Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 46
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 46

by Josh Law


  "Teie andunud publik on üpris rahutu, Nick. Arvan, et on aeg sellele peole tõi kaldale?" võimalus krigistanud tema hambad. Oli näha saarele Waker nüüd, aga ikkagi miili eemal.

  "Jah, sellest rääkides. Mehega. Me peame katkestama. Mingeid ettepanekuid, Cap'n?" Nick hõõrus oma kaela.

  Alex langes põlvili märkasid, et üks raadio mikrofonid rihma signaali oli surnud valvur.

  "Kuule, Nick! Sulle on telefon! Mees, kelle nimi on Whitehorse? Kõlab tuttavalt?" viskas ta venna Alex raadiosaatja.

  "Laatsarus, koopia."

  "Jumala pärast, mängijad poiss?"

  "James Whitehorse! Tore teie häält kuulda, mees!"

  "Õigus. Poeg, pahandus järgneb sulle meeldivad koerad, must kurat, kas pole? Aknast välja vaadates praegusel hetkel ja mulle ei meeldi see, mida ma näen."

  "Kahju, et teeäärne kahjustusi, mees. Hei, kas on võimalik, et ehk aitad meid? Saarte varustatud kaup, eks? Tead, ma arvasin, et föderaalagendid panid raske kahurid ümber aia katki jätta välja?" naabrid

  "Teil on õigus. Meil on väike probleem. Mul õnnestus oma tee välja kaevama, et mao auk, aga me peame teie seljas logisejalt jooksus. Meil ei ole nii palju laskurid relvad, kui saad aru, millest ma räägin."

  "Mil iganes sul nimi ka on? Meil ei ole minu Benedict Arnoldi auastmed?" Nick krudisenud raadiosaatja oma rusika, selle plastikust korpusega karga agoonias.

  "Mitte päris. See oli kunagi sõbralik. Näed, nad kasutasid seda seerumit nad tehtud teie isa vere ja ekstraheeritud looduslikud vedelikke ja nad taaselustasid dr Lucien Swift. Nero on katusel, poeg. Viiulit ja kõik."

  "Mu jumal!" Nick hoidis mikrofoni tema suud vihast. Alex vaatas teda silmadega.

  "Olgu, sul on õigus, Valge. Me peame improviseerima. On mingeid ettepanekuid? Mees minu positsioonil meeldiks kõik nõustamisest ta leiaks."

  "Küll mina, poeg. On uhkeid kanistrit kütust saarel. Ma pole tõesti näinud nagu varem, aga siis ma tundsin 20- ndal sajandil loen, et ma magasin oma hauda ning 21 on just saanud algas hästi. Asi on selles, et gaasi saab relvi mul. See on kahjulik, sest tavalised inimesed on mingi mürk nad välja Prescott 1 seerumiga."

  "See pole hea. See ei tee endale ja oma õed-vennad, aga mu ema ja tema sõpradest on samuti pardal need rakised!"

  "Ma saan sellest aru, Nicolas. Õnneks on olemas ka vastumürk kanister. Doc ta tuleb alati välja lahenduse vastu võitlemiseks peaks midagi tema katse teda kaugemale. Leian, et see on pigem põnev hoolimata asjaolust, et ma põlgan seda meest."

  "Oh, hea! See ei pruugi olla nagu täiesti võimatu, et kui sa näed enda ümber. Ma arvan, et võibolla ainult pool uuesti nii võimatu. Mida ma lobisen? Kas te saate seda värki ja tulistada oma õhuruumi? Ohutult ja takistamatu?"

  "Jah, söör."

  "Tulistage siis, Whitehorse! Me toome sulle pidu!" Nick langetatud saatja, irvitada nagu saatana kass. Tema vend.

  "Kuule, ta on päris lennata, vana, mittesurnud tüüp, mitte nii? Liigume, poisid! Tähtsamad asjad kõigepealt." Nick võttis ta särgi seljast maha ja lehvitas Tito on laev. Nad olid kõrvutii niikuinii, korralik kuuldekaugusel.

  Tito tõi paadi ümber kui kaks meeskonda olid Sülitusmaa kaugusel üksteisest.

  "Alex! Võimalus!" Renee Vierra järsku üles ja alla, rõõmust tantsivad tema adopteeritud poeg ja tema vend oli elus.

  Marilyn Avalon kummardus, saavutatud ja haaras oma pojale.

  "Tere. Ma teadsin, et sa saad hakkama. Kuidagi." Ta nägu oli moondunud puhta kurnatust. See oli hämmastav, et see naine oli isegi püsti. Nad polnud suutnud peatada hinge pärast Mehhiko ja nende olukorda ülima piirini, katsetatud reaalsuse piire.

  "Tere, Ema!" naeratas ja pigistas teda Nick käsi. Ta vaatas Cipriano kes seisis patsiendi ja vaikne, tema ema poolt, ootab Nick raportit. Nick neelas. See mees oli tõeline meister. Tema üritus. Ta ei saaks kunagi teda tänada selle jaoks piisavalt, hoolimata asjaolust, et ta nõudis seda oma nahka päästa.

  "Poisid on sel saarel, et vabastada super-toksiini. See ei ole kahjulik minuga, Alex, või lapsed sellepärast, et see on tehtud meie isa neerupealis ekstrakt. Nad lasevad vastumürgi ülejäänutele. Ära löö need kanistrid laevalt minema, hoolimata ebamugav kõrvalmõjusid. Mõlema päästab su elu sisuliselt ja piisavalt rohtu , kus me saame midagi ära teha, et Waker sikk on rannajoon."

  Cipriano irvitas, näidates oma kahjustunud hambaid.

  "Poiss, millal gangsterid vaiksemaks võimalus tasuta kõrge?" küsis ta pilgutas ja plaksutas käsi oma jõugud tähelepanu köidab, ülekandeala Nicki sõnum äärmist Hispaania.

  "Niisiis, te lollid tegelikult leidsid viisi, see pöörane jama olema võimalik!" hüüdis Brandon rahva käest, lükkab oma teed. Nick irvitas tema väikevend on hullumeelsust. nende olukorda toodi koju.

  Ta vaatas igast nägu. Bacardi seisis vastu relvastatud kasti granaate, Tito oli majas. Seal oli Sally, Clark. Peyo toetasingi Renee, vilkuv mõnitab irvitamaks Alex kes kukkus põlvili, leegitsev Jaguar tekil, bush pikemalt keerutama.

  Nick neelas ta kuulis muzzleloaders juurutamise kanister ja tundis neid vihisedes meie peade kohal. Nad olid väikesed ja alumiinium. Kui nad põrkusid kellelegi, õnneks me haava sama hull nagu loopisid suurte rahe.

  Ta tõi nad sellesse hulluseks. Ta vandus, mis süttivad materjalid hoidis oma hinge tulemeri, et ta tooks nad välja. Isegi kui see tähendas põrgu või veeuputus, rääkis hinge.

  "Maa!" võimalus oli tema jalgu trambivad ja lehvitab. Nad olid peaaegu saarele.

  Nad kõik olid naelutanud nagu elu mootorid suri õhus. Piloodid olid surevad nagu kärbsed. Helikopter, lennuk, ja sõjalaeva sarnased kuhjas üksteise peal, üks teise järel, rohutirtsuparv külas päike on raev.

  Nad maandunud crescendo metallide kokkupõrge. Siis tulekahju rose. Valge, algul tulikuum ja sulab ära kõrvalrajal oma paadid madalikule, sundides neid nagu kättemaksuingel käe üle neid veest välja ja Waker on kivid.

  See aine oli kergestisüttiv samuti toksiline hingamisteid. Üks tulekahju sai mässajad. Prometheus vallandanud. Lootus sureb Vaikses ookeanis siluett.

  Maailm vaatas oma uudised voogmeediume kui ookean õitsesid tulega ja võttis veerand Guatavita on rikkunud USA laevastik tagasi sügavikesse sellega. Esimest korda inimkonna ajaloos, tõeliselt mõistaks üksikisikute võim maailmas.

  1. peatükk:

  Nad jooksid talle igast nurgast. Saare, tasuta linnused ja ketid, mõned isegi välja ronimas test barrelit kemikaale. See kõik polnud neist keksida, kuid mõned neist olid suutnud jõuda nende kartmatu Lazarus ja nende jaoks oli see ekstaas.

  Nick naeris, tõmmates särki tagasi, kui ta sattus Whitehorse on tagasi-embuses.

  "See oli ilus, mees! Ma olen sõnatu!" Nicki juuksed seisis.

  Nicolas, mu poiss. Sa ei saanud olla sõnatu kui ma tegin oma huuled kokku." Whitehorse lõi Nick tagaküljel. Poiss kummardas poolenisti läbi igakord naerma.

  "Tervist. Sa oled Alex, eks?" pöördus näoga Alexi Valgehobu. Tema juuksed olid turri läinud liiga alates vahistamist. Poleks hakanud Guatavita saata leegioni ja saare oli kubiseb Jumal teadis seda. Ta polnud kuulnud mis oli räägitud taaselustatud hull teadlane, kuid ta teadis tema venna purse tagasi tekkidel, võiks olla ainult midagi kurja luusib tumedam osa Liiva Dollarisse suure maja, mis paistis nagu viinavabrik asuvas ühtsest hill.

  "üks ja ainus teie teenistuses." Alex sooritada näidis. Whitehorse kõhistas naerda.

  "Võin teile kaks on vennad." Ta raputas pead.

  "Kohtume mu ülejäänud Kirev perekond, härra Whitehorse". Nick sirutas käe, näidates oma emast, Renee, Prescott laste gangsterid nagu nad kõik tulid kõnnib või töötab nende poole. Marilyn kokku oma poja õlgade ja paiskas ta teiselepoole kallistada ja suudelda mõlemal pool ta nägu.

  "See on mu ema." Ta naeris ja suudles teda pannakse talle pähe.

  "Jah, ja see on minu." Alex naeris nagu Renee jooksis talle ja ta üles korjasin ümber piha, kallistab teda nagu, et ta üritas pihuks ja põrmuks.

  "Noh, ma talle vastu, aga ta on nii palju oma poega kui mitte rohkem kui siis, kui ma teda sünnitanud." Renee kiirgas, o
lles varem kuulnud teda ütlemas selle lausa. Ta hüppas talle võimaluse kes seisis vaikselt edasi otsima.

  "Meeldiv kohtuda, daamid." vihjas oma vana mütsi valgehobu neile mõlemale. Tolm määrib. Selle pikka aastat riputada kauge sugulane on seina rääkis talle, kuidas tõeliselt pikk see oli peale seda, kui ta astus sisse päikest. See oli üks artikkel tema algsest rõivad, et ajalooline ühiskond oli veendunud ütles võrreldes laeva tigupostiga, Waker kaudu on saarel. Ta kandis moodsat tsiviilrõivastusest ülejäänud tema isik, rind kaetud kuulikindlat vesti. Nende palavikuline põgeneda, teine oli ehitatud tee-Wakers shift kuulivestid, plaadid, nad kogutud vanaraua vaiad paarsada jalga rannast.

  "Nii tore kohata salapärast armeest, kes aitas päästa Durango, hullumeelsest teadusest apokalüpsis. " Marilyn raputas Whitehorse kätt suruda.

  Cipriano kiirendada tema kõrval joonistus kaitsvalt lähedal. Pealik Riggs lähemale, kulmu. Ta oli valmis kõigeks, mis on tulemas.

  "Niisiis, mida me siin vastu?" Cipriano on nägu oli pärjanud. sigari suitsu nagu halo oma pahaendeline jõud. Ta heitis pilgu üle kindlusetus valgehobu ja vaatasin, Nicky.

  "Ma eeldan, et sa ei räägi neile midagi, mida ma sulle usaldas hetk tagasi?" küsis ta neelas. See oleks suur uudis.

  "tundlik teema on kindlasti tõsiselt kivi mu venna põhiseadust. Mitte, et ta ei ole piisavalt mees! Ta juhtumisi on tõsine ajalugu olukorrale. Mäletad, Hr Whitehorse". Nick alla neelata ja vaatas Alexi silmadesse, olid pärani lahti. Tema huuled olid näost siniseks ümber veljed. Ta oletas ilma seda kuulda. Et idee oli kummitab tema unistused keset kõiki teisi asju, mida ta oleks elanud. Ta ei ole kiire unustamiseks sel ööl, kui ta oleks tahtnud, et surnud, tapetud oma südamed külmutatud vanemate vendadega.

  "See on kiire, kas pole?" Alex mitmekojaliseiks püss hoidis alateadlikult kogu tema keha värisevad. Nick vaatas teda üllatama. Ta oli kiire taipamisega.

  "Nad kasutasid seda neetud seerumit, arst ja tõi ta surnust tagasi ja ta tagasi taas meid piinata." Alexi põlved pöördus pehme olla liiast. Nick tabas ta ümber vöökoha ja tõmbas ta rinna.

  "Kõik on korras. Kõik on korras. Ta peab minema läbi minu esimene mees." Nick ette tema näo tema venna juuksed püüdma oma hinge. Mõte, et maniakk jälle…

  Marilyn on nina pihta verejooks. Raev ribadeks oma hinge tuhandes tükid, avades uue mõõtme iga kild, süvendades tema kindlameelsust. Ta läks poistele ja võtsin Alexi näo kätesse.

  "Seekord on meil olema need, too ta siia." Ta käsi ta lõualuu, sundides teda vaatama rahulikult tema silmadesse. Ta noogutas ja püüdis tema hinge. Nick tõmbas ta välja. Ta oli tugev omal kontsad uuesti, aga ikkagi toetusime oma venna õlad pisut ebakindel.

  "Nii, see on mäss/ luure/ päästeoperatsioon, Whitehorse?" Marilyn pöördus ümber.

  "Noh, jah, madam, sa oled seda paremini kui mina. Teine Wakers on ilmselgelt meie peamine prioriteet. Veel palju asju arst töötab on algusest peale ja ta pole teinud palju kasutamata koguseid. Kui me sellega praegu, me paneme meie vaenlased tagasi kuudes. Mõelge sellest, kui India raid, daamid ja härrad!" Ta noppis püstol vöö oma mängu naeratus.

  Cipriano noogutanud gaeng moodustada kaitsebarjäärid ümber Prescott lapsed ja naised. Nad kolisid majja ka üks, nagu peatamatu seina raevukat tulistage kindlus. Whitehorse juhiks, Nick ja Alex valvavad teda mõlemal pool, oodates Swift ihukaitsjatest hüplemaks puult-line mis tahes ajahetkel.

  Kääriti läbi puude hästi sissetallatud rajal. Mis see oli Wakers õnnestus põgeneda kolis väljaspool seda inimeste ümber möllab seina, nagu elekter, liikudes kõrvale, nii takistusi, mis vabastab hingus lõigata läbi selle neetud kohast. Uks vabadusele oli avatud. See oli väljapääs sellest luupainajast, see teine surm, mis oli nende puhkamisega tunduvad soovivad ainult suure antud unistajad võiks mõelda. Nende kartmatu liider ja inspiratsioon oli tagasi. Lazarus andis neile lootust. Lootus oli palju haruldasemad ja kallima kui gems selles vapper uus maailm, maniakaalne teadus.

  Nad olid pooleldi tagaküljel hill, segaduses, kuid puuduvad ründajatega. See pidi olema, et snaiprid olid järjekorrad laboris/ kasarmud" palju aknaid valmis neid nagu pardid tiigil.

  "See on naljakas. Sama hästi oleksid sa võinud neile kingituse. Tere, poisid. Mäletad oma vana hea arst, eks ju?" Nad kangestunud. Kõik relvad, mis on treenitud ühel häälel. Ainult üks. Ta tuli üksi edasi teadmisega, et tema kohalolek on piisav väljakutse lagunenud eskadrill.

  "Ma lasin sind kolju! Sa oled surnud!" Pealik Riggs sülitas põrandale, silmad sama lai kui öökull on.

  "Jah, see on õige. Tuleta mulle meelde, et sind selle eest hiljem, ohvitser. Siis ma arva, Surm on nagu tavaline külmetus tänapäeval, mida olen loonud ja sul on suuremaidki muresid." Doktor naeris.

  Ta tõmbas hiiglaslik kaugjuhtimispult laborist mantel. Marilyn purunenud edasi, karjus ta poja nimi. Ta lihtsalt pidi ees olema. Miks ta peab alati olema liider ,patuoina? Ta tormas rahajõmmist turvatara vastu mis pühkis üle kogu saare.

  Lucien Swift viskas kaugjuhtimispuldi ja liiv ja lõhkus oma jalaga. Ei oleks mingit sunnivad teda jälle värava avamiseks.

  Nick keerelnud kui tema ema kisendasid kibeduse tema hinge. See oli piisavalt raske vaadata, kuidas ta poeg pimesi ohverdas ennast heaks. Teised kogu see aeg. Nüüd ähvardab üksi asjaolu eraldi, peale kõike seda, mis nad olid elus.

  "Ema! Cipriano! Mina ja Alex on see narr! Sul ei ole palju aega, aga kui sa tood paadi ümber mäe on laugem teisel pool. Ma näen seda siit. Surma Ingel ja tema poisid võivad noppida sissemurdjad, tekid. Wakers on vastupidav ning nad suudavad hüpata alla. Siis veel üks kotti!" Nicki hääl värises. Ta kartis.

  "Nicky? Ei! Me lahkume siit kokku!" Marilyn on käed värisesid, ta tõmbas ta püstoli välja. Ta soovis, et muuta ta keha suitsetada ja Nick mõistus nagu džinn taganevad pudelile. Ta soovis, et saaks teda kaitsta, olenemata võimatu valiku tegemisel oli ta sunnitud uuesti.

  "laul jääb samaks, ma kardan. Ma arvan, et see jääb alati enne, kui keegi võtab haamer, jukeboxi, eks?" naeris ja langetas Nick relv. Vastumeelselt, Alex järgis tema eeskuju.

  "Ah, kurat. Miks sa pead alati, mees? Sul on õigus. Siin ei saa olla enam patuoinaid meie vahikorra ajal. Peale meie. Ma arvan, et see on meie elu või selle puudumine. Ma arvan, et kui keegi peab selle eest maksma, meil on piisavalt sügaval soontes töö tehtud saada." Alex kehitas, põlved värisevad viimast korda enne, kui ta sai need kontrolli alla.

  "Kurat, poisid! Ma arvan, et see tähendab, et sa oled näinud läbi salarelv olin plaanistanud ehmatada. sinu hale kamp mässajaid." Piirpääsuke üleannetu, värisev ootusest tema psüühiline näitama ja rääkima hakata täielikult vangistatud publik.

  "Poisid? Ta püüab veenda sind, lihtsalt ära!" Renee haaras dr Clarki käele, teatud ta arsti vaja enne seda, kui see oli läbi.

  "Kõik on korras, Renee. Aita Whitehorse selge." Nick irvitas Swift enne tuli ja krabasin temast Marilyn läbi sale kullakange, raputab teda, kuni ta hambad kokku.

  "Mida kuradit te mõtlete, rumal laps?! Me lahkume siit koos või üldse mitte!" Ta oli hullunud. Ta ei suutnud mõelda seda viisil, mis tähendas nad kõik korras olema, oleks ta saanud? Ta pidi ainult peatee ohu vältimiseks kaotusi.

  "Marilyn…poisil on õigus. Pole aega vaielda. Iga sekund loeb ja me vajame neid nn Wakers . kui me isegi väike lootus aeglustab kuninganna." Cipriano õrnalt eemale tõmmata oma poja maha Marilyn ja kogusid tema rinna. Ta oli ikka veel silmitsi Nick, nõnda lamades. Poiss neelas, grimassideta.

  "Jumala tõsi, ema, ma tahan elada. Ma olen tahtnud elada sellest ajast, kui ma nägin autot viira minu jaoks ja Peatänaval Durango, ta teadis, et ma hakkan surema ilma küsimusi esitamata, 17-aastane. Nüüd mul ei olnud aimugi, et kõik põrgu minna pärast seda. Ei olnud nii, et ma võin terve mu pere oleks panna pidevas ohus ja vastu seista silmitsi maailma lõpp. Sest mu geenid. Nad on minu geenid, ja see on minu vastutusel mehena. Vaadake, see on probleem, olles ise nii tõsiselt arvulises vähemuses. Sa pead teadma, millal kõik trumbid on minu käes ja teada, millal asetas need lauale. Naeruväärne panused on mängu nimi, kui asi puudutab gamble ellujää
mine. See on minu laiba, kogu kupatuse ja seega võib see minu laiba, on oma töö lõpetanud." Nick huuli näris ta ajab gladiaator oma emotsioone, mitte nutta, et ta oli katki. Püüan seda oma emale ütlema, et sa pead surema, on peaaegu võimatu teha.

  "Hasartmängud, ta on kaval, teie poeg, Marilyn. Vaata, mul on täituri sama mürk, mis tegid minu veetlev leedi on poisid seal vees. Ma oleks võinud võtta ulatuslikumad meetmed peatada plehku panemast, Whitehorse, õnnestus tal kaasa tõmmata, aga ma teadsin, teadsin, teadsin, et peaks olema vaid minu demonstratsiooni imeravimi lõpuks lasin tal seda saada. Nüüd kuuma käes nupud ja ma ei raiska vastumürki, kes mulle ei meeldi." kiire naeratas. Marilyn nüpeldanud ja hoidsid teda tagasi. Cipriano Ta kiristas hambaid, sülitab ja karjumist.

  "Sa habemik! Ühel päeval sa mädaned põrgus te edasi kaevata, et minu laps!"

  "Jälle vale, Ms. Avalon. Ma edasi kaevama sinu jaoks põrgu ja sellised inimesed nagu sina, kes teaduse vastu. See on sinu muusa-poeg, et edaspidigi mu kätt. Näib, et oli äri ajada, Nicolas."

  "Tundub, et". Nick on käed, rusikaid. käsi Ta kukkus oma relva kui tema ema oli löönud teda.

  "Alex...Pidage ta kinni! Me lahkume siit!" Marilyn pöördus näoga Alex kelle nägu oli koostatud nagu ta oleks söönud kirjutamise. Ta ei suutnud vaadata Renee kes raputab pead, alatult tema hammaste lihvimine

  "Ma soovin, et suudaksin, Marilyn. Jah, ma näen, kuhu see välja jõuab. Ma andsin talle lubaduse. Kui ta jääb, ma ei jäta teda siia." Ta neelas, silmad punnis tema puudumine.

  "Paistab, et meil on päris kimbatuses. Sul on ema, kes ei lase sul surra. Vend, kes ei lase sul surra üksi. Jõugu juht, kes austab oma silmaga, kuid ei usu, et su ema tegutseda oma instinkte. Vennad kes üsna lihtsalt etturid. Mees kes ei ole enam zombisid kui kontorirotid. Sa nimetad ennast ülestõusu juht?" Swift itsitas ja surus oma hambaid kausi tõmmates tasuta aktuaatorilt

 

‹ Prev