Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 45
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 45

by Josh Law


  "Stand meitä vastaan. Meille on käynyt samoin jumalat meidän kadotusta. Me olimme miesten vallasta ja suuri pelko, kun kävelimme maadoituksen välillä. Voitteko, yksi alhaisen laatuluokan prinssi, täynnä selittämättömiä sairauksia ja monien järjettömän vaimot' Tales koskevista vampyyreja, hallita torjua meitä?" Fawkes hymyili jopa miekka quaked kädessään.

  "voin yrittää."

  "Anna heille tarpeeksi rope, niin he itse ripustaa…" Cuba nojannut päätäsi lähemmäksi Clark, joka tutki, hämmästyttää.

  "I guess nyt tiedämme miksi hän on tuonut ne kaikki takaisin maalla elävien. Jonkinlainen kömpelöä luonnollinen valinta. Anna gladiaattoreita määräävät äänestyksen toimittamisesta. Yhtäkkiä tavallinen kurja maailmanlaajuisessa politiikassa ei näytä olevan niin huono." Clark pidetään keuhkojensa. Hänen silmänsä kouliintuivat näköpiirissä, toivomalla tavalla. Erikoisjoukoista, Työväestön Golgatasta oli melkein unohdettu. Optimistisen lääkäri oli inventointi pöytäkirjaan, jäämme odottamaan, vaikka ne voisivat tehdä tästä asiasta.

  Luku 12:

  U.S. Marsalkka emersonin lapsi oli ottanut kaiken Marilyn Avalon oli kertonut hänelle yli Riggs' radiopuhelimen ehdottomana totuutena totuutta. Hän kiitti jumalaa. Jos hän olisi odottanut muutaman päivän ottaa vaarin hänen varoitus sitten hänellä olisi liian myöhäistä puuttua tällä hetkellä.

  He sanovat ylpeys käypi uudensyntymisen pudotessa. Kun Guatavita ja hänen vartijoita, se soi totta. Niin syvää olivat heidän kampanja uhkailevat Globe Hope live-kamera, ettei heillä ollut mitään odotuksia lasten hahmoteltavissa heidän joukkoonsa.

  Äkillisellä kannattavan hypätään taksiin, lapsen kaveri turvamiehet ja joukkue salaisen palvelun agentit kumoaisi otti seuraavankin kuin Guatavita oman kaappi suojuksilta kelatut ja päällä miehet, jotka vartioivat presidentille. Kuvaa vaihdettiin kummallekin puolelle. Miehet putosi kuolleena ja oli jäänyt huomaamatta Guatavita's counsel tien hill kello Lincoln Memorial.

  "Mr. Puhemies, sir." lasten laajennettu käsi nostaminen puhemies paynen irti maasta.

  "Mitä Jumalan nimi? Ensimmäinen on zombie teini ja asetin siihen Primal Screamin levyn oikeudenkäyntiä, mitä tapahtui Durango ja nyt tuli visuaalista kaikilla helvetin rising!" puhemiehen tukkansa oli pysyvä. Yksi lapsen medicit painettu lähemmäs, tutkitaan pikaisesti hänet yhdessä teräsäleikössä alkoi sopimaan hänet korin panssarin.

  "arvaa on yhtä hyvä kuin omani, herra puhemies. Tiedän vain, että koko tämä vallankaappaus on käyttänyt sanoi zombie teiniä ja äitikuolleisuutta. Sain vinkki Marilyn Avalon-radion päälle noin viikko sitten, antoi minulle insight tarpeen tunkeutumaan tästä tilanteesta ja ota talteen. Olen pahoillani siitä, että annatte heille kiusaa, mutta jouduimme odottamaan otollisin hetki kevättä."

  "Ei, ymmärrän ja olen iloinen siitä, että teitte. Nyt on kyse siitä, että otetaan takaisin parlamenttiin. Emme tiedä, kuka on silti uskollisena meille sisäpuolella?"

  "Useimmat jätkät että olemme oikeassa yläkulmassa on lähetetty yleisten paikallisten Panaman kanavaa otsakkeen läheisyydessä Waker's Island." lasten kävi läpi hänen olallaan. He eivät myöskään voineet nähdä beach, josta he nousivat seisomaan, mutta ne kaikki saisimme savua.

  "Näen. Odotamme, että vieras kunnian tulla tänne, Yeah? En henkilökohtaisesti vastaamaan tähän Nicolas Avalon. Se vain peikon mieleni siitä, miten korkea-koulun kasvatti on aina etusijalla aiheuttamisesta elpyminen on liittoutuneiden valtuudet käsitellä tätä tilannetta." presidentti väheksytä politiikassa on hymy.

  "Kyllä, sir. Tämä koko perhe on ansaitsevat siviilihenkilön vastaava Medal of Honor, mielestäni. Lapsi hymyili.

  "olen kanssanne samaa mieltä. Tällä välin olemme saaneet, kaikki voimme ja saada ne alas telakointiasemat. Jos Avalon-kaverit voivat katkaista, sinun on annettava mahdollisuus saada rantaan, jotta voimme ohittaa Guatavita , jossa hän on jarruttanut Lincolnin muistomerkillä. Hän käyttää omaa monumentteja ja kansallisaarteisiin meitä vastaan. Se on kaikkien aikojen pohjalukemiin alentava." presidentti näytti merelle. Kaiken kaikkiaan kyse on levottomuutta. Riita joukkoon on Guatavita miehet keskenään. Hän hengästynyt. Itse julistettua Queen uusi Maya olisi voinut vahingossa tullut modernin Pandoran lippaan. Ovien Hell ei ole varmaa. Mitä seurauksia tästä olisi keskimääräinen mukavuustaso?

  "Nyt mennään, pojat. Tällä hetkellä sinulla on minua pitäisi hoitaa yhtenä oman ja otan neuvoja tacticians. Hyvänä esimerkkinä. Ei saanut nimesi, man?" presidentti kallistaa päätään opiskelu marsalkka.

  "U.S. Marsalkka emersonin lapsi, sir." Marsalkka nodded tunne, että tämä ei ollut tärkeää tällä hetkellä. Arvoisa merkittäväksi pöytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan käsi hänen olallaan.

  "edelläkävijöitä, Marsalkka lapsi."

  Kun marsalkka ryöpätään, epäröivät.

  "Hei, poikani. Nicolas Avalon on 18. Jos hän voi tehdä sen, niin voit." Puhemies winked.

  Kun marsalkka laatinut jos haluat tutustua pelin lyijynraskaaseen toimintaan Winchester, taitokset hänen ja nodded.

  "oikea. Nyt mennään." Marsalkka tuntui hänen huulensa kiertyvät pienikokoisen hymyillä. Nicolas Avalon oli osoittautumassa juuri maskotille jokaiselle nuorelle ja lopuksi haluttomilta mies kohtaamaan unhinging helvetin porteille. Hän oli yksi mies ja vaalineet kuvaa pojan nuoria kohtaamaan kaikki, mitä hän voi kerätä, joten hänen rohkeutensa vajota. Yksi mies vahvuus käsittää myös muilla aloilla. Emersonin lapsi tarvitsee voimaa hän voisi loihtia tehtävän eteensä.

  Luku 13:

  Taistelu kannelle oli hulluutta. Tämä oli sin silmäin edessä, koska verta lensi ja haavat kiinni imemään uudelleen.

  Se oli jatkuvasti rodun heidän elämäänsä, jotta ristitulessa nyt hajamielinen Maya nuket. Lopuksi, Cuba, mahdollisuus ja Peyo onnistunut sukeltaa sisään ja rohkaistuttava että Prescott lapset yksitellen ulos sekoitetaan ja sidomme ne laitaa, nylon nauhat ovat sanoneet pelaavansa löytyy keulakoroke. He kaikki lapset ulkopuolelle, aluksen epätoivoisesti saada heidät pois cage sormus. Kuten Marilyn yritti liikkumavaraa hänen tiensä halki metsien, levitä Navy ammattiryhmän, Cuba, mahdollisuus, tohtori Clark, Johtava Riggs, Peyo, Cipriano on miehiä, Whitehorse ja Wakers heidän kivääreitä ja viimeinen ammuksia ja aiheutti itseään lasten päät ja napsimaan kenenkään vihollinen aluksia, joka uhkaisi mitellä taitojasi.

  Okei, kapteeni. Näyttää siltä, että 'God-Players' ovat kääntyneet toisiaan vastaan. Niinpä nyt mitä?" Cuba kiertynyt yli olkapää, saavuttaa vielä muutaman kierroksia.

  Marilyn vastaus olisi ikinä häntä kurkusta. Hänen silmänsä olivat raptured taivaalle, jossa ei ollut äkillinen mahtava ja moottorit.

  "ja kehua elävää Jumalaa! Sille kärsimysten tielle on vihdoin täällä!" Marilyn puhkesin kyyneliin. Hän voisi nähdä poikansa pysyvän on jet avoimen luukun oven.

  Neuvottelut ovat olleet omat sweet. Kun paalin komentaja oli pelasti vähän ryhmä pois Waker's Island, hän oli kuljetettu muistuttaa jotenkin faarao Ramseksen huostaan YK:n virkailijat, jotka olivat jonottaneet mereen. Purjehti Herkulesin pylväiden poikia ja Cipriano takaisin Panama City, jossa he olivat nousivat Yhdysvalloissa suutin. Tämä oli hieman yli 4 tuntia sitten.

  Niin paljon voi tapahtua 4 tunnissa, kun olet kohti maailman laitaa. Nick oli jet-oven alalistaan valmistautuvat syyttämään pian hypätään. Alex seisoi hänen vieressään opiskelevat hiljaa hänen kanssaan.

  "Hyvä on, pojat. Olen valmistautumassa. Voit siirtyä seuraavien 30 sekunnin kuluessa ja tippuu suoraan keskelle. Jumala, se näyttää astuu hullujenhuoneelle kaikkien aikojen pimeimmässä." komentaja säädetty paalin nickin pack. Poika oli näköinen alas pakkasi lasitettu yli silmiin.

  "Okei, man?" Alex kynteni hänen olallaan.

  "Olen aivan…luuletteko, että pelastaisimme perheeseemme, Alex?" hän kääntää osoittamaan veljensä. ensimmäisen kerran, Alex näki välkkymätön epäselvissä tapauksissa shadow nickin kasvot. Hän nauroi hänet, Tunteet huumorista prickle hänen gut kuin hänen silmänsä ristiin. Hän merkittäväksi p�
�ytäkirjaan mitä voimakkaimman vastalauseeni sitä kohtaan häntä selkään ja ravisteli hänen päähänsä.

  "Dude, jos emme voi nousta esiin Hell, voimme tehdä juuri mitään?" Hän winked.

  "veljensä on pisteessä, Avalon. Pidä se todella mies. Maailma on melko paljon teihin." paalin pidetään hänen peukalo.

  "Uh, joten osa, jossa pelattavana on tarkoitus kertoa minulle mitään painetta." Nick suuria ystäviä ja katsoin alas savua.

  Ensimmäistä kertaa elämässään, leuhka nuoriso tuntui luottamuksellisesti kaukaisemmalta. Tämä oli kolmas kuolemaa hän oli kärsinyt, ja hän ei edes 20 vielä. Se näytti hänelle, että taivaan realms oli aikomus hänen kuolevat nuorena. Kuinka kauan hänellä ennen onneaan loppui, ja se oli? Voisiko hän olla jumissa helvetissä, koska tämä oli ohi?

  Hänen ei näyttää kasvojaan, mutta seurauksista välittämättä Hitler, Little Nicky Avalon oli pelottaa pois hänen maksutavat. Hänellä ei ollut mitään selitystä sille, kuinka tiede onnistunut pitämään kierrätys häntä tällä tavoin. Jos hän kuolee poika voisi hän vain levätä rauhassa?

  Hän tarkasteli hänen veljensä ja hänen vastauksestaan tuli. Ja syvään, hän salli itselleen päästämään irti kaikesta, mitä hän pelkäsi. Se ei ollut väliä miten se toteutuisi, tai jopa omin silmin. Kun otin hän oli vielä paikalla. Jostain kumman syystä hän oli yhä hengitystä. Mikä tarkoitti sitä, että hänellä oli valinta. On tehtävä.

  "Olet minun ääneni, amigo!" Cipriano winked hänen selässään hänen ylle laskuvarjo selässä. Nick hymyili häntä ja anna hänen katsettaan pudota alexin emerald silmiin.

  Valoa alexin silmät oli asia, joka antoi Nick voimaa ja lopulta hän tunsi itsensä smile mischievously, virtalähdettä ei tukahduttaa niiden sysäyksen. Täällä veljensä, jotka auttavat pitämään koirasi silmät, kuului muutakin maailmaa kuin tuhoavan liekit, kuvasimme sen iholle tai räikeää tuhkasta he kehittivät muutti luonnon kauneutta. Nuo silmät ovat edelleen sen poika, joita hän oli kovalla työllä rakentanut puunrunkoja linnoitukset ja kolossi ravistelee sankarin selästään puroja kautta, kun he olivat juuri tappaa aikaa. Hänen silmänsä olivat kodin Colorado, missä ne olisivat aina nuoret ovat elossa.

  Alex uskoi Nick kuin hän olisi ikinä usko itse. Tässä vaiheessa, kun kaikki, mitä hän oli 2040-luvulla alkoi hajota käsiin, hän löytänyt kaikki irtonaiset päät itse koskaan ollut selvitetty. Hänen elämänsä oli kudottu mysteerin musical kokoelma hänen veljensä elämää. Missä hän lisäsi, hän alkoi uudelleen alexin sielu. Se meni molempiin suuntiin. Dead or Alive heillä oli mitään pelättävää, koska ne olivat toistensa selkään.

  "Paali! Pidä mielessäsi, dude, sinä olet viimeinen puolustuslinja puhemiehen. Kampanjassa on legit tankojen suojakytkin, onnistumista tai epäonnistumista koko asiaa. Voin vain synnyttää Viikatemies hella- ja pelottaa tekijä!" Nick winked ja kääntyivät takaisin katsomaan kohtaus.

  Nyt on aika. Kukaan ei ollut hänelle. He olivat niin vähissä, hän voisi eyeball nähdä.

  "Älä joku sanoa " Geronimo'. Enää ei tarvitse olla alkuperäinen riitä." Nick nappasin kuononsa kuten olivat sukellus veden alla ja siirroilla lentokoneesta tarkasteltuna.

  Marilyn tunsi hiukset takana hänen niskaansa stand up kuin cat's takaisin Nick purettu center pakkasi raskas tömähdys taistelu käynnistyy. Hän itse piilevinä vähitellen, hänen omat kasvonsa jonkin verran huolestunut siitä, että hänen dramaattinen sisäänkäynnin. Gladiaattori-viivaimet tauko hetki keskellä heidän skirmish ja vei hänet ja leveä silmät ja huulet renderöity läpikuultavia.

  Nick ohituspiirin jalat ja kyniminen hitlerin ax, lattian alle asennettu takavalomoduuli. Hänen veljensä saapuneet hänen vieressään, raskaalla tömähdys ja kesti yöbileet on vastenmielinen hymyillä. He olivat ja että pian, jotka Cipriano purettu lähemmäksi Marilyn.

  Nick näytti, Hitlerin ja jumissa polvillensa hänen kieli poskessa.

  "Sanotaan Machen Stalingradissa. Eikö totta. Kadotitko, Fuhrer?" Nick suuria ystäviä. Hitler oli savuava.

  "Haluatko sen takaisin?" Nick virransäästöominaisuuksien ansiota yläosan ympäri hänen päänsä yhdellä kädellä kuten heiluria. Nyt kun he saisit nähdä hänen lähietäisyydeltä, hänen perheelle ja ystäville olivat huolestuneita nähdessämme, että myös hän sai sähköä poistettaisiin Resheph seerumia vastaan. Hänen lujuuttaan oli yliluonnollisia, omaksi yllätyksekseen sekä muiden luomuksia yllätys.

  Alex tarkastellut hänen veljensä ja tarkastelimme silloin käsiinsä. Hän balled ne nyrkillä, suun ammottavan kuin kala, vaikka sähkö alkoi prickle huomaamattomasti mutta huminaa ääniä hänen sormille.

  Nick ponnahtanut hänen niskaansa ja purevat kieltänsä hampaat helisevät, kipinöiden vyöryttämällä kasvojaan ja hänen hiukset kantaa kaikenlaisia wild päättyy.

  Okei, joten osapuoli voi aloittaa jo nyt, vai? Oletteko pojat tangoa? Uskon Sensor Villa arvostavat sitä, jos päätämme. Tai tangoa Italian? tunnustus, kollegat. En ole tanssija." Nick käännettynä hänen ruumiinsa kuin ax näytti lähtisi hänen kanssaan. Alex makas juuri, kun ärtynyttä itkemään, uimahyppyjen ja Hitlerin kurkun hän pakoon keinu omaa massaa ase.

  Suuttimet, palauttaa Waker's Island rescue yritys alkoi ympyrä lisäkustannukset ja napsimaan viholliskonetta kuin kotkat vuorten snatch tykillä hyttysiä kuin tuuli. Sille kärsimysten tielle, joka oli tullut ja vihollisaluksia alkoi vajota syvyyksiin kaatuminen päänsä päällä kuten kala luopumatta.

  "oletko kunnossa, Senora?"

  Kaikissa pilaa maailman sillä hetkellä, Marilyn ei ollut huomannut Cipriano tarkastelemme häntä.

  "Olen?" Hän näytti on tarjouksesta silmissä sicario hänen poikansa kuten auringonvalo suljettu historiankirjojen kuviin savusumun peittämistä häntä keskellä hänen valloitus, horjuvia. Ei olisi myöskään tapa koskaan sovittaa asioita hän nähnyt ja mahdollisimman myöhään. Jos hänellä ei selviydy.

  Hän nostaa päätään ja anna sea spray koko hänen kasvonsa, pesu, jolla voi olla ratkaiseva merkitys taistelun sykkeessä ja hien pois. Anna Hell nousua. Anna huomenna. Hän oli varma hoitaisiko hän oli kunnossa, mutta hän oli varmasti oikein. Kaikki legioonilla, voisivat nousta häntä vastaan, eikä hänen jos ja värillisillä ripsillä. Hän näkemässä rauhaa. Ne kaikki.

  Hän oli menossa pelastaakseen pojan elämä. Hän vannoi sen.

  =Estonian version=

  Resheph süütab~

  Konks~

  7 helikopterit olid hakanud ringi Jaguar nagu raisakotkad ootab oma Leegitsev surm. Nicolas Avalon ligines rasket hingamist ja rikkusid kõik ära.

  Ta vaatas tema vend Alex on nukker naeratus. Mõelda vaid, et see kõik sai alguse päeval keegi lõi teda autoga. Ta jõudis ja plaksutas oma venna käega õlga, selleks, et liikuda oma kätel, pöördus tagasi lindi ihu.

  "Noh, siin on üks hea asi välja tulla."

  "Mida?" Alex raputas pead, kihistamise peaaegu hüsteeriliselt. Kuidas tema vend ehk leiate midagi head ka vaba maailma lõppu?

  "Jaaguari juhtnupud on ülilihtne. See on nagu keegi saab laeva kapten nendel päevadel. Isegi võimalus Vierra." Ta väänas oma saapa peal ringi kontsad, kus võimalus võitles koos ratta. Ta käega löönud ja lehvitaks kätt eksinut ning jätkus eepilises võitlus negatiivsena laev lakkamatu automaadist tule.

  "Olgu, proovime vaadata kuniks me sureme poisid. Me juhime seda paraadi!" Nick jõudis dekile ja korjas üles kaks rämpsust vintpüssid valvurid olid langenud jaaguarid oli neid ründasid. Ta viskas oma venna ja hakkas skaala väikese laeva ainsa mast. Alex mõistis silmapilkselt. Võimalus hoida tema hingeõhk. See oli hullumeelne, isegi Nicolas Avalon.

  Ta ronis sale masti ühe käega, püss tasakaalustatud üle õla. Ta naeratas siis mõistsin tema vend oli tema taga. Purjed olid ikka näed kedagi pildituna lamamas , kui nad oleksid lõdvenenud jooned, et tema ja jaaguarid võib välja ronida.

  Jaguar oli ehitatud nii luksus ristleja. Puudusid alused kuulipilduja. Isegi siis, kui kõrgelt arenenud kontrollisüsteemi ja muljetavaldav mootorid Guatavita on tehnikud olid kogunenud, ei saaks põgeneda ameerika 3164. See ol
i enesetapp, aga Nick ja Alex võib õnnestuda tikutaja paari helikopteri piloot on nende pesad varesepesas.

  Kui suukorv laadurite võimalus hingeldas raputas vetes. Laev kõikus. Nick käärinud surnud üks purjed on 90 meetrit ja tema venna käest sama ettepaneku tagasi. Püss käest libisenud ja ta sai selle kaenla all. Selline piinlik olukord oli peaaegu võimatu säilitada tavalises olukorras, kuid helikopter tuli laskub nagu rahetormid, see oli mõeldamatu.

  Alex naeris vaatamata kõigele. Vennad peatati, animatsioon. Kuidas kummaliselt väärtuslikku igal hetkel muutus iga võib olla üks viimane teadlikult. Nad mõistsid iga mõtte väljendamata esimene heli. Nick viibutanud Alex kaua. Ta sirutada käe ja nailonist võrk ümber olevat mastikorvis oma vaba käega. Ta väänas, otsi ta jalad ümber masti tormaksite üles. Nick on nüüd vabad käed olid 383 miili.

  "Me pole just täpsuslaskureid, Alex. Eesmärk on kontrollida kui saate või piloote. See on rohkem kui neid ükshaaval ära. Tahame kindlustada, et asjad hakkavad üksteise otsa. Mõtle ilutulestikku. Hei, eks? Võimaluse? Hoidke see asi pöördumised." Nick kolis püss, õla alla ja välgu tagasi. Alex istus ja lased tal kasutada oma õla kui püss. Neist kahest, oleks ta osutus paremaks eesmärk on tulirelv klassid. Cipriano Ta oleks vaja ainult õhku, et puhata oma relva.

  Nad kolisid täiuslikus sünkroonis. Alex oli üks neist, kes otsustavad, millal nad peaks maha laskma. Signaal oli ootamatu jäikuse tema lõuajoon. Nick tundis oma sõrme päästikule ja kuulis vastuseks mõlemad relvad tulistavad samal ajal. See oli üks võimalus õpetada poissi tulistama. Nick naeratas nagu üks pilootidest langesid tema kontrolli. Teine võitles elektriline elektriosadest pärit purunenud armatuurlaual. Nad tiirutanud üksteist nagu kaaren on ballett, kuid nüüd on helikopterid nina nina põrkas

  Plahvatus viskas vennad tahapoole. Nad maandusid magusid ja vabad käed piki slack jooned, viibutades tagasi tekk, mida põles koos röstimise kopterid, olid klaasikildude võre ise nagu metalne juustu taevas nende kohal. Võimalus tantsisin rooli, üritades dodge hulkuv tükid helikopter ja blade, lõksus surnute valvurid. Üks lendas läbi Jaguar puuris, tulusat rada, kassid ronivad oma vabal ajal läbi. Õnn, et poisid, nad olid liiga motion haige seetõttu, et pidev serpentiin püüda vältida päästikule õnnelik rahvas.

 

‹ Prev