Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 66
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 66

by Josh Law


  Kdysi existovaly dva mladí muži. Dvěma bratry. Jejich jména byla Nicolas Avalon a Alex Vierra. Byli nejstatečnějších děti, kdy žil. Bylo to kvůli jejich oběť, vlaje přímo vedle té lze stále více než klapky šílený vědy v Americe. Je to z důvodu, že život a smrt jsou posvátné. Nesmíme nikdy zapomínat. Ani tyto lidi. Rozsvítí. Pomozte mi ruku na nich. " Marilyn zabývali Renee, s ohledem na výše uvedené její příjmení na účel i když nebyla nikdy Alex právní název.

  "Někdo se mi některé ovládače dodávky paliva! Ach, a kontaktem, plachty, takže můžeme mít trochu větrné energie. Dostali jsme během na dlouhou trať a budeme potřebovat všechny máme v této super láska loď, eh?" Marilyn dotkl ovládá jemně vidět jak funguje.

  Jejich výkřiky zármutek obrátil na bojový pokřik. Kdyby jeden účel nyní. Byl to poslední kamikadze stojanu. Pro zobrazení pouze a vítězství. Kdyby byl odsouzen k zániku od začátku. Že by se spokojit s tragédií. Bylo by třeba mučednictví.

  Peyo šel do systému GPS a začali programování DC beach front souřadnice. Cipriano bojoval s rádiem.

  "Oy! Yo, Tita. Udělali jsme ji na ostrově. Díky za skauti vodu, ale můžete vytáhněte. Není třeba se k nám!", Cipriano kroucené dvoulinky vrásky. Proč byl Titus přináší yacht svou cestu? Byl to dost daleko nejsou vidět, že pokračování vymazat jejich určení a nyní by mohl být ponecháno na nohu na své vlastní.

  "Je mi líto, "ano. Nemůžu být některé platby od člověka, který bude jeho hrob brzy. Tak jsem se rozhodla, že nebudete kdekoli pokud je se mnou." Titovy hlas ozvěna na malé rádio, zmrazení jejich uší.

  "Ah, vidím, jak to je." Cipriano oči zúží.

  "To je pravda, amigo. Já a moji kluci… Jsme vedoucí k únosu."

  Kapitola 4:

  Titovy zrady měli hodit poslední nastavitelný klíč do jejich zoufalé zubových spojek pro život. Marilyn stál ohromeně pozoroval Mbekiho a díval s rose tónovaná očima, jachta byla zavírání.

  Cipriano otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na její s tlumiči bílý rty. Judas byl poslední na jakýkoli zločin scény. Nikdo nemohl předvídat, a nejméně ze všeho sám. Jak by mohl být tak hloupí? Jako sicario, pokračování naučili hrát život v blízkosti vesta, být chladná a inteligentní. Titus byl jedinou výjimkou. V převaděči z Panama City byl jako bratr k němu a byla fyzická osoba do kdy svět vzpamatovával na paty.

  Podíval se na Marilyn sun v jeho očích jako loď zrychlil. Nějak se tváří v tvář tomuto konečnému lest, jeho tvář je nepopsaný list a svém. Dospěl náhle a vzal ji za ruku. Její oči rozsvícený.

  "Senora…máte stejné protipožární své duši jako svého syna, jen poněkud klidnější, myslím, eh? Není to únos pokud jsem sám vzdát se k němu. Musí to být něco udělat s výkupné. Něco se svou milenkou chtějí její sestra se zabiják, a to všechno." podíval se na jeho muži. Všichni byli wan-tváří. Peyo chřadla pod těmito slovy jako listové do ohně.

  "Ne!" začal nesouhlasit, ale Cipriano ho podívat.

  "Moje dítě bude žít a bude desetkrát muž byl jsem." curtly pokaždé kývli na Peyo a náhle Marilyn pochopil.

  "váš syn?"

  Vítr parted Cipriano vlasy jako když airbrushes chtěli rozšířit své barva inkoustu na plátno na této scéně a dát na konci nějaký smysl. Jiné než v kajícný, samozřejmě. On měkce svištěly kolem rychlostí.

  "Vaše ztráty, Marilyn. Myslel jsem byl muž z oceli. Silný a možná i neporazitelná. Nyní vím, že jsem se nemohl přežít jako ránu mému srdci. Nicolas byl vyroben z téhož kamene me. Nechtěl jsem ho známe dobře, ale já bych mohl vidět sám sebe rostoucí postarat se o něj jako syn." Jeho oči řekl, že mohou začaly pečovat o své matky. Ona rozhlásil svým poddaným pro dechu, ale bylo příliš pozdě.

  "Go! Vést své muže do posledního dechu budete usilovat ve Washingtonu. Aby prskavky dost, pokud nic jiného." si zlomil v plné míře veden, čísla pro Jaguar v příď bitevní.

  Jeho muži měli nikdy nezpochybňoval před ním. Nyní se křičela ho znovu zvážit a nalévali do vodicích lišt.

  "Pappi!" Peyo paže rozohnil a pokusil se potápět z lodi ale Brandon ho chytili kolem pasu.

  "Cipriano!" Marilyn téměř svrhla z nosu lodi. Ona se cítila Renee úlovek její a vytáhněte ji zpět.

  Jachta zmrazila ve vodě, nyní čekají na zámek do polohy přiháněče. Všichni sledovali užaslý jako čistý přišlo, tažená Cipriano do lodi a loď nastavit různé kouřové bomby sama neviditelné v mlze.

  By se mu sledování. Žádné horečnaté pokus o záchranu. Byl pryč. Kdyby to nebylo pro jeho oběť, Titovy kluci může skončit jejich vzpoura tady a teď v pokusu o nalezne své bounty zdarma.

  Marilyn funěli. Má na kontě snaží jí říci něco jiného. Cítila. To bylo na špičku jeho jazyka. Ale co? Co kdyby poslední pohled znamená?

  Nyní by se nikdy nedozvíme.

  "Marilyn?" Renee konat její přítel, čeká trpělivě pro objednávky. Její čelisti se zaťatými. Po ztrátě tolik těch, kteří byli přítomni byly vázány mlčenlivostí jí následovat. Někdo by měl být schopen udržet věci, vážení. Že se budou snažit zakoupit nyní svobody, že nic ztratit.

  Pokud se nezdařilo, pak přinejmenším by poslední příběh na světě sdílet přes táborák členové jeho zničení.

  Kapitola 5:

  Došlo k umění na znovuzrozený. Byl to zvládneš.

  Jeho první vědomé pocit byl jeho bratr krve proudící skrze něho spolu s jeho vlastní. Mohl určit třídění, ale nemůže dát svůj prst na jak. Bylo dvojité vědomí život jeho bratr procházející jeho mozku. Jeho oči letěl otevřít a viděli na obou stranách místnosti jako v případě jeho periferní vidění měl plný zobrazení obrazu z kamery na zadní straně jeho hlavy.

  Nick se nadechl a cítil jeho bratr plic přesuňte nedobrovolně s. Alex polekal. To bylo nemožné.

  "Jste se probudil. Dobrá práce, chlapci." Na chvíli, oba cítit paniku v každé z jiných škrtících pomůcek beden. Hlas byl nový.

  "Neboj se, Dr. Swift je konečně navždy pryč. Není chlapců. Ne, shromážděné z popela. Trvalo mi to hodiny, ale tento nástroj má všechno." s vnějším reproduktor vyskočil z kovové předměty. Nick by mohl vidět pouze v vybledlé barvy. Muž na celé tělo se zdá být pálení, vroucí zlato ve slunečním světle.

  "Easy, Nicky. Je to jen vaše oči nastavení dávky Resheph sérové jsem vám poskytl. To je dobrý doktor přejmenován Prescott1 séra po začal co mísí s testovací subjekt zvířecí krev. Tento název pochází z pohanského boha smrti a pestilence, protože věří, že by bylo nejvíce weaponizable farmaceutické, kdy byl vyroben. Je to zázračné léky v realitě. I used a dávkou s Eagle's DNA vzájemně provázaná s její strukturu rekonstruovat vaši vizi jako svou tvář byla poškozena většina když blast se." muž s osazením kolem dvojité předseda Nick a Alex byl upevněn k.

  On zářil jasný modré světlo přímo prostřednictvím Nick oči. Alex jste neustoupila a cítil jak jejich vize jasné.

  Nick při požití. Cítil Alex ruce záškub jako by měl ghost končetin. Muž se usmál.

  "Ahoj, Nicolas. Jsem ramesesu".

  "Stejně jako antické krále egyptského?" Nick hrdlo pocit měl gargled brusným papírem. Ten zasténal a snažil se posaďte nahoru.

  "Ne, ne jako. Byl jsem král egyptský, kdysi." Usmála se jako Nick oči šel.

  "Dobré vědět nejste pouze tzv. zpět z hrobu proti své vůli, moje chlapce. Zjevně se pro vás to bylo potřetí. Alex, jak se cítíte? Toto je váš první z králičího otvor, takže jsem slyšel. Měl jsem nejvíce času při rekonstrukci i vám." Ramesesu nakloněno kolem Nick podívat se na Alex na druhé straně zpět na zadní kovové zubaře židle.

  "ozvu se." Alex zavrtěl hlavou a snaží se jasně své myšlenky. Smrt se cítil jako na spaní v dolní části čtyřicet sedm železné krabice. Nabručený, těžká a vyčerpávající.

&
nbsp; "Měl jsem skvělý vědecký průlom s vámi chlapci. Jsou mi vzkřísil pro mé znalosti starověký egyptský lékařství, víte. Jsem si vědom toho, co vás naučí ve škole, ale budete žasnout nad učit, jak moc historie vaší učenci špatně. Jak mnohem vyspělejší moje společnost než vaše intelektuálové mu zásluhy za!" říká buda a seděl na jeho stolice, kolejových vpřed do studia infuzí, že pokračování připevnit do každé z jejich truhly jehlu do brachiocefalického žil. Měl mnoho trubky krev prostřednictvím jiných tepen a kapilár jako duální koagulační došlo již podruhé v jejich životě.

  "užívání drog je co skutečně způsobily vaše bude odebrán" duální srážení. Viz, když Prescott 1 se smíchá s anomálií v krvi eagle vytváří rychlý nárůst transpozony váš mozek. Transpozóny, chlapci, jsou vaše "skákání genů". Jejich druh pohybu genomů nahoru a dolů na tkalcovská z letiště z vaší DNA v double helix, umožňující přizpůsobit nastavení pro právě tam, kde je potřebujete. To velmi dobře při dvou potřebnou k provedení bisexuální-neurogenních reverzní osmózy jako volám. Uvedení do běžného Czech, chlapců i tyto skoky genů, které drogy se probudila a druh kalibraci vaší DNA se pohybovat navzájem a různých genů (brothers) nahoru a dolů DNA rekonstruovat vaši buněk." lékař mávaly ruce ecstatically.

  "Jako Lego lidí?" Alex vznesl obočí. Cítil Nick plná ústa twist na úsměv i když nedokázal viz se tak stalo.

  "Jo, nemám. Jsme to zkoušet?" Nick snažil hýbati rukama. Akce všech Alex prsty na tiky.

  "v pořádku, dovolte mi položit vám tento. Oba jste připomněl, co se uloží dva z vás v Durangu ano? Nouzový postup, který způsobil vaše neurotransmitery skutečně kalibraci a přímo reagovat s symetrické hodnotu na jeden druhého. Druh jako symbiózu ve volné přírodě. Vaše krev sloučeny dohromady a vaše orgány spolupracovali na léčit dostatečně rychle na to, že byste mohli žít".

  "Jo, jsem již aced, samozřejmě Doc." Nick snažil posadit se znovu. Alex winced na neutuchající bolest cítil v Nick záda, bratr jeho snadné zpět na položené naplocho proti nadzvedávat předsedy.

  "V POŘÁDKU a šel něco podobného. Byl jsem v nejvzdálenější prázdné místo tohoto godforsaken zařízení, když Blast šel. Neměl jsem byla v měsících. Ve skutečnosti jsem pokračování nikdy skutečně prosté místnosti, kde převedeny můj mumifikace plodu do zpětného nekrózy skutečně zotavování a sanitárním uchování. V každém případě jsem scurried vrchní najít celé místo špatnou, lékař mrtvých a chlapci ležící v různých kusů celé loděnice.

  Hrozivě to bylo asi tři dny. Zázračný průlom, to je. Řekl jsem si "Ramesesu jste sami na boha a ostrov opustil nic ale mrtvých a udržet si společnost a některé dosti pokročilá byť poškozené vědecká zařízení pro přehrávání" tak úplné nudu jsem provedl některé testy. Byli jste bratři! Myslel jsem si, "Ramesesu! Úžasné! Nyní se můžete pokusit viz co jste přemýšlel o tom při spuštění lékař ukazuje zblízka záběry Resheph na účinky"? V POŘÁDKU, tak I zanesené oba jste do tohoto stroje, původně používané na monozygotní - je mi líto, shodné s dvojitým opice." lékař stimulovaných kolem židle a převrací počítačové monitory zobrazující všechny druhy lékařských údajů neměli ponětí, jak číst jim čelit.

  "voila! Nejenže tato nová zařízení, když nafoukly a Resheph tácek na odkapávání, plní stejnou funkci jako prototyp zařízení uložili turecko zpět v Durangu, upgrady na n-tý stupeň. Mohl bych skutečně pozorovat s pokročilým video grafické technologie- upřímně řečeno je to super video hry a odeslat elektromagnetická pokusila infiltrovat (omlouvám, v podstatě se jedná o hlavu, umožňuje moje brainwaves použít elektronické impuls zde byla limuzína vaše mozkových vln pro zdravé činnosti, které napodobují mé do vaší vlastní neurologické makeup (craniums byly stále celek, jsem vyfoukl je na večeři, and airy FYI) a honzova váš strýc měl jsem vaše orgány ve zkumavce začít s spolupracujících na genové přechod mezi dvěma z vás a rekonstrukci celého subjekty." lékař usmála. Nick a Alex je stále zcela pochopit.

  "Dobře, takže jsme zemřeli a byly jako přímočará puzzle a jste použili nějaký zázračný lék a zařízení zde v psychiatrickém kuchyň nás znovu dohromady?" Alex oči.

  "Ano, ale dokonalý stroj jsem byl i vaše srdce bije. To bylo prostě krásné. Bylo to jako rozvoj identická dvojčata v opačném ale pletací dva z vás do užší chemické vazby nějakým způsobem. Kresba, chlapci" Ramesesu dabbed pot z jeho obočí s modrou tkaninou ručník opravdu nadšeni vše, co byste byli svědky.

  Nick se usmál také zázrak na chvíli. Pak zbiti proti jeho omezení.

  "čekat! Řekli jste to byl dní?!"

  "Ano, mladých master. Oi! Klid! Chápu, že vaše rodina je tam na frontové linie, ale budete muset být pečlivě extrahované z tohoto stroje a vyhnout se vás oba krvácení." lékař šoural se začne vykonávat svou práci.

  "Jo, takže do té doby, Nick bychom mohli být přijít s plánem." Alex se konala jeho dech. Udělal si představit koly v jeho bratr mozku. Ten by se mohl cítit jeho koly proti své vlastní příslovečné kola vzhledem k povaze tohoto jevu.

  "lékařská výzkumného pracovníka a vymazání paměti jeho nativní starověkého Egypta, jo? Pokud bychom mohli ukázat jako příběh, odeslat ho jako důkaz jako OSN nebo NATO, bychom mohli být schopni získat velké sponzory!" Nick snažil twist se podívat na svého bratra. Alex se zasmál.

  "neočekávejte jej získat zdarma bro. Hej, Ramesesu naději máte jedinečnou sarkofág v držení a některé bych rád trochu divný idol vypadající věci jen mohla byste vysvětlit…" bylo vtip. Alex se naklonil jeho hlavu dozadu, zíral na strop stále přesvědčeni, že by to byl nějaký kyseliny cesty.

  "říci! Jsem ve skutečnosti. Proč se ptáte?"

  "Jo, to jen stále lepší." Nick zlomilo jeho prsty, způsobuje Alex zapadnout jeho vlastní. Jejich blázen hardy plán by mohl být skutečně s. Nyní najít způsob jak tento ostrov…

  Kapitola 6:

  Všechny oči z nebe byli vyškoleni k ní. Byl to nejtemnější den v dějinách USA a bylo by to poslední pokud není pro malé kapely rebelů dodané Zalomení soupravy do přístavu.

  Stála v sun, na vrcholu obrovské živoří ze zlata se pokračování pro její je obklopen mnoha planoucí kanistrů z jed, průběžně U.S. Federální agenti v přihrádce. Bylo vrcholem její výkon. Ona byla senátor Kelly New York. Žádné další dělala mají hrát roli zbídačených brazilské přistěhovaleckých stává U.S. Občan a prosazovali ratifikaci slabé právní předpisy. Nyní byla královna Ameriky. Ona vládla ponurá severní pól na špičku na jihu amerického pobřeží. Havaj k New York City. Ona byla velká vládce nové Maya a dnes byl její korunovace.

  Smrt na hlavu v její ruku a ona se konala na živobytí papouška v ostatních. Její odívání byl vyroben z pevné zlata a nosila koš čerstvého ovoce na vrcholu své hlavy válců. Nová ústava mayské seděl na stupních vítězů otevřít v přední části. Ona byla předzvěstí smrti. Na nositele života. Poskytovatelem zlata. Kdo by hloupé dostatek proti ní?

  Malé rodině Nicolase Avalon, samozřejmě.

  Po mnoho století trvalo pro tento převrat fungovaly, jak by tato malá kapela rebelů se komplikuje se tak moc? Nebylo jim mravenci pod její podpatky nyní? Jen malá skupina uprchlíků, umírající ptačí pískot přehlušoval píseň z lions?

  S její nohy pevně umístěna na zadní straně prezidenta, byl ne ona nejmocnější lidské bytosti v současné době chodit na zemi? To nic. Byly malé výhonky trávy by zemřít v žáru její sun.

  Ona se nadechl a začít s její vystoupení. Celá řada hostitelských kamer vyladěná k neoprávněným zásahům do každé newscast velké i malé na celé planetě se obrátil na její. Monitory se zobrazení na celou obrazovku. Svět by si její star vzestup Západu a jejich předci hrdí.

  Její slova by nikdy nenechávejte její rty. Došlo k příliš nízký modré světlo v hlavní obrazovce monitoru. Zača
lo to na blikání a obraz.

  "Co to sakra? Získejte vizuální na mě! Co se děje? Budu muset někoho hlavy." Guatavita stomped nohy, který byl na prezidenta lebky a on zasténal.

  Jen pak obraz přejímané zpět na místo. To bylo její vlastní obraz ona viděl. Ona rozhlásil svým poddaným. Bylo Nicolas Avalon stojící uprostřed Wind Waker na ostrově. Nebo co bylo vlevo.

  "Pozdravy z jižního Tichomoří. Chtěl bych mít naladěné říci "Bůh ochraňuj královnu", ale zamysleme se nad ní, Ladyship, nechci Bůh vám ušetří." usmál a složit jeho ramena.

  "Co to je? Jako masivní Skype nasměrování? Dej mi mikrofon! Budu tento malý kousek koše zpět kde patří." Ona provizorním jako jsou zanesené do svého zvukové kanály.

  "Oh! Nicky! Dobro Jaguar připojit se k soudu".

  "Ah, bych musel souhlasit. Vzhledem k tomu že jsem musel ránu sama a laboratorní zpět do pekla a vylezu pro třetí rok jen na tento vzhled!" říká zavrtěl sám. Ona se cítila její tvář rostoucí za studena.

  "JSEM věděl jste měl moc. Co o mých předků? Jste přinesl zprávu chcete sdílet s celým světem než začneme s naší slavné, věčné říše?" Guatavita nucené její dokonalé perleťově bílá bolestivý úsměv. Pokud si jen udržovat hrát karty na její výhody, mohla držet stráž z paniky. Byli to mladí a naivní. Myšlenka tohoto Frankensteinova zbraň, která se zdála být z pekla, kolikrát se těší stále bojí jejich společné a dřeně. Nick usmála. Cítila moc z rukou. Sun směřuje dolů na její již ve své poněkud brzkých ranních hodin.

  "vaši předkové? Ha, měli byste slyšeli, přednáška chtěli dát vám! Je to smutné, skutečně smutné. Že promptně mě informoval, že Maya byla určena pro konce. dostali co si zaslouží když zmizely z dějin. Protože jste žili jako jsem se vrátil z nejhlubší kruh pekla s expresní objednávky na najít. Na lov se i v případě, že se mi do konce kostry. Jejich pokračování jako mi vás přivedla k fyzické spravedlnosti v rámci pravomocí, které vládnou světu dnes. Když zemřete a nenechte se mýlit, tisíc prokletí vaši předkové určitě bude, pak jsem na stránkách escort vám zpět k jejich splnění sám sebe za trestný čin usurpuje orgán starých králů. Považuji za čest, Guatavita." Sklonil před kamerou.

 

‹ Prev