Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 56
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 56

by Josh Law


  Zij gesponnen op haar hielen, ontwijk de schommel van sterven Fuhrer's ax. Spinnen in een dergelijke motie, zij opgemerkt Bacardi stompt een granaat in Attila de Hun mond en trek de pen. Ze stapte terug met een air van voldoening, dan gebleekte. De plaag van God chuckled en begon te verstikken het wapen in zijn buik als een boa constrictor. Het ontploft in zijn maag, propvolle zijn botten, scheurt zijn huid op vele plaatsen. Hij herhaalde tevens de elektrische contortion en begon te genezen snel.

  Renee gedraaid weer te zien Dr. Clark met een injectiespuit gevuld met lucht. Hij jabbed in Genghis Khan's keel. Wie chuckled en geript. Hij getiteld zijn hoofd opzij en opeens zijn huid bekwaamden doorschijnend en zijn aderen waren allemaal duidelijk zichtbaar. De lucht was reageerde snel met enkele brandende oranje stof in zijn aderen. Hij was niet veroorzaakt een longembolie, maar een rush van iets anders. Dat werkte als snelheid. Met de schril een vertoornde chimpansee Khan uitgezwenkt zijn armen en zijn messing afgetopte vingernagels, elektrische stroom omlaag zijn vingers, waardoor een natuurlijke Taser met elk van zijn hand. Renee kon niets zien het huidige, maar ze kon voelen door Clark zelfs vanaf hier. De dokter klagen als zijn haren begon te verdorren en brand en zijn ogen gerold in zijn hoofd.

  Daarna zag ze kans met de Prescott kids. Ze waren rond niets anders dan Vlad Tepe, de beruchte graaf van Dracula. Haar schokken, had hij zijn handen omhoog naar de hemel. Bloed gestreamd vanuit zijn mond en nu kon ze zien wat hadden veroorzaakt alle geruchten van de graaf een vampier. Hij was duidelijk het slachtoffer van een wrede, onverklaarbare auto-immune ziekte die zijn lichaam produceren meer emaille dan zijn tanden had werkelijk nodig is. Zijn tanden dus had teveel en had opgebouwd als stalactieten in angstaanjagende vampierentanden.

  Ze hield haar adem in. Dit moest de Apocalyps. Het was geen echte vuur, ijs, of de aarde openen en slikken ze allemaal. De Dode werd gedwongen te stijgen en parade als marionet gladiators voor de geldzucht en overheersing van één psychotische vrouw.

  Wetenschap geworden was de vernietiger van hun wereld. Tenzij de zuiverheid van de rechtvaardige champion, kunnen blussen het vuur alle ruimte en tijd zou worden opgeofferd op het slagveld van misbruikte innovatie.

  Hoofdstuk 10:

  Vanwaar hij torent vastgemaakt aan de mast met de brandende banden rempakket overheen en de zeilen in brand Cipriano kon zien dat Tito hadden duidelijk een samenzwering die verder reiken dan de noodzaak te kidnappen zijn oude vriend voor losgeld.

  "Ik denk dat ik verkeerde rondom, 'mano. Hier dacht ik dat dit was de prijs van uw wagenpark. Now you're vernietigen voor rooksignalen?" Cipriano watertanden van Tito totdat de gele-bellied Judas begon te dansen.

  "Ah, kan ik altijd nog een andere boten. U amigo, behoorlijk dure grondstof voor een opkomende lucratieve markt, Yeah? Met de start van deze geweldige nieuwe opstanding drug, ik kan verkopen u dead or alive. Het vuur is alleen voor het aantrekken van klanten die op uw recht in een paar minuten naar de kid".

  Cipriano zijn ademhaling.

  "Wat bedoel je 'Deal met the Kid'? Nicolas is dood." Hij schudde zijn hoofd. Wat meer kan zij eventueel wil met Marilyn's child?

  Cipriano's hart werd verpakt in beton. Niets kwamen binnen en kwam er niets meer, zonder gewelddadige platgedrukt door zijn macho. De enige persoon die jou weten te schuiven die muren als een krachtige geest waren jonge Nicolas Avalon. Hij blies Cipriano sterk hoeveel de jongen deden hem van een witte versie van zijn geslacht broertje. Hij zou komen opladen in een stier en bewees zijn zout op een wijze van minuten. Net als Anselmo zou hebben gedaan.

  Hij sloot zijn ogen strak tegen de rook opstijgen over zijn klauwen. Dit was het eerste moment sinds de dag dat hij had geleerd van de tiener is overleden hij had hij zelfs zijn naam. Hij hield van zijn broertje op een bovennatuurlijk niveau. Dat vicieuze conservatoire aard was één van de dingen die hadden geïnspireerd anderen in de bende scène te volgen. Cipriano had gebouwd zijn carrière uit van een behoefte aan verzamelen rechtvaardigheid kan niet uit de wet. Anselmo hadden betaald de ultieme prijs voor. Hij had gebroken hem en hij had zelfs verdwenen.

  Nick zijn standpunt had gewijzigd en gerestaureerd zijn geloof in de manier waarop hij hield van zijn eigen broer. Zij had opende de ramen van Cipriano de ziel opnieuw. Hij begon te voelen liefde en emotie. Hij had gemaakt met liefde deze jongen als een zoon. Hij stierf voordat zijn ogen, hij wist zeker dat hij dat deed.

  Vervolgens was er zijn moeder. Cipriano had verbaasd zelf. Hij was duiken uit de hemel als een adelaar schoot door het hoofd verliefd op Marilyn Avalon.

  "Oh, dat klopt. Je onbewuste voor het nieuws cast. Nou, laat mij vult u in. Nicky's alive en verrassend zo is Alex. Er was een achterblijver gekke wetenschapper opgesloten in het Lab's kelder wist te stuk hun lijken weer samen en vis uit de hel. Toen de dame's mannen zag het op het nieuws, kwamen ze schieten uit elke rattenhol op de planeet. Ik wacht nog steeds op een bepaald volk de dame gebruikt het serum te herrijzen. U ooit gelezen in geschiedenis over de Indische Trade Company?" Tito's gezicht was rood als hij lacht zo hard is. Hij had meer te zeggen dat nooit zijn lippen. Twee legers tore langs de hemel.

  Wetende dat Nicolas was alive gemaakt Cipriano's blood rush met plotselinge adrenaline. Hij had verloren zal terug te vechten tegen de zeven mannen die had vastgemaakt aan de mast. Het leek alsof het lot, zijn laatste rol te spelen. Nu hij voelde zich niet zo ontslag om zijn lot. Nu hij voelde zich de hele crew en nog veel meer.

  Britse jets had geblindeerde de hemel. De zee was gekleed in U-boten van de wereld oorlog 2 tijdperk, samen met Spaanse galjoen replica's die zijn aangepast aan de moderne wereld. Cipriano kronkelde zijn obligaties losse en klom over de mast, somersaulting in de lucht te breken zijn val in stappen op weg naar beneden.

  Hij landde op zijn hielen en uitgezwenkt met het scheermes draad had hij zijn vastgemaakt aan de mast. Er waren veel meer dan zeven jongens. Cipriano erkende sommige van deze mannen, maar de rest moet hebben beklommen aan boord tijdens zijn omrijden op Waker's Island.

  Cipriano werd verdoofd te vinden Amerikaanse oorlogsschepen op de wateren. Hoeveel mannen hadden Guatavita beschadigd haar oorzaak? Er moet een grote rijkdom te worden inderdaad als zij hebben gesaboteerd 75% van de Amerikaanse strijdkrachten.

  Hij had het mis. Ze waren niet Guatavita's mannen. Een man die zich over een luidspreker.

  "Nicolas Avalon dit is de commandant Morgan baal van de U.S.S. Mazzaroth. niet, herhaal niet brand. Dit is een vriendelijk vloot. Codename: "Fidelem Fratrem."

  Cipriano voelde zijn buik springen. Als hij wilde ontsnappen aan zijn plaats op de markt en deze wateren, dan zou hij weer naar de kant met de jongens. Hij was nog te ver weg om te zwemmen op het eiland. Hij had behoefte te annexeren het schip.

  Hij verplaatste zich door de mannen, breekt de ribbetjes met zijn open palmen. Toen hij als vertrapte lelies op zijn pad. Ook toen waren er nu teveel voor hem gaan doorworstelen.

  Hij gesponnen op zijn hiel als een enorme gat was geslagen in de achtersteven. Een raketwerper had voldaan. Het schip volliep met water spoelen.

  Cipriano begon te worstelen over het dek in een mad dash een Johnboat, een vlot, een life-schenker ofzo.

  Hij voelde zijn bloed naar Jello binnen toen Nick, gekleed in een tenue van een Amerikaanse Spec Ops SWAT officer kwam kruipend over het spoor, een raketwerper op de schouder. Hij trainde bij Tito en de bemanning.

  "Ah, ja. Hallo, jongens. Miss me?" Zijn glimlach was als een duivel. Tito's hele crew nam een stap terug, uit meer bang van hem dan van zijn raketwerper.

  "Ay! Je niet! U amigo, je bent slecht voor business!" Tito duurde fistfuls van zijn haren.

  Nick glimlachte placidly en zwaaiden de raketwerper in Tito's gezicht.

  "Nah, ik ben gewoon inherent slecht. Afgerond bij alle hoeken van mijn rotte kern. Wij zijn hier niet om te praten over mij. Zie, Ik had een redelijk fatsoenlijke dag. Net uit de dood, uit de wetenschap kiln opnieuw. Vers uit de hel net stretching mijn benen. Daarna de Arts vindt dit reddingsvlot en tegen mij zegt Nicky, sla de militairen afkomstig te halen ons enkele ogenblikken en ruzie uit hen te ontm
oeten.' Daar ben ik het mee eens, het is een goed idee. We krijgen zo ver vind je een kwijnend bestaan in het water zoals terugspoelen in een frisje. Wat meer is, je hebt een van mijn jongens gevangene op decks!" Hij lachte, vinger dansen rond de trigger.

  "Wat zeg je hem dan, he? Dit is een schattig klein badspeeltje. Messing it up lijkt nogal vechtersbazen kid in de sandbox van me, Yeah?" Hij winked at Cipriano.

  Tito en zijn crew geaarzeld. Nick rolde zijn hoofd op zijn nek in ergernis bereikt en de trekker overhaalde om hem direct voor de mast. Het shivered haar houtblokken en klopten de helft van de galopperende crew in het water, stagnatie dan aan speerpunten via de rug van schedels en halzen en zelfs de ribben. Ze viel en gefloteerd in de branding zoals de rotsen in gin, koud en dood.

  "Pfff, ik vergeet uw Engels is niet zo goed, Tito. Probeer het nogmaals. De Death Angel en kunt u live te intimideren en kiss Guatavita's billen!" Nick tentoongestelde zijn natte haren uit zijn ogen.

  Tito keek nerveus aan zijn mannen die zijn gebleven en terug Cipriano.

  "Dit is niet overdreven, 'mano. Wanneer ik dat doe u ik zal verkopen aan de piraterij te bestrijden. Dit is slechts het begin van de Nieuwe Wereld. Kwaad zullen regeren en zal bod hoog dinero voor de wil van u." Tito jabbed een schuddende vinger naar hem. Cipriano haalde.

  "Ik kijken over mijn schouder".

  Hij keerde terug naar face Nick en voelde zijn adem opgezogen uit zijn lichaam. Voordat hij kan zelfs proberen te bevatten, maar hij rende naar de geitjes en hem in een omhelzing dat maakte zijn rug knisperen zoals pinda bros. Nick lachte, training van de raketwerper for the sky gevecht donkere horizon achter hem en omarmd Cipriano voor terug.

  "Het is één ding wanneer zij zeggen dat je dood eenmaal, nino. Het is aan de andere kant kijken naar het gebeuren." Hij glimlachte. Nick lachte en knikte, schudt zijn natte haren op de sicario's schouder.

  "It's gonna neemt meer dan een bermbom te ontdoen van mij, amigo." Hij trok zich terug en winked.

  "We." Hij knikte over zijn schouder voor Cipriano, gooide de raketwerper achterwaarts in de raft en geplukt zijn machinegeweer van zijn schouders training aan Tito's mannen.

  "Hola! Ik moet zeggen ik ben zeer blij om je te zien!" Alex wachtte in de raft. Hij bereikte tot help Cipriano neerwaarts hier dat het Promotieartikel sicario gewond is geraakt. Cipriano zichzelf om te vallen in de boy's arms. Hield hij zijn adem gevoel Alex's sterke, jonge armen omsluiten zijn schouders. Leven uit de dood. Het was ongelooflijk.

  "Schakel dit, man! De lijdensweg is coming en we hebben de rest van de free-liefdevolle wereld achter ons tot nu, he? We zouden eigenlijk een kans!" Alex gedraaid te kijken naar Nick die hen toetrad. Hij glimlachte, ondanks het feit dat zijn ogen waren zo moe.

  "farao Ramses, pak een oar. Wat zeg je we gaan onze afspraak met commandant baal, heren?"

  Hoofdstuk 11:

  Ze waren in de war door de beruchte legendarische terreur de overlevering. Kans nam een stap terug, jaw overgeslagen bij een verlies voor vocabulaire voor het beschrijven van deze bizarre situatie veel minder beginnen te vragen.

  "Mijn familie! Dreigen ze mijn hele familie en infecteren met deze vreselijke ziekte die veroorzaakt werd door middeleeuwse pogingen van de God-spelers! Ik verzoek u, dat ik de waarheid!" De Graaf had zijn handen naar de hemel.

  Brandon en Sally uitgewisseld een kijkje.

  "Ik denk dat hij de waarheid vertelt, jongens." Sally keek vanuit haar broer naar Bacardi onzeker.

  "okay, laten we hem testen. Je bent de beruchte, super-menselijke Lord Impaler, correct?" Bacardi juché op haar hielen. Overal rondom hen de strijd gesponnen zoals de swift carrousels van the damned.

  "Dat is wat ze me gebeld, ja?" Hij knikte, likt zijn lippen met een frons.

  "Goed, dan. Bent u die vent?" Bacardi gewezen op waar Marilyn en Caesar ging hand in hand op het wiel.

  Vlad watertanden. Hij keek rond het dek voor iets wat hij kon gebruiken en vonden een eenvoudige sponge mop die was gestut tegen de mast en had clattered te gaan liggen naast de balustrade in al deze commotie. Hij schopte hem naar zichzelf met zijn spitse boot tenen en knapte de kop eraf zijn aluminium handvat boven zijn knie, waardoor een scherpe spike.

  Met een gesis, hij dove vooruit met een snelheid die hem lijken te laten zweven. Ze kunnen nu zien dat hij ook een bizarre elektronische anomalieën. Met een schril dat het hele gevecht Lord Impaler dove achter Caesar en reed de mopsteel in de kleine van zijn rug, een bergplaats om hem in de lucht en aanplant hem als een vlag in het midden van het bord. Marilyn gepauzeerd bij het wiel, Eyes Wide met afgrijzen.

  "Bloody Judas!" Guy Fawkes geduwd zijn weg vinden en een vinger bij de telling.

  "Ik neem geen uw zin. Ik ben geen trouw aan u kinderbijslag. We woonden in verschillende dagen en ik was gedwongen om terug te keren naar mijn ellendige lichaam van mijn onrustige Grave en dans op deze wals. Ik was gedwongen uit mijn geboorteland Transsylvanië serveren in de laboratoria van een psychotische koningin willen blazen een imperium dat verzonden zelf opzettelijk naar de hel. Deze taal is niet van mij, dit volk is niet de mijne. Ook deze keer niet voor mij. Ja, ik ben geen Judas. U kunt uw woorden, jonge heer." Vlad spuwde op terrassen en wreef zijn handen samen. Hitler shrieked en reed de battle-ax had hij zijn witling weg bij Renee in het dek, waarbij een pistool uit zijn jas.

  "Je weet hoe het regime is ingelijst! Zodra de insolents worden behandeld, is er een wedstrijd in de Lady's War Games. Een wedstrijd van regels en discipline!" Hij jabbed zijn vinger naar de hemel, woedend, bleke gezicht sombere kleur van kersen.

  "Ik heb gehoord dat de verhalen die ze vertellen over je al was ik niet actief om uw dag vóór de zon. I'm sorry ik nu dat er niet tot het einde. Wat mij betreft, ik zal mijn eigen lot vanaf hier. Ik besluit om te lopen en mijn zwaard zal zingen voor de dame van het schip." Vlad gedraaid bij Marilyn en gebogen.

  "Uw naam, mijn vrouw?"

  Marilyn's jaw gedaald.

  "I-ehem-Oh, het is fascinerend."

  "Ik serveer de dame Marilyn." Vlad twisted rond het hoofd te bieden aan de boze oude leiders omdat ze alle geconvergeerde tegen hem.

  "Vlad Tepe, je bent een bloed feestbeest, charlatan fool! Dit is niet onze wereld en niet ons recht. Ons lot al bepaald. Wij zijn allen verraders, moordenaars, opstandige, en bovenal dode mannen. Wij serveren het Lady en contest zoals heren voor het passief voor haar als de krijgers van het Rijk. De beste man zich in de zon en de verliezers zullen terugkeren naar het land van de doden als vazallen van de grote mijnen in het hellevuur van hebzucht." Guy Fawkes bracht een degen en het bezit aan Vlad's keel.

  "Voor verraders en cheats, er is slechts één rondje in de hel. De buitenste Duisternis zal je beloning, Lord Impaler. Make no mistake." Hij spuwde op de decks. Vlad chuckled.

  "Elke man kan sluiten met domheid. Met heksen die manipuleren met woorden want ze hebben geen echte macht. Duurt het een man met een sterk hart risico's durven nemen. Om zijn kansen wanneer de balken van de gevangenis pel. Misschien ben ik een verrader en een bedrieger, maar tegen kwaadaardige personen dat ik niet klagen wronging."

  "tegen ons. Wij lijken goden in onze vervloeking. We waren de mannen van macht en grote angst terwijl we liepen over de aarde. Kunt u één low-ranking prince, bezaaid met onverklaarbare ziekten en het onderwerp van vele zinloze echtgenotes' verhalen over vampieren, beheren tegen het lot van ons?" Fawkes glimlachte zelfs als het zwaard quaked in zijn hand.

  "Ik kan proberen."

  "Geef ze genoeg touw en ze zichzelf kunnen ophangen…" Renee leunde dichter bij Clark die keek in amaze.

  "Ja, ik denk dat nu weten we waarom ze hen allemaal terug naar het land van de levenden. Een soort klungelige natuurlijke selectie. Laat de gladiatoren bepalen het stembiljet. Opeens onze standaard waardeloze wereldpolitiek lijken helemaal niet zo slecht." Clark zijn ademhaling. Zijn ogen werden opgeleid aan de horizon, hopend. In het strijdgewoel scheidde de Calvarieberg al bijna was vergeten. De optimistische dokter was het tellen van de notulen, wachtend om te zien wanneer ze zou dit ding rond.

  Hoofdstuk 12:

  U.
S. Marshal Emerson kind had alles Marilyn Avalon hadden hem verteld over Riggs' walkie als evangelische waarheid. Hij bedankte God voor. Als hij wachtte een paar dagen geen gehoor aan haar waarschuwing dan zou hij te laat om in te grijpen op dit moment.

  Ze zeggen trots gaat voor de val. Met Guatavita en haar bewakers, dit zou altijd zo ongeloofwaardig. Zo gefocust waren ze met hun campagne te intimideren de Globe op live camera die ze hadden geen verwachtingen van kind doorbreekt hun gelederen van binnenuit.

  Met een plotselinge spetterend yell, child's collega marshalls en een team van de geheime dienst had hij gecontacteerd poseren als Guatavita eigen vrieskist van afschermingen werkmethodiek en zette de mannen die werden bewaakt de voorzitter. Shots waren uitgewisseld aan weerszijden van het bord. De mannen vielen doden en zijn ongemerkt door Guatavita's counsel afstand op de heuvel van het Lincoln Memorial.

  "Mr. Voorzitter, sir." Kind uitgebreid een hand heffen Voorzitter Payne uit de grond.

  "Wat in gods naam? Ten eerste is er de zombie tieners en een gaf trial gebeurde in Durango en nu we've got visueel op alle hel rising!" De President's hair stond op einde. Een van de medici ingedrukt dichter, snel onderzoek hem tijdens één van de bewakers begon aan hem in body armor.

  "Uw gok is zo goed als de mijne, mijnheer de Voorzitter. Ik weet alleen dat deze hele coup is omgeleid door said zombie tieners en hun moeders. Ik kreeg een tip van Marilyn Avalon over radio ongeveer een week geleden dat gaf mij inzicht nodig om te infiltreren in deze situatie en herstellen. Ik verontschuldig mij omdat ik ze te laten intimideren, sir, maar we moesten wachten op het juiste moment kiezen om spring".

  "Nee, dat begrijp ik en ik ben blij dat je hebt. Het gaat er nu om terug te komen op het huis. We weten niet wie is nog steeds loyaal aan ons aan de binnenkant?"

 

‹ Prev