Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 41

by Josh Law


  Cuba tuijotti Marilyn Näytät pirteämmältä. Hän oli antanut Marilyn, pep talk unelmien saarikierrokselle, kun he kokeneet panttivangiksi, Devil's Swan-väylän kautta.

  "Minähän sanoin, että taistelu ei ole ohi, ennen kuin päästät irti." Hän niellä. Clark knelt hänen takanaan. Marilyn laskenut Oona etujalkojen polvista ja vei hänen kätensä.

  "Mene, Clark. He tarvitsevat. Matkasuunnitelmani häntä." Marilyn heilutti häntä. Lääkäri nodded ja ruuvattu.

  "Don't Let go, Cuba."

  How do I pidä roikkumaan? Kuinka monta kertaa minun pitää katsoa?" Hän taipunut hänen päänsä, silmät kuluu värisevää satunnaisesti.

  Marilyn nostaa hänen kasvoillaan molemmissa käsissä. Hän caressed hänen saastainen posket. Heidän silmänsä heijastuvat toistemme sielut.

  "Listen, sisko. Mielestäni teidän. Vuorenvarmasti oman tuskansa ei minun. Olet sinä, joka kertoi minulle takertua siihen, että valo kynsin ja hampain. Olet päästänyt minua luovuttako poikani. I Won't let voit luopua sinun. Saan virheilmoituksen, että sota on kauheaa, mutta olet myynyt pojat lyhyt. He voivat toimia näin. He ovat syntyneet. Mitä tahansa tapahtuukin nyt vain pitämällä oman osuutemme. Emme voi antaa näiden poliittisten kiusaajia voittaa, köydenvedon tyttö. Emme voi siksi, että poikamme olisivat halunneet meitä jatkamaan." Hän tunsi hänen kyyneleensä rikkoutuu. Ollut aikaa laskea nyt. Silti, eikä kukaan voi ajan.

  Cuba nodded ja suojattu. Hän ei ollut riittävän vahva nostaa itsensä uudelleen.

  "auttaa minua?"

  "Totta kai!"

  Marilyn vetämissä cuba hänen jalkansa eivät pääse vahingoittumaan. Jokainen nainen juttu oli nakutusta, kuten maracas sekä yhdenmukaistaa yhdessä muiden kanssa. Ne vetää toisiaan eteenpäin, kaavinta kantapään kaikkialla hiekkaa, kuten ontuva miehet pakotetaan yrittää hoitaa.

  Miten? Miten hengittää? Ei ollut maailman pelastaa heidän lapsensa eivät olleet näkemässä sitä. Ainoastaan keskeyttää animaation, toivon taivutella heitä. Kun crescendo ei kuulostanut vielä. Oli vielä puoli mahdollisuus.

  Se oli viisi minuuttia. Jos se oli suunnitellut itse oikealle ja sitten oli vain kaksi minuuttia aikaa, ennen kuin hän kääntyi pommi, pojat.

  Niiden tehtävänä on seurata bacardin käynnissä öljyn rummut ja paristot hän oli huijannut ulos GI julkaistiin jeeppejä, joka ympäröi pienet automaalaamot Lab kuvaatko. Nick ja Alex on jälleen johtanut selkäsaunoja pitämään hullun tiedemiehen ja muutama hänen henkilökohtainen henkivartijoiden, joka oli onnistunut irtoamisen Cipriano ja Whitehorse aseen hiusristikkoa aisoissa. Useita erinomaisia kuvia koulutettu bacardin mutta Whitehorse olisivat saaneet varastaa pleksilasin lämpösuojakilpi yhden kuolleen Lab vartijat ja oli knelt vieressä, joka kattaa häntä hän työskenteli.

  "Se on valmis!" Kreivi hypähti ylös ja jumissa kaksi peukuista ilmassa.

  "Olet saanut sitä, veli?" Nick käännetty Alex. Kahden hänestä, Alex on fyysisesti vahvempi. Hän saattoi olla hyväksikäyttäminen on tilalla nämä kaverit jäi yksin kuin Nick.

  "Hm kyllä! Voisin tehdä kaiken tämän päivän!" Alex hymyili kuin yhdessä teräsäleikössä murtunut klubi hänen kasvoilleen. Hän on hyväksynyt niin tuuli oli revitty häneltä, mutta ulkona päätään. Nick nodded taistellen juokseminen ja Bacardin.

  "That's. Tämä on hyvästi." Hän otti detonator hän esiintyisi 330-333 hylättyä matkapuhelimen yksi Wakers oli heitteli hänelle ja suljettu sen hänen nyrkin taidoista.

  "Little Nicky?" Kreivi saavuttaneet ja hänen, joka asentaa sen puoliksi kytkettyyn vapaalla kädellä.

  "sinun täytyy mennä nyt! Älä luovuta niitä! Muista heidän asiantuntemukseensa bronze, mutta aivot!" Nick kuppimainen hänen kasvoillaan kädessään.

  "En voi. En halua, että tämä Kuulemiin". Hän oli yhtäkkiä pelokkaaksi, kyyneleet hänen silmänsä, hampaiden yllään. Nick niellä. Saavutettu ja suo valkeaa joulua hänen otsastansa.

  "Olet aion olla kunnossa. Olet saanut luottamuslauseen, Sport!" Hän hymyili hänen. Kuten oli viimeinen kerta, kun hän olisi koskaan hymyillä. Ensimmäistä kertaa, se näki todelliseksi kyyneleet hänen silmäinsä edessä. Hänen simppelit kasvonpiirteet quivered hänen kuvattavan kohteen pupillit laajenevat, valkoiset oli käännetty viiniä.

  Marilyn näki koko juttu, sillä hän knelt rannoilla ja napsimaan kaikki squatter ampujat sai, pistooli alue titaani suunnitteluaikarajan umpeuduttua. Hän loihti, hengityksen ansaan. Oh Jumalan rakkaus voi loukata!

  Nick nousi hitaasti, koska tuuli alkoi pyörimään hänen ympärillään, hänen hiuksesi kuin maadoitus alla, kun aura. Hän tuki pois kasvot sytyttimet auringossa. Kreivi oli jumiintunut kyseisessä paikassa. Sanat olivat vaihdetaan. Sitten Whitehorse vihiä despondently anoen pikkutyttö ja juoksi. Hän muistuttaa kyyhkystä kuin swan ilman halki, laskeutuvat veteen vieressä oleva Jaguar pääasioita, kiviä, jonka hiukset. Kaikki muut Wakers olivat lopultakin selväksi.

  Alex oli menossa nickin puolella. Marilyn tunsi cuba piirustus hänelle, laskua hänen ase hetki jäädytti niiden sielut hengästynyt toive. Oh jumala, tämä ei voisi olla se näytti! Ne olivat hieman meteor lähti maadoituksen välillä. Kukaan ei voisi estää niitä nyt.

  Vartijat eivät enää haitannut säästä muutama random kuvia Jaguar. Ei olisi myöskään pysäyttäisimme heidät nyt. Kuin parvi kaskaat, maissipelto, tohtori nopeita ja ihmisohjuksen iskeminä kerääntyi kaksi poikaa, eli tappamaan ja niin paljon huonompi.

  Alex otti veljensä, joka asentaa sen puoliksi kytkettyyn sytyttimet. Se oli tietoisesti osoittaa, että he ovat suostuneet tähän. Ne nostaa toisiaan kädet korkealle ilmaan. Marilyn sydän pysähtynyt. Hänen sisempi korvat tuntui buzzilla on ilma-totesimme päätään. Häntä kurkusta kiinni.

  "Ei!" huusi cuba.

  He pressed the detonator yhtä ääliö, että läpi sekä heidän kehonsa.

  Oli turvotusta, hiljaisuus on heti jäljittää ja supernova lämmön ja kuulostaa sun iski taivaalta ja kaikki historian lehdille. Rushin Feeniksin kilta siivet Down Eye Dry - pintaperhokoukku Wooly Bugger seurannut kuin liekit ovat hajanaiset. Portti on sulanut hänen silmiensä edessä ja puut yleisomistukseen, kuten risujen peitossa.

  Marilyn nappasin cuba käynnissä, ennen kuin he ymmärtäneet, mitä he liikkuvat. He nousivat joidenkin jyrkät kalliot ja leviää myös koteihin veteen, meloa, kuten mad, lika- järjestelmämme vaahtoa kuin Jaguar välittömästi staattinen enimmäiskuormitus taaksepäin rannalta.

  Syöneet jaguaria verikoirat karkasit kannelta ja alkoivat tyyny on ylönantanut saarta Cipriano niistä irti. Tämän jälkeen hän jatkaa vanhaan korttikehikko on kaksi naista. Ne on kuljetettava hinausajoneuvon vedestä ja asettaa jutusteluun, kansien enemmän iskuilta kuin kylmä.

  Marilyn suojattuun ylös kuunnellessani viper sihinä puita tuleen. Hän tunsi tytön henkinen prosessi käänteismaailman sen resurssista yrittäessäni vastata yhteen kysymykseen. Hänen kurkku ei ollut jyskytystä. Mitä hän vain nähnyt?

  Nicolas oli mennyt? Lapsi hänellä oli vallankumoukselle henkensä ja olennot tekevät kaikkensa hävittääkseen ihmiskunnan, ja vettä oli haihtuneet savuna ilmaan ennen kuin hänen tahmaista silmiä?

  Hän on kulunut pois, kloroosia ja charbroiled kannelle.

  3 luku:

  Meri oli peitetty savua. Se pistää häntä heidän ja häkkiin heidän sielunsa hiljaisuudessa. He olivat tropiikissa mutta ilma tuntui yhtäkkiä kylmäksi aavikoksi.

  Marilyn helpottuvat vasta noustuaan ylös tarkasteltaessa tilannetta kasvotusten. Cuba sat maalipaikoissa ratkaisivat käsillä, itkein katkerasti nyt eikä kukaan voi yrittää taivutella häntä. Se oli hänen polvia hyllyillä näkemistäsi saarella laajasti ja murjo vastustajaparkoja valtavilla suuhun ja yksi käden ulkona. Hän ei ehkä ole vedin liipaisimesta, mutta hän oli rakennuttanut pommilla uhaten. Hän oli tapoit.

  Sally yritti suorittaa ja hypätä auki ocean mutta Brandon ja Peyo kiinni hänen. Se on rekisteröity Marilyn, että hän oli Kiljuvien pikku mielipuolien komentaminen yläosassa hänen keuhkot, mutta hän ei kuullut sanaakaan hän sanoi. Puhalluksen edelleen näyttäytyvä
t hänen korville. Kaikki tämä oli vielä kaukainen, sekavine unelma. Yksi hän herää enää hetken kuluttua, keittämiseen takaisin taistelu Little Nicky käsissä Tiukoissa verkkoralleissa hänen harteita.

  Little Nicky oli mennyt.

  Ajatus kuntiamme puukoteta selkään hänen rinnassa yhdellä nopeaan erottamiseen. Hän saavutti hänen hengityksen täydellä kurkulla käytettävä Exceed taistellen hänen kätensä hänen paidan. Mahdotonta.

  Nick ja Alex oli mennyt lopullisesti.

  Ei surisi lainkaan tuli. Hän oli jo odottaneet, kuten hyvää tarkoittavista vieraille funeral hän ei olisi koskaan, koska hän oli jo siivottu puhdas maailmankaikkeuden, luun hiukkaset ovat hajallaan, tuulen haudata. Samoin kuin hyvää tarkoittava, puheet ja ystäviä ei surisi lainkaan voisi koskaan tästä.

  Marilyn tunsi itsensä nousta deck (tremulous jaloista. Clark oli istunut vieressä ja unettavaa edestakaisin, onko hän herää. Hän kohotti hänen, huulien tärisee. Hän oli istuneet paljon kuin potilaspaikat, kun hän oli lääkärin Etelä-amerikkaan. Hän oli nähnyt monia väkivaltaisen kuoleman. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun joku kumoaisi huolinut joku liian nuori oli palanut helvettiin hän syrjässä ja katseli.

  Marilyn tutkinut aurinko. Se alas hänen nyt. Tuuli oli kivitalon muistuttaa häntä hän oli epäonnistunut. Kaikki on menetetty. Maailmassa loppuu. Hän voi myös antaa sen puolella.

  No.

  Hän saattaa olla poissa, mutta hänen henkensä jäi hänen kanssaan. Marilyn saattaa tuntua Nick hänen vertansa, liikkuvia kuten laavaa huonosti vuoristosodankäyntiin kurkun auki.

  Tuuli puhalsi yli hänen hiukset. Se oli alexin vahvistaminen veljensä. Hän kiinni terveet silmät. , ettei tuuli tehty nousi sumu meressä. Niiden henget ympyröity hänen ja mitään suojelusenkeleitä, joten hänen kaiken vallan hän tarvitsee.

  He olivat kadonneet, mutta hän oli vielä paikalla. Silti sidottu liha kuolee huolimatta heidän kanssaan sisältä.

  "kaikki yhdessä! Olemme saaneet tehdä töitä." Hän kääntää osoittamaan pyörää. Omaisten suruun, he'd anna lähetä vain siirtymä, polkevat, Taustahurina ei enää häiritse moottorit, jotka etsivät open water.

  Cuba kohotti pökerryksissä.

  "Oletko hullu? Se on ohi... he --"mahdollisuus ovikello hänen käsistään.

  "Se ei ole ohi, kunnes viimeinen meistä ovat kuolleet." Marilyn katsahti ulos vettä. Cipriano nostaa päätään, silmät väsynyt. Hän hymyili voimin tuo monelle lapsuusajat mieleen.

  "Si. Kuolevat, mihin me uskomme on ainoa asia, joka meillä on mahdollisuus asua!" valtavaa hangaaria hänen jalkansa eivät pääse vahingoittumaan.

  Whitehorse käännetty metsiä nojata vaikkapa mastoon.

  "Se, mitä he olisivat halunneet. He olivat oikeassa. Emme voi antaa näiden kuolevat turhan takia, vaikka kuinka se heittää meidät. Takaisin satulaan, hyvät kollegat."

  Mielivaltaiselle cipriano radion pois hänen vyö.

  "Aikaa signaalin Titon aikoja, että hän voi katkaista meiltä nyt. Mihin olemme brändinä menossa, meidän on mentävä yksin." Hän nodded ja kääntää joitakin nupit.

  "herää esittää. Oletan siis sinusta pikku valon prikaati nyt poika on virallisesti roikkumaan hänen käynnistyessä. Minne, kapteeni?" Riggs kohdannut Marilyn, kuten yllään hän taisteli itsensä pitää hänen jäähtyä.

  Hän strode renkaaseen.

  "Washington D.C.:ssä on aika lopettaa tämä kokeilu päätökseen. Anna maailmalle Guatavita siitä, mitä hän on. We Will kuolevat erehtyä. Mutta kuolee vapauden. Ehkäpä joku, yksi onnekas nainen ja hänen poikansa…joku elää rauhassa. Vapaa maailma. Se vaimo, lapsi, isä, jotta he joka yö. Heidän on tiedettävä miksi kansalaiset voi nostaa niiden chin ylpeänä ja kutsuu itseään vapaaksi.

  Once upon a time oli kaksi nuorta miestä. Kaksi veljestä. Heidän nimensä olivat Nicolas Avalon ja Alex Vierra. He olivat bravest kids on kaikkien aikojen. Se johtui heidän uhrauksensa että Star-Spangled Banner voi silti läppä yli mad science Amerikassa. Se on niitten elämää ja kuolemaa, pyhinä. Emme voi koskaan unohtaa. Me emme voi myöskään näitä ihmisiä. . Auta minua luovuttamasta niitä. " Marilyn tarkastellut cuba vakuutellaan sukunimi on tarkoitus, vaikka ei ole koskaan ollut alexin virallinen nimi.

  "joku saa minut hieman kaasuläpän! Ai niin, ja pin up erottamassa toisistaan, jotta voimme olla hiukan tuulivoimalle. Meillä on pitkä matka, ja meidän täytyyy teollisuusrobottien vaatiman nopeuden saimme tähän erittäin rakkaus veneeseen, vai?" Marilyn kosketti ohjaa tekee epiloinnista entistä miellyttävämpää, kuinka he ovat työskennelleet.

  Niiden hätähuutoihin of sorrow kääntyi taistelukäsite. Heillä oli yksi tarkoitus. Tämä oli kamikazet last stand. Silmänruokaa ainoastaan eikä voittoa. Se oli tuomittu epäonnistumaan alusta. Ne eivät tyydy tragedia. Se olisi marttyyrikoulutusta.

  Peyo meni GPS-järjestelmän ja käynnistää ohjelma DC:n beach front koordinaatit. Cipriano taisteli radioon.

  "Oy! Langankierto, Titon aikoja. Teimme saarelta pois. Kiitos partiossa veteen, mutta voi vetää esiin. Ei tarvitse tulla meitä!" Cipriano's otsa hiessä vääntää. Miksi Titon aikoja jolloin yacht? Hän ei kuitenkaan mene tarpeeksi pitkälle, että he kehittivät pyyhkiä niiden määräpaikka sekä voi nyt jättää jalan yksin.

  "Anteeksi, 'mtomusta. En voi olla vakuuttunut siitä, että maksujen hakeminen mies, joka hänen pian. Niinpä olen päättänyt, ettei stressi mihinkään, jos se on." Titon aikoja ääni toistettiin pois pienet radio, hukkaamiskieltoon korviansa.

  "näen, kuinka se on." Cipriano silmissä kaventuneet.

  "That's right, amigo. Minä ja kaverit…messuraporttimme lähestyy kidnappaavat."

  4 luku:

  Titon aikoja's betrayal oli heittänyt viimeksi monkey kuusiokoloavain heidän epätoivoisista areenapohjaisissa kisoissa elämää varten. Marilyn seisoi dumbstruck ja valvoa rose sävytetty silmänsä niinkuin veneellä purjehtimista oli sulkemisen.

  Cipriano käännetty seuratakseen häntä, iskunvaimentimen valkoinen huulet. Juudas oli viimeinen päästä esiintymään crime scene. Kukaan ei olisi arvannut, kaikkein vähiten itseään. Kuinka hän saattoi olla niin typerä? Kun sicario ansiosta hän oli oppinut käsittelemään elämää liivi, be cool ja älykkäitä. Titon aikoja oli ainoa poikkeus. Jos salakuljettaja panamasta kaupunki oli kuin veli, ja hänen oli luonnollinen henkilö matkustaa, jolloin maailma oli sekaisin ilmestyy heti perään.

  Hän tarkasteli Marilyn sun hänen silmiinsä, kun vene vauhditti. Jotenkin tässä ultimate, hänen kasvojaan oli puhtaalta pöydältä, näin sydämessänne. Hän päätyi yllättäen ja vei kätensä. Hänen silmänsä palaa.

  "Senora…on samat tulta sielulle kun poikasi, vain hieman tyynemmillä mielestäni vai? Se ei ole sieppauksia, jos antaudun itseäni hänelle. On tehtävä jotain niin kuin henkisestikin. Jotakin valtiatar, jotka haluavat hänen sisarensa tappajaa ja kaikki tämä." Hän toivoi hänen miehistönsä. He kaikki olivat wan kasvot. Peyo kuihtuneet näissä sanoja kuin lehti palamaan.

  "Ei!" hän alkoi kerjätä mutta Cipriano leikata hänet katsomassa.

  "lapseni ovat kaiken kaikkiaan kymmenen kertaa mies olin." Hän nodded curtly Peyo, ja yhtäkkiä Marilyn ymmärretyksi.

  "Hän on poikasi?"

  Tuuli parted Cipriano hiukset kuin airbrushes halusi levittää musteen väri on maton tämän kohtauksen ja antaa lopulta jonkinlaista merkitystä. Muiden kuin remorseful varten. Hän hyräili näytteitä hiljaa.

  "Ota yhteys katkeaa, Marilyn. Luulin mies terästä. Vahva, ehkä jopa voittamaton. Nyt tiedän, että en voinut selviytyä puhalluskapasiteetin lähellä sydäntäni. Nicolas oli kallioon samasta kivi kuin minä. En tiennyt hänelle menestystä, mutta näin itseni kasvava huolehdi hänestä poikana." Hänen silmänsä kertoi hänelle, että hän voi ovat alkaneet pitää huolta hänen äitinsä. Hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa hengähdystaukoa itselleen, mutta se on jo liian myöhäistä.

  "Mene nyt! Johto my miehet viimeinen kohtaaminen sinun tehdä Washingtonissa. Tee sparklers kaunis, eikä mitään muuta." Hän murtautui a täys
imittaista, otsakkeen Jaguar oli runnovaa olemustaan.

  Hänen miehistönsä ollut koskaan kysyneet häneltä. Nyt he huusivat häntä harkitsemaan, repien tiensä oikeille raiteille.

  "Pappi!" Peyo kädet sidottuina, ja hän yritti sukeltaa veneestä mutta Brandon kiinni häntä ympäri.

  "Cipriano!" Marilyn lähes kaataa pois nenästä. Hän tunsi cuba yllättää häntä ja vedä hänet takaisin.

  Veneellä purjehtimista loihti vesi- ja odottaa nyt saalis kaatokelan. He kaikki seurasimme kristittynä nettotallennus came down, siirsivät Cipriano alukseen, ja vene liikkeelle eri savupommit itseään näkymätön.

  Ei eräseurantaa häntä nyt. Ei kuumeinen yritys pelastamiseen. Hän oli mennyt. Jos näin ei olisi tehty hänen uhrata Titon aikoja's kaverit nykyään vallitse heidän vallankumouksensa tässä ja nyt yritetään ponnistelemme niiden bounty ilmaiseksi.

  Marilyn panted. Hän oli yrittänyt sanoa hänelle jotain. Hän tunsi sen. Se olisi ollut päällä polvillensa. Mutta mitä? Mikä oli viime näyttävät tällä tarkoitetaan?

  Nyt hän koskaan tiedä.

  "Marilyn?" pidetään cuba hänen ystävänsä, odottelemme tilauksia. Hänen puoli on yllään. On menettänyt niin paljon, ne, jotka olivat paikalla olimme astuneet virkaan seurata hänen. Joku on voitava säilyttää ne asiat, jotka omistivat kalliiksi. Se pyrkii hankkimaan vapautta nyt, ettei heillä ollut mitään menetettävää.

  Jos he eivät, niin ainakin olisi viimeinen tarina maailman jakamaan yli nautitaan lietsottaisiin sen tuhoamiseen.

  5 luku:

  Siellä oli myös ennaltaehkäisyn syntyy uudelleen. Hän ei ollut käyttää tietotekniikkaa.

  Hänen ensimmäinen tietoinen tunne oli veljensä veren virratessa hänen ystäviensä kanssa. Hän voi tunnistaa erottelu ei tunnelmaan. Se oli kaksinkertainen tietoisuus, hänen veljensä, joka kulkee hänen aivoissaan. Hänen silmänsä lensi auki ja he näkivät molemmille puolille huonetta kuin vain hänen näkökentän laidoilla olivat näytä kamera, jonka hänen päähänsä.

 

‹ Prev