Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 49
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 49

by Josh Law


  "Tervitused välisriigi ookeani. Olen Ramses, ja ma olin vaarao Egiptuses juba ammu, isegi enne Kristuse sündi.

  Ma tean, et tõenäoliselt vägivallaohu paanikas. Ma mõtlen, iidsetele kuningatele ja teismeliste tõuseb surnust ilma ühegi selgituseta? See oleks piisav, et alarmi isegi kõige stouthearted sõdalane ja tõkestamaks suurimaid mõtlejad.

  Ärge kartke, lapsed, kõik mu homme. Ma naasin allmaailmast piisavaid vahendeid kasutades, teie praegust kriitilist olukorda. Mul on siin mu vari mumifitseerumine ja olen valmis alluma elada testid, vereproovid, koe ja aju vedelike kinnitada, et ma olen tõepoolest täpne vaste DNA nendes matused." Ramses üleval hoidnud. Ta osutas.

  " Mul on vaja turvalist transporti Euroopasse asuvalt saarelt endale, noor isand Nicolas Avalon, ja tema vend Alex Prescott... Tule siia, poeg, nii et pildistada saab!" Ramses viibanud Alexi kes astus kaamera seljas samasugune sõjaväe vorm, et Nick oli selga pannud ja kandis AR-15 õlgadel.

  "tugev poiss. Ta on manning kaamera kogu selle aja, aga ma oletan, et sa pead nägema tema mainet nii saate kergesti tunne meid kui sa tuled meid peale võtma. Meil ei ole selleks piisavalt vahendeid põgenemise peale mahajäetud ja lammutada kindlus näed seljataha jätma. Maiade anastaja kättemaks tuleb kohe siia ja nii ei saa olla aega raisatud püüdes krediidikontot, käsitöö.

  Meil on meie käsutuses teadusuuringute ja mitmesuguste seadmete lammutamist korjatud, mis võib avaldada täies ulatuses kuninganna süžee, samuti vahendid, mida on vaja võidelda. Keemiliste ühendite praegu tuntud kui Resheph seerumit, mis oleks talle asendamatu World Wide kukutada.

  Meie avastus on väga konfidentsiaalne ja ei avalikustata ega teatanud sellest toituda. Me riskime potentsiaali. mida me oleme dubleerimisega laborites toodetud siin! Kui te siiski uskuda, et meie tunnistus on vahendiks selle eest, et kaitsta pühadusega sõltumatu juhtimine, siis palun ärge kõhelge meile abiks olla. Me jälgime taevasse. Me ootame."

  , kõik kaamerat lõikekoha uuesti. Guatavita on võttegrupp karmi käega kohelnud teel abiväge generaatorid ja kõrgtehnoloogiliste seadmete püüda taastada uuesti pilti.

  "Uskumatu!" sisistas Guatavita ja laskus lavale, ümardades mitmed tema isiklikud teenrid on kinnine koosolek.

  President Elijah Payne istus keskel. relvastatud mehed, rohkem sellest, mida ta just nägin kui tema röövimine.

  "Armas Jumal! Me oleme silmitsi maailma lõpp!"

  7. peatükk:

  Ta kavatses edasi surema. See on kõik, mis ta suutis mõelda, kui ta oma meest strateegilisi positsioone ja on koostatud laevade koorimine tema poole nagu haid väike parv kalu. Seal oli tema jaoks ei mingit lootust väljaarvatud kaamerad jäädvustada tema lõppakt koos elavates värvides lõkendama.

  Siis kaamerad häkiti ja tema surnud poeg ilmus suur ekraan kohal D.C. rannajoonele, riides nagu sõdur ja rääkimine päästeplaanide presidendiga.

  Elus. See täiesti muutunud tähenduses kõike. Kui ta võib tõusta põrgust uuesti Guatavita eirata, siis tähendab see, et ta suudaks mõni kõrilõikajad tekil.

  "See on minu poiss, Nicolas! See on mu poeg. Näete, daamid ja härrad? Me peame seda kotti. Katke üksteist ja kaasaegse tantsu oma parima." Marilyn võttis tüür, roolivõimendi, kaldajooni.

  Renee kargas üles ja alla ja õnnest nuttis kui Alex jalutas ekraanil. Nick, see oli lausa ootavad teda vaatama tulla välja surnud. Alex oli tossup. Ta oli sõjaväe geenid aga ei olnud ta kunagi katsetatud. Poisid osutunud lahutamatud, surm, matused, ja ülestõusmise. Seal ta seisis, silmad väsinud, lõug ruudus, riides nagu sõdur ise aga elus.

  "Oh mu jumal! See! See..." Ta vaatas, kes naeris. Võimalus

  "Näe, Bacardi? Pole põhjust nutta…" Sally läks tüdruku ja mässis ta käed ümber tema ja ta põlvitas tekkidel nuuksudes põrutuse ja puhas rõõm. Pealegi, tema tuli tagasi. Ta hüppas püsti, oma rusikad täis granaate.

  "Olgu, poisid on tagasi linnas! Pidu võib alata tõeline." Ta hõiskas piisavalt suruda vete kohal.

  Laevad olid läheneb neile merikarpide ahnus, oma kalli pärlid. Nad võiksid peaaegu et võitlejad parv, tekid, igaüks innukas nad seal kirstus.

  Üles korjas ta relva Renee. Ta külge küljes, et ta leiti eelmise lühendamisele käik. Raudtee vastu, Tema skaneeris tekke.

  "Marilyn, sa ei usu seda!"

  "Lase käia, tüdruk."

  "forecastles, eesotsas igale ettevõttele…seal paistab olevat mingi direktorite igale laevale. Kui mina närvitsen, mida ma ei usu, et siis me oleme (Whitehorse nagu elav tõestus ja me kõik nägime vaarao Ramses telekast) iga direktorite nõukogu koosneb eelmise maailma juhtiv terror". Renee neelatas ja kummardus.

  "kes?"

  "Adolf Hitler."

  "Oh mu jumal, mu jumal!"

  "Castro…Poncho Villa…mehega, kellest olen valmis kihla vedama oma viimase raha on Julius Caesar." Renee keerutatud ümber vaatama, Marilyn. Ta silmad olid pärani, aga ta naeratas. Ta oli kõigeks valmis. Pole tähtis, et maailm eepiline lõpp. Tema poeg on elus ja see on kõik, mis loeb.

  "Olgu, me saime oma käed tööd täis. Petukaup!" Marilyn anna gaasi. Polnud aega proovida ja selle läbi mõtlema. Nad oleksid selle eest pea ees sisse relv on alles. Mis oleks oleks. Ta lihtsalt lootsin, et mis oleks tähendaks kõigile käesoleva aasta jõuludeks koju…

  8. peatükk:

  See tuli tagasi natuke liiga kiiresti, neid mõlemaid. Nad meenuski samaaegselt kõike, mida nad tegid päädis sümmeetria nüüd sellestki, et oleks viinud oma taassündi. See oli peaaegu nagu muutumas pikendust üksteist paremini tundma õppida. Isoleertoru iga teine vaim läbimine nende olukorda ja andes neile igaühele kaks korda jõudu vaja.

  Kurat. Kuidas nende liiga suured mõtted tegelema kujutluspilt? Nad olid juba silmitsi valmistuvad sõda, kus nad mõlemad relvitud leegioni ühele.

  Nick peatus keset kaevamist erinevates varjestus kaevikutes laborist välja tuhk. Ta õppis Alex vabanduslik irve. See oli tema süü, et ta oli näinud. Ta püüdis ta ohvri surmast, kuigi ta oli see, kes veenis teda kaitsma. Alex naeratas, viskas kopa augus, ja läksin tema juurde.

  "Ära tee seda. Me tegime seda, mida pidime tegema. Mul polnud valikut. See pole nii, nagu sa oleksid võinud mind."

  "Ma tean, aga mis hinnaga."

  "Ah, pole hullu."

  See oli enamat . Nad seisid jõllitavad teineteist karjed põrgust tuli tagasi läbi nii nende kajana meeltes. Mälestust elus oli nüüd suitsune õhk oleks olnud nende lõpp.

  ~Surma need puuduvad eelarvamustevabalt. Nad olid liiga hõivatud sellega järsku tuli kõrvetavas kuumuses rullivad tunneleid, sügavat musta kivi lõigutud pool mägi , mis pööraks tähelepanu sellele, nende kehad. Nick vaadanud tema õigust Alex leidsid laia silmavaatega hingeldades tema kõrval. Ta vaatas üles ja näitas on vääralt vapper naeratus. See oli ilmselge kuhu nad suundusid.

  Seal oli mingi möll suus on koopaid, Nick ei mäleta tema teinekord allmaailmas. Jällegi, et poleks kunagi julgenud põrgusse nii lähedale tulla enne peab uksed. See vereimejate karjusid ja lendasid tsüklon kujundid nagu tuli välja ajasid neid kaevandustes. Nad põgenesid. See ja tavaliselt ei ulatanud siia kaljudele. Pimeduse ja väänas metsa, mis viis sammu.

  "Mida sa arvad, et kogu see kära? Halb toateenindus? See on põrgu, Nick?" kehitas kuuma naerma. Alex vajutas oma rusikat rinnale.

  "Ma arvan, et ainuke võimalus, kuidas me saame teada, kui me läheme sinna alla, vennas." Ta üle irvitasid. Ta ei võta ühtegi sammu enne Nick oli valmis edasi liikuma. Nick oli alati olnud üks neid juhtima.

  Koos selle sügavalt hinge tõmbas sest ta nõelata niineve tuhad ja kõik on sool Sodom sama hingetõmbega, Nick astus sammu ettepoole. Alex liibus talle peos , tema käsi ööseks tema poolel. Ta hüppas nagu käed kõmmutanud, pulbristatud põuaga tolmu ümbritses locust puu juured. Käed, mis võttis ta kandu.

  "Palun! Ta ei saa oma tahtmist saada! Ta ei tohi! Meie piin on ainult tuhandeid kordi uuesti sama halastamatu!" kehatu hääl anus nagu käed hakkasid peksa. Nick hakkaja lusti saapasse sisse ja tõmbas Alexit tagasi.

  "Minge tagasi oma bossile, Saatus! Ütle talle, et seekord ma tulen a
lla. Ise nägema seda, mis hull tibi rääkis!" Nick. Tema silmis veeres Alex vaatas talle hämmeldunult.

  "Oota, sa tead? Nagu sina ja käed on varemgi rääkinud? Käed on huuled? Mida?" Alexi juuksed seisis.

  "Ah, see on saatus . Ta burrows puude all nagu mutt või midagi taolist. Temalegi inimeste tundmisest. Ole mureta, ta ei ole kunagi proovinud mind hane kõrgemal kui minu karil". Nick pöördus vaata tunnelites jälle.

  "Noh, mis sa sellest arvad? Me peaksime riski kurat teada tõde sellest, mis toimub maa peale tagasi?"

  "Kui sa arvad, et see kuidagi leiame võimaluse, et teisi hoiatada, siis ma olen nõus." Alex läks süüdistanud tagasivaade mutt-tunneli saatus oli maha jäetud.

  "Tule siis, mu vend. Ma arvan, et ainus viis seda teha on sellega ühele poole saada."

  Nad käisid kõrvetavat uksed ja külmutasid silmad pärani. Viimane asi, mida nad oodanud põrgus oli vesi! See oli musta räpase antud vett, kuid see hulpis väike niriseb mööda suust koopad.

  "Ice. See on jää sulamise…" Nick kokku ja pani oma näpu.

  "See pole veel kõik!" Alex haaras ta käest kinni ja tõstis esile. Väike oja kulda, tasuta verd nende jalad ja nende läheduses sulab nagu käerauad valuga see oli kirjeldamatu. Nad ei suutnud nutta või sellepärast, et nad olid järsku käega liiga külm ja hingetu.

  Rääkis üks hääl pimedusest välja. Nad ei saanud sellest aru. Krigise hammaste, murdsid nad lähemale.

  "Mine tagasi! Mine tagasi! Ei tule nad enam välja…ta on siin, kes tappis oma rahvast. Ta on siin, kes ootab sind, et päästa teda selle eest…"

  "Vabandage, kas ma näen välja nagu tuletõrjuja?" Nick pöörles ringid otsivad allikat, hääl.

  "Oh jumal!" Alex võpatasid. Nick muutus.

  Rada, mis viis põrgusse oli kootud miljardeid kokku miljardite eurodeni. madusid, näris igale technicolored muud nagu lehmad toituda. Oma mürki hüppas üles ja tegime suitsu neid läbi nende kehad. Nende alla oli nii raske, et seda ei tundnud, muutes seinad lõhesid kaljus on kivisüsi seinu.

  "Kop, kop! Mida sa ütlesid? Jah, see on kahjuritõrje. Kes iganes ta ka poleks, tundub, nagu oleks ta mingi kahjur hädad. Teadmiseks, et nõuda lisatasu, maod!" Nick sülitas pimedusse. Sülje koheselt haihtunud. See läheb veelgi kuumemaks, kuivati ja tumedam sealpool.

  Kambri immatrikuleeriti oli üks puhtast kullast põrandad. Seinad ja lagi olid triljoneid herilasi" pesad, kubisevad erekollane-musta triibulised hornetid, olid mõlemad housecats suurust.

  Seal troonis kristalliseerus mesi istus ka kuninganna iidne maiade riietus. Nad võivad seda teda väärikuse ja avaldis, ta oli tegelikult kuningannat vana maailma ja mitte mingi teeskleja nagu Guatavita.

  "Tervist, Meister Jaguari ja tema rüüst kandja. Nüüd on minna otse äri.

  Minu järeltulija on saatnud teile tuua mind põrgust. Ta usub, et ma võin sulle oma matused, et ta saaks kasutada mürki Resheph taaselustada hauast mind nii, et ma võin olla regent nõuandja. elavdatud Maya." Kuninganna seisnud tema trooni. Kogu ta keha oli kaetud mädandamas torgib.

  "Ohoh! Neiu, sa tõesti arvad, et ma sellega hakkama?" üle naeravad. Nick kummardas Ta vaatas tagasi Alex kes vangutas pead.

  "Ära vaata mulle otsa. Tuled siia oli sinu idee."

  Kuninganna noogutas.

  "Oh, sa ei tunne mind. Mul pole mingit kavatsust kuulda minu järeltulija palvet. Noppimiseks süüdimõistetud kurjategijad põrgusse mõistetud tuletõrje on kuritegu karistatav oma lause.

  Ma olen Punase Kuninganna iidne maiade tsivilisatsioon. Hävitaja, sellest maailmast. Ma peaksin jälle tõusma, ma võtaks selle kohaga maa tagasi koos minuga. Siis su sugulane näeks seda saatust ei otsustata teisiti nad leidsid tee paradiisi, mis on vaid Jumala tee." Ta silmad kukkusid nickist surmav ja ta neelas.

  "Niisiis, oota. Ta taaselustada oma impeeriumi, aga sa tahad teda peatada?"

  "Maya oli saanud korrumpeerunud. Me väärime lõppeks on parem, et me taas ei tõuse. Mul on omad põhjused. Need, kes meil pole aega arutada. Me peame võtma suuresti siin, kui me oleme oma rahva peatamiseks tärkava põrgust.

  Nüüd, mõned prominentsed ebapüha surnud ta on juba teinud ära täitma oma tumeda ambitsioonid. Siin on saladusi sügavas, tal ei ole mingit juurdepääsu sellepärast, et ta ei saa minuga suhelda, nägu, vaid mida ma ei saa tagasi palved otsest vastust, sest ma lõhkusin side lained põrgus." Punane Kuninganna peatatud, õppides Nick.

  "Te olete tõepoolest saada Jaguar lõpus, pärast kõike, noor isand. Ainult mitte tema eesmärkidel või isegi minu kõrvale. Metsikkass jaoks terve öö pole teisi komandör peale iseenda."

  "ei nõustu enam õde. Milline on su plaan?" Nick vaatas Alex kes oli kannatamatult. massiivne hornetid tapmine oma avatud peopesad.

  "Seal on arst elus saarel labori sa hävitasid. Ta elustub peagi teid mõlemaid. See on põhjus, miks ma tegin kiiruga tulla põrgusse on viinud ning tuua sind minu sõnum." Ta noppis rull pärgament, Tema talje ja hiilis lähemale neile mõlemale.

  "Minu järeltulija soovib taaselustada mind mõtlema et ma rõõmuga talle näidata kus ukseava mõõtmete, mõnikord nimetatakse Bermuuda Kolmnurk, on. Ta lootis, et ukse - vaheline mõõtmele meie iidse impeeriumi, tänapäeva maailmas ja mõõtmed. Iidse kaptenid, kes elas seitse taevast. Kui ta ei avasta, kui ta saab kasutada teadusest seda parandada, siis ta on tee, mis viib läbi surma ja elu ja kõik vaimu kuningriik pealegi. Ta võiks selles osas muutunud. Kuninganna kõik mõõdud. Universumi kuninganna." Punane Kuninganna naeris nagu see kõlas naeruväärne oma kõrvu.

  "See on üsna ambitsioonikas. Tead, ma olen alati tahtnud olla insener kui ma kasvasin üles. Ma arvan, et parem hakka tudeerides, nii et ma saan planeedile, kui me saame temaga lõpetanud." Alex hõõrus nina.

  "Panen metafüüsilist teaduslikke teadmisi meie vanast maailmast. Kui sa elustada, mõne päeva jooksul hakkab mäletama kõike, mida me arutasime siin. Siis te teate kuidas sulgeda ja avada ukseava ja ainult sina tead seda. Sel põhjusel, et sinust saab meistrite." Ta avas kerida siis ja viibanud neid läheduses.

  ~tagasi olevikku, kaks venda õppisid üksteist.

  "Mis sa arvad, millal me mäletame selle mahlaka tüki suunamuutust?" Nick limpsas keelega, seal ei ole aega.

  "Ma arvan, et kui me peame?" Alex pandaks. Kolksumist mootorite nende peade kohal.

  Lahing oli alanud.

  "vaadake ette poisid! Külalised on siin! Just teeajaks! Oh, sa pead mu inglise väepealik. ignoreerida Mulle õpetati inglise keeles rääkima ja moodne murre, Dr kiire ja ma kardan, et on pärinud mõned tema omapärane fraseoloogia!" Ramses jooksid mööda randa, teekannus puksiiris. Granaadiheitja väljutatakse lähedal jalad maha teda läbi õhu, põhjustades talle maanduda ja oma teed.

  "Oh jumal, see on kohe käima ja kuumalt, jah?" Ramses tõusis püsti. Poisid üle. Nende kõhud, koolitus, kuulipildujad panoraami.

  "Welcome to kaevikutes, Vaarao. Sa leiad, et meie elud on nagu Disney World, mis puudutab hea aeg!" ta hambaid krigistasid Nick ise hakkama, kui lennuk kihutas mööda puu-line.

  9. peatükk:

  Renee oli Alexi tõeline ema meelest ära. varsti pärast tema surma, nagu pildid teine oli liiga valus. Kuid tema mälu tormas tema juurde tagasi ja just sel hetkel, kui ta meenutas, kuidas elluäratamist oli nii muutunud. Oli tehnika. paranenud Või oleks suur pahad poisid mineviku tuleb tungrauaga steroide selles vapper uus maailm?

  Ei läinud kaua, kui nad on ülekoormatud. Kümme laeva palistatud neid ringi nii lähedal, et välisosadel pigistas neid veest välja ja toimus väike Jaguar keskel nagu briljantne kuldmuna pesal terasest.

  Renee hakkaja oma relva ringi inimesed tulid valades tekile. Ta tundis ta juuksed püsti kui ta taipas nad kandsid natside mundreid. Neile järgnes Adolf Hitler ja kõigi nende inimeste ees.

  Ta irvitas tema selja taga tema kaubamärgiks vuntsid. Tema silmad põlesid nagu põrgu on süsi. Ta neelas selle kuti, tuletades meelde harrastas blonde tibisid. Mõte sellest, et Adolf Hitler võiks tegelikult piilusin polnud mitte ainult veidraim asi oleks ta kunagi teoks teinud aga ka kõhu-jahutamist.

  Ta ei öelnud midagi. Ta ei pidan
ud seda tegema. Tema kohalolek oli piisav, et ta selgroogu, et värisema. Veel mõned elektrisädemete tekke julgust, libises üle 815 oma võimsa laine. Ta viskas oma relva üle tekil, lase see kolin. Jõudes oma saabast, ta eemaldas jahinuga ta ümbritsetud tema pahkluu.

  "Guten tag! Ma kujutan ette, enamasti ei räägi inglise keelt. Äkki? Igatahes, sulle meeldib see nuga? See oli mu isa. Kõige kõvem oled hoorapoeg ihusilmaga. Ma vaid seda kullakest kui asjad on tõesti olemas. Ma arvan, et päeval, mil ma sind kohata on see päev, mil on aeg rapsimaks Virginia uuesti." Ta muigas. Ta noogutas aeglaselt ja sirutas käe ühele tema taaskehastunud kindraleid.

  Mees toodetud tðello ja avas selle. Renee on nägu moondunud segadust. Hitler oma sõrmenukid ja sirutas käe topelt lõikteraga lahing kirves.

  "Ah, ma näen. Sul on alati olnud selline asi, kas pole, Adolf?" Renee ohkas. Ta kartis seda ühes käes ja järsku välja pööratud.

  Tema nägu moonutas vägivaldselt. Ta hüppas tagasi, püüdes säilitada oma tasakaalu, selle välja mõtlema. Mis oli tema nägu tegin? See oli mingi seletamatu jõud nihestuse. Kiire, peaaegu piisavalt kiiresti, et ta kutsub ennast hulluks, aga tema nägu oli muutunud ka värvi, kui see juhtus nii, nagu see oli sõna otseses mõttes häirida elektrit. Tema silmad olid tagasi veeres oma valgeid ja ta kolkis kordki nagu ta oli langetõbine krambid.

  Ta sai sellest kiiresti, aga see oli ikkagi juba liiga hilja. Keha väänav oli selline kiire elektro-stiimulid, tema keha teeb teda vähemalt 20 korda tugevam kui võimsus on keskmine täiskasvanud mees. See jõud olid lisandiks reipus kaks korda parandada.

  Ta kohtas teda vaste. See oli arvatavasti see, kuidas kõik lõppes Renee Vierra. Räägitakse, et elu käib oma silmi kui nad surevad. Tema kogemus on näidanud, et oli äkiline kiire teadvuse kogu stseeni.

  Marilyn seisis, võideldes hoida seda sisse liimimast õhku, samal ajal suutis ta rapsimaks Beretta ta peitis tema vööümbermõõdust. Ta tulistas Julius Caesar lähedalt näkku. Renee märkas õudusega, et ta kordas Hitleri veider elektriline nihestuse. Ähmaseks kiire peksa oma keha ära läinud kuul vasakule, saates seda läbi leegionär kolpa. Renee hoidsid teda hingetõmmet, nagu ta taipas, et iga iidsed olid taaselustatud koos seljaosaga oma individuaalseid režiimidega. Ta võib vaid ette kujutada, mida see tähendas.

 

‹ Prev