azért, hogy egy hatásos ellenszer. Ezeket a tartályokat nem rúgja ki a hajót, annak ellenére, hogy kellemetlen mellékhatás. Mind a kétféle menti az életét lényegében a fű elég , ahol ide a Waker, cikkcakkos körbemenni.

  Cipriano vigyorgott, sérült fogak.

  - Fiacskám, mert mikor viccelődtem a lehetősége nélkül?" - kacsintott, és tapsolt a bandák figyelmét, átmosás Nick sürgős üzenet a spanyol.

  - Ez így van, akkor tényleg hülyék találták meg a módját, hogy a szart ki!" - kiáltotta a tömeg Brandon, ahogy a védőkorlátot. Nick rávigyorgott a testvérkém, helyzetük a hozták haza.

  Minden arc nézett. Bacardi állt állig felfegyverkezve, egy gránát, Tito volt a házban. Ott volt Dr. Sally Clark. Peyo mögött állt, és Renée gúnyos vigyor, Alex, aki térdre borult a lángoló jaguár, Bush túlságosan feldobva.

  Nagyot nyelt, ahogy Nick a muzzleloaders találnak és érezte, hogy a feje fölött süvítettek el mellettünk. Apró és alumínium. Ha valaki összeütközött, szerencsére a seb, mi az a rossz, hogy mint egy nagy terem felé.

  Ő hozta be ezt az őrületet. Megesküdött, hogy az éghető anyag, ami a lelkét akarta tartani, hogy őket újra. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a pokol vagy magas víz jelentette.

  A "Hahó!" véletlen föld trappolt a lábát, és integetett. Már-már a szigetre.

  Mindenki dermedten állt az a motor meghalt. A pilóták, mint a legyek. A helikopter, a repülőgép és a hajó tetején egy másik egyforma, egyik a másik után, a sáskák a nap esik.

  Kikötöttek a nyomorúságnak, fémek ütközött. Majd a tüzet. Fehér, perzselő meleg, a síelés, a saját csónak zátonyra futott, mint a bosszúálló angyal keze kanalas őket a víz és a sziklák, Waker.

  Az anyag gyúlékony, mérgező, valamint az emberi légzőszervek. Egy tűzoltó insurgence vált. Prométheusz korlátok nélkül. Remélem, hogy a csendes-óceáni dombokra.

  A világon a híreket nézte a streaming média, mint az óceán, puskás tűz mellé, és egy negyed a Guatavita sérült amerikai flotta vissza a mélybe. A történelem során először az emberiség valóban megértette az egyén a világon.

  1. fejezet:

  Futottak neki a szigeten, az erődök és a láncok, még kimászott a hordó. Nem volt hosszú a felvétel, de néhányan már sikerült elérni, hogy igyék, és bátor volt.

  Nick nevetett, inge, szaladt vissza Whitehorse-törés.

  - Ez szép volt ! Én megszólalni! Nick haja volt.

  - Nicolas, fiam. Nem kell megszólalni, ha ajkad földjébe." Nick Whitehorse csapott. A fiú lehajtott fejjel, félig nevetett.

  - Halló. Maga Alex?" Whitehorse feléje fordult, Alex. A haja felborzolódott túl a legrosszabbra. Guatavita nem kezdték meg, és a sziget a légiók kúszott, Isten tudja, mit. - nem hallottam, mit mondott az őrült tudós felélesztette, de tudta, hogy bátyja a kitörés , hanem, hogy nem csak valami rossz a sötétebb részek a homok egy nagy épület dollár, ami úgy nézett ki, mint egy domb tetején álló 2001/2002.

  "Csak." Alex egy ál-íj. Whitehorse kuncogott.

  - két testvér." megrázta a fejét.

  "a családi életem körbepillantott, Whitehorse." Nick kinyújtotta kezét, hogy anyja, a prescott, a gyerekek és a viccelődtem, séta vagy futás érkezett hozzájuk. Marilyn összeütközött a fia vállára, hogy félúton gyömöszölni, és megcsókolja a férfi arcán.

  "Ez az anyám, nyilvánvalóan nevetett, és megcsókolta a feje tetején.

  - Igen, ez az enyém." Alex elnevette magát, és rohant, hogy Renée fölszedte, átölelte a derekát, mint próbált betörni.

  - Én, de az biztos, hogy a fiamat, ha nem több, mint ha adtam volna neki." Renée,
még soha nem hallottam, ez a végleges. Beugrott neki, hogy véletlen, aki némán nézett.

  "Jó, - Whitehorse dobta a kalapot. A foltok, a hosszú évek óta lógott a falon távoli rokona elmondta, hogy valóban idő telt el azóta, hogy elment a nap. Ez volt az egyik, aki öltözéket, a történelmi társaság - mondta meggyőződéssel a hajót a csiga-mail-szigetre Waker. A modern polgári ruháját hordta a többi ládát, egy golyóálló mellény. Eszeveszett menekülés közben, a másik meg Wakers épített váltó testét páncél lemez acélból, hogy a hulladékból gyűjtött néhány száz lábnyira töltötték ki a partra.

  - Jó, hogy a misztikus hadsereg segített menteni Durango őrült tudomány Apokalipszis. " Marilyn Whitehorse megrázta a kezét.

  Cipriano odalépett mellé és védekezően. Amikor közelebb legfőbb teniszező kislányom?, homlokát. Kész volt bármit is.

  - Szóval, mit ?" ellen Cipriano arca holdvilágos, szivar, mint a füst, s glóriás, baljós. Bizonytalanul nézett rá whitehorse és Nicky nézett.

  - feltételezve, hogy nem választják meg , amit ön elárulta ?" nagyot nyelt. Ez lenne a nagy hírt.

  - a kényes témát nem igazán rock bátyám. Nem, hogy nem volt elég! Csak annyit, hogy a helyzet komoly múltja. Emlékszel, Whitehorse." Nick nagyot nyelt, és Alex, elment. Az ajka kék volt a keret. Szerinte anélkül, hogy hallja. A gondolat kísértett az álmait, a másik dolog, hogy ő elment. Ne felejtsd el, hogy a gyors éjjel volna akasztani a halott, az idősebb testvér levágott.

  - Gyors, nem? Alex többcsatornás templomukat a puskát, amit tudat alatt, egész testében reszketve. Nick nézte ámuldozni. Gyors volt a felfogása.

  - Az az átkozott szérum a doktor és hozta vissza a halálból, és ez a gyötrelmes, mégis újra." Alex térdét, puha szolgálnak alatta. Nick elkapta a derekát, magához húzta őt.

 

‹ Prev