Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 68
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 68

by Josh Law


  "Boe, takže začala hned horké a silné, jo?" Ramesesu sat. Chlapců převracelo na jejich boky, školení kulomety na panorama.

  "Vítejte v zákopech a faraona. Zjistíte, že naše životy jsou jako Disney World, pokud jde o dobrý čas!" Nick zaťali zuby, připravuje se sám sebe jako letadlo roztrhl ve stromové struktuře.

  Kapitola 9:

  Renee měl Alex skutečné matky z paměti brzy po její druhá smrt jako obrázky byly příliš bolestné. Přesto její paměť přišel vrháme zpátky k ní v této chvíli, jak připomněla, jak vzkříšení se tak nemění její. Kdyby technika zlepšila? Nebo by velké zlí hoši z minulosti být vyzdvihnut na steroidech v tomto odvážném novém světě?

  Nebylo to dlouho předtím byly zaplaveny. Deset lodí olemovaný, nastavenou tak blízko, lodních trupů je stisknuto tlačítko z vody a malý Jaguar v centru jako brilantní zlatá vejce do hnízda z oceli.

  Renee vychýlilo její pušku kolem jako lidé přišli lití na palubu. Ona se cítila její vlasy hrůzou na konci, když si uvědomil byly nošení nacistické uniformy. A za nimi přišel Adolf Hitler všech lidí.

  On ušklíbla se na ni za jeho ochranná známka podkovy. Jeho oči spálené peklo na kobereček. Ona při požití, nezapomeňte tento člověk byl rád blond kuřat. Myšlenka, že Adolf Hitler skutečně mohla být kontrola její byla nejen ze všeho nejpodivnější věc mohla mít stále vymyšlené, ale také žaludku a chlazení.

  Řekl nic. Neměl. Jeho přítomnost byla dost na její páteře a brnění. Přesto jsou některé zapalovací odvahy přehnala nad ní v oceánech své mocné vlně. Ona hodili její pušku přes palubu, nechat ji klapavý zvuk rotujících kol. Dosažení do její spuštění, ona vytáhnout a tesák ona pokračování opláštěná na její kotník.

  "Najít výrobní číslo! Ve většině případů obrázek nechcete mluvit anglicky. Možná jste? V každém případě vám tento nůž? To byl můj táta. Pro ty nejnáročnější SOB jste někdy podle očí. Mám jen zatáhněte za toto dítě, když věci dostane skutečně reálné. I guess the den jsem vám je den, že je na čase ohánějí Virginia znovu." Ona ušklíbla se. On pokaždé kývli pomalu a delší ruku k jednomu z jeho znovuzrozenou generálové.

  Muž vyrobené violoncella a otevřel. Renee tvář zkroucené ve zmatek. Hitler praštil jeho prsty a rozšířenou rukou pro dvojité čepelí bojové ax.

  "Ah, vidím. Jste vždy měli v této věci o nadřazenosti, jste Adolf?" Renee vytvořila dech. On je zachyceno v jedné ruce a náhle ven.

  Jeho obličej byl natolik pokřivený násilně. Ona skočil zpět, se snaží zachovat její vyváženost, si to. Co se jeho tvář jen udělat? Byl to nevysvětlitelné contortion svalů. Rychlé a téměř dostatečně rychle na to, že pokračování hovorů crazy sama, ale jeho tvář se změní také v barvě a když se to stalo, jako by to bylo doslova odkládali elektřiny. Jeho oči se vrátili zpět na jejich bílky a má na kontě zbiti jen jednou bych byl s epileptickým záchvatom.

  Ona nepřišla ji rychle ale bylo téměř příliš pozdě. Na contortion byl jakýsi rychlý elektro-stimul v jeho těle tak ho alespoň 20krát silnější než kapacita průměrného dospělého muže. Tato síla přišel s agility dvakrát lepší.

  Ona pokračování ji potkala zápas. Byl to pravděpodobně tak to skončilo pro Renee Vierra. Říkají, že život bliká před očima když zemře. Ve své zkušenosti bylo náhlé rychlé vědomí celé scény.

  Marilyn stála u kontrol, bojovat za jeho převrácení ve vzduchu a zároveň se jí podařilo ohánějí a Beretta ona pokračování bylo skryté v její. Ona shot Julius Caesar bod prázdné tváří v tvář. Renee všimli v hrůze, že zopakoval Hitlerova bizarní elektrické contortion. Rychlé stírání jeho zahlcení paměti těla se odražená bullet doleva, odesílání přes zadní stranu setník na lebku. Renee se konala její dech a ona si uvědomila, že každé naši předkové byl oživen s částí svých jednotlivých režimů. Mohla by si představit, co to znamená.

  Ona spředené na její podpatky, střílející po otočení Die Fuhrer na ax. Spřádání takovým pohybu, ona si všiml not like patio area used for breakfast pořád vrhat a granát do hunského náčelníka Attily Hun ústa a vytažením čepu. Ona zpět s plněním, pak blanšírovaných. Metla Boží Harm objal a začal sytič zbraň dolů do jeho břicha jako Boa constrictor. It odpálená v jeho žaludku, bobtnající jeho kosti, trhá jeho kůže na mnoha místech. On také opakovaně elektrického contortion a začal léčit rychle.

  Otočení klíčku spínací skříňky do polohy Renee znovu vidět Dr. Clark vykonáváním injekční stříkačky plné vzduchu. On jabbed v Čingischána hrdlo. Kdo buda a otrhaných. On s názvem jeho hlavu na stranu a najednou se jeho kůže se stal vysoce průsvitné a jeho žíly byly jasně viditelné. Vzduch byl rychle reagovala s některými spalování oranžové chemické látky v jeho žíly. To se ovšem nestalo způsobila embolie, ale rush něco jiného. Něco, pracoval jako rychlost. S shriek o rozpálil hněv tvůj šimpanz, Chán ven jeho ramena a jeho mosaz omezena nehty odesílání elektrického proudu jeho prsty a přírodní Taser s každou z jeho ruky. Renee nelze zobrazit aktuální, ale cítila bude prostřednictvím Clark i. Lékař close to the tourist attractions jako jeho vlasy začala chřadnou a vypálit a jeho oči válcované za tepla v jeho hlavu.

  Pak se viděl šanci s Prescott děti. Byli v okolí nic jiného než Vlad s 35 komfortně zařízenými pokoji je klasifikován jako, nechvalně známého počtu Dracula. Na její šok, měl své ruce do nebe. Krevní přenese z jeho úst a nyní mohla co způsobily všechny zvěsti o sčítání je upíra. Byl jasně trpí začarovaný, nevysvětlitelné autoimunitní onemocnění, jeho tělo produkovat více smalt než jeho zuby byly skutečně zapotřebí. Jeho zuby měly tedy vyrábějí příliš mnoho a vybudoval jako krápníky do strašlivými tesáky.

  Ona se konala její dech. To se muselo být apokalypsy. Kdyby nebylo požár, Ledu nebo kostry otevření a požití je všechny. Mrtvá byla nucena vzestup a přehlídkou jako loutka gladiátorů pro lakomství a dominance jedné psychotické ženu.

  Věda se stala ničitel jejich světa. Pokud čistota spravedlivý champion, mohli nějak uhasit požár všech prostor a čas by poškozený v náporu zneužita inovací.

  Kapitola 10:

  Kde byl balancuje připoutá ke sloupu s pálení pneumatik přehozenou přes a plachet vznícení, Cipriano mohl vidět, Titus zjevně spiknutí, šel daleko za hranice je potřeba k únosu jeho starý přítel pro výkupné.

  "Předpokládám, že bych vám přečíst nesprávné po celém obvodu, "ano. Zde jsem myslel to bylo cenu vašeho vozového parku. Nyní jste ji zničit pro kouřové signály?" Cipriano koukal na Tita, dokud se nerozsvítí žlutá s pruhovaným Jidáš začal tanec v místě.

  "Ah, jsem vždy získat další jachty. Vy, amigo, jsou poměrně drahé komodity pro vznikající lukrativní trh, jo? Při vzniku této úžasné nové vzkříšení drog, mohu vám prodat mrtvé nebo živé příliš. Požár je jen k přilákání zákazníků, bude zobrazeno na vaše právo během několika minut se vypořádat s kid".

  Cipriano konala jeho dech.

  "Co znamená "eal s kůzletem"? Nicolas je mrtvá." zavrtěl hlavou. Co víc by mohly přát s Marilyn dítě?

  Cipriano srdeční bylo zabaleno v konkrétní. Nic se dostal do a nic vyšel již bez začarovaný kruh tísněna jeho machismu. Jediná osoba, která pokračování podařilo posuňte přes tyto zdi jako silný duch byl mladý Nicolas Avalon. To mě znervóznilo Cipriano značně kolik chlapec mu připomíná bílé verze jeho poražených mladšího bratra. On přišel nabíjení v jako boj proti býka a jeho soli způsobem zápisu. Stejně jako Anselmo učinili.

  On zavřené oči těsně proti vzestupu kouře o jeho čelistí. To byl první okamžik od den má na kontě dozvěděli o teenager a smrtí pokračování dovolil dokonce si myslím, jeho jméno. Byl milován jeho mladšího bratra na nadpřirozenou úroveň. Že začarovaný ochranné povaze bylo jednou z věcí, kdysi inspirovali ostatní stopy scénu sledovat po něm.
Cipriano vybudoval své kariéry se musí shromažďovat spravedlnost, nemohlo být dopřáno sluchu ze zákona. Anselmo zaplatil nejvyšší cenu. Bylo rozbité jemu a jeho pokračování napumpovali.

  Nick se změnil svůj názor a obnoví svou víru ve způsobu miloval jeho vlastní bratr. Kdyby byla zahájena v systému Windows na Cipriano duše znovu. Začal cítit lásku a emoce ještě jednou. Má na kontě začala milovat tento chlapec jako syn. Jakmile se pokračování zemřel před jeho oči, věděl, že udělal.

  Pak zde byl jeho matka. Cipriano měl sám vás ohromí. Byl potápění z nebe jako orel shot přes hlavu v lásce s Marilyn Avalon.

  "Jo, to je pravda. Byli jste v bezvědomí na novinky hrají. A dovolte mi k naplnění. Nicky je stále naživu a překvapivě tak Alex. Tam byl podezřelou Šílený vědec uzamčen v laboratoři v suterénu podařilo kus jejich mrtvých těl znovu dohromady a ryby z Žhavá myš Tě přivede na jiné myš znovu. Když tato dáma muže viděl na novinky přišli z fotografování každé rat otvoru na planetě. Čekám na konkrétní lidé Lady použití séra a vzkřísit. Kdy budete číst v historii o východní indické obchodní společnosti?" Titovy obličeje byl červený jako byl terčem posměchu tak těžké. Měl více říci, že nikdy vlevo jeho rty. Dvěma armádami řítil na oblohu najednou.

  S vědomím, že Nicolas byl naživu, Cipriano krev spěchat s náhlým adrenalinu. Má na kontě ztratili vůli bojovat proti sedmi muži, připoutají ho do sloupu. Zdálo jako osud, jeho závěrečnou část hrát. Nyní si nic necítili tak smířený se svým osudem. Nyní se cítil jako s ohledem na celou posádku a.

  Britské chladicích střiček dna pístu se zatmí nebe. Moře oděla U-lodě od 2. světové války éry, spolu se španělským galleon repliky, byla změněna na moderní svět. Cipriano kroutil své dluhopisy uvolněné a vyšplhaly na sloupu, somersaulting ve vzduchu prolomit jeho pádu v krocích na jeho cestě směrem dolů.

  Že vyložené těžké na jeho podpatky a ven s nekompromisně vodič má na kontě byly připevněny ke sloupu s. Mnohem více než sedm kluci. Cipriano uznané některé z těchto mužů, ale zbytek musí jste vylezli na palubě během jeho objížďka na Wind Waker na ostrově.

  Cipriano ohromen najít americké válečné lodi zavírání na vodách. Kolik muži měli Guatavita poškozen její příčina? Musí zde být velké bohatství musí být skutečně pokud by mohla mít sabotoval 75 % U.S. Ozbrojené služby.

  V tom se mýlil. Byly to je Guatavita muži. Člověk se nad reproduktor.

  "Nicolas Avalon je velitel Morgan balíku Jean-luca Hvězdy zvířetníku. Nepoužívejte znovu nepoužívejte. Jedná se o šetrnější flotilu. Kódové označení: "Fidelem Fratrem".

  Cipriano cítil skok žaludku. Pokud chce uniknout své místo na trhu a tyto vody, pak by se vrátit ke břehu s chlapci. Byl stále příliš daleko k plavání na ostrově. Má na kontě je třeba ovládnout loď.

  Se přestěhoval do mužů, rozbití jejich žeber s jeho otevřené dlaně. Rozdělili jako lilie pošlapávána v jeho cestě. I když i zde byli nyní příliš mnoho pro jeho wade.

  On točil na jeho patě jako obrovský otvor byl shození na zádi. Má raketomet byl propuštěn. Loď byla plnění vodou rychle.

  Cipriano začala tahanice o nastavitelné v mad dash najít Johnboat, vor, život úlohy podporovatele nebo něco jiného.

  Cítil jeho krev na Jello v rámci mu Nick, oblečených v korunovační klenoty . Americké Spec Ops SWAT officer, přišel plazivou v železniční, raketomet na jeho osazení. Trénuje na Tita a posádky.

  "Ach ano. Ahoj kluci,. Slečna mě?" Jeho úsměv byl jako ďábel. Titovy celá posádka krok zpět z větší strach z něj jeho raketomet.

  "Ay! Ne! Vy, amigo, máte špatné pro podnikání!" Titus vzal fistfuls jeho vlasy.

  Nick se usmál klidně a mával na raketomet na titovy tvář.

  "Nah, jsem jen z podstaty špatná. Na všechny úhly mé shnilé jádro. Nejsme zde mluvit o mně. Viz jsem byla poměrně slušná den. Právě vstal z mrtvých, přišel z vědy pece znovu. Čerstvé z pekla jen protahování nohou. Pak lékař považuje záchranný člun a říká mi "Nicky, podívejme se na uložení vojáků do načíst nám pár minut a řada z nich splňuje." souhlasím, je dobrý nápad. Dostaneme tak daleko a najít přetrvávající ve vodě jako backwash v jedlou sodu. A co víc, máte jeden z mých kluci vězně na palubách!" říká ušklíbla se, prst tanec kolem spoušť.

  "Co jste ho, jo? Jedná se o malé a roztomilé lázeň hračky. Si pohráváte se zdá být spíše vyděračským praktikám kid sandbox přede mnou, jo?" přimhouřily na Cipriano.

  Titus a jeho posádka váhal. Nick válcované jeho hlavu na jeho krk v rozhořčení, dosáhla, a stiskl spoušť zaměřené přímo na sloupu. Je třásli jeho dřeva a shození na polovinu raketový posádka ve vodě, Minke Speared prostřednictvím zády lebky a krkem a dokonce i žeber. Poklesly a vznášel v surf jako skály v gin a studeném motoru a mrtvá.

  "Jo, zapomněl jsem vaše angličtina není tak dobrá, Tita. Zkuste to znovu. Ruce smrti Angel a můžete žít hrbit a líbat Guatavita roztáhněte zadeček jiný den!" Nick protáhnul mokré vlasy z jeho oči.

  Titus vypadal nervózně na všechny jeho muže, který zůstal a zpět na Cipriano.

  "To je to "ano. Když jsem se zachytit a budu prodávat na oživení pirátství. Toto je pouze začátek nového světa. Zlo bude nadále vládnout a bude nabídka vysoce wszystko pro vás." Titus jabbed třepačka prstem na něj. Cipriano pak pokrčil rameny.

  "Budu vypadat v celém mém ramenní".

  Pak se obrátil zpět na tvář a Nick cítil jeho dech nasávána z jeho těla. Před mohl ještě zkuste obsahují on sám zaútočily na dítě a zabalené v objetí, jeho páteře jako praskání arašídovým křehkých. Nick se zasmál a školení raketomet pro oblohu bitva tmavý horizont za ním a přijali Cipriano ve vratné větvi.

  "Je jedna věc, říkají mi, že zemřeli jste jednou, nino. Je to další se dívat na to." Usmála. Nick se zasmál a pokaždé kývli a vrtí mokré vlasy na sicario na osazení.

  "bude trvat déle než IED zbavit se mi, amigo." vytáhl zpět a přimhouřily oko.

  "pryč", pokaždé kývli přes rameno pro Cipriano, hodili na raketomet zpět do záchranných vorů a oškubané jeho kulomet od jeho ramena školení na titovy muži.

  "Hola! Musím říct, že jsem mimořádně rád!" Alex čekala na záchranný člun. Dorazil na pomoc Cipriano dolů do, si nevšimnout, že sicario bylo zraněno. Cipriano dovolil spadají do chlapce ruce příliš. Zastával jeho dech pocit Alex silné, mladé zbraně obklopovat jeho ramena. Žije z mrtvých. Bylo neuvěřitelné.

  "Kontrola, man! Kalvárie přichází a dostali jsme ve zbytku volného milující svět podpořili nás nyní, eh? Mohli bychom skutečně měli šanci!" Alex otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na Nick kdo rejoined. Usmíval se navzdory skutečnosti, že jeho oči byly tak unavení.

  "Ramesesu uchopením se říci natvrdo. Co říkáte půjdeme naše jmenování velitele operace s balíkem a pánové?"

  Kapitola 11:

  Byli zmateni neblaze proslulý teroru kapitulaci. Možnost krok zpět, čelist poklesla na ztrátu pro slovní popis této prapodivné situace mnohem méně začít klást otázky.

  "Moje rodina! Ohrožují zvýšit celá moje rodina a infikovat je s touto strašnou nemocí, která byla vyvolána středověké pokusy boha-hráčů! Prosím, prosím vás, že jsem řekl pravdu!" počítat střílel jeho ruce do nebe.

  Brandon a Sally vyměňovat podívat.

  "Myslím, že říkat pravdu, kluci." Sally se podíval z jejího bratra do not like patio area used for breakfast nejistota.

  "Dobře, podívejme se mu test. Jste nechvalně známého super-lidské Pán napichovač, v pořádku?" not like patio area used for breakfast balancuje na její paty. Kolem nich bitva spředené jako rychlé kolotočů zatracených.

  "To, co mi zavolal ano?" pokaždé kývli a šlehající jeho rty se zamračením.

  "V POŘÁDKU. Můžete starat se o to guy?"
not like patio area used for breakfast poukázal na kde Marilyn a Caesar šel ruku v ruce na volantu.

  Vlad koukal. Podíval se kolem paluby pro něco dokázal a našel jednoduché pěnové mop, které byly podepřen proti sloupu a měl clattered k ležení vedle zábradlí ve všech tento rozruch. On kopl směrem sám s jeho poukázal na zaváděcí nohou a rozlomených hlavu jeho hliníkovou rukojetí nad jeho koleno a prudký nárůst počtu.

  S syčivý, holubice dopředu rychlostí, která z něj se jeví omládnou. Mohou nyní vidíme, že byl také dochází k bizarní elektronická anomálie. S shriek, umlčováni celé bitvy, Pán napichovač holubice za Caesar a jeli mopu rukojeť do malé jeho zpět, tahání ho do vzduchu a výsadbě ho jako vlajky v centru paluby. Marilyn pozastaveny na kola, očima s hrůzou.

  "krvavé Jidáš!" Guy Fawkes prosadil svou cestu vpřed, vrazil prst na počet.

  "Nemám svůj význam. Jsem nic nedluží, dítěte. Jsme žili v různé dny, a já jsem byl nucen se vrátit k mé mizerné tělo z mého neklidného hrobu a tanec tento blázen valčíku. Jsem však byl nucen z mé rodné Transylvánii sloužit v laboratořích a psychotické queen chtějí oživit impérium, které samo o sobě poslal úmyslně do pekel. Tento jazyk není můj lid není dolu. I tentokrát není pro mě. Takže jsem žádné Judas. Můžete jíst vaše slova, mladé pán." Vlad roztržky na paluby a promnul si ruce. Hitler shrieked a řídil bojové ax má na kontě již witling pryč s Renee do podlaží, výkres pistole z jeho kabát.

  "Víte, jak režim je ohraničena! Jakmile insolents jsou řešeny, musí to být soutěž v dáma válečných her. Soutěž pravidla a disciplíny!" říká jabbed jeho prstem na oblohu a rozhořčuje, bledou tvář zabarvená barva třešně a višně.

 

‹ Prev