Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 67
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 67

by Josh Law


  Ona se cítila její noha sklouznout předseda krku.

  "ležíte…"

  "Já? Mám tuto zničeny lab to dokázat. Ach a Dr. ramesesu zachráněn." Nick dosáhl na zem mimo fotoaparát a oškubané soubor ohořelé oblečení.

  "Kontrola. Myslíte si, mám jen Spec Ops naslepo na můj pravidelný odbyt? Tyto pražené závity jsou důkazem, že nejsem ležící na vás. Právě jsem se stalo velmi šťastné člověka." přimhouřily s úsměvem, zmrazila její krve.

  Studovala ho. Nyní oblečeni v Spec Ops SWAT úředníka a oblečení bulletproof bezpečnostní vestu, s Mac10 visel přes jeho ramena, podíval se mnohem více hrozbu než pokračování zdálo.

  "Zdá se, že jsem v trochu rozpaky. Předpokládám, budu muset zabít v trvalé tak nemůžete otevřít dveře mezi kostrou a Žhavá myš Tě přivede na jiné myš je pryč." v nakloněné poloze její bradu na světlo. Dokonce i z její paty, byl prezident nevysmívá co mohl slyšet.

  "Jo, hodně štěstí s. Víte, jak říkají potřetí to kouzlo? Uh, třikrát a nyní jsem stále zde." Nick pak pokrčil rameny s opékání smíchu, že z ní chtějí měřidlo její eardrums.

  "Toto není zpráva pro uchvatitelé. Nemám čas na vás. Toto je vzkaz pro pana prezidenta. Omlouvám se, že nemůžeme mluvit tváří v tvář, sir. Rád bych na adresu vaší aktuální situaci. Jsem přesvědčen, že jsem sestavují údaje dostatečné k zajištění legitimní před Spojených národů. Jsem si jist, že budu schopen přesvědčit svět zasáhl před hostitelé mrtvých se prolínat s životní formu čistého chaosu. Zavěste tvrdá, pan předsedající. Pomoc je na cestě."

  Předseda roztrhl volný, zastrašováni mnohem méně nyní ozbrojených strážců vzal krok zpátky. Jeho zkroucení na jeho kýt a hleděli na obrazovce.

  "Dobrý bože! To jen jako malý kluk!"

  Nick usmála se na fotoaparátu.

  "Ano, vážený pane. 18 let musí být přesné. Jsou války bojoval, kdo má odvahu postavit se násilníci. Nyní řekl, že toto je můj otočte moje část. Obrátím se na podlaze přes Dr. ramesesu, že můžeme řešit ministrů Organizace spojených národů přímo z tohoto krmiva." Nick sklonil a šel mimo záběr. Ramesesu v jeho bělidlo bílý lékaře vzal potřete jeho místo.

  "Pozdravy z cizí oceánu. Jsem ramesesu a byl jsem Faraona v Egyptě před dlouhou dobou, ještě před narozením Krista.

  Vím, že obecnou populaci je pravděpodobně v panice. Mám na mysli, starých králů a teenagery rostoucí z mrtvých bez vysvětlení? stačilo by alarm i většina zarputilci bojovník a přepážku největší myslitele.

  Nebojte se však děti moje zítřejší. Vrátil jsem se z podsvětí s dostatečnými prostředky a vysvětlit vaši současnou krizi. Mám zde plášť z mých mumifikace plodu a jsem ochoten být podrobeny živé zkoušky moje krevní vzorky tkání a tekutin mozku potvrdit, že jsem skutečně přesné shody DNA v těchto pohřeb obaly." Ramesesu held up položek naznačil.

  " I bude vyžadovat bezpečné přepravy do Evropy z tohoto ostrova pro sebe, mladých master Nicolas Avalon a jeho bratr Alex Prescott- sem synu, takže si můžete být fotografoval!" Ramesesu ponukli tovaryšů Alex, kteří s osazením na kameře nosí totéž vojenské uniformy, Nick měl oblékl a AR-15 na svá bedra.

  "Silné lad,. Byl obsazení fotoaparát celý tento čas, ale předpokládám budete potřebovat na jeho obrázek tak můžete snadno rozpoznat, když jste se nás vyzvedne. Nemáme dostatečné prostředky uniknout opuštěná a zničilo pevnosti můžete vidět za námi. Mayských uchvatitel na odplatu zde bude krátce a tak nemůže existovat žádná času stráveného ve snaze poskytnout takové plavidlo.

  Máme v našem držení vědeckého výzkumu a různých zachráněný vybavení z demolice může prozradit v plném rozsahu královny zápletky stejně jako prostředky nezbytné k boji proti ní. Chemické sloučeniny nyní známé jako Resheph sérum, které by bylo nezbytné její World Wide svržení.

  Charakter naší discovery je vysoce důvěrné a nelze zveřejnit nebo sdělovány v průběhu tohoto krmiva. Riskujeme potenciál laboratoří v zahraničí napodobují co jsme zde! Pokud jste však věřím, že naše svědectví je nástroj pro ochranu nedotknutelnosti nezávislé správy věcí veřejných, pak neváhejte nám pomůže. Budeme sledovat oblohu. Budeme čekat".

  S tím všechny kamery posuv byl opět odříznuti. Guatavita film crew silně ozbrojené jejich způsob zálohování generátory a high-tech zařízení pokusit obnovit obrázek znovu.

  "Neuvěřitelné!" Guatavita vulkanicky nejbohatším oblastem a sestoupil na jevišti, zaokrouhlování několik osobních průvodců pro soukromou schůzku.

  Předsedající Elijáš Payne seděl v centru ozbrojených mužů, vrávorá více od co byste právě byli svědky než z jeho únosu.

  "Drahé! Jsme směřovala ke konci světa!"

  Kapitola 7:

  Ona byla vpřed zemřít. To vše by mohla myslet jako nasměrovala její kluci na strategické pozice a je připraven pro lodě peeling směrem k její jako žraloci na malé školy ryb. Neexistuje žádná naděje pro její kromě kamery zachytit její závěrečný akt s blaze živých barev.

  Pak se kamery zneužit a její mrtvý syn se objevil na obrazovce masivní namontován nad D.C. břeh, oblečených jako voják a hovoří záchranné plány s předsedou.

  Naživu. Je zcela změnila ve smyslu všechno. Pokud by se mohl z pekla znovu Guatavita vzdorovat, pak mohla zpracovávat několik násilníků na palubě.

  "To je můj malý chlapec, Nicolas! To je moje chlapce. Vidíte, dámy a pánové? Dostali jsme v tomto případě v sáčku. Každé jiné a taneční vaše nejlepší." Marilyn se ujal kormidla, řízení na břeh.

  Renee vyskočil nahoru a dolů a křičeli radostí když Alex chodil na obrazovce. S Nickem bylo téměř očekávali ho dostat z mrtvých. Alex byl tossup. Měl armády genů, ale nikdy nebyla testována. Chlapci se ukázalo být neoddělitelné ve smrti a zmrtvýchvstání. Zde stál, oči unavený, čelisti čtvercové, oblečených jako voják ale naživu.

  "Ach můj bože! To! Toto …" dívala na náhodě kdo usmála.

  "Viz, not like patio area used for breakfast? Není důvod k pláči…" Sally šel do holčička a objala svého jako ona Klekla jsem na palubách sobbing od tlumiče a čirá radost. Pak její požární vráceny. Ona chmelené na nohou s její pěsti plné granáty.

  "v pořádku, chlapci jsou zpět ve městě! Smluvní strana může zahájit skutečnou." Ona whooped dostatek otřást vodami.

  Lodě byly zavírání na ně chamtivost škeble na zachycení jejich drahých perel. Mohou téměř cítíme bojovníků swarm paluby a každý z nich touží hřebík do rakve.

  Renee vyfoukl svůj pušku. Ona pokračování v příloze o to ona pokračování mezi předchozí posádky" převodový stupeň. Levicově orientovaných na železnici, ona naskenované paluby.

  "Marilyn, nejste gonna věří!"

  "položte ji na mě dívka".

  "forecastles z vlajkových lodí pro každou společnost… vypadá jako určitý druh představenstva zřízeny v každé lodi. Pokud jsem klopýtnutí, který nemyslím, (mám na mysli máme Whitehorse jako živoucí důkaz a všichni jsme viděli Faraonovi ramesesu na TV) každé správní rada se skládá z předchozí vedoucí postavení ve světě v oblasti terorismu." Renee gulped a naklonil blíž.

  "vůdci jako kdo?"

  "Adolf Hitler pro jeden".

  "Ach můj bože".

  "Castro…Poncho Villa…chlap, bych být ochotni vsadit své poslední peněžní je Julius Caesar" Renee zkrouceny kolem podívat na Marilyn. Její oči byly široké, ale ona se usmála. Ona byla připravena na cokoli. Nevadí, že svět se blížila epic končí. Její chlapec byl naživu a to nezáleželo na ni.

  "v pořádku, dostali jsme naše plné ruce práce kluci. Hustle!" Marilyn narazí na plyn. Tam byl žádný čas na akci a promyslet. Že by se pro nabíjení, hlavou napřed děla blesková. Ať už by byla. Ona jen doufat, že by znamenalo by všichni domů na Vánoce v tomto roce…

  Kapi
tola 8:

  Bylo vracet příliš rychle pro obě rukojeti k. Nesmíme zapomínat na jejich současně jako všechno dělaly vyústila v symetrii nyní s okolnost, která vedla k jejich znovuzrození. Bylo to téměř jako stává rozšíření. Pro připojení elektroinstalační trubky na každé jiné duch překonávání jejich situaci a dát jim každé dva krát sílu pokračování.

  Žhavá myš Tě přivede na jiné myš. Jak by mohl jejich přehnaně zdaněny myšlení vypořádat se s obrazy? Byly již tváří v tvář chystá na válku, kde byste být zbrojně slabších celá řada.

  Nick pozastaven uprostřed různých kopat zákopy stínění z Lab popelu. Studoval Alex s oslavné úsměv. To bylo jeho chyba má na kontě svědky jámy. Má na kontě roped ho do obětní smrti, i když byl jeden, co ho chrání v průběhu let. Alex se usmál, vhodit jeho lopatky do otvoru a šel na jeho straně.

  "Nedělejte. Udělali jsme to, co jsme měli udělat. Měl jsem na výběr. Není to jako by mě".

  "Nevím, ale náklady".

  "Ah, nic."

  To bylo více než . Stáli jen zíral na sebe jako výkřiky z pekla přišel odráží zpět přes oba své myšlení. V paměti byl naživu v zakouřené ovzduší bylo dějištěm jejich konce.

  ~smrti vzal jim chybí soustředěné. Byli příliš zaujati přiznáváním náhlé úmorném horku dodané kolejových tunelů hluboké černé kámen vytesaný do boku horské věnovat pozornost jejich orgány. Nick se podíval na jeho právo na nalezení Alex široký-eyed a supí vedle něj. Má na kontě vzhlédl a přejímané falešně statečný úsměv. Bylo zřejmé, kde byli v čele.

  Tam byl nějaký zmatek v ústí jeskyně, Nick didn't pamatují z jeho jindy v podsvětí. Pak opět, pokračování nikdy neodvážil přijít do blízkosti pekla dveře před. Vampire netopýrů křičela a létala v cyclone tvarů jako požární zahnali je v dolech. Byly prchají před něco. A fire nikdy obvykle roztažen na útesy. Na tmavé a kroucené lesa, který vedl k kroky smrti.

  "Co myslíte, k čemu je asi? Bad pokojová služba? Je peklo, po všech?" Nick pak pokrčil rameny s horkou smát. Po stisknutí tlačítka Alex jeho pěstí do hrudi.

  "Myslím, že jediným způsobem jak jsme to zjistit je pokud půjdeme tam, bratra." zašklebil. Byl by to jediný krok dokud Nick byl připraven na cestách. Nick byly vždy jedním z povede.

  S hlubokým dechem, otřesen porážkou, protože má na kontě při vdechování a Ninive popel a Sodomě na sůl jedním dechem, Nick krok vpřed. Alex drew jemu blízké, chytá horní části jeho rameno k pobytu na jeho straně. Chytal jako ruce shot od sucha a práškové prach, obklopen kobylky u kořenů stromu. Rukou, které ho vzal v patách.

  "Prosím! Nemůže se svou cestu! Nemůže! Naše trápení bude jen tisíckrát opět jako nemilosrdný!" A nehmotný hlas jako prosil rukou začal thrash. Nick vyklopená jeho zavádění do paty a vytáhl Alex zpět.

  "Jít zpět do svého šéfa, osud! Mu řekl, že v této době jsem. Na vlastní oči bez ohledu na tento šílený holka hovořil o!" Nick válcované oči. Alex se na něj podíval s údivem.

  "Počkejte, víte rukou? Stejně jako vy a rukou hovořili před? Rukou se rty? Co?" Alex vlasy stál na konce.

  "Ah, to je jen osud. Ona nory pod stromy jako mole nebo něco jiného. Ona se líbí tápání lidové nohy. Není třeba dělat si starosti, ona je nikdy nevyzkoušeli husa mi vyšší než moje záda." Nick otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na tunely znovu.

  "Dobře, co uděláte? Měli bychom riziko Žhavá myš Tě přivede na jiné myš znát pravdu o tom, co se děje zpět na zemi?"

  "Pokud si myslíte, že můžeme nějakým způsobem najít cestu k varovat ostatní zpět, pak jsem hry." Alex shot na obviňování podívat zpět na mole-tunel měl osud pozadu.

  "Přijďte pak můj bratr. Myslím, že jediný způsob jak to udělat, je to více než s."

  Oni šli na opékání dveře a zmrazila očima. Poslední věc se očekává v peklo vody! To bylo nechutně černé vody, ale tekl málo trickles z úst jeskyně.

  "ledu. Je tání ledu…" Nick se naklonil blízko a zablokovaný v jeho rukou.

  "To je!" Alex dostala jeho rameno a zdůraznil. Málo toků zlato bled, rostoucí na jejich kotníky a tání ledovců kolem nich jako manžety s bolestí, byla nepopsatelná. Nemohli si křik nebo bojácném ucuknutí, protože byli náhle příliš studený a u konce s dechem.

  Hlas hovořil z temnoty. Nedokázali pochopit na prvním místě Sněhu zuby, vplížil blíž.

  "Jít zpět! Vrátit zpět! Neexistuje žádná coming out…Ona je zde, kdo zabil svého vlastního národa. Ona je zde, kteří se na vás čeká na záchranu její od zatracení…"

  "Promiňte, mám vypadat jako hasičem stalo?" Nick spředené v kruzích hledáte zdroj hlasu.

  "Boe!" Alex jste neustoupila. Nick otočení klíčku spínací skříňky do polohy.

  Cesta, která vedla k peklo tkané s miliardy a biliony technicolored hadi, žvýkány navzájem krav bez tržní produkce mléka krmení z trávy. Vlastní jed chmelené je a sliz kouře z jejich orgány. Jejich slithering byl tak pevný, že slabým chvěním stěn a pukliny ve skále na stěnách uhlí.

  "Knock, knock! Co říci? Jo, to je boj proti škůdcům. Kdo má, zdá se, že některé škůdce trable. FYI, I za příplatek pro hady!" Nick roztržky do tmy. Jeho sliny okamžitě odpaří. Bylo getting hotter, sušička a plynule tmavší stanoví tímto způsobem.

  Komora vstoupili byl jedním z ryzího zlata podlah. Stěny a strop byly biliony do sršního hnízda úder rojem leteckých zbraní, s jasným žlutá - černá pruhované do sršního byla každá velikost housecats.

  Na trůn krystalické med sat a královna staré mayské oblečení. Mohli říct její ukázněnost a vyjádření, že ona byla skutečně královna starověkého světa a poser jako Guatavita.

  "pozdravy, Master Jaguar a jeho odění držitele. Nyní se můžete přímo přejít na podnikání.

  Moje potomkem vám poslal na mě z pekla. Věří mohu vám místo mému pohřbu, aby mohla použít Resheph jedu k vzkřísit mě z hrobu, takže mohu být regent poradce o obnovené Maya" Queen postavili z trůnu. Její celé tělo bylo pokryté hnisající štípe.

  "Ohoh! Lady, myslíte si jdu projít?" Nick sklonil nad terč posměchu. Podíval se na Alex, kteří pak pokrčil rameny.

  "podívejte se na mě. V nadcházejícím zde byla vaše myšlenka".

  Královna pokaždé kývli.

  "Aha, jste mě mýlí. Nemám v úmyslu vycházel z mého předka v modlitbě. Na Otrhejte lístky odsoudil odsouzenců odsouzen do pekla z ústředny EPS je zločin a trestá podle vlastní věty.

  Jsem červená královna starověké Maya. A ničit, Světa. Měl bych opět vzrůst, bych chtěl využít kostru zpět do tohoto místa spolu se mnou. Pak vašeho příbuzenstva by si tento osud pokud není stanoveno jinak nenašli způsob ráj, který je pouze Kristova silnice". Její smrtící očí padl na Nick a požití.

  "Takže čekejte. Ona je oživit své říše, ale chcete zastavit její?"

  "Maya se stala zkorumpované. Jsme si zasloužili až do konce. Je lepší, že nebudeme znovu kynout. Mám důvody. Ty nemáme čas na diskusi o. Musíme být velmi opatření pokud máme zastavit můj lid z rozvíjejících se z pekla.

  Nyní některé z předních hanebný mrtvé již provedené s plnit své tmavé ambice. Existují zde tajemství v hluboké, že nemá přístup k protože nelze komunikovat se mě čelit pouze v modlitbách, které nemohu vrátit přímou odpověď z důvodu přerušení spojení křivky v pekle". Červená královna pozastaveny, studium Nick.

  "Máte skutečně stala Jaguar nakonec po všech mladých master. Nejen její účely nebo dokonce i dolu. Pro kočky divoké v noci nemá žádný jiný ovladač ale sám sebe."

  "Nelze než souhlasit s tím sestra. Co je váš plán?" Nick se podíval na Alex, kdo byl dychtivě na Spojené státy si díky masivní sršni uniknou s jeho otevřené dlaně.

  "Existuje lékař naživu na ostrově laboratorní jste zničeny. On oživí v
ás oba co nejdříve. To je proč jsem ukvapeně přijít do pekla propasti a dodáme vám můj vzkaz." - oškubané roli pergamenu z jejího pasu a vyšplhala blíže k.

  "Moje potomkem chce oživit mě přemýšlet, rád bych jí ukázat, kde dveřmi o rozměrech, někdy se nazývá bermudský trojúhelník. Ona doufat, že dveřmi pro obchod mezi rozměrem naší starověké říše, moderního světa a rozměr starověké pánů, která žila v sedmi Nebesích. Pokud je ona objevte, pokud může použít její vědy k opravě, pak bude mít po silnici, která běží v celém smrt a život a všechny ducha království kromě. Že by se v tomto ohledu stala královna všech rozměrů. Královna vesmíru." Červená královna se zasmál jako kdyby to znělo naprosto směšné ve své vlastní uši.

  "To je dost ambiciózní. Víte jsem vždycky chtěl být inženýr, když jsem vyrůstal. Myslím I lepší start bít knih, takže mohu obnovit naši planetu po jsme si s ní." Alex promnul si nos.

  "Budu metafyzický vědecké poznatky o naší starověkého světa ve vás oba. Při oživení, během několika dnů se začne vzpomínat na všechno, co jsme zde diskutovali. Pak budete umět zavřete a otevřete dveřmi a znáte pouze vy. Z tohoto důvodu budete pánů." Ona byla zahájena rolovací a je jim pokynul zavřít.

  ~ návrat k přítomné v mysli a dva bratři studoval navzájem.

  "Když si myslíte budeme pamatovat, že si jídlo zachová veškerou šťavnatost trochu hra měnič CD?" Nick strapping jeho rty,, by neměl být čas.

  "Myslím, že když potřebujeme?" Alex vzhlédl. Došlo k nepříjemným bzukotem motorů o jejich hlavy.

  Bitva začala.

  "Podívejte se chlapci! Hosté jsou zde! Právě v době čaji! Ach, budete muset ignorovat můj český rozumem. Učil jsem se hovořit anglicky a moderní dialektu, Dr. Swift a obávám se i zdědila některé jeho charakteristické frazeologie!" Ramesesu přiběhl napříč beach, tea pot ve vleku. Má raketomet propuštěn v blízkosti jeho nohy klepání ho přes vzduch a způsobuje mu půdy na chlapce a klávesnice odolná proti polití jeho čaj.

 

‹ Prev