Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 60
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 60

by Josh Law


  "I alt 145…har du samme ild i jeres sjæl som din søn, kun noget roligere, tror jeg, eh? Det er ikke en kidnapning, hvis jeg overgiver mig til ham. Er der noget at gøre med et gidsel. Noget med mistress ønsker sin søsters morder, og alt dette." Han så at hans mænd. De var alle wan-faced. Peyo visne under disse ord som et blad til flammen.

  "Nej!" Han begyndte at tigge men Cipriano afbrød ham et blik.

  "Mit barn vil leve for at være 10 gange det, jeg var." Han nikkede høfligt til Peyo og pludselig Marilyn forstod.

  "Han er din søn?"

  Vinden parted Cipriano's hår som om airbrushes ønskede at sprede sin blækfarve til lærred i denne scene og give den en form for mening. Andre end den angerfulde ende, selvfølgelig. Han summer sagte.

  "Det at se deres tab, Marilyn. Jeg troede jeg var en mand af stål. Stærke, måske endda uovervindelig. Nu ved jeg, at jeg ikke kunne overleve et sådant slag mod mit hjerte. Nicolas var skåret fra samme sten som mig. Jeg kendte ham ikke særlig godt, men jeg kunne se mig selv dyrke for at pleje ham som en søn." Hans øjne fortalte hende, at han måske er begyndt at tage sig af sin mor. Hun gispede efter vejret, men det var for sent.

  "Gå nu! Føre mine mænd til det sidste står du vil prøve at gøre i Washington. Sørg stjernekastere smukke, hvis intet andet." Han brød ud i en fuld blæst kørt og var på vej til Jaguar's stævn.

  Hans mænd havde aldrig spurgt ham før. Nu råbte til ham at overveje, at pløje sig vej til skinnerne.

  "Pappi!" Peyo's arme langede ud og han forsøgte at dykke fra båden, men Brandon greb ham om livet.

  "Cipriano!" Marilyn næsten væltet fra forenden af skibet. Hun følte Renee fange hende og trække hende tilbage.

  Den yacht frøs i vandet, venter nu for at vinde. De kiggede forfærdede som netto kom ned, hev Cipriano i skibet, og båden afskrive diverse røgbomber i at gøre sig usynlig i mørket.

  Der ville ikke være nogen tracking ham nu. Ingen febrilske forsøg på at redde. Han var væk. Havde det ikke været for hans offer, Titos fyre måske afsluttet deres oprør her og nu i et forsøg på at vække deres gavmildhed.

  Marilyn åbned begærligt. Han havde prøvet at fortælle hende noget. Hun kunne mærke den. Det havde været på spidsen af tungen. Men hvad? Hvad var det sidste blik?

  Nu ville hun aldrig få at vide.

  "Marilyn" Renee strakte sin ven op, venter tålmodigt på ordrer. Hendes kæbe er knyttede. Efter at have mistet så meget, dem der var tilstede, var svoret at følge hende. Man bør kunne beholde de ting, de havde kært. De vil forsøge at købe friheden nu, at de havde noget at tabe.

  Hvis ikke, så i det mindste ville der være en sidste historie om verden til deling over bålet gløder af dets ødelæggelse.

  Kapitel 5:

  Det var kunsten at blive genfødt. Han havde ikke styr på det endnu.

  Hans første bevidste følelse var hans broders blod, der strømmer gennem ham sammen med hans egen. Han kunne identificere den separation, men ikke kunne sætte fingeren på hvor. Det var en dobbelt bevidsthed, sin bror gennem hans hjerne. Hans øjne op, og de så på begge sider af værelset, som om hans perifere syn havde fuldt udsyn til bagsiden af hans hoved.

  Nick tog en dyb indånding og følte hans brors lunger flytte ufrivilligt. Alex forskrækket. Dette var ikke muligt.

  "Du er vågnet. Godt arbejde, drenge." Et øjeblik, de begge følte panikken i hver andres begrænsende skattekister. Stemmen tilhørte en ny.

  "Frygt ikke, Dr. Swift er endelig væk for evigt. Du drenge. Nej, jeg fik dem fra asken. Det tog mig timer, men denne mulighed har alt." Den mand sprang fra en metalgenstand. Nick kunne kun se i dæmpede farver. Mandens hele kroppen syntes at være brændende, kogende guld i sollys.

  "Easy, Nicky. Det er bare øjnene justere den dosis af Resheph serum, jeg gav dig. Det er hvad den gode doktor omdøbt Prescott1 serum efter begyndte han at omgås den med testperson dyreblod. Navnet stammer fra en hedensk gud død og pest, fordi han troede det ville være det mest weaponizable farmaceutiske, der nogensinde er blevet produceret. Det er et vidundermiddel i virkeligheden. Jeg brugte en dosis med eagle's DNA blandet med dens struktur til at rekonstruere din vision som dit ansigt blev ødelagt de fleste da eksplosionen fandt dig ud." Manden gik rundt omkring det dobbelte stol, Nick og Alex havde været spændt på.

  Han havde en lys blå lys direkte gennem Nick's øjne. Alex veg tilbage da han følte begge deres visioner.

  Nick sluges. Han mente Alex's hænder røre på sig som om han havde ghost lemmer. Manden smilede.

  "Hej Nicolas. Jeg Ra'meses".

  "Som den gamle konge af Egypten?" Nick's hals føltes, som om han havde gargled sandpapir. Han sukkede og forsøgte at sidde op.

  "Nej, ikke bryder sig om. Jeg var konge af Egypten, Once upon a time." Han smilede Nick's øjne blev store.

  "Rart at vide du er ikke den eneste der skal kaldes tilbage fra din grav mod din vilje, min dreng. Tilsyneladende, for dig, dette er tredje gang. Alex, hvad føler du? Det er første gang ud af kaninhullet, jeg hører. Jeg havde sværest ved at omstille dig så godt." Ra'meses lænede omkring Nick til at se på Alex på den anden side af ryg mod ryg metallic tandlæge stol.

  "Jeg vil vende tilbage til dig." Alex rystede på hovedet og forsøgte at klare sine tanker. Døden havde føltes som at sove i bunden af 40 jern kasser. Tung, tung og udmattende.

  "Jeg havde en vidunderlig videnskabelige gennembrud med jer drenge. De genoprejste mig for mit kendskab til egyptisk medicin, du kender. Jeg er klar over, hvad de lærer i skolen, men du vil blive overrasket over at vide, hvor meget af historien din lærde har forkert. Hvor meget mere avancerede mit samfund var end din intellektuelle indrømme den!" Han smålo og sad på sin stol, rullende frem for at studere katetre, som han havde anbragt i hver deres bryst nålen ind i brachiocephalic årer. Han havde mange rør løber blodet gennem hinandens arterier og kapillærer som dual koagulering var sket for anden gang i deres liv.

  "Det du ser, er det faktisk skyldes dit blod" dual koagulation. Se, når Prescott 1 blandes med uregelmæssigheder i eagle blod skaber den hurtige stigning i Transposoner i din hjerne. Transposoner, drenge er din "springende gener". De nærmest flytte gener op og ned ad bo bech's transport af jeres DNA's dobbelt helix, der giver mulighed for et skræddersyet's justeringer, præcis hvor du har brug for dem. Det fungerede meget godt, når de er nødvendige for at udføre en hetero-neurogen osmose som jeg kalder det. Sætte det på almindeligt dansk, drenge, jeg brugte disse springende gener at stoffet vågnede op med at kalibrere din DNA til at bevæge hinandens samme og forskellige gener (brothers) op og ned ad hinandens DNA til at genopbygge dine celler." lægen viftede med hænderne ecstatically.

  "Like Lego folk?" Alex løftede et øjenbryn. Han følte Nick's læber twist i et smil, selv om han ikke kunne se det ske.

  "Ja, jeg forstår det ikke. Vi bliver testet på dette?" Nick forsøgte at bevæge sine hænder. Handlingen angiv alle Alex's fingre til at spjætte.

  "Okay, lad mig præsentere dem som dette. Du både husker det gemte jer begge i Durango, ja? En nødprocedure, der forårsagede din neurotransmittere til faktisk at kalibrere og reagerer direkte med et symmetrisk værdi til hinanden. I symbiose med naturen. Dit blod blandet sammen og dine organer medvirkede til at helbrede hurtigt nok til at du kan leve."

  "Ja, jeg allerede aced, vil dok." Nick forsøgte at sætte sig op igen. Alex svarede ved den uforglemmelige smerte han følte i Nick's back, som gjorde hans bror ro at ligge fladt mod løftet op fra stolen.

  "Okay, jamen det gik noget som dette. Jeg var i det fjerneste bedrift celle i denne gudsforladte facilitet, da eksplosionen blev slukket. Jeg havde ikke været fri i måneder. Faktisk har jeg aldrig rigtig været fri af rummet, hvor de konverterede min mumificering i en omvendt nekrose faktisk og selvadministrerende rengørende kadaver. Anyway, jeg scurried nakke at finde hele stedet mangled, lægen du drenge liggende i forskellige stykker over hele gården.

  Chokerende, det var ca. 3 dage siden. En mirakuløs gennembrud, dette er. Sagde til mig selv, "Rameses, du helt alene på en
gudsforladte ø med nothing but the dead at holde dig med selskab og nogle forholdsvis avancerede omend beskadiget videnskabeligt udstyr at lege med." Derfor skal ud af komplet kedsomhed jeg foretaget nogle tests. De var brødre! Jeg tænkte ved mig selv, "Rameses! Vidunderlig! Nu kan du prøve at se, hvad du skulle være i tvivl om, hvornår lægen begyndte at vise dig de close-up optagelser af Resheph's virkninger", right? Okay, so I sat jer begge op i denne maskine, som oprindeligt blev brugt på monozygotic-ked, enæggede tvilling-aber." lægen pacet rundt om stolen, kaste computerskærme, der viser alle mulige medicinske data de havde ingen anelse om hvordan man læser til at forholde os til dem.

  "Voila! Dette betyder ikke bare, at nyt udstyr, når der drives af en Resheph drop, udfylder samme funktion som prototype udstyr, gemmes dit Tyrkiet tilbage i Durango, det opgraderer den til 117 grader. Jeg kunne faktisk se med avanceret video grafisk teknologi- helt ærlig er det en super video game-og sende elektro-magnetisk telekinese (undskyld, dybest set er det en chef, der giver mine hjernebølger at bruge elektroniske impulser til chauffør din hjerne bølger til sunde aktiviteter, der efterligner min egen) til dit eget neurologiske makeup (din kranier var stadig hel, jeg høstede dem på middag frokosttallerken, FYI) og Bob er din onkel havde jeg jeres kroppe i reagensglas til at begynde med co-driver til gen hoppe mellem jer to og rekonstruere hele din krop." lægen smilede. Nick og Alex forstod stadig ikke helt forstår.

  "Okay, så vi døde og blev som puslespil og du brugte nogle magiske medicin og udstyr her i Psych køkken til at bringe os sammen igen?" Alex's øjne.

  "Nå, ja, men den ultimative maskine jeg havde var begge jeres hjerter slår i samme takt. Det var simpelthen smuk. Det var udviklingen af enæggede tvillinger i bakgear, men de to af dem til et tættere Chemical bond på en eller anden måde. Kunst, drenge" Rameses dabbed sveden væk fra ansigtet med en blå klud håndklæde, virkelig begejstrede over alt det han havde oplevet.

  Nick smilede til mirakel for et øjeblik. Så han har fundet sin begrænsninger.

  "Vent! Vidste du siger det har været dage?!"

  "Nå, ja, unge herre. Oi! Ro nu! Jeg forstår, at din familie er ude i frontlinjen, men du skal være forsigtigt udvundet af denne maskine til at undgå begge du bløder." lægen blandes for at begynde sit arbejde.

  "Ja, så i mellemtiden, Nick, kunne vi komme op med en plan." Alex holdt åndedrættet. He didn't have to imagine hjulene drejer i sin brors hjerne. Han kunne mærke at hans hjul drejes imod sin egen berømte hjul af karakteren af dette fænomen.

  "en medicinsk forsker med klar erindring om sit fødeland, det gamle Egypten, hva? Hvis vi kunne bevise historien, send ham som bevis for som FN eller NATO, kunne vi få store sponsorer!" Nick forsøgte at dreje sig for at se på hans bror. Alex grinede.

  "Du skal ikke forvente at få det gratis, storebror. Hey, Ra'meses, håber du har fået et gyldent sarkofag i din besiddelse, og nogle kan lide underlige lille afgud ser ting som kun du kan forklare…" Det var en joke. Alex lænede hovedet tilbage og stirrede på loftet stadig overbevist om, at det var en slags syre trip.

  "Say! Jeg tror, faktisk. Hvorfor spørger du?"

  "Åh, det bliver bare bedre." Nick brækker fingrene, hvorved Alex til snap. Deres grin hardy plan kan faktisk være muligt at realisere. Nu at finde en vej væk fra denne ø...

  Kapitel 6:

  Alle øjne i himlen blev uddannet til hende. Det var den sorteste dag i USA's historie, og det ville have været den sidste, hvis ikke det var for den lille gruppe af oprørere, som fulgte skrider ind i havnen.

  Hun stod i solen på toppen af de enorme antænde campisternes bål af guld de havde bygget til hende, omgivet af mange brændende daaser med gift, holdt amerikanske agenter. Det var højdepunktet af sin magt. Hun var Senator Kelly York ikke mere. Heller ikke hun har en slags fattige brasilianske indvandrerkvinder bliver en amerikansk borger og være bannerfører for ratificeringen af svag lov. Nu hun var dronningen af Amerika. Hun regerede det trøstesløse Nordpolen til spidsen af Sydamerikas kyst. Hawaii til New York City. Hun var den store hersker af nye Maya og idag var hendes kroning.

  Death's head var i hendes ene hånd, og hun holdt en levende papegøje. Hendes kjole var lavet af rent guld, og hun havde en kurv med frisk frugt på toppen af hendes hoved. Den nye Maya forfatning sad på et podium åbent foran hende. Hun var forudsætningen for død. Den bragte liv. Giveren af guld. Hvem ville være dumme nok til at modsætte sig hende?

  Den lille familie af Nicolas Avalon, naturligvis.

  Gennem mange århundreder har gjort for dette kup afisningssystemer, hvordan kunne denne lille gruppe af oprørere, der komplicerer det så meget? Var de ikke myrer under hendes hæle nu? Kun en lille skare af flygtninge, en døende fugl's squeak overdøvet af sangen med løver?

  Med hendes fod står ordentligt på bagsiden af præsidentens hoved, var hun ikke den mest magtfulde menneske, der har vandret på jorden? Det var ingenting. De små spirer af græs, som ville dø for hendes søn.

  Hun tog en dyb indånding for at begynde med hendes indlæg. En legion væld af kameraer tunet til at hacke hver nyhedsudsendelse både store og små over hele planeten vendte at se hende. Den overvåger havde fuldt udsyn til hende. Verden ville se hendes Stjerne stige i vest og få hendes forfædres stolte.

  Hendes ord aldrig ville forlade hende læber. Der var en understrøm af blåt lys i monitorens skærm. Det begyndte at flimre, og billedet skæres ud.

  "Hvad fanden? Get visual på mig! What's happening? Jeg vil have nogens hoved." Guatavita stampede foden var præsidentens kranium og han sukkede.

  Lige da billedet vist igen. Det var ikke hendes eget billede hun så. Hun gispede. Det var Nicolas Avalon stod midt på intetanende-øen. Eller hvad der var tilbage af den.

  "Hilsen fra det sydlige Stillehav. Jeg ville have stemt i at sige "God save the Queen", men kommer til at tænke på det, fru kammerherreinde, jeg ikke ønsker Gud at frelse dig." Han grinede og foldede sine arme.

  "Hvad er dette? Som en massiv Skype kanalisering? Skaffe mig en mikrofon! Jeg vil tage dette lille stykke skrald tilbage, hvor han hører til." Hun kravlede da de sat hende ind i lyd.

  "Oh! Nicky! Godt fra Jaguar til retten."

  "Ah, ja. I betragtning af, at jeg var nødt til at blæse mig og et laboratorium tilbage til helvede og derefter kravle ud for tredje gang i år blot for at gøre dette udseende!" Han rystede sig. Hun følte hendes ansigt bliver kold.

  "Se, jeg vidste du havde magten. Hvad med mine forfædre? Har du et budskab du gerne vil dele med verden, før vi begynder med vores herlige, evige rige?" Guatavita tvang hende perfekt pearly whites i et smertefuldt smil. Hvis hun blot ved at spille kortene til hendes fordel, at hun kunne holde hendes afskærmninger i panik. De var unge og naive. Ideen med denne Frankenstein våben, der syntes at stige op fra helvede, så mange gange som han mig stadig skræmt dem til fælles grundvold. Nick smilede. Hun kunne mærke strømmen glider fra hendes hænder. Solen går ned over hende i sin lille bitte morgentimer.

  "Dine forfædre? Ha, du skulle have hørt af foredraget ville give dig! Det er trist, virkelig trist. De omgående meddelt mig, at Maya var ment, at de fik, hvad de fortjente, da de forsvandt ud af historien. Fordi du har levet som de gjorde, er jeg kommet tilbage fra den dybeste cirkel med ekspresordrer at finde dig. At forfølge dig selvom det tager mig til jordens ender. De gerne for mig at se har bragt til en fysisk som magter, som regerer verden i dag. Når du dør, og tag ikke fejl, tusinder og atter tusinder af Forbandelser over dine aner man jo, så jeg følger dig tilbage for at møde dem personligt for din forbrydelse tiltager sig myndighed over de gamle konger. Jeg betragter det som en ærefuld, Guatavita." Han bukkede til kameraet.

  Hun følte at hendes mund glide af formand's hals.

  "Du ligger…"

  "Er jeg? Jeg har ødelagt lab for at bevise det. Åh, og Dr. Rameses reddes." Nick nået til jorden uden for billedet og plukket en forkullet tøj.

  "Tjek den. Du tror jeg bare har Spec Ops duds mit sædvanlige bortskaffelse? Disse ristede tråde er bevis for, at jeg ikke lyve for dig. Jeg er en
meget heldig mand." Han winked med en griner, som frøs hendes blod.

  Hun studerede ham. Klædt i de nævnte Spec Ops SWAT officer's dragt og skudsikker vest, med en Mac10 hang over hans skuldre, så han langt mere en trussel end han virkede før.

  "synes, at jeg er i lidt af et dilemma. Jeg antager, at jeg bliver nødt til at dræbe dig permanent, så du ikke kan åbne døren mellem jorden og helvede længere." Hun vippede hendes hage til lyset. Selv fra under hendes hæl blev præsidenten grine af hvad han kunne høre.

  "Ja, held og lykke med det. Det siges, at tredje gang er charmen? Åh, det er blevet tre gange nu, og jeg er her stadig." Nick trak på skuldrene med brændende latter, der gjorde hende vil udhule hendes trommehinder baslyd ud.

  "Dette er ikke en besked til Tilranet. Jeg har ikke tid til dig. Dette er en besked til hr. formand. Jeg beklager, at vi ikke kan tale ansigt til ansigt, sir. Jeg vil gerne tage din nuværende situation. Jeg tror jeg har samlet tilstrækkelige oplysninger til at sikre en legitim sag for FN. Jeg er sikker på, at jeg vil være i stand til at overbevise Verden om at gribe ind, inden værterne døde sortér med at danne ren kaos. Hæng robust, hr. formand. Hjælpen er på vej."

  Formand tore gratis, skræmme langt mindre nu, at bevæbnede vagter havde taget et skridt tilbage. Han drejede ind mod hans lår og stirrede op på skærmen.

  "Gode Gud! Han er bare en dreng!"

  Nick smilede til kameraet.

  "Ja, sir. 18-årige for at være præcis. Krige udkæmpes af enhver, der har modet til at stå frem over for bøller. Nu har sagt, at det er min tur til at gøre min del. Jeg vender ordet til Dr. Rameses, så han kan håndtere ministrene fra De Forenede Nationer direkte fra dette feed." Nick bukkede og gik off camera. Rameses i hans blege hvide lægens smør overtog hans plads.

  "Hilsen fra en fremmed. Jeg Rameses, og jeg var farao i Egypten for længe siden, endda før Kristi fødsel.

  Jeg ved, at den brede befolkning er sandsynligvis i en tilstand af panik. Jeg mener, de gamle konger og teenagere ved at genopstå fra de døde uden nogen forklaring? Det ville være nok at alarmen selv de mest således indsamlede informationer kriger og at forvirre de største tænkere.

 

‹ Prev