Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 48

by Josh Law


  Käisin Peyo GPS süsteemi ja hakkas programmitöö DC Beachi ees koordinaadid. Cipriano võitles koos raadioga.

  " Oi! Hei, Tito. Me saarelt minema. Aitäh, et skautlus vette, kuid võite välja tõmmata. Ei ole vaja tulla meie poole!" Cipriano on väänatud. kulmu Miks oli Tito toob jaht? Ta polnud piisavalt kaugel ei ole näha, et need asjad selged võiks sihtkohta ning nüüd tuleb jätta oma jala.

  "Vabandust, "ano. Ma ei saa kindel olla, et mees, kes tema hauale. Niisiis, ma otsustasin, et sa ei lähe kuhugi, kui see on minuga." Tito vastu välja väikesed raadio, külm kõrvad.

  "Ah, ma näen, kuidas asjad on." See on silmad läksid? Cipriano

  "Just nimelt, amigo. Mina ja mu mehed...Me tuleme teid röövima."

  4. peatükk:

  Tito reeturlikkus oli viimane programmeerivad oma meeleheitel küünte ja hammastega kogu eluks. Marilyn seisis tummalt ja vaatasime koos rose toonitud silmad nagu jahi lähenes neile.

  Cipriano pöördus vaata teda koos valgeks huuled. Juudas oli viimane, kes ilmuvad igal kuriteopaigal. Keegi ei osanud seda ette näha. vähemalt mitte iseennast. Kuidas ta saab olla nii rumal? Kui Sicarios Norra kuningaga, oleks ta elu mängima õppis lähedal vest, ole rahulik ja tark. Tito oli ainuke erand. Kui salakaubavedaja panamast linn oli talle venna ja füüsilise isiku olnud minna kui maailm vaarus oma kontsad.

  Ta vaatas Marilyn, päike silmades, kui paat kihutas neile. Näkku kuidagi selle lõppeesmärgi pettusele, tema nägu oli puhtalt lehelt, lihtsameelne. Ta jõudis järsku ja võtsin ta käe. Tema silmad särama.

  "Senjoora teil sama... tuld oma südames ja hinges nagu sinu poeg, ainult veidi rahulikum, ma arvan, ah? See ei ole röövimine kui annan enda teda. Peab olema midagi pistmist lunaraha. Sisustan armuke tahab oma õe tapja ja muud sellist." Ta vaatas oma meestega. Nad kõik olid wan-ees. Nende sõnade kohaselt krimpsus Peyo haavalehena leegile.

  "Mitte mingil juhul!" Ta hakkas paluma aga Cipriano lõikas ta pilk peale.

  "Mu laps elab kümme korda enam mees, kes ma olin." Ta noogutas keerutamata, ja järsku Marilyn mõistsid Peyo.

  "Ta on sinu poeg?"

  Tuul juukseid Cipriano lahku nagu airbrushes tahtis levitada oma Tindi värv, lõuend stseeni ja annab lõpuks mingi tähendus. Kui kurb lõpp, muidugi. Ta jõmisenud pehmelt.

  "Et näha sinu kaotus, Marilyn. Arvasin juba, et terasmeest. Tugev, võib-olla isegi võitmatu. Nüüd ma tean, et ma ei jääks sellise hoobi mu südame. Nicolas nikerdati samast kivist nagu mina. Ma ei tunne teda eriti hästi, aga ma nägin isegi temast hoolima kui poega." Tema silmad ütlesid talle, et ta võis ka oma ema eest. Ta hingeldas hinge, kuid oli juba liiga hilja.

  "Mine nüüd! Juhtima oma mehi, et viimane vastuhakk sa proovid ja Washingtonis. Et sädemerattad kaunis, kui miski muu." Ta murdis sisse puhutakse täis joosta, suundub jaaguari ninas.

  Tema mehed polnud kunagi teda enne küsitlenud. Nüüd nad hüüdsid teda uuesti läbi vaadata, kündmine teel.

  "Pappi!" Peyo embusesse rünnanud ja ta üritas sukelduda sellelt laevalt aga Brandon tabas ta ümber piha.

  "Cipriano!" Marilyn peaaegu kukutas välja laeva nina. Ta tundis Renee ta juurde, ja tõmbame teda kätte tagasi.

  Jaht külmusid vees, ootab nüüd, et haspli ise sisse. Kõik jälgisid õudusest kange nagu net tuli alla tõmmanud Cipriano laeva sisse ja paat lõhanud erinevate tossupommid tehes ennast nähtamatuks ja udu.

  Seal ei ole mingeid jälgi teda nüüd. Ei päästa. püüe palavikuline Ta oli kadunud. See ei oleks olnud tema ohverduse eest, Tito on kutid lõppes mässuga siin ja praegu, püüdes oma pearaha vaba. kitkuda

  Marilyn puhisenud. Ta oleks üritanud talle midagi öelda. Ta tundis seda. See oli tema keelt. Aga mida? Mis oli see viimane pilk tähendas?

  Nüüd ta ei saa kunagi teada.

  "Marilyn?" Renee hoidsid teda sõbra üles, tellimuste ootab kannatlikult. Tema lõualuud olid irevil. Olles kaotanud nii palju, kes olid kohal olid vandunud, et talle järgneda. Keegi peab suutma hoida neid asju, mida nad hoolisid. Nad tahavad osta vabadust nüüd, kui nad polnud midagi kaotada.

  Kui nad ei suuda, siis vähemalt üks viimane lugu oleks maailmale jagada üle lõkke söed tema häving.

  5. peatükk:

  Seal oli kunst on olla täiesti seaduspärane. Ta polnud osanud seda veel.

  Tema esimene ebakindel tunne oli tema venna veri voolab läbi ta koos oma. Ta tuvastaks eraldus aga ei suutnud oma sõrme, kuidas. See oli kahekordne teadvus, oma venna elu läbi tema aju. Ta silmad läksid lahti ja nad nägid mõlemal pool tuba, nagu tema hea nägemine oli täisvaate kaameratöö kuklasse.

  Nick võttis hinga sügavalt sisse ja tundis oma venna kopsud liiguvad tahtmatult sellega. Alex jahmunud. See on võimatu.

  "Sa oled ärganud. Tubli töö, poisid." hetkeks, mõlemad tundsid paanika igas teises kokku rinda. Hääl oli uus.

  "Ärge kartke, Dr Swift on lõpuks igaveseks kadunud. Ei, poisid. Ei, ma kogusin teid tuhast. Mul kulus mitu tundi, aga see on kõik." isane kõlari hüpanud, metallist eset. Nick näeksite, luitunud värvid. See mees on kogu keha paistis olevat põletav, mis võimaldab töötada keeva kuld päikesevalguses.

  "Lihtne, Nicky. See on lihtsalt silmad kohanevad seerumi Resheph doosiga. Ma andsin sulle. See ongi hea arst nimetati ümber Prescott1 seerumi pärast hakkas ta seda kampa katsealune loomaveri. See nimi tuleb paganlik jumal surma ja katk sest ta uskus, et see oleks kõige weaponizable farmaatsia, mis kunagi on olnud. See on imerohust reaalsuses. Ma kasutasin annuse eagle DNA segunesid oma struktuuri rekonstrueerida oma nägemuse nägu oli kahjustatud kõige rohkem see, kui plahvatus võttis su välja." mees astus umbes kahekordse tool, mis Nick ja Alex oli kinnitatud.

  Ta tõi sinine valgus otse läbi Nicki silmad. Alex võpatas nagu ta tundis nende mõlema nägemused selge.

  Nick neelas. Ta tundis Alexi käed tõmblema nagu oleks ta vaim jäsemeid. Mees naeratas.

  "Tere, Nicholas. Olen Ramses."

  "Nagu iidsed egiptuse kuningas?" Nicki kurk tundis kuristas liivapaber. Ägas ja üritas istuda.

  "Ei, ei meeldi. Olin Egiptuse kuningas, kunagi ammu." Ta naeratas nagu Nicki silmad läksid pärani lahti.

  "Tore, et sa pole ainuke, kes kutsutakse tagasi oma haua vastu oma tahtmist, mu poiss. Tundub, et sinu jaoks, see on juba kolmas kord. Alex, kuidas sa ennast tunned? See on teie esimene kord väljaspool jäneseurgu, nii ma kuulsin. Mul oli raskeim aeg rekonstrueerimine samuti." Ramses nõjatus Nicki ümbruses vaadata Alex teiselpool seljakuti metalne hambaarsti juurde.

  "Ma helistan teile tagasi." Alex raputas pead, üritades oma mõtteid. Surm oli nagu magamine põhjas. Nelikümmend seitse rauast kastid. Umbne, raske ja väsitav.

  "Mul oli suurepärane teadusliku avastuse, poisid. Nad ellu mu teadmised iidsete Egiptuse meditsiin, teate. Ma tean, mida nad sulle koolis, aga te üllatute õppida palju ajalugu oma piiratus pole vale. Kui palju rohkem arenenud kui su ühiskond oli mu intellektuaalid anna krediiti!" Ta kihistas naerda ja istus taburetil, veereb ettepoole uurida kateetrid, et ta kinnitatud kõigisse oma rinnale osuti siseneb brachiocephalic soontes. Tal oli palju verd jookseb torud üksteise arterid ja kapillaare dual koagulatsioon oleks toimunud juba teist korda oma elus.

  "Sa näed seda tegelikult oma veri" kahe vere hüübimist. Vaata, kui Prescott 1 seguneb anomaaliad. Kotka veri see loob kiire tõus transponsoone su ajus. Transponsoone, poisid, olete teie "hüppavad geenid". Nad liiguvad genoome üles-alla, on oma süstiku weaver DNA kaksikheeliks, võimaldades rätsepa kohandused just seal, kus neid kõige rohkem vaja läheb. See toimis väga hästi ka siis, kui te kaks teostamiseks vajalikud on hetero-neurogenic osmoosi nagu ma seda kutsun. Panen selle lihtsas keeles, poisid, kasutasin neid hüppavad geenid seda rohtu ärkas , sorti kalibreerida oma DNA liikuda üksteise sama ja erinevaid geene (vennad) üles ja alla teineteise DNA rekonstrueerida kongidesse." Doktor vehkis kätega unistavalt.

  "Nagu Lego inimestega?" Alex tõstatas kulm. Ta tundis Nicki huuled twist naerule kuigi ta ei näinud, mis juhtus.

  "Jah, ma ei saa sellest aru. Me testitakse?" Nick üritas oma käed puhtaks. Meede seada
kõik Alexi sõrmi tõmbleb.

  "Olgu, las ma panen sulle nii. Te mõlemad meelde tuletama, mis päästis teid kahte Durango, jah? Erakorralist menetlust, mis põhjustas su närvid lakkasid tegelikult kalibreerida ja reageerida vahetult sümmeetrilise väärtus ühele teisele. Umbes nagu sümbioos vabas looduses. Sinu veri liideti kehade ja koostööd parandada, et saaksid piisavalt kiiresti ellu."

  "Jah, ma juba tegin seda kurssi, Doc." Nick üritas istuda uuesti üles. Alex krimpsutasid nägu valu tundis, kummitab Nick on tagasi, et oma venna tagasi, maas pikali vastu üles tõstetud toolil.

  "Olgu, aga see läks midagi sellist. Ma olin kõige kaugem kinnipidamiskambrisse sellest hüljatud kui see plahvatus plahvatas. Ma ei oleks olnud vaba viimaste kuude jooksul. Tegelikult tahaks ma tegelikult kunagi olnud vaba ruumi, kus nad muutsin oma mumifitseerimine tagasikäigule nekroosi tegelikult tervistavad ja füüsilisest isikust vastuvõetavamaks tükist. Igatahes, ma tõtanud baas leida kogu koht kalandreerinud, arst, ja teie poisid valetavad erinevates tükid üle kogu maa.

  Šokeerivalt, see oli umbes kolm päeva tagasi. Imelise läbimurre, see on. Ütlesin endale, "Ramses, oled üksi, jumal-hüljatud saarel vaid surnud sulle seltsiks ja üsna arenenud kuigi kahjustatud teadusaparatuur, kellega koos mängida." Nii, täielik tegin katse igavus. Sa olid vennad! Ma mõtlesin endamisi, "Ramses! Imeline! Nüüd võid üritada näha, mida sa mõtled, kui arst hakkas sulle lähedalt filmitud Resheph on mõjud", eks? Okei, ma siis teid mõlemaid üleval ühendada see masin, mis algselt kasutati monozygotic-kahju, identne kaksik-ahvid." Doktor stimulaatori ümber tooli, visates arvutimonitorid näidates igasuguseid meditsiinilisi andmeid neil polnud aimugi kuidas lugeda nendega silmitsi seisma.

  Voila! See mitte üksnes ei uut varustust, kui alalhoidev Resheph on tilguti all täidavad sama funktsiooni kui prototüüp seadmeid, mis päästis su türgi tagasi durangos, tõstis selle sõna otseses mõttes. Ma võiksin tegelikult täitma täiustatud video graafilist tehnoloogia- see super videomängu ja saatke elektromagnetilise telekineesi (vabandust, põhimõtteliselt on see head set, mis võimaldab minu ajulained kasutada elektroonilisi tõuge sohver su ajulained tervislik imiteerimist oma) oma neuroloogiline meik (oma pealuudest olid veel terved, korjasin selle üles õhtusöök peod, tantsutüdrukuist) ja Bob on su onu oli mul oma keha katseklaasis alustada koostööd tegevate gene hüpe teie kahe vahel ja taastada terves kehas." Doktor naeratas. Nick ja Alex ikka ei saanud aru.

  "Olgu, me suri ja olid nagu puslesid ja sa kasutasid maagiat uimasti- ja varustus siia hullari köögis meid tagasi kokku panna?" Alexi silmade läbi.

  "Noh, jah, kuid lõplik masin oli mul teie mõlema südamed löövad koos. See oli lihtsalt ilus. See oli nagu areng identsetel kaksikutel vastupidises aga kudumine te kaks tihedamat keemilise sideme kuidagi. Kunstiteosed, poisid" Ramses tupsutas higi tema laubal, sinise riidega rätik, väga rahul, kõik ta on olnud.

  Nick naeratas ime hetkeks. Siis ta kolkis vastu ahelad.

  "Oodake! Sa ütlesid, et see on päev?!"

  "Noh, jah, noor isand. Hei! Rahunege nüüd maha! Ma saan aru, et su pere on seal esiliinis, aga sa pead olema hoolikalt seda masinavärki ekstraheeritud vältida teid mõlemaid verejooks." Doktor sahistanud alustada oma tööd.

  "Jah, nii, et vahepeal, Nick, meil võib tulla lagedale plaaniga." toimus hingeõhku Alex Ta ei pidanud seda ette kujutada hammasrattaid oma venna aju. Ta võis tunda tema rattad pööravad oma vanasõnalise rattad iseloom seda nähtust.

  "meditsiiniline teadur, mälestus tema muistne Egiptus, ah? Kui me suudaks tõestada lugu, saatke ta tõendina, nagu ÜRO või NATO, oleks meil võimalik saada suureks sponsorid!" Nick üritas lisakeeru vaata tema vend. Alex naeris.

  "Ära looda, et saad seda tasuta, vennas. Hei, Ramses, loodan, et sul on kuldne sarkofaagi käes ja mõned on imelikud asjad, ainult iidol selgitaksite…" oli see nali. Kummardus ta pead tagasi Alex, vahtides lakke endiselt veendunud, et see on mingisugune hapul reisil.

  "Ütle! Ma arvan, tegelikult. Miks sa seda küsid?"

  "Oh, see asi läheb aina paremaks." Nick nipsutas oma sõrmi, põhjustades Alex asetuda oma. Oma lolli hardy plaan võib tegelikult olla võimalik. Nüüd leidma viisi saarelt ära…

  6. peatükk:

  Kõik silmad taeva treeniti temaga. See oli kõige pimedamal päeval USA ajaloos ning see oleks olnud viimase kui mitte väike kamp mässajaid, kes tulid sisse sadama juures. pussitamine

  Ta seisis päikese käes, pannakse tohutu tuleriit kullast nad tema jaoks ehitatud, ümbritsetud paljudest leegitsev kanistrit mürgiga, mis hoidis USA Föderaalagendid. See oli haripunktis. tema võimuses. Ta oli senaator Kelly enam New Yorgis. Enam ta etendama osa vaesunud Brasiilia immigrant saada USA kodanikuks ja eestveetud ratifitseerimise seaduse nõrk Nüüd oli ta Ameerika kuninganna. Ta valitses troostitu Põhjapoolus otsa Lõuna-Ameerika rannikuni. Hawaii New York City. Ta oli suur valitseja oli täna Maya ja uute tema kroonimisel.

  Kui surnupealuu oli ta ühelt poolt ja ta hoidis elav papagoi. Tema kleit oli tehtud puhtast kullast ja ta kandis korvitäie värsked puuviljad pannakse talle pähe. Uus leiutis põhiseaduse istus poodiumil avatud tema ees. Ta oli surma kuulutaja. Elu tooja. Kulla andja. Kes oleks nii loll olla?

  Väike pere Nicolas Avalon, muidugi.

  Üle sajandite oli võtnud selle riigipöördega, mis töötama, kuidas see väike kamp mässajaid keerulisemaks nii väga? Nad olid ju nüüd oma kontsad all sipelgad? Lihtsalt üks pisike kamp põgenikke, sureva linnu, mida uppunud squeak laulu lõvisid?

  Oma jalg pannakse kindlalt tagasi presidendi peas, polnud ta kõige võimsam inimene praegu mööda Maad kõndida? See oli tühiasi. Nad olid väikesed võrsed, muru, sureks ta päikest. kuumus.

  Ta võttis sügavalt hinge tema kõne algust teha. Leegioni hulk kaameraid häälestatud häkkida iga uudistesaade nii suurtes kui ka väikestes üle terve planeedi pöördus teda näha. Monitorid olid täis tema. Maailm näeks teda täht tõusma läänes ja panna ta esivanemad uhke.

  Tema sõnad ei jäta kunagi tema huultel. Seal oli väljapurskamist. Sinine valgus. monitori ekraanil. See algas värelemaks ja pilt välja lõigatud.

  "Mida põrgut? Ostke Visual minu peale! Mis toimub? Ma pean kellegi peas." Guatavita trampisid jalg, mis oli presidendi kolju ja ägas.

  Just siis pilt tagasi pöördusid. See polnud tema enda pilti nägi. Ta hingeldas. See oli Nicolas Avalon seistes keset Waker on saarel. Või mis sellest järel oli.

  "Tervitused Vaikse Ookeani lõunaosas. Ma oleksin häälestas öelda "Jumal kaitse kuningannat", kuid tuleb välja, et koletises, ma tõesti ei taha jumal sind päästma." Ta naeratas ja keeras ta käte vahel.

  "Mis see on? Nagu Skype juhtimine? Too mulle mikker! Ma panen selle väikse rämpsu tagasi sinna, kuhu ta kuulub." Ta segi nagu nad ühendasid oma heli kanalid.

  "Oh! Nicky! Tore, et Jaguar liituda."

  "Ah, ma pean nõustuma. Arvestades seda, et ma pidin end õhku ja laborisse tagasi põrgusse ja seejärel välja ronida juba kolmandat korda sel aastal lihtsalt selleks, et seda ilmet!" Ta surus ennast. Ta tundis ta nägu muutub külmemaks.

  "Vaata, ma teadsin, et sul on võim. Aga minu esivanemad? Kas sa tõid sõnumi, et sa tahaks maailmaga jagama enne, kui me alustame meie kuulsusrikas, igavene impeeriumi?" Guatavita sundis teda täiuslik valge pärlikarva, valus naeratus. Kui ta lihtsalt mängisin kaardid enda kasuks, ta saaks ta valvurit paanikas. Nad olid noored ja naiivsed. Seda ideed, mis näisid relva Frankensteini tõusta põrgust nii mitu korda, kui ta veel hirmunud neid rahul ja üdi. Nick naeratas. Ta võis tunda võimu tema käest libisemas. Päike loojumas, tema juba oma wee hommiku tundideni.

  "Teie esivanemad? Ha, sa oleks pidanud kuulma, et loeng nad tahtsid teid! See on tõesti kurb, kurb. Nad kiirelt teatas, et Maya pidi lõppema, nad said, mida väärisid kui nad kadusid ajaloost. Sest sa oled elanud nagu nad tegid, ma pean nüüd tagasi tulla põrgu sügavaim selgesõnalise käsu sind leida. Otsin su üles isegi siis, kui see viib mind maa. Neile meeldiks, kui ma näeks sa tõid füüsilisele õigluse poolt tänapäeva maailma valitseda. Kui sa sured, ja mitte eksida, tuhat needu
si, su esivanemad kindlasti saad, siis ma pean teid tagasi nendega kohtuda enda kuritegu, haaravad võimu iidsetele kuningatele. Mul on au, Guatavita." Ta kummardas kaamera.

  Tundis ta oma jala maha libiseda presidendi kaela.

  "Sa valetad…"

  "Ma olen? Mul on see hävitas laborisse, et seda tõestada. Oh, ja Dr Ramses päästnud." Nick jõudis maapinnale kaamera kinni ja kitkutud luua söestunud riideid.

  "see üle kontrollida. Te arvate, et ma ise olen Spec Ops käpardid oma tavalises käsutuses on? Need röstitud lõngad on tõendeid selle kohta, et ma ei valeta sulle. Ma juhtumisi väga õnnelik mees." Ta pilgutas ja itsitas, külmus ta verd.

  Ta õppis ta ära. Nüüd riidesse, ütles Spec Ops SWAT ohvitseri riietusest ja kuulikindla vesti, Mac10 pohmell õlgadel, nägi ta palju rohkem ohtu kui ta paistis.

  "Tundub, et mul on veidi kimbatusse. Ma arvan, et ma võtan sind tappa, nii et sa ei saa ust avada ja Maa vahel enam kurat." Ta kallutas pea valgusesse. Isegi tema konts, President naeris, mida ta kuulis.

  "Jah, õnn kaasa. Tead, kuidas öeldakse, et kolm on kohtuseadus? See on nüüd juba kolm korda ja ma olen ikka veel siin." Nick kehitas kõrvetav naer, mis tegi temast tahad sorkamaks tema kõrvu.

  "See pole mingi sõnum anastajad. Mul ei ole aega. See on sõnum härra President. Ma vabandan, et me ei saa rääkida näost näkku, sir. Ma tahaksin pöörduda oma praegusest olukorrast. Ma usun, et mul on koostatud selleks, et tagada piisavad andmed on õigustatud juhul üro ees. Olen kindel, et suudame maailma veenda, et sekkuda enne surnute hosts segunema elavatega moodustada Puhtakujulise kaose. Pidage vastu, Härra President. Abi on teel."

  President vabaks kiskus, hirmutatakse palju vähem, kui relvastatud valvurid olid astunud sammu tagasi. Ta väänas oma kintsud ja vaatasid üksisilmi ekraanile.

  "Armas Jumal! Ta on alles laps!"

  Nick naeratas kaamerasse.

  "Jah, söör. 18-aastane, kui täpne olla. Sõjad võidetakse kõik, kel on julgust seista kuni tülinorijad. Nüüd, olles ütles, et nüüd on minu kord teha oma osa. Ma pööran põranda üle Dr. Ramses, et ta saaks käsitleda ministrid üro otse sellest söödast." Nick kummardas ja kõndisid minema kaamera. Ramses oma vedel valge arsti mantli võttis tema koha.

 

‹ Prev