Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 50
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 50

by Josh Law


  Ta tiirles tema kontsad, varja, kiik, surevad füüreri kirves. Keerutaksin ettepanek, ta märkas Bacardi topib granaadi Attila suhu ja tõmmates. Ta astus tagasi, siis kogemustepagas kahvatanud. Jumala nuhtlus kihistas naerda ja hakkas kägistama relv maha oma kõhtu nagu boamadu. See plahvatas punnis kõhust. Tema luud välja kiskudes ta naha paljudes kohtades. Ta kordas ka elektriline nihestuse ja hakkas kiiresti paraneda.

  Renee taas pöördunud, Dr Clark sissemurd süstlaga õhku täis. Ta torkas selle Tshingis Khanile kõri kallale. Kes kihistas naerda ja rebis selle ära. Ta pea 62 kõrvale, ja äkitselt tema nahavärv muutus väga läbipaistvad ja veenid olid selgelt nähtavad. Õhus oli reageerinud kiiresti põlevad oranž keemilise koos tema soontes. See ei oleks emboolia, kuid kiire millestki muust. Midagi, mis töötas nagu kiirus. Koos on raevukad šimpansi kiljatus, Khaan pööratud välja oma käed ja tema brass piiristatud sõrmeküüsi, saadab ta sõrmed maha elektrivool, muutes loomulikku Taser koos kõigi tema sõrmeotsad. Renee ei näinud, aga ta võiks praegu tunnen seda läbi Clark isegi siit. Doktor kaevelnud, hakkas ta juuksed põlema ja närbuvad ja tema silmad pahupidi peas.

  Siis nägi ta, et Prescott lapsed. Nad olid ümbritsetud ei keegi muu kui Vlad Tepe, kurikuulus krahv Dracula. Tema šokk, tal olid käed üles taevasse. Verd jooksnud ta suust ja nüüd ta näeks seda, mida põhjustasid kõik kuuldused krahv vampiiriks. Ta oli ilmselgelt kannatavad paheline, seletamatu Autoimuune haigus, mis tegi tema keha tootma rohkem hambaemaili, kui tema hambad olid tegelikult vaja oleks. Seega oli ta hambaid tootnud liiga palju ja see oli üles ehitatud nagu stalaktiite, hirmuäratav kihvad.

  Ta hoidis oma hinge. See on apokalüpsis. See poleks olnud tulekahju, jääd, või maa avamise ja neelavad neid kõiki. Surnud oli sunnitud tõusma ja paraadi nagu hüpiknukk gladiaatorid. Ahnus ja domineerimine ühe psühhootiline naine.

  Teadus oli saanud hävitaja nende maailmast. Kui puhtus, õiglane, kuidagi kustutame tule kogu aja ja ruumi oleks rikutud, pealetungi, väärkasutatud innovatsiooni.

  10. peatükk:

  Sealt, kus ta oli tüdrukule külge kinnitatud masti kumme põletavad heitnud üle ja purjed tuld, Cipriano võis näha, et Tito selgelt oli vandenõu, oli midagi palju enamat kui vaja röövida tema vana sõber lunarahaks.

  "Ma arvan, et ma kuulen sind valesti ümber, "ano. Mina arvasin, et see oli teie laevastikus. auhinnaraha. Nüüd sa hävitad selle signaalid?" Cipriano üle irvitasid Tito kuni kollase värvi Juudas hakkas tantsima.

  "Ah, ma võin alati teise jahi. Sulle, sõber, on päris kallis kaup on kujunemisjärgus tulus, jah? Koos loomisest, see suurepärane uus ülestõusmise ravim, ma võin sulle müüa elusalt või surnult. Tuli on ainult klientide ligimeelitamiseks, näidates üles paremale mõne minutiga tegelema."

  Cipriano hingeõhku peetud

  "Mida te sellega mõtlete "eal koos poisiga"? Nicolas on surnud." Ta raputas pead. Mida rohkem nad võiksid tahta Marilyn on laps?

  Süda oli mähitud Cipriano betooni sisse. Midagi on, ja sellest ei tulnud enam välja, ilma et rahajõmmist lömastas ta enesekeskse huviga. Ainus inimene, kes suutis läbi nende müüride vahel nagu võimas vaim oli noor Nicolas Avalon. See häiris Cipriano väga palju poiss meenutas talle valge versioon tema tapetud väikevend. Ta tuli nagu võitlev pull ja tõestas oma soola viisil, mitu minutit. Nagu anselmost oleks teinud.

  Ta sulges silmad tihedalt vastu tema lõugade suitsu tõusmas. See oli esimesest hetkest alates päevast, kui ta teada sai, et teismeline surmas ta lasi end isegi arvan, et tema nimi. Ta armastas tema väikevend on üleloomulik tasandil. Selle kõlvatu kaitsva iseloomuga oli üks nendest asjadest, mis olid inspireeritud teised jõugus stseen järgida talle järele. Cipriano ehitas oma karjääri ära vajadus koguda õiglus, mida ei saa seaduse eest läinud. Olin maksid kõrgeimat anselmost eest. See oli tema ja ta kaduma läinud.

  Nick oli muutis oma meelt ja taastas oma usku, et ta armastas oma lihane vend. See oli avatud aknad on hinge. Cipriano Ta hakkas tundma armastust ja emotsioone. Ta oleks hakanud armastan seda poissi nagu poega. Kui ta suri enne oma silmi, ta teadis kindlalt, et ta seda tegi.

  Siis oli ta ema. Olin hämmastunud. Cipriano Ta oli sukeldumine taevast nagu kotkas lask pähe armunud Marilyn Avalon.

  "Jah, see on õige. Sa olid teadvuseta uudiste jaoks. No lubage mul sind sellesse kaasata. Nicky on elus ja üllatavalt nii on Alex. Seal oli üks uitaja hull teadlane lukustatud. Labor on keldris, õnnestus osa nende laipu kokku tagasi ja kala neile põrgust välja jälle. Kui leedi on mehed nägin uudistes, nad tulid välja iga kolgast sellel planeedil. Ma ootan teatud hulgale inimestele üks naine seerum taaselustada. Oled sa kunagi lugenud ajaloos selle India kaubanduse aktsiaselts?" Tito nägu punaseks, kui ta naersin nii kõvasti. Tal oli rohkem öelda, et ei jätnud ta huultel. Kaks armeed purenud taevas korraga.

  Teades, et Nicolas oli elus tehtud Cipriano on vere himu järsul adrenaliini. Kaotas ta saab võidelda, seitse meest rehmanud. Teda Tundus, nagu saatus, tema viimane osa mängida. Nüüd ta ei tundunud nii leppinuna oma saatusega. Nüüd ta tundis nagu kogu meeskonna ja siis veel natuke.

  Briti lennukid olid tumenenud taevasse. Meri oli riietatud, U-Paatide Ilmasõja 2 koos ajastu Hispaania galleon koopiad, mis oli muudetud, et kaasaegses maailmas. Ta omad lahti Cipriano vingerdanud ja ronis masti, kukerpallitav õhus lõhkuda tema langus sammud teel alla.

  Ta maandus raske end liigutama ja pööratud välja koos okastraatide ta kinnitatakse mast. Seal oli palju rohkem kui seitse meest. Cipriano tunnustatud mõned neist meestest, aga ülejäänud vist ronis ta pardale kõrvalepõike Waker on saarel.

  Cipriano tuimestati leida ameerika 3164 läheneb veed. Mitu meest olid Guatavita talle põhjus? rikutud Siin peab olema mingi suur rikkus, mida oli tõepoolest kui ta oleks võinud saboteeris 75% USA relvajõud.

  Ta eksis. Nad polnud Guatavita meeste kätte. Mees, keda kutsutakse välja valju kõlar.

  "Nicolas Avalon admiraliga Morgan rulli uss Mazzaroth. Ärge tulistage, kordan, ära tule. See on sõbralik. Koodnimi: "Fidelem Fratrem."

  Tundsin tema kõhus hüppe Cipriano. Kui ta tahtis põgeneda oma kohta turul ning nendes vetes, siis oleks ta tagasi kaldale ja poistega. Ta oli endiselt liiga kaugel, et ujuda saarel. Ta vajab seda kaaperdama laeva.

  Ta liikus läbi mehed, murdes ribisid oma avatud peopesad. Rühmituti nagu trampis liiliad oma teel. Isegi siis oli nüüd liiga palju tema jaoks jahuma.

  Ta keerutas, kannalt väga auk oli jalust ahtris. Granaadiheitja oli lasknud. Laev oli täitub veega kiiresti.

  Algas šifreerimaks sellest Cipriano dekil meeletu sööstu Johnboat leida, parv, elu-eestluse või midagi.

  Ta tundis oma verd pöörduda Jello tema sees kui Nick, riietatud regalias ameerika Spec Ops SWAT ohvitser, tuli joostes üle reelingu, raketiheitja õlal. Ta treenis ta Tito ja meeskonnaga.

  "Ah jaa. Tere, poisid. Igatsed minu järele?" Tema naeratus oli nagu saatan. Tito on terve meeskond astus sammu tagasi, suurem hirm tema kui tema granaadiheitja.

  "Ai! Mitte sina! Sulle, sõber, sa oled halb ärile!" Tito võttis peotäite viis ta juukseid.

  Nick naeratas ja lehvitas vaguralt on granaadiheitja, Tito on nägu.

  "Ei, ma olen lihtsalt iseenesest halb. Ümardatud nurkadega üldse mu sitt. Me ei räägi siin minust. Vaata, mul oli üsna korralik päev. Lihtsalt tõusis surnust, tuli jälle ahjus teadusest. Värske põrgust välja, lihtsalt sirutan jalgu. Siis arst leiab see päästeparv ja ütleb mulle "Nicky, säästame sõdurid tulevad meile paar minutit, aerutan nendega kohtuda." Ma olen nõus, et see on hea mõte. Me jõuame nii kaugele ja otsime sulle lingering vees, nagu järellainetus, limonaadi. Mis on veel, sul on üks mu meestest vang tekkidel!" Ta muianud, sõrm päästikul ümber tantsima.

  "Mis on öelnud, et tema üle, ah? See on armas väike vannilelu. Keera käkki kokku paistab pigem riiukukk-laps liivakastis, jah?" küsis ta pilgutas Cipriano.

  Tito ja tema meeskond kõhkles. Nick keeras pea kaelal, häirivust, sirutas, ja pigistasin päästikule eesmärgiga see otse masti. See lõdisenud selle jäänustest ja lõi pool lokkav meeskond vee-, armu läb
i koorib koljusid ja kaela ja isegi ribidesse. Nad armusid ja hõljus veepiiril nagu kivid gin, külma ja surnud.

  "Jah, ma unustasin su inglise keel ei ole nii hea, Tito. Proovime uuesti. Teisest küljest on surmaingel üle ja sa võid elada varjuma ja suudle Guatavita taguotsa uus päev!" Nick vilksatanud tema juuksed on märjad ja tema silmadest.

  Tito vaatas närviliselt üldse oma mehi, kes jäi ja tagasi Cipriano.

  "See pole veel möödas, "ano. Kui ma su kätte saan ma müün teile piraatluse elavnemise märke. See on ainult algus, mis uues maailmas. Kuri valitseb ja pakkumise kõrge temasuguse jaoks raha." Tito pussitanud väriseva näpuga teda. Cipriano vangutas pead.

  "Ma vaatan üle õla."

  Ta pöördus tagasi ja tundis oma hinge Nick imes tema kehast. Enne, kui ta jõudis isegi üritada sisaldavad ise, ta tormas poisile ja otsi teda omaks, et tegi oma selgroogu täksi nagu pähklikooki. Nick naeris, koolitus on granaadiheitja taevas lahing tumenenud horisondi taga ja kaisutas Cipriano vastutasuks.

  "See on üks asi, kui nad ütlevad, et sa korra juba surnud, Nino. See on järjekordne jälgida, kuidas see juhtus." Ta naeratas. Nick naeris ja noogutas, raputab märjad juuksed Sicarios Norra kuningaga õlal.

  "See võtab rohkem aega kui pomm minust vabaneda, amigo." Ta tõmbas tagasi ja pilgutas silmi.

  "Kaome siit." Ta noogutas üle õla viskasin talle järgneda, Cipriano on granaadiheitja tahapoole, parv, ja tõi oma kuulipilduja õlgadelt maha alane brozi mehi.

  "Hola! Ma pean ütlema, et ma olen äärmiselt hea meel sind näha!" Alex ootas paati. Ta jõudis kuni abi Cipriano natuke allapoole, märkasin, et Sicarios Norra kuningaga sai vigastada. Cipriano lasi end langeda poisi käed liiga. Ta hoidis oma hinge tunne Alex on tugev, noor relvade ümbritseda õlgadel. Surnust ellu. See oli uskumatu.

  "Vaadake seda, mees! Ratsavägi on tulemas ja me peame ülejäänud vaba-armastav maailm nüüd meie toetamist, eh? Meil võib isegi võimalus olla!" pöördus Alex vaata Nick kes kostnud. Ta naeratas vaatamata asjaolule, et tema silmad olid nii väsinud.

  "Ramses, haara aeru. Mis sa kostad, kui me lähme meie kohtumine komandör rulli, härrased?"

  11. peatükk:

  Nad olid segaduses, kurikuulus legendaarne terror kapituleerumine. Võimalus astus sammu tagasi, kukkus suu ammuli kimpus sõnavara kirjeldada seda veidrat olukorda palju vähem hakata esitama küsimusi.

  "Minu pere! Nad ähvardavad tõsta kogu mu pere ja nakatada neid selle kohutava haigusega, mis põhjustas keskaegne püüdlusi. Jumal-mängijad! Palun, ma anun teid, uskuge, et mina räägin tõtt!" Krahv lasi ta käed taeva poole.

  Brandon ja Sally vahetasid pilgu.

  "Ma arvan, et ta räägib tõtt, kutid". Sally vaatas ta vend, Bacardi kindlusetus.

  "Olgu, proovime teda. Sina oledki kurikuulus, super-inimese Lord läbitorkajale, õige?" Bacardi tüdrukule oma kontsad. Kõik nende ümber lahingu ketrama nagu swifti karussellid.

  "See on see, mida nad kutsusid mind, jah?" küsis ta noogutas, lakub oma huuli, frooni.

  "Olgu siis. Kas sa hoolitsesid selle mehega?" osutas, kus Marilyni Bacardi ja caesari läks käest kätte.

  Vlad irvitas. Ta vaatas ringi tekile millegi eest, mida ta võib kasutada ja leidis lihtsa käsna pese see oli pärani vastu masti ja oli kärisenud, endast käsipuu, kogu seda möllu. Ta lõi selle suunas osutas oma varbaid ja murdus, vallandatud pea otsast oma alumiiniumist hakkama oma põlve üle, muutes järsk kõikumine.

  Koos vihin, ta hüppas edasi kiirusega, ta liigutamiseks. Nad nägid nüüd, kus ta on ka mingil veidral elektroonilise anomaaliaid. Koos kiljatamas, et vaigistada kogu lahingut, Lord läbitorkajale tuvi taga Caesar ja sõitis mop käepideme väikese tema selja taga, teda õhku tõusta ja istutamine teda nagu lipp keskele. tekile. Marilyn peatatud, silmad pärani õudusega.

  "Igavene juudas!" Ta Guy Fawkesi surus end ettepoole, et näpuga krahv.

  "Ma ei võta oma tähenduse. Ma ei võlgne talle truudust sulle, mu laps. Me elasime erinevatel päevadel, ja ma olin sunnitud naasma oma armetu keha ärev hauda ja tantsupidu jobude valssi. Ma olin sunnitud oma emakeele Transilvaania teenida laborites, psühhopaadist kuninganna tahab taaselustada impeerium, mis saatis ise tahtlikult põrgusse. See keel ei ole minu, see rahvas pole minu. Seekord isegi ei ole minu jaoks. Niisiis, ma ei ole Juudas. Te võite oma sõnu sööma, noor isand." Vlad sülitatud tekke ja hõõrus käsi kokku. Hitler kiljunud ja sõitis lahingu-kirves ta witling eemal Renee endaga kaasa kaardipakki sattunud, püstol tema mantli.

  "Teate, kui režiim on raamitud! Kui insolents käsitletakse, on võistlus võimu daami Sõjamängud. Teemalise üliõpilastööde konkursi reeglid ja distsipliin!" Ta torkas ta sõrme taevasse, nördinud, kahvatut nägu värvi pakitsev kirsid.

  "Olen kuulnud lugusid, mida nad rääkisid, kuigi ma polnud elus näha sinu päev enne päikesetõusu. Vabandust et ma polnud seal lõpetada. Mis minusse puutub, siis mina teen siit oma saatust. Mina valin enne kõndima ja minu mõõk laulan daamile laeva." pöördus Vlad Marilyn ja kummardas.

  "Teie nimi, mu daam?"

  Marilyn on lõug langes.

  "I-selge ja see on Marilyn."

  "Ma teenin leedi Marilyn." Vlad keerutatud ümber seisma silmitsi vihane iidsete mida nad kõik koondusime tema vastu.

  "Vlad Tepe verd, sa oled loll šarlatan ihkavad! See pole meie maailm, mitte meie. Meie saatused on juba kindlaks tehtud. Oleme kõik reeturid, mõrtsukad, mässajad ja ennekõike surnud mehed. Serveerime daam ja võistlus nagu härrased, mida tuleb maksta õiguse eest seista enne teda nagu sõdalased. Parimad mehed, seisavad päikest ja kaotajad naaseb surnute maale nagu vasallid, suur kaevandusi sügavusse. Ahnus." Guy Fawkes drew edasi ja rapiiri selle vladi kõri kallale.

  "Reeturitele ja petab, on ainult üks ring põrgus. Pimeduses saab oma tasu, Lord Teivastaja". Ärge tehke viga." Ta sülitas tekke. Vlad kõhistas naerda.

  "Iga mees võib viia end rumalusest. Nõidadega kes manipuleerivad sõnadega sellepärast, et neil ei ole tegelikku võimu. See võtab mehelt tugevate südame julgemaks riske võtma. Võtta tema võimalused kui mehe vanglasse tagasi koorida. Võibolla ma olen reetur ja petis, aga ma inimeste kurjuse vastu ei kurda ülekohut."

  "Meie vastu, siis. Me oleme muutunud nagu jumalad meie hukatus. Me oleme mehed ja suurt hirmu kui meie maa peal kõndis. Kas sa, üks madala prints, kaetud seletamatu haigus ja palju mõttetut naised" lugusid vampiirid, et seoses eemale peletada, paljud meist?" naeratas isegi siis, kui Guy Fawkesi mõõgaga päris... käes.

  "Ma võin proovida."

  "Anna neile piisavalt köit ja nad poovad…" Renee kummardus Clark, kes vaatas sisse üllatamast.

  "Ma arvan, et nüüd me teame, miks ta tõi nad kõik tagasi elavate hulka. Mingisugune ebaõnnestunud looduslik valik. Las gladiaatorid kindlaks salajasel hääletusel. Järsku meie standard närust maailmapoliitikas ei tundu see asi nii hull." Clark pidas oma hinge. Tema silmad olid treenitud horisondi, lootes. Mis kähmlust ratsavägi oli peaaegu unustatud. Optimistliku arst oli lugenud minuteid, oodates, millal nad võiksid selle asja ringi pöörata.

  12. peatükk:

  Usa Marssal Emerson lapsel oli võtnud kõik Marilyn Avalon oli seda üle Riggs' raadiosaatja nagu pühakirja. Ta tänas selle eest jumalat. Kui ta oleks oodanud veel paar päeva kuulmaks tema hoiatus siis oleks ta liiga hilja sekkuda sellesse hetke.

  Räägitakse uhkus tuleb enne langemist. Koos ja tema valvurid, Guatavita see alati tõsi. Nad olid koos nii keskendunud oma kampaaniat hirmutada maailma otse kaamerasse, et nad polnud mingit lootust, lapse lõhkudes oma ridadesse.

  Äkilise ergutav kisa, lapse kaaskodanike marssalid ja meeskond salateenistuse agendid ta teeskleb Guatavita ühendust oma valitsuskabinetti valvurid tuigerdanud ja sisse lülitatud mehi, kes valvasid president. Lasud vahetati mõlemal pool lauda. Mehed langesid ja olid Guatavita märkamata on kaitsja. Hill Lincolni memoriaali.

  "Mr. President, söör." Laps sirutas käe tõstmise President Payne maast lahti.

  "Jumala nimel, mis siin sünnib? Esiteks on zombi teismelistele ja lõi kohtuprotsess, mis juhtus durangos ja nüüd on meil
kõik põrgu silmside tõuseb!" Presidendi juuksed seisis. Ühe lapse meedikud pressitud lähemale, kiiresti üks teda uurides valvurid hakkasid talle, kuulivestid.

  "See on hea küsimus, Härra President. Kõik, mida ma tean on see, et kogu see riigipöördele kallutada ütles zombi teismeliste ja nende emad. Ma sain vihje Marilyn Avalon raadios umbes nädal tagasi, et andsid mulle võimaluse korral selle olukorra imbuda ja taastuda. Ma vabandan, et lasta neil riiukukk, sir, aga me pidime ootama sobivat hetke, kevadel."

  "Ei, ma saan aru ja ma olen rõõmus, et sa tulid. Nüüd me lihtsalt peame maja tagasi võtta. Kas me teame, kes on siiani meile lojaalsed seestpoolt?"

  "Enamik poisse, kes on meie nurgas on saadetud kohalikule, Panama Kanalit, suundub Waker läheduses on saar". Laps vaatas üle õla. Nad ei näe randa, kust nad seisid nad kõik võivad aga näe suitsu.

  "Ah, ma näen. Oodates aukülaline siia saada, jah? Ma tahaksin isiklikult kohtuda selle Nicolas Avalon. See häirib mu mõtteid kuidas kõrge kõrgharidus on eesrinnas õhutades elavnemine, liitlasriigid selle olukorraga toime tulla." kehitas muiates.

  "Jah, söör. Kogu see pere väärib tsiviilelanikkonna on võrdväärne Aumedal, minu arvates." Laps naeratas.

  "Pean sinuga nõustuma. Vahepeal saime kokku koguda kõik saame neile sadamasse. Kui Avalon poistest saab läbi, siis vajavad nad antakse ligipääs kaldale nii saame Guatavita imestama kuhu ta üleval hoidnud Lincolni memoriaali. Ta kavatseb kasutada omaenda monumentide ja rahvuslike meie vastu. See on ülim madalale alandav." President meri. Paistab, et see möll. Vaidluse Guatavita ridades on mehed omavahel. Ta hoidis oma hinge. Isehakanud kuninganna uute Maya võis saada tänapäeva pandoral tahtmatult Avamine oli pole kindel asi. Mis tagajärjed sellel on, et keskmine inimene?

 

‹ Prev