Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 69
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 69

by Josh Law

"jsem slyšel o příběhy říkají o vás, když jsem nebyl naživu vidět váš den před sun. Lituji, že nebyl jsem tam do konce. Co se mne týče, bude můj vlastní osud od zde na. Když jsem se rozhodl jít před a můj meč bude zpívat pro Panny Marie na lodi." Vlad se obrátil na Marilyn a.

  "Vaše jméno, moje lady?"

  Marilyn je čelist poklesla.

  "I-ehem-Oh, Marilyn".

  "JÁ sloužit Lady Marilyn." Vlad ovinutým okolo tváří v tvář angry starověké lídrů jako všichni konvergované proti němu.

  "Vlad s 35 komfortně zařízenými pokoji je klasifikován jako jste krevní lusting, šarlatán blázen! To není náš svět a není to naše právo. Naše osudy již byly stanoveny. Všichni jsme zrádce, zabijáci, mutineers a především mrtvé muže. Budeme sloužit Lady a zpochybnit jako pánové pro právo postavit před ní jako bojovníci z říše. Nejlepší muži budou stát v sun a poraženými se vrátí do země mrtvých vazaly pro velké doly v jámách chamtivosti." Guy Fawkes drew dopředu a rapírem a držel na vladově ústí přívodu.

  "zrádce a podvodníky, existuje pouze jeden kruh pekla. Vnější tmě bude vaší odměnou, Lord napichovač. Nenechte se mýlit." roztržky na palubách. Vlad buda.

  "Každý člověk může sám vyrovnejte s hlouposti. S čarodějnice, kteří manipulovat s slova, protože nemají skutečnou moc. Trvá to muž se silným srdeční rozhoupou k riziku. Přijmout jeho šance při tyče jeho vězení odloupněte. Možná jsem za zrádce a podvádět, ale proti zlu osoby, I nenaříkáme nad činil křivdu bližnímu svému , odehnal".

  "postavit proti nám, pak. Stali jsme se jako bozi v našem hříchem. My jsme byli muži a velké obavy a zároveň jsme šli na kostru. Můžete jeden nízko hodnocených prince prolezlá nevysvětlitelné choroby a předmětem mnoha nesmyslných manželky" příběhy o upíry, spravovat a odrazit se mnoho z nás?" Usmála Fawkes i jako meč zatřásla země ve svých rukou.

  "Já si mohou vyzkoušet".

  "jim poskytne dostatek lana a budou samy o sobě viset…" Renee se naklonil blíže k Clark, kteří se dívali na mne nepřestává udivovat.

  "Takže předpokládám nyní víme proč jí přinesl jim vrátit se k zemi žijí. Některé druhy zpackané přirozeného výběru. Nechte gladiátorů určení volební urny. Náhle naše standardní crappy v globální politice nejeví tak špatná." Clark koná jeho dech. Jeho oči byli vyškoleni k obzoru, doufají. V the fray, Kalvárie téměř zapomnělo. Optimistický lékař byl počítání minut čekání na viz kdy mohly proměnit tuto věc.

  Kapitola 12:

  U.S. Maršál Emerson dítě vzal vše Marilyn Avalon byl řekl mu přes Riggs" vysílačky jako neoddiskutovatelnou pravdu. Děkoval Bohu. Kdyby čekali několik dní věnovat její rozsvícení pak by bylo příliš pozdě zasáhnout do této chvíle.

  Říkají hrdost důležitější než pád. S Guatavita a její kryty a to by vždy kroužek pravda. Takže zaměřené byli s jejich kampaň s cílem zastrašit na celém světě živé kamery, již očekávání dítěte prolomení jejich řad z.

  S náhlým strhující křičet, dětské kolegy marshals a tým agentů tajné služby má na kontě kontaktovat představující jako Guatavita vlastní rozvaděč stráže převinutých součástek a otočení klíčku spínací skříňky do polohy zapnuto pro muže, kteří byli střežení prezidenta. Snímky byly vyměňovány na obou stranách desky. Muži padli za mrtvé a byly bez povšimnutí, Guatavita poradce na kopci v Lincolnova památníku.

  "Pan Předseda sir". Dítě rozšířený ruční zvedání předsedající Payne nad zem.

  "Co ve jménu Boha? První je zombie dospívající a whacked zkušební doba pro to, co se stalo v Durangu a nyní máme vizuální na všechny rostoucí Žhavá myš Tě přivede na jiné myš!" prezidenta byl vlasy stojící na straně z jednoho dítěte po stisknutí tlačítka zdravotníků blíže, rychle zkoumání mu při jedné korunky začal ho umístěte do tělesa brnění.

  "Váš odhad je stejně dobrý jako dolu, pan předsedající. Já vím, že celý tento puč byla přesměrována do uvedené zombie dospívající mládež a jejich matek. Dostal jsem tip od Marilyn Avalon přes autorádio zhruba před týdnem, že mi dal náhled nezbytné proniknout do této situace a obnovit. Omlouvám se za jejich pronájmu tyran, sir, ale jsme museli čekat na příhodný okamžik k pružině."

  "Ne, chápu a jsem rád, že jste. Nyní musíme jen vzít zpět domu. Víme, kdo stále loajální k nám na vnitřní?"

  "Většina kluci, které jsou v našem rohu byl dodán do místních obecných Panamského průplavu, čísla v okolí Wind Waker na Island." Dítě se podíval přes rameno. Mohou si pláže, kde stál ale mohou všichni vidí kouř.

  "Ah, vidím. Čekání na hodnocení čest dostat se sem, jo? Já bych osobně rád tento Nicolas Avalon. To jen zdravému mé mysli jak vysoké školy absolvent je v popředí zájmu podněcování k oživení spojeneckých sil k řešení této situace." Prezident pak pokrčil rameny s úsměvem.

  "Ano, vážený pane. To celou rodinu si zaslouží civilní a rovnocenné pro medaili cti, podle mého názoru". Dítě usmála.

  "já s vámi souhlasím. Do té doby jsme se dostali k shánění všichni můžeme a přimět je k dokovací stanice s reproduktorem. Pokud na monitoru Avalon kluci mohou snížit prostřednictvím, pak budete potřebovat přístup k pobřeží tak můžeme předjíždět Guatavita kde ona je v Lincolnova památníku. Ona je hodlá využít naše vlastní památky a národního kulturního pokladu proti nám. Je to dokonalý nízká ponižující." Prezident se podíval na moři. Tam se zdálo být rozruch. Spor v řadách Guatavita se muži mezi sebou. Zastával jeho dech. Samozvaná královna nové Maya by mohlo mít neúmyslně stala moderní Pandora. Otevření Žhavá myš Tě přivede na jiné myš nebyla jistá věc. Co by důsledky pro průměrného člověka?

  "Zde jdeme chlapci. V tuto chvíli budete mít k léčbě mě jako jeden z vašich vlastních a budu se poradíme s vaší taktiky. V čele. Nedostali vaše jméno, muž?" Předseda nakloněn jeho hlavu studium maršál.

  "U.S. Maršál Emerson dítěte, sir" Maršál pokaždé kývli pocit, že to bylo v žádném případě důležitý okamžik. Předseda tleskali ruku na jeho rameno.

  "v čele, Maršál dítě".

  Na maršála blanšírovaných váhá.

  ", syna. Nicolas Avalon je 18. Pokud se mu to tak můžete". Předseda přimhouřily oko.

  Na maršála vyrobil své de ingl polokrytá a ze skladů jeho srsti a pokaždé kývli.

  "pravdu. Zde jsme." Maršál pocit jeho rtů kadeře a tiny smile. Nicolas Avalon se ukazuje být maskot všech mladých a zdráhají člověka tváří v tvář unhinging pekel. Byl jedním z takových člověka a on se držel obraz chlapec mladých tváří v tvář všem, že on by mohl shromáždit a umožní jeho odvahu a ponořit se do jeho kosti. Jeden člověk je síla vzbuzuje v ostatních. Emerson dítě by potřebovat veškerou svou sílu mohl vykouzlit za úkol před ním.

  Kapitola 13:

  Bitva na palubě bylo šílenství. Byl to hřích před očima nebe jako krevní letěl a rány uzavřen pro odvzdušnění znovu.

  Byl to neustálé soupeření o své životy, aby se zabránilo křížové palbě nyní rozptylovat Maya loutky. A konečně, Renee, šanci a Peyo podařilo ponořit a Otrhejte lístky Prescott děti po jedné z mix, přivázáním k okrajnici, nylonové šňůry se pokračování v příďovou nástavbu. Je přerušeno jednotlivých dětí na vnější straně lodi v zoufalé snaze udržet je mimo cage na kroužek. Jako Marilyn pokusil manévr její cestu přes lesy otočte potřete námořnictvo plavidla, Renee, šanci, Dr. Clark, Chief Riggs, Peyo, Cipriano na muže, Whitehorse a Wakers trvalo jejich pušky a poslední munice a představuje více než samotné dětské hlavy, kompletování objednávek nikoho z plavidel nepřítele, který hrozil vystřelit na ně.

  "v pořádku, kapitán. Zdá "God-Players" otočení klíčku spínací skříňky do polohy zapnuto. Takže co teď?" Renee zkroucené nad její rameno, dosažení další fistful of rounds.

  Marilyn odpov
ědět nikdy neopustil její ústí přívodu. Její oči byly raptured až do nebe, kde došlo k náhlému mocné spěch motorů.

  "Sláva a chválit Boha živého! Kalvárie je konečně zde!" Marilyn vtrhli do slzy. Mohl by jí její syn stojící v jet otevřete dvířka dvířka.

  Měli své vlastní sladké. Velitel letadla po lisovací vytrhli malou skupinou z Wind Waker na Island, musel přepravovány Ramesesu do péče o úředníky OSN, sametově moře. Odplul chlapců a Cipriano zpět do Panama City kde měli nastoupit v USA jet. To bylo něco málo přes 4 hodiny před několika lety.

  Tak se může stát v 4 hodin, když jste směřovala ke konci světa. Nick stál v jet na dveřích policemi a připravuje se na skok. Alex stál za ním tiše studium ho.

  "v pořádku, chlapci. Jsem časované. Můžete přejít v příštích třiceti sekund a vy byste měli pozemky přímo v centru paluby. Bůh je s vámi, vypadá jako bláznivá." Velitel upravit balíku Nick na balení. Chlapec byl při pohledu na paluby s prosklenými přes oči.

  "v pořádku, muž?" Alex dostala jeho osazení.

  "I-jen…Myslíte si skutečně můžeme zachránit rodinu, Alex?" obrátil na tvář svého bratra. poprvé, Alex viděl blikání pochybností shadow Nick obličeje. On se zasmál na něj, pocit humor prickle v jeho střeva jako jeho oči se zkříženými. On mu tleskali na zadní straně a zavrtěl hlavou.

  "Ty vole, pokud bychom může vzrůst až z pekla, můžeme udělat cokoliv?" přimhouřily oko.

  "Tvůj bratr má bod, Avalon. Udržujte ji skutečné, man. Svět je moc spoléhám na vás nyní." balíku jeho držení palce.

  "Uh, tak to je součástí kde jste kluci mají mi žádný tlak." Nick usmál a pohlédl dolů do kouře.

  Poprvé v jeho životě, nafoukaně mládež pocit svou důvěru vzdaluje. To byla třetí smrtí pokračování trpěli a byl ještě 20. Zdálo se mu, že nebeská říši toužili jeho umírající mladé. Jak dlouho to udělal před jeho štěstí vypršel a že to bylo? Mohl by být zablokovaný v pekle, kdy to bylo?

  Že by nikdy na jeho tvář, ale tváří v tvář Žhavá myš Tě přivede na jiné myš nebo vysoké Hitler, Nicky Avalon byl strach z jeho tykev. Neměl žádné vysvětlení, jak se věda podařilo udržet ho recyklace. Pokud musel zemřít jako chlapec, nemůže prostě odpočinek v míru?

  Podíval se na svého bratra a jeho odpověď přišla. S hlubokým dechu, že se nechal pustit všechny věci byl strach ze ztráty. To už nezáleží na tom jak přišel o nebo dokonce proč. Tento bod byl byl stále zde. Ať už z jakéhokoli důvodu, byl stále dýchání. Což znamená, že má možnost volby. Úloha.

  "Máte můj hlas, amigo!" přimhouřily Cipriano jak na štíru se do jeho padáku. Nick usmála se na něj a nechte svůj ostříží zrak na Alex je smaragdově oči.

  Rozsvítí se kontrolka v Alex do očí byl věc, který dal Nick sílu v konci cítil on sám sebe smile škodlivě s žádnou pravomoc potlačit impuls. Zde v jeho bratr oči, bylo více na světě než zničujícím plameny, které byly fotografování skrze jeho kůže nebo do očí bijící popelu se pokračování proměnil její přírodní krásy. Ty oči stále drženy nevinnost chlapce má na kontě postavený strom tvrze a stomped přes potoky s zpět, když byly jen zabíjení času. Jeho oči byly domácí v Coloradu, kde by vždy mělo být mladí a živý.

  Alex věřil v Nick bych mohl nikdy věřit v sám sebe. V tomto okamžiku všechno byl začal rozpojovat, nalezl všechny volné konce sám sobě, že nikdy vysvětleny. Byl jeho život tkané s tajemstvím hudební kompilace do svého bratra jeho život. Ať už skončila začal opět v Alex svou duši. To bylo v obou směrech. Mrtvé nebo živé měli ničeho obávat, protože každý další za zády.

  "Balík! Mějte na paměti, vole, jste poslední obrannou linii pro prezidenta. Vaše kampaň je legit spojovací jistič, nebo na přelomu celá tato věc. Mohu jen generovat hře Smrťák může společnost hella--strach faktorem!" Nick přimhouřily a obrátil se podívat na scénu.

  Nyní nastal čas. Nikdo mu to říct. Byli létání dostatečně nízká mohl oční bulvy a.

  "Copak někdo říci "Jeronýma". Nebude to původní dost". Nick popadl jeho nos jako byly potápění pod vodou a zachraňovat od roviny.

  Marilyn cítila vlasy na zadní straně krku jí postavit jako kočičí zpět při Nick vyložené střední paluby s těžkým bouchnutí boje se spustí. On sám zmírnil až postupně jeho vlastní tvář poněkud znepokojen jeho dramatické vchodu. Do gladiátorské-vládci pozastaveny na chvíli uprostřed jejich šarvátky a ho vzal s širokým oči a rty vizualizovaného neprůhledné.

  Nick dosáhl jeho nohy a oškubaných Hitlerova ax z pod podlahou. Jeho bratr přistáli vedle něj s těžkým bouchnutí a postavili s hnusným smile. Poté následovala rychle, kteří Cipriano vyložené blíže k Marilyn.

  Nick se podíval do Hitlerovy obličeje a zablokovaný v jeho jazyk v jeho čelist.

  "říká Machen v Stalingradu. Jo. Přišli jste to Fuhrer?" Nick koukal. Hitler dýmavá.

  "Chcete zpátky?" Nick vyklopená kolem horní části jeho hlavy s jednou rukou jako kyvadlo. Nyní mohou vidět zblízka jeho rodinu a přátele byly narušeny vidět, že příliš posedlý elektrické anomálie Resheph séra. Jeho síla byl vynesen nadlidské, kolik vlastní stejně jako všichni ostatní překvapení.

  Alex se podívala na svého bratra a pak se podívala na jeho vlastní rukou. On balled do pěstmi, ústa zející jako ryba při elektřina začala prickle neviditelně, ale s dutý bručivý zvuk kolem jeho prsty.

  Nick praštil jeho krku a gnashed jeho zuby, jisker navíjení na jeho tvář a jeho vlasy hrůzou na všechny druhy volně žijících končí.

  "Dobře, takže předpokládám, že strana může nyní začít, eh? Chcete chlapců tango? Domnívám se senzorem Villa ocení, pokud jsme se rozhodli. Nebo je tango italské? Zpověď, pánové. Nejsem tanečník". Nick sklopí jeho tělo jako ax zdálo se s ním. Alex jen holubici v s podrážděnou plakat, potápění na Hitlerovy krku jako provizorním vymanit se z natáčení jeho vlastní hmotnost zbraň.

  Trysky, vrátil z Wind Waker ostrov společnost na záchranu začal kruh režii, kompletování objednávek nepřátelských letadel jako orli zřízence vrabci z větru. Kalvárie přišel a s ním i nepřátelské lodě se začala propadat do hlubin, převrácení na jejich hlavy jako ryby vzdát se ghost.

  "Dobře, Senora?"

  Ve všech zřícenina světa v tu chvíli, Marilyn by si všiml Cipriano při pohledu na ní.

  "JÁ?" dívala z nabídky očích sicario na její syn jako na slunci mu wreathed uprostřed jeho dobytí, nerozhodnutých. Tam by se nijak se stále sladit věci ona pokračování viděli a tak pozdní pokud odvedla přežít.

  Ona zvedne hlavu a nechte moře spray v celé její tvář, mytí v zápalu boje a pot. Nechte Žhavá myš Tě přivede na vzestupu. Nechte zítra přijde. Byla to zda byla v pořádku, ale ona byla jist jednou věcí. Všechny legií zatracení by mohly stoupnout proti ní a její bat na řas. Ona by žili na míru. Všichni by.

  Ona byla hodláte uložit její syn jeho život. Ona přísahal.

  =Spanish version=

  Inflama Resheph~

  Gancho~

  Siete helicópteros habían comenzado a circular el Jaguar como buitres esperando su muerte en llamas. Nicolas Avalon señaló en una respiración pesada y voló hacia afuera.

  Miró a su hermano Alex con una sonrisa nostálgica. Pensar que todo esto comenzó con el día, alguien le pegó con un coche. Llegó y dio una palmada en el hombro de su hermano, wincing en el esfuerzo necesario para mover sus brazos, espalda al ribbon carne.

  "Bien, hay una cosa buena para salir de todo esto".

  "Qué?" Alex sacudió la cabeza, riendo casi histéricamente. ¿cómo podría su hermano posiblemente encontrar algo bueno en la práctica final del mundo libre?

  "Los controles del Jaguar es súper fácil. Es como cualquiera puede ser capitán de barco en estos días. Incluso oportunidad Vierra llamando." Él trenzados en su bota los talones a donde el azar luchó con la rue
da. Él encogía callejero y agitó una mano y continuó en su lucha épica para propulsar el buque de los incesantes disparos de armas automáticas.

  "Está bien, vamos a tratar de buscar vivo mientras estamos muriendo niños. Estamos encabezando este desfile!" Nick alcanzado a lo largo de la cubierta y se alzó con dos de los fusiles descartados los guardias habían caído cuando los jaguares habían atacado. Tiró uno a su hermano y comenzaron a escalar la pequeña nave única del mástil. Alex entiende instantáneamente. Oportunidad celebró su respiración. Esto era una locura, incluso para Nicolas Avalon.

  Ha escalado la esbelta mástil con una sola mano, el fusil equilibradas sobre su hombro. Él sonrió cuando se dio cuenta de que su hermano estaba detrás de él. Las velas estaban todavía colgando lánguidamente desde cuando había aflojado las líneas para que él y los jaguares podría salir del hoyo.

  El Jaguar fue construido como un crucero de lujo. No hubo montajes de ametralladoras. Incluso con el avanzado sistema de control y motores impresionantes Guatavita los técnicos habían reunido, no sería capaz de outrun los buques de guerra estadounidenses. Este era nada menos que el suicidio, pero Nick y Alex podría disparar unos de los pilotos de helicóptero fuera de sus asientos desde el Crow's Nest.

  Oportunidad se quedó sin aliento como cargadores de hocico sacudió las aguas. El barco lanzó. Nick neutralizado cogiendo una de las velas y los jardines de la mano de su hermano en el mismo movimiento. El fusil se resbaló y él había atrapado bajo su brazo. Tal posición incómoda era casi imposible retener en circunstancias normales, pero con fuego helicóptero descendía como granizo, era impensable.

  Alex se reía a pesar de todo. Los hermanos fueron suspendidas en la animación. Cómo extrañamente preciosos se convirtió en cada momento cuando cada uno de ellos puede ser conscientemente la última. Entendieron cada pensamiento sin pronunciar el primer sonido. Nick bascula Alex largo. Él llegó y agarró el nilón alrededor de la base de los Crow's Nest con su mano libre. Él torcido alrededor, envolviendo sus piernas alrededor del mástil y de interferencia. Nick en las manos eran ahora libre de tropezar en la red.

 

‹ Prev